/ 18 oldal
Hozzászólások
Sziasztok! Egy 30 eleji párnak (swinger klubban még nem voltunk, moziban viszont igen és 4-esben is párszor) melyik budapesti klubot ajánlanátok?
Ha valaki kér ismerkedéskor, akkor kap tőlünk arcos képet, igaz, azon fel vagyunk öltözve. A meztelen képen meg nem látszik az arcunk, és nem adunk többet, mint ami kint van az oldalon. Ha ennél többet akar valaki, akkor gyanús, nem képet nézegetni akarunk, hanem találkozni. Szívtuk már meg, de túl paranoiddá válni sincs értelme, mert akkor törölhetném is magunkat rögtön.
Kitakart arc, de teljes alakos ruhás és/vagy alsónadrágos. Szerintem.
Ma Dob utca valaki? Még nem tudom mikor megyek (valószínűleg 5 után).
Szombaton 5-6 között érkeznénk feleségemmel a Dob utcai moziba (a Glory Cafe programja nem túl vonzó nekünk), lenne esetleg olyan pár (pasik biztos lesznek lent, azt nem kérdezem), aki lenézne az idő tájt?
A szombati swinger mit takar? (Tudom, milyen egy swinger klub, de ebben a kontextusban mit jelent?)
A Glory Caféban melyik nap vannak a legtöbben? Tervezünk lemenni a feleségemmel.
Törölve
Ízlések és pofonok. Lehet régimódi vagyok (régimódiak vagyunk), de mi kamera és chat nélkül oldjuk meg ezeket. Aki akar ír, ha véletlenül olyan akit keresünk, akkor képcsere (szigorúan ruhás), ezután vagy telefon, vagy rögtön személyes találkozó, valami semleges helyen.
Azt én írtam. Ha hiszed, ha nem az első benyomás a legfontosabb, viszont csak nagyon kis mértékben befolyásolható. Nem sörözni és meccset nézni akarsz a másikkal, hanem arról döntesz, hogy lesz-e potenciális esélye megdugni a párod, ez meg pusztán érzelmi döntés és a legtöbb faktorról nem is tudatosan határozol (én legalábbis nem tudom, hogy mi alapján döntöm el, hogy valaki szimpatikus-e fotó alapján).

Amiket írtál, azok már csak a szex után/közben derülnek ki, némelyik még hasznos is (pl.: jobban csinálja), lehet belőle tanulni, de ezen topic szempontjából irrelevánsak, hiszen a dugás összejött.
Elég sok a probléma a GG-n, de ezek egy része máshol is fennáll.

A legutóbb elhangzottakra reakcióim:
1.) Ha jól nézel ki, az nem azt jelenti, hogy automatikusan mindenki dugni akar veled (ez különösen a pasikra igaz). Ezt egy pár férfi tagjaként írom: simán elképzelhető, hogy a hölgy se akar a pasijánál sokkal jobban kinéző pasit, de az meg végképp biztos, hogy a pasi se akar egy olyan harmadikat beengedni aki kvázi egy adonisz. Egyszerű pszichológia, a férfiak akkor is "ellenfelet" látnak a másikban, ha annak semmi értelme nincs. Ebből következik, hogy egy jóképű, kigyúrt pasi nagyobb valószínűséggel találhat párt a hasonló kaliberűek között, azok viszont kevesebben vannak. Az átlagos kinézetűekre ugyanez igaz, de nekik több esélyük van, pont azért mert többen vannak. (Átlagos pasi=/=90kg+175 cm)

2.) Ha az adatlap rendesen ki van töltve, akkor is ír boldog-boldogtalan (szerencsére még nem háborodott fel senki, hogy nemet mondtunk).

3.) Arcos kép: Nálunk ez a beugró szint. E-mail cím csere után ruhás arcos képet kérünk (ha arcképet kapunk az is jó), mert drága az időnk, olyanokkal nem találkoznánk akik már fényképről se szimpatikusak.

És végül, hogy on topic legyek:
Érdemes fejben tartani az arányokat. A keresgélők kb. 80%-a pasi, 18-19%-a pár, 1-2%-a nő, ha a kamu regisztrációkat nem számítjuk. Az arány más oldalak esetében csak kicsit jobb, de a nők arányán inkább csak a prostik dobnak. Ebből következik, hogy aki szóló lányt talált az iszonyat mázlista, valamint, hogy a pasit keresők annyit válogathatnak amennyit akarnak.
Hogy lehetne? Nem azt mondtam, hogy 2 perc után dugunk. Nálunk így megy:
1.) Első kapcsolatfelvétel után (ha az adatlap alapján nem totál felejtős az illető), e-mail cím csere, ruhás, arcos fénykép csere. Ha nincs meg a kellő szimpátia, akkor búcsú. Ez az első benyomás, ha valami nem tetszik, akkor hiába jó fej/kedves/stb. az illető nem lesz szex. (Volt már arra példa, hogy a képek alapján nem annyira jöttek be, de rábeszéltük magunkat, majd a szex nem volt jó, mert nem volt meg az összhang).
2.) Ha szimpatikus a kép alapján, akkor telefonszámot adunk, hívjanak fel. Párok esetében mindkettejükkel szeretünk beszélni (de minimum párom). Akik idáig eljutnak azok nem kamusok. Telefonon találka.
3.) Személyes találkozó. Ha még mindig kölcsönös a szimpátia, akkor mehet amiért eddig vizsgáztattuk egymást.

Számomra ez nem barátkozás. Ez még csak ismerkedés. A szex után mindenki megtartja az egészséges 2 lépés távolságot. Ennyi történik.

Alapvetően azért nem kell szerintem/szerintük túldimenzionálni a dolgokat, mert mindenki tudja, hogy ki mit akar: Szexet. Ha úgy kezdődik az első levél, hogy ismerkedjünk először és barátkozzunk, meg írjátok le részletesen mit csinálnátok, az nem a legjobb kezdet (nálunk). Ilyenkor megírjuk nagy vonalakban, hogy nem csinálunk extrém dolgokat, de nem tervezünk, történik ami történik.

Nyilvánvalóan nem ez a legjobb, pláne nem egyetlen módja a dolognak, de talán ötletet adhat valakinek.
Nehogy azt higgyétek, hogy máshol más a helyzet. November végén regisztráltunk egy másik oldalra (miután itt nem sok minden jött össze). Itt csak szóló, enyhe bi/bi lányt kerestünk (aztán már pár is szóba jöhetett volna). Ha írtunk egynek, az nem válaszolt, viszont pasik dögivel. Ez miért van?
Mert a többség egyszerűen nem akarja elolvasni az adatlapot, úgyis mindenkinek ír, aztán vagy lesz valami vagy nem. A szóló lányok jó részénél szerintem elszáll a kezdeti bátorság, így nem mernek lépni, illetve ne felejtsük el, hogy válogathatnak, ha nem tetszel, akkor nem kell válaszolni, ami mondjuk parasztság, de mindegy, kevesebben vannak.

A másik helyen ugyanez a helyzet. Szóló lányt találni szinte lehetetlen (a regisztrációk jelentős része kamu, hivatásos, a többi meg egyszerűen válogat, mert megteheti).

Úgyhogy mi feladtuk a lányok keresését.

BM1969:
Sohasem értettem, miért szexpartner keresőn keres valaki barátokat (ha meg virágnyelven fogalmazod meg a 2 óra dugást, akkor rosszul csinálod). Barátkozni nem itt kell, ne csodáld, hogyha nem válaszolnak, valószínűleg tök független a korodtól és a méretedtől. Előbb lehet dugni, aztán kialakulhat egy barátság extrákkal.
Utolsó tanács: Ne vállalj be enyhe bi dolgokat, ha nem szeretnéd! Neked se lesz jó, meg a párnak se, aki bevesz, mert érezni fogják, hogy nem szívesen csinálod, úgy meg semmi értelme.
Nagyon egyszerű a képlet, teljesen hetero vagy, ebben nincs semmi kivetnivaló, ahogy abban sem, hogy mások bi- vagy homoszexuálisak.

Az előző hozzászólásod meg tök logikus, ha két nőt látsz csókolózni/nyalakodni, akkor bármelyiknek a helyébe is képzeled magad bele, az nem kényelmetlen (gondolom nem irtózol a puncinyalástól), hiszen bármelyik fél szerepében vagy, nővel vagy. Míg két pasi esetében nincs olyan helyzet, hogy az neked kellemes gondolat legyen. Ez valószínűleg egy egész jó teszt arra, hogy valaki hetero vagy meleg-e.
Kicsit magamból indulok ki ezzel a megállapítással, mert két nőt én is szívesen látok csókolózni/nyalakodni, két pasi csókolózásának látványát nem bírom elviselni, viszont azzal nincs semmi bajom, ha az egyik leszopja a másikat (még azt se bírom látni, ha simogatják egymást...). Szeretem játszadozni egy farokkal, ha megfelelő a helyzet (mondjuk van ott egy nő is). Ugyanakkor ha elélvezek én se szeretem tovább csinálni, hasonló a dolog ahhoz, amit dako84 írt, de ezen kívül nem bírom egy férfi érintését elviselni.
Fogós kérdéseket fogalmazol meg.
Én úgy gondolom, hogy a full biszex az aki mindkét nem iránt képes mély érzelmeket (szerelmet) megélni. Amit a legtöbben biszexnek mondanak, hogy az illető, mondjuk férfi alapvetően a nőket szereti, el se tudja képzelni, hogy szerelmi kapcsolata legyen egy férfival, de szex közben képes mondjuk leszopni.

A női és a férfi biszexualitás közé én egyenlőség jelet tennék (ergo nincs olyan, hogy női/férfi biszexualitás), maga az "elv" ugyanaz, csak férfiak szerintem a társadalmi elvárások/beidegződések miatt nehezebben mutatják ki az érzelmeiket, tehát ha egy nő kicsit vonzódik a saját neméhez is, azt könnyebben ki fogja mutatni, mint egy férfi. (Ez a rész kicsit személyes tapasztalat, nem lennék képes férfi iránt szerelmet érezni vagy megcsókolni, de egy farokkal azért szeretek eljátszadozni.)

A társkeresőben pedig annyit jelent az, hogy a férfi bi kizárt, hogy a pasi full hetero, így elzárkózik bármilyen férfitől jövő szexuális közeledéstől. Röviden: pasi csak nővel dug. smile
Nem lehetetlen találni partnert, de nem mindegy, hogy kit keres az ember. Már írtam szerintem, hogy mi találtunk egy párt, de lányt, akit igazán szerettünk volna, nem. Azóta inkább töröltük a társkeresős adatlapunkat, mert az egyedülálló lányok jelentős része, még ha szerintünk meg is felelünk az adatlapjukon megjelölt feltételeknek (már ami ki lett töltve), akkor nem válaszolnak/talira nem jön el/hirtelen eltűnnek az éterben.

Szóval ha lányt keresel kb. esélyed sincs (kb. 95% kamu), párt találni már van esély, szóló fiúk közül meg csak válogatni kell (igaz el kell viselni a bunkók leveleit is).
Velünk is hasonlót csinált, csak mi néhány nap után leépítettük, miután nem volt hajlandó telefonszámot adni (no meg egy küldött videón nem az a lány volt aki a fényképeken). A tippem, hogy nem is csaj, valószínűleg egy unatkozó faszi/kamasz.
Ez nem feltétlenül rámenősség. Az első levél előtt azt már mindenki tudja, hogy szexet akar, ezen nincs mit megbeszélni (egy-két apróságot kivéve, ahhoz meg nem kell 15 levél). Kép és elérhetőség csere, telefon beszélgetés. Ha az egyedül álló nő nem hajlandó telefonon beszélni, akkor pasi, ha a pár nő tagja nem beszél telefonon, akkor egyedülálló pasi, ennyire egyszerű (legalábbis mi ezt használjuk).

Abban egyetértek Belugával, hogy valószínűleg a legtöbb egyedülálló lány már szinte paranoid annyi kamu megkeresést kaptak.
Mi találtunk már párt, igaz csak egy alkalom volt, de az tény, hogy nagyon nehéz. Első körben találni kell egy szimpatikus jelöltet. Másodszor kiválogatni a kamusokat, harmadszor reménykedni, hogy jól sül el a randi.

Sokan megspórolnának maguknak egy csomó visszautasítást, ha elolvasnák és értelmeznék a profilokat. Igaz, vannak olyanok akik irreális elvárásokat fogalmaznak meg, de ahogy gipshy is írta tuti, hogy lesz egy csomó jelentkező aki sehogy se felel meg, mert pont lesz@rják, hogy mit írt oda az ember.

A kamusok kiszűrésére van már egy egész jól működő módszerünk:
E-mail: Ruhás, egész alakos kép. Semmi szexi stb. Nem cyber szexet akarunk, vagy képeket gyűjtögetni.
Telefon: Amikor párt is kerestünk, akkor a lányok beszéltek először egymással, így kiszűrhetőek voltak az egyedülálló pasik. Amikor lányt kerestünk, akkor mindegyik delikvens itt bukott meg, egyszerűen nem akartak telefonszámot adni.
Ha a fentiek megvoltak (ha 1-2 nap alatt nem jön össze akkor bukó), akkor személyesen találkozunk amint lehet, így nem húzzuk egymás idejét fölöslegesen, akkor se, ha nem jön el.
A gond a követéssel van (történt ilyen már velünk is). Ha szimpatikusak, akkor nem kell követniük történik ami történik. Ha nem történik, akkor annak oka van. Az ember nem szívesen hajt el senkit a p****ba, bízik abban, hogy a jelekből értik, hogy hiába nyomulnak nem lesz velük semmi. De általában nem és az elég lehangoló.

Legutóbbi alkalommal, az egyik lent lévő srác megkérdezte, hogy van-e kedvünk hármashoz, nem volt páromnak szimpatikus, így megmondtuk, hogy kösz nem, ő nem is erőltette, de aki miatt végül leléptünk, az kb. másfél méter távolságból mindenhova követett minket, mint egy pincsi.
Sajnos nem tudtunk lemenni, volt valami jó buli?
Lehet, hogy mi lemegyünk. Kb 5-re kiderül.
Nekünk egy lánnyal van egy ismerkedés függőben, kifogtunk két kamust (az egyik csak képekre hajtott, a másik nem jött el a személyes találkozóra) egy másik meg időközben tűnt el. Rajtuk kívül még két lánynak írtunk nem válaszoltak.

Párokkal rosszabb a helyzet, akiknek mi írunk azok nem válaszolnak, akik meg nekünk írnak, azok az adatlapunkat nem olvassák el.

Azt nem értem, hogy, hogy nem kihalt még teljesen a társkereső rész, ha ilyen a hozzáállás? Ha ír nekem valaki (nem csak kapcsolatnak jelöl), akkor az a minimum, hogy egy standard "Bocs, nem." szöveggel válaszolok neki. Persze lehet, hogy mi látjuk nagyon rosszul a dolgokat.
Egyetértek a hozzászólással. Ezen a mondaton javítanék (én máshogy fogalmaznám):
Amellett pedig kapsz egy kis bátorítást,mert szembesülsz vele, hogy nem te vagy az egyetlen ember a földön, aki imádja a szexet.->
Amellett pedig kapsz egy kis bátorítást, mert szembesülsz vele, hogy nem te vagy az egyetlen ember a földön, akinek hasonló "beteg" gondolatok fordultak meg a fejében. És ez csökkenti a frusztrációdat, hiszen nem lesz lelkiismeret furdalásod a "rossz gondolatoktól". Ebből következik, hogy jó esetben meg mered osztani a fantáziádat a pároddal, aki megerősíthet, abban, így beteljesedhet egy vágyad, így az nem fajul betegessé, mint oly gyakran.

Persze van hátránya is. Gyakran egyből az extremitásokkal találkozik az ember, ami, főleg, ha fiatal, könnyen okozhat károkat a lelki fejlődéséban.
Análisan és orálisan is bevállalnám. eljen
Csütörtökön lesz valami műsor vagy csak sima páros nap lesz?
Elég nyílvánvaló volt, hogy melegek amikor egymás farkát szopták. De igazából nem ezzel volt a gondom (nem nézek oda), hanem, hogy úgy "loholtak" mögöttem, mint a kiskutyák. Amúgy pasi vagyok.

Csütörtököt már próbáltam, akkor se volt jobb az arány, lehet, hogy túl korán (este 6-7 óra körül) voltam...
Ma voltam a Dob utcában hátha van lent valaki, de csak idősebb pasik voltak, ami persze nem gáz ha valakinek az jön be, de iszonyatosan nyomulnak. Az egyiknek miután nem vette a lapot, hogy finoman elutasítottam, megmondtam, hogy nem jön be a nyomulás.

Szoktak egyáltalán párok lenni lent? már voltam csütörtökön is, de akkor se volt senki.
Mindenképpen. A belépőben a kabinok is benne vannak, mindegyik kabin glory hole-os és mindenhol megy film. A mozi részen nem sok embert láttam legutóbb, de nekem annyira nem jött be, barátnőm nem akar jönni, egyedül meg...
Nem áll jól. A fehérneműk nélkül jobb. wink
Én simán rácuppannék. finom
Nem mondom, hogy nem szopnám mindkettőt, mert igen. nyes
Megkóstolnám! Írj ha úgy gondolod.
Játszanék a hangszereden. finom
Hú, de megkóstolnálak titeket! finom
Nem volt biszex. A párom miatt jött, de belement a játékba, ráadásul ismerős volt. smile
100%-ig egyetértek. A gay filmekben amibe belenéztem, mindig hányingert kaptam a smárolástól, a többivel nem volt gondom.

Mivel én már kipróbáltam a dolgot, azt kell hogy mondjam, hogy jó volt, főleg amikor elélvezett (jó mélyre benyeltem, úgyhogy az ízét nem éreztem), de ennél többet nem vállalt ezt is csak úgy, hogy a párom fölé térdelt, hogy ne lássa az arcom és nyalogathassa a punciját.
Nagy és formás! Cumiznám! finom
Ugyanez a helyzet velünk is (korábban leírtam már itt, hogy mi történt). Baráti körben nem lehet a témát felhozni, ismeretlennel meg nem túl szívesen.
Párom semmilyen bogyót nem szedhet (hormonális probléma), az óvszert meg zavar... Úgyhogy marad a kihúzós módszer...

Most olvastam valahol egy cikket, hogy nem sokkal rosszabb a hatása, mint az óvszernek (98%-96% az óvszer javára), persze ha hármasban vagyunk, akkor muszáj a gumi...

Természetesen mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy a tűzzel játszunk... de semmilyen bogyót nem szedhet a párom.
Hát, szigorúan hetero fiút nem is fogsz találni. wink Max bi vagy bi-curious (bi-kíváncsi?) srácot. Ráadásul sokan szégyenlik is az ez irányú vágyaikat és/vagy ismerkedni is félnek a betegségek miatt.

Korábban leírtam már a kalandunkat a párommal és egy barátunkkal. Én továbbra is szeretnék hasonlót (és párom is), viszont ismeretlennel nem szívesen kezdünk, a fönti második pont miatt illetve vannak "fura" emberek is és itt mentálisan értem (nem, nem találkoztunk ilyennel még).
Szopnám. finom
Folyékony nitrogénben... Mielőtt valami nagyon okos a mélyhűtőbe rakná be. nyes
Párom többször élvez, egyszer előjáték alatt a szám/nyelvem hatására, aztán lovagol egy jót és határ a csillagos ég (meg a végkimerülés)... Volt már példa 7-8-ra is egy menet alatt, de volt már olyan hosszabb menetünk is amikor az egyik orgazmusa 15 percig tartott (nem én számolom, nehogy azt higgye valaki), és "csak" 2-3 volt (a többi kisebb/rövidebb volt).

Fura azt hallani, hogy van olyan nő aki csak egyszer élvez... Nekem eddig csak "többlövetűekhez" volt szerencsém.
Érdekes, hogy a csókkal mi, illetve én is így voltam, amikor hármasban voltunk a párommal meg egy másik sráccal, csak annyit kötöttem, ki, hogy nincs csók (mást nem kellett, a srácot ismertem, hogy nem egy vadállat), számomra az egy mélyebb dolog.
Most röhögni fogtok: Én kétszer vesztettem el... 18 voltam.
Először, igazából nem történt semmi, mert a csaj 3 évvel volt idősebb és belátta, hogy nem biztos, hogy vele kéne elvesztenem (pasija volt és 2 hét múlva dobott is,mert a pasija kidobta, és csúnyán kiakadt).
Aztán másodszor 4-5 hónappal később... Nem volt nagy élmény, azóta is az elsőt tartom az igazinak, pedig semmi se történt, a másik lánnyal meg még 1,5 évig együtt voltam.
Inkább 0,001-0,002% esély. Különben túl sok lenne az ilyen fogantatás, annyi ember él már a Földön.
Ritkán beszélünk, de volt már néhány szex utáni közbeni mondata barátnőimnek.
Eddigi kedvenceim:
Szüzességem elvesztése után (a csaj tapasztaltabb volt): "Most volt először igazán jó."
"Isten vagy!"
"Jézusom meddig bírod még????"
"Tenyészcsődör!"
De legtöbbször csak piheg a mellkasomon. smile
Azt felejted csak el, hogy a hüvelyben lévő váladék kémhatása kissé savas, a spermiumnak az életben maradáshoz a lúgos kémhatás a kedvező, így ha az a szerencsétlen el is jut a punciig, az ondó lúgos védelme nélkül nagyon gyorsan elpusztul, ha be is jut a hüvelybe, nem hogy a méhig eljutna.

Amúgy hogy találja meg az a kis lúzer a puncit egy medencében (kádban még hagyján)? Nem tud tájékozódni (a hüvelyben, méhben igen, a medencében nem).
1. Nemed és korod? ff 24
2. Milyen a szexuális beállítottságod? (Jellemezd magad egy tízes skálán, ahol az 1 totál homoszexuális, az 5 biszexuális, a 10 pedig totál heteroszexuális!) 7,5
3. Milyen magas vagy? 177
4. Hány kg a testsúlyod? 77
5. Mekkora a mellbőséged, a derékbőséged és a csípőbőséged (fiúk is leírhatják)/ mekkora a falloszod mérete? 15/5
6.Szőrteleníted-e a nemi szervedet, a lábadat, a hónaljadat, az alkarodat? Csak a zacsit
7. Milyen az ideális nemi szerv? (hossz, vastagság, homlokos, lapos, nagy/normál/kicsi nagy-/kisajak)
(kérdés milyet szeretnél, értve itt melegeket is is) Mindegy.
8. Szerinted melyik fontosabb: a méret vagy a technika? Technika, de a méret se elhanyagolható.
9. Szoktál-e önkielégítést végezni? Milyen gyakran? Igen. Változó néha naponta, néha hetente.
10. Maszturbáltál-e már mások előtt? Nem.
11. Van vibrátorod/péniszpumpád/ műpuncid/dildód/egyéb segédeszközöd /használsz szívesen magadon, máson? Nincs.
12. Hány szexuális partnered volt eddig? 2
13. Van jelenleg partnered? Igen.
14. Amikor van partnered, milyen gyakran szeretkeztek/szeretnéd te? Hetente. Naponta többször is szeretném.
15. Mikor szoktál szexelni leggyakrabban? Amikor időnk van.
16. Hol szeretkezel a leggyakrabban? Háló.
17. Milyen extrém helyen / helyzetben szexeltél már? (a számodra legizgalmasabbat írd ide!) Szabadban, egyetemen.
18. Alkalmazod/kedveled előjátékként az orális szexet? Igen.
19. Mennyi ideig tart átlagban egy aktus? 40-60 perc.
20. Az esetek hány százalékában jutsz el a csúcsra? 100%
21. Volt már olyan partnered, aki egymás után többször is eljuttatott/ akit egymás után többször is eljuttattál a csúcsra? Csak olyan volt.
22. Volt-e már olyan eset, hogy egymás után többször elélveztél? Hányszor? Nem.
23. Próbáltad már az anális szexet? Szeretnéd egyszer kipróbálni? Igen.
24. Melyik a kedvenc póz számodra szeretkezéskor? Cowgirl, állva, 69.
25. Hová engeded/szereted leggyakrabban az ondót akció végén? Fenekére.
26. Melyiket szereted a legjobban? Ha az ondó a nemiszervedbe/-ére, a fenekedre/-ére, a hasadra/-ára, a melledre/-ére vagy a szádba/szájára kerül? Punciba vagy a szájba.
27. Engeded, hogy a partnered a szádba élvezzen? Ilyenkor lenyeled? /Beleélvezel a szájába? Lenyeli?
28. Részt vettél már csoportos szexben? Szeretnéd egyszer kipróbálni? Bele, nem nyeli le.
29. Felizgat két egymással szeretkező lány látványa?Te kipróbálnád két lánnyal? Igen,igen.
30. Felizgat két egymással szeretkező férfi látványa? Te kipróbálnád két fiúval? Nem, nem.
31. Szoktál pornóújságot venni? Nem.
32. Szoktál pornófilmeket nézni? Ritkán.
33. Milyen gyakran kattintasz pornóoldalra az interneten? Naponta.
34. Szerepelnél pornó filmben? Ha azt mondják jó vagyok kipróbálnám.
/ 18 oldal
/ oldal   Összesen: 879 hozzászólás, Listázva: 51-100

jh0nny

Nem: pár

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. december 15.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!