Holnap délután/kora este tervez valaki ellátogatni a Dob utcai moziba?
A tegnap esti keresésünk nem jött össze ! Teszünk egy próbát ma estére ! Valaki ?
Sziasztok !
Ma estére 22 óra körüli időpontra keresnénk kizárólag a hölgy örömére, és hármas szexre hetero, nemdohányzó, 30 év feletti férfit, aki szereti a női testet masszírozni ! Helyünk van a 11. kerületben ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
Ma estére 22 óra körüli időpontra keresnénk kizárólag a hölgy örömére, és hármas szexre hetero, nemdohányzó, 30 év feletti férfit, aki szereti a női testet masszírozni ! Helyünk van a 11. kerületben ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
Sziasztok, tervezi ma lány, vagy pár, hogy meglátogatja a glory cafe-t? Somogyból, Fejérből szívesen felviszem őket délután.
Sziasztok. Ma készül pár a Dob utcai moziba?
Sziasztok, tervezi ma lány, vagy pár, hogy meglátogatja a glory cafe-t? Somogyból, Fejérből szívesen felviszem őket délután.
Szombaton tervez pár menni a Dob utcai moziba?
Sziasztok! Ma valaki? Menjünk le valamelyik pesti moziba......
Keresnék 2-3 aktív pasit akik felváltva kenyeztetnének egy fiatal vékony kezdő passziv srácot
MELYIK MOZIBA ERDEMES MENNI HOL VANNAK HOLGYEK PAROK ?
Sziasztok. Ma délután hölgy vagy pár esetleg valamelyik moziban?
Sziasztok!
Hölgyet keresek alkalmi időeltöltésre. 26éves pasi vagyok (képek az adtlapomon)
Hölgyet keresek alkalmi időeltöltésre. 26éves pasi vagyok (képek az adtlapomon)

Ma este valakivel lemennék
Sziasztok. Vasárnap.. hétfő. Esetleg aki lent lesz? Jelezhetne.
Kedden lenézek a Hegedűs szexmoziba, ki jön?
Sziasztok !
Ma estére 21 óra körüli időpontra keresnénk kizárólag a hölgy örömére, és hármas szexre hetero, nemdohányzó, 30 év feletti férfit, aki szereti a női testet masszírozni ! Helyünk van a 11. kerületben ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
Ma estére 21 óra körüli időpontra keresnénk kizárólag a hölgy örömére, és hármas szexre hetero, nemdohányzó, 30 év feletti férfit, aki szereti a női testet masszírozni ! Helyünk van a 11. kerületben ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
Sziasztok!Tényleg jó hely!
Én is voltam ott!
Sok sikert!Nagyon hangulatos nagyon kedves a beengedő srác aki a pultos is egyben!Ha kártyával fizettek akkor írja egy papírra a fogyasztást és a végén kell fizetni.Nagyon szép sétáló utcába van!Én eltévedtem mert az utca két vége sötétbe hasonló.Én persze rossz oldalra mentem.Megijedtem,h el lopták az autóm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 23. szerda 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 23. szerda 05:44

Törölt felhasználó (1469102)

Sziasztok!Valaki vagy Valakik a grazi Lust-Spiel szexmozi látogatására?már voltam ott nagyon jó kis hely
Sziasztok
Ma valaki sexmozi ??
Ma valaki sexmozi ??
Szia, a Bartók utcában merre van a hely?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 16. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 10:06
Törölt felhasználó (1536152)

Sziasztok.
Ma meglátogatom a bartók utcai intézményt,esetleg valaki társulna?
Ma meglátogatom a bartók utcai intézményt,esetleg valaki társulna?

Sziasztok!Valaki vagy Valakik a grazi Lust-Spiel szexmozi látogatására?már voltam ott nagyon jó kis hely