Sziasztok! Ma dél körül?
(Ez egy válasz Tiltott gyümölcs-Tímeáék üzenetére (2022. 07. 01. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
szia...írj ránk, ha mész
szia.írj ránk, ha mész...
(Ez egy válasz Horemheb1972 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma dél körül a Király utcai moziban örülnék, egy nagyfarkú pasi társaságának!
Sziasztok
Glory cafebol Anikóval van valakinek tapasztalata?
Megéri lemenni hozzá most a gang gang bulira?
Glory cafebol Anikóval van valakinek tapasztalata?
Megéri lemenni hozzá most a gang gang bulira?
A hetero teremben szivesen szopatnék...
Sziasztok! Hegedűsbe járnak párok? Csak idősebb fickókkal találkoztam a legutóbbi két alkalommal.
Sziasztok! A Királyba valaki jönne ma dél körül?

Törölt felhasználó (4670350)

Hegedűsbe mennék, ahol idősebb faszra csatlakoznék szájjal, popsival is.
A körúthoz közel, a körút felől a jobb oldalon. SzexShop.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 12:25
Törölt felhasználó (4668005)

Itt vagyok a Hegedűsbe. De nem talàlom a helyet. Segitene valaki? Koszi
Itt vagyok a Hegedűsbe. De nem talàlom a helyet. Segitene valaki? Koszi
Mennèk a Kiràly vagy Hegedűsbe. Jonne valaki? 20/5 uni vagyok
Hegedűsbe mennék, ahol idősebb faszra csatlakoznék szájjal, popsival is.
Ma, este valaki megszoptatna vagy megbaszna a Hegedűsben? (ha baszol is, hozz gumit). Idős, macisok előnyben! (akár el is vihetsz magadhoz, ha zavaró a mozi környezet..). Privit írj és talizunk!
Sziasztok!
Holnapután (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Holnapután (Vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ki merre?
Sziasztok! Csak a Glory Café, amit ajánlhatunk. Igényesebb közönség, tisztaság és szuper lehetőségek. Mi is sokszor mentünk ilyen és ehhez hasonló kalandokra.
(Ez egy válasz Nituska üzenetére (2022. 06. 24. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 07:27

Sziasztok!
Ma vagy holnap délutánra melyiket ajánlanátok egy bi párnak?
Régi álmom, hogy a pasim glory hole-on keresztül szopatják és én csókolózom vele..
Szép napot!A
Régi álmom, hogy a pasim glory hole-on keresztül szopatják és én csókolózom vele..
Szép napot!A
Sziasztok!
Szép napot!A
Szép napot!A
Ma délelőtt valamelyik szexmoziban szopnék.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!