Holnap délelőtt a Hegedűsbe jön valaki?
Pesten 15-én kedd napközben keresem tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
Sziasztok! Ma valaki a hegedűs?
Valaki ma jön hegedusbe? 4-5ig ott leszek nyitástól

Ki volt ma. Aszőke rovidhaju holgy gloryban? Ugyes es nagyon sexy
Ma valaki a hegedüsbe?
Szisztok! Jön ma valaki a sauna69be?
Sziasztok! Most valaki hokizna közösen? Bp13.ker
Tényleg így volt…
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 11. 05. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 10:14

Sauna69 péntekenként nyílt nap van. Tegnap voltam,pozitív élményekkel jöttem el,csak ajánlani tudom. Kulturált hely ( veri a megszokottakat) van több szauna,gőz ,szolárium,jakuzzi több zárható rész és ami fontos,hogy voltak párok. Gondoltam egy próbát megér mikor láttam itt ki írva,hogy pénteken nyílt nap van. Nem csakódtam
Szia! Mesélnél részletesebben? Milyen korosztályba tartozó párok voltak? Csajok akcióztak nyilvánosan?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 11. 05. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 10:14

Sauna69 péntekenként nyílt nap van. Tegnap voltam,pozitív élményekkel jöttem el,csak ajánlani tudom. Kulturált hely ( veri a megszokottakat) van több szauna,gőz ,szolárium,jakuzzi több zárható rész és ami fontos,hogy voltak párok. Gondoltam egy próbát megér mikor láttam itt ki írva,hogy pénteken nyílt nap van. Nem csakódtam
Hegedűsbe ma délutàn szopatna valaki?
November 25.én pesten leszek! Lehet hogy délután meglátogatnék egy mozit szexi tangába! Valaki nem kisérne el és őrizné a kerek fenekem!
Sziasztok … holnap megy esetleg egy aktív a Hegedűsbe ? 11 körül ?
Hölgy,pár esetleg… mostanság? Király utca?

Hegedűsbe napközben jönne le esetleg nő vagy pár? Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek!

Sziasztok!
Holnap 6-7 között valaki tervezi a Glory Cafet?
Tapasztalat hogy vannak ilyen időszakban párok?
Köszi
Holnap 6-7 között valaki tervezi a Glory Cafet?
Tapasztalat hogy vannak ilyen időszakban párok?
Köszi
Erröl most lemaradtam, de azért köszi az infot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 22:19
Törölt felhasználó (4121152)

Szombaton és vasárnap este is voltak párok és teljes kiszolgálás volt. Kati egy remek csaj! Ő heti rendszerességgel jár le a párjával.
Szombaton és vasárnap este is voltak párok és teljes kiszolgálás volt. Kati egy remek csaj! Ő heti rendszerességgel jár le a párjával.
(Ez egy válasz Baluka79 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most, késő este, 23-24 óra körül valakit leszophatok a Hegedűsben? Meg is baszhatsz, ha akarsz! 40-70 éves kor közöttit keresek, macis, exrta ducis előny!
Mára tervez pár glory látogatást? vagy másik moziba esetleg?