Sziasztok!
Programot keresünk pénteken napközbenre!
Ötlet???
Programot keresünk pénteken napközbenre!
Ötlet???
Intimcenterben müködnek a kabinok tudja valaki?
Sziasztok ma sexmozi valaki erdemes lemenni?
Sziasztok!
Pénteken napközbenre keresünk programot Pesten!
Mozi, klub, reptér...
Pénteken napközbenre keresünk programot Pesten!
Mozi, klub, reptér...
A Hegedűs és a Glory minden nap nyitva vannak, de vasárnap rövidített nyitva tartással. A Király nem tudom, az nekem már túl "meleg" hely. A legtöbben a Gloryban vannak.
(Ez egy válasz Donat75 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki jön ma Glory Café-ba?
Ma nyitva van? Erről van információd?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 20:34

Egyik sincs gáz helyen és egyikbe sem látni be kívülről csak aki bemegy a moziba.
Egyik sincs gáz helyen és egyikbe sem látni be kívülről csak aki bemegy a moziba.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2022. 10. 29. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 07:35

Hegedűs gáz környékén van... királynál pedig bárki bármit láthat mi történik bent :/
Akár nem hirdethető témákban is?...
Akkor jól értem, hogy te most bűncselekményeket szervezel? Vagy mi másért lenne valami nem hirdethető?
Akkor jól értem, hogy te most bűncselekményeket szervezel? Vagy mi másért lenne valami nem hirdethető?
Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy a hosszú hétvége utáni szerdát feláldozom az élvezetek oltárán és egész nap szexmozikban leszek. Ha valaki megpróbálja utánam csinálni,csak írjon bátran.
Rendben, azért köszi
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem járok oda!
(Ez egy válasz Donat75 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Es a kiraly es a hegedus?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory a szokásos vasárnapi rend szerint!
(Ez egy válasz Donat75 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mai mozi nyitvatartasokról tud valaki valamit?
Gloryba megy ma valaki?
Fiatal, ápolt 40 éves korig készül most a Királyba? Én 37
van kivel mennem, de azért köszönöm
(Ez egy válasz csajimadoBp üzenetére (2022. 10. 29. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 07:52

A Királyban egyszer voltam,valóban nem egy nívós hely..
Hegedűs? Miért van gáz környéken?
Körúttól 20 méter.
Szólj ha mennél,mehetünk együtt ha gondolod...
Hegedűs? Miért van gáz környéken?

Körúttól 20 méter.
Szólj ha mennél,mehetünk együtt ha gondolod...
összegzem de csak azok olvassák akik értelmesek
glory tegnap 4K. teljesen ok. Meglepően kevés gáz ember volt, Lejött Lola meglepetéssszerűen. Kabinozgatott itt-ott. Ez tök jó, de minden ember 40 perceket foglalta a kabint. Végül kint pedig semmit nem csinált.
Akit felállitott azt otthagyta a kabinban. Menjetek ma ha akartok, ma bukkake lesz. Ismét 4 K. Én inkább megnézem a Harry Pottert

glory tegnap 4K. teljesen ok. Meglepően kevés gáz ember volt, Lejött Lola meglepetéssszerűen. Kabinozgatott itt-ott. Ez tök jó, de minden ember 40 perceket foglalta a kabint. Végül kint pedig semmit nem csinált.
Akit felállitott azt otthagyta a kabinban. Menjetek ma ha akartok, ma bukkake lesz. Ismét 4 K. Én inkább megnézem a Harry Pottert

Sexmoziba ma hölgyek lányok anyukák?