A "foryou"a swinger for you klub Bp-n, a MOM parktól nem messze (a neten megtalálod). Kicsi családiasabb hangulatú hely, de igen kellemes kis mulatságok szoktak lenni
A kérdésedre a választ annyiban egészíteném ki, hogy 100% ffi hetero hely (női biszexualitás elfogadott és gyakran meg is esik, de ffi biszexualitás nem).
(Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2022. 11. 02. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

egy kicsit magatokról, milyen céllal regisztráltatok , mi lenne a az amit szívesen kipróbálnátok...?
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg enyhén sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni párhoz.
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg enyhén sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni párhoz.
Mi az a foryou? Nem ismerem.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 02. szerda 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 11:10

Pénteken napközben a szexmozik, illetve a foryou van nyitva. A reptér meg mindig

Mi az a foryou? Nem ismerem.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 02. szerda 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 11:10

Pénteken napközben a szexmozik, illetve a foryou van nyitva. A reptér meg mindig

(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 07:04

Sziasztok!
Pénteken napközbenre keresünk programot Pesten!
Mozi, klub, reptér...
Mozi, klub, reptér...
Erről írhatnál bővebben....
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2022. 11. 02. szerda 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Travi vagyok. Ma valaki megbaszna a királyban? Elsősorban, idősekre vagy nagyon macisokra bukom.
Hegedűs most?
Sziasztok!
Programot keresünk pénteken napközbenre!
Ötlet???
Programot keresünk pénteken napközbenre!
Ötlet???
Intimcenterben müködnek a kabinok tudja valaki?
Sziasztok ma sexmozi valaki erdemes lemenni?
Sziasztok!
Mozi, klub, reptér...
Mozi, klub, reptér...
A Hegedűs és a Glory minden nap nyitva vannak, de vasárnap rövidített nyitva tartással. A Király nem tudom, az nekem már túl "meleg" hely. A legtöbben a Gloryban vannak.
(Ez egy válasz Donat75 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki jön ma Glory Café-ba?
Ma nyitva van? Erről van információd?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 20:34

Egyik sincs gáz helyen és egyikbe sem látni be kívülről csak aki bemegy a moziba.
Egyik sincs gáz helyen és egyikbe sem látni be kívülről csak aki bemegy a moziba.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2022. 10. 29. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 07:35

Hegedűs gáz környékén van... királynál pedig bárki bármit láthat mi történik bent :/
Akár nem hirdethető témákban is?...
Akkor jól értem, hogy te most bűncselekményeket szervezel? Vagy mi másért lenne valami nem hirdethető?
Akkor jól értem, hogy te most bűncselekményeket szervezel? Vagy mi másért lenne valami nem hirdethető?
Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy a hosszú hétvége utáni szerdát feláldozom az élvezetek oltárán és egész nap szexmozikban leszek. Ha valaki megpróbálja utánam csinálni,csak írjon bátran.
Rendben, azért köszi
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)