Vasárnap dél körül a Király moziban leszek. Volna más érdeklődő is?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2022. 12. 03. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 16:20

Sziasztok
Meseljetek már mi ez a sex mozi pontosan mi történik ott és hol van ez pontosan mikor hogy érdemes oda menni
Meseljetek már mi ez a sex mozi pontosan mi történik ott és hol van ez pontosan mikor hogy érdemes oda menni
Sziasztok
Ki tervez ma Király utcába látogatni?
Elnézést kérünk, közbejött valami mégsem tudunk menni.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2022. 12. 02. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 02. péntek 16:22

Holnap 12.30-tól 14 óráig párként a Király utcába látogatunk. Ápoltság, és biztonság elvárt az urak részéről is.
Ma 10-től lent leszek, hetero alapon. Beszélgetés, minden más oké bárkivel, de csak Nők, Párok(hetero alapon) hoznak lázba...

Ilynekor van valahol valami?

Holnap 12.30-tól 14 óráig párként a Király utcába látogatunk. Ápoltság, és biztonság elvárt az urak részéről is.
Én Hegedüsben, ha valaki jönne.
Sziasztok! Ma valaki 11 körül kiralyban? 20/5 a méretem. PM, ha jönnél.
Sziasztok!
Most Király utcai sexmozi? Szopnék! Meleg passziv srác vagyok, írjatok, lehetek többen is!

Akkor lesz jobban teljesen hetero pasikból "mozgás" ha előtte itt v. más fórumon jelzi pár hogy megy. Biszex pasik ill. melegek vannak. Ergo ha párként mentek találtok pasikat.
(Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap nyitásra a Hegedüsben leszek!
Itt ülök a király utcai szex moziban,a glory hole kabinban….
Ha esetleg párok,hölgyeket érdekelne,szívesen át dugom a 20/6ost,hogy mindenki élvezhesse
Írj privát

Ha esetleg párok,hölgyeket érdekelne,szívesen át dugom a 20/6ost,hogy mindenki élvezhesse

Írj privát

Sziasztok! A 2 közül melyik helyet ajánlanátok inkább egy bi pasinak: Hegedűs v Király utca? leginkább a gloryhole izgatna
Most délelőtt 10 ker.pasi hellyel?
Teljesen jó az összefoglaló. Párként olyan igénytelen a hely, hogy biztosan nem ültetném le a párom még csak ruhában sem a mozitéren. Szerintem szex mozik közül mindegyik felejtős, ha nem homo vagy bi vagy és hajlandó vagy leadni az igényekből. Párként a glory cafe a tuti vagy swinger klub. Ebből adódik, hogy a párokat is ezeken a helyeken találhatod.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 17:54

Nem járnak csajok, nem járnak párok...
Havonta egyszer, teljesen random, lehet összefuthatsz velük, de ha egy hétig ott ülsz nyitástól zárásig, lehet akkor sem látsz egyet sem; ha igen, 99%-ban akkor is a saját szórakozásukra mennek le (=nem fognak bevenni, max. néző lehetsz).
Ha valamit kihagytam, kérdezz bátran

Havonta egyszer, teljesen random, lehet összefuthatsz velük, de ha egy hétig ott ülsz nyitástól zárásig, lehet akkor sem látsz egyet sem; ha igen, 99%-ban akkor is a saját szórakozásukra mennek le (=nem fognak bevenni, max. néző lehetsz).

Srácok!!!!
Olyan nincsen, hogy hetero pasi, csak makacs!!!!
Olyan nincsen, hogy hetero pasi, csak makacs!!!!
Abból, amit írtam, mennyi heteró pasi járhat?
Minek járna oda heteró pasi?
Mehet, persze, de ha valóban heteró, akkor kurva sok üres órája lesz ott
Totálisan értelmetlen oda heteró pasiként lemenni. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Minek járna oda heteró pasi?

Mehet, persze, de ha valóban heteró, akkor kurva sok üres órája lesz ott

Totálisan értelmetlen oda heteró pasiként lemenni. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csajokat és párokat kérdeztem, hanem heteró pasikat.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 17:54

(Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)