Hegedűsbe van,megy valaki?
Sziasztok
Mikor mentek es melyikbe? (Ez egy válasz Tibor23 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 19:16
Mikor mentek es melyikbe? (Ez egy válasz Tibor23 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Augusztus 8 mennék a páromal a király szexmoziba kabinban ha esetleg egy jó nőt cumiztatnni valaki
Augusztus 8 mennék a páromal a király szexmoziba kabinban ha esetleg egy jó nőt cumiztatnni valaki
Valaki eros meretes farokkal nem akarna jovoheten alaposan lyukon at megszopatni es dugni?
Kedvcsinalo kepek talaltok….
Kedvcsinalo kepek talaltok….
Sajnos mégsem tudok menni ma.
(De úgysem írt nekem senki, úgyhogy senkinek nem problém ez.
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 27. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 23:26

(De úgysem írt nekem senki, úgyhogy senkinek nem problém ez.

Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Én holnap (csütörtökön) megyek a Glory Cafeba a forgatásra és a gang-bangre.
Szerintem este 8 előtt már ott leszek ha esetleg valaki akar találkozni ott.
Zsolt
Zsolt
Hegedus moziba ma kora délután jön le esetleg hölgy Vagy pár?

Sziasztok !
Zsolt
Zsolt
A péntek, szombatok a legmozgalmasabbak (de hétköznap is sűrűn előfordulnak kellemes dolgok). A fix program a honlapjukon kint van, de azon felül is szoktak lenni párok, illetve többest kedvelő nők. Az hogy mi lesz, vagy mi nem lesz meg ott derül ki mindig szimpátia alapon.
(Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2022. 07. 27. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 22:31

A gloryban ma Pénteken lesz valaki? Vagy valami tapasztalat milyenek a Péntekek? Egyedül mennék le aztán alakulhat ott valami?
Most Pènteken BOCSI
(Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2022. 07. 27. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 22:31

A gloryban ma Pénteken lesz valaki? Vagy valami tapasztalat milyenek a Péntekek? Egyedül mennék le aztán alakulhat ott valami?
Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 27. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 08:40
Törölt felhasználó (4670350)

Élvezettel, alázattal szopnék lyukon át, vagy simán a homo teremben a Hegedűsben,. Közben várnám esetleg egy másik idősebb fasz meglep hátulról .....
Ma du Glory?
Élvezettel, alázattal szopnék lyukon át, vagy simán a homo teremben a Hegedűsben,. Közben várnám esetleg egy másik idősebb fasz meglep hátulról .....
A Gloryban nagyobb a sansz, a Hegedűsben változó... tekintve hogy a Glory alapból sokkal nagyobb hely és többen is vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 16:09
Törölt felhasználó (4570002)

Sziasztok,lenéznék a Hegedűsbe délután,vagy a Gloryba,van esély rá hogy találok hölgyet,párt?
Sziasztok,lenéznék a Hegedűsbe délután,vagy a Gloryba,van esély rá hogy találok hölgyet,párt?
Sziasztok!
Ma dèlelőtt a Kiràly vagy Hegedűs utcàba jönne valaki? 20/5 uni
Ma dèlelőtt a Kiràly vagy Hegedűs utcàba jönne valaki? 20/5 uni
Sziasztok!
Pár/hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Pár/hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Szopatna ma valaki 40 éves korig? 38 vagyok...
Sziasztok!
Nem akar valaki átjönni hozzám és kiverni előttem? Glory mellett lakom.
Nem akar valaki átjönni hozzám és kiverni előttem? Glory mellett lakom.
Sziasztok! Van élet most a Király utcai moziban? Első alkalom lenne a látogatásom.