/ 2 oldal
Hozzászólások
Ha jobban megnézed, most sem állította az ellenkezőjét. Azt írta, hogy "kíváncsi lenne, hogy hogyan viselkedne a felesége". Ha lenne.
Ugyanez az üzenet, csak most betti111 felhasználónévről. Ami fura, hogy az illetőnek van egy csomó korábbi hozzászólása a fórumban, szóval szerintem nem spammer, hanem feltörték a fiókját.

Feladó: betti111
Érkezett: 20-09-20 06:35
Tárgy: Szia
21 fölötti pasi(ka)t keresünk, akinek van kedve egy fotelből megnézni és instruálni minket szeretkezés közben! Használhat webkamerát! Profilom barátságért
"Higgyétek el, az Ő szemszögéből ugyanez lenne. Nem lesz semmilyen titkolózás stb."
Na látod, pont erről beszéltem, azaz hogy az ő szavait is csak a te szemüvegeden át láthatjuk, és természetesen te (a saját pozíciódból) biztosítasz róla, hogy pont ugyanezt mondaná... Pedig éppen az lenne a lényeg, hogy ő mit gondol - anélkül, hogy befolyásolnád vagy (akár csak nézéssel, szótlansággal, bármivel) presszionálnád, hogy "így gondolja". És ez így sajnos féloldalas marad. Minden további nélkül elhiszem, hogy neked így a jó, ahogy történik (vagy ahogy elmondtad), de veszélyes dolog kijelenteni, hogy te TUDOD, hogy ő mit gondol vagy mit érez. Hiszen ha neked mondja, akkor szükségszerűen egy hozzád (a világodhoz, az érzéseidhez) idomított "valóságot" fog elmondani.
De ezt már írtam, nem akarok ismételni
Az azért érdekes lenne, hogy mit is mond a másik fél?! Jelenleg ugyanis csak az egyik verziót ismerjük, amit (mivel érdekelt vagy benne) szükségszerűen a saját irányodba eltorzítva hallottunk. Arról nem is szólva, hogy a nőd hozzád intézett szavai sem a "semleges" valóságot tükrözik, hanem nyilván selyempapírba csomagol mindent, ha egyszer együtt vagytok és szeret.

Egyszóval érdekes lenne azt meghallgatni, hogy mit és hogyan mesél el ő úgy, hogy azt nem hallhatod és ezért nyíltan, a fentebbi fékek nélkül elmondhatja az igazságát.
A kettő között lenne aztán valahol a valóság.
"Ha stresszes vagyok en sem tudok elelvezni barmit csinalnak is velem."

Nem mindenki ilyen. Az egyik exem mesélte, hogy a munkahelyén az ügyfelek sokszor felidegesítették, és ilyenkor bement a mosdóba maszturbálni (akár naponta többször is), és minél idegesebb volt, annál hamarabb élvezett el. Azt mondta, előfordult, hogy 1-2 perc alatt készen is volt.
Nos, akkor beállok én is a sorba és cáfolnám ezt. Volt egy exem, ő nagyon könnyen élvezett amúgy is (rövidke lovaglás némi mozgással, egy ujjal sem nyúlt közben magához és kész is volt az orgazmus), aztán mikor elvettem hátul is a szüzességét, pár perc finom behatolás után nagyon élvezett. Anélkül, hogy bármelyikünk egy ujjal is hozzáért volna bármelyik alkatrészéhez is.
Kérdést megelőzve: igen, biztos vagyok benne, hogy az orgazmusa valódi volt, addigra már eléggé ismertem, láttam és éreztem a dolgot.

És hogy mennyire máshogy láthatja ugyanazt két ember: mikor évekkel később szóbakerült az eset, én még mindig a hatása alatt voltam, legalábbis rágondolni is izgató volt - neki meg az orgazmus ellenére is az volt a legfontosabb emléke, hogy "de hát olyan lett a farkad vége". smile
Az egyik exem egyszer véletlenül elmesélte, hogy a legjobb barátnője egy másik városba leszervezett egy találkozót egy pesti fazonnal. Kivettek egy panzióban egy szobát és elutaztak ketten, majd jött a fickó is.
Elég izgató volt hallani, hogy vagy hatszor élvezett a krapek, mindkettőjüket megdugta, a két nő egymást is kinyalta stb. Párszor még elmeséltettem, mindig új részletek derültek ki, aztán meg már ketten fantáziáltunk hozzá dolgokat. buck
"egy társasházi lakóközösségben ahol gyerekek is vannak"
vö.
"a műltkor este 10-után, meztelenül mentem villanyórát leolvasni...."

Azok a gyerekek inkább felnőtt gyerekek lesznek. kacsint
Gondolatkísérlet: szerinted teljesen kizárható az, hogy a megcsaló vagy félrelépő fél legyen "egy nárcisztikus pszichopata,aki számára csak a saját élvezete fontos,és egyáltalán nem érdekli az őt szerető fél érzelmi tragédiája"?
Teljesen igazad van, maximálisan egyetértek az általad leírtakkal: túl sokat kérdeztem, illetve szándékom ellenére túlságosan belemásztam a magánéletébe.

Mondjuk annyit azért hozzátennék, hogy ha egy picit visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy éppen úgy kezdtem ezt a threadet, hogy 1) nem itt, egy fecsegős oldalon fog megoldást találni, 2) rajta kívül senki nem ismeri a történetét teljességében, így igazán jó tanácsot nem tud adni senki. De ha szeretnél, harcolj csak tovább a szalmabáboddal. smile
És még ez:

"mennyek magam, mert neki nincs semmi baja, egyébként is senkinek semmi köze mi, hogy élünk. Ha szükségem van rá mennyek orvoshoz. Szerinte minden rendben."

Lentebb írtam, hogy meggyógyítani is csak azt lehet, aki önmaga is akarja. Vagy legalább felismeri és/vagy elfogadja, hogy baja van. Sajnos az alkoholista is általában "csak kortyintgat, de nem függő", az erős dohányos is "bármikor abba tudná hagyni, ha akarná" - de nem akarja. És itt vége is van nagyjából a dolognak, ezeken az embereken nem lehet segíteni.
De értelmezhetjük úgy is, hogy a férjed nem ismeri fel, hogy baj van a házassággal és/vagy nem látja úgy, hogy tenni kellene a megmentéséért. Ami annak fényében különösen fura, hogy egyszer már elköltöztél tőle.
"hittem neki, ígérgetett fút-fát, megváltozik. Annál rosszabb lett!!!"

No igen. Ezt meg kellene már tanulnunk végre mindannyiunknak, hogy az emberek nem változnak. Kisebb dolgokat el lehet érni (tanulja meg lehajtani a vécédeszkát), de gyökeresen nem fognak és nem is tudnak változni.
No látod, így azért már árnyaltabb a kép - bár Vulvofilnek igaza van abban, hogy nem biztos, hogy ránk tartozik ennyire a magánéletetek.

Mindenesetre az anyósod beszólása mutat valami olyasmi, hogy afféle mamapicifia lehet az úr, aki megszokta/elvárja, hogy a felesége mindig tökéletes állapotban van/legyen és mindenben a maximálisat nyújtsa.
A kérdésem: próbáltad megbeszélni vele az igényeidet? Úgy értem: nem szex közben, hanem mondjuk asztalnál, higgadtan, nem támadva, nem kiabálva? Elmondtad neki, hogy mit szeretnél? Amikor a lentebb idézett bunkó beszólásait kimondta, akkor elmesélted neki, hogy azokat milyen érzés hallanod és hogy mennyire megbánt vele, rombolja az önbecsülésed, tönkreteszi az iránta érzet bizalmad?
Mert azért valljuk be: sokszor a kommunikáció hiánya és/vagy gyengesége vezet elég durva félreértésekhez és veszekedésekhez.

A másik: írod, hogy egyszer elköltöztél. Gondolom, volt előzménye. Te tettél valamit (=már akkor is volt valakid) vagy az ő hibájából volt? Ha az ő hibájából, akkor miért mentél vissza? És ha visszamentél, miért tűrted el, hogy olyan szinten ellenőrizzen, ahogy leírtad? És miért tűröd el azóta is? Szerintem itt azért megint hiányzik sok-sok eleme ennek a sztorinak.
Közben fentebb olvasom, hogy az anyós miatt mentél vissza. Oké, de továbbra is az érthetetlen, hogy ha visszamentél és elkezdett eszement módon ellenőrizgetni, illetve nem tarthatod a saját családoddal sem a kapcsolatot, akkor ebbe a szituációba miért mentél bele így? Vulvofil írta le valószínűleg jól, hogy van egy áldozat-játszmád, mert ebben jól érzed magad (pl. hogy az anyóst ápolod annak ellenére, hogy nem vérrokonod, vagy hogy a férjed "kiszolgálod" wink . Ne érts félre, ez nem sértegetés, egyszerűen van egy ilyen emberi attitűd, egy szerep. És ha ezt felismered és elfogadod, akkor már sokat haladtál előre abban, hogy megértsd önmagad, hogy miért tetted azt, amiket tettél. Bár ennek megint az a vége, hogy egy szakember segítsége nem ártana, mert itt firkálgatva nem lehet távmegfejteni. smile
És amiért szintén ilyen helyzetben nem baj, ha el tudod mondani szakértőnek a bajod, az az, hogy az emberek jókora hányada általában ezeket a játszmákat, panelokat, szerepeket viszi tovább a párkapcsolataiban, sőt: sokszor a gyerekeinek is továbbadja tudattalanul. Hülye példa: egy alkoholista férj lánya sokszor választ tudattalanul magának hasonló beállítottságú, erőszakos alkoholistát magának, akár többedszerre is, és nem érti, hogy miért ilyen szerencsétlen, hogy neki ilyen "jut". Azért, mert hozza a paneljait magával. Ezeket a panelokat viszont felismerni és semlegesíteni tényleg nem tudja az ember saját maga, külső segítség kell hozzá. Legalább olyan szinten, hogy rámutasson az adott panelra, hogy felismerhető legyen.

Ja igen: a topikban hálistennek nem én vagyok a téma, nem én kértem segítséget, szóval tökmindegy, hogy az én magánéletem milyen. smile
Mivel abszolút egyetértünk, így nem is nagyon reagálnék a hozzászólásodra. smile
Hogy miért "állok kontrába"? (Már ha jól értem a kérdésed...) Mert vitázni csak úgy lehet, ha a két fél ellentétes véleményen van, és ütköztetik az érveiket, amelyet aztán konklúzió követ. Egyező nézőpontú emberek nem fognak vitázni, csak bólogatni, az meg nem visz előrébb. smile
Mondom: elhiszem azokat az epizódokat, amit leírt, de nyilván az (akárhány éves) házasságuk nem ebből a 2-3-5-10 esetből állt, a többiről pedig nem tudunk semmit, nem ismerjük a férjet, csak az itt leírtakból. Azaz nem tudhatjuk, hogy valójában milyen ez a házasság.
Képzeld el kimerevített képként: benézel egy kulcslyukon a szobájukba, és csak a férje fejét látod, aki éppen vörös fejjel üvölt - azaz micsoda egy utolsó alak, hogy bánik a feleségével. Ha kinyitod az ajtót, akkor meg meglátod, hogy azért üvölt, mert éppen a lábujjára esett a kisasztal. smile (Elnézést, hogy viccelek a komoly témánál, de így talán érthető.)
Éppen ezért mondom, hogy simán lehet, hogy valójában ez egy teljesen átlagos házasság, amelyekben vannak nagyon rossz pillanatok (ezekből olvastunk itt), ugyanakkor nagyon jók is. Azonban a feleség a megcsalást megokolni a nagyon rossz pillanatok kontrasztosításával tudja... (Mondom máshogy: barátnők egymás közt ugyanezeket a sémákat használva beszélik ki az aljas pasikat, a jó dolgok meg valahogy nem annyira fontosak, hogy beszéljenek róla. Így aztán a barátnők is megerősítik, hogy a pasi aljas. Kibeszélőshow. smile )

És még mindig fenntartom, hogy persze az is lehet, hogy rettenetes rossz a házasság, kifejezetten ellenséges a légkör és az itt elhangzott eseteknél sokkal durvábbak is történtek. De -még egyszer mondom- erről SEM tudunk semmit. Nem tudunk arról, hogy van(nak)-e gyerek(ek), hogy a férj alkoholista-e/veri a feleségét, vagy ő a kereső a családban, és a bunkó beszólásai mellett mindennel elhalmozza az asszonyt ésatöbbi. Nem tudjuk. Éppen ezért könnyelmű dolog azt mondani a két ismert epizódból, hogy rúgja fel a kapcsolatot, váljon el, menjen a szeretőjéhez. És éppen ezért tartanám okosabbnak egy olyan szakemberhez fordulni(uk), aki azért mélyebbre tudna ásni ebben az egész szószban és átlátná a sztorit. És egyáltalán nem kizárólag azért, hogy megmentsék a házasságukat, hanem azért is, hogy önmagukat kissé jobban megismerjék, hogy legyen lehetőségük felismerni, hogy hogyan és mivel romlott meg így a házasság.

Érdekes egyébként, hogy végül nagyrészt ugyanide jutsz el. smile
A játszmázás pedig egy másik irgalmatlanul bonyolult téma, szerintem ne menjünk bele, ahhoz az itteninél szintén sokkal jobban kellene ismerni a feleket, hogy értsük. Amúgy a felszínen egyetértünk. smile
(Csak zárójelben: ahogy írtad is, egy ilyen bigott vallásos gyerekkori nevelés után nem valószínű, hogy pár jópofa mondattal egész más embert faraghatnátok az illető nőből. Pláne akkor, ha ő maga sem akarja, illetve nem látja be, hogy mi a probléma, vagy hogy egyáltalán van problémája... Sajnos a történeted eléggé tipikus, de a megoldás is: eleve nem lett volna szabad ennyire eltérő igényekkel összeházasodniuk. Csak sajnos sok ember van, aki azt hiszi, hogy "majd a házasságban megváltoztatom a másik felet". Hát nem. smile )
Hát igen, én is erről beszéltem: kaptál egy kupac "végleges" és végletes ítéletet úgy, hogy az ítélkezők egy erősen szűrt, egyoldalú és nagyon kevés információt tartalmazó sztorit hallottak. Ha kritika nélkül elfogadod az ítéleteket, az nagyon tévútra vihet, bár tudom, hogy ez a fajta pozitív visszacsatolás nagyon fontos sokak számára. Ahogy írtam: a helyzeted biztosan NEM annyira egyszerű, hogy itt 2-3 mondatban el lehetne mondani - és ugyanennyiben tutibiztos megoldást is adni rá.

Persze szíved joga, hogy mit csinálsz, beleszólni végképp nem akarok (bár a topikban válaszolókkal jórészt egyetértek), csak annyit javasolnék, hogy ha valóban annyira rossz a helyzet, mint lefestetted, akkor egy laikus (és szükségszerűen az ide írót védelmező, az ismeretlen felet pedig pocskondiázó) közösség helyett érdemesebb lenne egy párkapcsolati tanácsadóval beszélned/beszélnetek a helyzetről. Tudom, hogy ez nem könnyű, vélhetően nem is olcsó, de ha látsz még esélyt arra, hogy normálisan rendezzétek a házasságotokat, akkor talán egy próbát megér. Ha meg esélytelen a rendezés, akkor is meg kellene próbálni legalább egymással beszélgetni - bár nem tudom, hogy a férjed úgy egyébként mennyire kommunikatív egy ilyen helyzetben. Ha agresszív típus, akkor nem jut sokra egy higgadt beszélgetés. :(
Ne haragudj, semmiféle bántó dolgot nem írtam, sőt: ha elolvasod még egyszer, úgy kezdtem, hogy nem akarom a férjed mentegetni, sem bagatellizálni azokat a történéseket, amiket leírtál.
DE! A tisztesség úgy kívánja, hogy ne csak az egyik oldal szempontjai szerint ítélkezzen az ember (ha egyáltalán korrektül ítélkezni akar), márpedig itt csak azt láthattuk. Sőt: közel sem ismerjük a teljes sztorit, csak az általad említett epizódokat - ezek pedig szükségszerűen azok, amik NEKED fájnak... Hogy a másik fél hogyan élt meg dolgokat, vagy mi késztette azoknak a -hogyismondjam- nem túl szerencsés beszólásoknak a kimondására, arról semmit nem tudunk.

Még egyszer: nem akarom a férjed mentegetni vagy téged lehisztisezni, de azt fenntartom, hogy a világ és benne az élethelyzetek soha nem fekete-fehérek. És egyikőtökről sem lehet 3 bekezdés alapján teljes képet alkotni. A férjedről meg pláne, aki egy betűt sem írt ide személyesen. smile
Anélkül, hogy Anikó férjét mentegetni, vagy az általad is idézetteket bagatellizálni akarnám, hadd írjak ide egy sornyi véleményt:
Az idézett beszólások nyilvánvalóan iszonyúan bunkók a szövegkörnyezetükből kiragadva - azonban nem ismerjük az előzményeit, nem tudjuk, hogy egy veszekedés közben hangzottak-e el visszavágásként, vagy egy teljesen normális szituációban hangulatrombolóként, esetleg állandóan ismételgetett céltalan bántásként. Másrészt a saját tapasztalataim alapján a nők feltűnően sokszor hajlamosak finoman szólva is túldramatizálni bizonyos, jórészt lényegtelen helyzeteket/szavakat/mondatokat néha olyan szándékkal is, hogy a saját vélt vagy valós igazukat azzal is alátámasszák. Lefordítva: nem ismerjük a másik fél (a férj) véleményét, nem tudjuk, hogy valójában milyen a szituáció stb., csak az egyik oldalt látjuk, szóval csak óvatosan a verdiktekkel.

Ezektől függetlenül az a véleményem, hogy az a házasság érzelmi szempontból már régen végetért, csak valami okból egyik fél sem akar változtatni a status quo-n, mert mindkettőnek kényelmes így. Persze mindkettőnek más okból.
Bocs az indiszkrécióért, de jól emlékszem, hogy Higanygőz volt a csajod? wink
Tehát mindkét kerék két nyitott csapágy? Por, sár, víz, bármi?!
Neten kering már egy ideje, szóval nem magyar.
Ez Ann Angel.
Az autó egy Suzuki, és ha nem régi Swift, akkor Vitara.
Az pedig nem a lány csiklója, hanem a kisajkai.
Simona Halep, román teniszezőnő, 17 éves.
Nem divattervező, hanem Ice T felesége. És nem csak a mellében van implantátum. nyes
Mindenesetre én úgy láttam volna logikusnak (bár nyilván engem senki sem kérdezett nyes ), hogy a korábbi funkciók és szolgáltatások _természetesen megmaradnak_, viszont a VIP-részleg (amiből ugye az oldal bevétele részben származik) sok plusz dologgal bővül, éppen azért, hogy a mezei felhasználókat is odacsábítsa. Itt viszont épp az ellenkezője történt (a narancs hátterű kommunikáció ellenére), hiszen a korábban működő funkciókból mégiscsak eltűnt az ingyenes videoletöltés, illetve az amatőr szekcióban a képek elég rendesen összementek, a korábbi, viszonylag diszkrét reklámok most harsogóak és jókora helyet foglalnak stb.
Mindenesetre talán együgyűség a YouTube-hoz, és _csak_ ahhoz hasonlítani az oldalt, hiszen éppen elég hasonló profilú, de ingyenes magyar oldal is van (nem reklámoznám nyes ), ahonnan egyrészt amatőrök képeit, másrészt videokat lehet letölteni mindenféle VIP-tagság és egyebek nélkül. És nyilván a hazai piacon nem a YouTube-bal konkurál a GG, ha jól sejtem.


A "vak is látja" bekezdésedhez inkább nem fűznék kommentárt, bár a gyorsulás valóban észlelhető. Néhány hasonló húzást már elég sok más oldalon átéltem, de az ilyen módon kommunikált és erőszakolt változások általában nagyon nem jöttek be, a törzstagság és az alkalmi látogatók is erősen lemorzsolódtak. Ebbe és így belefutni nagy botorság volt. Szerintem.
Tom, ugyan nem akarok más nevében beszélni, de tartok tőle, hogy az általad említett lekicsinylő és sértő megjegyzések éppen azért hangzottak el a fórumozók szájából, mert a felelősök eleve ilyen lekicsinylően, hogynemondjam: arrogánsan álltak hozzá az egészhez. Lehet persze azt mondani, hogy ez a 100-200 emberke, aki ide beírt, csak nagyon elenyésző része a 100k felhasználónak, de talán tényleg érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a fejlesztők vajon maguknak vagy az olvasóknak fejlesztik a lapot?! És persze a 100k nagyobb részének nem ismerjük a véleményét, tehát húzós lenne kijelenteni, hogy mindannyiuknak tetszik az új dizájn.
(Ha gondolod, töröld a hozzászólást, bár remélem, hogy azért titokban az adminoknak is van igazságérzetük. smile )


-------
Ja, a sárga hátterű témaleírásban említett fórumos reklámtiltás működik, bár igazodik az új honlap zavarosságához: a Saját menü/Adatmódosítás pontban a legalsó sorban található "Fórumban reklámok elrejtése" néven.

Fölötte viszont van egy bug, ugyanis egy "Missing translation!" felirat is látszik, vélhetően véletlenül maradt a kódban.
Különben ha jól rémlik, ingyenes levelezők is megújultak mostanában, de azoknál megmaradt a választás lehetősége, és a régi felületet is lehet használni. Talán itt is logikusabb lett volna, legalább időlegesen meghagyni.
Látom már, hogy mondhat itt bárki bármit, akkor is csak azt ismételgeted, hogy a megnézés ingyen van. Már elnézést, de ez nem komoly, netán érdemi problémamegoldás, hanem papagájkommandó. smile

Különben lentebb írtad, hogy "megyek tovább fejleszteni". Akkor ha jól értem, téged "tisztelhetünk" az új felület atyjaként? Remek.
Kedves(?) Törté-Net,
Idézek tőled: "Csak hogy tisztázzuk az alaptalan [...] szándékos csúsztatást". Szerintem is tisztázzuk: sokadszor írod le, szándékosan csúsztatva a dolgot, csakhogy itt mindenki a kisvideok _letöltéséről_ beszél, ami eddig ingyenes volt, most viszont fizetős VIP-tagság kell hozzá! Érdekes módon erre viszont egyszer sem reagáltál, csak újra megismétled, hogy micsoda remek az implementált lejátszó satöbbi. Nem vicces.
Ezek a képek hosszú évek óta keringenek a neten (a teljes sor jóval hosszabb), ezen az oldalon is szerepeltek már párszor, és persze még véletlenül sem magyar amatőrök.
Kedves iNfeSter! Azért ha már olyan állati büszkén emlegetitek, hogy "nő a látogatottság" és 100k kattintás naponta, akkor legyen merszetek a részletes statisztikát közzétenni! Más kérdés, hogy az elég baj, ha csak 1-2 napra/hétre gondolkodtok előre, és nem látjátok, hogy hosszú távon ez így nem lesz jó. Nem csak az új felhasználók lehalászása lenne a lényeg, hanem a régiek megtartása is. És ebben mindenképp bukik az oldal.

(Az oldaltulaj filmguru és tsai enyhén önhitt megszólalásait meg inkább nem is kommentálnám. Úgy látszik ma már nem menő az alázat azokkal szemben, akikből élünk...)
Ebben azért erősen tévedsz, kedves Tora. Korábban 1024*768 volt a default méret, most viszont 640*480, hogy "beférjen a dizájnba".
Ez volt nekem is, viszont a hozzászólásomat megette a fórummo... mondom: fórummotor. wink
-A "kihasználatlan hely" a fejlécben vélhetően egy reklámblokk helye. wink
-A kisképek az adott kép oldalán is láthatóak a jobb oldali oszlopban, nem kell "visszalépned" sehová. Sőt: nem töltődik be újból a komplett oldal, csak a képeket cserélgeti. Ez mondjuk egy korrekt ötlet, elismerem.
-A sorozatok jó ideje már éjfélkor kerültek fel (a napi frissítés bevezetésétől, ha jól rémlik).
-Tegnap óta sokat gyorsult az elérés.
Argh! Szép formás és hosszú hozzászólást írtam, az Előnézet gombba viszont úgy belefagyott az egész, hogy öröm volt nézni. Szóval a hibalista újabb elemmel bővült, kérném a javítását! Köszönöm!
Csak hogy tisztázzuk: letöltésről volt szó, ami eddig szintén nem volt VIP-hez kötött, most viszont az lett. smile vagy inkább :(
Félreértesz, a hozzászólásom csak arra vonatkozott, hogy a régi rendszerben a nick mellett egyértelműen látszott a "VIP" és az "Admin" felirat. Most ezt apró ikonok helyettesítik, elég zavaró módon.
Lentebb a webfejlesztő kollega is emlegette: mivel sok pénz került bele az új csilivili rendszerbe, így esélytelen, hogy visszaállítsák a régit. Majd lesz egy-két üveggyöngy javítgatás, de a koncepció marad: csak fizetős tartalom, telitömve reklámokkal.
Lényeges probléma, hogy a net teli van ingyenes pornóoldalakkal, gyakorlatilag bármit bárhonnan le lehet tölteni (bizony-bizony, sok ilyen magyar oldal is van, nem kell messzire menni), ilyen helyzetben pedig a fizetősséget erőltetni talán nem feltétlenül jó döntés. Nem gond, ha az oldal prémium kategóriás része fizetős, ahogy eddig is az volt, de az amatőr anyagokat a feltöltők ingyen teszik közzé, és kétlem, hogy részesülnének a bevételből. Így viszont vastag bőr kell ahhoz, hogy valaki pénzt kérjen ezekért az anyagokért. Mindenesetre valahogy nem jött meg a VIP-tagsághoz a kedvem ettől.
Nem ismétlek másokat, most csak annyit: a régi rendszerben világosan látszódott, ha a hozzászóló admin volt - most egy légypiszoknyi ikon van csak, ami egyébként pontosan ugyanúgy néz ki, mint az összes többi mellette. Ha nem ismerném a nicked, eszembe sem jutna, hogy admin vagy. (Ezzel persze nem akarom védeni senki stílusát.)
Kovi a blogjában azt írja, hogy "most már sokkal jobban megéri VIP tagságot váltani azok számára, akik eddig nem tették, hiszen ezres nagyságrendű videóhoz és képsorozathoz lehet hozzáférni"". Lefordítom: az új oldal egyik legfontosabb újítása az lett, hogy immár a feltöltött amatőr kisvideokat is csak VIP-tagsággal lehet letölteni. Azért ez durva dolog. Fél év múlva lesz egy újabb arculat, és akkor minden egyéb is fizetőssé válik?!
"Csak aktív, régi tagok vehettek részt benne"
De az ugye megvan, hogy nem csak a sokat fórumozó/chatelő tagság alkotja az olvasótábort?!
Még néhány szó: több helyen látható, hogy az oldal ettől függetlenül bétás (egyes feltöltők korábbi sorozatai helyén nincs semmi, vélhetően a nevek konverziója nem készült még el, amit szerintem okosabb lett volna legalább a régi sorozatoknál kihagyni), és bár vannak jó ötletek (például a nem csak fixen 12 képet tartalmazó táblák), a kifejezetten rossz értelemben vett amatőr húzások nagyon lerontják az összképet. A bétateszt elmaradása azért is érthetetlen, mert az oldal valójában nem mutat igazi újdonságokat a konkurencia számára. Hogy is mondjam finoman? Hmmm... a tervező remekül képes implementálni a mostanában más oldalakon divatos megoldásokat. smile Igaz, ez nem válik feltétlenül előnyére.
A fejléc az oldal harmadát elfoglalja az enyhén szólva túlméretezett adbar miatt, fölöslegesen vastaggá téve a bejelentkező panelt is, és innentől minden ugyanilyen értelmetlenül szellős, áttekinthetetlen lesz, mert sokat kell görgetni a valódi tartalomig. És szerintem az önreklámok (=saját tartalmak reklámozása) is túl nagy felületet foglal el, bár ez sajnos a fejléccel párhuzamba állítható.
Egyebekben ez a dizájnváltást mindig az oldal látogatottságának a csökkenése előzi meg (gondolom, a sharon18-fiaskó is sokat tett az ügyben), de szerintem erősen kontraproduktív, mert a szokatlan és érthetetlen felépítés esetleg a régi olvasókat is elriaszthatja, újakat pedig nem feltétlenül hoz, ha újdonságnak számító tartalom nincs a dizájn mögött.
A főoldal túlcsicsázott (bár már a régi rendszer szerint is kezdett az lenni), viszont az Elcsípett és egyéb képek kategória nincs sehol, azt csak a felső menüből lehet elérni! Korábban az adott sorozat címsorából kiderült, hogy mikor került fel, most csak egy lélektelen sorszáma van (értem, hogy így van szervezve a rendszerben, de felhasználói szempontból akkor is haszontalanabb). A képek neveivel ugyanez történt, így aztán még véletlenül sem lehet azonosítani egy régebbi sorozatot. Öngól, gratulálok. Egyáltalán: ki az a Goldengate, akinek már 113 sorozata van? Ejnye! nyes
Az oldal egész szerkezete levegősebb, ugyanakkor a túlcsicsázottságtól éppen hogy használhatatlanabb, ráadásul a teljesen átírt képsorozatos rendszerre felkészülni sem lehetett. Okosabb lett volna indítani egy bétás oldalt, amin a felhasználók tesztelhettek volna, aztán amikor már elég kiforrott, CSAK akkor cserélni. Nagy kár, hogy a legnagyobbak is belefutnak ebbe a hibába.

Ja, és a háttér ne legyen már fehér, mert az ember szeme kifolyik tőle!
Egyébként realdoll-nak hívják, az ilyen nevű oldalon van a honlapjuk is.
Úgy rémlik, olyan millió körül van az áruk forintban, és csak képen néznek ki jól.
Még nem írta senki, úgyhogy írom én: szép a kezed! :)
Ez Ann Angel, a .com-ra végződő honlapján megnézhetitek. Sajnos DG megint kamuzott, és nem jött be. :D
Gratulálok, nem semmi!
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 69 hozzászólás, Listázva: 1-50

Lutyo2

Lutyo2 Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!