/ 6 oldal
Hozzászólások
Nézd nem érdekel az egész, de egyszerűen bánt az, hogy senki nem érdekel az, hogy mi volt, hogy volt. Csak ne legyen vita.

Hát szerettem ide járni. Bizonyára hiányozni is fog, de én kérem, hogy töröljetek.

Így jártam!
A vitáknak, márpedig többnyire van értelme!
Én elhiszem, hogy vannak az embernek szimpatikusabb és kevésbé szimpatikus emberek. Azt is elhiszem, hogy szemedben nem én vagyok a pozitív hős.
Mindamellett úgy gondolom, hogy teljes mértékben igazam volt akkor is, ha némiképp pszichopata támadásokat kellett elviselnem miatta. Ha te nem így gondolod hát szíved joga, ezzel nem vitatkozom.
Örülök, hogy újra nyitottátok a topicot, de szerintem urasabb és nagyvonalúbb lett volna mindenkivel, különösen velem szemben, ha zombi barátunk és hát, hogy semmi ne legyen féloldalú az én hozzászólásaimat törlitek.
Rettenetesen visszafogtam magam tudni illik. Végtére senki nem szereti, ha azokat a szavakat vágják a fejéhez, amiket én kaptam. Arról, ne haragudjatok még se tehetek, ha valaki zsigerileg antiszociális. Egy darabig, pontosan két-három hozzászóláson keresztül jó poénnak tartottam a hergelését, hátha rádöbben a hülyeségére, de megbántam. Azt kell azonban mondanom, hogy nevezett nick vagy személy sorsa fölött csak szánalmat érzek.

Ha kitiltotok, hát ki leszek tiltva!

Tisztelettel:MM4
Ez a Zombiee@ nevű nick csak engem tüntetett ki kötözködésével az elmúlt időszakban, vagy sorstársaim is vannak?
Természetesen én is sajnálom a "felismertek a gg-n?" című topicot, hiszen akár értelmes beszélgetés is kialakulhatott volna. Viszont, ha van egy erősen megkérdőjelezhető tartalmú hozzászólás, és azt kifogásolja az ember, majd azon hsz elkövetője rászáll az emberre, folyamatosan mocskolódva, előítéleteket gyártva stb., nem zavartatva magát attól sem, hogy a kesztyűt a másik már rég nem illeti, úgy vélem akkor egyértelmű ki sérti meg a szabályokat. Nekem a nevezett személytől egy elnézés kérésre lett volna szükségem a félreérthető hozzászólása miatt, valamint az hogy tudomásul vegye, hogy nem volt igaza, de ő a legjobb védekezés a támadás elvét választva folyamatosan minősíthetetlenül viselkedett.

Szerintem ez a minimum, amit tisztázni kell és érdemes. Az én hibám az, volt hogy már az első ostoba mocskolódására sem kellett volna válaszolnom, ezért itt mindenkitől bocsánatot kérek, de nem hiszem, hogy e hiba összevethető azzal a förtelemmel, amit vitapartnerem művelt.
A fene sem nézné, csak képtelen vagyok nem látni annyit mutatják. Egyébként eddig meglehetősen jól menedzselte magát, ezért izgalmas sok ember szemében. De hogy szép lenne azt kikérem magamnak!
Nagyon érekelne az a "sasját hely". Nagyon izgin hangzik. Nem gondolod Te kis cukorfalat?
Nagyon félek, brrrr:)
Ez már egy (vagy több) film! "Vadmacska visszatér"; "Vadmacska és a zombi" etc. etc.
Nem vadmacs, hanem vadmacska, aki egy az oldalon futó amatőr szépség verseny első helyezettje volt, vastagon nem érdemtelenül, jó néhány szuper sorozattal a mufftárban. Majd egyszer, arra hivatkozva, hogy fölismerték eltűnt és nem küldött újabb sorozatokat.
Csak nem Ő is Zombiee@ haragosa volt?!:)
Ha másik haragos meg netán Puncinyuszika lett volna akkor már hegyezem is a fakarót...
Valahogy ez az őszinteség fetisizmus, ami a hoszzászólások többségéből kisüt, úgy tűnik, hogy tudatlanságot, vagy rosszabb esetben képmutatást takar.
Az ember egyik legfontosabb képessége a megbocsájtás, de nem szabad vele visszaélni. A bűnbánat sokkal több annál, mint hogy meggyónsz. Nincs annál undorítóbb, mint amikor a "hívó" be megy a templomba meggyón, áldozik, majd a templomból kilépve ítélgeti embertársait, majd újra és újra elköveti a bűnöket. Az igaz út, ha már bűnbe estél, a bűnbánat, majd a bűnnek való ellentmondás, a gyónás mellékes!

Ne kedvesedtől várd a lelki teher cipelését! szerintem nincs annál nagyobb tetűség, mint megcsalni a szeretett embert, majd elhivalkodni vele!
Én látok olyan példát, hogy egy ilyen visszafogadáés vége egy jól, sőt a korábbinál jobban működő házasság, és boldog kiegyensúlyozott gyermekek. Míg a szakítás alatt enyhén szólva nem voltak azok. Senki ne volt az igazán, csak a lány sokatszenvedett (még véletlenül sem a férjétől) egoja "gyógyult".

Valahogy az a lényeg, ha egy embernek családj és gyermekei vannak akkor a felelőssége ő értük is szól és nem dönthet szabadon saját kedve szerint. Bár lehetséges, hogy a nagyobb felelősség jobb döntésekhez segít a boldogság keresésének útján...
Egy topic nyitás ára legyen 200(500) G-pont. Esetleg hozzászólásonként (már a topicjában megjelenő, bárki által írtért) kapjon egy pontot.

Szerintem ez pont elég kontrollnak, és megvan az a jó oldala, hogy teljesen automatikus. Nem kell még három-négy embernek állandóan hülyeséget olvasnia. Az ocsmányságok ellen, pedig ott van a jól bevált admin rendszer.
Azt hiszem Te már minősítetted magad én már nem teszem. Úgy véltem, hogy, ha az ember fölszólítja az adminokat két személyével erősen öszefüggő hozzászólás, amelyek azonban semmit nem tesznek hozzá a téma taglalásához, törlésére, azok megteszik. Hát szerintem most egy kicsit többet kellene töröni, hogy újra eredeti témájáról szóljon a topic.

Minden esetre, véleményem szerint, aki visszaél egy olyan információval, amit egy ilyen kitárulkozós helyen gyűjt be, semmiképp nem nevezném embernek.

Magamrészéről lezártam a témát! Viszont szerintem a #14 hozzászólást pont a lényegessége és nem személyeskedő hangvétele miatt kár lenne törölni.
Hát ritka tapló vagy az biztos. Én nem említettem a nevedet, hanem bepastéztam egy egyértelmű idézetet. Tudod, bunkó, akinek nem inge nem veszi...

És csak, hogy egyértelmű legyen, aki visszaolvas láthatja, hogy a személyeskedést te kezdted. Necsodálkozz ökör, ha félreérthetően fogalmazol félreértenek!

Az admint kérem, hogy ezt és a #15 hozzászólást együtt törölni sziveskedjenek, mint méltatlant.
Foigyelj, ahhoz hogy komolyan beszélhessünk a témáról pontosítani kell néhány dolgot. Én kapcsolat alatt nem néhány héttől héhány hónapig tartó együttjárást értek, hanem komoly felelősség vállalással együttjáró életközösséget.
Egy x éve tartó házasságban ez a szopatásos dolog azt hiszem az egyik utolsó probléma, és hát sajnos a sex sem a legelső ezt lássuk be. Minden esetre hosszútávon azt hiszem az őszinteség az egyik utolsó dolog, ami eredményre vezet. De hát tulajdonképp mi is az az igazság, amihez képest őszinte lehet az ember?:)

Adott egy család több gyermekkel, az asszony megcsalja a férjét, mert megszédül egy férfi széptevésétől (minden nőnek jól esik), majd felébred reggel és rádöbben, ha el kellene hagynia a családját, ha a gyermekeket el kellene szakítania az általa tulajdonképp nagyon is szeretett apjuktól ő is belehalna. Szerinted mit kellene tennie? Haza kellene mennie és azt mondani a férjének, hogy egy jó nagyot kúrt a Józsival, akinek akkora farka van, hogy a gyomrát böködte és akkorát élvezett, hogy már tíz éve utoljára, vagy befogni a száját és a kellemes érzéseken túl az egészet elfelejteni. Szerinted mi a lány teendője?
Hát igen ez az teljesen komolytalanok vagytok. Az egyik nagyon aljas azt írja, hogy: "Én egypár ismerősömet már megleltem:D Egész pontosan hármat:D Mivel utáok ebből kettőt, jól megszivattam őket"
A másik ostoba pedig:"... röhögnék... sztem..."

Azt hiszem ilyen közösségben nehéz sexuális kultúráról beszélni. Én ha fölismernék bárki, mint ahogy fölismertem a nudista strandon nagyon-nagyon sokat, akkor előtte úgy tennék, hacsak ő szóba nem hozza, mintha soha nem láttam volna.

A nudista strandon pedig a közeli ismerősökhöz odamentem és köszöntem, jól zavarban voltunk két percig, majd föloldódtunk. A távolabbiaknak pedig köszöntem, ha összenéztünk, de különösebben nem zavartam őket. Megnézni pedig, ha különösen csinos lányról van szó szvsz kötelező.

Bocs az előző hszért rossz ikonra kattintottam!
Hát igen ez az teljesen komolytalanok vagytok. Az egyik nagyon aljas azt írja, hogy: "
Sajnos azt hiszem ez nem ennyire egyszerű....
A megcsalás mögött oly sok minden lehet. Kommunikációs, önértékelési, sexuális, stb probléma. Síma unalom, állhatatlanság. Sőt ritkán maga a nagybetűs szerelem is lehet az ok, bár sokkal de sokkal ritkábban, mint ahogy hivatkozási alapnak használják.

Véleményem szerint egy síma légből kapott sexuális aktus sokkal kevésbé árt egy kapcsolatnak, mint egy sms ha az a társ megalázásával és elhagyásával végződik. halmazatilag természetesen az összes érintett gyermek lelkébe való belegázolással.

Így hát, ha képes vagy arra, hogy dugj egyet, majd hatékonyan eltitkold, a szememben nagyobb vagy mint az az őszinte fasz aki hivalkodik egy csókkal, majd tönkre teszi azt az életközösséget, amiben él.
Vazze! Lehet, hogy a Te nejed...))
Ez nagyon értelmes hozzá állás! Csak így tovább, már a szarvak készülnek (hacsak már rajta nem vannak) a fejedre.
Teljesen mindegy milyen, olyan mint egy név, a viselője teszi széppé-csúnyává. Hacsak nincs valami baleset betegség, ami természet ellenes torzulást okoz.
A szilikon mellet a nők nem a férfiaknak csinálják, hanem maguknak, mint a legtöbb szépészeti beavatkozást.

A mesterséges mell annyira jellegzetes, hogy már az ahhoz némileg hasonló igazi gyönyörű mell sem tetszik annyira. A kicsit nem olyan mell sokkal izgatóbb. Olyan pedig hála Istennek sok van, így sok örömben lesz részem.

Amúgy természetesen én elférek a Te melleidtől is, de a konzumálás előtti bizonyosan izgatóbb lett volna számomra.
az;tudod...:)
Nem tudom valójában nem foglalkozom vele. Végül is a teste nem az enyém, még ha szerelemből nekem is adja néha.

Régebben sokkal szégenlősebb volt. Akkor zavarta, így vigyáztam rá. Mostanában már kevésbé zavarja, illetve néha feldobja. Annak gyümölcse meg az enyém. Így, engem sem zavar.
Gyűrűs izom nincs, csak gyűrűsféreg.:) Záróizom van!
Meséld el a nagymamádnak!

Nem mondom, hogy nem próbáltam punci nedvvel nedvesíteni, és a punciból kivett farkat beerőlteni, és azt se mondom, hogy nem lehetséges, de itt arról volt szó hogyan tehető élvezetessé!!!
A punci nyalás mindig jótanács, de az ujjal körzés a popóban valamilyen síkosító nélkül sajnos nem az orgazmusig fog elvinni...:)
Ja és ha a popóban vagy élvezd a helyzetet, és soha ne mozogj vadul. Ez nagyon fontos!!
Síkosító! Többször nagy mennyiségben alkalmazva. Legjobbak a nem vizes alapúak, még akkor is ha viszonylag kellemetlenebb velük bánni. Hosszabb popóaktus közben többször újra kell használni a szert.
A behatoláskor pedig legyél óvatos. Lassan tágítsd. Hagyd, hogy lazuljon el, ne csak a külső, hanem a belső gyűrű is.

Van olyan lány akinek viszonylag könnyen tágul a külső, de a belső szinte sehogy. Hát náluk sajnos erről az élvezetről le kell mondani!
Hu, de nagyon erős vagy!:))
Igazad van! Nyilván van kivétel. Csak meglehetős ritka lehet, illetve a bi hajlam úgy tűnik mindenképp ott van.
Egyáltalán nem biztos, hogy az volt a baj, hogy nem tetszettél. lehet, hogy a lánynál csak eddig tartott a dolog. Lehet, hogy megijedt a konkretizálódó lehetőségtől. Kis játék volt semmi más.
Az is lehet, hogy egy bulin voltál a fogadás tárgya stb.

Szerintem, amennyire én a nőket ismerem, nem igen élehet ismeretlenül rávenni erre a háromas formációra. Inkább egy barátnőt, vagy a kedvesed barátnőjét, amennyiben a lányokban van bi hajlam. Egy síma hetero csaj ilyet nem tesz.
Bács O.K.! Mi a további teendő?
Igen ez egy csikló! Imádom az ilyen puncikat!
Őszintén! Hogyan lehet Neked véleményed a feleséggel kapcsolatos bármilyen tevékenységről, ameddig nincs feleséged? Sőt lehet, hogy semmilyen komoly kapcsolatod sem.

Nem értek azzal egyet, hogy földre kell borulni mindenki előtt, ha már részt vett ilyen élményben, de tényleg minek böfög bele egy fórumba egy ilyen... .... pontgyűjtés?!
Az ideális nő, akinek nem tudok ellenállni, és mégsem él vissza vele. Mindenkinek ilyet kívánok, saját személyére szabva!
Mi az, hogy finnyásak?
Ha arra gondolsz, hogy kevésbé válogatósak, rosszul gondolod, még inkább válogatósak, sőt okosabban választóak.:)
A kivételeket hagyjuk felszólítás, az "addig a nőknél a felelősség vállalás képessége automatikus az anyasággal" kitételre vonatkozott. Nem írtam, olyat hogy megállíptásaim mindenkire vonatkoznak, de állítottam, hogy Peti8889 barátunknak érdemes lenne rajta elgondolkodni.

Kétségtelen tény, hogy egy férfinál, ha egészséges, az orgazmus készség veleszületett dolog, egy nőnél nem. A felelősség fölvállalása pedig, talán épp a biológiai mechanizmusoknak is köszönhetően az anyává érő nőknek automatikusabb.

Erről kívánsz-e vitatkozni? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy mibe kötöttél bele.
Adjuk itt a jótanácsokat, miközben tudjuk, hogy ahány eset, annyi történet, és látszólag hasonló tüneteket "1822" fajta különböző ok okozhat.

De a lényeg a következő az egészséges sexussal bíró lányok-asszonyok férfiakat kívánnak meg és nem gyermekeket. Márpedig férfinak lenni nem az álló (esetleg sokat használt) farok teszi a fiút, hanem a felelősség vállalás képessége. Felelősség a családért, a kapcsolatért stb.stb.
Nagyon sok férfi viselkedik úgy házasságban vagy kapcsolatban, mintha továbbra is gyermek lenne és a nőtárs pedig valamiféle anyapótló. Ez működik is addig, amig a "kapcsolatot" "igazi" gyermekek létezése nem terheli meg. Utána már nem marad ideje és energiája a nőnek tovább tutujgatni infantilis férjecskéjét, továbbá a tutujgatás már nem vált ki sexuális libidót. Ez a jelenség teszi azt, hogy a nők egy jó része látszólag elveszíti sexuális érdeklődését szülés után.
Úgy tűnik számomra, hogy mint nekünk az orgazmus képesség egy veleszületett dolog, addig a nőknél a felelősség vállalás képessége automatikus az anyasággal. (A kivételeket hagyjuk!!!) Ahogy nekünk nincs kiábrándítóbb, mint egy orgazmus képtelen nő, úgy azt hiszem számukra nincs kiábrándítóbb, mint egy felelősség vállalásra képtelen férfi.

1526-os hozzászólásodból, mintha egy itt taglalt srác képe nyilvánulna meg. Ti, többiek nem úgy találjátok?
Szerintem te csak fantáziálsz. Még abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán fogtad már lány kezét. Visszább az agarakkal!
Mennyiben veszel részt a gyermekek gondozásában?
Szerintem nem ez miatt mennek tönkre a házasságok-kapcsolatok!
Egy jó kapcsolatban sok mindenre rávehető egy lány, persze nem úgy, hogy érzi, hogy Te nem viszonzod az ő odaadását. Pl, ha nem vagy hajlandó vele smacizni, ha teleélvezted a száját, akkor nemigen várhatod tőle, hogy engedje, hogy a szájába élvezz.
Smacizz vele nyugodtan, nem fogsz belehalni!:((

El tudom képzelni. Az biztos, hogy az orgazmusképesség kialakulásához a masztin keresztül vezet egy nő útja. Mással soha nem találkoztam. igaz az is, hogy a korábbi generációk szégyenlettel vegyes félelemmel álltak hozzá.
Szerintem soha senki nem vizsgálta, de az az érzésem, a mai 60-70 éves nők generációjában csak elvétve található orgazmusra képes egyed.
Az saját tapasztalat, hogy a lányok többsége 20-25 évvel ezelőtt az önkielégítést csak a szüzesség elvesztése után kezdték el. Az én életemben megforduló lányok többnyire türelmes, de hathatós rábeszélésem hatására.

Az általad említett nő, még szerencse, hogy rátalált az igaz útra.:)
Az egyik így, a másik úgy. Mindenesetre a többség negyvenéves korára túljut a korai hibákon, és megtanulja élvezni a sexet, de van olyan is aki soha nem fogja.

Negyven éves korra az átlag esetében már megcsontosodnak a szokások, tisztelet a kivételnek, így az újra már sokkal kevésbé nyitottak. Ha egy nő negyvenéves koráig nem szokott rá az orális, anális egyéb különlegességekre többnyire nem is fog. Viszont sokkal elfogadóbbá válik saját testével szemben, ami a fiatalabb lányoknál komoly gátja lehet a sexus kiteljesedésének.
Vagyis a negyvenévesek között sincs két egyforma, mint ahogy a többi korosztályban sem, de a korosztállyal járó jellemző változások is épp úgy tartalmaznak jót, mint rosszat.

Nesze nektek!:)))
A méhszájseb alapesetben nem fájdalmas, hiszen nem egy konkrét sebről van szó hétköznapi értelemben, hanem a méhnyakcsatorna köbhámjának kifordulásáról a hüvely irányába. Természetesen ez nem jelenti, hogy ne lenne veszélyes elváltozás és ne szorulna adott esetben sürgős plasztikázásra. Egyrészt, mert hajlamosít egyébb betegségekre, másrészt a nyugalom és a teljesértékűség tudata miatt.

De mintha olvastam volna, hogy nem oly rég született kibabátok, nemde? Ha ez így van, akkor légyszives ne legyél türelmetlen vele! Épp elég baja van akkor az anyasággal, hogy örökké a sexen járjon az esze. ha ezt képtelen vagy megérteni valszeg el fogod veszíteni, és belépsz te is az ostoba tuskó férfiak társaságába, aki jobb ha soha nem kezdett volna nővel, nem hogy gyermeket szüljenek neki. Ha nem így van, tévedek, akkor bocs.

Minden esetre nem betegség, pláne más szerető, jele, az ha egy nő nem kíván téged minden nap, különösen nem a kisgyermekes korszakban. Ilyetén módon egyéb férfiak bevonása a szerelmi életetekbe meglehetős nagy hiba volna, de azt csinálsz, amit akarsz!
Egy dolog az, hogy elvárhatom-e a társamtól, hogy tegyen meg valamit, ha én ugyan azt nem tenném meg, és egy teljesen másik a sexuális vonzalom tárgya!

Én is elvártam, hogy minden további nélkül szopják le a farkamról a puncinedvvel keveredett gecit, és kéjjel megtette a barátnőim többsége. Egyik leglényegesebbnél mondván, hogy védekezési szempontból nem túl előnyös ondóval szennyezett farokkal úra szeretkezni. Sokszor miután a védekezés módszere a koitus interruptus volt, már az igazi élvezés is a szájában történt. Ezek után, ha csókolódzni volt kedve közben ne tettem volna?

A másik történet, hogy amikor tényszerűen szembesített, egy lány azzal a gondolattal, hogy ha ő elvárja, hogy kinyalják, akkor tudnia kell mit nyalat, ő bizony megkóstolta a puniját. Rájöttem, ha tiszta szívemből elvárom, hogy élvezettel végig szopjanak, akkor nekem sem szabad félni attól, amit a lányok kénytelen magukba engednek.

Nem mondtam, hogy ezt élveztem, mert nem, de élvezem nyalni a puncit, így a dolog kölcsönös. Sőt, amikor valamelyik lány azt mondja, hogy az ondó undorító, tiszta szivemből tudom őt más irányba befolyásolni, mert se nem finom, se nem undorító, pont olyan mint a punci, attól finom, hogy általa élvezet nyújtsz annak, aki szeretsz.

Ez Neked is szól DrAnthony!
Ennek a kérdéskörnek szvsz semmi köze a homosexualitáshoz. Inkább azt gondolom, hogy aki annyira fél a buziságtól, az nincs egyensúlyban saját sexusával, és nagyon is lehet, hogy látensen homokos.
Én símán csókolódzom azzal a lánnyal akinek teleélveztem a száját, akkor is ha lenyelte, akkor is ha kiköpte. Ha még benne van nem lehet csókolódzni, csak átadni. Nem is rossz ötlet!
Én egyszer megkóstoltam, mert teljesen belelkesedtem egy lány elbeszélése alapján, hogy szerinte legkevesebb, hogy megízleljük azt, amit másokkal meg akarunk kóstoltatni. Mondta, és érzékletesen ecsetelte, hogy hogyan próbálta a punciját ki.
Az a fura, hogy amíg izgalomban voltam és nem volt mit kipróbálni teljesen lelkes voltam, de amikor már volt "termék" és a vágy lankadt a lelkesedés is elszállt, de kötelesség tudatból megtettem.
Nem különösebben rossz ízű, de nem is jó nagyon. Végső soron a punciban sem az illata vagy az íze a király, hanem az, hogy valakinek örömet okozunk általa. De egy ápolt punci nem is rossz ízű vagy illatú.
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 252 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!