/ 27 oldal
Hozzászólások

Krisztina Ventura és barátnői

Szemet gyönyörködtető és farkat bizsergető látvány tárul elénk. Bombázók egymás közt - kit ne foglalkoztatna a téma...? A Tutti cickós háziasszonya, Krisztina Ventura kedvenc barátnőit is mozgósítja, hogy a puncinyaló lányokra éhes közönség még véletlenül se maradjon izgalom nélkül. Beleshetünk Krisztina és csöcsös barátnője, Lolita Angel puncikényeztető módszereibe. A piros műbráner nagy kedvenc, Krisztina Black Diamond puncijában is alaposan megmártogatja. Tündi, és szőke barátnője Zsu a vibrátoruk nélkül sehová nem indulnak el. És ha már náluk van, szeretik használni is, nehogy berozsdásodjon a pajkos kéjrudacska! Filmünkben ki-ki megtalálhatja a számára ideális párost és helyzetet. Pontozásra fel, töltsd le leszbi sorozatunk újabb részét, és kapd elő a cerkát!

Letöltés - Szerelmes lányok 3

Privát DVD 8

A Privát Szex legendás DVD széria újabb hiányzó száma máris tölthető oldalunkról! Most talán nagyobb hangsúlyt kapnak a méretes didkók, hiszen megismerhetjük Melindát, aki mindjárt két amatőr házivideóval is jelentkezik. A bemelegítésben egy angolna hosszúságú plasztikfasszal gyömöszöli punciját, de hamarosan faszra pattan, és meghintáztatja pattogó dudáit. Reni Pécsről egy bringás masztival és egy TV tornyos pinavillantással mutatkozik be. Egy negyvenes feleség férje kolbászával játszadozik, Mariannt, oldalunk legbevállalósabb szereplőjét a margitszigeti Palatinus strandon szopatja néhány fürdőző. Kata és Alexa, a két barcikai barátnő egymást kényezteti. Katka, a bozontos muffú szőkeség két pasival viháncol, egy sztráda mellett felcsípett vörös hajú csajszi pedig anál kalandra vállalkozik. Ne lepődj meg, ha a szomszédod feleségét, vagy a sarki boltban dolgozó pénztáros csajt is megtalálod a szereplők között, hiszen a Privát szériában csakis valódi magyar amatőr lányokat és párokat láthatsz...

[URL=https://www.goldengate.hu/film/571482-Privat-DVD-8Letöltés - Privát DVD 8[/URL]

[URL=https://www.goldengate.hu/film/571482-Privat-DVD-8[/URL]

Júliusi verseny - Vitaminbomba

E havi amatőr versenytémánk pikáns, nyári téma. Most van szezonja a szaftos, lédús gyömülcsöknek, primőr zöldségeknek és persze a szikrázó napsütésnek. Ilyenkor feltöltődhetünk vitaminokkal - ki így, ki úgy! Mutasd meg, te hogyan veszed magadhoz a napi vitamin adagot... Lédús gyömölcsök, ropogós zöldségek esetleg valami más fehérjedús koktél formájában? Meztelen napfürdőzéssel szívod magadba a D-vitamint, és a szaftos gyümölcsöt nem csak megenni szereted? Esetleg huncutkodásaid közben pikáns módon a primőr zöldségeket is beveted? Élvezd a nyarat, engedd szabadon a fantáziádat és közben ne felejts el izgalmas "vitamindús" fotókat is készíteni! Kérjük figyeljetek arra, hogy a sorozat képeinek legalább felén szerepeljenek a gyümölcsök!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Július elsejétől lehet nevezni! smile

versenyv

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?
Te pedig a másik véglet vagy! Tetszik neked egyáltalán bármi? Ez egy amatőr verseny! Van aki nem tudja, vagy nem akarja retusálni a képeit. Ezzel mi a gondod? Ha nem tetszik, nézegess retusált fotókat. Nem sértődünk meg, ha nem látunk többet az oldalon...

18 múltam - Kefélj meg!

A tinicsajok számára - ha végre betöltik a 18-ik életévüket, kitárul a világ. China Lee egy törékeny diáklány, aki egyenesen Kínából érkezett Amerikába, és meglepetten tapasztalja, hogy a popsiszex terén bizony van még mit tanulnia az amerikai pasiktól. Aztán itt van Kiki, akit csúnyán elhanyagol a barátja, ezért Kiki meggondolatlanul izgalmas szexkalandba keveredik egy idegennel... Mya mint turista érkezett az USA-ba, és egy neves kollégiumba szeretne felvételt nyerni. A város látnivalói lenyűgözik - no meg az a forró baszós kaland is, amelybe váratlanul belecsöppen. A csinos Papillon műszerésznek tanul, de legelőször is saját kis punciját kell alaposan megszervizelnie...

Letöltés - 18 múltam - Kefélj meg!

A seggbedugott háziasszonyok!

Ezeket a dögös háziasszonyokat mindig foglalkoztatta milyen lehet az amikor jó keményen seggbebasszák őket. Amit nem mertek otthon kipróbálni, két vadidegennel gátlások nélkül megteszik.

Letöltés - Anal Milf 3

Övön alul - keressük a GG legszebb alvázát!

Reméljük, nem ér benneteket "övön alul" a júniusi téma... De a férfiak megőrülnek egy jó popsitól és a formás lábaktól. Lehet az a virgács hosszú és vékony vagy sportosan izmos, tenyérnyi popsival; esetleg nőiesen telt, formás combok jó, markolnivaló popóval: mindegyiknek komoly rajongótábora van. Szóval ezúton keressük a GG legszebb "alvázát"! wink Lehet épp a tiéd lesz az? Ha a szexi, formás idomaitokat izgalmas magassarkúval, combfixxel, dögös bugyival "dobjátok" fel, azzal bizonyára még több rajongót szereztek! wink

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile

verseny

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

18 éves a TORTE-NET.hu

Kedves Látogatóink!

Testvérlapunk, a Törté-Net születésnapja alkalmából olvassátok itt a születésnapos rövid köszönetét az innen érkező sok olvasónak és írónak is! smile
És aki nem ismerné, látogasson el a Törté-Net-re, ahogy a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt találhatja széles e világon! smile

Amatőrök basznak a szabadban

Nincs is jobb egy jó dugásnál valahol kint a természetben, főleg ha az idő is jó. Az egyik csaj odáig merészkedik, hogy egy benzinkút shopjában kényezteti magát egy Calippo jégkrémmel, majd jól leszopja a kutast. Na persze a többi csaj sem marad el tőle. Vadul basznak az erdőszélen, mezőn, autós pihenőben, és még azt sem bánják, hogy a végén jól az arcukra verik a gecit, pedig közel s távol nincs hely a mosakodásra. Végezetül az egyik csaj három faszit furulyáz le az út mellett, és természetesen ő sem ússza meg arcpakolás nélkül.

Letöltés - Nasty Sleazy Amateurs 2

A májusi verseny végeredménye

Kedves versenyzők!

Sajnos az időjárás nagyon kibabrált velünk a múlt hónapban, hiszen alig volt alkalmas nap a fotózásra. Ezért is külön köszönjük azoknak, akik e mostoha időjárási körülmények ellenére is elkészítették a sorozatukat. A közönségszavazás eredményét már láthattátok, lássuk hát a zsűri szavazatait. iNfeSter előre is bocsánatot kér a nevezőktől, hogy ezúttal a szöveges értékelés elmaradt, de annyira sok munka szakadt a nyakába, hogy ezúttal csak a rangsorra jutott ideje. Ígéri, hogy az értékelést, majd pótolni fogja.

Dantes2005
1. hely: Abbie: Változatos, jó minőségű képek, amiket a kosárban lévő kellékek használatával még inkább feldobott.

2. hely: veszprémipár: Jó képek, jó helyszín. Nekem tetszett, hogy a sorozat inkább szoft vonalon maradt, de biztos sokan örültek volna a bátrabb képeknek is.

3. hely: jatékos: Nagyon izgalmasan indult a sorozat az esőkabátos képekkel. Ha ezt a vonalat tovább vitted volna, amivel egy kis sztorit mesélsz el, számomra még jobb lett volna a sorozat.

Kacsa
1. hely: Abbie: Megerősítem a mélyen tisztelt közönség véleményét, ebben a hónapban én is Abbie-t rakom első helyre. Szép fotók, ügyes fotózás, jó színegyensúly, változatos pózok, tetszik a játékszerek ötletes használata, megérdemelt az első hely, gratulálok!

2. hely: veszprémipár: Néha egymáshoz nagyon hasonlító képek-pózok, érdemes lenne kicsit változatosabbakat csinálni, főleg a végefele található bevállalósabbakból, remélhetőleg megzavarás nélkül lesznek majd később olyanok is. smile Fotós irányból annyi, hogy a színegyensúly kicsit eltolódott ilyen félig-szépia irányba, erre érdemes lesz figyelni. (Vagy később egy szépia-szűrővel csinálni egy direkt ilyen régies sorozatot!

3. hely: jatékos: z első pár kép ötletes, egy kicsit színhibás Piroska története ugrott be, némileg alternatív befejezéssel. smile Egy ilyen történet-szálra felfűzött képsorozat ütős lenne, az biztos. Érdemes lenne több teljes alakos képet készíteni, az olyanok általában jobban kiemelik a modell szépségét (Sajnos ehhez távolabb kell menni a modelltől, ami nyilvánvalóan nehezére esik a fotósnak, érthető okokból, valamint itt is a több pozíció tudna sokat dobni.

Wally
1. hely: Abbie: A fotók színei ragadtak meg elsősorban. Szépen kibontott szexi sorozat, minden aprócska részlet be lett mutatva amire a néző csak kíváncsi lehet :P Külön gratula a fotósnak is!

2. hely: veszprémipár: Ízlésesen erotikus képek, igazi romantikus piknik hangulattal smile Kár, hogy a folytatást megzavarták, biztosan mindannyian szívesen megnéztük volna hogyan alakul a továbbiakban ez a piknik.

3. hely: jatékos: Nagyon tetszett az esőköpenyes mezítlábas indítás, egyedi és bevállalós ötlet! Izgalmas lenne ez a sorozat fekete-fehérben is, az a stílus nagyon jól áll nektek.

iNfeSter
1. hely: Abbie
2. hely: veszprémipár
3. hely: jatékos

Tehát a végleges eredmény a közönség és a zsűri szavazatai alapján ez alkalommal megegyezett. Gratulálunk a sorozatokhoz, és reméljük, hogy legközelebb is neveztek.

1. hely: Abbie
abbie

2. hely: veszprémipár
veszpremipar

3. hely: jatékos
jatekos

Övön alul - keressük a GG legszebb alvázát!

Reméljük, nem ér benneteket "övön alul" a júniusi téma... De a férfiak megőrülnek egy jó popsitól és a formás lábaktól. Lehet az a virgács hosszú és vékony vagy sportosan izmos, tenyérnyi popsival; esetleg nőiesen telt, formás combok jó, markolnivaló popóval: mindegyiknek komoly rajongótábora van. Szóval ezúton keressük a GG legszebb "alvázát"! wink Lehet épp a tiéd lesz az? Ha a szexi, formás idomaitokat izgalmas magassarkúval, combfixxel, dögös bugyival "dobjátok" fel, azzal bizonyára még több rajongót szereztek! wink

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile

verseny

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

Akik két lyukra játszanak.

Akik két lyukra játszanak. Van aki a haverját szopatja miközben a csaja alszik a mellette lévő kanapén, és amikor a zajokra felébred, úgy dönt ő sem marad ki a jóból. Mások csapnak egy vad házibulit, és mindegy ki kefél kivel.

Letöltés - Bisexual encounters

Igen, tegnap június elseje volt. És lehet, hogy meglepő, de a zsűritagoknak is van hétvégéjük, szabadnapjuk, sőt mi több, szabadságra is szoktak menni néha! Mivel pont hétvégére esett elseje, ezért nem tudtak a zsűritagok még szavazni. Ezért van benne a szabályzatban, hogy a végleges eredmény minden hónap 8.-ig kerül ki az oldalra. Nem értjük továbbá a "kíváncsi vagyok a zsűri hogy fog szavazni és más eredmény lesz-e mint amit a közönség hozott" vigyorral a végén hozzászólást sem. A zsűri szavazatainak nem az a célja, hogy csak azért is más eredmény legyen, mint a közönségszavazatoknak.

Franciaóra 4

Újabb brutál-geciben tocsogó videók a Franciaórák történetéből! A legendás gecifakasztó bulik ezen részeiben Orsi, Anikó Móni, Mara, Anita, Fatima és Gyöngyi gabalyodnak orálisan a faszokkal és a több liter spermával, ami a nyakukba zúdul... Elképesztő, mennyi fehérjét kapnak a luvnyák, és még csak meg sem kottyan nekik! A nagy kavarodásban még egy dupla ököl is becsusszan Móni öblös pinájába - majdnem könyékig, aztán pedig több liter gecivel öblögetnek a csajok... Hát, nem gyenge történet, az biztos! De hát duzzadó faszok és szopni szerető lányok bizony akadtak szép számmal, úgyhogy aki imádja a telibe vert mocskosul szana- és szétgecizett ribik látványát, ez a film biztosan kedvenc lesz

Letöltés - Franciaóra 4

Havi verseny - avagy májusi eső aranyat ér? :)

Sajnos elég jól kibabrált velünk az idő májusban. Finoman szólva sem sikerült jól időzíteni a kinti verseny témát. De hát ilyen esős májust, már ki tudja mióta nem láttunk. De ha hihetünk az előrejelzésnek, a hétvégén napos időre számíthatunk. Ha van kedvetek, és persze időtök, csináljatok egy izgalmas sorozatot. Mi és a GG látogatók, biztosan nagyon szeretnének látni egy jó kis kinti meztelenkedést. Ha bevállalósak vagytok, még esőben is készülhetnek azok a képek! nyes

Szerelmes lányok 2

Cony Ferrara, Krisztina Ventura, Susanne Brend, Nikky Thorne és barátnőik szerelmeskednek ebben a magyar videóban. Ha szereted nézegetni híresebb pornós honleányainkat amikor éppen puncira kattannak, akkor ezt s filmet neked készítettük. Magyar film – magyar pornós puncikkal!

Letöltés - Szerelmes lányok 2

Új versenyszabály - Versenyzők, kérjük véleményezzétek!

Kedves GG tagok, amatőrök, versenyzők, a versenyzéssel kacérkodók és látogatók!

Már hosszú ideje téma a szerkesztőségben, hogy a 2006 óta létező Goldengate versenyt és a 2011 óta rendszeres "Havi" versenyt megreformáljuk. Az évek során meghallgattunk versenyzőket, nyerteseket, hogy kinek mi a véleménye a versenyről és a szavazásról. Alapvetően mindenki elégedett volt, de többen megosztották velünk az ötleteiket.

A látogatók részéről is időnként felmerült, hogy a nyertesek miért ugyanabból a körből kerülnek ki. Valóban tűnhet úgy, hogy sokszor nyer egy-egy versenyző, de ne felejtsétek el, hogy ők sok versenyen is indulnak. Ám ha végignézitek a díjátadók menüt, és összeszámoljátok, hogy az évek alatt hány különböző nyertes volt díjátadón, 100 db körüli számot fogtok találni.

Vitathatatlan tény, hogy akik régóta vannak az oldalon, azoknak komoly rajongótáboruk alakulhatott ki. Olyan ez, mint egy jól bejáratott márkanév. Lehet, hogy az új az pont ugyanolyan jó, vagy akár jobb is, mint az, amelyik már ismert, mégis annak szavazunk bizalmat, amit vagy akit már ismerünk. Emlékezzetek vissza a sulira, a munkahelyetekre! Mindenhol van egy népszerű lány, akiért mindig rajong a többség. Elismerjük, hogy nehéz ellenük versenyezni. De mint a sok különböző nyertes is bizonyítja, ez nem volt lehetetlen.

Gondoltunk azonban egyet, és reméljük, ezzel az új szavazási móddal kiegyenlítettebbé tehetjük az erőviszonyokat. A szavazás menete hasonlóan ahhoz, mint ahogyan azt a tehetségkutatókban is láthatjátok, zsűri + közönségszavazatok módszerre vált. A közönségszavazás továbbra is megmarad, ami alapján kialakul egy eredmény, hogy a GG közönsége kit tart a verseny legjobbjának, és felállít egy rangsort, ahogyan eddig is. Az így kialakult rangsor fog 1 szavazatot érni a versenyzőknek.

Lássuk akkor a "zsűrit"! A Goldengate szerkesztősége 4 főt delegál a zsűribe. Mind a négyen több, mint 10 éve dolgoznak a Goldengate-ben, illetve a Goldengate-ért.

iNfeSter: Goldengate alapító tag
Kacsa: TÖRTÉ-NET főszerkesztő
Wally: Amatőr videó/fotó
Dantes2005: Goldengate amatőr rovat főszerkesztő

Ennek a 4 tagú zsűrinek is van tagonként 1-1 szavazata a versenyben részt vevő sorozatokra. Az így összejött 4+1 szavazat dönti el a végleges sorrendet. Nagyon fontos, hogy a zsűri a sorrendjét mindig a hónap végén hozza meg, amikor már minden sorozat beérkezett, és a legobjektívebben tud dönteni azok között. Szavazategyenlőség esetén a közönség által adott voks lesz a mérvadó.

Természetesen minden változást szokni kell. Biztosan lesznek olyanok, akiknek a régi rendszer marad a szimpatikus, vagy ők más, nekik logikusabb rendszerrel rukkolnának elő. Tudjuk, hogy nem lehet mindenkinek egyformán megfelelni. De mi a szerkesztőségben nagyon bízunk abban, hogy az új rendszer minél több GG tag, de főleg minél több versenyző tetszését el fogja nyerni.

Kérünk benneteket, hogy olvassátok el figyelmesen az új szabályzatot, amit a
erre a linkre kattintva értek el!
A versenyzőinknek sok sikert, és örömteli megmérettetést kívánunk a jövőben is!

Üdvözlettel,
Goldengate szerkesztőség

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Privát DVD 7

Privát DVD - van akinek ezen az oldalon még magyarázni kell, mit is jelent a legendás cím?! A népszerű széria újabb hiányzó száma máris tölthető oldalunkról! Amiben nem lesz hiány, azok az exhibicionista magyar amatőr szereplők, akik továbbra is nagy élvezettel teregetik ki szaftos hálószobatitkaikat a nézők előtt. Egy formás lakótelepi feleség a megszokottól eltérően a kicsit vadabb szexet műveli otthon. Kis seggrepacsi, korbácsolás, de pont annyira, hogy csak még jobban beinduljon az asszonyka... Anita és Csillu együtt jelentkeztek forgatásra, de bizony látni, hogy a kemény fütykös bejönne mindkettőnek - addig is míg kedvükre való csődörre találnak, hasznos egy felcsatolhatós a háznál, amivel jól meg lehet rakni a kiéhezett puncikat. Egy szexéhes békásmegyeri feleség két csodás jelenettel is bemutatkozik, az egyikben férjével hancúrozik, amikor azonban repetázásra kerül sor, máris három kemény fütykös áll a csini feleség rendelkezésére. Eközben Noémi mélytorok technikáját csiszolja, egy szőke nagycicis amatőr csajszi pedig megmutatja, mire is jó egy hajkefe ha viszket a punci... Évi a szabadban gyömöszöli csiklóját, majd két amatőr párocska is szélesre tárja előttünk hálószobájuk ajtaját, hogy kefélésüknek az egész internet tanúja legyen. Végül Reniék egy baszós kirándulásra visznek bennünket, ahol még a kilátóban is szexelnek... Mi szólunk előre: ne lepődj meg, ha a szomszédod feleségét, vagy a sarki boltban dolgozó pénztáros csajt is megtalálod a szereplők között...

Letöltés - Privát DVD 7

Kedves GG látogatók!
Amíg valakivel nem találkozunk élőben, addig természetesen mindenkiben lehet kételkedés. De most van egy olyan feltöltő, aki arccal és igazolóképpel vállalja magát. Tehát az elmúlt időszakban a legvalóságosabbnak tűnő személy töltött most fel. Miért kell azonnal támadni és kötözködni, a fúga színét vagy egy parókát kifogásolni?! Tegyük hozzá, olyanok kritizálnak, akiknek az adatlapjukon nem hogy arcos, de semmilyen fotó nincs feltöltve...

Yolopár a díjátadón

Yolopárral kicsit csúszott a díjátadónk. De ami késik nem múlik! És bizton állíthatjuk, hogy megérte kivárni, mert szuper sorozat készült. Ugye ti is így látjátok?

Tovább a díjátadós képekhez!
yolo

Dial N for Nymphos

Mindenki vágyik arra, hogy egy igazán jó nő elkapja, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy csakis vele keféltesse szét magát. Jó érzés az amikor egy dögös nő számára csak Te vagy az Adonis, és vágytól elfúló hangon búgja a füledbe, hogy gyere és bassz meg!

Letöltés - Dial N for Nymphos

Új versenyszabály a GG versenyen!

Kedves GG tagok, amatőrök, versenyzők, a versenyzéssel kacérkodók és látogatók!

Már hosszú ideje téma a szerkesztőségben, hogy a 2006 óta létező Goldengate versenyt és a 2011 óta rendszeres "Havi" versenyt megreformáljuk. Az évek során meghallgattunk versenyzőket, nyerteseket, hogy kinek mi a véleménye a versenyről és a szavazásról. Alapvetően mindenki elégedett volt, de többen megosztották velünk az ötleteiket.

A látogatók részéről is időnként felmerült, hogy a nyertesek miért ugyanabból a körből kerülnek ki. Valóban tűnhet úgy, hogy sokszor nyer egy-egy versenyző, de ne felejtsétek el, hogy ők sok versenyen is indulnak. Ám ha végignézitek a díjátadók menüt, és összeszámoljátok, hogy az évek alatt hány különböző nyertes volt díjátadón, 100 db körüli számot fogtok találni.

Vitathatatlan tény, hogy akik régóta vannak az oldalon, azoknak komoly rajongótáboruk alakulhatott ki. Olyan ez, mint egy jól bejáratott márkanév. Lehet, hogy az új az pont ugyanolyan jó, vagy akár jobb is, mint az, amelyik már ismert, mégis annak szavazunk bizalmat, amit vagy akit már ismerünk. Emlékezzetek vissza a sulira, a munkahelyetekre! Mindenhol van egy népszerű lány, akiért mindig rajong a többség. Elismerjük, hogy nehéz ellenük versenyezni. De mint a sok különböző nyertes is bizonyítja, ez nem volt lehetetlen.

Gondoltunk azonban egyet, és reméljük, ezzel az új szavazási móddal kiegyenlítettebbé tehetjük az erőviszonyokat. A szavazás menete hasonlóan ahhoz, mint ahogyan azt a tehetségkutatókban is láthatjátok, zsűri + közönségszavazatok módszerre vált. A közönségszavazás továbbra is megmarad, ami alapján kialakul egy eredmény, hogy a GG közönsége kit tart a verseny legjobbjának, és felállít egy rangsort, ahogyan eddig is. Az így kialakult rangsor fog 1 szavazatot érni a versenyzőknek.

Lássuk akkor a "zsűrit"! A Goldengate szerkesztősége 4 főt delegál a zsűribe. Mind a négyen több, mint 10 éve dolgoznak a Goldengate-ben, illetve a Goldengate-ért.

iNfeSter: Goldengate alapító tag
Kacsa: TÖRTÉ-NET főszerkesztő
Wally: Amatőr videó/fotó
Dantes2005: Goldengate amatőr rovat főszerkesztő

Ennek a 4 tagú zsűrinek is van tagonként 1-1 szavazata a versenyben részt vevő sorozatokra. Az így összejött 4+1 szavazat dönti el a végleges sorrendet. Nagyon fontos, hogy a zsűri a sorrendjét mindig a hónap végén hozza meg, amikor már minden sorozat beérkezett, és a legobjektívebben tud dönteni azok között. Szavazategyenlőség esetén a közönség által adott voks lesz a mérvadó.

Természetesen minden változást szokni kell. Biztosan lesznek olyanok, akiknek a régi rendszer marad a szimpatikus, vagy ők más, nekik logikusabb rendszerrel rukkolnának elő. Tudjuk, hogy nem lehet mindenkinek egyformán megfelelni. De mi a szerkesztőségben nagyon bízunk abban, hogy az új rendszer minél több GG tag, de főleg minél több versenyző tetszését el fogja nyerni.

Kérünk benneteket, hogy olvassátok el figyelmesen az új szabályzatot, amit a
erre a linkre kattintva értek el!
A versenyzőinknek sok sikert, és örömteli megmérettetést kívánunk a jövőben is!

Üdvözlettel,
Goldengate szerkesztőség

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Májusi piknik!

Itt a május, itt a jó idő! Kerekedjetek fel ti is, csomagoljatok be egy plédet vagy törülközőt, pakoljatok meg egy kis kosarat, és irány a természet! Menjetek ki egy szép mezőre, egy domboldalra vagy az erdőbe! Ha csak a füves kertig juttok, az sem baj. A lényeg, hogy minél erotikusabb, minél szaftosabb képekkel örvendeztessétek meg a "természetbarátokat"! wink Ha a kosárba az elemózsia helyett "egészen véletlenül" szexi játékszerek, vibrik, stb. kerülnek, attól csak még jobb lesz a móka!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

Öreg picsák 17

Perverz magyar dédnagyik! Agg hölgyek, akik nem csak álmodozni mernek a szexről, hanem bele is vetik magukat. Klári nénit két fiatal masszőr vesz kezelésbe, de nem csak a fájós hátát ápolják le… Piri néni rákattan egy hatalmas fekete kukira, Ica néni és Erzsike viszont egymásba gabalyodnak, nem is kicsit! Hat exhibicionista magyar dédi és nagyi vár rád ebben a filmben, akiknek bizony nem pókhálós a pinája!

Letöltés - Öreg picsák 17

Így indul jól a reggel: Kávé + vibri

Reggel, napsütés, kellemes meleg a teraszon. És mivel is indulhatna jobban egy délelőtti díjátadó, mint egy reggeli kávéval és egy vibrátorral. Mindkettő hatalmas élményt nyújt... Vajon melyiket élvezte jobban???

Tovább a díjátadós sorozathoz!
mrswinger

Amatőr magyar párok castingon

Filmünkben olyan fiatal magyar párok állnak kamera elé, akiket annyira felpörget a szex és a szereplési vágy, hogy nem félnek másoknak is megmutatni, mit hogyan és meddig... Noémi és Norbi is a bevállalósabb fajtából valók, sok mindent kipróbáltak már eddig is a dugás terén, és gondolták izgalmas színfolt lenne az életükben, ha végre egy saját szexvideót villanthatnának a haveroknak. Lolita egy törékeny testű csajszi, de azért kemény kis falat, lehet pakolni, gyötörni rendesen, merthogy pasija vastag fasza meg sem kottyan neki, sőt, nagyon is élvezi, ha rendesen megrakják. Sziszi még kezdő, de annál lelkesebb szeximádó amatőr punci. A kiscsaj két hét múlva lesz 20 éves, és szerette volna emlékezetesen ünnepelni ezt a dátumot. Nekünk persze volt néhány tuti tippünk, hogy megemlegesse élete első forgatását. Az izgalom fokozására bevetettünk egy kis popószexet is, mert Sziszi igencsak szereti, ha keményen seggbe rakják. Végül pedig megismerhetitek Mandyt, egy elképesztően kerek popsival, piercinges puncival, és fenékig érő hajzuhataggal megáldott tinilányt. A szexi tündér barátjával érkezett az első forgatásra, izgultak nagyon, de Mandy csodás szájmuzsikájának hála Krisz is hamar hangulatba került, és alaposan megnyikorgatták a castingos kanapét. 100 % magyar film, valódi magyar amatőr szereplők!

Letöltés - Amatőr magyar párok castingon

Új lány a díjátadón! :)

Ezúttal is új versenyzőt köszönthettünk a díjátadónkon. Claudia Vongole lelkes nevezőnk, és már több jó sorozattal örvendeztetett meg minket Goldengate látogatókat. Nem tudhatta mire számítson egy ilyen díjátadón, ezért saját bevallása szerint izgult is előtte rendesen. De amint láthatjátok, a kezdeti izgalmon hamar túltette magát! nyes

Tovább a díjátadós sorozathoz
vongole
Először is köszönjük a kulturált hangnemben megfogalmazott véleményed, ez a mai világban nem egy általános vélemény nyilvánítás.

Mint ahogyan tudjátok, a társkereső oldalunk ingyenesen használható. Ez sajnos azt jelenti, hogy a szokásosnál lényegesen több a kamu hirdető rajta. Természetes ettől függetlenül próbálunk rendet tartani, ha bejelentés érkezik egy-egy kamu profilról azokat töröljük. De mivel bárki újra regisztrálhat, és mivel ezt ingyenesen megteheti, ez egy szélmalomharc. Egyszerűen nincs kapacitásunk, és lehetőségünk sem arra, hogy ezeket az embereket folyamatosan szűrjük. Javasoltuk egy időben, hogy a társkeresők saját maguk tegyék hitelessé a profiljukat. Igazolóképpel, ahol a pár együtt szerepel az igazolóképen, esetleg tartanak egy papírt maguk elé ráírva a nevüket, dátumot, stb, stb. Kb senki nem akarta hitelessé tenni a saját profilját. A társkeresők nagy része továbbra is kép nélkül, adatlapot nem rendesen kitöltve van fent. Természetesen lenne megoldás. Ha fizetőssé tennénk a társkeresőt. A kamuk 90%-a egyből eltűnne, mert fizetni azért senki sem akar hogy kamuból fent legyen. De ha megnézitek a fizetős oldalakat azért ott is vannak szép számmal kamu emberek. Valakiknek még ezt is megéri. Ha egy ember főállásban ezzel foglalkozna, pont az ingyenessége miatt, akkor sem tudná teljesen kiszűrni ezeket az embereket. Ezért a jövőben ha a rovat ingyenessége megmarad, sajnos érdemi változást nem tudunk ígérni. Egyetlen lehetőség az, ha magukban a társkereső emberekben megfogalmazódik az igény arra, hogy hitelessé tegyék magukat. Így azok az embereket akikről nincs fent hiteles kép, stb egyszerűen kilöki a rendszer.
Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség

A mininél is van minibb! :)

Itt a tavasz, végre előkerülhetnek a lengébb ruhadarabok, amelyek csábítóan sokat mutatnak a lábakból, popsiból... Legyen az dögös miniruha, izgalmas rövidke szoknya vagy vagány minisort. De ha van egy egészen apró mini bikinid, azt is bevetheted! wink A hónap szlogenje: Soha semmi nem lehet elég mini! A mininél is van minibb! Csajok! Elő a legkisebb ruhadarabokkal, és csábítsatok vadító miniben!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Azoknak, akik szeretik az óriási csöcsöket

A giga csöcsök bűvöletében. Bárhová nézel, csak hatalmas csöcsök minden mennyiségben. Van aki a popsira bukik, van akit egy formás láb indít be. Legtöbben azonban még mindig a nagy ciciktől alélnak el. Ahogyan két marokra lehet őket fogni, játszani velük, szívni cuppogni rajtuk, mint egy felnőtt csecsszopó. Elég rájuk nézni, ahogy járás közben ringanak fel-le, és egyből elképzeled, ahogyan rajtad lovagolva ugrálnak a szemeid előtt. Egy csajt nagy cicikkel mindenki felír a kívánság listájára.

Letöltés - Titti mania 7

Goldengate díjátadó

Ezúttal Gyongyosrol jött el hozzánk a díjátadóra. Már nem először voltak nálunk. Megtetszett nekik a mostani versenytémák, és sikerült is két dobogós helyezést elérniük. Szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk, így ismét tudtuk használni a jó kis teraszunkat a fotózásra. Reméljük nektek is elnyeri tetszéseteket.

Tovább a díjátadós sorozathoz!
gyongyos

Girlfriendz

Négy barátnő, akik egy rosszul sikerült legénybúcsú után a fogdában találják magukat. Kezdetben nagy az ijedelem, hogy akár hosszú időre is a rács mögött maradhatnak, de kiderül, hogy csak az éjszakát kell a hűvösön tölteniük. Örömükben hatalmas leszbi gruppent tartanak a börtönben és még pár brutális méretű dildó és dupla fasz is előkerül. Ki tudja hogy kerültek oda? De ez nem nagyon foglalkoztatja őket. Fényesre nyalják egymás punciját és és jól megbasszák egymást a kezük ügyében lévő dildókkal.

Letöltés - Girlfriendz

A mininél is van minibb! ;)

Itt a tavasz, végre előkerülhetnek a lengébb ruhadarabok, amelyek csábítóan sokat mutatnak a lábakból, popsiból... Legyen az dögös miniruha, izgalmas rövidke szoknya vagy vagány minisort. De ha van egy egészen apró mini bikinid, azt is bevetheted! wink A hónap szlogenje: Soha semmi nem lehet elég mini! A mininél is van minibb! Csajok! Elő a legkisebb ruhadarabokkal, és csábítsatok vadító miniben!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

50-es szexnagyik ájulásig kefélve!

Ki mondta, hogy csak a fiataloké a világ? Ezek az asszonyok 50 felett is olyan fergetegeseket kefélnek, hogy sok tini csak lesi, hogy honnan ez a sok energia. Nincs ebben semmi trükk. A sok szex fiatalon tart. És egy vadóc, szexre éhes 50-es, aki úgy szop, hogy kiszakadnak a golyóid, és úgy meglovagol, hogy utána mozdulni is alig tudsz, százszor többet ér egy kis picsánál.

Letöltés - Fuckin At 50 22

Privát DVD 6

A Privát Szex legendás DVD széria újabb hiányzó száma máris tölthető oldalunkról! Kezdtenk máris itt a Privát egyik legbevállalósabb, legexhibicionistább amatőr pinája, Mariann, aki meztelenül sétálgat a Körúton, lépten nyomon puncit villant, és hogy kicsit feldobja a hangulatát, még egy szexshopba is belibben piercinges puncijával, hogy leteszteljen egy vibrátort. Majd nem sokkal később egy dunaparti seggbedugós jelenettel tér vissza. A csini szomszéd lány, Anita tud valamit, azon túl, hogy bomba teste van, és láthatóan élvezi is, ahogy minden porcikáját megmutatja a kamerának. Kira játékszerekből kifogyhatatlan, van punciba és popóba illő hancúrléce is, naná, hogy gyakran használja is őket. Egy makói amatőr párocska Zotya és Kati is szerencsét próbálnak castingunkon, és nem vallanak szégyent! Bemutatkozik egy bombasztikus harmincas anyuka, Enikő, sőt fütyit is kap - hiszen nem vagyunk irigyek! Majd Kriszti és pasija tartanak egy lényegre törő popószexes bemutatót nekünk. És akinek mindez nem elég, az megkukkolhatja a csini Anita házi szexvideóját, az extrémebb izgalmakra vágyóknak pedig egy ózdi mindenre kapható ribi masztizik gyakorlatilag bármivel, ami épp a keze ügyébe esik, legyen az hajszárító, kiherélt műbroki, vagy samponos flakon... Ne lepődj meg, ha a szomszédod feleségét, vagy a sarki boltban dolgozó pénztáros csajt is megtalálod a szereplők között...

Letöltés - Privát DVD 6

Köntöst le!

Egy szétnyíló szexi köntös sokunk fantáziáját beindítja, legyen az buja selyem, kacéran átlátszó, romantikus csipke vagy hétköznapi fürdőköntös. Vajon kiről hogyan kerül le a köntös, mivel csábít majd ebben a hónapban? Zuhany után, maszti közben, esetleg a teraszon kávézás után egy szexi sztriptízt bemutatva? Bújj ki te is a köntösödből és indulhat a huncutkodás! A versenybe küldött sorozatnál ügyeljetek arra, hogy a képek többségében domináljon a köntös, mint ruhadarab. Legalább 15-20 kép készüljön, amin köntösben vagytok!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Ázsiai tinicsajok

Ázsiai tinik buknak a fehér farokra. Ázsiai tini csajok, pici cicikkel, szűk puncikkal várják a kényeztetést. Amit meg is kapnak, egy kiadós keféléssel együtt

Letöltés - Asian lollipops 3

Nagyseggű gagbang

Duci csajok - nagy kufferbe jó pakolni! Hatalmas ringó mellek, duci, zsíros, rezgő popsik. Aki még nem próbálta duci csajjal, az nem is tudja, milyen odaadók a szexben. Nincs amit meg ne tenne, amit meg ne tehetnél vele. A persze egy ilyen nőhöz neki kell ám veselkedni úgy tisztességesen. Aki egy ilyen nőt jól megkúr, az a legény a gáton!

Letöltés - Rolly Polly Gangbang

Franciaóra 3

A Franciaórás nagy szopatások csajai hobbiszinten művelik a szopást. Nem a pénzért, csakis az élvezetért csinálják... Hát igen, ezek a perverz tündérek imádnak furulyázni a kemény szerszámokon, nekik a méret nem lényeg, csak a végeredmény, hogy minden fütykösből gecit facsarjanak. És mivel a szopás technikája már nagyon a nyelvükben van, ezért nincs fütyi, ami ne durranna szép nagyot, beterítve a csajokat friss spermával... Újabb Franciaórák válogatás a faszbűvölő tekintetű Zsanett, a potyadugást imádó Kendra, a szende Anita és a belevaló Móni főszereplésével.

Letöltés - Franciaóra 3

Köntöst le! ;)

Egy szétnyíló szexi köntös sokunk fantáziáját beindítja, legyen az buja selyem, kacéran átlátszó, romantikus csipke vagy hétköznapi fürdőköntös. Vajon kiről hogyan kerül le a köntös, mivel csábít majd ebben a hónapban? Zuhany után, maszti közben, esetleg a teraszon kávézás után egy szexi sztriptízt bemutatva? Bújj ki te is a köntösödből és indulhat a huncutkodás! A versenybe küldött sorozatnál ügyeljetek arra, hogy a képek többségében domináljon a köntös, mint ruhadarab. Legalább 15-20 kép készüljön, amin köntösben vagytok! Felhívjuk továbbá a figyelmeteket, hogy egy technikai változtatás miatt a sorozatok március 6.-ától kerülnek majd csak ki az oldalra.

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Nőnapi ötletek!

Március 8. vasárnap Nőnap! Vesd le magadról a megszokás okozta béklyókat, és idén ne csak virágot vegyél kedvesednek Nőnapra, hanem adj valami olyat, amitől tényleg Nőnek érezheti magát. Ehhez a legjobb helyen jársz, ugyanis Nőnapi erotikus ajándékötleteinket gyűjtöttük össze:

Klikk ide!


Januári verseny eredmények

Kedves Versenyzők!

Rég volt ilyen érdeklődés egy téma iránt mint az elmúlt hónapban. Mi, az oldal szerkesztői, és nagyon bízunk benne, hogy a látogatók is örültek a sok nevezőnek, és sok jó sorozatnak. Döbbenetes, hogy szó szerint fél ponton múltak helyezések, annyira szoros volt a verseny. Ezúttal több különdíjat is szeretnénk kiosztani a versenyzők között. Nagyon nehéz helyzet hoztátok a szerkesztőséget a sok kiváló sorozattal, ezért nagyon nehéz volt a döntés, hogy kinek ítéljük a díjakat!

Januárban a három különdíjasunk a következő versenyzők!
- Sexylady: Két szuper sorozattal is nevezett, és még a havas hidegbe is kimerészkedett, hogy minél forróbb képekkel örvendeztessen meg benneteket.
- Claudia Vongole: Már több alkalommal is indult a versenyeinken, és mindig szuper sorozatokkal nevezett. Ezúttal a témát az erotikus, kicsit művészibb oldalról mutatta be.
- Angyal és Ördög: Az újoncok közül szinte berobbant a versenybe, ezt bizonyítja is a szavazók által kapott sok pont. Nem sokon múlt a dobogó sem.

Köszönjük a nevezést minden versenyzőnek, és sok sikert kívánunk a további versenyekhez is!


1. hely: MRSwinger
MRS

2. hely: gyongyosrol
gyongyosrol

3. hely: csinike211
csinike

Különdíjasok

- Sexylady
sexylady

- Claudia Vongole
claudia

- Angyal és Démon
angyal


Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Kelly the coed 17

Ezek a csajok sem a tudásvágy miatt járnak fősulira. Hanem azért, hogy a négy év alatt minél több sráccal megkúrassák magukat. Az sem érdekli őket, ha a fél fiúkolesz látja amint basszák őket az ebédlőben vagy a tanulószobán. Egyszerre egy fasszal meg sem elégednek, mindig többet akarnak a kezük ügyében, és persze magukban tudni. Na persze a tanerő is megéri a pénzét, hiszen a szorgalmuk alapján már rég repülniük kellett volna. De hát fel lehet nekik róni, ha egy-egy cumiért a szertárban, vagy egy dugásért a tanáriban mégis megadják azt a kegyelem kettest?

Letöltés - Kelly the coed 17

Anaxtasia

Anastasia az elveszett hercegnő. A háború után feltűnt egy gyönyörű szőke nő, aki orosz hercegnőnem mondta magát. Vajon ő lenne a halottnak hitt cári leszármazott? Olyan részletességgel mesél a cári udvarban folyó orgiákról, olyan titkokat ismer, amiket csak úgy nem lehet kitalálni. Részletesen mesél arról ahogyan a kéjvágyó papok megrontották a fiatal udvarhölgyeket, mesél a palota falai között zajló szerelmi játszmákról. Arról, hogy az anyja, a cárnő bizony nem csak a cári faszt fogta a kezébe. Volt hogy egyszerre két katona is baszta a felséges vaginát.

Letöltés - Anaxtasia

Neked melyik a kedvenc játékod? ;)

Biztosak vagyunk benne, hogy sokatok titkos fiókjában lapul egy-két pikáns szexjáték. Februári versenyünk a buja játszadozásokról szól. Ha magányos perceidben a hálószobában vagy a zuhany alatt egy fárasztó nap után előveszed kedvencedet, ne felejts el fotózni közben! Vibrik, dildók, gésagolyók, análjátékok, punciékszerek - most jöhet minden, amivel szívesen játszadoztok. De aki olyan heves vérmérsékletű, hogy nem jut el a hálószobáig, az akár a háztartásban éppen kéznél lévő használati tárgyakat vagy primőr zöldségeket is bevetheti. Van akinek akkora az étvágya, hogy neki semmi sem elég, ezért a kedvenc játéka egy óriási dildó, más a kicsi, könnyen elrejthető játékosra, mint rúzsvibrátor vagy gésa golyók esküszik, amit a nyaralásra is feltűnésmentesen magával vihet. De a bátrak akár séta közben is megmutathatják, mit rejtegetnek forró puncijukban vagy szűk pospsijukban! wink A versenyre most is minimum 25 egybefüggő sorozatot alkotó képpel nevezhettek.

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Privát DVD 5

Nagy erőkkel pótoljuk a Privát gyűjtemény hiányzó darabjait, így máris tölthető a következő szám a klasszikus sorozatból. Az amatőr szex rajongóit ezúttal szexis feleségek, ribanc barátnők és nudista lányok amatőr házivideói várják. Noémi már a lépcsőházban villant, aztán máshová is betekintést enged, miközben megkötözik és alaposan meg is farkalják. Hogy mik nem történnek egy lakótelepi lakás falai között! Egy szolnoki párocska is a teraszon indít, hiába, jó ha a szomszédok islátják, hogy megy a szex ezerrel. A csodálatos érett pina, Piroska popójával játszadozik eközben. Nóriék a természet lágy ölén tolják az amatőr házaspár szexet. Kriszti és Vivien a nudi strandon vesznek részt egy vadulós orgiában, hiszen egy kánikulai nap, és egy nudi strand ezernyi kalandra csábít... Érzik ezt azok a becsípett csajok is, akik a strandolás hevében rábuknak egymás puncijára... 100 % magyar amatőr szex! Csak annyit mondunk, ne lepődj meg, ha a szomszédod feleségét, vagy a sarki boltos pénztáros csajt is megtalálod a szereplők között...

Letöltés - Privát DVD 5

Greatest Anal Orgy

Ebbe a társaságba csak olyan csaj merészkedjen, aki nem bánja, ha mindkét lyukát használatba veszik, és nem ritkán azonos időben. Van akit a foci kapcsol ki. De nem jobb az, amikor egy csomó ember egy hatalmas orgiában egyesülve kefél, mindenki.mindenkivel?

Letöltés - Greatest Anal Orgy

Csábítók feketében

Az a bizonyos “szexi kis fekete” minden nő ruhatárában alapdarab. Csakis a viselője hangulatán múlik, hogy éppen elegáns végzet asszonyaként vagy esetleg dögös rosszlányként csábít benne. Kapd elő te is a kedvenc fekete rucidat, és mutasd meg, milyen izgalmasan szexi viselet a fekete! Legyen az egy átlátszó kis babydoll, klasszikus csipke szett, rafinált cicaruha, combfix, esetleg dominás lakkcsizma a hozzá passzoló bőr vagy latex rucival... Sőt! Ha van a rucihoz passzoló játékszered - vagy akár egy fekete pasid - akár azt is bevetheted, hogy fokozd a hatást! wink

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fekete fasz a a feleségben

A feleségem az első alkalom után, rákapott a fekete fasz ízére. Ezért úgy gondoltam, ha ő is tesz nekem engedményeket, ezentúl annyiszor basszák meg a fekete srácok, ahányszor csak akarja.

Letöltés - Black in my wife 2

Decemberi díjátadóink

Az ünnepi időszak ellenére, decemberben két nyertesünk is szakított időt arra, hogy eljöjjenek hozzánk díjátadóra!

MRSwinger stílszerűen szexi Mikulásnak öltözve vette át nyereményét.

Tovább MRSwinger díjátadós képeihez
mrswinger

Az év legvégén pedig csinike211 díjátadója szilveszteri hangulatban zajlott, a szobában, sőt, a teraszon és a fürdőkádban is.

Tovább csinike211 díjátadós képeihez
csinike
/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 301-350

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!