/ 1 oldal
Hozzászólások
Beszaras jol nyomjak! Hol lepnek fel ezzel? Ez mar nagyon profi szintü teljesitmeny, barhol szivesen megneznem elöben. A zene nagyon odabasz... vigyor0
Elkepesztö modon uralja a testet. Le a kalappal. A zene is nagyon jo.
Igen, indiaiak. De nem ez a baj, hanem hogy egy kibaszott rampara nem telik, megis le akar allni a geppel a platorol. Ha legalabb megprobaltak volna - ha masbol nem- farönkökböl vagy pallokbol egy lehajtorampat improvizalni, talan nem jarnak porul. Segits magadon, az Isten is megsegit.
Nagyon lelkibeteg lehet ez az ember. Raadasul az idejevel sem tud gazdalkodni. Agresszivan tolakszik, mert ahoz hülye, hogy idöben elinduljon, balesetet okoz es akkor meg neki all feljebb. Tesztoszteronvezerelt izomagyu allat...
Hat igen, a fizika nagy ur! Meg modja valaki, hogy a levegö nem nehez...
Ötletnek nem rossz, de egy kisse dekadens, nem?! "Nezzetek ,annyi penzem van, hogy nem is tudom mire költsem, de ezt tudatnom is kell mindenkivel, csak akkor erzem jol magam, ha hivalkodhatok, ezert mindenfele agyament ötlettel allok elö.." A halaknak mindenesetre jo lehet.
Jo, ahogy 1:13-nal kiköpi a legyeket... smile ) Csoda, hogy nem vertek ki a fogait a kis repkedök.
Kepzelem hany metert repült volna, ha eleugrik a mokus...
Ausztral nimfapapagaj. 12 evig volt nekem is egy par. A him imadta a spagettit szalankent kihuzogatni a tanyerbol, a tojo meg szetszedte mindenhol a tapetat. Ennek ellenere imadtam öket, nagyon jofej madarak!
Vagy nagyon jo szinesz, vagy nagyon jo anyagot tolt...
Egyszerüen siralmas. Nincs tekintettel senkire maga körül, nem gondolkodik mert mar nincs mivel, a neuronokat elvitte a vodka, ket masodpercnyire nem latja elöre a tettei következmenyeit... nem csoda, hogy nem viszik semmire.
AAAtttyyauristen, ilyen egy ketbalkezes, eletkeptelen idiotat! Manapsag mar minden szelütött kap jogsit csak tudja kifizetni, nem baj, ha nem tudja hol az elöre meg a hatra, jobb es bal. Aramot vezessen ne autot.
Ha nem tudok repülni nem vezetek helikoptert vazze...
Meg kellett allni mellettük egy picit, hadd lassa a gyerek is, ugy tanul...
Igy jar az aki iszik ha vezet, elalszik ha vezet es mobilozik ha vezet. Van meg mas lehetöseg is?
Tipikus degeneralt amcsi zsaruk. Ez azert mar nagyon durva volt, ilyen beteg ötletet...
Mindent tulzasba lehet vinni; sikerült. Csori kollega alig kapott sirogörcsös sokkot...
Tenyleg olyan hülye amilyennek kinez. Unalmaban nem tudja milyen faszsaggal töltse az idejet..
Igy igaz, nagyon sietös dolga lehetett. Csak ha megis csattan, nem szeretnek semmi penzert a mozdonyvezetö helyeben lenni, aki a sokkot valszeg sosem heveri ki teljesen...
A zene maris igazi "autozos", nagyon kemeny.. smile Oroszorszagban en csak pancelozott harckocsival közlekednek...
Elmehaborodott allat! Az ilyennek aramot kene vezetnie nem autot... Ez batorsag ez örültseg. Nem ertem az olyan "embereket" akik ugy elnek mintha meg lenne 9 eletük.
Bocs hogy okoskodok, de szakmai artalom... en is hajozom,bar nem egy ilyen uszo vurstlin, ez nekem mar sok lenne a jobol, a nyugisabb hajokat szeretem. A vaserc, vagy gabonaszallitmany a Rajnan nem igenykedik, nem követelözik, nem panaszkodik, nem reklamal, nem panikol, nem beszel vissza, stb., stb....
A hajo a kikötöben van es ha jol lattam a Disney Cruises tarsasaghoz tartozik...
Ez nem aquapark, hanem egy tengeri utasszallito hajo. A csuszda körbe van vezetve a fedelzet körül. Ha jobban odafigyeltek latszik a kemeny is, illetve a fedelzet az uszomedencevel.
Az a szomorú, hogy ti, kedves hozzászólók, csak egymást tudjátok szapulni, még ilyen borzalmas képek láttán is.
Itt vitatkoztok olyan hülyeségeken, mint hogy ki a villamosmérnök, meg ki nem, közben inkább arról kellene vitatkozni, hogy miért nem tiltják már be Indiában a vonatok tetején való ücsörgést.
Legalább a villamosított vonalakon... Ennyit egyesek IQ-járól, amit itt annyira próbálnak bizonygatni és közben akkora hülyeségeket írnak össze, hogy csak lesek, mint a Rozi!
Tisztelt nihil!
Sajnos nem kizárt, hogy valaki ennyire balfasz legyen. Ha hiszed, ha nem még ennél balfaszabbak is vannak.
ATYAÚRISTEN! AZ ILYET KIENGEDIK AZ UTCÁRA???!!!
MI EZ??!!
Tőlem nem jogsit kapna, hanem egy hatalmas tockost, aztán el lehet tűnni az utakról...
Egyszerűen elképesztő, hogy Magyarországon minden alkalmatlan hülye kap jogsit, aki ki tudja fizetni, nem
számít hány bal keze van, csak csengessen aztán menjen, én meg majd egyszer meghalok egy ilyen töketlen picsa, vagy fasz miatt esetleg családostul az utakon. A bicska kinyílik az ember zsebében.
Hát ez... megint jól példázza az emberi hülyeség határtalanságát.

Jellemző amúgy is a degenerált ,agyontechnizált japsikra. De hogy agypihent emberek mennyi ökörséget kitalálnak, hogy jó pénzért eladhassák...

Hülye vagyok,hülye ötleteim vannak, hülye gazdagoknak adom el annyi pénzért,amennyit csak egy hülye fizetne és hülyére keresem magam vele!!!

Lassan már én érzem magam kellemetlenül,normális,egészséges szexualitású és értékrendű emberként...
FIREMAKERNEK IGAZA VAN! Gyengéd türelemmel rá kell vezetni. Légy nagyon ápolt, tudj eszetlen jól nyalni,tudd kimutatni,akár szóban is az örömödet és a kielégült nőd,aki eddig nem szopott,(ilyen,vagy olyan okból) akarni fogja,hogy különleges örömet okozzon neked azzal ,hogy megteszi.
Nekem volt olyan párom,aki nagyon gyakorlatlan és tapasztalatlan volt a szexben,mégpedig az előttem előforduló két "botfarkú,ötperces numera" pasija miatt,akik arra is képtelenek voltak,hogy kielégítsék. A lány 21 (!) éves korában élvezett el először velem és mivel az előző pasija erőltette az orális szexet nála,ráadásul még fikázta is a teljesítményét,szegényke nem akart szopni. Hosszú időbe telt,míg sikerült rávennem,többek között azzal,hogy mindíg rendesen kielégítettem szájjal,(többször élvező volt) és elmondtam neki,mennyire szeretném,mekkora örömet okozna vele. Amikor először megtette és ráérzett az ízére,látta mennyire élvezem,kiderült,hogy igazi természetes tehetség benne. Olyan jól csinálta már másodszorra,hogy az eszem megállt,aztán kijelentette,hogy le akarja nyelni! Meg is tette,(mint kacsa a nokedlit) és azóta szinte nem is hajlandó másképp,csak néha engedi az arcára,vagy veri a kinyújtott nyelvére... Ennek már hat éve és még mindíg együtt vagyunk... smile
Éljenek azok a nők,akik tudják, hogy kell egy pasit kielégíteni!!
Az érzelmi és testi szerelem szétválasztásáról még csupán annyit,hogy azok összetartoznak. A szex érzelmek nélkül csak egy tornagyakorlat,aminek kellemes a vége, adott esetben drága is és lelki ürességre vall.
A szex azzal,akit szeretünk,akiért szinte bármit megtennénk,akihez lelkileg vonzódunk és összetartozunk,fantasztikus,csodálatos érzés. Ez a különbség. Ha valakit szeretünk és ő viszont szeret minket,akkor nincs szükség harmadikra,mert LELKILEG csak vele tudunk kielégülni. Testileg persze lehet mással,de az soha nem lesz "jobb",meg "változatosabb". A változatosság a kapcsolaton belül keresendő,párbeszéd,fantázia,kísérletezőkedv,kölcsönös igényfeltárás formáiban.
ÉRZELMI ÉRETTSÉG KÉRDÉSE.
Tisztelt rapperporno! Szerintem te még soha életedben nem voltál igazán,mélyen és szenvedélyesen szerelmes.
Megnyilatkozásaidból számomra az tűnik ki,hogy te egy nőt csak szexuális használati eszköznek tekintesz.
Van párod,együtt vagy vele,éled az életed,dolgozol,szórakozol,stb.,de igazából semmit nem jelent neked a párod.
A kapcsolat alapja a bizalom. A párod megbízik benned,te meg átvered. Az a benyomásom,hogy szinte sportot űzöl belőle... Ha olyasmire vágysz,amit ő nem ad meg neked,miért nem beszélsz vele róla,miért mész kurvázni?
Egy komoly,valós érzelmeken alapuló kapcsolatban mindent meg lehet beszélni. Ha ekkora kan vagy,miért nem mered megkérni a párodat,hogy így csinálja,vagy úgy csinálja,vagy ezt szeretnéd,azt szeretnéd... Nem ciki erről beszélni. Jómagam 6 éve vagyok együtt a párommal és mindig elmondjuk egymásnak,ha valami újra,másra vágyunk,aztán megvalósítjuk. Persze legtöbbször spontán módon,hogy megmaradjon a varázsa. Fantasztikus szeretkezéseink voltak,vannak és ha dolgozunk rajta,lesznek is. Ha tényleg szereted a párodat,akkor teszel azért,hogy változzon a nemi életetek,ahogy esetleg te vágysz rá. Amit megkapsz egy "hivatásostól",azt megkapod tőle is,csak rá kell vezetni,beszélni kell róla. Ha nem szereted, minek vagytok együtt? Szerinted hogy fogja magát érezni,ha egyszer rájön,hogy mit csinálsz a háta mögött? Az érem másik oldala: mit szólnál,ha egy nap hazamennél, és ott találnád őt egy másik pasival,majd közölné veled,hogy "..már évek óta csinálom." Erősen gyanítom,hogy "nem esne jól". Ha valakit szeretek, úgy szeretem,ahogy van. Vele élek,CSAK vele szexelek és nem is vágyom másra,mert Ő vágyaim tárgya. Ha nem kielégítő vele a szex,akkor azt meg kell vele beszélni,nem máshol keresni a vágyaid beteljesülését. A szeretet,tisztelet,megbecsülés számodra ismeretlen fogalmak? Ha szereted (nem csak a lángoló szerelemről van szó,az múlik),tiszteled éd megbecsülöd,hogy veled van,hogy ott van neked,akkor gyorsan elfelejted ezt a "változatosságot" és megoldjátok ketten,hogy változatos és számodra kielégítő legyen a szex. Nem kioktatni akartalak,remélem jól viseled a kritikát... Azt hiszem fölösleges tovább ragoznom,ha te kurvákra költöd a pénzed,ahelyett,hogy elmennél a pároddal külföldre nyaralni,kikapcsolódni,felfrissíteni a kapcsolatotokat,akkor tudlak sajnálni,legfőképpen a párodat.
Érdekes,mennyire odavan mindenki az íze miatt. Egy nő, ha lenyeli ,nem azért teszi,mert jó,vagy rossz az íze,hanem mert tudja,mekkora örömöt szerez ezzel a párjának. Szerintem az orális szex és a másik testnedveinek "élvezete" a totális elfogadásról,szexuális vonzalomról és örömszerzésről szól. Talán szerencsés vagyok,mert az én párom gyakran lenyeli és még sosem panaszkodott az ízére,megjegyzem én sem az övére. Ápoltság és táplálkozás kérdése. A sperma fiziológiai testnedv,ahogyan az izzadtság,könny... Sokminden befolyásolja az ízét: táplálkozási szokások,dohányzás,betegség,gyógyszerfogyasztás... Nem ez a lényeg. Szerintem.
Barbbaby! Azért mert olyan korban csináltad először,amikor még éretlen voltál hozzá,a partnered hasonlóan éretlen volt: én például el sem tudnám képzelni,hogy egy 14 éves lányt szopassak,akkor sem,ha csak 16 éves vagyok,nem 31 mint most.Nekem 16 éves koromban 19 éves barátnőm volt,akivel nagyon igényes és szép volt a szex.Attól,hogy túl korán kezdted és rossz tapasztalataid vannak,még nem biztos,hogy annyira rossz lenyelni.Ajánlom,hogy jobban válogasd meg a partnereidet és csak olyannal bújj ágyba,akit tényleg szerelemmel szeretsz,akiért megveszel,akiért bármit megtennél,akinek szinte fájóan vágysz az illatára,érintésére,ölelésére,csókjára,farkára és akkor majd vágyni fogsz az ízére is! Főleg ha megtanulod,hogy mekkora örömöt tudsz okozni egy pasinak a száddal.Ne haragudj,nem kioktatni akartalak,de talán el kéne ezen gondolkozni.
Látom,még mindig sok a nyelés-ellenző. smile tigrinchka írja,hogy azért jó egy férfinak ha lenyelik,mert akkor tudja,hogy a nő mindenét elfogadja.Ez szerintem így igaz.Sajnos vannak olyanok is,akik nem tudnak feloldódni egy szeretkezésben,nem tudnak teljesen odaadóak lenni,hanem még akkor is elemezgetik a másikat,válogatnak,finnyáskodnak,amikor teljesen máshol kéne lenniük.Hallottam már olyat is egy igazi hímsovinisztától,hogy ha a nő szeret,a szájába engedi; ha imád,le is nyeli; ha istenít,akkor még gargalizál is vele! smile Hát ez egy kicsit durva megfogalmazás,de van benne valami.Ha tényleg önzetlenül szeretünk valakit,akkor mindegy milyen íze van.
Hát gyerekek,nem gyenge,hogy mi mindent le akartok nyalni! smile
Jómagam,az édes dolgok híve vagyok,de csak akkor,ha a párom már nagyon fel van izgulva és folyik belőle a puncinedv.Ilyenkor jöhet a méz,fagyira való eperöntet,juharszirup,csokiszósz,gyümölcsbólé,
pezsgő(csak szigorúan a nő köldökéből,azt mondják nagyon kellemesen bizsereg),vaníliaszósz(mi pudingból szoktuk csinálni,kicsit több tej kell hozzá,akkor folyósabb)...stb...stb.Ezek nagyon jól kiegészítik a punci ízét és a párom is imádja a spermát mézzel. wink finom
Kedves Lindy!
Tökéletesen egyetértek veled,a telt,nőiesebb nők,akiken "van mit fogni",sokkal vonzóbbak,kívánatosabbak,elég,ha csak a mindenkori termékenységszimbólumokat nézzük: kivétel nélkül nagy seggű,nagy mellű,husis nőket ábrázolnak,nem véletlenül...
Csak arra akartam rávilágítani,hogy ha tényleg szerelemmel szeretünk valakit,akkor szeretkezés- kor gyakorlatilag nem csak testben,hanem lélekben is eggyéválunk és olyankor nem számít,hogy milyen íze van. Amikor annyira vágyom a másikra a lelkemmel is,hogy arra már nincsenek szavak és legszívesebben "felfalnám",csak az számít,hogy összeolvadásunk tökéletes legyen,én iszom az ő gyönyörét,ő az enyémet és boldogok vagyunk,nem az ízével foglalkozunk. Lehet hogy kicsit szenvedélyesen hangzott,de nálunk így működik és a párom újra és újra megőrít az odaadásával.
Enigma utolsó hozzászólásával csak egyetérteni tudok,nekem sincs szükségem arra,hogy mások az utcán bizonygassák szexuális hovatartozásukat. Melegek és leszbik mindig voltak,vannak és lesznek is,de én sem reklámozom a körúton,hogy hetero vagyok,ők se tegyék,mert ez nem használ az ügyüknek.A szexuális hovatartozás nem publikus,mindenkinek személyes magánügye,attól,hogy fennen hírdeti,nem lesznek vele toleránsabbak az emberek. Vannak akik tudomásul veszik,hogy létezik ilyen is,vannak akik nem. Magam is elfogadom,hogy vannak akik az azonos neműekhez vonzódnak,de egyrészt megtartom a véleményemet magamnak,másrészt hagyom őket élni.De akkor kérem szépen,ők is hagyjanak élni engem,anélkül,hogy az orrom alá dörgölnék a beállítottságukat.A hőn áhított toleranciát így nem érik el,épp ellenkezőleg: megbotránkoztatják azokat,akik ezzel nem tudnak mit kezdeni (az emberek döntő többsége ilyen) és még nagyobb antipátiát keltenek maguk ellen.Külföldön annyi a különbség,hogy ott nem hallgatták el évtizedekig a társadalmi különlegességeket,problémákat,mintha ezáltal nem is léteznének,hanem tudomásul vették,hogy ilyen is van és megtanultak vele együtt élni.Ott sem SZERETIK a melegeket nagyon sokan,ahogy azt esetleg itthoni melegek gondolják,de többen FOGADJÁK el őket,mint nálunk.Nem kell őket szeretni,senki nem ezt várja el tőlünk. Elfogadni viszont el kell őket és akkor nincs okuk az utcára vonulni és ott bizonygatni létjogosultságukat.
Mit kell ezen ennyit témázni?! Vannak akik lenyelik, vannak akik nem. Kész. Mint mindenki, én is csak magamból tudok kiindulni: én imádom a párom puncinedvét,őrülten jó érezni a gyönyörének az ízét amikor élvez és ezzel ugyanígy van ő is.Szereti lenyelni és nem panaszkodik az ízére,nem finnyáskodik,mert tudja,látja,hogy mekkora élvezetet okoz vele.
Aki még nem próbálta,annak ajánlom,hogy nézzen mélyen a párja szemébe amikor az élvez,elképesztően bensőséges élmény közvetlenül látni,hogy őrül meg a másik a gyönyörtől! A párom imádja nézni a szememet,amikor a szájába élvezek,azt mondja nagyon szereti nézni,ahogy "megsemmisülök". Ez a szenvedély csúcsa,a kölcsönös örömszerzés nem arról szól,hogy válogatunk: ezt nem csinálom,azt nem csinálom... Ha tényleg szívből szeretsz valakit,akkor neked szinte nagyobb öröm adni neki,mint kapni tőle. Az ízéről még annyit,hogy a sperma fiziológiai testnedv,ugyanúgy mint a könny,izzadtság,vizelet. Az ízét sokminden befolyásolja: táplálkozás,szexuális élet gyakorisága,betegség,gyógyszerfogyasztás,stb. De nem ez a lényeg,hanem az,hogy hihetetlen örömet okoz egy pasinak,ha a nő lenyeli;amelyik nő ezt tudja,az meg is teszi. Ennyi. Szerintem.
Bár minden nő így gondolkodna a szopásról,mint te,nem lenne annyi félrelépés,meg tönkrement kapcsolat,csak azért,mert valaki nem kapja meg az ágyban,amire vágyik.
Lányok! Szopjátok,nyalogassátok,játszatok rajta a nyelvetekkel,az ajkaitokkal,közben nézzetek a párotok szemébe,élvezzétek az ő élvezetének látványát.Mikor látjátok rajta,hogy már közel van,beszéljetek hozzá,kérdezzétek meg, akarja-e,hogy lenyeljétek.Elég nagy valószínűséggel egy "igen" lesz a válasz.Nyeljétek,ne finnyáskodjatok,ti sem vennétek jó néven,ha nem nyalnának ki titeket rendesen.Figyeljétek közben a párotok arcát és az mindent el fog árulni! Ennyi,nem kell ezen ennyit témázni!A szex a kölcsönös örömszerzésről szól,ugyhogy szerezzetek egymásnak örömet és KÉSZ!
A férfi annyira férfi, amennyire nő a nő. Sokan nem tudják mit jelent ez. Ha egy nő olyanokat művel egy pasival, mint az odaadó, profi orális szex, spermanyeléssel, arcra élvezéssel, egy kis lenyalogatós malackodással, akkor az a pasi nem fog félrekefélni, más nők után kacsintgatni. Ugyanis a legtöbb félrelépés azért történik, mert
valamit, (akár az orális szexet is) nem kapnak meg a párjuktól és ezt máshol akarják pótolni. A párok nagyon kis része beszél egymással őszintén és nyíltan a vágyairól, szexuális kívánságairól. Szóval NŐK! Ha meg akarjátok tartani a pasitokat hosszú távon, akkor nyújtsatok neki olyan élvezeteket, amikről még álmodni sem mert volna. Ne féljetek, undorodjatok, hiszen mi undorító van abban, ami a másiknak hihetetlen gyönyört okoz?! Természetesen várjátok el viszont ugyanezt a pasitoktól is.
Az a nő, akinek van fogalma arról, hogy mekkora örömet okoz egy pasinak azzal, hogy a szájába élvezteti, az legtöbbször le is nyeli. Az én párom is szereti lenyelni, élvezi az én örömöm látványát és ez a lényeg: élvezetet okoz a másik élvezetének látványa. Egyébként én is imádom a puncilevét lenyelni. Az ananászlé (100%-os, nem sűrítményből készült), rendszeres (napi) fogyasztásától édesebb lesz a sperma. Nem mendemonda, kipróbáltuk, igaz.
Nőknek: Tudjátok egyáltalán hogy mekkora örömet okoztok a pasitoknak ha szájjal kényeztetitek?
Pasiknak: Szerintetek a nők hány százaléka tudja, mekkora élvezetet okoz a pasijának szájjal?
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 41 hozzászólás, Listázva: 1-41

Columbus

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 29.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!