Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#991   2009. 01. 26. hétfő 19:57
-ch- -ch-
Mindenki azzal dolgozik amije van vagy amit talál.Minden a fantázián múlik.Azon sem döbbenünk meg,hogy te meg a kispárnád sarkát dörzsölted a sunádhoz./gyermekkorodban/Amiben még nem volt részed,arra ne tedd az életed.Sőt, ígéretet sem.Saccvasat küldjek a méretezéshez?Bár én már csak a napi sajtóval lefényképezett cerkát fogadok el bizonyítéknak.És legyen egy női nyelv rátekeredve,a méretarányok miatt.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 26. hétfő 11:52
Aztapicsa! Ez aztán worship korrekt!
(Különdíj a "gyertyában saját szájba élvezős" talajgyakorlatért! wow1 Ha az életem múlna rajta, akkor sem tudnék gyertyában elélvezni vigyor2 )
#990   2009. 01. 26. hétfő 19:30
Marca Marca
Neked is beindult a fantáziád a gyertyában szájba élvezéstől? Ez azért tényleg nem semmi....
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 26. hétfő 11:52
(Különdíj a "gyertyában saját szájba élvezős" talajgyakorlatért! wow1 Ha az életem múlna rajta, akkor sem tudnék gyertyában elélvezni vigyor2 )
#989   2009. 01. 26. hétfő 11:52
Fém_fatál Fém_fatál
(Ez egy válasz busquets üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 13:38
Leírom, hogy hetero vagyok, még mielött a hsz-emért bárki is rögtön azt mondaná rám, hogy ratyi. Szűz is. Szóval tegnap este gyertyaállásba kipróbáltam, hogy milyen, ha a számba élveznek. Nekem abszolút nem tetszett. Egyből ki is köptem a cuccot. Ezek után már nem is várom el a bnömtől, hogy lenyelje, vagy hogy a szájába élvezzek, ha ő nem akarja, nem élvezi.
Azt ajánlom minden férfitársamnak, hogy próbálja ki, és gondolja el, hogy elvárja-e az asszonytól, hogy lenyelje-e.
#988   2009. 01. 25. vasárnap 22:47
Marca Marca
Félre ne érts, én nem tartom jó megoldásnak, hogy egy csaj csinálja csinálja, aztán mikor a pasi jelez, elkapja a fejét, csak nehogy a szájába menjen a dolog. Aki nem bírja elviselni, hogy a párja a szájába élvez, az ne csinálja, és kész. Ez velejárója a dolgoknak. Akár tetszik akár nem. CSak van aki már egyenesen presztizskérdést csinál belőle.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 22:16
Csak gondolj bele milyen lenne fordított helyzetben. Szerintem neked sem esne jól, ha "szolidan megszabadulnának" a puncinedvedtől.
#987   2009. 01. 25. vasárnap 22:16
Rönk Rönk
Csak gondolj bele milyen lenne fordított helyzetben. Szerintem neked sem esne jól, ha "szolidan megszabadulnának" a puncinedvedtől.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 01. 24. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 24. szombat 16:32
egyáltalán miért olyan fontos, hogy lenyeljük-e vagy sem?
#986   2009. 01. 25. vasárnap 13:38
busquets busquets
Leírom, hogy hetero vagyok, még mielött a hsz-emért bárki is rögtön azt mondaná rám, hogy ratyi. Szűz is. Szóval tegnap este gyertyaállásba kipróbáltam, hogy milyen, ha a számba élveznek. Nekem abszolút nem tetszett. Egyből ki is köptem a cuccot. Ezek után már nem is várom el a bnömtől, hogy lenyelje, vagy hogy a szájába élvezzek, ha ő nem akarja, nem élvezi.
Azt ajánlom minden férfitársamnak, hogy próbálja ki, és gondolja el, hogy elvárja-e az asszonytól, hogy lenyelje-e.
#985   2009. 01. 25. vasárnap 10:00
gyorboy gyorboy VIP
Szia Marca,

A lenyelés szerintem abszolút nem fontos. A páromat egyáltalán nem zavarja, ha a szájában megyek el. Ha úgy tartja kedve akkor nyel egyet, ha viszont úgy tartja akkor szolídan megszabadul tőle. (pl: egy papírzsbkednő segítségével). A lenyelés amúgy függ a szituációtól is. (pl.: hogy, hol is csináljuk)
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 01. 24. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 24. szombat 16:32
#984   2009. 01. 24. szombat 16:32
Marca Marca
(Ez egy válasz Columbus üzenetére (2009. 01. 23. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 23. péntek 10:45
Érdekes,mennyire odavan mindenki az íze miatt. Egy nő, ha lenyeli ,nem azért teszi,mert jó,vagy rossz az íze,hanem mert tudja,mekkora örömöt szerez ezzel a párjának. Szerintem az orális szex és a másik testnedveinek "élvezete" a totális elfogadásról,szexuális vonzalomról és örömszerzésről szól. Talán szerencsés vagyok,mert az én párom gyakran lenyeli és még sosem panaszkodott az ízére,megjegyzem én sem az övére. Ápoltság és táplálkozás kérdése. A sperma fiziológiai testnedv,ahogyan az izzadtság,könny... Sokminden befolyásolja az ízét: táplálkozási szokások,dohányzás,betegség,gyógyszerfogyasztás... Nem ez a lényeg. Szerintem.
#983   2009. 01. 23. péntek 10:45
Columbus Columbus VIP
Érdekes,mennyire odavan mindenki az íze miatt. Egy nő, ha lenyeli ,nem azért teszi,mert jó,vagy rossz az íze,hanem mert tudja,mekkora örömöt szerez ezzel a párjának. Szerintem az orális szex és a másik testnedveinek "élvezete" a totális elfogadásról,szexuális vonzalomról és örömszerzésről szól. Talán szerencsés vagyok,mert az én párom gyakran lenyeli és még sosem panaszkodott az ízére,megjegyzem én sem az övére. Ápoltság és táplálkozás kérdése. A sperma fiziológiai testnedv,ahogyan az izzadtság,könny... Sokminden befolyásolja az ízét: táplálkozási szokások,dohányzás,betegség,gyógyszerfogyasztás... Nem ez a lényeg. Szerintem.
#982   2009. 01. 22. csütörtök 07:34
macó71 macó71
Az esettel kapcsolatos élményeidet a "SZOPÁS VÉGIG"c. topicban tedd közkincsé!Köszönjük! vigyor1
Irigyek lettünk ááám! zavart1

Na,hamár itt tartunk,bár szerintem nem ér meg egy újabb topicot,arra lennék kiváncsi,hogy a pasik közül hányan kóstoltak meg anyatejet?
Szerintem hasonló eset,csak forditott a felállás.
Persze lehet hogy ez itt nagyon:OFF. schmoll2

Akkor meg büntetésböl nyalhatok!-ugye,kedves Prune? finom
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 21. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 22:19
Ezt egyszer még szádonkérem. hehe
#981   2009. 01. 22. csütörtök 00:01
X Törölt felhasználó (93748)
Mme Prune-vel értek egyet. A lányok nem az íze miatt nyelik, le, hanem mert imádnak örömet okozni. Bár bevallom én az íze miatt is imádok nyalni, de engem is az izgat fel igazán, hogy a másikat izgatom.
#980   2009. 01. 21. szerda 22:19
Rönk Rönk
Ezt egyszer még szádonkérem. hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 21. szerda 22:18
általánosságban igazad van..megbocsájtok..és ha akarod leszoplak finom és lenyelem, és nem fintorgok...sőt! még meg is dicsérem, hogy milyen finom íze van..de csak neked wink smile
#979   2009. 01. 21. szerda 22:18
MmePrune MmePrune VIP Admin
általánosságban igazad van..megbocsájtok..és ha akarod leszoplak finom és lenyelem, és nem fintorgok...sőt! még meg is dicsérem, hogy milyen finom íze van..de csak neked wink smile
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 21. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 22:14
Általánosságban gondoltam, ha nem volt nyilvánvaló hogy nem neked címeztem, csak neked írtam. circling
De sebaj. wave
#978   2009. 01. 21. szerda 22:14
Rönk Rönk
Általánosságban gondoltam, ha nem volt nyilvánvaló hogy nem neked címeztem, csak neked írtam. circling
De sebaj. wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 21. szerda 21:39
te miről beszélsz ember??? hol írtam én olyat, hogy pl fintorgok vagy kiköpöm? szó nélkül lenyelem és a legédesebb mosolyomat küldöm a pasi felé..mert általában azt szopom le, akit kedvelek is..szóval asszem mi nem egészen vagyunk egy hullámhosszon wave
#977   2009. 01. 21. szerda 21:39
te miről beszélsz ember??? hol írtam én olyat, hogy pl fintorgok vagy kiköpöm? szó nélkül lenyelem és a legédesebb mosolyomat küldöm a pasi felé..mert általában azt szopom le, akit kedvelek is..szóval asszem mi nem egészen vagyunk egy hullámhosszon wave
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 21. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 15:41
Szerintem egy pasi sem várja el, hogy ódákat zengj, de az hogy nem kell manuál módba kapcsolni, előre bejelentést tenni vagy egy fintorgó, köpködő arcot nézni mindennél többet ér.
#976   2009. 01. 21. szerda 15:41
Rönk Rönk
Szerintem egy pasi sem várja el, hogy ódákat zengj, de az hogy nem kell manuál módba kapcsolni, előre bejelentést tenni vagy egy fintorgó, köpködő arcot nézni mindennél többet ér.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 21. szerda 15:26
figyi..én sose vártam el egyik pasimtól sem, hogy finomnak nevezze az ízét..és szerencsére ők sem várták el tőlem, hogy ódákat zengjek a spermájukról..beérték avval, amit a számmal csináltam
#975   2009. 01. 21. szerda 15:26
figyi..én sose vártam el egyik pasimtól sem, hogy finomnak nevezze az ízét..és szerencsére ők sem várták el tőlem, hogy ódákat zengjek a spermájukról..beérték avval, amit a számmal csináltam
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 21. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 15:11
El se hiszem, hogy ilyet olvasok egy nőtől! Lehet hogy a spermának rosszabb az íze, de a punci sem egy eperfagyi, a pasik többségének mégis eszébe se jut, hogy ne "hazudja" azt, finom... a szokásos női rituálékról nem is beszélve...
#974   2009. 01. 21. szerda 15:11
Rönk Rönk
El se hiszem, hogy ilyet olvasok egy nőtől! Lehet hogy a spermának rosszabb az íze, de a punci sem egy eperfagyi, a pasik többségének mégis eszébe se jut, hogy ne "hazudja" azt, finom... a szokásos női rituálékról nem is beszélve...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 21. szerda 13:26
miért kéne finomnak lenni? nem mondom, hogy nem nyaltam le az ujjamat, ami előtte a pinámban volt, de nyilván annak más íze van, mint töményen kinyalva..szóval nem hinném, hogy a puncinedvnek frenetikus íze van, mégis nyalnak a pasik..soha eszembe nem jut, hogy azért teszik, mert méz íze lenne a pinámnak

változatlanul azt mondom, hogy a spermának nincs jó íze, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy a következő 100 évben lenyeljem
#973   2009. 01. 21. szerda 13:26
miért kéne finomnak lenni? nem mondom, hogy nem nyaltam le az ujjamat, ami előtte a pinámban volt, de nyilván annak más íze van, mint töményen kinyalva..szóval nem hinném, hogy a puncinedvnek frenetikus íze van, mégis nyalnak a pasik..soha eszembe nem jut, hogy azért teszik, mert méz íze lenne a pinámnak

változatlanul azt mondom, hogy a spermának nincs jó íze, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy a következő 100 évben lenyeljem
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 21. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 21. szerda 13:18
Talán az lehet a gond,hogy hiányzik belőle egy adag,E betűs izfokozó, nyes vagy állagjavitó,netán mesterséges szinezék!
Az ananásszal meg össze kell turmixolni,talán akkor nemis kell hozzá 6 kiló! wink
Filmen sok minden van.Láttam már olyat,amikor kávékrémesitőnek használták,vagy éppen szendvicsbe foglalták.
Juteszembe,a mustárt sem nyeljük csakúgy le,de a hotdogban már elmegy,igaz? confused
Na nem azért jöttem ide,hogy gusztustalankodjak,csak furcsának tartom azt,hogy egy pasi pohárba élvez,majd megissza a csaja.Habár ilymódon,már alkalom nyilik az izesitésre....
Én,szóval ÉN,nem látom az értelmét,hogy egy pohárba élvezzek.De komolyan!
Akkor inkább maradok a régi szokásunknál,hogy szájba menjen,ha úgy adódik(szerintem jobb mint a pohár) crazya ,aztán meg,ha nem izlik akkor kiköpi,vagy akármi...
#972   2009. 01. 21. szerda 13:18
macó71 macó71
Talán az lehet a gond,hogy hiányzik belőle egy adag,E betűs izfokozó, nyes vagy állagjavitó,netán mesterséges szinezék!
Az ananásszal meg össze kell turmixolni,talán akkor nemis kell hozzá 6 kiló! wink
Filmen sok minden van.Láttam már olyat,amikor kávékrémesitőnek használták,vagy éppen szendvicsbe foglalták.
Juteszembe,a mustárt sem nyeljük csakúgy le,de a hotdogban már elmegy,igaz? confused
Na nem azért jöttem ide,hogy gusztustalankodjak,csak furcsának tartom azt,hogy egy pasi pohárba élvez,majd megissza a csaja.Habár ilymódon,már alkalom nyilik az izesitésre....
Én,szóval ÉN,nem látom az értelmét,hogy egy pohárba élvezzek.De komolyan!
Akkor inkább maradok a régi szokásunknál,hogy szájba menjen,ha úgy adódik(szerintem jobb mint a pohár) crazya ,aztán meg,ha nem izlik akkor kiköpi,vagy akármi...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 21. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 21. szerda 11:00
jaj lányok, ne áltassuk már itt a pasikat! kibaszott szar íze van, 6 kg ananász után is! nem azért nyeljük le, mert finom..azért nyeljük le, mert örömet okozunk vele, és ez a legfontosabb!

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!