sztem nem tudod rávenni;elvégre +mondta,h. mi a gondja.Olvastam,h. lúgos és ez befolyásolja.mindenesetre a fokhagyma is "ront" az ízén
A Tantrában legalábbis így van,h. 3 nap az "átfutási" idő;nőknél és ffiaknál is.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 02:55

Nálunk sajnos másképp van: ugyan leszop, & nyitott szájjal várja a tömérdek spermát, mégis a nyelve hegéről lecsorgatja a melleire, vagy ahova éppen tudja. Többször is sajátkezűleg vertem a szájába, de ő mindíg kicsorgatta, mondván, hogy "szar az íze" Szerintetek?! Viszont a melleire, puncijára, seggére bármikor ráverhetem. Hogyan vehetném rá mégis hogy lenyelje??!
Szeretem en is lenyelni, hisz nagyon jo es finom tud lenni egy jo szeretkezes utan. Azt is szeretem ha a parom bennem ment el hogy utanna szepen leszopogatom a farkat, tisztara nyalom.

Álomnő vagy, Natalia!
(Ez egy válasz Natalia29 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 19:39

Szeretem en is lenyelni, hisz nagyon jo es finom tud lenni egy jo szeretkezes utan. Azt is szeretem ha a parom bennem ment el hogy utanna szepen leszopogatom a farkat, tisztara nyalom.

Te is álomnő vagy Szimonácska.
Én még nem tudtam rávenni magam,hogy lenyeljem(bár próbálkozom)....de a Párom nem is erőlteti,ami jó,mert nem érzem azt,hogy csak akkor,és attól jobb neki,ha lenyelem...

Az én párom lenyeli, sőt ő vett rá, hogy merjek a szájába élvezni.A volt párom hányingert kapott még a gondolattól is.
nem láttam semmit ezért nem tudok hozzá szólni
Az a nő, akinek van fogalma arról, hogy mekkora örömet okoz egy pasinak azzal, hogy a szájába élvezteti, az legtöbbször le is nyeli. Az én párom is szereti lenyelni, élvezi az én örömöm látványát és ez a lényeg: élvezetet okoz a másik élvezetének látványa. Egyébként én is imádom a puncilevét lenyelni. Az ananászlé (100%-os, nem sűrítményből készült), rendszeres (napi) fogyasztásától édesebb lesz a sperma. Nem mendemonda, kipróbáltuk, igaz.
Nem mindegy hogy zsepibe vagy a gyomromba kerűl vagy ...fantáziára bízva bárhova? Sőt azt gondolonám a bárhova még izgatóbb, mind e mellet igen csak fontosabbnak tartom miként csalogatják ki eme általam is igen kedvelt nedüt

nő vagyok. ha nem hiszed nézd meg a képeimet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 10:44
Törölt felhasználó (49560)

szerintem jkidd nem is nő

Nos, szerintem jkiddnek nagyon is igaza van... én személy szerint szeretek nyelni, szeretem az ízét,bármilyen mellékízzel van is keverve és szeretem nyaldosni ha éppen máshova kerül. Ha valaki alapból undorodik tőle, az a magánügye, de hogy egyszer nyeli egyszer köpi az szerintem is marhaság.. megtudom érteni, hogy a pasik azt szeretik ha egy csaj nyeli. Elég kiábrándító lehet, ha szopás után a csaj ott köpdösi, vagy zsepivel szopik xD Sőt, nekem volt egy olyan ismerősöm is aki egyszer miután a szájába élveztek, beleköpte a pasi szájába.. Hát az én pasim, ha ezt csinálnám kitérne a hitéből az zihher.
Na szóval röviden a nyelés a tuti

jkidd tényleg nő,sztem nagyon is jó érdemes megnézni a beküldött fotóit.
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
jkidd képeit hol lehet, vagy hogy lehet megnézni? Segítenél?
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 06:32

Nem jkidd a nő, hanem a párja. Legalábbis a szövegei alapján. De mindenesetre jó nő!
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 06:32

akkor gyorsan tisztázzuk: jkidd a párom beceneve és ezen vagyunk bejelentkezve. én a "NŐJE" (pár hónap múlva a felesége)vagyok és én írogatok a fórumban.ennyit erről és bocs az off-ért.
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 24. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 20:32

Nem jkidd a nő, hanem a párja. Legalábbis a szövegei alapján. De mindenesetre jó nő!
Nekünk csodálatos a nemi életünk. Amit egy pár meg tud tenni azt megtettük már. A nejemnek bele élvezhetek a szájába, de nem nyeli le. Ez az ami legjobban hiányzik, de nem tudom rávenni.
Beleélvezek a szájába kiköpi és utána ugyanugy szopik.
Volt olyan nőm aki tök benyelte és az jó volt.
Volt olyan is aki ha már a legapróbb jelét érezte, hogy elmegyek kivette.
Sőt volt olyan is aki nem szopott le.
Szerintem még a mostani a legjobb.
Beleélvezek a szájába kiköpi és utána ugyanugy szopik.
Volt olyan nőm aki tök benyelte és az jó volt.
Volt olyan is aki ha már a legapróbb jelét érezte, hogy elmegyek kivette.
Sőt volt olyan is aki nem szopott le.
Szerintem még a mostani a legjobb.
Jó-jó-jó!! Én is erre a variációra gondoltam. Bocs! Gratula a képeitekhez, és a közelgő esküvőtökhöz!!!
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 08. 25. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 07:17

akkor gyorsan tisztázzuk: jkidd a párom beceneve és ezen vagyunk bejelentkezve. én a "NŐJE" (pár hónap múlva a felesége)vagyok és én írogatok a fórumban.ennyit erről és bocs az off-ért.
barátnőmmel az ágsyban értjük meg a legjobban egymást!lenyeli órákig csinálja nagyon érti a dolgát(mondjuk ovlt ideje kikupálódni belőlem)
egyet nem tettmég meg (igaz énsem nagyon erőltettem)még sosem köpte ki.pedig azért azt is megnézném egyszer

egyet nem tettmég meg (igaz énsem nagyon erőltettem)még sosem köpte ki.pedig azért azt is megnézném egyszer
Hat ezt csak ha neki jo akkor ok ha meg nem akor noe szerintem.
Én nem tartom fontosnak, hogy lenyeljék a lányok, hiszen nem az a lényeg, és nem azért csinálják! Nem is lehet kötelezni őket, mert az pont elég, amit nyújtanak, és ők hadd döntsék el, hogy mit szeretnének csinálni a ......!