nekem is izgató lenyelni,pedig én csaj vagyok.
(Ez egy válasz Csabika00 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 13:38

izgató egy férfi számára,ha a nő lenyeli a spermát.én szerintem legalább is.vagy nem??????????????
Legjobban akkor döbbentem meg amikor a volt barátnőm visszakérdezett:
-Miért hova menjen ,a hasadra?
Hát akkor nyeljed!
-Miért hova menjen ,a hasadra?
Hát akkor nyeljed!
megvan, érdekes a malacfarka
, Teccik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 13:23

Törölt felhasználó (50877)

muff tár
hairyextreme
hairyextreme
muff tár
hairyextreme (Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 12:59
hairyextreme (Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

mondasz konkrét helyet? mármint a saját sorozataitok helyét, köszi..
Minden nap tanul valamit az ember

mondasz konkrét helyet? mármint a saját sorozataitok helyét, köszi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 12:15

Vannak fent sorozataink. Ott is láthatsz életszerűtlen dolgokat.
hát én inkább nem kóstolom meg a sajátomat
Vannak fent sorozataink. Ott is láthatsz életszerűtlen dolgokat.
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 12:02

Ez így elég életszerűtlen...
nem mondom, hogy nem hiszem el, de csak sok fenntartással

Ez így elég életszerűtlen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 11:28

A nőm kifejezetten igényli, hogy nekem sem legyenek ekkenérzéseim a saját spermámmal. Szopás után szivesen csókolózik és a spermát valósággal áttolja a számba. De előfordult már, hogy mindenáron szopatni akartam, de neki nem volt kedve. betagadott és kemény zsarolás után a fal mellett tarkóállásban kiverte a farkam a saját számba. Még tetszett is neki.
te egy állat vagy vazze
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A nőm kifejezetten igényli, hogy nekem sem legyenek ekkenérzéseim a saját spermámmal. Szopás után szivesen csókolózik és a spermát valósággal áttolja a számba. De előfordult már, hogy mindenáron szopatni akartam, de neki nem volt kedve. betagadott és kemény zsarolás után a fal mellett tarkóállásban kiverte a farkam a saját számba. Még tetszett is neki.
Kiváncsi lennék, hogy ebbe mennyi pasi menne bele?
Bár egy szopásért sokmindenre képessek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár egy szopásért sokmindenre képessek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Változó... akikkel voltam, eddig majdnem mindenki lenyelte, sőt, volt aki egyenesen követelte, hogy a szájába menjek el. Nekem ez persze nagyon tetszett.
Ha valakinek volt rossz élménye az íze miatt, vagy mert erőszakosan akarta valaki, hogy nyeljen, attól nem szabad elvárni... De ha valaki kéri, meg ne tagadjuk
Ha valakinek volt rossz élménye az íze miatt, vagy mert erőszakosan akarta valaki, hogy nyeljen, attól nem szabad elvárni... De ha valaki kéri, meg ne tagadjuk

izgató egy férfi számára,ha a nő lenyeli a spermát.én szerintem legalább is.vagy nem??????????????
A felmérés már csak azért sem reprezentatív mert feltételezhető hogy a szexuálisan nyitottabb lányok látogatnak csak erotilus oldalakat rendszeresen, még a konzervatívabbak (nam csak ebben a témában) egyátalán nem. Tehát valószínűleg arányaiban kevesebb lány nyeli is le, és kevesebb megy bele az orális szexbe.
Hat en nem panaszkodom, mert a baratnom belement a lenyelesbe es azota van, h keri, h a szajaba menjek el. Nem mindig, de ez igy rendjen is van, mert en sem szeretnem ezt minden nap. Punciba elvezni legalabb olyan jo.
Érdekes ez a helyzet, hogy milyen hajszál választja el az undorítót a jótól a "köz" szerint. Ha megnézitek a Kismalac "Egyé' hozzá kolbászt" című képsorozatát és a hozzá tartozó kommenteket, azt látjátok, hogy mindenki fel van háborodva, mert undorítónak tartja, hogy a csaj szájába gecibe mártott kolbászt tömnek. Kérdem én: már miért lenne ez undorítóbb, mint egy sima szopatás, nyeléssel a végén? Attól, hogy kolbászt, vagyis ételt is használnak? Nem értem. De most komolyan, segítsetek megérteni lécci, vagy legalább (kiforrott) véleményeket kérek. Köszi!
Személy szerint én is lenyelem, igaz, hogy néha keserű, de ezen is lehet segíteni egy bizonyos tabletta szedésével. Egyébként nagy élmény mindkét fél számára.

Teljesen egyetértek veled!Imádok a csajom szájába elmenni!Valaki beismeri valaki nam!
(Ez egy válasz torzo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:21

én személy szerint élvezem ha a csaj szájába mehetek el!!és szerintem a mai fiatalság taljesen nyított erre a témára söt........rettentően élvezik,csak valameik lány beismeri valameik nem!!
ui.:örülök hogy nyelik!
ui.:örülök hogy nyelik!

Punciranger szerintem te hülye vagy!
(Ez egy válasz Punciranger üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 00:41

Azért nyelik le mert szerelmesek vagy mert ribancok vagy mert lefizetted őket ennyi
D

Azért nyelik le mert szerelmesek vagy mert ribancok vagy mert lefizetted őket ennyi
D