képzelem-képzelem, de mégsem az
(Ez egy válasz gringo6 üzenetére (2006. 06. 12. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én barátnőm sokáig nem nyelte le, azután gondolt egyet, és megtette. Azóta annyira szereti az ízét, hogy ha a puncijába élvezek, akkor azt kéri, hogy ujjazzam meg, ő pedig lenyalogatja az ujjamról.
A feleségem tökéletes a szexben, de nem nyeli le. Nem tudom rávenni, hogy tegye meg pedig teleélvezem a száját, de utána kiköpi.
Volt olyan barátnőm aki még vákumot is szivott utána és csodálatos volt.
Volt olyan barátnőm aki még vákumot is szivott utána és csodálatos volt.
boxer akarja csak nem tud átbilleni a holtponton
(Ez egy válasz boxer55 üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 28. hétfő 18:01

Sziasztok!
Nálunk is érdekes a helyzet... Én megteszek mindent, h élvezze a sex-et a feleségem (10 éve vagyunk együtt) punci,popsi meg egyebek nyalogatása, de Ő sem lenyelni nem akarja, se az anális sexet nem szereti. Én ezt elfogadtam, néha azért még rákérdezek, hátha :-), de nem akarja.
Nálunk is érdekes a helyzet... Én megteszek mindent, h élvezze a sex-et a feleségem (10 éve vagyunk együtt) punci,popsi meg egyebek nyalogatása, de Ő sem lenyelni nem akarja, se az anális sexet nem szereti. Én ezt elfogadtam, néha azért még rákérdezek, hátha :-), de nem akarja.
ha beszélünk róla akkor bizalmi kérdésé válik ha természetesnek tartod a legtöbb nő másodszor már nem finnyás csak halgass és ne kérd
Ez szerintem részigazság, és nagy türelem kel hozzá. Nekem a kettő között 10 év telt el. Ha a következőig is ennyit kell várni, régen meghaltam, mire megkedveli.

nekemis párszor felfordult a gyomrom mostmár szeretem sokféleizű tud lenni állitólag attól függ mit eszik a partnered
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 05. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 05. szombat 08:59

ha beszélünk róla akkor bizalmi kérdésé válik ha természetesnek tartod a legtöbb nő másodszor már nem finnyás csak halgass és ne kérd
Sziasztok!Én is le szoktam nyelni az egészet mert a páromat nagyon izgatja!
amikor mesterséges édesítőt használok kávéba teába stb mindig megjegyzi "most nagyon édes"
az előző üzenet bolhabnak
de jó nektek! Az én feleségem azt is ritkán engedi meg hogy a szájába tegyem, az hogy bele is élvezzek szóba sem jöhet...
próbáldmeg egy görbeestután
(Ez egy válasz jjoe üzenetére (2006. 08. 08. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 08:29

de jó nektek! Az én feleségem azt is ritkán engedi meg hogy a szájába tegyem, az hogy bele is élvezzek szóba sem jöhet...
őszintén sajnállak! az én kedvesemet úgy kell elzavarni! állandóan csüngne rajta! (szerencsére)
(Ez egy válasz jjoe üzenetére (2006. 08. 08. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

no tabu ezaz igazi kapcsolat

Dobj egy képet, hogyn csinálja?
Ez klasz
Én lenyelem de nem csak azért, mert a pasit izgatja.
Nekem ez tök természetes dolog, izgató, és az ízét is szeretem. Kivétel ha hal v tojás volt a partnerem étrendjébe:)
Nekem ez tök természetes dolog, izgató, és az ízét is szeretem. Kivétel ha hal v tojás volt a partnerem étrendjébe:)
Jó lehet a pasidnak..irigylem...megmutatod, hogy csinálod?
Szerinted nem túl sós? A nejemnek ez vele a fő gondja.
(Ez egy válasz !Gaby üzenetére (2006. 08. 09. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 14:25

Én lenyelem de nem csak azért, mert a pasit izgatja.