Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#811   2007. 10. 02. kedd 08:49
babycica babycica
Ellösször is az a dolgok lényege hogy hosszu legyen az elöjáték. Ha a partnered már a vég küszöbén jár vedd a szádba és gyengéden kezdj el játszani.A golyok felett a kezeddel szoritsd el a láva utját határozottan de NEM TUL ERŐSSEN!Mikor a lüktetés alábhagy ujra tiéd egy jo pár percig. De egy aktus allat max 2szer.A harmadiknál enged el had élvezzen. Csak itt enged ki a kezedböl az irányítást/ha akarod/.A kilövelés hossza és mennyisége a duplája lesz.Kiváncsi vagyok ez bejön e nállatok!
(Ez egy válasz cuki0810 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 04:45
Engem érdekelne eza dolog!
#810   2007. 10. 02. kedd 08:05
X Törölt felhasználó (15736)
jkidd teljesen igazad van. De tudod a normális vitához, kellenek normális emberek is...
#809   2007. 10. 02. kedd 06:49
jkidd jkidd VIP
kedves carol01! köszönöm,színvonalas és kedves megszólításodat,de magasröptű véleményeddel ellentétben jól vagyok,nem vagyok beteg és érzem az ízeket is. valóban,ha gasztronómia felöl közelítjük meg a kérdést,hát tény van finomabb ízű étel a világ konyháiban.DE számomra nincs egyetlen olyan étel sem aminek az íze és az ízéhez társuló illat, vizuális és érzelmi élmény olyan szinten lenne amiről hasonló módon tudnék nyilatkozni. egyébként egy már azóta törölt topicban leírtam,hogy szexuális életem része,hogy nagy kedvel fogyasztom a spermát valamilyen étellel vagy iszom meg pohárból.És még valami.A te véleményed szerint a spermának nincs jó íze.Oké,ez a te véleményed tiszteletben tartom.Az enyém más,de megvitathatjuk érvekkel pro és kontra.Viszont,ha neked ez csak úgy megy,hogy a más véleményen lévőknek azt írod te beteg vagy akkor kérlek kimélj meg a választól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2007. 10. 01. hétfő 08:01
"imádom a sperma ízét,ennél finomabbat jobb ízt nem tudok elképzelni"
Te beteg vagy! Ekkora hülyeséget. Te nem érzed az ízeket? Ha te még nem éreztél finomabbat a szádban, akkor te még életedben nem ettél. Rendben, hogy szereted lenyelni, én is szeretem. De ekkora baromságot még sose hallottam, hogy nincs ennél finomabb. Szereted lenyelni, mert jól esik.Vagy örömet szerzel vele. Vagy élvezed. De ne akard már nekem bebeszélni, hogy jó íze van!
#808   2007. 10. 01. hétfő 10:36
margit2 margit2
Én is lenyelem és tudjátok mi az érdekes hogy mi nagyon szeretjük a zizit és ha csak azt eszi persze nassolnivalónak kb két három napig tisztára az az édes cukros zizi íze lesz és ezt kész élvezet lenyelni. Persze van amikor viszont olyan töményen sós hogy vizet kell rá innom pl ha chipset eszik.
#807   2007. 10. 01. hétfő 08:01
X Törölt felhasználó (96771)
"imádom a sperma ízét,ennél finomabbat jobb ízt nem tudok elképzelni"
Te beteg vagy! Ekkora hülyeséget. Te nem érzed az ízeket? Ha te még nem éreztél finomabbat a szádban, akkor te még életedben nem ettél. Rendben, hogy szereted lenyelni, én is szeretem. De ekkora baromságot még sose hallottam, hogy nincs ennél finomabb. Szereted lenyelni, mert jól esik.Vagy örömet szerzel vele. Vagy élvezed. De ne akard már nekem bebeszélni, hogy jó íze van!
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 09. 25. kedd 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 06:50
mielőtt tőlem is megkérdezed,igen lenyelem.
két okból nyelem le: 1, a páromnak őrülten tetszik. 2, imádom a sperma ízét,ennél finomabbat jobb ízt nem tudok elképzelni finom
elejétől fogva lenyelem,mert az első alkalommal véletlenül a számba ment (nem számítottam rá,hogy már élvezni fog a srác) és bár nagyon meglepődtem már akkor is ízlett. és igen tisztára nyalom az utolsó cseppig még akkor is ha nem a számba ment el, hanem pl kivertem neki.ilynkor is felnyalogatom a farkáról és a testéről a spermát,mert isteni finom. finom remélem minden kérdésre elég részletes választ adtam.
#806   2007. 10. 01. hétfő 04:45
cuki0810 cuki0810
Engem érdekelne eza dolog!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 08:39
Van egy borzaszto jo dolog amit a párodnak meg tudsz csinálni! ha érdekel megírom! garantáltan az ágynemüt fogja tépkedni! Akarsz ilyet csinálni?
#805   2007. 09. 25. kedd 11:00
kari35 kari35
Sziasztok, engem az érdekelne, hogy a lányok hogy kívánják a szexet, mert én mint fiú, ugye, feszít az ágyékom rendesen, amíg ki nem lövell, és utána nagy megkönnyebbülés, mintha egy nagy kő esett volna le róla. Aztán 2-3 nap múlva már megint feszítő érzés, és ki kivánkozik az anyag. De a lányok ugye nem ürítenek ki semmit, akkor ők hogyan érzik azt, hogy kívánják a szexet?
#804   2007. 09. 25. kedd 06:50
jkidd jkidd VIP
mielőtt tőlem is megkérdezed,igen lenyelem.
két okból nyelem le: 1, a páromnak őrülten tetszik. 2, imádom a sperma ízét,ennél finomabbat jobb ízt nem tudok elképzelni finom
elejétől fogva lenyelem,mert az első alkalommal véletlenül a számba ment (nem számítottam rá,hogy már élvezni fog a srác) és bár nagyon meglepődtem már akkor is ízlett. és igen tisztára nyalom az utolsó cseppig még akkor is ha nem a számba ment el, hanem pl kivertem neki.ilynkor is felnyalogatom a farkáról és a testéről a spermát,mert isteni finom. finom remélem minden kérdésre elég részletes választ adtam.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 09. 24. hétfő 19:36
Akkor ezt érthetjük úgy, hogy te lenyeled???
Miért nyeled le? Elejétől fogva lenyelted, vagy volt "köpködős" időszakod is?
Tisztogatás, utolsó cseppig? Na, ne légy ennyire általános, fejtsd ki rendesen a dolgot!
#803   2007. 09. 25. kedd 06:42
jkidd jkidd VIP
milyen igazad van. én is szeretem a lehető legtovább a számban érezni a sperma ízét.
(Ez egy válasz vorosdogocske üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 09:03
Imádom az ízét, még órák múlva is. Nincs annál izagtóbb, amikor az unalmas tennivalók közben a "reggelim" ízét érzem a számban. Alig várom a következő alkalmat. Nem tudnám elképzelni, hogy amikor a pasim mellettem piheg-liheg, én rohanjak köpködni, vagy fogat mosni. Inkább játszom még egy kicsit a farkával...
#802   2007. 09. 24. hétfő 19:36
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Akkor ezt érthetjük úgy, hogy te lenyeled???
Miért nyeled le? Elejétől fogva lenyelted, vagy volt "köpködős" időszakod is?
Tisztogatás, utolsó cseppig? Na, ne légy ennyire általános, fejtsd ki rendesen a dolgot!
(Ez egy válasz vorosdogocske üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 09:03
Imádom az ízét, még órák múlva is. Nincs annál izagtóbb, amikor az unalmas tennivalók közben a "reggelim" ízét érzem a számban. Alig várom a következő alkalmat. Nem tudnám elképzelni, hogy amikor a pasim mellettem piheg-liheg, én rohanjak köpködni, vagy fogat mosni. Inkább játszom még egy kicsit a farkával...
#801   2007. 09. 24. hétfő 09:03
vorosdogocske vorosdogocske
#800   2007. 09. 24. hétfő 08:39
babycica babycica
Van egy borzaszto jo dolog amit a párodnak meg tudsz csinálni! ha érdekel megírom! garantáltan az ágynemüt fogja tépkedni! Akarsz ilyet csinálni?
(Ez egy válasz cicamica26 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 11:34
én nagyon szeretem az ízét, de van aki egyenesen rosszul van tőle4 mindenkinek joga eldöntei(bár szerintem nincs annál jobb smile )
#799   2007. 09. 23. vasárnap 18:44
csizma141 csizma141
annál nincs jobb érzés mikor a csaj elkezdi nyalogatni a farkadatt és utána bekapja tövig
#798   2007. 09. 23. vasárnap 12:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
gegeathos és babycica

ide írom, mert remélhetőleg itt el fogjátok olvasni...azt hiszem, hogy ti nem vagytok még teljesen tisztában a fórum működésével, ezért megpróbálok segíteni:
kategóriákra vannak osztva a topicok, ez itt például a szex kategória...ha a fórum nyitóoldalán ráklikkelsz a kategória alatti összes témára, akkor lejön majd egy csomó cím, de nem biztos, hogy mind...tehát utána még klikkelj rá az alul levő összes témára, és akkor már az összes lejön...ebből keress ki olyat, ami érdekel, és szívesen beszélgetsz róla másokkal
példának okáért van olyan, hogy: anális szex, popó nyalás, lány dug fiút, punciba vagy seggbe---ezek mind az anális szexet járják körbe...éppen elég a téma kivesézésére, többre nincs szükség, mert átláthatatlan lesz a fórum tőle

ami pedig gegeathos segítségnyújtó topicját illeti: még mindig nem értem, hogy mi volt a szándékod vele

ha bármi kérdésetek van, akkor keressétek meg az adminszobát
itt nagyon szívesen segítek
#797   2007. 09. 23. vasárnap 12:36
babycica babycica
Köszi ez jól esett!ha kérdés van itt vagyok, bár egy kicsit becsapva érzem magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (116832) VIP
2007. 09. 23. vasárnap 12:21
ha valaki erröl sokat tudna mesélni az babycica. nézte a többi oldalon a hozzászolásait és nagyon tetszet.nyitott is egy témát de sajnos törölték pedig szükség lett volna rá!ugy látszik vannak olyan emberek akiket nem érdekel egy téma (mások véleményeit mellőzve) akkor fagyasztanak!sajnálom de ha nem beszélhetünk arrol ami érdekel akkor csak nézelödjünk?
#796   2007. 09. 23. vasárnap 12:21
X Törölt felhasználó (116832) VIP
ha valaki erröl sokat tudna mesélni az babycica. nézte a többi oldalon a hozzászolásait és nagyon tetszet.nyitott is egy témát de sajnos törölték pedig szükség lett volna rá!ugy látszik vannak olyan emberek akiket nem érdekel egy téma (mások véleményeit mellőzve) akkor fagyasztanak!sajnálom de ha nem beszélhetünk arrol ami érdekel akkor csak nézelödjünk?
#795   2007. 09. 23. vasárnap 11:34
cicamica26 cicamica26
én nagyon szeretem az ízét, de van aki egyenesen rosszul van tőle4 mindenkinek joga eldöntei(bár szerintem nincs annál jobb smile )
#794   2007. 09. 13. csütörtök 10:04
imike1978 imike1978
nem fogom kiadni elhiheted!
(Ez egy válasz gekkko üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 02:30
Fent van az IWIW-en nyes
#793   2007. 09. 13. csütörtök 02:30
gekkko gekkko VIP
Fent van az IWIW-en nyes
(Ez egy válasz imike1978 üzenetére (2007. 09. 11. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 09:52
eddig egy olyan lányt találtam aki szabályosan zokon vette miért nem élvezek a szájba!követelte!furcsa volt mert eddig csak olyannal taliztam aki nem szerette lenyelni!
#792   2007. 09. 12. szerda 19:36
karika9 karika9
Szia Imike ha esetleg megadnád a számát megköszönném

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!