Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#851   2008. 04. 13. vasárnap 20:21
MmePrune MmePrune VIP Admin
összevontam a hszedet...és akkor primitívezz le mást, ha te is képes vagy olyan hozzászólásokat összehozni, mint pl. Enigma...Prune
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:06
enigma te nagyon primitiv vagy.ez tuti.
neked mindig fáj az ami másnak jolesek esetleg szivesen csinálja.

#850   2008. 04. 13. vasárnap 20:06
zsozs70 zsozs70 VIP
enigma te nagyon primitiv vagy.ez tuti.
neked mindig fáj az ami másnak jolesek esetleg szivesen csinálja.

#849   2008. 04. 13. vasárnap 19:46
MrEnigma MrEnigma
Köszönöm! smile

De a hormonok ilyetén bevitele tökéletesen indifferens, a benne fellelhető nyomelemek százalékos aránya sem jelentős, tekintve az ejakulátum mennyiségét.
Végül a tápérték.
Nyomelemek hormonok, sós víz. Ez még mindig nem egy kalóriabomba koktél. wink Amit mondasz jó, semmi kétség, de miben cáfol ez engem?

De végre más is használja az eszét, a netet és (vélhetően) a google-t.
Ennek pedig komolyan örülök. wink
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 13:18
Kedves MrEngima!
"Az ondó nagy része enyhén sós víz. Sok fehérjét tartalmaz, továbbá számos hormon (dopamin, noradrenalin, tirozin, oxitocin és vazopresszin, különböző ösztrogének, feromonok, endorfinok) is megtalálható benne. Egyes alkotóelemeiről azt tartják, hogy a női szervezetben a méh citokin-termelését serkenti. Márpedig a citokinek növekedési faktorokként a méhnyálkahártya növekedését ösztönzik, ami a majdani megtermékenyített petesejt beágyazódásához szükséges.....tartalmaz nátriumot, káliumot, cinket, kalciumot és magnéziumot, ­citromsavat, foszfátokat, a spermaplazma alvadását oldani képes enzimet és fibrinolizint, de találunk benne fehérvérsejteket, granulocitákat is. Miattuk lehet a sperma különböző fertőzések, nemi betegségek hordozója is." (Házipatika.com)
Talán csak ennyit a biológiáról. wave
#848   2008. 04. 13. vasárnap 19:40
MrEnigma MrEnigma
OFF:
Utánanéztem eddigi GG-s előéletednek, és arra jutottam, hogy keresgélj tovább párod mellé valakit, és a kétsoros társkeresős hozzászólásokon kívül egyébbel ne próbálkozz. Tehetség, hiányában az esetedben ez nem javallott. Túl nagy agyi tevékenységet igényel tőled, és túl sok toleranciát is egyben amit szervezeted képtelen kiszolgálni. Így a saját egészséged érdekében kérlek, többé inkább ne írj. Köszönöm, és jobbulást! nyes
#847   2008. 04. 13. vasárnap 18:58
vismajorka vismajorka VIP
Azt hiszem,hogy a nőre kell bízni.Ha neki jó,akkor nekem is,de erőltetni nem kell.Volt olyan nőm aki megvárta a dolog végét,aztán 2percig hümmögött,amíg megszabadult az anyagtól.Ettől függetlenül nagyon szerette a sexet,de eszem ágában sem volt erőltetni,hogy lenyelje.A mostani párom megtenné,ha kívánom,de mivel észrevettem,hogy Neki nem szimpi,inkább hagyom.Ettől függetlenül remek nő az ágyban(is),minden pasinak ilyen nőt kívánok!
#846   2008. 04. 13. vasárnap 13:18
micicica micicica
Kedves MrEngima!
"Az ondó nagy része enyhén sós víz. Sok fehérjét tartalmaz, továbbá számos hormon (dopamin, noradrenalin, tirozin, oxitocin és vazopresszin, különböző ösztrogének, feromonok, endorfinok) is megtalálható benne. Egyes alkotóelemeiről azt tartják, hogy a női szervezetben a méh citokin-termelését serkenti. Márpedig a citokinek növekedési faktorokként a méhnyálkahártya növekedését ösztönzik, ami a majdani megtermékenyített petesejt beágyazódásához szükséges.....tartalmaz nátriumot, káliumot, cinket, kalciumot és magnéziumot, ­citromsavat, foszfátokat, a spermaplazma alvadását oldani képes enzimet és fibrinolizint, de találunk benne fehérvérsejteket, granulocitákat is. Miattuk lehet a sperma különböző fertőzések, nemi betegségek hordozója is." (Házipatika.com)
Talán csak ennyit a biológiáról. wave
#845   2008. 04. 12. szombat 09:21
MrEnigma MrEnigma
Tévhitek, hogy egészséges és magas tápértékű.
Kedvencem, hogy magas fehérjetartalmat tulajdonítanak neki. Pfff.
Fogyasztása, ha nem fertőzött a "forrás" valami vírussal, nem csak HIV, hanem akármi vírus amit nemi úton el lehet kapni, egyébként szinte mindet, akkor semmi káros hatása nincs. Nem leszel egészségesebb, nem jelent semmi pozitívumot a bőrnek, tökéletesen semleges.

A tápértéke meg? Inkább egy falat steak, mint egy slukk ejakulátum. Azzal inkább jól lakom. De telhetetlen vagyok és egy falat után jöhet az egész steak! nyes

Csak egy magánvélemény, de nem tudom megállni:
TANULT ITT VALAHA VALAKI IS BIOLÓGIÁT???
Az hogy tanítottak az egy dolog, de sokan szerintem azon az órán (meg lefogadom fizikán és kémián is, nem beszélve a matekról, és a magyar nyelvtan órákról) a többség javában durmolt! mf1
#844   2008. 04. 12. szombat 08:17
zsozs70 zsozs70 VIP
teljesen egyetértek veled én is ugyan ezt csinálom
#843   2008. 04. 12. szombat 07:47
senkialfonz01 senkialfonz01
a volt barátnőim többsége szerette az utolsó cseppig lenyelni a gecimet. Én is szeretem a sajátomat, mert szerintem nagyon egészséges és mags tápértékű. Ha a csajom puncijába élvezek, utána az utolsó cseppig kinyalom belőle és ha kiverem a farkam akkor is élvezettel elfogyasztom.
#842   2008. 04. 11. péntek 21:07
MmePrune MmePrune VIP Admin
takarítottam a topicban
#841   2008. 04. 11. péntek 17:13
micicica micicica
Szerintem ez teljesen egyéni ízlés, neveltetés, és valóban előzetes pozitív vagy negatív élmény kérdése. Amúgy találkoztam már olyan férfival, aki a saját ondójától undorodott, amikor az levegőre került. Az ondóváladék egyébként televan ásványi anyagokkal, nagy adag tiszta fehérje, stb. úgyhogy még egészséges is. worship
#840   2007. 12. 05. szerda 12:58
Tibaj Tibaj
Igazad van...Én imádom,ha egy csaj imádja az anyagot,és nem finnyáskodik...!QRva izgató,amikor nyalja le a farkamról,a hasamról,vagy éppen a saját szája széléről... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2007. 11. 20. kedd 11:23
Hülye kérdés. Azért nyelem le, mert imádom.
#839   2007. 11. 29. csütörtök 22:08
X Törölt felhasználó (141068)
A fiúm - ha véletlen - a puncimba élvez, imádattal nyalja ki a saját gecijét, utánna számba adja. isteni.
#838   2007. 11. 25. vasárnap 09:26
X Törölt felhasználó (134651)
Tapasztalataim alapján állitom,hogy egy igazi punci nyalás után szinte minden nő boldogan fog kielégíteni.És nem azt fogja nézni,hogy hová megy a sperma.Speciel az én nejem szinte követeli,hogy a szájába élvezzek.De elötte a nőt boldoggá kell tenni!Utána bármire hajlandó.
#837   2007. 11. 24. szombat 18:48
tom1019 tom1019 VIP Admin
én is azt tanácsolom, hogy feltétlen regisztrálj magadnak egy rendes női nevet és hozzád illő avatar képet, mert így félreérthető lehetsz!

ez különben a GG Fóruma, de van CHAT is ---> balra főmenűk rovatai között megtalálod és KATT!
(Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 15:15
Azt hiszem kell egy saját nevet készítenem nem az emberem neve alatt be jönnöm de egyre jobban élvezem a chatet.Nőként csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni hogy aki nem tudja elfogadni a párjának a nedvét olyannak mint amilyen az nem is szereti igazán. Az tény én is észre veszem a férjemén hogy mit eszik az ananászt még nem vettem észre de a ruszlit.a tökmagot,a sárgarépát igen. legalább 3xmegadom neki hetente ha ezt kívánja és ő is nekem de ne sz...le azért mert nem szeretem a kesrű mandulát Én a férjem szeretem vele együtt a spermáját is ez 2in1
#836   2007. 11. 20. kedd 11:23
X Törölt felhasználó (141068)
Hülye kérdés. Azért nyelem le, mert imádom.
#835   2007. 11. 17. szombat 17:27
X Törölt felhasználó (148306) VIP
eljen tevagy a kiralyno
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 10. szerda 09:01
szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó... wink Az enyém,megdolgoztam érte crazya finom
#834   2007. 11. 15. csütörtök 15:15
furujaz furujaz VIP
Azt hiszem kell egy saját nevet készítenem nem az emberem neve alatt be jönnöm de egyre jobban élvezem a chatet.Nőként csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni hogy aki nem tudja elfogadni a párjának a nedvét olyannak mint amilyen az nem is szereti igazán. Az tény én is észre veszem a férjemén hogy mit eszik az ananászt még nem vettem észre de a ruszlit.a tökmagot,a sárgarépát igen. legalább 3xmegadom neki hetente ha ezt kívánja és ő is nekem de ne sz...le azért mert nem szeretem a kesrű mandulát Én a férjem szeretem vele együtt a spermáját is ez 2in1
#833   2007. 11. 06. kedd 23:25
szabkat szabkat
nálunk nem jött be ez az ananászlé dolog. A barátnőm szerint jobb lett az íze, de az "alapíz" az továbbra is megvan. Bár én már nagyon rákaptam az ízére, ugyhogy iszom azóta is rendületlenül.
#832   2007. 11. 06. kedd 22:14
bandili bandili
Te is ajánlhatod az ananászlét a párodnal,de elárulom,hogy ettől nem lesz jobb ízű a puncija
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 22:08
Kiváncsságból utána olvastam,én ezekhez az orvosi dolgokhoz nem értek,de az lejött hogy az ananászlé az tényleg tutti,ezt kiis fogom próbálni remélem a páromnak fog izleni smile

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!