összevontam a hszedet...és akkor primitívezz le mást, ha te is képes vagy olyan hozzászólásokat összehozni, mint pl. Enigma...Prune
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:06

enigma te nagyon primitiv vagy.ez tuti.
neked mindig fáj az ami másnak jolesek esetleg szivesen csinálja.
enigma te nagyon primitiv vagy.ez tuti.
Köszönöm!
De a hormonok ilyetén bevitele tökéletesen indifferens, a benne fellelhető nyomelemek százalékos aránya sem jelentős, tekintve az ejakulátum mennyiségét.
Végül a tápérték.
Nyomelemek hormonok, sós víz. Ez még mindig nem egy kalóriabomba koktél.
Amit mondasz jó, semmi kétség, de miben cáfol ez engem?
De végre más is használja az eszét, a netet és (vélhetően) a google-t.
Ennek pedig komolyan örülök.
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 13:18

De a hormonok ilyetén bevitele tökéletesen indifferens, a benne fellelhető nyomelemek százalékos aránya sem jelentős, tekintve az ejakulátum mennyiségét.
Végül a tápérték.
Nyomelemek hormonok, sós víz. Ez még mindig nem egy kalóriabomba koktél.

De végre más is használja az eszét, a netet és (vélhetően) a google-t.
Ennek pedig komolyan örülök.

Kedves MrEngima!
"Az ondó nagy része enyhén sós víz. Sok fehérjét tartalmaz, továbbá számos hormon (dopamin, noradrenalin, tirozin, oxitocin és vazopresszin, különböző ösztrogének, feromonok, endorfinok) is megtalálható benne. Egyes alkotóelemeiről azt tartják, hogy a női szervezetben a méh citokin-termelését serkenti. Márpedig a citokinek növekedési faktorokként a méhnyálkahártya növekedését ösztönzik, ami a majdani megtermékenyített petesejt beágyazódásához szükséges.....tartalmaz nátriumot, káliumot, cinket, kalciumot és magnéziumot, citromsavat, foszfátokat, a spermaplazma alvadását oldani képes enzimet és fibrinolizint, de találunk benne fehérvérsejteket, granulocitákat is. Miattuk lehet a sperma különböző fertőzések, nemi betegségek hordozója is." (Házipatika.com)
Talán csak ennyit a biológiáról.
"Az ondó nagy része enyhén sós víz. Sok fehérjét tartalmaz, továbbá számos hormon (dopamin, noradrenalin, tirozin, oxitocin és vazopresszin, különböző ösztrogének, feromonok, endorfinok) is megtalálható benne. Egyes alkotóelemeiről azt tartják, hogy a női szervezetben a méh citokin-termelését serkenti. Márpedig a citokinek növekedési faktorokként a méhnyálkahártya növekedését ösztönzik, ami a majdani megtermékenyített petesejt beágyazódásához szükséges.....tartalmaz nátriumot, káliumot, cinket, kalciumot és magnéziumot, citromsavat, foszfátokat, a spermaplazma alvadását oldani képes enzimet és fibrinolizint, de találunk benne fehérvérsejteket, granulocitákat is. Miattuk lehet a sperma különböző fertőzések, nemi betegségek hordozója is." (Házipatika.com)

OFF:
Utánanéztem eddigi GG-s előéletednek, és arra jutottam, hogy keresgélj tovább párod mellé valakit, és a kétsoros társkeresős hozzászólásokon kívül egyébbel ne próbálkozz. Tehetség, hiányában az esetedben ez nem javallott. Túl nagy agyi tevékenységet igényel tőled, és túl sok toleranciát is egyben amit szervezeted képtelen kiszolgálni. Így a saját egészséged érdekében kérlek, többé inkább ne írj. Köszönöm, és jobbulást!
Utánanéztem eddigi GG-s előéletednek, és arra jutottam, hogy keresgélj tovább párod mellé valakit, és a kétsoros társkeresős hozzászólásokon kívül egyébbel ne próbálkozz. Tehetség, hiányában az esetedben ez nem javallott. Túl nagy agyi tevékenységet igényel tőled, és túl sok toleranciát is egyben amit szervezeted képtelen kiszolgálni. Így a saját egészséged érdekében kérlek, többé inkább ne írj. Köszönöm, és jobbulást!

Azt hiszem,hogy a nőre kell bízni.Ha neki jó,akkor nekem is,de erőltetni nem kell.Volt olyan nőm aki megvárta a dolog végét,aztán 2percig hümmögött,amíg megszabadult az anyagtól.Ettől függetlenül nagyon szerette a sexet,de eszem ágában sem volt erőltetni,hogy lenyelje.A mostani párom megtenné,ha kívánom,de mivel észrevettem,hogy Neki nem szimpi,inkább hagyom.Ettől függetlenül remek nő az ágyban(is),minden pasinak ilyen nőt kívánok!
Kedves MrEngima!

Tévhitek, hogy egészséges és magas tápértékű.
Kedvencem, hogy magas fehérjetartalmat tulajdonítanak neki. Pfff.
Fogyasztása, ha nem fertőzött a "forrás" valami vírussal, nem csak HIV, hanem akármi vírus amit nemi úton el lehet kapni, egyébként szinte mindet, akkor semmi káros hatása nincs. Nem leszel egészségesebb, nem jelent semmi pozitívumot a bőrnek, tökéletesen semleges.
A tápértéke meg? Inkább egy falat steak, mint egy slukk ejakulátum. Azzal inkább jól lakom. De telhetetlen vagyok és egy falat után jöhet az egész steak!
Csak egy magánvélemény, de nem tudom megállni:
TANULT ITT VALAHA VALAKI IS BIOLÓGIÁT???
Az hogy tanítottak az egy dolog, de sokan szerintem azon az órán (meg lefogadom fizikán és kémián is, nem beszélve a matekról, és a magyar nyelvtan órákról) a többség javában durmolt!
Kedvencem, hogy magas fehérjetartalmat tulajdonítanak neki. Pfff.
Fogyasztása, ha nem fertőzött a "forrás" valami vírussal, nem csak HIV, hanem akármi vírus amit nemi úton el lehet kapni, egyébként szinte mindet, akkor semmi káros hatása nincs. Nem leszel egészségesebb, nem jelent semmi pozitívumot a bőrnek, tökéletesen semleges.
A tápértéke meg? Inkább egy falat steak, mint egy slukk ejakulátum. Azzal inkább jól lakom. De telhetetlen vagyok és egy falat után jöhet az egész steak!

Csak egy magánvélemény, de nem tudom megállni:
TANULT ITT VALAHA VALAKI IS BIOLÓGIÁT???
Az hogy tanítottak az egy dolog, de sokan szerintem azon az órán (meg lefogadom fizikán és kémián is, nem beszélve a matekról, és a magyar nyelvtan órákról) a többség javában durmolt!

teljesen egyetértek veled én is ugyan ezt csinálom
a volt barátnőim többsége szerette az utolsó cseppig lenyelni a gecimet. Én is szeretem a sajátomat, mert szerintem nagyon egészséges és mags tápértékű. Ha a csajom puncijába élvezek, utána az utolsó cseppig kinyalom belőle és ha kiverem a farkam akkor is élvezettel elfogyasztom.
takarítottam a topicban
Szerintem ez teljesen egyéni ízlés, neveltetés, és valóban előzetes pozitív vagy negatív élmény kérdése. Amúgy találkoztam már olyan férfival, aki a saját ondójától undorodott, amikor az levegőre került. Az ondóváladék egyébként televan ásványi anyagokkal, nagy adag tiszta fehérje, stb. úgyhogy még egészséges is.

Igazad van...Én imádom,ha egy csaj imádja az anyagot,és nem finnyáskodik...!QRva izgató,amikor nyalja le a farkamról,a hasamról,vagy éppen a saját szája széléről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 11:23

Törölt felhasználó (141068)

Hülye kérdés. Azért nyelem le, mert imádom.
A fiúm - ha véletlen - a puncimba élvez, imádattal nyalja ki a saját gecijét, utánna számba adja. isteni.
Tapasztalataim alapján állitom,hogy egy igazi punci nyalás után szinte minden nő boldogan fog kielégíteni.És nem azt fogja nézni,hogy hová megy a sperma.Speciel az én nejem szinte követeli,hogy a szájába élvezzek.De elötte a nőt boldoggá kell tenni!Utána bármire hajlandó.
én is azt tanácsolom, hogy feltétlen regisztrálj magadnak egy rendes női nevet és hozzád illő avatar képet, mert így félreérthető lehetsz!
ez különben a GG Fóruma, de van CHAT is ---> balra főmenűk rovatai között megtalálod és KATT! (Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 15:15
ez különben a GG Fóruma, de van CHAT is ---> balra főmenűk rovatai között megtalálod és KATT! (Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem kell egy saját nevet készítenem nem az emberem neve alatt be jönnöm de egyre jobban élvezem a chatet.Nőként csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni hogy aki nem tudja elfogadni a párjának a nedvét olyannak mint amilyen az nem is szereti igazán. Az tény én is észre veszem a férjemén hogy mit eszik az ananászt még nem vettem észre de a ruszlit.a tökmagot,a sárgarépát igen. legalább 3xmegadom neki hetente ha ezt kívánja és ő is nekem de ne sz...le azért mert nem szeretem a kesrű mandulát Én a férjem szeretem vele együtt a spermáját is ez 2in1
Hülye kérdés. Azért nyelem le, mert imádom.

Törölt felhasználó (10061)

szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó...
Az enyém,megdolgoztam érte

Azt hiszem kell egy saját nevet készítenem nem az emberem neve alatt be jönnöm de egyre jobban élvezem a chatet.Nőként csak annyit tudok ehhez hozzá fűzni hogy aki nem tudja elfogadni a párjának a nedvét olyannak mint amilyen az nem is szereti igazán. Az tény én is észre veszem a férjemén hogy mit eszik az ananászt még nem vettem észre de a ruszlit.a tökmagot,a sárgarépát igen. legalább 3xmegadom neki hetente ha ezt kívánja és ő is nekem de ne sz...le azért mert nem szeretem a kesrű mandulát Én a férjem szeretem vele együtt a spermáját is ez 2in1
nálunk nem jött be ez az ananászlé dolog. A barátnőm szerint jobb lett az íze, de az "alapíz" az továbbra is megvan. Bár én már nagyon rákaptam az ízére, ugyhogy iszom azóta is rendületlenül.
Te is ajánlhatod az ananászlét a párodnal,de elárulom,hogy ettől nem lesz jobb ízű a puncija
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 22:08
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiváncsságból utána olvastam,én ezekhez az orvosi dolgokhoz nem értek,de az lejött hogy az ananászlé az tényleg tutti,ezt kiis fogom próbálni remélem a páromnak fog izleni