Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#871   2008. 05. 26. hétfő 11:35
bonusz4 bonusz4
beteljesülés...
#870   2008. 05. 26. hétfő 11:35
bonusz4 bonusz4
a legbensőségesebb dolog egyébként
#869   2008. 05. 26. hétfő 10:40
3sumfun 3sumfun
Először akkor lepett meg amikor előtte délután küldtünk pár sms-t hogy mit szeretnénk majd az este, szeretjük így kicsit "bemelegíteni" a dolgokat smile és ő előállt ezzel....hogy mit szólnék hozzá. Hát kikerekedtek a szemeim wow1 de gondoltam csak nagy a szája smile aztán mikor meg is tette, akkor szintén meglepődtem, hogy aztamindenit, ilyen is van smile de persze hogy jó érzés volt, mondhatni meglepően jó érzés circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 23. péntek 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25577)
2008. 05. 23. péntek 00:33
ez jó érzés volt, vagy csak meglepett?
sokan kinyalják a végén is a partnerüket, nekem volt oylan nőm aki erre tudott a legjobban elélvezni.. egy hármas?
#868   2008. 05. 23. péntek 00:33
X Törölt felhasználó (25577)
ez jó érzés volt, vagy csak meglepett?
sokan kinyalják a végén is a partnerüket, nekem volt oylan nőm aki erre tudott a legjobban elélvezni.. egy hármas?
(Ez egy válasz 3sumfun üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 19. hétfő 16:07
Sziasztok!

Barátommal 4 éve vagyunk együtt, az eleje óta kielégítem szájjal is, de lenyelni nem mindet tudom, csak kb. a fele megy a számba,a többi szétkenem a péniszén lágyan simogatva, aztán kap még pár puszit rá smile de ő így is élvezi smile

Mostanában vadabbra vettük a figurát és kipróbáltuk a két férfi egy nő felállást is...
a másik srác olyat tett.....én és ő 69 pózban kényeztettük egymást,majd párom hátulról a puncimba élvezett..a srác még alattam volt és úgy ahogy volt kinyalta az egészet finom ilyet még sosem láttam v. hallottam...jó,nem volt túl sok mert előtte már kétszer "megcsapoltam" de akkor is...hihetlen volt..amúgy teljesen normális a srác, semmi olyan hajlam stb stb egyszerűen csak perverzebb talán mint az átlag...

csak gondoltam megosztom veletek,úgy emlékszem vki kérdezte ezt az elején vigyor2
#867   2008. 05. 19. hétfő 16:07
3sumfun 3sumfun
Sziasztok!

Barátommal 4 éve vagyunk együtt, az eleje óta kielégítem szájjal is, de lenyelni nem mindet tudom, csak kb. a fele megy a számba,a többi szétkenem a péniszén lágyan simogatva, aztán kap még pár puszit rá smile de ő így is élvezi smile

Mostanában vadabbra vettük a figurát és kipróbáltuk a két férfi egy nő felállást is...
a másik srác olyat tett.....én és ő 69 pózban kényeztettük egymást,majd párom hátulról a puncimba élvezett..a srác még alattam volt és úgy ahogy volt kinyalta az egészet finom ilyet még sosem láttam v. hallottam...jó,nem volt túl sok mert előtte már kétszer "megcsapoltam" de akkor is...hihetlen volt..amúgy teljesen normális a srác, semmi olyan hajlam stb stb egyszerűen csak perverzebb talán mint az átlag...

csak gondoltam megosztom veletek,úgy emlékszem vki kérdezte ezt az elején vigyor2
#866   2008. 05. 10. szombat 11:22
Columbus Columbus VIP
Csak arra akartam rávilágítani,hogy ha tényleg szerelemmel szeretünk valakit,akkor szeretkezés- kor gyakorlatilag nem csak testben,hanem lélekben is eggyéválunk és olyankor nem számít,hogy milyen íze van. Amikor annyira vágyom a másikra a lelkemmel is,hogy arra már nincsenek szavak és legszívesebben "felfalnám",csak az számít,hogy összeolvadásunk tökéletes legyen,én iszom az ő gyönyörét,ő az enyémet és boldogok vagyunk,nem az ízével foglalkozunk. Lehet hogy kicsit szenvedélyesen hangzott,de nálunk így működik és a párom újra és újra megőrít az odaadásával.
#865   2008. 05. 06. kedd 13:15
X Törölt felhasználó (100496)
Az izzadságnak van szerepe a méregtelenítésben... Amúgy Colombus szerintem csak arra akart rámutatni, hogy a sperma íze ugyanúgy függ az étrendtől, gyógyszerektől stb.. mint a többi felsorolt testnedvé, köztük a vizeleté is.
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2008. 05. 06. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 10:50
Ebben nem értek egyet veled. A könny, az izadtság és a puncinedv és a sperma nem a méregtelenítés következménye, a pisi viszont az! Számomra a pisi kívül van a határon, persze aki azt szereti, az élvezze smile . Nem ítélkezem senki felett.
#864   2008. 05. 06. kedd 10:50
Kollinsz Kollinsz
Ebben nem értek egyet veled. A könny, az izadtság és a puncinedv és a sperma nem a méregtelenítés következménye, a pisi viszont az! Számomra a pisi kívül van a határon, persze aki azt szereti, az élvezze smile . Nem ítélkezem senki felett.
(Ez egy válasz Columbus üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 11:57
Mit kell ezen ennyit témázni?! Vannak akik lenyelik, vannak akik nem. Kész. Mint mindenki, én is csak magamból tudok kiindulni: én imádom a párom puncinedvét,őrülten jó érezni a gyönyörének az ízét amikor élvez és ezzel ugyanígy van ő is.Szereti lenyelni és nem panaszkodik az ízére,nem finnyáskodik,mert tudja,látja,hogy mekkora élvezetet okoz vele.
Aki még nem próbálta,annak ajánlom,hogy nézzen mélyen a párja szemébe amikor az élvez,elképesztően bensőséges élmény közvetlenül látni,hogy őrül meg a másik a gyönyörtől! A párom imádja nézni a szememet,amikor a szájába élvezek,azt mondja nagyon szereti nézni,ahogy "megsemmisülök". Ez a szenvedély csúcsa,a kölcsönös örömszerzés nem arról szól,hogy válogatunk: ezt nem csinálom,azt nem csinálom... Ha tényleg szívből szeretsz valakit,akkor neked szinte nagyobb öröm adni neki,mint kapni tőle. Az ízéről még annyit,hogy a sperma fiziológiai testnedv,ugyanúgy mint a könny,izzadtság,vizelet. Az ízét sokminden befolyásolja: táplálkozás,szexuális élet gyakorisága,betegség,gyógyszerfogyasztás,stb. De nem ez a lényeg,hanem az,hogy hihetetlen örömet okoz egy pasinak,ha a nő lenyeli;amelyik nő ezt tudja,az meg is teszi. Ennyi. Szerintem.
#863   2008. 05. 06. kedd 10:04
juliusdementor juliusdementor
H majd a barátnőm szeretné, akkor lenyelheti, de én nem fogok erősködni, vannak egyább megoldások is smile
#862   2008. 04. 17. csütörtök 13:10
andrew87 andrew87
Colombus!
Azért azt vedd figyelembe, hogy a konzervatív neveltetés, és az esetleges korábbi rossz tapasztalatok annyira elrettententik a hölgyet, hogy még ha az íze, állaga nem is jelentene neki gondot akkor se tudná megtenni. Tudat alatt retteg a dologtól. Annak meg nincs értelme, hogy a megfelelési kényszer miatt tegye meg.
Aki nem szereti azt nem nagyon kell erőltetni. Ha akarja úgyis ő maga fogja felhozni a témát.
(Ez egy válasz Columbus üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 11:57
Mit kell ezen ennyit témázni?! Vannak akik lenyelik, vannak akik nem. Kész. Mint mindenki, én is csak magamból tudok kiindulni: én imádom a párom puncinedvét,őrülten jó érezni a gyönyörének az ízét amikor élvez és ezzel ugyanígy van ő is.Szereti lenyelni és nem panaszkodik az ízére,nem finnyáskodik,mert tudja,látja,hogy mekkora élvezetet okoz vele.
Aki még nem próbálta,annak ajánlom,hogy nézzen mélyen a párja szemébe amikor az élvez,elképesztően bensőséges élmény közvetlenül látni,hogy őrül meg a másik a gyönyörtől! A párom imádja nézni a szememet,amikor a szájába élvezek,azt mondja nagyon szereti nézni,ahogy "megsemmisülök". Ez a szenvedély csúcsa,a kölcsönös örömszerzés nem arról szól,hogy válogatunk: ezt nem csinálom,azt nem csinálom... Ha tényleg szívből szeretsz valakit,akkor neked szinte nagyobb öröm adni neki,mint kapni tőle. Az ízéről még annyit,hogy a sperma fiziológiai testnedv,ugyanúgy mint a könny,izzadtság,vizelet. Az ízét sokminden befolyásolja: táplálkozás,szexuális élet gyakorisága,betegség,gyógyszerfogyasztás,stb. De nem ez a lényeg,hanem az,hogy hihetetlen örömet okoz egy pasinak,ha a nő lenyeli;amelyik nő ezt tudja,az meg is teszi. Ennyi. Szerintem.
#861   2008. 04. 17. csütörtök 11:57
Columbus Columbus
#860   2008. 04. 16. szerda 23:56
X Törölt felhasználó (240263)
anikó drága!....én meg a puncinedvet imádom nyelni...69ben összejöhetnénk smile képküldése megoldható msnen smile
#859   2008. 04. 15. kedd 23:38
X Törölt felhasználó (235908)
bár nem régóta nyelem le, de imádom! sztem függg az állagától... vagy finnyás vagyok:p de az előző pasiét semmi pénzért nem nyeletem volna le, a mostanit bármikor. smile
#858   2008. 04. 15. kedd 18:00
nöstényördög nöstényördög
attól függ milyen a kedvem, van amikor összekenem inkább magam vele de valamikor úgy alakul hogy lecsúszik.....

hozzá teszem hogy az íze annak függvényében változik hogy mikor volt előtte "cserélve" az anyag
#857   2008. 04. 14. hétfő 23:11
tsitso tsitso
egyszer kipróbáltam, nem tetszett, azóta sohasem. De nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is, az utsó pillanatban abbahagyom, és kész. Van kezem is.
#856   2008. 04. 14. hétfő 20:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
nah..akkor itt téma lezárva...ha ezekre a vitákra nem használod a dühöngő topicot, akkor tényleg tiltani foglak ejnye1
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 20:01
igazad van.nincs értelme veled a beszélgetésre.csak kicsit furcsa hogy te mindekkit és mindent leszolsz.gondolom ezek után megint én leszek tiltva.már megszoktam
#855   2008. 04. 14. hétfő 20:01
zsozs70 zsozs70 VIP
igazad van.nincs értelme veled a beszélgetésre.csak kicsit furcsa hogy te mindekkit és mindent leszolsz.gondolom ezek után megint én leszek tiltva.már megszoktam
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 23:10
Nem kéne, de egy utsó OFF:
Nem fáj. Max furcsálom! Ennek hangot is szoktam adni mert kíváncsi ember vagyok és próbálom megismerni miért jó nekik.
Menet közben teszek megjegyzést, megosztok véleményt és igen van, hogy csípősek sőt durvák a szavaim (igen az emberi butaságot nm csak utálom, de mélységesen el is ítélem). De legtöbbször nem ok nélkül. wink

Ellenben Veled. Eddig mindig csak sértegettél pedig Neked nem adtam rá okot. smile És még most sem fogom felvenni a kesztyűt tőled, úgyhogy a további sértegetéseidet tartsd meg magadnak, mert az adminoknak adsz fölös munkát. Ha sok leszek Nekik, akkor majd moderálnak! Én meg majd jól tudomásul veszem, de eddig te vagy az akit már sokadjára kellett cenzúrázni. Nem meglepő??? wink
És itt kérlek meg hoyg a további személyemet illető problémádat a Dühöngőben tedd meg. Igaz oda nem szoktam benézni de ha dobsz egy privát üzenetet, hogy írtál nekem oda, jövök és ott esetleg felveszem a kesztyűt. wink
Remélem ez így neked is ok Pádre!
#854   2008. 04. 14. hétfő 19:04
andrew87 andrew87
Csatlakozom MrEnigma-hoz, nem tartalmaz számottevő tápanyagot, hormont stb. Ez csak a férfiak dumája h rávegyék a nőket arra ,h lenyeljék.
Attól pedig senki nem lesz jobb az ágyban, h lenyeli. Nagyon jól lehet ezt kompenzálni. A mostani barátnőm nem szereti a szájába, de helyette megoldja úgy, h meg se fordul a fejemben a gondolat h a szájába akarjam engedni.
#853   2008. 04. 13. vasárnap 23:45
MrEnigma MrEnigma
OFF
Legalább annyira vagy lány és legalább annyira imádod a gecit nyelni, mint én magam.
mf1
#852   2008. 04. 13. vasárnap 23:10
MrEnigma MrEnigma
Nem kéne, de egy utsó OFF:
Nem fáj. Max furcsálom! Ennek hangot is szoktam adni mert kíváncsi ember vagyok és próbálom megismerni miért jó nekik.
Menet közben teszek megjegyzést, megosztok véleményt és igen van, hogy csípősek sőt durvák a szavaim (igen az emberi butaságot nm csak utálom, de mélységesen el is ítélem). De legtöbbször nem ok nélkül. wink

Ellenben Veled. Eddig mindig csak sértegettél pedig Neked nem adtam rá okot. smile És még most sem fogom felvenni a kesztyűt tőled, úgyhogy a további sértegetéseidet tartsd meg magadnak, mert az adminoknak adsz fölös munkát. Ha sok leszek Nekik, akkor majd moderálnak! Én meg majd jól tudomásul veszem, de eddig te vagy az akit már sokadjára kellett cenzúrázni. Nem meglepő??? wink
És itt kérlek meg hoyg a további személyemet illető problémádat a Dühöngőben tedd meg. Igaz oda nem szoktam benézni de ha dobsz egy privát üzenetet, hogy írtál nekem oda, jövök és ott esetleg felveszem a kesztyűt. wink
Remélem ez így neked is ok Pádre!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:06
enigma te nagyon primitiv vagy.ez tuti.
neked mindig fáj az ami másnak jolesek esetleg szivesen csinálja.

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!