szerintem annyira nem érezni h keserű vagy édes :) aki alapból szereti az alapból szereti és kész :)
ako idd meg az enyémet is
bocs de ezt nem lehetett ki hagyni
Szerintem sexbe sokminden belefér,de erőltetni nemszabad.Én azért szeretem néha lenyeletni,mert roppantul jó,ellazitó érzés amikor önfeledten átadommagam a kényeztetésnek érezve hogy a csaj önként,örömmel csinálja nem kényszeredetem mert úgy nem ér semmit.Régen ezt állitólag csak az örömlányok csinálták "tisztességes˝feleség ilyet nem tett.A férjével meg pláne.A barátját viszont kényeztette,ahogy a férj is máshova járt ugyanezért.Hát akkor a partnerrel miért ha othon nem?????A dolognak ezért van érdemtelenül rossz híre,pedig mindíg is csinálták.Szóval MIÉRT NEM NYELITEK LE?????
nekem nincs csajom aki leszopjon, és még soha senki nem is szopott le, és szerintem nem is fog...

Szerintem sem!
(Ez egy válasz MetalMan üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 25. hétfő 21:07

nekem nincs csajom aki leszopjon, és még soha senki nem is szopott le, és szerintem nem is fog...

Föleg akkor nem fog ha túrósan hagyod!
(Ez egy válasz MetalMan üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig, gondold csak el, milyen világraszóló élmény lehetne!!!Sajna, eleve vesztett csatád homálya vetül a horizontra! Vagy talán mégis megpróbálkozol a lehetetlennel? Ej, E-rektor, miért is rontod a törekvők önbizalmát?

Honnan tudod, hogy nem leszel szerelmes?
Elvek? Szabályok? Ez a társadalmi norma ilyen körülmények között?
Na erről lehetne diskurálni, hosszú eszmecseréket vívni, de nem biztos, hogy érdemes, mert nyilván nem lennél befogadó a véleményemre, igaz, nem is ez a célom, főleg nem ismerlek, sem téged, sem a nőd, sem a körülményeket, de a kijelentésed mellbevágó és szinte érzem, ahogy most sajognak egy ideig
Elvek? Szabályok? Ez a társadalmi norma ilyen körülmények között?
Na erről lehetne diskurálni, hosszú eszmecseréket vívni, de nem biztos, hogy érdemes, mert nyilván nem lennél befogadó a véleményemre, igaz, nem is ez a célom, főleg nem ismerlek, sem téged, sem a nőd, sem a körülményeket, de a kijelentésed mellbevágó és szinte érzem, ahogy most sajognak egy ideig
b
Bocsáss meg, kérlek, csak túl nagy empatikus képességem lévén szinte a barátnődnek képzeltem magam és lelki szemeim előtt láttam, ahogy kepesztek, szeretem a testedet (is), megteszek mindent, hogy jól érezd magad velem és erre mit olvasok a nagy nyilvánosság előtt?: lángolásom lángoló szerelmedért egy kellemes paródia részedről..ajj..jajjj...Nem kell félni, most nem sajog semmim!/az meg egy prementstruációs syndroma egyik megnyilvánulási formája volt csupán/

Az én barátnőm sajnos nem akarta lenyelni. Mindig azt mondta, hogy kóstoljam meg én. Egyszer azt mondta, hogy ha lenyelem a sajátomat, akkor legközelebb ő is lenyeli. Na a hátamra gördültem és ő a számba verte. Nagyon felizgatta, ahogy lenyeltem a sajátomat. Utána csókolóztunk, majd 69-es póz, és elélveztem a szájában. Azóta gyakoroljuk a sex ezen formáját.
Ebben egyetčrtunk..:)
A csajok meg csak nyeljenek!
A csajok meg csak nyeljenek!
Ez nagyon nagy problema a szexszuŕlis čletben!
Csak lssů kitartň prňbŕlkozŕssal sikerul legtobb esetben!
Egyszer ŕtjossz hozzŕnk a nejem elmondja neki, hogy ez tok termčszetes..:))
Csak lssů kitartň prňbŕlkozŕssal sikerul legtobb esetben!
Egyszer ŕtjossz hozzŕnk a nejem elmondja neki, hogy ez tok termčszetes..:))
Ez egy rossz beidegzodčs!
Nagyon lassan meg lehet gyozni, de csak turelemmel!
Jobb kčszŕrut kapni..:)))
Nagyon lassan meg lehet gyozni, de csak turelemmel!
Jobb kčszŕrut kapni..:)))
Sajnos nem vagy egyedul! Tobb pŕrnŕl ez irreverzibilis folyamatot indit el, čs vŕlŕs a včge..:( Ezt jobb ha most az elejčn megoldjŕtok!
de miért nem?
Figyelj Bogyó.
Egy barát jó tanács.
Ha több mint fél éve vagytok együtt és még mindíg nem engedi,akkor kurva gyorsan pattanjál meg tőlle,ugyanis addig fog állszenteskedni,hogy máshol fogod keresni a boldogságot,akkor meg mi értelme van az egésznek??????????????????????????
Volt egy hasonló cipőm,nem javasolom hogy Te is felpróbáld....
Üdv: Romeo.
Egy barát jó tanács.
Ha több mint fél éve vagytok együtt és még mindíg nem engedi,akkor kurva gyorsan pattanjál meg tőlle,ugyanis addig fog állszenteskedni,hogy máshol fogod keresni a boldogságot,akkor meg mi értelme van az egésznek??????????????????????????
Volt egy hasonló cipőm,nem javasolom hogy Te is felpróbáld....
Üdv: Romeo.

Bogyó!Mond meg a csajnak,hogy Te mégnem nősültél soha és félsz kipróbálni.Ha erre azt modja hogy uj dolgoktól nem kell félni akkor elkezdheti Ő is amit még nem csinált.De figyej oda mert ha már most is "szivózik˝ akor az esküvő után a legkisseb problémád lesz hogy hova élvezz.Undorodik Tőled,de férj az kéne?????Na nemán!Igazza van Romeónak:tüzz onnan.Mentsd el ezt az oldalt és ha mégis elvennéd majd emlékezz.

(Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 05. 22. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Bogyó!Mond meg a csajnak,hogy Te mégnem nősültél soha és félsz kipróbálni.Ha erre azt modja hogy uj dolgoktól nem kell félni akkor elkezdheti Ő is amit még nem csinált.De figyej oda mert ha már most is "szivózik˝ akor az esküvő után a legkisseb problémád lesz hogy hova élvezz.Undorodik Tőled,de férj az kéne?????Na nemán!Igazza van Romeónak:tüzz onnan.Mentsd el ezt az oldalt és ha mégis elvennéd majd emlékezz.