van vmi közös bennem meg az exedbe :D
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 08. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 08. péntek 12:33

:-)én is imádtam, de nejem nem soxor engedi és akkor sem nyeli le...
exbnőm meg imádott szopni és nyelni is... szerette az ízét
exbnőm meg imádott szopni és nyelni is... szerette az ízét
kössz h ilyen édik vagytok :))))))
Te egy nagyon aranyos csaj lehetsz! Az én életem párja is megengedi, hogy beengedjem, de Ő az ízét is szereti (és le is nyeli)

a barátnőm állandóan lenyeli ez átlagos vagy ritka??
Jó neked,mert ritka aki mindig nyeli,nekem lenne ilyen csajom!Irigylem is MEL barátját!!
én is mindig lenyelem amennyiben nem a puncimba kerül :)
(Ez egy válasz flamand üzenetére (2005. 04. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
"Kinek a pap kinek a papné!"
Szerencsés vagy!!! (Ez egy válasz flamand üzenetére (2005. 04. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés vagy!!! (Ez egy válasz flamand üzenetére (2005. 04. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsére az én párom szereti :) Lenyelni is :)
Hát ez olyan szexfilmes. Kicsit ez, kicsit az mindenhová egy kicsit. Nem gondolod?
Tökre igazad van!!!
Párom néha engedi, hogy a melleire élvezzek és azt szétkeni... mire ezt megteszi kész vagyok a következő menetre:-)
Párom néha engedi, hogy a melleire élvezzek és azt szétkeni... mire ezt megteszi kész vagyok a következő menetre:-)
nem akkor kell lenyelni amikor kérik
hanem amikor akarod :) és amikor jolesne :)
meg amikor az egész a számba megy szinte mindig kijön egy pici a számból és végigfolyik rá a mellemre :) olyakis szerencsétlen vok de nem baj mert ez igy nagyon szexxxxi :)
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 20:52

nem akkor kell lenyelni amikor kérik
Úgy az igazi!!!
Fotód van? (Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 20:53
Fotód van? (Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

meg amikor az egész a számba megy szinte mindig kijön egy pici a számból és végigfolyik rá a mellemre :) olyakis szerencsétlen vok de nem baj mert ez igy nagyon szexxxxi :)
Legyen igazatok!
Persze izgató, főleg ha a lány játszadozik vele, de őszintén: minden élvezéskor arra figyelni, hogy egy kicsit ide, egy kicsit oda, meg ha az egész a szájba megy, a lány legyen szíves kicsit kicsurgatni?
Persze izgató, főleg ha a lány játszadozik vele, de őszintén: minden élvezéskor arra figyelni, hogy egy kicsit ide, egy kicsit oda, meg ha az egész a szájba megy, a lány legyen szíves kicsit kicsurgatni?
helló mikor probáljuk ki??
Persze, hogy nem kell, mert ABBAN VAN A VITAMIN!!!
nemcsak finom, vitamindús és egészséges is?:)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 13. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igen jól hangzik... szerencsés a barátod :)
Sok vitamin van a spermában!olvastam a napokban egy cikket hogy lehet a sperma izét befolyásolni:)
Sok csokit kell enni és zöldségeket ha kitarto az ember akkor lehet hogy az is megszereti aki eddig nem szerette!Sőt még a mennyiséget is lehet de azt nem mindig célszerú csak olyanoknak akik télleg szeretik és teccik ha sok spriccel és sűrű.Ugyhogy hajrá lányok 1 szer mindenkinek ki kell probálni a spriccet:)
Sok csokit kell enni és zöldségeket ha kitarto az ember akkor lehet hogy az is megszereti aki eddig nem szerette!Sőt még a mennyiséget is lehet de azt nem mindig célszerú csak olyanoknak akik télleg szeretik és teccik ha sok spriccel és sűrű.Ugyhogy hajrá lányok 1 szer mindenkinek ki kell probálni a spriccet:)
Ti valami szigeten laktok?:-)))