/ 2 oldal
Hozzászólások
Na, te most rátaláltál a lényegre….
Okos pali vagy te.
Tényleg nem értitek?
A sok zsepi azért vagyon, mert a spermát azzal tüntette el az arcáról vagy a testéről.
Tényleg nem egyértelmű?
Ja, hajnalban egy pöttyet nem figyeltem. Ahogy látom, te még a pinában is a csomót keresed a kákán… Ez sajátos irónia volt a részemről, mielőtt kijavítanál ismételten.
Én tökéletesen egyetértek veled. Talán az itt a gond, hogy sokan minél hamarább szeretnének egy ilyesfajta kapcsolatban részt venni, és nincs kellő türelmük.
Nem írnak vissza, megszakad az ismerkedés és eltűnnek, stb. És? Majd egyszer lesz valami, és lehet pont akkor, mikor nem is számít rá az ember. Ez ilyen játék.
(1) Üdv mindenkinek!

Én már évekkel ezelőtt írtam a kalandjaimról, ami egy kedves párral és velem történt meg. Akkor ígértem, hogy elmesélek még egy történetet, amiben három pasi és két nő szerepelt.
Hát igen.
Még most is ha rágondolok, akkor elfog valamiféle borzongás, mert ugye ezt ritkán éli át az ember egyedülálló pasiként. Nekem szimplán szerencsém volt, mert egy olyan párral volt szerencsém összejönni, akiknek a szex eléggé központi téma volt az életükben. És tudtak is élni rendesen... Nem voltak nagyon gátlásaik, és velük megláthattam, hogy mi is az a házi pornó. smile
De tényleg. Komolyan, mintha valamiféle filmbe csöppentem volna, de abból is a leggátlástalanabba. De ezt jó értelemben kell venni, mert bár szexeltünk mint a nyulak, de azért mégsem volt egy igénytelen valami. Remélem ez azért érthető, bár talán picit képzavaros lehet ez a szöveg.
Na mindegy.
A történet előtt, hogy könnyebb legyen elképzelni a dolgokat, azért pár szóban bemutatom a résztvevőket. Mert tudom, hogy így talán jobban bele élheti magát az ember. smile
Én akkor 31 éves voltam, a baráti pár férfi tagja pont ugyanennyi, a párja meg egy csinos 28 éves pici kis hölgy. És mint mondtam, eléggé imádták az erotikát…
De ez talán nem is igazán fedi a valóságot. Komolyan, ennyire vad és szabad emberekkel szerintem ritkán találkozhat az ember.
Elég sok élményt sikerült szereznem, míg tartott ez a kapcsolat. Én úgy fogalmaznék, hogy rövid volt, de annál tartalmasabb. smile
De visszatérve a lényegre egyik nap felhívnak este, hogy volna e kedvem velük, meg egy őáltaluk ismert fiatal lánnyal és pasival, egy házi swinger partira.
(2)
Hát mit mondjak…
Három pasi, meg két hölgy.
A lány 20 éves volt a pasi meg éppen 21, és ők régebben ugyan jártak, de mondták nekem, hogy az már a múlté. Szexelni még összejárnak, de azon kívül semmi komoly. Ami persze nem igazán volt igaz a srác részéről, mert csak féltékeny lett a végére… De nem csak rám, hanem a helyzetre talán. Nem volt ő még erre teljesen felkészülve szerintem, pedig tényleg jó fej volt. De hagyjuk ezt. Mindegy.
Tehát megbeszéltünk egy estét és mondták, hogy menjek át nyolc órára hozzájuk, ha benne vagyok. Persze engem nem nagyon kellett noszogatni, mert éreztem, hogy ilyen lehetőség nem sokszor fordul elő egy pasi életében. És ez így is van.
Elég feldobott hangulatban, a kíváncsiságtól majdhogynem remegve mentem át hozzájuk azon az estén. Nagyon kíváncsi voltam a lányra és arra, vajon hogyan is fog ez a dolog lezajlani. Bár azt szerintem nem nagyon lehet leírva visszaadni, hogy ilyenkor mi is jár az ember fejében. Tudod, hogy ez tényleg meg fog történni, nincs falsulás meg kamuzás, aznap este te szexbuliban fogsz részt venni, ha tetszik ha nem… smile
Ez valami olyan fura állapot, ami szerintem nagyban motiválja azokat, akiknek már ebben van némi tapasztalata. Ennyi idő után is ha rágondolok, előttem van az egész.
De visszatérve.
Mivel az ismerős pár közel lakot hozzám, csak egy kerülettel arrébb, ezért hamar ott is voltam a megbeszélt időre. Panel, x-edik emelet. Felkapuzom ők beengednek, én meg a liftre várva azon gondolkodom, hogy ebben a nagy házban sokan Magdi anyust bámulják a tv-ben, én meg megyek éppen egy szex buliba, amiről ezeknek az embereknek fogalmuk sincs. smile
Vicces volt. De tényleg.
(3)
Kilépek a liftből és csengetek az ajtón, ami egyből nyílt is, és az ismerős lány nevetve invitál befelé. De gyorsan, mert ugye a szomszédok… wink
Azért félszegen léptem be, de a kíváncsiságom az már a tetőfokára hágott a helyzet miatt. A párja éppen fürdött, onnan kiabált ki nekem, üdvözlés gyanánt. Tényleg jó fej srác volt, és nagyon laza. Mint mondtam.
Amint az előszobában veszem le a kabátom előjött a fiatal lány, és hát… hogy is mondjam akkor éreztem, hogy nagyon szerencsés ember lehetek én, ha ezt nekem megadatott aznapra. wink
Egy nagyon csinos és aranyos lány állt velem szemben, aki picike volt és úgy mosolygott, hogy azt leírni nem nagyon lehet. Kinézetre ugyanolyan volt mint az ismerős hölgy, csak hát alig volt 20 éves. Tényleg olyan fura volt, hogy egy ilyen fiatal és csinos lány ilyesmire adja a fejét, de én ugye azért ezt nem nagyon bántam. A másik srác az késett egy kicsit, így hármasban kezdtünk el beszélgetni és picit iszogatni, mert ugye mégiscsak buli van, vagy mifene.
Nagyon közvetlen volt és látszott rajta, hogy tényleg szeretné ezt kipróbálni, és nem csak valamiféle rábeszélés hatására van ott jelen. Nagyon izgató volt a helyzet, meg kell hogy mondjam. wink
Beszélgettünk, nevetgéltünk, és annyira fura volt a helyzet, mert kívülről nem látszódhatott egy idegen számára, hogy itten nemsokára egy szexbuli lesz. Poénos volt és felszabadult az egész légkör. Nemsokára megérkezet a fiatal srác is, és ő is csatlakozott a társalgáshoz. Egy magas, /nem vagyok meleg, de tényleg jóképű és fain kis pali volt,/ akin azért én láttam, hogy valami nem stimmel. Picit talán fura volt neki ez a helyzet, a volt barátnő miatt. Kicsi féltékenység. Hát nem tudom, ez van.
(4)
De ezt azért nem is nagyon mutatta az elején, csak a vége felé kezdet picikét hisztizni. Meg megkérdezte ugyancsak a vége felé, hogy bekapnám e a farkát, ha már arra jártam… Na jó, nem ezekkel a szavakkal, de a lényeg ez volt. Vicces volt.
Akkor végül is kiderült, hogy van benne egy pici bi vonal is, ami engem ugyan nem zavar, de én ha nem probléma ezt kihagynám. wink
Meg ugye az ismerős párnak a férfi tagjában sem volt semmilyen bi hajlam. De a srác még fiatal volt nagyon, és szerintem csapódott ide-oda az életben és gondolta mindent kipróbál, ha teheti.
A fiatal lány mesélte, hogy ott volt amikor a srác a „szájára vett” egy pasit, és azok után valahogy nem tudta tovább tisztelni. Vége is lett a kapcsolatuknak. De hát ez van, ízlések és pofonok. De hagyjuk is ezt.
Tehát már jó egy órája beszélgettünk és lazultunk, mikor végre kijött a zuhany alól az ismerős srác, akin nem keveset tudtunk nevetni, mert tényleg képes volt órákig fürödni. Róla még azt kell tudni, hogy… hát… embertelenül nagy szerszám birtokosa volt. De tényleg. Komolyan. Én ilyet ugye csak filmekben láttam, de élőben az valami brutál.
A jó isten valakinek ezt ad vagy azt, de ő valahogyan háromszor állt be a sorba… Mikor először megláttam az első hármasunk során, akkor majdnem levált a retinám. Esküszöm.
És a legkomolyabb az volt, hogy a párja ezt bírta, és hát imádták a popsi szexet. De még hogy.
Ezért sem féltettem a fiatal lányt mert tudtam, hogyha ezzel már megbirkózót egy párszor, akkor nagykárt már benne tenni nem nagyon tudnék. wink
De elég már a farkak leírásából… Csak érdekesség képen írtam le ezt is.
(5)
Na tehát.
Ülünk, állunk, beszélgetünk, dohányzunk és iszogatunk, mikor is eljött az a pont, mikor a fiatal lány ahogy előttünk ül a kanapén, engem és a fiatal srácot magához húz…
Elkezdi kigombolni a nadrágot és kéjesen, de tényleg, veszi elő a szerszámokat és elkezdi kényeztetni a farkunkat. Én nem nagyon kaptam levegőt, mert olyan izgató volt a helyzet, hogy azt tényleg nehéz leírni. A pár is elkezdett egymással foglalkozni, és pár pillanat alatt mindenki pucéran állt a szoba közepén.
Na itt vagyok bajban, mert mi a fenét is írhatnék a szexről? Minden volt, ami elképzelhető egy ilyen ötös helyzetben. De tényleg. A két lány kényeztetet minket szájjal felváltva, egyszerre, és mi is őket ugyanúgy. Hihetetlen élmény mikor hátulról kényeztetsz egy nőt, és eközben egy elefánt méretű hímtag meg lent van majdnem a torkán. Tiszta pornó.
Eközben meg a fiatal srác dugja a feleséget, és mindenki nyög meg liheg, és tisztán élvezi a szitut. Ezt a filmek nem adják vissza, ezt ki kell próbálni.
Én természetesen rávetettem magam a lányra és valami hihetetlen, ahogy látod amint élvez és látod rajta, hogy tényleg imádja ha rendesen megvan „szeretgetve”. smile
Az egyik orgazmusa olyan jól sikerült, hogy rendesen lekaparta a körmével az anyajegyem a vállamról. De komolyan. Véreztem mint a disznó… Pff…
Nagyon tudott élvezni, főleg hogy hárman is tettünk érte de rendesen. Hát ez van. De természetesen a feleség sem maradt ki a jóból, amit lehetett azt vele is megtettük. smile Nagyon nagy élmény volt ez akkor nekem.
A szex közben persze voltak szünetek is, mivel ez egész hajnalig tartott, és közben meg- megálltunk dohányozni, és persze inni is kellett valamit. De részeg senki nem volt, mert nem az volt ugye a cél.
(6)
Végül is egész este szexeltünk, bulizgattunk, és elég jól éreztük magunkat. Olyan házibuli hangulata volt az egésznek csak senkin nem volt ruha, és a pasiknak meg állt a szerszám, a nőknek meg nedves volt a… hát az.
Reggelre eléggé elfáradt mindenki, és csak feküdt mint egy darab fa. smile Beszélgettünk lazultunk, én meg arra gondoltam, hogy ez tényleg velem történt meg? Fura volt. Egy szexbuli ami ilyen szinten kötetlen, az szerintem elég ritka lehet. Na, nem is volt több ilyenben részem, ezután valahogy többet erre nem került sor köztünk.
Ez egy egyszeri alkalom volt, és őszintén megmondva nem nagyon bántam meg semmit. Azt viszont sajnáltam volna ha ezt kihagyom, mert megijedek vagy valamiért nem értem volna rá. De nem így történt, és ez egy olyan emlék vagy inkább élmény, amit persze nem fogok majd az unokáimnak elmesélni, de legalább én tudom, hogy mi is történt akkor.

Még egyszer üdv mindenkinek és bár ez lehet, hogy közhely, de az életet élni kell és nem állandóan csak keseregni.
Hát helló.

Már ne is haragudj de nem nagyon értem, hogy most neked mi is a kérdésed a fórumban. Van egyáltalán?

Vagy azt akarod közölni mindenkivel, hogy aki szép az jobb az ágyban? De miért is?
Vagy aki szép, az többet szexel? Talán, de ez is a nőkre vonatkozhat inkább, mert ugye a pasiknál ez nem így működik. Egy pasi nem szép, hanem vonzó vagy nem vonzó.
És ez szerintem nem a kinézetén múlik elsősorban. De egy „csúnya” pali is szexelhet reggeltől estig, ha van egy párja. Nem?
Már ne is haragudj, de te szűz vagy? Ez a gondod? Csak mert írtad, hogy rossz aggszűznek lenni ennyi évesen.
Szerintem tényleg el kellene menned egy „dolgozó lányhoz”, aki az érettebb korosztályt képviseli és ő hidd el, hogy meg fog szabadítani minden feszültségedtől. És ezt nem viccből vagy bántásból írom neked.
Ha nem lépsz, így maradsz. Picit meg vagy keseredve ahogy látom…

És ha már nem vagy szűz, akkor magabiztosabban fogsz tekinteni a párkeresésre. Gondold meg.
Lehet itt találni partnert vagy partnereket, de elég nehéz. Szerintem inkább a szerencse a meghatározó, és türelmesnek kell lenni. Sokan azt gondolhatják, ha felrakok egy hirdetést vagy írogatok mindenkinek, akkor már holnapután meglesz minden.
Hát nem. smile
Szép képek.
Jó képek, de pár hozzászólás az Lol kategória... vigyor3
Üdv!

Ahogy nézem, ide is inkább csak veszekedni járnak az emberek... Vannak akiknek semmilyen személyes tapasztalata nincs erről a dologról, de a véleményét bőszen hangoztatja.
Bár mindenkinek joga van erre természetesen...

De így szerintem már picit vicces ez az egész.
Sziasztok! smile

Bár tudom, hogy most már elég késő van de ha valakik úgy gondolják, hogy szeretnék az mai napjukat feldobni egy normális és picit azért tapasztaltabb pasival, akkor én szívesen mennék. smile

Elég unalmas ez a hétvége, és ha mások is így gondolják szóljanak nyugodtan. Vagy talán holnap mert tudom, hogy ezt nem lehet azért ennyire elkapkodni... smile

Üdv!
Türelem... smile

Szerintem ma megírom. Reggelre lesz mit olvasni azt ígérhetem, és igaz történet lesz. Az egyik legjobb élményem... smile
Bocsánat, de nem vagy biztos magadban...

És ez nem jó!
Tudnod kell, hogy jó vagy a szexben és akkor nem félsz attól, hogy mással jobban érzi magát. De mondjuk egy ilyen hármas szituban az nem jelenthet problémát, hogy a pár női tagja jól érzi magát. Miért?
Mert ez újdonság, és nagyon izgató. De ez nem jelenti azt, hogy nem téged szeret, vagy veled nem olyan jó a szex. Ez csak az újdonság varázsa nem több. És a cerka méret nem számít, hanem csak a technika. smile ))
Na végre!!

Elég rég jártam erre de amiket most olvasgattam mint hozzászólás, azok csak az egymás köpködéséről szóltak....
Miért bántuk egymást, mikor mind a szex kedvtelői vagyunk?

Ráadásul egy olyan dologról van szó, ami csak keveseknek adatik meg. Örüljünk, hogy van erre partnerünk és ne veszekedjünk feleslegesen. Szerintem...

De ez a pályázat nekem tetszik, és én be is nevezek.... smile ))

De megkérdezném, hogy az nem baj e, hogy én egy olyan kalandot mesélnék el amivel mondjuk már régóta adós vagyok? smile ) Három pasi és két lány lenne benn a szereplő. De ebben van egy házaspár is. smile ) . Meg egy pár akik akkor már nem voltak együtt, de szexelni azért összejöttek.
És persze én is ott voltam... smile )))
Én valahogy nem tudok kínos helyzetet elképzelni a szex közben. Tényleg. Mondjuk én bolond vagyok, és minden cikinek tűnő helyzeten is csak derülök magamban. smile
Ha valami nem úgy sikerül mint ahogy szeretnénk, az is csak egy tapasztalat. És ezen görcsölni szerintem hülyeség.

De volt olyan még nagyon régen, hogy a popsi szexnél történt egy kis baleset... smile Na az elég ciki nem? Én mégis csak röhögtem az egészen. Ez is egy természetes dolog és aki ezen kiakad, az inkább olvasson egy könyvet. És nem hibáztatnék ezért egy lányt, mert neki ez anélkül is gáz. Inkább elveszem a dolog élét, és akkor legközelebb nem fog félni emiatt. Mert a gátlások könnyen kialakulhatnak egy komolyan ciki helyzetnél. És akkor ne legyen soha többet mert fél? A fenéket! smile
Hát nem tudom...

Bár én sem túl hízelgőt írtam róla, de szerintem azért van benne valami abban amit te mondasz. smile
Persze így vagy úgy néz ki mostanra de én sem gondolom, hogy ha mondjuk egy szwinger klubban felkínálná magát valakinek, az nemet mondana. smile Már csak a neve miatt is. És persze kicsit húsos már, de azért ezt a fajta húsóságot nagyon sok pasi szereti. Szerintem sokan kihasználnák az alkalmat már csak azért is, hogy a haveroknak tudjon dicsekedni ezzel. Az agya meg kevés pasit érdekel, mint ahogy ha szexről van szó akkor az nem is számít. smile
Üdv.

Már ne is haragudj és félre ne értsd, de így soha nem fogsz találni senkit. Jól leírtad, hogy mit is szeretnél de ez nem így működik sajnos.
Nem gondolhatod komolyan, hogy majd a párok fognak írni egy szóló srácnak. Ráadásul bemutatkozó levelet, képpel telefonszámmal. smile Ez nem ilyen játék.
Neked kell írni és bemutatkozni, nem fordítva.
Csak azért írtam ezt neked, mert ha komolyan akarsz egy ilyenfajta dologban részt venni, akkor máshogyan kell megközelítened a dolgot. Így halott ügy.

De tényleg nem bántásból szólok bele, csak gondoltam segítek egy picit.

De végül is azt teszel amit akarsz, a te dolgod. smile
Én is megnéztem eme gyöngyszemet a művésznőtől. Hát igen, picit már nem úgy néz ki mint a fénykorában... smile
De ugye rohannak az évek, és aki elkényelmesedett az elkényelmesedett. De nincs is ezzel gond, mert van akinek az ilyen testalkatú nők az etalon és ezt imádja. Mindenki amit szeret.
A gond vele inkább ott van, hogy nem volt esze kihasználni a perc hírnevét és fogni magának egy olyan pasit aki élete végéig, vagy legalábbis sokáig eltartja. Mert ugye rendes melóhelyre neki nincs esélye, és nem is menne. Luxus prosti volt, és 1000 eurót kapott egy kis szexért. Most meg szerintem ennél kevesebbért eszi a pornósok keserű kenyerét. Ráadásul már 30-éves is egy olyan szakmában, ahol sorban állnak a 18-20 éves mindenre kapható lányok. Nincs már neki nagy esélye semmire sem.
Én tényleg csak szánalmat éreztem iránta, de semmilyen szinten sem ítélem el. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Ő is.
Talán nem kellett volna azt a sok pénzt kólára költenie amit megkeresett, de hát a prostik ritkán fektetik be a pénzüket. Csak élnek, aztán meg pislognak a világra.
De a jelenet szerintem jól sikerült nem finomkodtak vele, de azért nem kapott olyat ami másoknál megszokott. smile

Félek nemsokára még durvább filmekben lesz látható mert a pénz az kell, de ő már nem az a hamvas teremtés akiért kapkodnának a producerek. Hát ez van.
Talán mert a Barátok-közt legújabb részét mindig izgalmasabbnak találják, mint egy pornót. smile
De azért ismerek én olyan hölgyeket is akik bizony szeretik, és ráadásul Rocco a kedvenc... jó mi?
Aki nézi, az egyből a legdurvábbat kedveli meg. És szerintem sokan is nézik a hölgyek közül a pornót, ez ma már nem akkora hanák.
Női tanga?? smile

Te tudsz élni ember! smile

Ha én elképzelem magam, egy belépés csak 18cm-fellett feliratú női tangában...na az nem semmi lenne. Na jó csak viccelek de mondjuk úgy már érthetőbb, ha valaki ilyet hord és az a párjáé. Ez is csak egy szex játék és praktika, akkor hát miért ne. De ha nem a párodé akkor is hord, és tedd mindig azt amit te szeretnél. Engem sem érdekelnek a társadalmi elvárások és a megszokások. Jó másnak lenni mint az átlag.
De ha én előttem szálnál fel mondjuk a buszra és mint a kispicsáknál kikandikálna a női tangád, akkor azt hiszem bearanyoznád a napom. smile Végem lenne de ne értsd félre, csak nekem ez inkább vicces.

Na üdv!
Hát nem tudom... smile

Nekem valahogy nem jön be a férfi tanga. Nincs vele gondom ha más használja, de nekem ez nem fekszik. Hülyén érezném magam, hogy ez van rajtam az utcán. Meg eszembe jutnak az olyan filmek ahol egy nem várt szituban le kell vetkőzni, és akkor mindig az ilyen tangás dagi pasik a poén tárgyai... smile

Na nem vagyok dagi, de akkor is. Elüt egy autó és miközben pakolnak be a mentőbe rajtam röhög mindenki, hogy nézd már ezt faszt, milyen tanga van rajta...
Jó persze ez nem mindennapos, de én akkor is kihagynám. Én lennék a 2-es kórteremben a kis buzi, akinek eltört a lába. smile Pedig csak szeretem a tangát, ezek meg rögtön levonják a következtetéseiket.
Láttam strandon is pasikat ilyenben, és hát...ez nekem elég durva. Rajtad van a tanga csík a naptól, és az nem múlik el egy könnyen. De nem is értem őket mert én inkább elmegyek nudizni, és akkor mindenhol barna lesz az ember. Nem? De mondjuk eddig csak idősebb pasikon láttam, talán a fiatalabb korosztály ezt nem is igényli. smile Nem tudom. De amikor egy 50-év körüli, hasas és szőrős ember tangát hord a strandon...na az nem semmi fless. smile És amikor hajolgat a pokróc körül...

Na jó én tényleg nem ítélem el ezt sem, mint ahogy semmit sem ami valakinek örömet okoz, mert mindenki más, és mindenkinek más az élete. Meg ami érdekli. smile

De én nem hordok az biztos, mert nem érezném magam benne jól.
Bocsánat de valahogy most én úgy látom, hogy nem nagyon pörög ez a fajta dolog itt a GG-n. smile
Mármint mintha mindenki visszavett volna, és nem akarnának egy ilyen szituba kerülni. Bár olvasva a rossz tapasztalatokat talán sokan úgy gondolják, hogy hagyom a fenébe az egészet. Vagy csak jönnek az ünnepek, és most mindenki másban van. smile A fene tudja. Bár lehet, hogy ez nincs is így csak én látom rosszul.
Mondjuk nem írtam senkinek sem, tehát nem az elutasításokból gondolom ezt. Csak olvasgatva a GG-t, most erre gondoltam.

Na mindegy, üdv mindenkinek!
Akkor úgy látom, hogy a párok közt is két típus van.
Vannak akik érzelmi alapon szeretnének egy ilyen játékban részt venni, és vannak, akik meg pornózni akarnak.
És ugyanez van azoknál, akik szóló pasit keresnek. smile
Én nem ítélném el egyiket sem, mindenki ami neki tetszik.
Csak tényleg gáz lehet, ha két különböző találkozik... smile
Bár nekem már sikerült négy kedves és aranyos párral is összejönnöm, de ettől függetlenül osztom azt a véleményt, hogy nehéz dolga van annak vagy azoknak, akik ezt szeretnék kipróbálni.
Én 10%-ék esélyt adok a dolognak az ismerkedés elején, és akkor is, mikor mondjuk pár óra választ el a találkozástól. És attól függetlenül, hogy előtte mondjuk hónapokig leveleztünk, és már telefonon is többször beszéltünk egymással.
Nagyobb esélyben gondolkodni szerintem felesleges, meg ugye a csalódás is nagyobb, ha mégsem lesz belőle semmi. smile
Bár én beijedt párral még nem találkoztam ez is igaz, de volt olyan is, hogy az én hibámból nem jött össze a randi. De nem ijedtség miatt csak ugye emberek vagyunk, és a Murphy törvénye az sajnos tényleg egy létező dolog. smile Hát ez van. És az is igaz, hogyha az első randit elszúrod akkor több már biztos nem lesz, mert minek is bízzanak meg egy vadidegenben, aki már eljátszotta a bizalmat.

Múltkor poénból elkezdtem nézegetni a párt kereső pasik beírásait és adatlapját, és tényleg sokan írják, hogy diplomával és kellő intelligenciával is rendelkezem, de az írások ezt valahogy tényleg nem tükrözik. smile Persze nem mindegyik, de azért a nagy részére ez igaz. Nem tudom, talán jobban néz ki az adatlap ha magasabb iskolai végzettséget írnak bele. Ki tudja? Meg nem is érdekel, szerintem nem az iskolától függ egy ember személyisége.
Hmm... talán amikor felhívnak, hogy mikor fizetem már be a számlát... pardon, de ez most így adta magát. smile
Jaj hölgyem, már ha tényleg az is vagy, valami frusztrációt érzek minden hozzászólásodban. smile
Nyugalom, a mindenkit lenéző és mindent jobban tudok mindenkinél típusú szövegre, sajnos senki sem kíváncsi.
Tanárnő...
Meg tantra? smile
Inkább egy dühös „kispicsára” emlékeztetsz, aki haragban van a világgal.

Na hagyjuk.
A szex az agyban dől el.

És nincs mese. A cerka csak egy eszköz, amit te irányítasz. Ha úgy mész neki a szexnek, hogy azon parázol jaj csak nehogy korán elmenjek, jaj nehogy most ne álljon rendesen, akkor ez mind be is fog következni. smile
Meg kell tanulni uralni a tested, de ez a fejben játszódik le.
De, hogy hogyan is éred el ezt, az már nehezebb kérdés. Szerintem sok szex, mert ugye gyakorolni kell ha alkalmazni is akarjuk. De szex közben ne az élvezetre figyelj elsősorban, hanem dugj úgy, mint ahogy a pornósok teszik. Hú, ez most nem tudom mennyire is érthető.
Az összes pornós pali azt mondja, hogy az agyával tudja irányítani a dolgokat, és ezért bírják olyan sokáig.
Tehát ne azt nézd és érezd, hogy úristen de jó itt most ezzel a lánnyal, hanem fogd fel munkának és gondold azt, hogy neked most az a dolgod, hogy örömet okoz a párodnak. Mindegy, ezt most jobban nem tudom elmagyarázni. Kapcsold ki az agyad és ne hagyd, hogy az élvezet miatt megint besülj.
De ehhez is idő kell, és van akinek soha sem fog ez menni. Én is ismerek olyan palit, akinek még 7-év után is 3-perc a szex. Az talán inkább már betegség, és szakemberhez kell fordulni. De csodaszere neki sincs, csak a beszélgetések közben segít talán a gátlásokat levetkőzni, és mutat egy irányt amerre érdemes elindulni.
Én mindig érdeklődve olvasgattam az ilyen „korán elmegyek” típusú embereket, mert nekem ez olyan távolinak tűnik. Pedig nálam sem működött mindig minden úgy, ahogyan mostanság. smile Csak tudatosan edzettem magam mert én bolond vagyok, és jobban szeretem a több órás játékokat. Én inkább talán már a másik véglet vagyok, amiből már volt is problémám. És nem is egy. smile )
De kit érdekel, senki sem tökéletes.

Akinek meg ilyen problémája van, azzal teljes szolidaritást vállalok, mert ez tényleg nehéz kenyér.
Annyi ilyen történetet halottam már lányoktól is, és uraim, ők valahogy mind kinevették az illetőket. Meg ugye ha elsőre ezt kapják, akkor ritkán van második alkalom. A nők egyébként is nehezebben mennek el mint a pasik, több odafigyelés és idő kell hozzájuk.
Hát igen sokan mondják, hogy jönnének, de mikor meg kell jelenni addigra eltűnnek. Pedig szerintem a magán buliknál van igazi önfeledt szórakozás. Meg így, hogy el sem jönnek mikor pedig megígérték, így bizony tervezni is nehezebb.
Egy jó buliba kell vagy három pár, és egy-két „kiegészítő”. smile Szóló pasi és lány. De nem tömegnek kell lenni, hanem azért bensőségesebbnek kellene lennie. Bár ez csak az én véleményem. Lehet, hogy ettől ez még nem igaz.
És talán ha kisebb a létszám is, akkor talán a feloldódás is könnyebben fog menni. Bár azt tényleg nem értem, hogy aki ilyenre adja a fejét az miért félszeg? Mikor már ott van és tudja, hogy a többiek is szexelni jöttek. smile Talán túl nagy elvárással indulnak neki páran, és ezért nagy lehet a csalódás is. De akkor meg ha látják, hogy itt bizony senki sem szimpatikus, akkor meg nyugodtan el kell menni. Én nem érezném cikinek ha a párom menni akarna, simán lelépnénk. Ezt csak akkor lehet csinálni, ha mindenki akarja. Ezzel nincs semmi gond.
Igen, van ebben valami.
Szerintem a szimpátián bukik el a döntő része az ismerkedéseknek. Hogy négy ember teljesen megfeleljen egymásnak, na az nem lehet egyszerű. Bár szerintem már az elején, az adatlapot nézve is lehet következtetni, hogy akinek írok, az majd a későbbiekben mennyire lesz szimpi. Már ha persze valamennyire ki is van töltve.
De a személyes találkozón dől el minden. Legalábbis szerintem. Ezért nem kell hónapokig levelezgeti, hanem a lehető leghamarabb találkozni és beszélgetni. Mert abból látod, hogy milyen ember is a másik.

Akik meg hazudnak a lapjukon, azokat én sem értem. Miért nem lehet őszintének lenni, mikor úgyis kiderül minden. Vagy persze nem. smile
Hát nem tudom. smile Szerintem úgy elkezdeni, hogy csak az egyik fél akarja úgy lehet, hogy elég nehéz lesz. Bár halottam már olyat, hogy az első után az aki eddig kételkedett, az nagyon rákapott a dolog ízére. Ez is benne lehet, de azért rosszul is elsülhet.
Persze a pasik alapjában önzőbbek, és nagyobb bennük a birtoklási vágy is. Bár erre is van példa a másik oldalról. De azért arra, hogy a párja hozzon neki még egy csajszit, persze kevesen mondanának nemet. smile De ez érthető is. Viszont fordítva az már talán nem ennyire könnyű. Látni és hallani azt akit szeretsz, hogy hogyan is viselkedik egy vadidegen pasival, na azt lehet, hogy páran nem tudnák tolerálni. De ez nem is való mindenkinek. Csak bolondoknak, akik a szexet teljesen eltudják különíteni a magánélettől. Nekem most nincs párom, de ha majd újra találok egy bolond csajt, akkor én nem zárkózók el semmitől sem.
Bár ez az én véleményem de én akkor is úgy gondolom, hogy addig vannak ezek a hezitálós és féltékenykedős jelenetek, amíg meg nem égeted magad de rendesen.

Utána már máshogy kezeled az ilyen helyzeteket is. Attól még szerethetsz valakit és ragaszkodhatsz hozzá, ha mással is szexel. Bár lehet ez így furán hangzik. De szerintem egy hármas vagy négyes vagy akármennyi, az nem rombolja a kapcsolatot. Inkább erősíti. Szerintem éppen, hogy azok akik erre vetemednek azok szeretik igazán egymást, és fogadják el az életet. Én nem tudok annál jobb bulit mondjuk hétvégére, hogy két pár találkozik és iszogatnak, buliznak, beszélgetnek, és a végén szexelnek egész reggelig. smile
De tudom, hogy ez sokaknak csak a fantáziájában létezik mert lépni nem mernek, pedig még ha rosszul is sikerül az este, akkor sincs semmi. De mi van ha jól sikerül? Na, ezért kell kipróbálni. Gondolom akik már részt vettek ilyenben azok tudják, hogy miről is beszélek. Akik meg nem, azoknak meg bátorságot, és sok sikert. smile

De azt mondjuk tényleg nem értem, hogy vannak itt csinos partnert kereső párok de ahogy látom, megrekednek a keresgélésnél. Pedig szemmel láthatólag vannak hozzájuk illő párok, akik szintén keresnek. Ezt nem értem. Ha csak az itteni partner keresőre rámegyek akkor tömegével látom, hogy igazi bevállalós párok hirdetnek, és hirdetnek, és még mindig hirdetnek. Mi a baj?
Ezt megválaszolhatná egy pár, akik most mondjuk unatkoznak és nincs jobb dolguk éppen.

És még valami csak a kíváncsiságom miatt, ha mondjuk rendezésre kerülne egy swinger házibuli a GG közönségéből, akkor vajon lenne elég bátor jelentkező? smile
Persze nem a pasikra gondoltam, mert abból biztos túljelentkezés lenne, mint mindig. Még a szimpi nem szimpi, és vajon kik lesznek kérdés is megoldódna, mert aki jön azt meg lehet nézni az adatlapján. Akiknek meg mindenáron arcképek kellenek, azok ne swingerezzenek. Ezt csak azért, mert itt látom nagy a punyadás, és mindenki csak a másikra vár. smile
Persze ha nem, akkor nem.
Hát igen.

Nehéz dolog ez, és nem is egyszerű. smile
Természetesen nem hátrány ha az adatlapod rendesen ki van töltve, és van pár kép is hozzá. Az, hogy ez most csak a farkad, az egy ilyen oldalon nem akkora gáz. Elvégre senki sem rakja ki a farka mellé az arcképét. Már ha van esze. Ha válaszolnak és rendes képet kérnek, akkor meg küldjél. Ebben nincs semmilyen kompromisszum. Ezt muszáj.
A fontosabb az, hogy hogyan szólítod meg azt akivel ismerkedni szeretnél. Miket írsz és látszódik e, hogy csak egy sablonlevelet szúrtál be. Erre figyelni kell. Ha már szeretne az ember valahova „bekerülni”, akkor vegye a fáradságot és írjon egyénileg mindenkinek. Ez sem hátrány.
Jó ha nem két sort írsz, hanem veszed a fáradságot és amit gondolsz azt leírod.
Ez beválik és válaszolnak?
Nem.
Nincs tuti recept. Vagy szerencséd van, vagy nincs. Akár évekig is várhatsz, hogy legyen valami. Ez türelem játék. Ez van.

Figyelj rá, hogy az őáltaluk megadott kritériumoknak megfelelj. Még ha hülyeség is, de nem lehet mit tenni, mindenkinek megvan a maga „ideálja”. Ha nem illesz bele abba a képbe amit ők maguknak kitaláltak, akkor hiába görcsölsz. Nincs értelme.
De a lényeg, hogy válasz a legritkább esetben érkezik ha elutasítanak. Még ha mindent überfrankón teszel is, akkor sem válaszolnak. Miért? Mert.
Akik pasit keresnek és ezt a lapjukon is feltüntetik, azok töménytelen levelet kapnak. De mindenkitől. Ezt hidd el. Egy idő után szerintem a kezdeti lelkesedés átmegy undorba. Szerintem.
Most képzeld el azokat a leveleket amik így szólnak, hogy:
-megbasznám a nődet
-beszállnék nagy a farkam
-szia engem érdekel, írjatok erre a címre stb...

meg a többi alpári „ismerkedős” szöveg.
Ezt inkább hagyjuk.

De tényleg akármit is írhatsz, akkor sem fognak válaszolni. Ez nem divat. Senki nem fog napi húsz levelet írni, amiben elutasítanak. Ez hülyeség. Inkább hagyják a fenébe az egészet.

De visszatérve a te problémádra megnéztem a képeid és már ne haragudj, de nem túl előnyösek. Ki a franc kíváncsi a segglyukadra alulról fényképezve? Ezzel nem fogsz sikert elérni. Legalábbis pároknál. Új előnyösebb képek, normális ismerkedős szöveg, és akkor... és akkor... sem fognak válaszolni.
Ezt fogad el. Nem tudsz mit tenni. Ez van.
Sziasztok!
Nincs valahol egy pár, akik szeretnék az életüket egy picit megfűszerezni? Vagy esetleg valami buli, ahol nincsenek nagy gátlások és mindenki tudja, miért is van ott. E témában szeretnék megismerkedni olyanokkal akik tudják, merik, és teszik is. Gondolom érthető. smile
Sziasztok!

Szerintem nem szabad összekeverni a dolgokat. Ha egy párnál csak az egyik szeretne ilyen dolgok felé nyitni, és a másik csak kényszerből megy bele, „mert ugye szeretem, és ha akarja akkor talán”, azok sosem fognak eljutni a megvalósításig. De mondjuk ez így tudom, hogy nem igaz, mert ugye vannak akik mégis, és utána meg mesélik egy idő után, hogy milyen borzalmas is volt, vagy épp ellenkezőleg, inkább megjön a kedvük és azt írják, hogy hülyeség volt ezen görcsölni.
De szerintem kevesen teszik is meg, ha nincs összhang köztük. Azt szerintem látod és érzed a másikon, hogy nem szeretné ezt csinálni. Csak talán úgy vagy vele, hogy úgyis azt mondom ha balhé lenne, hogy te is beleegyeztél, akkor meg ne engem hibáztass csak.
De mi van, ha a párjának is nagyon tetszik az esemény és hirtelen rájön, hogy ez tényleg az ami, csak szex.
A páromat szeretem, hozzá ragaszkodom, de a szexben szeretem a változatosságot is. Meglepő módon, de nemhogy zavart volna mással látni a párom, hanem teljesen felizgatott.
Na, szerintem ők szwingereznek, a többiek meg csak beszélnek róla. Ha nem izgat a gondolat, hogy a párod mással lásd, akkor nem szabad elkezdeni. De nem is értem, hogy mernek belevágni így? Hiszen nem ez a lényeg? Nem az, hogy elmenjek és jól megdugjam valakinek a nőjét mert nekem az milyen jó, hanem, hogy a párom is jól érezze magát. Akiket én ismerek azok mind azt élvezték, hogy a párjuk jól érzi magát más pasival. Ha meg hölggyel vagy párokkal voltak, akkor is ez volt a motiváció. Volt olyan történetük is, amiben összejöttek egy olyan párral ahol a pasi erőltette a dolgot, de persze ezt titkolták is. És mikor a szexre került a sor, akkor az eddig „erőltetett” hölgy teljesen megőrült. smile Nagyon élvezte az estét, a pasija meg teljesen leblokkolt, és még a végén bevágta a durcást is.
A hülyéje.
Mégis mit gondolt, mással nem élvezhet akkorát a neje, mint vele? Másnak nem tudja sikongva szopni a farkát? Már bocsánat. smile
De nem ez van?
Ha erre nem indulsz be, akkor ez nem neked való. Szerintem.

És még utoljára, de szerintem ez ügyben a teljes tudatlanság hiánya miatt gondolhatja valaki azt, hogy akik ezt művelik azok nem annyira, vagy nem úgy szeretik egymást, mint ami a „nagy átlag”.
Ez butaság.
Esetleg a Tic-Tac-ról nem hallottál valamit? Úgy tudom Budaörsön van.
Gratulálok!
hsz. nem ide való része kimoderálva!

És kedves admin, vannak ezen az oldalon olyanok akik tudják igazolni a valódiságomat, ha esetleg ezzel lenne valami probléma. Olyanok, akiket te is ismersz személyesen.

Gondolom érted? smile

(igen, én értem, de... az ilyen hozzászólásokat vagy a megfelelő topicba, vagy privátban intézzétek! a topic témájának és a bevezető szövegrésznek megfelelően vezessétek a "fonalat"! köszi a megértést!) :tom vigyor2
(6) Egyszer csak szólnak, hogy szendvicsezünk e? Én természetesen nemet mondtam, egy lófaszt, csak bólogattam mint aki már tett ilyet, de gondoltam nem lehet annyira nehéz. smile Meg ugye ahogy láttam, kárt sem tudok tenni benne.
Hátamra vágott a lány és beleült nekem fordítva, majd a párja betette neki a puncijába. Akkor csináltam ilyet először, de ez tényleg más érzés. Már láttam ilyet filmen és tudtam, hogyha nem elég kemény az egyik, akkor könnyen kicsúszik és maszatolás lesz belőle. Szerencsére gond nem volt, és nagyon megdugtuk. De tényleg. Majd folytattuk hajnalig, és számomra tényleg elég jó, és tanulságos este lett belőle. Mikor eljött a búcsú ideje azon gondolkoztam, hogy jó lenne megnézni a filmet, amit persze később meg is tudtam nézni náluk. smile
Megint csak a félreértések elkerülése véget, nem vagyok egy kúrógép. Ezek a kalandok általában rövid ideig tartanak, de talán emiatt intenzívebbek is. Akik ugyan nem rossz értelemben de „nagy üzemben” nyomják, azok mindig keresik az újdonságot, és nem ragadnak le egy pasi mellett. Ők így élnek, nekik ez tetszik. Én meg azt vallom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Senkit sem ítélek el, mert a szexuális élete intenzívebb mint másé. Bár a személyes véleményem szerint a hosszabb távú házibarát az, akivel igazán lehet élvezni ezt. De ehhez viszont nagyfokú lazaság kell. Meg talán a féltékenység is ott motoszkálhat a háttérben, egy ilyen kapcsolat közben. Bár ki tudja?
Mindegy.
Tehát a legdurvább élményem ide kapcsolódik, ritkán találkozhatunk ennyire szex-orientált emberekkel. Nekem tanulságos volt, és legalább ezt is kipróbáltam.
Ha jól emlékszem még háromszor találkoztunk, és ebből az egyik az megint egy lépés volt az ismeretlenbe.
Csörög a telefon és kérdi a lány, hogy nem volna e kedvem x napon átmenni, mert jönne egy 20-éves barátnője, meg még egy ismerős 21-éves pasi. Tehát három pasi, és két lány lenne a buliban. Igazi csoportszex.
Hát, elmentem.
Elmeséljem azt is? smile
(5) Visszatérve az elefántra én azon gondolkoztam, hogy ez vajon hogy férhet be ebbe a pici kis filigrán lányba? De amint láttam ahogy őt kényezteti, már sejtettem, hogy nem lesz itt gond. Egyébként 16-éves koruk óta együtt voltak, a szokásos pici szünetekkel. Mint minden hosszú kapcsolatban.
Amint a párját kényeztette és felém meg négykézláb „figyelt”, rögtön megtámadtam hátulról. Volt simogatás csókolgatás, és nyaltam hátulról, miközben a szájzárral küzdött. smile
Majd beraktam hátulról és meglepő módon, de nem volt szanaszét, ha értitek. Akkor már olyan állapotban volt mindenki, hogy teljes gátlás nélkül élveztük a szexet. Na, nem mintha előtte lettek volna. A srác arrébb vonult és filmezett, én meg különféle pózokban dugtam a párjával. Egyszer csak azt veszem észre, hogy egy csinos csajjal úgy dugok mint egy pornófilmben, a párja meg egy akkora cerkával mint az alkarom, filmez minket. smile Bocsánat, de olyan üvegtigrises lehetett a jelenet.
A lány akkorát élvezet, hogy én is meglepődtem, majd kezembe nyomták a kamerát és én filmeztem, ahogy a teljesen bepörgött pasija nagyon megdugja előttem.
Azt azért kihagytam, hogy a lány az olyan szöveget nyomott szex közben, hogy végem volt. Végig beszélt közben, és teljesen bepörgött ő is.
A hármas minden variációját kipróbáltuk, semmi nem maradt ki. Miközben engem szopott, és közben meg a párja popsiba dugta kutyapózban, na az nem semmi volt. Egy pici popsiba egy ekkora cerka... és nem finomkodott, tényleg mint egy filmben. Gondoltam is, hogy „na bazdmeg”.
Volt cigi szünet is, meg ugye ittunk még pár pohárral, jó és kötetlen volt a hangulat. Mint egy házibuliban, csak itt mindenki pucér volt.
(4) De amellett azért nem mennék el szó nélkül, hogy a kényeztetés közben majdnem megvakultam. De komolyan. Kinézek a pasijára mert már rég zavarta valami a periférikus látásom, erre egy akkora cerka vigyorog rám, persze csak áttételesen, hogy majdnem felröhögtem. Mint egy elefánt. Ilyet csak filmekben látsz, de hogy dugnak vele valakit azt élőben, már ritkán lehet tapasztalni. Nem akarom erre elvinni a témát, de értem azért a pasik félszegségét mikor egy ilyennel kell mondjuk felvenni a versenyt. Talán ezért félnek sokan a pornós lányoktól mert azt hiszik, hogy én mit tudnék ennek vajon nyújtani? Mint a viccben, akkor nyújtsad még nyugodtan. De ez nem így van.
Meglepő módon, de engem kurvára nem érdekel, hogy kinek mije van. Sok olyat olvastam, hogy azon görcsölnek a pasik, hogy mi van ha nekem kisebb mint a másiknak, meg mi van, ha vele jobban élvezi a szexet mint velem. Ez a párokra vonatkozik.
Hát semmi. Semmi sincs. Az talán természetes, hogy egy nő aki x ideje él valakivel együtt, és csak a párja volt neki a kapcsolat alatt, az lehet, hogy elég vad lesz egy ilyen szituban. De nem azért mert annyival jobb, hanem más. És ez különbség. És aki nem tudja azt feldolgozni, hogy a párja láthatólag jól érzi magát egy idegen pasival, az ne is kezdjen ebbe bele. Ez csak szex. Ezt tudni kell.
A cerka méreten aggódó uraknak, meg nem is értem a problémáját. Ha kérdezik mond meg mekkora vagy küldj képet, de ha nem kíváncsiak rá, akkor valószínűleg nem az a legfontosabb nekik. Tudom, hogy vannak akik már feketéket is keresnek, de azoknak meg nem kell írni. smile Ízlések és pofonok. A legfontosabb, hogy tud használni, vagyis legyen valamilyen szexkultúrád.
Van egy ismerősöm aki vagy7-éve (!!) együtt van a pasijával, és még mindig 3-perc a szex, és szigorúan csak egy pózban. Ilyen is van. Ha ilyen jól bírod te is, akkor ne keresgélj. smile
De ha nem, akkor meg ne a méreten görcsölj.

Na mindegy.
(3) Egy panelházhoz értünk és irány a lift. Ott olyan érzésem volt, mintha én nem is én lennék. Mondom ilyen nincs, hogy már megint egy ilyen dologba csöppentem. A lakás egyszobás, de nagyon otthonos, és hangulatos volt. Rögtön jól éreztem magam benne, semmi feszélyezettség nem volt bennem.
Kimentünk az erkélyre ahol cigiztünk, szexről dumálgattunk, és nézegettük azt a lapot ahol megismerkedtünk. Ezen gondolkodtam, hogy elmondjam e, de végül is elég dolgot láttam én már ahhoz, hogy ilyenen ne ütközzek meg. Akit meg zavar vagy elítélendőnek tartja, azzal nem tudok mit kezdeni. Félénken megkérdezték, hogy zavarna e engem, hogy ha ők elszívnának egy „cigit”. Mert ők szeretnek úgy szexelni, és miért ne? Na jó engem sem kellett nagyon kényszeríteni, mert aki ide kerül az már semmire se mondjon nemet. Egyszer élek én is, lehet valami bajom? smile
De azért ne gondolja senki, hogy totál szétcsúsztunk, és nem emlékeztünk másnap semmire. Ez nem erről szól.

Bementünk a szobába, ahol a srác távolabb leült tőlem az ülőgarnitúrára, a lány meg szó szerint nekem eset. Én már rendesen be voltam indulva már magától a szitu miatt is, meg ugye egyebek, ezért hamar lekerült rólam a nadrág. Nem hazudok de olyan kényeztetést kaptam, hogy csak néztem és gondolkodtam, hol rontottam el az életem. smile Vajon miért nem lehet találni egy olyan lányt, aki szintén jobban érdeklődik a szex iránt? Komolyan, mint egy pornófilmben. Úgy éreztem magam.
Én elvoltam merülve, a párja meg levetkőzött félig és nézett minket. Majd elrohant egy kameráért (!), és elkezdett forgatni. Jó mondjuk mondtam, hogy engem nem zavar, csak ne legyek azért a napiszaron. smile
Különböző szögekből vette ahogy kényeztet a párja, és láttam rajta, hogy talán még jobban élvezi mint én. Nem tudom mennyi ideig de elég sokáig csináltuk, mármint csinálta de mindegy, (utána mondta, hogy olyan még nem volt, hogy valaki pár percnél tovább bírja, én meg csak ültem mint Buddha), majd a párjához fordult, és elkezdett neki is örömet szerezni.
(2) Én nem foglalkoztam vele mert mint mondtam görcsölni én sem szoktam, és különben is olyan nem létezik, hogy megint találjak valakiket, mikor most vesztettem el a szüzességem. smile

Egyik nap ülök a gép előtt, és teljesen véletlenül bekapcsolva maradt az msn amit nem szoktam, mert tényleg nem szeretem használni. Erre feljön egy üzenet tőlük, hogy ráérek e ma, és tudunk e találkozni a környéken. Azt tudni kell, hogy nagyon közel laktunk egymáshoz, majdnem egy kerületen belül. De a lényeg, hogy olyan képet küldött az üzenettel amin ő volt arctakarás nélkül, két pasival. Khm. Gondoltam is, na ezt tényleg látnom kell, ilyen nincs. Zuglóban volt a randi, egy kis vendéglőben. Én megmondom őszintén majdnem le is csúsztam a dologról, mert majdnem nem értem rá, és az utolsó pillanatban tudtam csak elmenni. De tudtam, hogy ha nem megyek és még ha fel is hívom őket, hogy nem jó, akkor is végem. Rögtön kiesek a játékból. Ezért késve, de ott voltam a szemközti parkolóban. Szerencsére ők is késtek amit még telefonon is jeleztek, ezért pont jól jött ki a szitu.
Megállok a kocsival az övék mellett, és nagy lendülettel kiszálltam. Ők is kiszálltak és ahogy kerülöm meg az autót, a sötétben elbotlottam egy gödörben, és azzal a lendülettel majdnem rázuhantam a lányra. Komolyan, majdnem lefejeltem. Mivel bolond vagyok én csak röhögtem a hülyeségemen, de szerencsére ők sem ijedtek meg, és röhögve indultunk az étterembe. A parkoló sötétjébe egy apró lányt láttam, aki a képekhez képest még jobban nézett ki. A képekben egyébként én sem hiszek, élőben kell valakit megítélni, nem egy fotó alapján. Az inkább csak csalódáshoz vezet.
Ahogy beültünk rendeltünk egy kávét, és a szokásos méricskéléssel elkezdtünk beszélgetni. smile Látszott, hogy fiatalok és szeretik az életet. Beszélgetünk beszélgetünk, egyszer csak a lány ránéz a srácra, bólint és kérdi, mehetünk e? Ő is bólintott és mondják menjek fel hozzájuk, de előtte menjünk el egy közértbe. Ott bevásároltunk pár dolgot ami segít az ellazulásban, és mondták kövesem őket.
(1) Sziasztok!

Úgy látom van kereslet az ilyen igaz történetekre, ezért folytatom a kalandjaim leírását. De még mielőtt valaki félreértene azt tudni kell, hogy ezek között a történetek közt azért eltelt bizonyos idő. Hol kevesebb, hol több. Ez igazán a szerencsén múlik. Én azt vettem észre, hogy ha valaki görcsösen keres magának partnert, vagy partnereket, akkor az úgysem fog sikerülni. Valahogy nem. Erre várni kell, és a legváratlanabb pillanatban belecsöppenhetsz egy olyan estébe vagy hosszabb kalandba, amit nem is gondoltál volna.

Tehát megrészegülve az első élményem hatása miatt, biztos voltam benne, hogy ezt én még szeretném folytatni. Örültem, hogy végre kipróbálhattam és aktív részese lehettem annak, amit más csak a filmekben lát, és talán soha az életében nem lesz benne része. Tényleg valahogy máshogy mész utána az utcán, és máshogy is állsz a nőkhöz ha valahol ismerkedsz, vagy csak beszélgetsz velük. Kapsz egy jó adag önbizalmat a szex terén. Az első után már tudod, hogy menni fog ez. Csak az elsőt kell megérni. smile
Jó érzés utána napokig erre gondolni, nekem végem volt amikor csak rá gondoltam, hogy mibe is keveredtem.
Nem hazudok, de pár hét múlva ugyanezen az oldalon visszaírt egy másik pár, akiknek ugyanúgy írtam, csak eddig nem jelentkeztek. Na, őket fenntartással fogadtam, mert eléggé kamu szaga volt a dolognak. De azért írtam, mert ugye mit veszíthetek?
Nekik is voltak fent képeik, de elég hard kategóriát képviseltek. smile Gondoltam is, hogy ez vagy kamu, vagy nagyon lazák és nem nagyon görcsölnek. Az utóbbi jött be.
Volt egy gyors levélváltásunk és rögtön mondták, irány az msn. Nekem ugyan nem volt, de csináltam egyet gyorsan mert kíváncsi is voltam, hogy igazi e a dolog? A hölgy ott 28-éves volt, a párja meg pont velem egykorú 31-éves. Egy hónap sem volt köztünk. A képek alapján egy csinos, jó alakú lányt láttam, a párja meg még testalkatban is rám hasonlított. Egy „apró” különbség volt, de erről majd később. smile
Egy-két napig ment az msn ahol elég vad képeket küldött nekem a lány, mert ugye ő volt a kerítő, ő intézte a partner keresést. Ezen rendesen meg is lepődtem, de gond azért nem volt vele. Írta, hogy találkozhatnánk valahol, és majd meg is beszéljük a randi helyét, de hirtelen eltűntek vagy egy hétre.
Mit lehet ilyenkor mondani, és hogyan viselkedjem? Vajon. De rögtön láttam, hogy aki ilyenre adja a fejét az ugyanolyan bolond mint én. Ők a szexet tökéletesen eltudják különíteni a magánélettől. Ez szex, az meg a mi életünk. Nem görcsölgetnek hülyeségeken, hanem élvezik az életet.
A srác közvetlen volt és mondta menjek fel, és ott beszélgessünk. Felmentünk a lakásba ahol farmerben és egy felsőben fogadott a lány. Hát eléggé meglepődtem, mert nagyon csinos és tényleg jó nő volt. Persze ízlések és pofonok, de akkor is. smile
Gondoltam is, hogy baszki, én vele fogok dugni? Ajjaj.
Leültünk beszélgettünk általános dolgokról meg a szexről is, és közben ittunk pár pohárral. Furcsa volt látni ahogy méregetnek, valahogy olyan érzésem volt mint a vágóhídon. De csak picit. smile
Talán egy óra telt el mire mondta a srácnak a lány, hogy tegyen be valami filmet és én meg menjek el fürdeni. Én elindulok a fürdőbe erre látom, hogy Rocco film megy a tv-ben. Akikről az utcán nem is gondolná az ember, azok idegen pasit hívnak szexelni, és közben Rocco filmet néznek. Ki gondolta volna? Mire kijöttem már fehérneműben volt mindenki, és az ágyhoz léptünk.
Én csak ott álldogáltam, mire a lány elkapta mindkettőnk farkát és elkezdte kényeztetni. Akkor csináltam ilyet először és elég jó érzés volt. Felváltva csinálta, és közben meg mosolygott és látszott, hogy tényleg élvezi. Utána elkezdtek szeretkezni, én meg simogattam és csókoltam a testét közben. Az egész annyira izgató és szexi volt, hogy az majdnem leirthatatlan. Van valami varázsa a csoportszexnek.
Utána felváltva dugtuk én persze gumival, és közben a párja készített pár képet is. Elég oldott és jó hangulat volt. Volt popsi szex is, és minden ami ilyenkor lenni szokott persze normális kereteken belül. Meglepő volt, de engem abszolút nem feszélyezett egy másik meztelen férfi látványa. Tök nem érdekelt. Már hajnalodott, mikor az arcára élvezve befejeztük az estét.
Én remegő lábakkal öltöztem és indultam haza. Mondjuk egész úton vigyorogtam, mint egy hülye. smile

Velük többet soha nem találkoztam, egy estére szólt az egész. Szerintem most már ezt nem művelik, talán megunták. Ezt sem lehet állandóan csinálni, kiéghet az ember.
Bár ki tudja?

A következő párról kellene inkább írnom, akikkel megtudtam, hogy mi is az az igazi gátlástalan és mocskos szex. smile ))
Na ők tényleg nem voltak normálisak. smile
Üdvözlök mindenkit, gondoltam olyannak is meg kell szólalni, aki mint harmadik vett részt ilyen játékokban. smile

Olvasgattam a régebbi beírásokat és bizony volt köztük olyan is, amit már vagy 5-éve is olvastam különböző oldalakon mint erotikus kitalált történet. De mindegy, ez nem érdekel.

Engem tudat alatt már régen foglalkoztatott a többes szex, a hármas, négyes, vagy szimplán egy szwinger klub meglátogatása. De sajnos vagy nem sajnos, a páromat ez nem nagyon érdekelte. Sőt, esély sem volt rá. Mondjuk egyszer még fiatalabb korunkban volt egy próbálkozásunk, de katasztrófába torkolt. smile Ha szabad így fogalmaznom. Pedig akkor nem is én kezdeményeztem a dolgot. Mindegy. Fiatalok voltunk.
Aztán persze ment az élet és vége lett a kapcsolatnak és én úgy gondoltam, hogy kipróbálom hátha lehet így neten keresztül párt találni. Tudom, hogy hölgyet erre találni lehetetlen, ezért azt nem is erőltettem.
De mondjuk párt is majdnem lehetetlen. Mondjuk nekem sikerült hárommal is összejönnöm, tehát talán nem kellene panaszkodnom. smile Olvasgatom, hogy nehéz megfelelő pasit találni a pároknak, de ez mondjuk érthető is, mivel egy hirdetésre jelentkeznek vagy 50-en, vagy még többen. És kiszúrni onnan a megfelelőt, na az nem lehet egyszerű. Főleg ha irreálisan sok elvárást támasztunk. Szerintem sokan a hölgyek közül legalábbis a kezdőknél, olyan pasit keresnek aki olyan mint a párjuk. Külsőleg és belsőleg. De olyan nincs. Úgy senki sem fog megfelelni. Akik ezen túl tudnak lépni azok szexelnek, akik nem, azok keresgélnek.
Itt olyanokra gondolok akik a kor, súly, vagy méret kritériumokat kőbe vésetnek tekintik. Persze mindenkinek megvan az ideálja, de úgy nagyon nehéz. Legalábbis szerintem.

De mindegy, írok inkább az első kalandomról. Egy másik oldalon volt fen egy hirdetésem és megláttam egy párt, csak sajnos Salgótarjánban laktak. Gondoltam mindegy, akkor is írok hátha lesz valami. A hölgy 27-éves, a párja 31-volt. Az egész hirdetésen látszódott, hogy ők komolyan is gondolják és nem is látszottak kezdőnek.
Ők visszaírtak, és elkezdtünk ismerkedni. Pár hét múlva meg is beszéltünk egy találkozót náluk. Nem mondom, hogy nem izgultam de nagyon kíváncsi is voltam, és eléggé izgatott. smile
Izgultam milyen lehet egy párral együtt lenni, és hogyan is fog alakulni az este. Olyan dolgokon, hogy jaj, mi lesz ha nem fog felállni, meg leblokkolok, nem is gondolkodtam. Valahogy éreztem, hogy egy ilyen szituációban nem lehet semmi gond, bár sokan ettől félnek, és ezért nem lesz semmi sem a randikból. Talán ezért nem mernek sokan a pasik közül lépni is. Én viszont bolond vagyok, és tudtam, hogy jó este lehet ez. smile
Este lementem hozzájuk, és a megbeszélt helyen vártam. Egy parkolóban kellett megállnom és mondta a srác, hogy majd lejön értem. Vittem egy pezsgőt biztos ami biztos, bár nem mondták de féltem, hogy talán bunkónak néznek ha csak úgy beállítok. Mert nekem még idegen volt a szitu, és furcsa volt, hogy azért jövök, hogy dugjak valakinek a párjával. M
Tényleg jó képek. Gratulálok.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 59 hozzászólás, Listázva: 1-50

jn-31

jn-31 Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. október 03.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!