Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 689 690 691 692 693 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5850   2010. 08. 17. kedd 10:05
X Törölt felhasználó (746827) VIP
Pont így jártam.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 17. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 17. kedd 09:40
Hogy mi van akkor? Lehet hogy sarkos vagyok de "rém egyszerű" Ha valamit az egyik fél akar és a másik nem és még beszélgetni is tudnak egymással akkor az amit nem akarunk szépen távozik a kívánságok listájáról.
A rossz B terv az hogy az aki nem akarja azt a dolgot belemegy...és majd pár nap, hónap év múlva úgy is a szemére fogja vetni a másiknak hogy csak azért tette, mert akarta a másik oldal.
Megéri??? Szerintem nem!
#5849   2010. 08. 17. kedd 09:40
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Hogy mi van akkor? Lehet hogy sarkos vagyok de "rém egyszerű" Ha valamit az egyik fél akar és a másik nem és még beszélgetni is tudnak egymással akkor az amit nem akarunk szépen távozik a kívánságok listájáról.
A rossz B terv az hogy az aki nem akarja azt a dolgot belemegy...és majd pár nap, hónap év múlva úgy is a szemére fogja vetni a másiknak hogy csak azért tette, mert akarta a másik oldal.
Megéri??? Szerintem nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 17. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746827) VIP
2010. 08. 17. kedd 09:37
Hát eddig még ilyen hozzászólást sose olvastam. Teljesen igazad van. Csak mi van akkor ha az egyik fél vágyna valamire de a másik fél nem akarja.
#5848   2010. 08. 17. kedd 09:37
X Törölt felhasználó (746827) VIP
Hát eddig még ilyen hozzászólást sose olvastam. Teljesen igazad van. Csak mi van akkor ha az egyik fél vágyna valamire de a másik fél nem akarja.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 17. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 17. kedd 09:03
Érdekes témát boncolgattok és úgy gondolom hogy a gondolkodás és a válaszok kissé egyoldalúak. Hiszen a női oldal semmikor se szólal meg szinte mind a topikban, mind a fórumban.

Remetemozes soraiban ott van egy nagyon fontos apróság: Éspedig az, hogy nagyon sok olyan nő és férfi van, aki a saját vágyait még maga felé se képes rendezni és elfogadni és ebből az is következik hogy másnak végképp nem mernek beszélni. Pedig a dolog itt kezdődik, hogy egy párkapcsolatban ha a felek nem ismerik egymást, és azt hogy a másik fél mit kedvel és mit nem, akkor az egész kapcsolat nem lesz több mint olyan unalmas, békés egymás mellett élés. Jó esély van rá ilyenkor hogy egyik fél kisebb-nagyobb kanyarokkal időnként kikacsint majd a kapcsolatból. Én úgy érzem hogy az, hogy valaki saját magával sem mer őszintének lenni nem társadalmi neveltetés kérdése, hanem inkább önmaga felé irányuló gyengeség. Olyan magyaros „majd lesz valahogy” gondolkodás. Hányan is élnek így? Rengetegen.

Himbivaly sorai már közelebb állnak talán a valósághoz, de tegyük azt hozzá, hogy gondolom férfiként nem gondolkozik női fejjel, vagy legalábbis remélem hogy nem valami feminin bika!  Az a véleményem, hogy ugyan annyi nő van, aki vágyik egy másik partnerrel való, nem érzelmi élményre, mint ahány pasi. Evidens hogy férfiként a női világot nem lehet úgy átlátni és fordítva is. De nem keverném össze azt hogy valaki társra, stabil kapcsolatra vágyik, és azt hogy időnként vannak olyan testiségre épülő vágyai amit akár meg is valósít. Egy nő nem úgy működik,hogyha a partner nem válik be, akkor majd lapoz és tovább áll. Ahogy egy átlag férfi se úgy gondolkozik hogy ha nem jó otthon, keresem máshol a lehetőséget és majd otthon „sunnyogok”. Bár van rá példa, és sokunk lát is ilyet, de azért nem kellene ezt ennyire fekete-fehérre lekockásítani.
Viszont itt ragadnám meg az utolsó mondatod. Miből gondolod, hogy legtöbb esetben a férfi az aki vágyik másik férfi bevonására, és a nő az, aki enged? Már más topikban úgy érzem megpróbáltam megfogalmazni de egy ilyen hármas,négyes vagy akár swinger dolog nem úgy működik ( legalábbis nálam és nálunk ) hogy egyikünk akr valamit és a másik enged. Minden ilyen élmény csak akkor élő és létező és kellemes emlékként marad majd meg, ha mindkét oldal ismeri a másikat. És nem „enged! Hanem egyszerűen bízik saját magában de leginkább a partnerben és a kapcsolatában.
Szerelmes pár sorait ellenem nem igazán értem, mert azt írjátok hogy sok éve örök hűséget fogadtatok egymásnak és semmi vita, mert őszintén mindent megbeszéltetek…ennek ellenére ebben a topikban van egy bejegyzésetek arról amikor épp bevonna férfi egy másik férfit a kapcsolatába. És hogy erre – ha jól olvasom csak a férfinél alakulhat ki vágy, mert hogy a férfi az önzetlen, és hogy teljes boldogságaképp ebbe is belemegy hogy szexuális álma beteljesüljön? Elölte viszont azt írod hogy egy nő erre még csak nem is gondol, hiszen az igazi szerelm miatt sose gondol erre? Akkor egy szerelmes nő ne
#5847   2010. 08. 17. kedd 09:03
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Érdekes témát boncolgattok és úgy gondolom hogy a gondolkodás és a válaszok kissé egyoldalúak. Hiszen a női oldal semmikor se szólal meg szinte mind a topikban, mind a fórumban.

Remetemozes soraiban ott van egy nagyon fontos apróság: Éspedig az, hogy nagyon sok olyan nő és férfi van, aki a saját vágyait még maga felé se képes rendezni és elfogadni és ebből az is következik hogy másnak végképp nem mernek beszélni. Pedig a dolog itt kezdődik, hogy egy párkapcsolatban ha a felek nem ismerik egymást, és azt hogy a másik fél mit kedvel és mit nem, akkor az egész kapcsolat nem lesz több mint olyan unalmas, békés egymás mellett élés. Jó esély van rá ilyenkor hogy egyik fél kisebb-nagyobb kanyarokkal időnként kikacsint majd a kapcsolatból. Én úgy érzem hogy az, hogy valaki saját magával sem mer őszintének lenni nem társadalmi neveltetés kérdése, hanem inkább önmaga felé irányuló gyengeség. Olyan magyaros „majd lesz valahogy” gondolkodás. Hányan is élnek így? Rengetegen.

Himbivaly sorai már közelebb állnak talán a valósághoz, de tegyük azt hozzá, hogy gondolom férfiként nem gondolkozik női fejjel, vagy legalábbis remélem hogy nem valami feminin bika!  Az a véleményem, hogy ugyan annyi nő van, aki vágyik egy másik partnerrel való, nem érzelmi élményre, mint ahány pasi. Evidens hogy férfiként a női világot nem lehet úgy átlátni és fordítva is. De nem keverném össze azt hogy valaki társra, stabil kapcsolatra vágyik, és azt hogy időnként vannak olyan testiségre épülő vágyai amit akár meg is valósít. Egy nő nem úgy működik,hogyha a partner nem válik be, akkor majd lapoz és tovább áll. Ahogy egy átlag férfi se úgy gondolkozik hogy ha nem jó otthon, keresem máshol a lehetőséget és majd otthon „sunnyogok”. Bár van rá példa, és sokunk lát is ilyet, de azért nem kellene ezt ennyire fekete-fehérre lekockásítani.
Viszont itt ragadnám meg az utolsó mondatod. Miből gondolod, hogy legtöbb esetben a férfi az aki vágyik másik férfi bevonására, és a nő az, aki enged? Már más topikban úgy érzem megpróbáltam megfogalmazni de egy ilyen hármas,négyes vagy akár swinger dolog nem úgy működik ( legalábbis nálam és nálunk ) hogy egyikünk akr valamit és a másik enged. Minden ilyen élmény csak akkor élő és létező és kellemes emlékként marad majd meg, ha mindkét oldal ismeri a másikat. És nem „enged! Hanem egyszerűen bízik saját magában de leginkább a partnerben és a kapcsolatában.
Szerelmes pár sorait ellenem nem igazán értem, mert azt írjátok hogy sok éve örök hűséget fogadtatok egymásnak és semmi vita, mert őszintén mindent megbeszéltetek…ennek ellenére ebben a topikban van egy bejegyzésetek arról amikor épp bevonna férfi egy másik férfit a kapcsolatába. És hogy erre – ha jól olvasom csak a férfinél alakulhat ki vágy, mert hogy a férfi az önzetlen, és hogy teljes boldogságaképp ebbe is belemegy hogy szexuális álma beteljesüljön? Elölte viszont azt írod hogy egy nő erre még csak nem is gondol, hiszen az igazi szerelm miatt sose gondol erre? Akkor egy szerelmes nő ne
#5846   2010. 08. 16. hétfő 21:58
szerelmes pár szerelmes pár
Veled teljesen egyetértünk......Ismeretségi körünkben ebben a témában és tapasztalatainkat levonva állítjuk ezt!
A Nő ha tényleg megvan az igazi szerelem soha nem gondolna erre!! Viszont ha egy férfinél is megvan az igaz
szerelem....akkor bármit önzetlenül megadna párjának hogy a teljes boldogsága meglegyen beleértve főként szexuális állmai esetleg vágyai megvalósításában !!
Nálunk egy kis élvezetes kaland nem más mint szerelmünk ajándéka és tiszta szívből adjuk életünk párjának...
Félrelépkedés megcsalás -Ú csak a nejem meg ne tudja.... -Hogy mondom el a férjemnek....
.....A két fél igaz aki örök hüséget esküdött....-szánalmas és méltatlan a másikkal szemben!!
Mi 9 éve vagyunk egy egymást imádó szerelmes pár!! Ezalatt mi egyszer sem veszekedtünk....még apróbb vitánk
sem volt! Lehet hogy maga az alap kapcsolat is befolyásolja ezt!?-Döntsétek el...--öszinteség--azzal lehet valamit kezdeni!! smile smile puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 15. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 08. 15. vasárnap 07:10
Természetesen van olyan nő is, aki vágyik ilyesmire, de nem hinném hogy ez túl sűrű lenne, és ennek nem a kárhoztatandó társadalmi normák az okai. A legtöbb nő társra vágyik és, ha megtalálta akkor ahhoz hűséges. Ha a társ mégsem válik be, akkor azt megcsalja, elhagyja, de nem gondolkodik azon, ha kiegészítenék akkor az jó lehetne, tehát a 3. nem old meg semmit.
Olyan is van, hogy valaki épp a társadalmi normák tagadása miatt csináljon ilyeneket...
A legtöbb esetben szerintem épp a férfi az, aki vágyik a másik férfi bevonására, és a nő, ha elég stabil a kapcsolat és benne is megvan a nyitottság, enged ennek.
#5845   2010. 08. 15. vasárnap 07:10
X Törölt felhasználó (745787)
Természetesen van olyan nő is, aki vágyik ilyesmire, de nem hinném hogy ez túl sűrű lenne, és ennek nem a kárhoztatandó társadalmi normák az okai. A legtöbb nő társra vágyik és, ha megtalálta akkor ahhoz hűséges. Ha a társ mégsem válik be, akkor azt megcsalja, elhagyja, de nem gondolkodik azon, ha kiegészítenék akkor az jó lehetne, tehát a 3. nem old meg semmit.
Olyan is van, hogy valaki épp a társadalmi normák tagadása miatt csináljon ilyeneket...
A legtöbb esetben szerintem épp a férfi az, aki vágyik a másik férfi bevonására, és a nő, ha elég stabil a kapcsolat és benne is megvan a nyitottság, enged ennek.
(Ez egy válasz remetemozes üzenetére (2010. 08. 14. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 14. szombat 18:10
Hiába beszéltél sok lánnyal, a sok lány nem meri bevallani, hogy vágyik rá, némelyek még maguknak sem. Sajnos ilyen világot élünk, az a rohadt neveltetés, meg a társadalmi normák... rolleyes
#5844   2010. 08. 15. vasárnap 06:43
kettenszazevesek kettenszazevesek
Általános tapasztalat itt ,a maga se tudja mit akar magányosból van, a legtöbb nézelődő!
#5843   2010. 08. 14. szombat 21:58
X Törölt felhasználó (254906)
engem is izgat a dolog bele is mennék, de lehet hogy már ott az elején meg gondolnám magam nem lehet tudni
#5842   2010. 08. 14. szombat 18:10
remetemozes remetemozes
Hiába beszéltél sok lánnyal, a sok lány nem meri bevallani, hogy vágyik rá, némelyek még maguknak sem. Sajnos ilyen világot élünk, az a rohadt neveltetés, meg a társadalmi normák... rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 14. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2010. 08. 14. szombat 14:28
Én sok lánnyal beszélgettem már erről a dologrol,és azt kell mondjam,egyik se vágyott idegen pasira a párján kívül.
Engem nagyon izgatna az ilyesfajta dolog,benne lennék,engedném a páromnak,hogy dugjon idegennel,ha ott vagyok ugy is,ha nem ugyis.De ugyérzem ez csak az én perverziom,mert neki ez nem okoz különösebb izgalmat.
#5841   2010. 08. 14. szombat 14:28
X Törölt felhasználó (37025)
Én sok lánnyal beszélgettem már erről a dologrol,és azt kell mondjam,egyik se vágyott idegen pasira a párján kívül.
Engem nagyon izgatna az ilyesfajta dolog,benne lennék,engedném a páromnak,hogy dugjon idegennel,ha ott vagyok ugy is,ha nem ugyis.De ugyérzem ez csak az én perverziom,mert neki ez nem okoz különösebb izgalmat.
#5840   2010. 08. 14. szombat 14:11
X Törölt felhasználó (8739)
Nagyon igényes írás! kérünk még!
(Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2010. 08. 10. kedd 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 10. kedd 02:13
(6) Egyszer csak szólnak, hogy szendvicsezünk e? Én természetesen nemet mondtam, egy lófaszt, csak bólogattam mint aki már tett ilyet, de gondoltam nem lehet annyira nehéz. smile Meg ugye ahogy láttam, kárt sem tudok tenni benne.
Hátamra vágott a lány és beleült nekem fordítva, majd a párja betette neki a puncijába. Akkor csináltam ilyet először, de ez tényleg más érzés. Már láttam ilyet filmen és tudtam, hogyha nem elég kemény az egyik, akkor könnyen kicsúszik és maszatolás lesz belőle. Szerencsére gond nem volt, és nagyon megdugtuk. De tényleg. Majd folytattuk hajnalig, és számomra tényleg elég jó, és tanulságos este lett belőle. Mikor eljött a búcsú ideje azon gondolkoztam, hogy jó lenne megnézni a filmet, amit persze később meg is tudtam nézni náluk. smile
Megint csak a félreértések elkerülése véget, nem vagyok egy kúrógép. Ezek a kalandok általában rövid ideig tartanak, de talán emiatt intenzívebbek is. Akik ugyan nem rossz értelemben de „nagy üzemben” nyomják, azok mindig keresik az újdonságot, és nem ragadnak le egy pasi mellett. Ők így élnek, nekik ez tetszik. Én meg azt vallom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Senkit sem ítélek el, mert a szexuális élete intenzívebb mint másé. Bár a személyes véleményem szerint a hosszabb távú házibarát az, akivel igazán lehet élvezni ezt. De ehhez viszont nagyfokú lazaság kell. Meg talán a féltékenység is ott motoszkálhat a háttérben, egy ilyen kapcsolat közben. Bár ki tudja?
Mindegy.
Tehát a legdurvább élményem ide kapcsolódik, ritkán találkozhatunk ennyire szex-orientált emberekkel. Nekem tanulságos volt, és legalább ezt is kipróbáltam.
Ha jól emlékszem még háromszor találkoztunk, és ebből az egyik az megint egy lépés volt az ismeretlenbe.
Csörög a telefon és kérdi a lány, hogy nem volna e kedvem x napon átmenni, mert jönne egy 20-éves barátnője, meg még egy ismerős 21-éves pasi. Tehát három pasi, és két lány lenne a buliban. Igazi csoportszex.
Hát, elmentem.
Elmeséljem azt is? smile
#5839   2010. 08. 14. szombat 12:57
X Törölt felhasználó (94779)
Igazán jók voltak az élménybeszámolók, végre egy olyan ember aki ízlésesen választékosan és igazán hűen be tudta mutatni az átélt eseteket...szimpatikus nagyon ahogyan fogalmaztál, ilyenekből kellene itt több.Gratula.
(Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2010. 08. 10. kedd 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 10. kedd 02:13
(6) Egyszer csak szólnak, hogy szendvicsezünk e? Én természetesen nemet mondtam, egy lófaszt, csak bólogattam mint aki már tett ilyet, de gondoltam nem lehet annyira nehéz. smile Meg ugye ahogy láttam, kárt sem tudok tenni benne.
Hátamra vágott a lány és beleült nekem fordítva, majd a párja betette neki a puncijába. Akkor csináltam ilyet először, de ez tényleg más érzés. Már láttam ilyet filmen és tudtam, hogyha nem elég kemény az egyik, akkor könnyen kicsúszik és maszatolás lesz belőle. Szerencsére gond nem volt, és nagyon megdugtuk. De tényleg. Majd folytattuk hajnalig, és számomra tényleg elég jó, és tanulságos este lett belőle. Mikor eljött a búcsú ideje azon gondolkoztam, hogy jó lenne megnézni a filmet, amit persze később meg is tudtam nézni náluk. smile
Megint csak a félreértések elkerülése véget, nem vagyok egy kúrógép. Ezek a kalandok általában rövid ideig tartanak, de talán emiatt intenzívebbek is. Akik ugyan nem rossz értelemben de „nagy üzemben” nyomják, azok mindig keresik az újdonságot, és nem ragadnak le egy pasi mellett. Ők így élnek, nekik ez tetszik. Én meg azt vallom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Senkit sem ítélek el, mert a szexuális élete intenzívebb mint másé. Bár a személyes véleményem szerint a hosszabb távú házibarát az, akivel igazán lehet élvezni ezt. De ehhez viszont nagyfokú lazaság kell. Meg talán a féltékenység is ott motoszkálhat a háttérben, egy ilyen kapcsolat közben. Bár ki tudja?
Mindegy.
Tehát a legdurvább élményem ide kapcsolódik, ritkán találkozhatunk ennyire szex-orientált emberekkel. Nekem tanulságos volt, és legalább ezt is kipróbáltam.
Ha jól emlékszem még háromszor találkoztunk, és ebből az egyik az megint egy lépés volt az ismeretlenbe.
Csörög a telefon és kérdi a lány, hogy nem volna e kedvem x napon átmenni, mert jönne egy 20-éves barátnője, meg még egy ismerős 21-éves pasi. Tehát három pasi, és két lány lenne a buliban. Igazi csoportszex.
Hát, elmentem.
Elmeséljem azt is? smile
#5838   2010. 08. 14. szombat 10:03
solyomb solyomb
sziasztok.engem is nagyon izgat ha kinyaljak megdugjak a felesegem nagy pinajat előttem. csak nagyon nehez megfelelő partnert talalni mert sok a kamus.most is keresnenk egy szabolcs megyei nagy vastag farku pasit aki jol megbaszna a nagy pinat .mar alig varjuk
#5837   2010. 08. 14. szombat 09:56
király_fi király_fi
Tudom mit érzel most. Hasonlót éltem át én is néhányszor, csak a mi esetünkben video készült. Csodálatos volt. smile
(Ez egy válasz brumi32 üzenetére (2010. 08. 13. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 13. péntek 18:35
sziasztok hát nem gondoltam volna soha hogy én is irhatok ide de végre ok minden .még mindig teljes izgalomba vagyok hisz ma amig dolgoztam a párom meglepett és megdugatta magát mással amire annyira vágytam már hisz teljes kész vagyok ha csak rá gondolok is hogy mást szóp le más nyalja és dugja.es plusz még képeket is csinált és elküldve meglepit okozott.
#5836   2010. 08. 13. péntek 18:35
brumi32 brumi32
sziasztok hát nem gondoltam volna soha hogy én is irhatok ide de végre ok minden .még mindig teljes izgalomba vagyok hisz ma amig dolgoztam a párom meglepett és megdugatta magát mással amire annyira vágytam már hisz teljes kész vagyok ha csak rá gondolok is hogy mást szóp le más nyalja és dugja.es plusz még képeket is csinált és elküldve meglepit okozott.
#5835   2010. 08. 10. kedd 17:12
NiceGuy NiceGuy
Tenyleg mindegy ki mit ir,a lenyeg hogy te tudod mi az igaz!!Ez egy olyan oldal,ahol megosztasz embertasaidal amit te akarsz,es vannak olyanok akiknek teszik,vannak olyanok akiknek nem!Nem elegithetsz ki mindenkit smile !
#5834   2010. 08. 10. kedd 16:35
jn-31 jn-31
hsz. nem ide való része kimoderálva!

És kedves admin, vannak ezen az oldalon olyanok akik tudják igazolni a valódiságomat, ha esetleg ezzel lenne valami probléma. Olyanok, akiket te is ismersz személyesen.

Gondolom érted? smile

(igen, én értem, de... az ilyen hozzászólásokat vagy a megfelelő topicba, vagy privátban intézzétek! a topic témájának és a bevezető szövegrésznek megfelelően vezessétek a "fonalat"! köszi a megértést!) :tom vigyor2
#5833   2010. 08. 10. kedd 02:13
jn-31 jn-31
Mindegy.
Hát, elmentem.
Elmeséljem azt is? smile
#5832   2010. 08. 10. kedd 02:10
jn-31 jn-31
(5) Visszatérve az elefántra én azon gondolkoztam, hogy ez vajon hogy férhet be ebbe a pici kis filigrán lányba? De amint láttam ahogy őt kényezteti, már sejtettem, hogy nem lesz itt gond. Egyébként 16-éves koruk óta együtt voltak, a szokásos pici szünetekkel. Mint minden hosszú kapcsolatban.
Amint a párját kényeztette és felém meg négykézláb „figyelt”, rögtön megtámadtam hátulról. Volt simogatás csókolgatás, és nyaltam hátulról, miközben a szájzárral küzdött. smile
Majd beraktam hátulról és meglepő módon, de nem volt szanaszét, ha értitek. Akkor már olyan állapotban volt mindenki, hogy teljes gátlás nélkül élveztük a szexet. Na, nem mintha előtte lettek volna. A srác arrébb vonult és filmezett, én meg különféle pózokban dugtam a párjával. Egyszer csak azt veszem észre, hogy egy csinos csajjal úgy dugok mint egy pornófilmben, a párja meg egy akkora cerkával mint az alkarom, filmez minket. smile Bocsánat, de olyan üvegtigrises lehetett a jelenet.
A lány akkorát élvezet, hogy én is meglepődtem, majd kezembe nyomták a kamerát és én filmeztem, ahogy a teljesen bepörgött pasija nagyon megdugja előttem.
Azt azért kihagytam, hogy a lány az olyan szöveget nyomott szex közben, hogy végem volt. Végig beszélt közben, és teljesen bepörgött ő is.
A hármas minden variációját kipróbáltuk, semmi nem maradt ki. Miközben engem szopott, és közben meg a párja popsiba dugta kutyapózban, na az nem semmi volt. Egy pici popsiba egy ekkora cerka... és nem finomkodott, tényleg mint egy filmben. Gondoltam is, hogy „na bazdmeg”.
Volt cigi szünet is, meg ugye ittunk még pár pohárral, jó és kötetlen volt a hangulat. Mint egy házibuliban, csak itt mindenki pucér volt.
#5831   2010. 08. 10. kedd 02:09
jn-31 jn-31
(4) De amellett azért nem mennék el szó nélkül, hogy a kényeztetés közben majdnem megvakultam. De komolyan. Kinézek a pasijára mert már rég zavarta valami a periférikus látásom, erre egy akkora cerka vigyorog rám, persze csak áttételesen, hogy majdnem felröhögtem. Mint egy elefánt. Ilyet csak filmekben látsz, de hogy dugnak vele valakit azt élőben, már ritkán lehet tapasztalni. Nem akarom erre elvinni a témát, de értem azért a pasik félszegségét mikor egy ilyennel kell mondjuk felvenni a versenyt. Talán ezért félnek sokan a pornós lányoktól mert azt hiszik, hogy én mit tudnék ennek vajon nyújtani? Mint a viccben, akkor nyújtsad még nyugodtan. De ez nem így van.
Meglepő módon, de engem kurvára nem érdekel, hogy kinek mije van. Sok olyat olvastam, hogy azon görcsölnek a pasik, hogy mi van ha nekem kisebb mint a másiknak, meg mi van, ha vele jobban élvezi a szexet mint velem. Ez a párokra vonatkozik.
Hát semmi. Semmi sincs. Az talán természetes, hogy egy nő aki x ideje él valakivel együtt, és csak a párja volt neki a kapcsolat alatt, az lehet, hogy elég vad lesz egy ilyen szituban. De nem azért mert annyival jobb, hanem más. És ez különbség. És aki nem tudja azt feldolgozni, hogy a párja láthatólag jól érzi magát egy idegen pasival, az ne is kezdjen ebbe bele. Ez csak szex. Ezt tudni kell.
A cerka méreten aggódó uraknak, meg nem is értem a problémáját. Ha kérdezik mond meg mekkora vagy küldj képet, de ha nem kíváncsiak rá, akkor valószínűleg nem az a legfontosabb nekik. Tudom, hogy vannak akik már feketéket is keresnek, de azoknak meg nem kell írni. smile Ízlések és pofonok. A legfontosabb, hogy tud használni, vagyis legyen valamilyen szexkultúrád.
Van egy ismerősöm aki vagy7-éve (!!) együtt van a pasijával, és még mindig 3-perc a szex, és szigorúan csak egy pózban. Ilyen is van. Ha ilyen jól bírod te is, akkor ne keresgélj. smile
De ha nem, akkor meg ne a méreten görcsölj.

Na mindegy.

... 689 690 691 692 693 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: ma 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!