Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 714 715 716 717 718 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5366   2010. 01. 19. kedd 22:20
vaskalapos vaskalapos
Csak egy kérdés volt -e valakinek olyan élménye ,hogy 3-mas közben feleslegessé vált? Pl: mert jobban bejött az új ,ügyesebb volt , nagyobb volt kissebb volt egy szóval mind egy csak akkor és ott kialakult egy fajta érzelmi kötelék akár egy alkalomra is közöttük és te mint férj ,feleség feleslgessé váltál?
#5365   2010. 01. 19. kedd 21:37
maarimar maarimar
tiedre nincs ezt 2 be nektek kell eldönteni és minden kényszer nélkül
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 19. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2170) VIP
2010. 01. 19. kedd 17:21
Az én kérdésemre is tudna valaki megoldást..?
#5364   2010. 01. 19. kedd 18:45
sancika00000 sancika00000
Nem gáz ami történt de azért én odafigyelnék a páromra nehogy kihagyjon legközelebb vagy lecseréljen régi hapsira
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 17. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732317)
2010. 01. 17. vasárnap 16:25
Újra megtörtént.
A multkori eset után amit itt is leírtam a kedves kis feleségem azt mondta,hogy ennyire még sosem élvezte a szexet mint mikor közben én is néztem.Kis gondolkodás után mondtam neki rendben van ha annyira szeretné megismételhetnénk.Erre azt válaszolta,hogy most ne a főnöke legyen a harmadik hanem a volt barátja akivel még előttem járt.Meglepődtem mert az igaz,hogy sokszor emlegette a hatalmas farkát és az egész éjszakás dugásaikat de azért úgy gondoltam ez már a mult.
Mondta összefutott vele a héten és egész jól elbeszélgettek,igaz nem volt semmi más csak dumcsi.
Szeretem a párom így hát rábólintottam.Ha meg tudja dumálni vele akkor rendben,próbáljuk ki.
Vigyorogva válaszolta,már megtörtént.Aznap este fel is jött a srác,már az ajtóban elkezdtek smárolni.Aztán rövid bemutatkozás után egyből a sűrűjébe vágtak.Párom lehúzta a cippzárt a nadrágján és rányult a farkára.Kivette és szép lassan elkezdte nyalogatni miközben engem nézett.Nem tagadom nekem is egyből felált,odaléptem és felhúztam a szoknyáját,széthúztam a fenekét és elkezdtem nyalogatni a segglyukát.Éreztem ahogy megremegett.
Kis idő után elhúzódott és mondta,hogy szeretné ha én vezetném be neki a srác farkát.Furcsa volt,de már nem volt visszaút.Megfogtam a szerszámját(ami tényleg hatalmasra nőtt,legalábbis az enyémhez képest)
és odaillesztettem a puncijához.Na onnantól rám már nem is volt szükségük.Ami csak létezik póz azt mind kipróbálták.Én közben néztem őket és kivertem a farkam.Hatalmas menetet vágtak le,kedves párom négyszer élvezett el a 2 és félórás kefélés közben.Mikor végleg kifulladtak akkor azt mondta most fejezd be amit elkezdtél.
Nem értettem mire gondol.Hát nyaljál ki felelte kérdésemre.Erre odamentem hozzá,hasrafeküdt és folytattam a feneke nyalását,majd hanyattfordult és addig nyaltam amíg mégegyszer el nem élvezett.
Hmmm ez nagyon jól sikerült kis este volt mondta.Ezt azt hiszem még sokszor megismételhetjük!
#5363   2010. 01. 19. kedd 17:21
X Törölt felhasználó (2170) VIP
Az én kérdésemre is tudna valaki megoldást..?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 16. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2170) VIP
2010. 01. 16. szombat 15:17
Sziasztok!

Engem is érdekel a téma szeretném is rávenni a kicsi feleségem, adjatok tippet hogyan vegyem rá.
#5362   2010. 01. 19. kedd 16:33
X Törölt felhasználó (13138)
mondjuk a legegyszerűbb az lenne ha arra érnék haza hogy a feleségemet éppen más, vagy egy pár kényezteti smile
#5361   2010. 01. 19. kedd 15:42
X Törölt felhasználó (13138)
témánál maradva xxxxxxx@citromail.hu feleség témában ötlet a hármasra??

(NEM társkereső!) ejnye1
#5360   2010. 01. 18. hétfő 21:41
faresz26 faresz26
miert kell egybol leszolni???ha neki igy jon be,akkor mi van?ir a temahoz,vegre egy sztori,de ti meg egybol megalazatok,hogy milyen szanalmas stb.akkor rajta,chateljetek tovabb,de ne varjatok,hogy barki is elmeseli itt a sajat tortenetet!
#5359   2010. 01. 18. hétfő 20:27
X Törölt felhasználó (395739)
Ebben annyi igazság lehet mintha te azt mondanád, hogy neked aztán nem kell egy szép nagymellű nő.
Lehet, hogy tart tőle hogy besértődsz és ezzel csökkenti rá az esélyt. Ha már voltak naggyal azért, ha még nem volt azért akarják 99%-ban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731310)
2010. 01. 18. hétfő 12:57
Nálunk például kizárt a nagyfarkú pasi. A feleségem egyáltalán nem rajong érte, szerinte egy vékonyabb, de szép formás farokkal sokkal jobb játszani. Ízlések és pofonok.
#5358   2010. 01. 18. hétfő 19:34
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ott a pont! Ehhez kár bármi mást hozzáfűzni! eljen
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 18. hétfő 07:34
Atesz-el értek egyet.... mint "nő" úgy érzem hogy hozzászólhatok a topik témához. Olyan érdekes, hogy az gonosz harmadik aki "megdugja a feleséget" mindig valami leszervezett dolog, legtöbbször már előre dolgozottz valaki, és természetesen óriási farka van, amit több órán át tud használni.
Bennem van a hiba, hogy ezt így ebben a formában nem nagyon hiszem el? A fantázia jó dolog, csak épp nem ér semmit, hogyha csak fantázia. Ha valaki megvalósítja az meg már emlék.
Egy igazán jó többes szex ott keződik hogy a felek nem magánakcióznak, nem szerveznek le előre dolgokat, hanem tudva és ismerve a másikat úgy alakítanak ki ilyen élményt. Ha nem így lenne, akkor az egész csak egyik fél örömét szolgálja. Akkor viszont mi értelme?
#5357   2010. 01. 18. hétfő 15:32
weblui weblui
Eddíg bíztam benne, hogy vannak nők, akiknek alkatilag is elég a kisebb, és nem hiszik el a mesét a nagy fasz előnyéről....
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 18. hétfő 15:07
Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet!
#5356   2010. 01. 18. hétfő 15:07
weblui weblui
Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 01. 18. hétfő 13:17
nyugi ezzel csak téged akar nyugtatni eplus2
#5355   2010. 01. 18. hétfő 13:17
X Törölt felhasználó (69371)
nyugi ezzel csak téged akar nyugtatni eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731310)
2010. 01. 18. hétfő 12:57
Nálunk például kizárt a nagyfarkú pasi. A feleségem egyáltalán nem rajong érte, szerinte egy vékonyabb, de szép formás farokkal sokkal jobb játszani. Ízlések és pofonok.
#5354   2010. 01. 18. hétfő 12:57
X Törölt felhasználó (731310)
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 01. 18. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 18. hétfő 07:34
Atesz-el értek egyet.... mint "nő" úgy érzem hogy hozzászólhatok a topik témához. Olyan érdekes, hogy az gonosz harmadik aki "megdugja a feleséget" mindig valami leszervezett dolog, legtöbbször már előre dolgozottz valaki, és természetesen óriási farka van, amit több órán át tud használni.
Bennem van a hiba, hogy ezt így ebben a formában nem nagyon hiszem el? A fantázia jó dolog, csak épp nem ér semmit, hogyha csak fantázia. Ha valaki megvalósítja az meg már emlék.
Egy igazán jó többes szex ott keződik hogy a felek nem magánakcióznak, nem szerveznek le előre dolgokat, hanem tudva és ismerve a másikat úgy alakítanak ki ilyen élményt. Ha nem így lenne, akkor az egész csak egyik fél örömét szolgálja. Akkor viszont mi értelme?
#5353   2010. 01. 18. hétfő 08:46
öcsyke öcsyke VIP
Elmosolyodtam miközben végigolvastam a legutóbbi néhány hozzászólást. A történet éppen beleillik a topik címébe, és mégis hogy felkavart mindenkit. Helioss-t az izgatja ha kívülállóként lesheti az aktust, és úgy élvezi ha magához nyúl. Míg mi ugyanezt az élvezetet a párunk ajkai közt éljük meg. Szerintem szép kezdet, hogy nem akar nélküled mással lenni, légy aktívabb, az lesz az igazi extázis.
#5352   2010. 01. 18. hétfő 07:34
Zsuzsi_ Zsuzsi_
#5351   2010. 01. 17. vasárnap 19:25
király_fi király_fi
Nos, akkor úgy tűnik, tökéletes ürügyet találtál arra, hogy elkerüld ezt a topicot.
(Ez egy válasz bigsasa üzenetére (2010. 01. 17. vasárnap 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 17. vasárnap 17:50
Engem nem izgat még a gondolat sem .De hogy méd más pasi cuccát is kinyaljátok ez azért már durva!!!
#5350   2010. 01. 17. vasárnap 18:50
X Törölt felhasználó (730768)
Mondd csak neked nem tűnt fel hogy mire ment ki a játék?Általában a 3-asban minden fél egyformán részesül mindenből,téged meg jól kihagytak az egészből.Legközelebb is így lesz????Ennek a csajnak nem te kellesz!!!Hanem a nagyfarkú meg a többi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 17. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Újra megtörtént.
A multkori eset után amit itt is leírtam a kedves kis feleségem azt mondta,hogy ennyire még sosem élvezte a szexet mint mikor közben én is néztem.Kis gondolkodás után mondtam neki rendben van ha annyira szeretné megismételhetnénk.Erre azt válaszolta,hogy most ne a főnöke legyen a harmadik hanem a volt barátja akivel még előttem járt.Meglepődtem mert az igaz,hogy sokszor emlegette a hatalmas farkát és az egész éjszakás dugásaikat de azért úgy gondoltam ez már a mult.
Mondta összefutott vele a héten és egész jól elbeszélgettek,igaz nem volt semmi más csak dumcsi.
Szeretem a párom így hát rábólintottam.Ha meg tudja dumálni vele akkor rendben,próbáljuk ki.
Vigyorogva válaszolta,már megtörtént.Aznap este fel is jött a srác,már az ajtóban elkezdtek smárolni.Aztán rövid bemutatkozás után egyből a sűrűjébe vágtak.Párom lehúzta a cippzárt a nadrágján és rányult a farkára.Kivette és szép lassan elkezdte nyalogatni miközben engem nézett.Nem tagadom nekem is egyből felált,odaléptem és felhúztam a szoknyáját,széthúztam a fenekét és elkezdtem nyalogatni a segglyukát.Éreztem ahogy megremegett.
Kis idő után elhúzódott és mondta,hogy szeretné ha én vezetném be neki a srác farkát.Furcsa volt,de már nem volt visszaút.Megfogtam a szerszámját(ami tényleg hatalmasra nőtt,legalábbis az enyémhez képest)
és odaillesztettem a puncijához.Na onnantól rám már nem is volt szükségük.Ami csak létezik póz azt mind kipróbálták.Én közben néztem őket és kivertem a farkam.Hatalmas menetet vágtak le,kedves párom négyszer élvezett el a 2 és félórás kefélés közben.Mikor végleg kifulladtak akkor azt mondta most fejezd be amit elkezdtél.
Nem értettem mire gondol.Hát nyaljál ki felelte kérdésemre.Erre odamentem hozzá,hasrafeküdt és folytattam a feneke nyalását,majd hanyattfordult és addig nyaltam amíg mégegyszer el nem élvezett.
Hmmm ez nagyon jól sikerült kis este volt mondta.Ezt azt hiszem még sokszor megismételhetjük!
#5349   2010. 01. 17. vasárnap 18:21
szamoca82 szamoca82
szia hány éves a feleséged és milyen nö vagyis hogy néz ki mesélj róla kérlek ....
Újra megtörtént.
#5348   2010. 01. 17. vasárnap 17:50
bigsasa bigsasa
Engem nem izgat még a gondolat sem .De hogy méd más pasi cuccát is kinyaljátok ez azért már durva!!!
#5347   2010. 01. 17. vasárnap 16:25
X Törölt felhasználó (732317)
Újra megtörtént.

... 714 715 716 717 718 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!