Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 716 717 718 719 720 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5303   2010. 01. 10. vasárnap 18:46
Nyúlmedve Nyúlmedve
Baráti házaspárunk is keresgél, ám meglepő, nagyon sok a kamu. Valaki ír, megy rá a válasz, és vagy nem is jön a válasz, amint konkrétumok kerülnek elő, vagy hamar kiderül, hogy nem az a jelentkező, aminek mondja magát..
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2010. 01. 09. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 11:05
aki sokat és tul jot igér az sosem érkezik meg bár mi csak párokkal ismizünk de amit irtál már több embertöl is hallotuk egyszerüen csak nagy kamusok
#5302   2010. 01. 10. vasárnap 18:22
Respect888 Respect888
Az én párom kb egy órája ment át az egyik haveromhoz és szerintem már dugnak.
Már alig várom hogy hazajöjjön és a magamévá tegyem a forró punciját.
Izgat,hogy elöttem nemrég még más fiú dugta.
#5301   2010. 01. 10. vasárnap 13:54
Miskin Miskin
Meg volt az ebéd. Így jólakottan a következő jut eszembe. Többenis azt írjátok, hogy az a legjobb, ha a partner jelen tud lenni az esetnél. Ez biztosan így van, nekem még nem sikerült. De! A feleségemmel innyen beszélünk telefonon, így teljesen logikus volt, hogy vonalban vagyunk akkor, amikor a történések vannak. Mindent hallok az elejétől a végéig.
Nekem az tetszik a legjobban, amikor a férfi őszintének tűnően mondja el mit érez. Persze aktus közben. Amikor dícsér, hogy milyen jó a feleségemmel, stb.
Ezeket pl. nagyon jó hallani.
Érdekes, hogy ezeket a férfiakat én nem is ismerem. Nem is igazán vagyok rájuk kiváncsi. A telefonban hallottak alapján kialakul bennem egy kép és ez elég.
#5300   2010. 01. 10. vasárnap 12:39
Miskin Miskin
Ez egy fantasztikus téma. Nagyon sok lehetőség van benne! Koránt sem került még minden a felszínre. Most a feleségem ebédelni hív, pedig kicsit hosszabban akartam írni, de majd ebéd után folytatom.
Jó étvágyat! smile
#5299   2010. 01. 10. vasárnap 11:51
djr djr VIP
Egyszer írsz??? Akkor legyen már most az az "egyszer"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 10. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (404453)
2010. 01. 10. vasárnap 10:16
Nagyon szeretem ezt a fórumot, mert engem is nagyon felizgat ha a kedvesem más férfival szexel. Itt csak a szexről van kimondottan szó, hiszen ha a kapcsolat a két ember között megfelelő, ha a testi érintkezés mellett az érzelmi élet is rendben van, akkor itt nem megcsalás, hanem egy fizikai kielégülés történik. Persze ezt sokan máshogy látják, de szerintem ezzel sincs semmi probléma. Az is izgalmas a dologban számomra, hogy ez egy olyan titkos dolog, -amit persze néhányan tudnak akik részt vettek benne- amit pl. a feleségem munkahelyén a kollégái nem is sejtenek, vagy sokan a barátaink és ismerőseink közül, és ez is egyfajta izgalmat hoz. Egy kicsit olyan érzés, hogy napközben egy háziasszony, éjszaka egy kurva, és ez a mi kis titkunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy vadásznánk az alkalmakat, de ha olyan a szituáció akkor bizony "mindent bele". Utána megbeszéljük, és nagyon feldobja a szexet ketesben. Utoljára december elején volt egy fantasztikus élmény egy szállodában, ahová négy napot elmentünk pihenni, és ahol a feleségem szinte levadászott egy férfit és olyan élmények voltak, hogy szinte szétdurranok, ha arra gondolok. /szívesen írok róla egyszer/
Aki így gondolkodik, annak hajrá, aki nem azzal sincs semmi baj.
#5298   2010. 01. 10. vasárnap 10:16
X Törölt felhasználó (404453)
Nagyon szeretem ezt a fórumot, mert engem is nagyon felizgat ha a kedvesem más férfival szexel. Itt csak a szexről van kimondottan szó, hiszen ha a kapcsolat a két ember között megfelelő, ha a testi érintkezés mellett az érzelmi élet is rendben van, akkor itt nem megcsalás, hanem egy fizikai kielégülés történik. Persze ezt sokan máshogy látják, de szerintem ezzel sincs semmi probléma. Az is izgalmas a dologban számomra, hogy ez egy olyan titkos dolog, -amit persze néhányan tudnak akik részt vettek benne- amit pl. a feleségem munkahelyén a kollégái nem is sejtenek, vagy sokan a barátaink és ismerőseink közül, és ez is egyfajta izgalmat hoz. Egy kicsit olyan érzés, hogy napközben egy háziasszony, éjszaka egy kurva, és ez a mi kis titkunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy vadásznánk az alkalmakat, de ha olyan a szituáció akkor bizony "mindent bele". Utána megbeszéljük, és nagyon feldobja a szexet ketesben. Utoljára december elején volt egy fantasztikus élmény egy szállodában, ahová négy napot elmentünk pihenni, és ahol a feleségem szinte levadászott egy férfit és olyan élmények voltak, hogy szinte szétdurranok, ha arra gondolok. /szívesen írok róla egyszer/
Aki így gondolkodik, annak hajrá, aki nem azzal sincs semmi baj.
#5297   2010. 01. 10. vasárnap 01:43
X Törölt felhasználó (314412)
Velünk egy néger fiú járatja a bolondját állandóan.

Már nem is egyszer megkeresett minket, lekádereztük, fényképet cseréltünk, beszéltünk telefonon. Megigéri: "mostmáraztánténylegegészenbiztosanottleszek". Andi meg nagyon szeretne egy néger fiúval dugni, hát minden alkalommal beleegyezünk.

Igaz, hogy a második alkalom óta már nem számítunk rá, hogy tényleg eljön, de azért mindig kap egy esélyt.
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2010. 01. 09. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 10:13
Sziasztok!
Szerintetek miért van hogy a hétvégére két srác is beígérte magát 3-dik nak de mire jönni kellet volna mind a kettő nyúlcipőt húzott ! Pedig hogy előadták magukat hogy mekkora kandúrok! Így meg úgy meg húzzák az asszonyt! Szegénykémet meg csalódás érte ! szomoru1 egyedül kellett helytállnom ,ez van! wave
#5296   2010. 01. 09. szombat 19:05
vazelinator vazelinator VIP Admin
privben intézetek az ajánlkozást smile csak élmény után gyertek vissza beszámolni, ne ígérgesetek.
#5295   2010. 01. 09. szombat 18:09
kandurmarci kandurmarci
Én nem nyúlcipőt, hanem ezt a csodás puncit húznám inkább.
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2010. 01. 09. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerintetek miért van hogy a hétvégére két srác is beígérte magát 3-dik nak de mire jönni kellet volna mind a kettő nyúlcipőt húzott ! Pedig hogy előadták magukat hogy mekkora kandúrok! Így meg úgy meg húzzák az asszonyt! Szegénykémet meg csalódás érte ! szomoru1 egyedül kellett helytállnom ,ez van! wave
#5294   2010. 01. 09. szombat 14:23
X Törölt felhasználó (22073)
Én megyek helyettük
Sziasztok!
#5293   2010. 01. 09. szombat 11:53
X Törölt felhasználó (47697)
Én nem húzok nyúlcipőt.
Sziasztok!
#5292   2010. 01. 09. szombat 11:18
X Törölt felhasználó (217424)
Nálunk is csak pár jöhet szóba,és csak barát,ismerős.Persze eddig csak egy párral csináltuk,illetve csináljuk,de így nagyon jól működik a dolog.Pontosan ellentétes párt alkotunk,mint amilyen a saját partnerünk, úgyhogy igazi változatosság mindnyájunknak.
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2010. 01. 09. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 11:05
aki sokat és tul jot igér az sosem érkezik meg bár mi csak párokkal ismizünk de amit irtál már több embertöl is hallotuk egyszerüen csak nagy kamusok
#5291   2010. 01. 09. szombat 11:05
maarimar maarimar
Sziasztok!
#5290   2010. 01. 09. szombat 10:13
miisketten miisketten
Sziasztok!
#5289   2010. 01. 09. szombat 09:49
X Törölt felhasználó (314412)
Nem értem miért tartjátok valószínütlennek a sztoriját...szomszéddal akinek nagy a farka... miért is ne?

Mi mondjuk, pont szomszéddal nem csinálnánk, mert azért annak híre fog menni. De kedves munkatárs, kolléga és közeli barát már megfordult az ágyunkban. Szerintem már így is sokan sejtik vagy tudják rólunk, hogy swingerelünk, nyitott kapcsolatban élünk.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 13:23
dákó wazze!

ennyire naív nem lehetsz, hogy elhidd ez meg is történt privát74-el...

egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!!
#5288   2010. 01. 08. péntek 16:01
X Törölt felhasználó (69371)
dehogy hiszem. hát olvastam a többi hsz-ét! kész andersen vigyor5
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 13:23
dákó wazze!

#5287   2010. 01. 08. péntek 13:23
surdapapa surdapapa
dákó wazze!

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 08. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 01. 08. péntek 12:43
és abba nem gondoltál bele, hogy oké dugod egész éjjel, csak éppen az asszonykád nem élvezi?! érdekes egy "idegennek" beveszi egyből az anyagát. én elgondolkoznék a helyedben, valszeg csak azért van veled az asszony, mert engeded a félre kúrást és mástól ki tud elégülni. sorry de az igazság.
#5286   2010. 01. 08. péntek 13:20
X Törölt felhasználó (731310)
Igen, izgató nagyon, ha megdugják. Többen kérdezik itt, hogy kit szervezzenek be erre a nemes feladatra: idegent, vagy ismerőst. Mi egyértelműen idegen-pártiak vagyunk. Egyrészt ez a fajta élvezet "érzelem mentes kell, hogy legyen, (itt ugye mondják a nők, hogy nekik szükséges a szexhez az érzelem......nos akinek szükséges, és nem tud "csak kefélni-baszni" az gondolja át a hármast-többest) másrész az idegen ad még egy plusz izgalmat. Jön, megkeféli egyszer-kétszer, élő szexuális segédeszközként közreműködik a játékokban, és távozik. Ritka, ha van második alkalom. A legszebb rész mindíg az, amikor a pasi beteszi neki a farkát, és a drága rátolja magát. Ritkán csináljuk így többesben, de akkor nagyokat szokott élvezni, akár 5-6-szor is egy este. Két alkalom között meg marad a fantáziálgatás...az sem rossz.
#5285   2010. 01. 08. péntek 12:43
X Törölt felhasználó (69371)
és abba nem gondoltál bele, hogy oké dugod egész éjjel, csak éppen az asszonykád nem élvezi?! érdekes egy "idegennek" beveszi egyből az anyagát. én elgondolkoznék a helyedben, valszeg csak azért van veled az asszony, mert engeded a félre kúrást és mástól ki tud elégülni. sorry de az igazság.
#5284   2010. 01. 08. péntek 11:03
király_fi király_fi
Lehet, hogy megint megrónak érte, de én a harmadik megoldást választanám. Már kétszer csináltam ezt és valami eszméletlen volt a nejemmel kettesben végignézni a felvételt.
Persze lehet, hogy megváltozna a véleményem, ha végre élőben is kipróbálnám. smile
Mindenesetre számolj be róla ha kérhetünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2010. 01. 07. csütörtök 21:06
Párom szombaton felhozza és bemutatja az új házibarátunkat... buck

Még nem tudom, hogy mit csináljak:

1. itthon maradjak és hármasban szerezzek neki örömet, circling
2. felhívjam a barátnőmet és négyesben hancúrozzunk, finom
3. elmenjek itthonról a barátnőmhöz, de elötte beállítsam a videót?? lookaround

Kinek mi a véleménye? confused Mit tennétek? Mire szavaztok?

Azt ne írjátok, hogy kiégett vagyok és nem szeretem a feleségemet eléggé, mert azt már soxor írták és nem érdekel. Szeretem a feleségemet és felizgat, ha más is megkívánja őt. Tetszik, amikor élvezi a szabadságát. Attól nekem semmivel sem jut kevesebb, ha ő jól érzi magát. Sőt. Ilyenkor mindig b*********bb.

... 716 717 718 719 720 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!