Baráti házaspárunk is keresgél, ám meglepő, nagyon sok a kamu. Valaki ír, megy rá a válasz, és vagy nem is jön a válasz, amint konkrétumok kerülnek elő, vagy hamar kiderül, hogy nem az a jelentkező, aminek mondja magát..
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2010. 01. 09. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 11:05

aki sokat és tul jot igér az sosem érkezik meg bár mi csak párokkal ismizünk de amit irtál már több embertöl is hallotuk egyszerüen csak nagy kamusok
Az én párom kb egy órája ment át az egyik haveromhoz és szerintem már dugnak.
Már alig várom hogy hazajöjjön és a magamévá tegyem a forró punciját.
Izgat,hogy elöttem nemrég még más fiú dugta.
Már alig várom hogy hazajöjjön és a magamévá tegyem a forró punciját.
Izgat,hogy elöttem nemrég még más fiú dugta.
Meg volt az ebéd. Így jólakottan a következő jut eszembe. Többenis azt írjátok, hogy az a legjobb, ha a partner jelen tud lenni az esetnél. Ez biztosan így van, nekem még nem sikerült. De! A feleségemmel innyen beszélünk telefonon, így teljesen logikus volt, hogy vonalban vagyunk akkor, amikor a történések vannak. Mindent hallok az elejétől a végéig.
Nekem az tetszik a legjobban, amikor a férfi őszintének tűnően mondja el mit érez. Persze aktus közben. Amikor dícsér, hogy milyen jó a feleségemmel, stb.
Ezeket pl. nagyon jó hallani.
Érdekes, hogy ezeket a férfiakat én nem is ismerem. Nem is igazán vagyok rájuk kiváncsi. A telefonban hallottak alapján kialakul bennem egy kép és ez elég.
Nekem az tetszik a legjobban, amikor a férfi őszintének tűnően mondja el mit érez. Persze aktus közben. Amikor dícsér, hogy milyen jó a feleségemmel, stb.
Ezeket pl. nagyon jó hallani.
Érdekes, hogy ezeket a férfiakat én nem is ismerem. Nem is igazán vagyok rájuk kiváncsi. A telefonban hallottak alapján kialakul bennem egy kép és ez elég.
Ez egy fantasztikus téma. Nagyon sok lehetőség van benne! Koránt sem került még minden a felszínre. Most a feleségem ebédelni hív, pedig kicsit hosszabban akartam írni, de majd ebéd után folytatom.
Jó étvágyat!
Jó étvágyat!

Egyszer írsz??? Akkor legyen már most az az "egyszer"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 10. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 10. vasárnap 10:16
Törölt felhasználó (404453)

Nagyon szeretem ezt a fórumot, mert engem is nagyon felizgat ha a kedvesem más férfival szexel. Itt csak a szexről van kimondottan szó, hiszen ha a kapcsolat a két ember között megfelelő, ha a testi érintkezés mellett az érzelmi élet is rendben van, akkor itt nem megcsalás, hanem egy fizikai kielégülés történik. Persze ezt sokan máshogy látják, de szerintem ezzel sincs semmi probléma. Az is izgalmas a dologban számomra, hogy ez egy olyan titkos dolog, -amit persze néhányan tudnak akik részt vettek benne- amit pl. a feleségem munkahelyén a kollégái nem is sejtenek, vagy sokan a barátaink és ismerőseink közül, és ez is egyfajta izgalmat hoz. Egy kicsit olyan érzés, hogy napközben egy háziasszony, éjszaka egy kurva, és ez a mi kis titkunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy vadásznánk az alkalmakat, de ha olyan a szituáció akkor bizony "mindent bele". Utána megbeszéljük, és nagyon feldobja a szexet ketesben. Utoljára december elején volt egy fantasztikus élmény egy szállodában, ahová négy napot elmentünk pihenni, és ahol a feleségem szinte levadászott egy férfit és olyan élmények voltak, hogy szinte szétdurranok, ha arra gondolok. /szívesen írok róla egyszer/
Aki így gondolkodik, annak hajrá, aki nem azzal sincs semmi baj.
Nagyon szeretem ezt a fórumot, mert engem is nagyon felizgat ha a kedvesem más férfival szexel. Itt csak a szexről van kimondottan szó, hiszen ha a kapcsolat a két ember között megfelelő, ha a testi érintkezés mellett az érzelmi élet is rendben van, akkor itt nem megcsalás, hanem egy fizikai kielégülés történik. Persze ezt sokan máshogy látják, de szerintem ezzel sincs semmi probléma. Az is izgalmas a dologban számomra, hogy ez egy olyan titkos dolog, -amit persze néhányan tudnak akik részt vettek benne- amit pl. a feleségem munkahelyén a kollégái nem is sejtenek, vagy sokan a barátaink és ismerőseink közül, és ez is egyfajta izgalmat hoz. Egy kicsit olyan érzés, hogy napközben egy háziasszony, éjszaka egy kurva, és ez a mi kis titkunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy vadásznánk az alkalmakat, de ha olyan a szituáció akkor bizony "mindent bele". Utána megbeszéljük, és nagyon feldobja a szexet ketesben. Utoljára december elején volt egy fantasztikus élmény egy szállodában, ahová négy napot elmentünk pihenni, és ahol a feleségem szinte levadászott egy férfit és olyan élmények voltak, hogy szinte szétdurranok, ha arra gondolok. /szívesen írok róla egyszer/
Velünk egy néger fiú járatja a bolondját állandóan.
Már nem is egyszer megkeresett minket, lekádereztük, fényképet cseréltünk, beszéltünk telefonon. Megigéri: "mostmáraztánténylegegészenbiztosanottleszek". Andi meg nagyon szeretne egy néger fiúval dugni, hát minden alkalommal beleegyezünk.
Igaz, hogy a második alkalom óta már nem számítunk rá, hogy tényleg eljön, de azért mindig kap egy esélyt. (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2010. 01. 09. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 10:13
Már nem is egyszer megkeresett minket, lekádereztük, fényképet cseréltünk, beszéltünk telefonon. Megigéri: "mostmáraztánténylegegészenbiztosanottleszek". Andi meg nagyon szeretne egy néger fiúval dugni, hát minden alkalommal beleegyezünk.
Igaz, hogy a második alkalom óta már nem számítunk rá, hogy tényleg eljön, de azért mindig kap egy esélyt. (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2010. 01. 09. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szerintetek miért van hogy a hétvégére két srác is beígérte magát 3-dik nak de mire jönni kellet volna mind a kettő nyúlcipőt húzott ! Pedig hogy előadták magukat hogy mekkora kandúrok! Így meg úgy meg húzzák az asszonyt! Szegénykémet meg csalódás érte !
egyedül kellett helytállnom ,ez van!
Szerintetek miért van hogy a hétvégére két srác is beígérte magát 3-dik nak de mire jönni kellet volna mind a kettő nyúlcipőt húzott ! Pedig hogy előadták magukat hogy mekkora kandúrok! Így meg úgy meg húzzák az asszonyt! Szegénykémet meg csalódás érte !

privben intézetek az ajánlkozást
csak élmény után gyertek vissza beszámolni, ne ígérgesetek.

Én nem nyúlcipőt, hanem ezt a csodás puncit húznám inkább.
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2010. 01. 09. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Én megyek helyettük
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2010. 01. 09. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Én nem húzok nyúlcipőt.

Sziasztok!

Nálunk is csak pár jöhet szóba,és csak barát,ismerős.Persze eddig csak egy párral csináltuk,illetve csináljuk,de így nagyon jól működik a dolog.Pontosan ellentétes párt alkotunk,mint amilyen a saját partnerünk, úgyhogy igazi változatosság mindnyájunknak.
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2010. 01. 09. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 11:05

aki sokat és tul jot igér az sosem érkezik meg bár mi csak párokkal ismizünk de amit irtál már több embertöl is hallotuk egyszerüen csak nagy kamusok

Sziasztok!

Sziasztok!

Nem értem miért tartjátok valószínütlennek a sztoriját...szomszéddal akinek nagy a farka... miért is ne?
Mi mondjuk, pont szomszéddal nem csinálnánk, mert azért annak híre fog menni. De kedves munkatárs, kolléga és közeli barát már megfordult az ágyunkban. Szerintem már így is sokan sejtik vagy tudják rólunk, hogy swingerelünk, nyitott kapcsolatban élünk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 13:23
Mi mondjuk, pont szomszéddal nem csinálnánk, mert azért annak híre fog menni. De kedves munkatárs, kolléga és közeli barát már megfordult az ágyunkban. Szerintem már így is sokan sejtik vagy tudják rólunk, hogy swingerelünk, nyitott kapcsolatban élünk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

dákó wazze!
ennyire naív nem lehetsz, hogy elhidd ez meg is történt privát74-el...
egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!!
dehogy hiszem. hát olvastam a többi hsz-ét! kész andersen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 01. 08. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 13:23

dákó wazze!
dákó wazze!
egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 08. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 08. péntek 12:43
egy 12 éves kis pöcs fantáziálgatását hitted el!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 08. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

és abba nem gondoltál bele, hogy oké dugod egész éjjel, csak éppen az asszonykád nem élvezi?! érdekes egy "idegennek" beveszi egyből az anyagát. én elgondolkoznék a helyedben, valszeg csak azért van veled az asszony, mert engeded a félre kúrást és mástól ki tud elégülni. sorry de az igazság.
Igen, izgató nagyon, ha megdugják. Többen kérdezik itt, hogy kit szervezzenek be erre a nemes feladatra: idegent, vagy ismerőst. Mi egyértelműen idegen-pártiak vagyunk. Egyrészt ez a fajta élvezet "érzelem mentes kell, hogy legyen, (itt ugye mondják a nők, hogy nekik szükséges a szexhez az érzelem......nos akinek szükséges, és nem tud "csak kefélni-baszni" az gondolja át a hármast-többest) másrész az idegen ad még egy plusz izgalmat. Jön, megkeféli egyszer-kétszer, élő szexuális segédeszközként közreműködik a játékokban, és távozik. Ritka, ha van második alkalom. A legszebb rész mindíg az, amikor a pasi beteszi neki a farkát, és a drága rátolja magát. Ritkán csináljuk így többesben, de akkor nagyokat szokott élvezni, akár 5-6-szor is egy este. Két alkalom között meg marad a fantáziálgatás...az sem rossz.
és abba nem gondoltál bele, hogy oké dugod egész éjjel, csak éppen az asszonykád nem élvezi?! érdekes egy "idegennek" beveszi egyből az anyagát. én elgondolkoznék a helyedben, valszeg csak azért van veled az asszony, mert engeded a félre kúrást és mástól ki tud elégülni. sorry de az igazság.
Lehet, hogy megint megrónak érte, de én a harmadik megoldást választanám. Már kétszer csináltam ezt és valami eszméletlen volt a nejemmel kettesben végignézni a felvételt.
Persze lehet, hogy megváltozna a véleményem, ha végre élőben is kipróbálnám.
Mindenesetre számolj be róla ha kérhetünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 07. csütörtök 21:06
Persze lehet, hogy megváltozna a véleményem, ha végre élőben is kipróbálnám.

Mindenesetre számolj be róla ha kérhetünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 07. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)

Párom szombaton felhozza és bemutatja az új házibarátunkat...
Még nem tudom, hogy mit csináljak:
1. itthon maradjak és hármasban szerezzek neki örömet,
2. felhívjam a barátnőmet és négyesben hancúrozzunk,
3. elmenjek itthonról a barátnőmhöz, de elötte beállítsam a videót??
Kinek mi a véleménye?
Mit tennétek? Mire szavaztok?
Azt ne írjátok, hogy kiégett vagyok és nem szeretem a feleségemet eléggé, mert azt már soxor írták és nem érdekel. Szeretem a feleségemet és felizgat, ha más is megkívánja őt. Tetszik, amikor élvezi a szabadságát. Attól nekem semmivel sem jut kevesebb, ha ő jól érzi magát. Sőt. Ilyenkor mindig b*********bb.

Még nem tudom, hogy mit csináljak:
1. itthon maradjak és hármasban szerezzek neki örömet,

2. felhívjam a barátnőmet és négyesben hancúrozzunk,

3. elmenjek itthonról a barátnőmhöz, de elötte beállítsam a videót??

Kinek mi a véleménye?

Azt ne írjátok, hogy kiégett vagyok és nem szeretem a feleségemet eléggé, mert azt már soxor írták és nem érdekel. Szeretem a feleségemet és felizgat, ha más is megkívánja őt. Tetszik, amikor élvezi a szabadságát. Attól nekem semmivel sem jut kevesebb, ha ő jól érzi magát. Sőt. Ilyenkor mindig b*********bb.