/ 1 oldal
Hozzászólások
Ha Pécsi vagy, a legközelebbi Magyarhertelenden van. Az ország egyik legjobb és legnagyobb szaunája, jó szaunamesterekkel.
Mi is töltöttünk pár éjszakát a Szikin, valószínűleg ugyan abban a bérelhető lakókocsiban. Minden szavad igaz, bár a retró kifejezés nem pontos, mert egy retró zeneszám jó lehet, tehát nem pontosan írja le a lakókocsit. A portán jeleztem, hogy a 4 műanyag szék, ami a lakókocsihoz tartozik, kivétel nélkül törött, de senkinek sem jutott eszébe kicserélni azokat. Igaz, hogy jobb híján nem tudtunk volna máshol aludni, de azért ez az igénytelenség minket is megbotránkoztatott.
Mi 2 éve voltunk ADA Bojanán, kicsit retro fíling, de ha nem zavar, a homokos strand jó.
Nem, a volt naturista részen mindenkinek fűrdőruhát kell húznia. Rádszólnak. Még a szaunában is tilos a pucérkodás. Győzött a "jóerkölcs".
Nem szoktam hozzászólni képekhez, de most szeretnék gratulálni: Izléses képek, és megmutatják, hogy nem csak görhes tinikről lehet szép aktokat készíteni!
Nem látom ilyen borúlátóan a helyzetet, sok jó szaunamester van Magyarországon, és egyre több helyen lehet normálisan szaunázni. Az elég beteg dolog, ha valaki a szaunába kukkolni jár, bár nem vonom kétségbe, hogy van ilyen. Mivel viszonylag sok szaunában megfordultam már, talán szabad azt mondanom, hogy a fűrdő vezetésén, múlik az leginkább, mennyire fegyelmezi a vendégeket a személyzet. Ahol megvan rá a szándék, ott igen is kitiltják a gyerekeket a szaunából, nem engedik Őket hangoskodni, ki-be rohangálni, lerakatják mindenkivel kint a papucsokat, lehetőleg tárolót is alakítanak ki, ahova tenni lehet azokat, csak megfelelő méretű törölközővel, vagy lepedővel engedik be az embereket, nem engednek senkit zuhanyozás nélkül a merülőmedencébe és így tovább. Legfeljebb pár bunkó megsértődik, és elmarad a fűrdőből, de idővel kialakul egy normális vendégkör. Magyarhertelenden, ahol a szaunát komolyan veszik, költenek rá, kialakult egy törzsvendégkör is, és egy jó szaunamester csapat Ha mindenütt így kezelnék a dolgokat, meg lehetne nevelni a magyarokat is, a bunkóság nem nemzeti sajátosság, csak meg kell tanítani a kultúráját azoknak, akik nem ismerik. Én így látom.
Én sem értem a vitát. Szaunázni meztelenül kell, aki szégyenlős, burkolózzon pamut törölközőbe vagy lepedőbe. Az más kérdés, hogy csupasz fenékkel sem szabad leülni a szaunába, hanem saját tested alá is kell valamit tenni, lepedőt vagy törölközőt. mert nem csak te használod. Otthon, a saját szaunájába nyilván mindenki azt csinál amit akar. Jobb szaunákból és nyugaton elhajtják azt, aki fürdőruhában akar bemenni. Igen, Ausztriában szóltak az ismertőseimnek, mikor magyar szokás szerint fűrdőruhába akartak bemenni, hogy vagy leveszik, vagy kívűl tágassabb, pedig megvették a belépőt. Magyarhertelenden is kizavarnak. Igen, ez pont olyan bunkóság, mint a lábod az asztalra tenni.
Egyszerübben: A szaunában fürdőruhában lenni szerintem teljesen felesleges és ostoba dolog, a Lajtától nyugatra szerintem nem is fordul elő. De végsősoron, aki imád műanyagban izzadni, akár vegyvédelmi ruhában is beűlhet, csak semmi értelme. Aki meg gátlásos, inkább lepedőbe burkolózzon, az pamutból van.
Nem tudok veled egyetérteni, ugyanis a szaunában nincs 100%-os páratartalom, szerintem kevered a gőzzel, ahol tényleg az van. A szauna alapon száraz, és a felöntés növeli a páratartalmat, de szó nincs 100% páratartalomról. Ha ha igaz lenne összeégetné a bőrümket a 80-90C-os gőz. Azt, hogy izzadunk-e a szaunában, aki egyszer is járt ilyen helyen, nem hiszem, hogy kétségbe vonná. Ha vizes fürdőruha van rajtunk, műszálas lévén nem szívja be az izzadságot, mint a pamut lepedő vagy törölköző. Ezért is helytelen fürdőruhában szaunázni. Ha pedig a páratartalom, ami a szakirodalom szerint optimálisan 75C-on 22%, 100C-on pedig 9% (kérlek nézz utánna) akkor igenis párolognak a vizes fűrdőruhák, és ha vegyszeres víz volt bennük, akkor bizony vegyszeres gőz lesz a szaunában. Öveges professzort én is nagyon tisztelem, anno gyermekként szívesen néztem a TV-ben. Ja, és amit a meztelen test és az ülőfelület kapcsolatáról írsz: Tisztességes, valamirevaló szaunamester ellenőrzi, hogy a teljes felületed alatt van -e textil. Ha nincs, megkér, hogy tegyél magad alá. Attól még meztelenül szaunázol.
A fürdőruha nélküli szaunázás egészségügyi kérdés. Általában már megmártóznak a szauna előtt a termálvízben, ami ugye vegyszereket is jócskán tartalmaz. Na aztán mikor beülnek vele a szaunába, a vegyszerek elpárolognak a fűrdőruhából, és a gőzüket mindenki beszívja, aki a szaunában van. A lepedőben szaunázás ebből a szempontból rendben van. Mindenképpen a kisebbik rossz, ha valakinek gátlásai vannak a saját testével kapcsolatban.
Nem tudom, de mikor én voltam a makói hagymatikumban, a szauna programon mindenki fürdőruhában üldögélt bent (többség román volt), és mikor kérdeztem a szanamestert, azt mondta, hogy itt mindenki fűrdőruhában szaunázik. Persze örülnék, ha változott volna, és ma már minden fűrdőruhást kizavarnának, a gyerekeket pedignem engednék ki be rohangálni a szaunába.
A magyarhertelendi szauna szerintem az egyik legjobb az országban, kevés helyen van 60 fős szauna, és a szaunamesterek is a legjobbak között vannak. Van külön naturista szauna rész, és az a nagyobb. Aki fűrdőruhában, papucsban akar beülni, elzavarják, ami máshol sajnos nem így van. Ha szexre, vagy ismerkedésre vágysz, nem szaunázásra, akkor viszont nem nagyon érdemes odamenned, szerintem.
Van valakinek tapasztalata Ada Bojanáról Montenegróban? Örülnék ha megosztaná, jövő héten oda készülünk.
Csak úgy általánosságban írom: Aki azt hiszi, hogy a nudista strandon vagy szaunában fotómodelleket talál, az még nem igazán volt ilyen helyen, vagy még a pubertásos kamasz éveinél tart. Ha valaki tökéletes testtel rendelkezik (ilyent még nem láttam, de tételezzük fel hogy van) az legyen vele boldog, de erősen vitatom arra a jogát, hogy valakinek 60 évesen, lógó mellel megtiltsa, hogy ilyen helyre menjen. Fiatalnak lenni egy átmeneti állapot, és nem tart örökké. Becsülöm azt, aki azt mondja, ilyen vagyok, és kész, magamat elfogadom így, más meg tehet egy szívességet. Sokkal normálisabb, mint azon agyalni, jujjj, felszedtem fél kilót, akkor most hogy menjek strandra.
Magyarhertelenden van a legjobb szauna szerintem a Dél-Dunántúlon. A szauna egy része naturista, a felöntések is gyakorlatilag. Szerdánként a fürdő rész is naturista este 7 -től.
Idén jártunk egy strandon, a Földközi tenger partján, Toscanában, Piombino közelében. A google maps-en jelölve van.
Két hete voltunk ott. A szauna fürdőruha mentes, de mindenki szaunatörölközőben van, kivéve a zuhanyozást és a merülőmedencét. A szauna kicsi, 15-16 ember fér be, mint a heringek. A szaunamester jó, a mostoha lehetőségekből kihozza a maximumot. Ha nem férnek be egy turnusba, tart másodikat is (ez gyakori). A szálloda férőhelyeihez képest a welnes részleg szerintem alul van méretezve.
Amikor utoljára voltam Harkányban, mindenki fürdőruhában volt. Baranyában inkább a Magyarhertelendit ajánlanám.
Néha mi is járunk Magyarhertelendre szerdánként. Szerintem teljesen normális a társaság. Ez nem jelenti azt, hogy kétségbe vonnám az általad leírtakat, de nem hiszem hogy jellemző lenne. Szerintem ha valaki pucér nőket akar nézni, nem kell 3000Ft-ot fizetni belépőre, tele van vele a net ingyen. És még bele sem kell izzadni.
Általában nem lehet a szaunákon kívül meztelenkedni, de a szerdai nap kivétel, mivel ezen a napon nem adnak ki normál belépőket, csak kombináltat, tehát gyakorlatilag csak a szaunázók vannak. Ilyenkor az a szokás, hogy az utolsó felöntés után mindenki felmegy a medencékhez, és pucéran fürdik. Ez elfogadott. Az a kérés, hogy csak a középső nagy medencét használják ilyenkor.
Vegyes, a zöm 30-40-es korosztály. Ne legyen félreértés : Szaunázni és fürdeni lehet meztelenül. Ha pucér cicababákat szeretnél nézegetni, a netet ajánlanám.
Magyarhertelenden. Különösen a szerdai napot ajánlom
Szeretjük a képeiteket
Senki nem vitatja azt, hogy mindenkinek joga van megszabni azt kit keres. Csupán arra utaltam a Virágszirom hirdetésével kapcsolatban, hogy ha leszűkítjük a keresés kritériumait, akkor kicsi az esély, hogy tömegek jelentkeznek. De esetükben nem is ez volt a cél. De még egyszer írom, semmi baj ezzel, mindenki maga alakítja a saját szabályait. Önmagában egyébként azzal sincs baj, ha valaki csak levelező társat, vagy képcsere partnert keres, belefér, csak jelezze előre.
Tudod, mikor megnéztem az adatlapodat, az jutott eszembe, amit Parkinson az álláshirdetésről írt: Az a tökéletesen kiírt hirdetés, amire csak egy jelentkező van. Ha egy sincs, enyhíteni kell a feltételeket, míg nem jelentkezik valaki, ha meg sok van, túl lazák a kritériumok. Lehet, hogy át kéne gondolnotok, tényleg ennyi feltételt kell-e szabnotok, nem kell-e kicsit kevésbé szigorúnak lenni valamiben.
Azt hiszem, értem, amire Kanellos gondol. Valahol olvastam, hogy régen (most nem tudom hogy van), Párizsban volt egy olyan terület, ahova párok jártak autóval ismerkedni, és ha a másik párt a másik autóval szimpatikusnak találták, már csak telefonszámot kellett cserélni, vagy követni. Persze zöldebb megoldás egy olyan tér (tér alatt itt presszót, vendéglőt, vagy akár parkot is lehet érteni, ahol a párok megjelennek, és megismerkedhetnek egymással, és ha abban az időpontban ott egy másik párt látnak, akkor nagy valószínűséggel az is hasonló szándékkal van ott. Van különbség a swinger club meg e között: A swinger club belépődíjas, öltözős, vetkőzős, és általában ott zajlik az akció is. A másik esetben csak elmegyek egy helyre sétálni (sörözni, kávézni), ahol nagy valószínűséggel ha egy másik párt látok, akkor bátran elkezdhetek vele ismerkedni, ha meg nem látok olyat, aki kedvemre van,hazamegyek. Valóban két külön, nem azonos dologról van szó
A szabályokra vonatkozóan leírnék egy esetet, bár nem most történt:
Megismerkedtünk egy párral, akikkel még a szex előtt a tabukat is átbeszéltük. Azt hiszem ez általában így szokás. Nem volt túl hosszú lista szerencsére, de Ők kifejezetten kérték, hogy az ondó ne kerüljön a másik páros hölgytagja szájába, bár maga az orális szex rendben van. A szabályt különösebb gond nélkül évekig betartotta mindenki és jól éreztük magunkat. Egyszer csak megtörtént, hogy a párom amikor elélveztette a másik fiút, a szájába vette, és lenyelte. Kicsit mindenki meglepődött egy pillanatra, hogy mi fog történni, aztán nem történt semmi, csak az, hogy a későbbiekben a másik pár hölgytagja, aki eredetileg kérte a tilalmat, sem tartotta be a továbbiakban. Nem is beszéltünk róla többet. Szerintem nincs értelme felesleges tabukat állítani.
Elképzelem, amint wiliem valast elkapja egy hatvanéves, 150 magas, és 120kilós hölgy, kis bajusszal, és magáévá teszi, minden reklamációt elhárítva azzal, hogy barátunk szexpartnert keres, és ugye nem lehet válogatni. Megérdemelné.
Nem vagyok gyakori hozzászóló, hármas szexről nincs tapasztalatom, csak négyesről, de talán nem olyan nagy különbség. Minden pár próbál előzetesen kialakítani szabályokat, mi fér bele, mi nem. Ezzel nincs semmi baj, bár mint a szabályok általában, ez is változik menet közben. Szerintem illúzió az érzelemmentes szex. Tehát azt mondani, hogy oké, dugja meg a páromat, de ne szeretkezzenek, csak semmi simogatás, semmi puszi, szamárság. Ha valakit beveszünk a szexuális életünkbe, az nyilván szimpatikus. Miért gondolja bárki is, ha a párja valaki, számára szimpatikus emberrel szexel, abszolút nem fog semmit érezni? Mármint lelkileg. Nyilván érez, nem szerelemre gondolok, de az érzelmeknek rengeteg árnyalata van. Az szerintem nem megy, hogy csak dugás, semmi kedvesség, semmi pozitív érzelem. Ha valaki élvezetet, örömet okoz nekünk, azt nyilván érzelmileg is pozitívan viszonozzuk. Akit ez zavar, ne menjen bele a többes szexbe.
Más: Sokat vitatkoznak itt arról, egymáshoz érhetnek-e a férfiak is, és az nem-e homoszexualitás. Nyilván ízlések és pofonok különböznek, de kavarodásnál, kettős behatolásnál elkerülhetetlen bizonyos kontaktus. Szerintem az a lényeg, hogy az akció a másik férfira irányul-e, vagy a hölgyre, kb. ez szerintem a különbség, ettől elfogadható vagy nem elfogadható számomra a kontaktus. Ha a másik férfi véletlenül ér hozzám, miközben mindketten a hölggyel foglalkozunk, az teljesen elfogadható, nem ügy. De nem vagyunk egyformák, ismétlem.
Baranyában nincs a Mohács-szigeti strand megszűnése óta hivatalos nudizós hely, ha csak a harkányi fürdő vegyes napozóját nem tekintem annak, de abban sem vagyok biztos, hogy még létezik. Elég "meleg" hely volt, ezért kerüljük. A Dunán Szekcsőnél a zátonyon szoktak nudizni, és a Dráva eldugottabb részein, magyar és horvát oldalon is. A horvát oldal jobb, több homokpad és zátony van.
Nem szokásom hozzászólni itt, de most úgy gondolom érdemes. Ha azon töprengünk, hogyan nézünk utána egymás szemébe, ha jól érezzük magunkat mással, akkor nem szabad elkezdeni. Nyilván, ahány ember, annyi vélemény, de a saját tapasztalatom (tapasztalatunk) alapján azt tudom mondani, ha nem tudjuk úgy felfogni a párunk élvezetét, azt hogy jó neki, és örülni, hogy boldoggá teszi a kéj , mindegy hogy mi okozza, én, egy vibri, saját maga, vagy egy másik ember, akkor ne kezdjünk bele. Ha azt figyeljük, hogy ügyesebb -e a másik partner, jobbak-e az adottságai, szóval mindig összehasonlítjuk magunkkal, és versenyezni akarunk vele, akkor ne kezdjünk bele. A szex egy igen kellemes tevékenység, de nem verseny és nem állandó vizsga. Én nem azért szeretem a páromat, mert Ő a legszebb, legokosabb, vagy legerősebb a világon, hanem mert összetartozunk, és mindig számíthatunk egymásra. A többes szexben sok lelki kockázat van, ezért egyszerűen nem való mindenkinek. De azt kell mondanom, egy stabil kapcsolatban, ahol mindkét fél benne van és élvezi, igenis ki lehet próbálni, nekünk sok kellemes percet szerzett.
Kedves Sexygame! Biztos hogy jó a számtanod? A párod most 29 éves, és 16 éve együtt vagytok? És 13 éves korában már két partnere volt? Nem írtál el valamit? Mert ellenkező esetben bűncselekményt követtél el.
Kedves Savanya!
Azt hiszem sokan vannak, akik ezt a lapot, és az általad említettet is látogatják, ha nem is azonos néven. Ebben nincs semmiféle csoda. Hogy bizonyos témákban alaposabbak-e ott, ebben nehéz állást foglalni. Szerintem abból fakadóan, hogy a diplomás értelmiség társadalmi arányát meghaladóan képviselteti magát a swingerek között (nincs egyenlőre ilyen tudományos vizsgálat, ez az én magán meglátásom), következik az a betegségük, hogy mindent agyonelemeznek és oldalakat képesek beszélni olyasmiről, amire egy sor is elég. Fogalmam sincs, ki vadász65, de meglepődnék, ha nem ebbe a társadalmi rétegbe tartozna. A szexet alapvetően művelni kell, és nem magyarázni szerintem wink
Valahol olvastam, de jó a definíció: Perverzió az, amit én magam nem csinálok a szexben.
Vagyis maga a szó csak egy bélyeg, amit tetszés szerint bárki, bármire rátehet.
Firemaker, te eltévedtél, ez nem egy egyházi jellegű topic. Amit írtál, csak az mondja el szerintem, akinek egyázi, katolikus esküvője van.
Egyébként szerintem nem hűtlenség, ha közös megegyezéssel mást, vagy másokat is bevonunk a szexuális életünkbe.
LPort felvetésével kapcsolatban, mivel feltételezem, hogy nem a társaságot akarja bosszantani annyit írnék: Nem hiszem, hogy logikus és töretlen fejlődés vagy evolúció lenne ezen a téren. Nem erről van szó. Attól, hogy valaki szeret többesben szexelni, nem életkor függő, házasnak sem kell hozzá lenni. Az sem következik belőle, hogy az illetőnek előtte szeretnie kell, hogy a mellére pisiljanak.
Ez egyszerűen a szexnek egy olyan módja, amit valaki vagy kedvel, vagy nem. De semmi mástól nem függ, csak az egyén habitusától, és a párjával való kapcsolatától, szerintem. Én ovis koromban sem szerettem a kelkáposzta főzeléket, és most sem szeretem, és talán 20 év múlva sem fogom, más ételnél viszont változott az ízlésem.
Hogy miért: Fogalmam sincs. vigyor2
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 36 hozzászólás, Listázva: 1-36

tango56

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. október 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!