/ 16 oldal
Hozzászólások
Egy alkalommal barátoknál voltunk egy nagyobb társasággal a nyaralójukban. Bográcsoztunk, iszogattunk. Már nem voltunk józanok, de a kontroll azért hellyel-közzel meg volt. Fel sem tűnt, hogy a feleségem és a házigazda eltűntek egy jó ideje, ameddig elő nem került a feleségem illatosan, tisztán, frissen mosott hajjal, amikor mindenki füst szagú volt. Meg is jegyeztem, hogy milyen illatos. Spiccesen kiszedtem belőle, hogy ketten a házigazdával elmentek a strandra és láttak több nudizót, miközben úszkáltak. Kérdezte a srác a feleségemet, hogy volna-e kedve kimenni? Igent mondott és azt mondta, egyáltalán nem zavarta, hogy meztelen kellett lennie idegenek előtt, mert már kicsit spicces volt. Persze a srác nem győzte dicsérni, és addig-addig dumálta, hogy sikerült meggyőzni a felségemet, hogy bújjanak el. A feleségemnek is szimpatikus volt a "jól felszerelt" srác. Azt mondta a feleségem, azért mondja el, mert úgy is kiderülne és mert eléggé nyomasztja a helyzet, de csak spiccesen ment bele. Elmondása szerint a következmények miatt kellet lefürdenie. Megnyugtattam, hogy én is spicces vagyok és nekem is nagyon tetszik. Félrevonultunk és...az egy másik történet.
Őszintén szuper fotók!
Nekem nagyon bejött. A Hölgy is más ilyenkor és a férj is másképpen viselkedik. Ha megvan a harmónia, mindegy ki hanyadik a sorrendben. Voltam első és második is. Volt, hogy én feküdtem és a Hölgy volt felül, plusz a férje. Mindketten töltöttük rendesen a Hölgyet, mert borzasztóan izgató volt. A férj volt az első, hátrébb lépett és nekem nem is volt választási lehetőségem, a Hölgy azonnal illesztette a farkamat a megfelelő helyre. Már ekkor éreztem a rengeteg rám folyó nedűt, majd én is hozzátettem a magamét. Mindenki élvezte. Kis sóhajtozás, pihegés mindketten zuhanyoztunk, mert rajtam is volt rendesen és a Hölgy is csupa csatak volt. Nekem meghatározó élmény volt.
A lejtős rámpa nem befelé, hanem a kifelé-re van.
Adott helyre, adott dolgoknak be kell férni...
Korábban engem talált meg egy pár férfi tagja. Írogattunk, majd beszéltünk. Egyszer találkoztunk egy étteremben akkor már a párral és beszélgettünk. Távozáskor abban maradtunk, hogy átbeszélik a feleségével és jelentkeznek.
Jelentkeztek és egy igen hosszútávú "barátság" alakult ki. Rendkívüli volt minden pillanata, minden értelemben. Hihetetlen sok boldogsághormonnal telítődve búcsúztunk el minden alkalommal. Mesébe illő volt, de sajna szétmentek. Összetett volt a baj, próbáltam segíteni nekik, hogy együtt maradjanak, de sajnos menthetetlennek bizonyult a dolog. Úgy tartottam korrektnek, ha mindkettőjükkel megszakítom a kapcsolatot. Utolsó beszélgetésem a feleséggel volt telefonon és akkor derült ki, hogy válnak visszafordíthatatlanul. Több évtizedes házasság szétesett a szemem előtt. Engem ez nagyon megviselt. Sajnos semmit nem tudok róluk, de remélem jól vannak.
Volt barátnőmmel valahol egy Mátraházai Hotelben töltöttünk egy éjszakát. Hangulatos belső udvara volt a Hotelnek. A borozgatós vacsi után szóba került egy harmadik személy bevonása éjszakára. Ő nem zárkózott el egy lánytól, én pedig egy férfi jelenlététől. Már pityókásan elkezdtük egyre jobban húzni egymást és arra jutottunk, hogy kimegyünk dugni az első emeleti erkélyre és ha valaki észrevesz és van mersze beállni, nem mondunk nemet, akármilyen nemű lesz az illető, akkor is bevonjuk. Egész hevesen szeretkeztünk és a lány nem volt hangos, de nem is fogta vissza magát különösebben. Teljesen meztelenül csináltuk elég sokáig, de pont nem járt arra senki, vagy legalább is nem szólt senki. Így bent folytattuk magunktól a szobában. Így is emlékezetes maradt. A lány nagyon benne volt mindenben kettesben, semmit nem kellett mondani. Mint ha a gondolataimat olvasta volna, de sajna nem jött össze vele semmi keményebb/többes dolog, pedig minden nagyon élvezett a szexben.
Feleségem nagyon sokszor van itthon egy szál vékony egybe ruhában, bugyi nélkül. Az udvaron is, mindenhol. Izgi nagyon, de utcára nem hajlandó így kimenni.
Egy felcsigázott hangulatú szex közben mondtam a feleségemnek, hogy szeretném ha a végén a szájába élveznék és csókolóznánk utána. Soha nem tettünk még ilyet. Csak mosolygott, majd amikor ő elélvezett, bekapta a farkam és hiába szóltam, hogy mindjárt végem, nem hagyta abba. Elmentem a szájába és azonnal megcsókolt. Teljesen meglepett, de nagyon szenvedélyesen csinálta, így jól esett.
Bőven!
Csodálatos ez a lány.
Egy "Napfény"-ben eltöltött délután.
wave
Szeretőként többször volt alkalmam elsőnek és másodiknak is lenni. Az aktus elé helyezném egy ilyen helyzetben a Nő kisugárzását ilyen esetekben. Olyan volt, mint egy drog, pedig a hétköznapokban mindannyian tettük a teljesen megszokott dolgunkat, minden látszat nélkül. Amikor találkoztunk, az egy másik szituáció volt. Egészséges kereteken belül minden ez irányú vágyunkat kiéltük és kész. Ott szinte minden belefért, és ebbe a combon lefolyó sok sperma látványa is, ameddig kéjesen kisétált a zuhanyzóba.
Szerintem az alpinista is ide tartozik...
Egyszer szeretkezés közben, felfokozott hangulatban azt kértem a feleségemtől, hogy szeretnék elmenni a szájában és smárolni vele. Azonnal kibújt alólam, nagyon finoman csinálta, ameddig el nem mentem a szájában és olyan szenvedélyesen csókolózott velem utána, mint ha nem is a felségem lenne. Nagyon izgató volt és szenvedélyes. Mintha kicserélték volna. Nem szólt utána semmit, csak mosolygott.
Egy időben "kölcsönbe járt" egy barátunkhoz, aki elvált és maga alatt volt. Volt, hogy hétvégére eltűnt a párom és nagyon izgi volt közben a sztori, amit mesélt. Sokszor nem fürdött meg az aktusuk után és az még izgalmasabb volt ahogy mesélte merre folyt a sok sperma a szájából a mellén át le egészen a hasáig. Szétkente és hagyta megszáradni. Baromi nagyokat szeretkeztünk közben.
Nem kifejezetten cuckold, de volt már több külön töltött éjszakán a feleségem. Sőt, volt, hogy egész hétvégére elment. Tudtommal, közös megegyezéssel. Pontosan tudtuk miről szól a történet, felnőtt ember módjára intéztük. Szex közben is és azon kívül is beszéltünk róla és borzasztó izgalmas volt. Feleségemnek is nagyon tetszett, hogy hajnalban még egy "idegen" farok járt benne, majd pár órára rá az enyém. Az idegen relatív, mert egy régi barát, aki elvált és "nyekergett" a feleségemnek. A feleségemmel egyre elmélyültebb kapcsolatba kerültek, de pusztán baráti alapon. Egyszer csak felmerült egy kérdés és közös beleegyezéssel átment hozzá a felségem "megnyugtatni". Kb. 1 évig tartott ez az "átjárás megnyugtatásra", míg egyszer csak talált magának valakit a barátunk és sajnos megszakadt ez a kapcsolat. Iszonyú izgalmas volt. Mindenki biztonságban érezte magát. A terápia sikeres volt, de sajna a srác a barátságunkra való tekintettel nem volt hajlandó a hármasra, pedig a felségem többször is próbálta összehozni. Neki az sok lett volna, de ez így tökéletes időszak volt.. Örömmel emlékszem vissza rá, amikor lucskosan, kielégülten jött haza, legtöbbször nem is zuhanyzott. A bugyija eszméletlenül nézett ki, amikor levettem róla. Sajnálom, hogy vége, de ez van...
Mindkét oldalról van személyes tapasztalatom. Amikor én voltam beszálló és beszéltünk mindkét féllel, mert nagyon kedvesek és kommunikatívak voltak, a Hölgy egyszerűen nagyon izgatónak tartotta, hogy egyszerre két férfiban sikerül vágyat gerjeszteni. A férj először bevallottan féltékeny volt, majd később sikerült meggyőznöm, hogy nem kell félnie tőlem. (Később sajnos elváltak, de ez egy másik történet.) A Hölgy nagyon vonzó volt mind a személyisége, mind a szexuális kisugárzása. Először a férj csak nézelődött, simogatta, puszilgatta, stb..., majd nagyon gyorsan elélvezett. A Hölgyet ez nem zökkentette ki és szerencsére engem sem, így az elején én fejeztem be a Hölgyet. Később feloldódott a feszültség a férjben és egészen jó alkalmak születtek. Ezek után azt mondták, még hetek múlva is állandóan kívánták egymást.
Amikor nálunk volt ilyen eset, a feleségemmel megbeszéltük, hogy a barátunknál tölti az éjszakát és fokozatosan vonja be a hármas felállásba. Sajna a srác ettől teljesen elzárkózott, de ettől függetlenül mi is óriásiakat szeretkeztünk utána, amikor reggel hazajött. Teljesen fel volt spanolva, csupa kéjnedv volt és nagyon kívánt ő is engem. Elmondása szerint őt is az izgatta fel, hogy két férfi tartja nagyon vonzónak és egymás után imádott velünk szeretkezni. Nagyon jó időszak volt ez, de már vége. Pedig egyszer már szállás is volt foglalva, de az a mamlasz nem mert eljönni hármasba. Bennem persze szintén nagyon kavargott először minden, de idővel kifejezetten vártam már, mikor mondja, hogy ma nem töltöm itthon az éjszakát.
Tulajdonképpen ennyi! Befejezted helyettem is a gondolatot. smile
smile "Nem adtam kölcsön, ment az magától." smile
Ekkor pontosan itt voltunk. Riekai karnevál...
Azt a címet kellett volna adni: "ma kivételesen ráérek". Már lenne kb. 200 bejegyzés. smile
Ráckevére nagyon régóta járunk és a szaunamestereket rendkívül jól ismerem. Már-már barátaim. Némelyikkel magán programokat is szerveztünk többször is. Szerintem kellően intelligensek ahhoz, hogy ha ott valaki zavaróan viselkedik egyedüli, pihenésre vágyó Hölggyel, azonnal és örökre kitiltják úgy, hogy abból a delikvensen kívül senki nem vesz észre semmit. Elég diszkréten szólni a szaunamesternek, a többit intézi. Ezt azon kikapcsolódni vágyóknak írom, akik szigorúan feltöltődni mennek oda. Amikor nem szabadott, mi akkor is jártunk és szebbnél szebb Hölgyek jártak folyamatosan és nagyon jó volt a hangulat. Teljesen baráti. Mindenki bátran állhatott anyaszült meztelenül a másik elé, mert legyen az bárki, senki nem volt olyan otromba, hogy ott tett megjegyzést, vagy ajánlatot. Mostanra valóban felhígult a csapat egyéb okokból, de amikor ott voltunk a sok új arcon kívül semmi kirívóan bántót nem tapasztaltunk. Sőt jól éreztük magunkat és hazajöttünk. Mi odajárunk a szaunamesterek miatt. ...régen valóban sokkal családiasabb volt, most kicsit ipari, de most is jó,...szerintem. smile
Konkrétan a fürdő területén van komoly szálloda.
Az lepett meg, amikor arról beszéltünk pár éve a feleségemmel, 25 év házasság után, hogy nem mer mással kikezdeni, mert nem elégedett magával. Mondtam, hogy próbáld ki, flörtölj és meglátod mi lesz? Nekem nem hitte el ha azt mondtam kifejezetten szexi és kívánatos. Azt mondta részrehajló vagyok, ami részben igaz is, mert tényleg helyes Nő. Kb. fél éven belül "felszedte" egy régi közös barátunkat. Nagyon régi a barátság és feleségem idegennel nem vállalta volna be. A srác is nagyon óvatosan közeledett, mert nem szerette volna a jó baráti kapcsolatot tönkre tenni tapintatlansággal. Viszont mint később elmondta, neki mindig is nagyon bejött a feleségem, ezért nem volt nehéz sodródni az eseményekkel, majd engedni a csábításnak. Megbeszéltek mindent és egyszer csak lefeküdtek. Az első alkalom feleségem elmondása szerint nagyon nem volt jó. A sráctól nem tudott elmenni, de annyira felcsigázta, hogy inkább hazajött és velem jutott a csúcsra. Olyanok voltak, mint két kamasz, akik akkor veszítik el a szüzességüket. Mint kiderült nekem ez nem hogy féltékenységet generált, inkább kifejezetten izgatott. Később visszament a sráchoz és rendeződött a korábbi feszültség, Kb. fél éven keresztül elég sok éjszakát nála is töltött. Nagyon izgi volt, amikor reggel hazajött és úgy "használtan" óriásiakat szeretkeztünk. Az a tudat, hogy mit műveltek, még szexibbé tette a feleségemet. Teljesen más lett a kisugárzása is, sokkal kívánatosabb és kiegyensúlyozottabb lett. Valamiért ez a dolog rá jó hatással volt. Most is borsódzik a hátam, ha eszembe jut az az időszak. Felmerült az ötlet hármasra, de a srác állítólag félt tőlem és nem merte a szituációt felvállalni. Feleségem többször is invitálta, elmondása szerint még szex közben is győzködte, hogy milyen jó lenne, de a srác nem merte bevállalni, azt mondta "kizárt részéről ez a felállás". Feleségem egyébként meglehetősen konzervatív felfogású és eljutott egy pontra amikor választania kellett, mert ez így részéről sem folytatódhatott. Nyilván a srác is nagyon figyelmes volt vele, kedves, meg minden. Ő is érezte, hogy ez kezd nem csak egy barátság szinten fenntarthatóvá válni. Nem volt nehéz döntés, dobta a srácot és élünk tovább szeretetben. Szerencsére minden rendben közöttünk és nem sérült senki, egyáltalán nem volt olyan trauma amit fel kellet volna dolgozni. Megtörtént, elmúlt és ennyi. Köztünk marad. Végül is én dumáltam belé, ami bejött neki. Azóta minden rendben megy tovább, már szóba sem kerül. Azt mondta az volt nagyon vonzó, hogy két pasi egyszerre versengett a kegyeiért, Ő pedig mindkettőnket szeretett annyira, hogy bármikor könnyedén engedett a csábításnak. A sráccal nem vagyunk rosszba, de nem is keressük egymás társaságát. Kellően távol lakik tőlünk, néha szülinapon, vagy egyéb jelesebb alkalmakkor még megy egy üdvöző jókívánság, de ennyi. Ha most is előkerülne és csábítaná a feleségem, biztosan nem beszélném le róla. Engedném, hogy ez az Ő döntése legyen, de "sajna" ez nem fog bekövetkezni... smile
Tedd meg! Később bánni fogod! Lehet, kapsz egy felfüggesztett "kit érdekelt", de tökös leszel minden nap, amikor a tükörbe nézel. wink
Bocs, soha semmilyen körülmények között nem találkoztunk külön! Ez elv kérdés volt, pedig lett volna lehetőség rá. A férj már-már barátom lett. Ilyet pedig egy baráttal nem teszünk. (legalább is én nem)
Igen, valóban a katalizátor volt a szerepem. Talán azért is kerestek meg, mert valami újat láttak, ami majd megold sok problémát. Én is azt gondolom, hogy már korábban volt köztük feszültség és bennem, vagy bárki idegenben keresték az esetleges megoldást. Sajnos rám esett a választás. Sportos voltam, álszerénység nélkül mondhatom, jól is néztem ki. Utólag nem csodálom, hogy az én testemet választották. A férjnek izgató látványt nyújtottunk együtt, a Hölgynek pedig jól esett, hogy annyi idő után végre valaki ember számba veszi és Nőként tekint rá. Igyekeztem a tenyeremen hordozni. Mire az ágyba keveredtünk, már nem is volt nehéz dolgom. A férj sokszor be sem csatlakozott. Már ott komoly feszültséget éreztem. Ők nem mondták, én meg úgy voltam vele "ki vagyok én?" ezért nem kérdeztem semmit. Úgy tettem, mint ha minden a legnagyobb rendben lenne. Ott úgy is volt. Amikor telefonon beszéltünk a Hölggyel, mondta, hogy minden alkalmat alig vár, hogy találkozzunk, mert akkor megint Nőnek érzi magát, de ahogy hazamennek, minden 180 fokos fordulatot vesz. Kapta az ígéreteket folyamatosan, de nem változott még középtávon sem semmi. Nagyon kellemetlen nekem, de remélem megtalálta a boldogságát...
Köszönöm!
Mint említettem, töröltem minden adatomat. Nem tervezem, hogy hasonló helyzetbe kerüljek.
Már csak nézelődök...
Neked is minden jót! smile
A mi esetünkben minden idillien indult. A pár keresett meg. Találkoztunk, beszélgettünk, majd később jelentkeztek, hogy mellettem döntöttek. Több évig tartott a kapcsolat. Minden alkalom nagyon jó volt mindenki részére. Már baráti kapcsolat alakult ki. Egyszer csak elég sokat kérdezgetett a Hölgy a magánéletemről, amikor a férj nem volt jelen. Hamar kiderült, hogy belém szeretett. A férj egyéb frusztráltságát alkoholba fojtotta, ami egész komoly feszültséget generált közöttük. Szívesen borított volna, ha el tudom képzelni vele a folytatást. A Hölgy rendkívül szimpatikus és vonzó volt minden szempontból. Az ágyban azért is működött minden annyira jól, mert az egyénisége nagyon közel állt hozzám. Azonban az elején megfogadtam a férj jelenlétében, hogy tudom hol van a helyem és soha, semmilyen körülmények között nem lépem át azt a bizonyos határt. A legnagyobb sajnálatomról és együttérzésemről biztosítottam a Hölgyet. Próbáltam a férjjel beszélni privátban, hogy tegye le az alkoholt. Nem sikerült meggyőznöm. Elváltak. Nem tudtam megértetni vele, hogy nem miattam váltak el. Szerinte találkoztunk privátban a Hölggyel és teledumáltam a fejét, szerelmes lett belém és miatta nem kell már neki, stb... Hölgynek is elmondtam, hogy ez részemről becsületbeli ügy. Tudom, barom vagyok, de nem tudtam volna vele úgy együtt élni, hogy szétziláltam egy kapcsolatot és kirántok egy családból egy tagot. Igen figyelmes voltam. Virágot és egyéb ajándékokat vittem minden alkalommal. Előfordult, hogy főztem nekik. Szóval minden úgy gondoltam rendben van, de sajna a dolgok rosszra fordultak. A felelősségemet nem szeretném hárítani, mert akárhogyan is nézzük, megjelentem a semmiből az életükben és így, vagy úgy, de elváltak olyan emberek, akik egykor szerették egymást. Nagyon sok nehézségen mentek át együtt, közös erővel. A nyaralásukról is mutattak fotókat. Szóval egész mélyen beavattak a magánéletükbe. Nagyon komoly lelkiismeret furdalásom van azóta is, ha belegondolok. Az utolsó beszélgetésünk alkalmával a férj zokogva beszélt velem. Amikor letettük a kagylót, azonnal felhívtam a feleséget és kértem, hogy higgadjanak le és próbálják meg újból megbeszélni ami történt. Próbáljanak meg lehiggadni, szervezzenek újból közös programokat és találjanak egymásra. A Hölgy akkor mondta, hogy részéről biztosan vége, már el is költözött otthonról. Két gyereket neveltek fel közösen és most külön élnek. Ha tudtam volna, hogy a hozzállásom ezt váltja ki a Hölgyből, már korábban leléptem volna. Mindkettőjüknek minden jót kívánva, kiléptem az életükből. Mindkét telefonszámot kitöröltem és nem kerestük egymást többé. Ami ott a szobában történt, örökre ott is marad, de ami bennem maradt, azt nem kívánom senkinek. Az itt található profilomból töröltem minden adatot. Úgy gondolom teljesen egészséges maradtam, nem lettem frusztrált, egészséges a lelkivilágom is, de ez egy nagyon veszélyes kaland. Kifelé semmi nyoma nincs ennek a több évig tartó csodálatos kalandnak, de egy életre hordom...
Volt benne részem, igen furcsa elsőre, de utána nagyon jó. A buja Hölgy ahogy kívánja és egyértelmű jelét adja, követelve a következő adagot, tényleg nagyon izgató. Hol a férj, hol én voltam az első, nagyon-nagyon jó volt. A legemlékezetesebb, amikor én voltam alul, a Hölgy rajtam lovagolt. Hol a férj kutyapózban kényeztette, hol letolta magáról a férjét és belém ült. Közben vagy a melleit puszilgattam, vagy csókolóztunk. Egyszer csak elment benne a férj. Nagyon izgató volt, ahogy a számba lihegett a csókolózást megszakítva. Ő is élvezett egyet. Mikor a férj kicsúszott belőle, éreztem ahogy egész komoly sperma csusszan ki az éppen széttárt punciból a combom tövére. Ahogy a férj hátra mászott, a Hölgy azonnal belém ült és folytatta rendkívül izgató csípőmozgását. Mivel tele volt forró spermával és eléggé ki volt tágulva, viszonylag sokáig bírtam, de emlékeim szerint beton kemény voltam. Amikor én is elmentem benne, igen határozott jelét adta orgazmusának. Amikor én is kicsúsztam belőle, egy újabb tekintélyes mennyiségű sperma folyt a combomra. Az már az enyém is volt. Kicsit pihegtünk mindannyian, majd elmentünk zuhanyozni, mert mindenünk csupa csiriz lett...
A Hölgy igazán gyönyörű, de emberként nem túl szép dolog, ha pusztán ezért voltál szerelmes... smile
Szia! Tökéletesen megértelek, én is Hölgyek társaságát keresem... smile
A Macskafogóból jut eszembe egy mondat "követ a nyakukba és a folyóba velük"
Nem akkora luxus. Sziciliában van ez, ill. egy pont ilyen étterem. Minden a farokról szól. kilincs, csap, tükör, stb...
Nagyon vicces és még az étel is igen jó. Amúgy nagyon hangulatos az étterem, de még a szalvétán is farok van... smile
Igen. Évekig tartott. Irtózatosan telített volt erotikával. sajnos vége...
Volt benne részem. Soha nem fogom elfelejteni. Nem egyfolytában szeretkeztünk, de valóban nagyon sokat és minőségi volt. Ami a legemlékezetesebb, az a minőség. Az érzelmek nagyon sokat jelentenek. ...szerintem
Egy forróbb hangulatú alkalommal azt kértem a feleségemtől, mi lenne ha elmennék a szájában és utána csókolóznánk. ...simán megtette, pedig blöfföltem... Akár fogadtam is volna rá, hogy nem tenné meg...
Ahogy én látom, akinek problémája van a mellével, ott túl sok a külsőségekkel való foglalkozás. Ebből fakadóan elvesznek a részletekben és azt hiszik, ha műcici, műszáj, műszempilla, tetovált szemöldöke van és belőtt séró, minden férfi rá fog zúzni. Ha így is van, kiderül, hogy valójában nem is ezt akarta és kifalcol. Igazából csak flörtölni akar, nem pedig társat. A társ az túl macerás, mert hozzá alkalmazkodni kell, ahhoz pedig túl rövid az élet...
Nekem az a véleményem, aki műcicit csináltat - és ezúton tisztelet a kivételnek - annak vannak komoly egyéb önértékelési problémái is. Ebből fakadóan többnyire feszült, elégedetlen. Egy feszült ember társaságában pedig nem érzem jól magam. Inkább legyen csálé kicsit a melle, vagy nem egyforma, de legyen őszinte, magát felvállaló ember. Ha jó a társasága, pont nem érdekel, hogy kicsit lóg, kicsit ferde, vagy bármi. ...na persze ez csak az én véleményem. Szerencsére a mű dolgokkal felszerelt Hölgyek is megtalálják a maguk párját. (szerencsére azoknak az Uraknak a baráti társaságát is sikerült elkerülni, akiknek ez tetszik. Mert ott is van baj szerintem, ha ezek a beépített implantátumok tetszenek.) smile
Előttem még nem sajnos, de a tudtommal töltötte már mással az éjszakát. Próbálta összehozni a hármast, de nem ment bele a harmadik srác. Mára már nem tudom, hogy belemenne-e a feleségem...
Persze, sokszor, pl. szaunázás közben. Nem probléma...sőt!
Volt időszak, amikor feleségem - tudtommal - eljárt egy másik férfihoz. Nagyon izgalmas időszak volt. Amikor hazajött - legtöbbször fürdés nélkül - nagyon izgi dolgok történtek itthon. Azt gondoltam elég neki a szexből, de nem volt az... sőt, jobban kívánta. A srác állítólag nagyon jól felszerelt volt és figyelmes, ezért mindig "nagyon feltöltődve" jött haza. smile
Jó időszak volt, de elmúlt... sajnálatomra.
Nem szoktam beírogatni, de az összkép lehengerlő. Engem első ránézésre a Hölgy szája fogott meg. Egyszerűen fenomenális! ...csak így tovább! BÚÉK!
Inkább amatőr, érzékibb filmek. A durva "baszás" és a köpködés úgy hat rám, mint a reklám egy játékfilm közben, azonnal elkapcsolom. A köpéstől undorodom a legjobban... kinek mi. Ha mű vinnyog egy csaj, az sem szimpatikus.
Simán! Mai napig bánom hogy nem vettünk Finnországban. Ott csak erről szól minden. Rénszarvast kúró és szopató mikulások és ennek millió variációja képeslapokon, plakátokon, kulcstartókon, pólókon, pulóvereken, sapkákon és mindenhol... Benzinkutaktól a legkisebb boltokig mindenhol ezekkel találkoztunk. Imádom a Finneket, mert állatok tudnak lenni. smile
Csodás! Persze!
90-es pedálfordulaton...
Jól van! Ne csak a Japánok betegek. smile
...csak mert akkor pályát tévesztettem. smile
/ 16 oldal
/ oldal   Összesen: 766 hozzászólás, Listázva: 1-50

papi71

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. március 05.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!