Nekem ha csupa seperma a punci és úgy folytatni a szexet!
Igen. Aki élvezi is, hogy lenyomják a torkáig.
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szeretkezés közben kérdeztem a felségemet, hogy mit szeretne most kipróbálni?
Azt mondta, "most így minden jó ahogy van, és te?"
Szeretnék beleélvezni a szádba és utána csókolózni.
Mivel éppen Ő volt felül, a következő pillanatban lecsúszott rólam és élvezésig szopott, utána úgy ahogy volt feljött az arcomhoz és szenvedélyesen csókolóztunk. Na az nem volt semmi!
Azt hiszem ez perverzitásom lett.
Azt mondta, "most így minden jó ahogy van, és te?"
Szeretnék beleélvezni a szádba és utána csókolózni.
Mivel éppen Ő volt felül, a következő pillanatban lecsúszott rólam és élvezésig szopott, utána úgy ahogy volt feljött az arcomhoz és szenvedélyesen csókolóztunk. Na az nem volt semmi!
Azt hiszem ez perverzitásom lett.
Szerintem a mélytorkozás perverzebb.
(Ez egy válasz CumInXX üzenetére (2026. 07. 05. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 05. vasárnap 23:27
Élvezésig szopni egy szép faszt, az utolsó cseppig lenyelni belőle a finom gecit.
Mindig a másik felesége , a szomszéd nője mindig zöldebb
Élvezésig szopni egy szép faszt, az utolsó cseppig lenyelni belőle a finom gecit.
Arcomra sok sperma
Kicsi öklömmel öklözni!
Nekem meg kinyalni közben és utána
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 07. 04. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádok így nyalni és csókolozni is miközben szopatják
(Ez egy válasz Room309 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 23:21
Hmm perverzitás? nyalni ápolt nõknek a fenekét és azután megdugni ott. Dugni valakinek a nõjét mikozben a párja nyalja a penetráció és a golyóim. (bár nem is vagyok biszex).
Többen beleélvezni egy punciba többször!
(Ez egy válasz autoskalandok1989 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
a hölgy tag vagyok felizgulok az öregebb pasiktól... izgat ha jól megkefél 1 óreg pasi! :P vagy akár 2-3 teszi ugyanezt velem :P Izgat a szemükben a tűz ahogy azt gondolják hogy jól szétkefélik ezt a fiatal kis ribit! :P
A feleségem és egy másik hölgy játékát végignézni! De csakis hármasban!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
Ha nyalás közben telefingják a számat, az is még annak számít.
lakk bőr gumi szerkó és combcsizma ilyenekben szexelni,és jó nagy műfaszra ráülni.
A punci nyalás, jó hosszan, élvezésig.

_-kornelka-
Misty