/ 1 oldal
Hozzászólások
Azért nem olyan egyszerű.Több évtizedes neveltetést ami a bőrünk alá ivódott csak úgy levetkőzni rettenetesen nehéz.
Kicsiben ez a lázadás bizony ott kezdődik,ha magunknak bevalljuk a vágyainkat,aztán a következő lépcső,ha ugyan ezzel elő tudunk állni a társunknak is.
Jobb esetben megértő lesz és nem ítél el minket,vagy nem hagy faképnél.Ebből már lehet építkezni. smile
Továbbra sem gondolom,hogy a szexuális élet egy olyan dolog amit nagy közönség előtt kellene élni,s mindenkinek úton-útfélen az orra alá dörgölni.
Attól még lehet vki nyitott a szexben.
Mindamellett azt gondolom,hogy 2017ben vannak alap dolgok(pl.orális kényeztetés)amiknek szerepelnie kellene a szexuális repertoárban.
Erre bizony még jó pár évet kell várni. smile Hogy ez általános legyen és emberek ebben érezzék jól magukat.
Szóval kellene egy jó kis szexuális forradalom! smile ))
Szerintem egy beszálló agya elég gyorsan elszállhat és bocsánat,hogy ezt mondom de a pasiknál jellemző ez leginkább....azt hiszi jobb a már meglévő pasinál és hajlamos idealizálni magát.(volt olyan aki még nem is jutott el a bugyimig,de már lenézte a páromat:OFF)Ez nem egy ilyen játék.
Vannak bizony olyan párok ahol nagyon is tisztában van vele az adott fél,mire vágyik a másik,ergo mi az ami hiányzik mégse tesz ellene.S most itt nem azt mondom,hogy mindenáron bele kellene mennünk vmibe,ami nekünk kellemetlen....de ha vki ki meg se próbál vmit a párja kedvéért akkor arra azt tudom mondani ne csodálkozzon,ha máshol keresgél a párja.
Vannak bizony szép számmal olyanok is,akiket az izgat ha kapcsolatokat túrnak szét s ha már övék a préda az már nem is olyan izgató.
Minél ritkább valami annál izgatóbb. smile
Igen ez csak így működhet,hogy mindenki tudja hol a helye és mi a szerepe ebben a felállásban.S senki se akar ennél többet.Sajnos vkiknél már az elején kiderült(szerencsére elég gyorsan)hogy nem is igazán érti miért van erre igény.Volt aki azzal próbálkozott,hogy próbáljuk meg kettesben,a másiknak meg az volt a második kérdése,hogy azért keresünk másik pasit,mert nekem rossz a párommal a szex.Nem is jutottunk sehová az ilyen pasikkal. smile ))
A nők félrelépésének legfőbb oka,hogy nem kezelik őket nőként elhanyagolják.(leginkább a lelküket)Nem azért mert rossz a szex a pasival.
A legtöbb nő lelkét "lopják" el először és csak ezek után jön a teste.Így vagyunk nők összerakva.
A férfi ismerőseimtől én azt hallom,hogy nem jó a feleségükkel az ágyban,nagyon prűd ezért lépnek félre.Különböző szexuális igényeik vannak.
Az már más megcsalás ha érzelem is társul hozzá ez nyilvánvaló.
Bár ha szeretem a párom ugyan miért is kefélnék félre,hisz akkor elvileg jól működik a szex is közöttünk.Nem?
Ezért jó egy hármas vagy akár többes,mert akkor az ember szemtanúja annak mi is zajlik és hogyan.De ezek csak játékok így nem lehet élni az életet szerintem.Többek között azért sem mert mégis az egy nő egy pasi az átlag felállás nem a plussz egy fő.
Ha tényként tárul elénk hogy megcsaltak az bizony vacak érzés ezzel nem lehet vitatkozni.
De az ember majdnem mindent túlél és elvileg azért vagyunk itt,hogy tanuljunk a saját hibáinkból.Jobb esetben fejlődőképesek vagyunk.
Azzal azonban vitatkoznék,hogy működőképes és szükségszerű lenne egy állandó szexpartner bárki életében(a párja mellett)....ez attól olyan izgalmas hogy csak ritkán éljük át különben unalmas lesz idővel.
De mindez az én magán véleményem nem kell egyetérteni vele. smile
Erre nem is gondoltam....így már érthető a mély seb.(ha egy barát a csábító)
Bevett szokás,hogy a harmadik fél van kihozva hibásnak pedig ő lenne az utolsó akit okolni kellene a történtekért.
De optimális esetben ő áll a legmesszebb tőlünk,így őt lehet a legjobban utálni.Mindig könnyebb mást hibáztatni nem?
Ezt szomorúan hallom,hogy ilyen komoly károkat okoz egy félrelépés.
Velem olyan régen történt ilyen,hogy már el is felejtettem milyen vacak érzés.
Bennem akkor olyan nyomot hagyott mindez,hogy nem bíztam senkiben és semmit se hittem el.
De aztán túl tettem magam rajta és nem őrlődtem ezen.
Rég azt gondoltam milyen megalázó,ha megcsalják az embert...ma látom és tudom,hogy ez sokkal kerekebb és bonyolultabb dolog mint képzelnénk.
Jobb esetben az ember az idő múlásával változik.....szerencsés esetben pozitív irányba.
Nekem is volt már részem a megcsalt szerepében,de az fájt a legjobban mikor a szemembe hazudták a nyilvánvalót!(rákérdeztem nyíltan:a válasz az volt sose csalt meg)
Mindenkinek habitusa és értékrendje alapján ítéli meg mi lesz a következménye annak.ha vki megcsalja.
Amellett,hogy nem díjaznám ha megcsalnának,szerintem megbocsájtanék mert többre értékelem a kapcsolatomat,mintsem hogy egy potya dugás miatt eldobjak hosszú éveket.
Tanulópénznek jó ha megcsalják az embert és kicsit talán jobban megismeri önmagát!
Bocsánat az idővesztegetés szó miatt,nem sértésnek szántam!
Nem értem egy témát miért mások sértegetésére,alázására használunk hisz nem ez a cél!Magyar ember mentalitása sajnos.....
Ne hagyd magadat MyCream!
Sokan még önmagukhoz sem őszinték,nemhogy a partnerükhöz....Nem is gondoljuk,hogy milyen sokat jelent ha beszélünk vmiről. smile
Igen nagyon sokan élnek úgy párban,hogy az egyik fél elégedetlen,a másik meg van győződve róla,hogy az övék a tökéletes kapcsolat.....egyszóval vakon vannak saját életükkel kapcsolatban kommunikáció hiánya miatt.
A legjobb védekezés a támadás:szóval ha fény derülne az igazságra a vétkező biztosan vissza támad,ahelyett hogy egy kis szégyen törne fel belőle.....
Teljes mértékben egyet értek veled!Ez az ovoda szint:így kezelni egy problémát.Nyilván kor és intelligencia kérdése ki hogyan reagálja le ezt a dolgot.
Pontosan két megoldás van rá:megbeszélni mi a gond,vagy nem vesztegetni egymás idejét és tovább lépni a kapcsolatból.(bár én olyanról is tudok hogy vki mindent megkap otthon mégis félre lép....mert unja a partnerét így változatos)ilyen is van.
Akkor ez csak idővesztegetés volt.A kommunikáció viszont nagyon fontos,ebben a helyzetben főként.
Ahogy múlnak az évek sokat változtam és amit 10évvel ezelőtt nem bocsájtottam meg,azt ma már el tudnám fogadni.
De egy biztos ha megcsalják az embert az nagyon vacak érzés,és az önbizalomnak egyáltalán nem tesz jót.
Én nőként ezt nem bírom felfogni!(hogy nem igényli vagy kimondottan elutasítja egy nő,hogy orálisan kielégítse a párja)De biztos megvan ennek is az oka:egy rossz élmény,konzervatív nevelés(nagy nyomokat hagy ez az emberben)nagyfokú gátlásosság.
Lehet,hogy egy-két nőnek nincsenek ott idegvégződései....de tényleg nem értem.
Ez az egyik legjobb dolog a szexben pedig.
Hogy erre mi lehet a megoldás....én nőként együttérzek az úriemberrel,hogy szenved attól,hogy nem kényeztetheti ilyen módon a párját.Félek ez a kapcsolatuk rovására fog menni hosszútávon,mert itt különböznek az igények.
A bosszúszexnek egy végkimenetele lehet:a teljes elhidegülés egymástól.
Nagyon jó kérdés hogy kinek mit jelent a megcsalás....én nőként azt gondolom,ha csak szex volt az nem feltétlen jelenti ezt.Persze nyilván nekem se esne jól ha a párom a hátam mögött tenne ilyet,de ha érzelmileg kötődne egy másik nőhöz az inkább megcsalás.A férfiak ösztön lények,és bizony le tudnak feküdni nulla érzelem nélkül más nőkkel.
Nem egyszerű egy ilyen helyzet.....megbocsájtani vagy véget vetni a kapcsolatnak?Nyilván ez partner függő is,mert vannak olyan típusú pasik akik így élik le az életüket,és olyan is aki hibázott és ez csak egyszer fordult elő.
Ez a vissza csalom,ha megcsalnak....szerintem ez az óvoda szint és semmi értelme!
Arra viszont kíváncsi lennék,ha egy nő csalná meg a párját a pasik mennyire lennének megbocsájtóak?Hogy kezelnék ezt a felállást?
Uraim!Tapasztalataitokra lennék kíváncsi és a véleményetekre.
Az hogy mit nyújtok vagy nyújtunk nem tudom... nyilván azt kellene megkérdezni aki már kipróbàlta.
Talán jelent vmit ha mindkét sràc 1évvel később is szívesen ismételne.
Nem tudom talán nem tény de mi már nem keresünk senkit sem.És ha csak nézelődnék vagy ne adj Isten fórumon hozzàszólnék egy témàhoz oda ugye nem kell komoly adatlap?
Ezek régi tapasztalatok nem maiak ha nem lenne egyértelmű.
smile ))
Végre valaki aki érti miről beszélek!Nagyon köszönöm a megértést. smile
Válogatni nem bűn,vagyis én nem tudok róla.Nem akartam mindenáron bevenni egy idegen pasit az ágyunkba.
És igen ha nem szimpatikus vki akkor az nem!Ezt vagy felfogja,megérti valaki vagy nem.
Egyébként aki bevenne közel 40évesen egy 60éves bácsikát és mindezt még erotikusnak is tartja....nos egészségére!
Itt most nem arról van szó,hogy kötöttem az ebet a karóhoz,mert 35éves lévén nyilván a saját korosztályunkban kerestünk partnert.Aki ezért követ vet rám,ám tegye!
De nem gondolom hogy nekem nőként egy 55éves "öregembernek" igent kellett volna mondanom,csupán azért mert ő szeretett volna megdugni!(és gondolom még nekem lett volna ez egy jutalomjáték?)
Igen is képesek voltunk a kompromisszumra mert hiába volt 35év az alsó korhatár,mégis két partnerünk is 26-27évesek voltak.Ettől nagyobb engedményt az életkor tekintetében nem tudtam adni és nem bántam meg azóta se,hogy nem mondtam igent mindenféle jöttment embernek aki épp jelentkezett,mondván:"Legyen egy jó napja!"
Amíg van kínálat miért is alkudnék meg?
Szerintem neked igenis igazad van.Nekem is szimpatikusabb egy tartalmas adatlap,mert akkor nem kell felesleges köröket futni.
Aki még erre sem képes ugyan mit is várhatunk tőle?
Van olyan aki képet sem hajlandó küldeni magáról,sőt tovább megyek a farkáról sem.Nos ilyet,hogy lehetne komolyan venni?
Bosszantó,de erre tényleg az a megoldás,hogy tovább mész és nem is fárasztod magadat.
Az életkor magával hoz jó pár más dolgot is.....pl.hogy általában egy 20éves agyban is éretlen.
Nyilván nem csak az életkor zárt ki valakit nálunk a játékból,hanem egy arcos kép.De némelyekről már a becses testrészükről készült fotó is kiábrándító volt,úgyhogy arcos sem kellett. smile )
De gondolom most meg azzal leszek támadva,hogy csak a nagy jó......:(
Egyébként nekünk is ki volt írva,hogy 35éves kortól keresünk vkit(mert nyilván a saját korosztályban kerestünk)mégis két partnerünk is 26-27éves volt....mert szimpatikusak voltak.Szóval a kor csak egy szám.
Helyesbítek:nem vonz egy fiatal pasi semmilyen szinten!
Valaki válogatós vagy céltudatos?Halvány a határvonal.
Sok kritikát nem bírnak feldolgozni az emberek.Pedig sosem voltam sértő,ha elutasítottam vkit.
Pozitív válaszreakció is volt szerencsére ahol illedelmesen arrébb állt vki ha nem volt befutó.
A válogatás pedig igen is indokolt,mert ha vki nem szimpatikus akkor,hogy lenne szex?Hozzá teszem nem Ken babákat kerestünk,de bocsássák meg nekem ha 35évesen nem szeretnék apukám korabeli férfiakkal szexelni,vagy 20éves fiúk szüzességét elvenni,mert nem vagyok pedofil. smile )Amúgy nem veszem a szívemre,ha ők nem értenek meg de akkor is ez van.
Engedd meg hogy gratuláljak a sikersztory-tokhoz.Nagyon kitartóak lehettek. smile
Nem azt állítottam,hogy itt lehetetlen találni játszópajtásokat,hanem hogy egyáltalán nem könnyű.
Nekünk is konkrét szűrők voltak amiknek nem felel meg mindenki,bármennyire is fáj.Sokaktól megkaptam a válogatós jelzőt,csak azért mert konkrét elképzeléseim voltak egy pasiról,akit a bugyimba engedek.Sok embernek nehezére esett a szót értelmezni is,hogy NEM!
Nem vagyunk egyformák....ismerek olyan párt is(habár nem innen)akiknek aztán teljesen mindegy volt,hogy a beszálló lány,vagy fiú,fiatal,vagy öreg,ápolatlan vagy igényes.Ilyen hozzáállással aztán sok sikerélményhez juttatja el magát az ember.De lényeg a lényeg,hogy mindenki tisztában legyen az igényeivel és a korlátaival is egyaránt.És ha mindenki megkapta amire vágyott akkor az csak pozitív és életre szóló lehet!
Én is itt hibáztam:mint ahogy mondani szokták magamból indultam ki!Azt hittem ha én korrekt vagyok és őszinte ezt kapom viszont.
Nem készpénz az adatlap sem(ugye hogy valóban pár e,és fedi e a valóságot a lakhely)Több folyamatos csalódás után bizony már szkeptikus az ember.De akadtak olyanok is akik erre nem voltak restek rácáfolni. smile
Szóval akik ebbe belefognak azoknak rengeteg türelem és kitartás szükséges.
A fantázia pedig sokszor visz tévútra bennünket,aztán csak pislogunk hogy a valóság mégse olyan meseszerű.
Én csak a csalódottságomnak adtam hangot!
Bosszantó,hogy mások azzal szórakoznak,ami megint másoknak fontos.
Ezt hozza ki belőlem a tehetetlenség,mert mást nem tehetek ellene.
Ígérem a jövőben tartózkodom a személyeskedéstől,bár sovány vigasz,hogy ez az ő szegénységi bizonyítványuk.Ez csak egy kifejezés és engem nem vigasztal.
Ui:és köszi,hogy nem koppintottál a fejemre mert sose szerettem ezt a fajta a "barackot". smile )))
Nekem is pontosan ez jutott eszembe....egy bűnözőnek több a joga mint az állampolgárnak aki az adóját fizeti.
Nem akartam én itt megváltani a világot,csak a csalódottságomnak adtam hangot.
Szomorú azzal szembesülni,hogy vmi jól és egyszerűen is működhetne,de nem így van mert ember is szerepel benne.
Pedig állítólag mi vagyunk a legértelmesebb lények a Földön.Mégse élünk ezzel az ajándékkal.
Nem az oldal van hibásként kihozva,akinek nem inge ne vegye magára.
Ezek vélemények és tapasztalatok.Próbálunk élményeket megosztani amiből sajnos több a negatív.
Beszélgetünk ez csak nem bűn?
Én elhiszem hogy nem létezik szűrő a kamus emberekre,de szomorú hogy nekik jogukban áll átverni,lopni,szórakozni mi pedig ha panaszkodni kezdünk rájuk egymás között,már egyből a fejünkre van koppintva! :(((((
Szégyelljük el magunkat......
Ez dicséretes!(hogy nem lehet "értékelni" )Szomorú hogy így kezelik a problémákat amik fellépnek.Nem hiába tűnnek el emberek,mert feladják kár a befektetett energiáért!
Elsősorban magunkkal kell tisztában lenni,az már egy jó alap.A kamuzás meg úgyis megbosszulja magát,szóval értelme nem sok.
Mi párként kerestünk egy fiú beszállót,mégis voltak olyanok akik bepróbálkoztak hogy nem lehetne e kettesben.....erre én:Ember szted mit jelent a hármasozás?
Sokaknak a magyar szavak értelmezésével is gondok adódtak.(nem tudtak olvasni)
De hogy ne vegyem el azok kedvét akik ebben a cipőben járnak:igenis lehet találni partnereket.De hogy hogyan?Nagy adag szerencsével és a csillagok megfelelő együttállásával. smile ))))
Ui:Nekem nagy szívfájdalmam volt,hogy voltak megfelelő partnerek,viszont több száz km gátat szabott egy közös játéknak.Bizony ilyen is volt!:(
Sajnos szomorú,hogy sokan úgy hirdetik magukat mint pár és igen a hölgy még csak nem is tud róla,hogy meztelen képei egy kicsivel nagyobb közönség elé tárulnak,mint a férje a hálószobában. smile ))
Ezzel csak két probléma van:egyrészt tisztességtelen a hölggyel szemben,másrészt ha hiányzik az őszinteség a kapcsolatból akkor ott valószínűleg vannak nagyobb problémák is.
Ezt én is osztom:miért nem mondjuk el a vágyinkat a partnerünknek?Ugyan kivel legyünk őszinték,ha nem vele?
Nekem is váratlanul állt elő a párom,azzal hogy őt izgatná ha látná ahogy egy idegen pasival szexelek.Nem mondom ledöbbentem,mert váratlan volt,de ezért még nem akartam elhagyni.
Sokan vannak akik ezt a reakciót váltják ki,de nem értem miért.A másik elmondja mi izgatja.....a partner azt válaszolja ő nem szeretné.Legalább megbeszélték,vagyis beszéltek róla.Ez nem kell,hogy a végét jelentse egy kapcsolatnak.
Ha vki alapjában egy más habitusú szexuális életet élő partnert választ,annak viszont súlyos következményei lehetnek.Mert adott egy szexuálisan túlfűtött,extrákat kedvelő férfi és egy konzervatív hölgy pl.nos ebből nem sok jó fog kisülni.
És hogy én is írjak pozitív dolgot a kereséssel kapcsolatban:jelentkezik a srác,képkérés(szimpatikus)igényfelmérés mi izgatja,időpont egyeztetés és működik.Velünk is volt ilyen.Ez van akkor,ha mindkét fél komolyan gondolja:siker! smile
Általános tény,hogy sokan nem bírják a kritikát(főként ha negatív)sajnos erre se tanítottak meg a szüleink.Plusz teherként nehezedik ránk az is,hogy nulla önismeret,vagy inkább önkritika veszett el emberekben.Ha tisztában lenne saját hibáival az ember talán nem sértésnek fogná fel,hogy más is észre vette.Ehhez is egy kis érettség kell,ami persze nem kor függő hisz itt nagyon sok felnőtt megmarad ovis szinten,és hisztizik ha nem kapja meg amit akar.
Én mindig korrekt voltam(úgy érzem)1.mindenkinek visszaírtam,senkit se áltattam hogy tali lesz ha tudtam nem szeretnék semmit,azt is felvállaltam ha nem volt az esetem,és azt is hogy nem akarom senki szüzességét elvenni.
Talán ez okozott csalódást mert ugyan ezt vártam el mástól is:hogy korrekt legyen.
Én ezt még nem tapasztaltam.(hogy eltűnnek a kamusok)Nyilván nem megoldás ez,hisz egy másik adatlappal egy újabb átverőshow részesei lehetünk.
Azért elverni a feneküket mégse lehet felnőtt embereknek(hacsak nem ez a fétise .)))mégis mi a jó megoldás?
Én toleráns vagyok általában mindenkivel....csak egy feltétele van,hogy az illető legyen őszinte.Mert ha hazudnak az a legnagyobb vétek amit elkövetnek ellenem.
Én csak sajnálni tudom őket és azt,hogy ők jelentkeztek.Sokkal inkább tartottam szimpatikusnak mikor egy perverz már az elején bevallotta hogy az.Mi azt mondtuk nem fér bele,aztán illedelmesen elköszöntünk.Az már kevésbé szimpi ha nem küldött képet a farkáról,mert nincs kamerás mobilja,nincs egyedül és társai,se videó mert szégyenlős vagy felismerik a farkáról(agyrém nemde?)Az ilyen emberek mégis mit akarnak?
"Nem elrejteni kell, mert attól nem szűnik meg."-talán bennem a hiba,de nem értem ezzel mit akartál mondani.
Forduljanak orvoshoz,ha ekkora a probléma. smile ))
Lehet,hogy szomorú de ebben a világban élünk!Egy prűdnek nevelt társadalomban senki se fogja ezt felvállalni,mert 1.nem tartozik senkire a másik szexuális élete 2.senki se lesz önként mások céltáblája,mert enélkül is van az embernek elég harca,baja.
Nem hiszem,hogy 2017ben az emberek fel vannak készülve arra ami eltér az átlagostól,mikor a többség még azt sem tudja mi az a maszturbáció.Sokan a szexről se mernek beszélni,mégcsak általánosságban sem,nemhogy a sajátjáról,nemhogy az extra vágyakról,a sajátjáról.Itt alapjaiban van gond a fejekben.
Teljesen komoly a tény hogy egy rendőr az említett fiatalember.Ez volt az indoka is,hogy emiatt kamuzott.Ez se hatott meg túlságosan!Mert sztem itt mindenkinek ugyan az a félnivalója:a környezete tudomást szerez erről a hobbijáról.Mindenkinek van munkahelye és senkinek se lenne szerencsés ha ez napvilágot látna.Nekem legalábbis ez a véleményem.Bizony nagyon hasznos lenne ide egy olyan opció ahol a perverz,kamus embereket lehetne jelenteni,hogy egynél több embert ne tudjanak átverni,mert nem mindenki szórakozni akar,hanem igazából szexelni.
Sajnos több a negatív élmény,mint a pozitív és nem is értem mire jó ez?Telefonszex függők,képgyűjtők,lopott képekkel villogók,otthoni faszverők.....egy közös viszont mindenképp van bennük:eszük ágában sincsen dugni!Csak ezzel mások idejét rabolják!
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat és a pozitív megerősítést!
Nekem is ez a jelző jutott eszembe pszichopata....nem is értem miért álltam le vele egyáltalán szóba.Mondjuk szex egyáltalán nem is volt a fejemben vele kapcsolatban.Csak szánalmat érzek iránta és azt gondolom ő sose fog célba érni ezzel a hozzáállással.Sztem neki több veszteni valója lenne ha "bármire"képes lenne hisz egy rendőrről beszélünk.:o
Mi sem adtuk ki a facebook profilunkat a keresztnevemből és hogy hol születtem találta ki a drága.Felelőtlen voltam nem vitás.Ma már okosabb lennék és óvatosabb.De volt egy pozitív élményünk egy korrekt sráccal és azt gondoltam jó szűrőm van és szelektálom a veszélyes elemeket.Plussz naívan álltam hozzá és azt felételeztem,hogy mások is korrektek mint mi.Sajnos az idő rácáfolt erre az elképzelésre.
Nekünk is volt szerencsénk ehhez a híres vácijampi nevű "emberhez".Bizony annyira erőszakos volt....hát nagy kamu az egész ember úgy ahogy van.Nevetve közölte hogy sem a neve,se lakhelye,de még az autó se az volt amivel jött.
Mivel ez a korrektségen alapul(mi is beszálló fiút kerestünk)el is köszöntünk tőle.A mai napig fel fel tűnik az igazi facebook oldalamon (mert mi bezzeg igaziak vagyunk )és írogat idiótábbnál idiótább üzeneteket.:(
Az egyik legizgatóbb!Grat!
Izgató látvány!Csak így tovább!
Kívánatos szép szerszámod van!És azok a hangok....igazán bugyi nedvesítők!Kérünk még!!!
Nagyon izgató ahogy nyögsz a videók alatt.Lehetne még több. smile
ezazzz... finom
Nagyon jó történet eddig. Még,még... smile
3pio filmeket hol találok?
Iszonyatosan gyönyörű tested van! Akarunk még képeket....úristen de szexi vagy!
Te vagy a kedvencem itt a Goldengate-en! Gyönyörű vagy!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 50 hozzászólás, Listázva: 1-50

huan2

huan2 Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. március 17.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!