Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 369 370 371 372 373 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3463   2017. 07. 11. kedd 10:31
kiskoko34 kiskoko34
Így van, nem kell ezt túlragozni meg túlgondolni. Ha valaki tényleg nyitott és tudja mit akar, akkor könnyű lenne a dolog. Megvan a szimpátia, akkor csináljuk.
Vannak itt amúgy tényleg értelmes emberek, párok még olyanok is, ahol a férfi kezeli a lapot, ezek az érett emberek, viszont ahol egy tesztoszterontól dagadó férfi kezeli a lapot, mert valójában ő már unja dugni a jól kinéző párját és más csajt akarna, ezért regisztrál, mert az ilyen, az szerintem inkább arra megy, hogy valahogy a másik bizalmába férkőzzön és a végén előálljon a farbával, hogy ő akkor is ráérne, ha a "barátnője" nem.
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 11. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 11. kedd 07:09
Sajnos szomorú,hogy sokan úgy hirdetik magukat mint pár és igen a hölgy még csak nem is tud róla,hogy meztelen képei egy kicsivel nagyobb közönség elé tárulnak,mint a férje a hálószobában. smile ))
Ezzel csak két probléma van:egyrészt tisztességtelen a hölggyel szemben,másrészt ha hiányzik az őszinteség a kapcsolatból akkor ott valószínűleg vannak nagyobb problémák is.
Ezt én is osztom:miért nem mondjuk el a vágyinkat a partnerünknek?Ugyan kivel legyünk őszinték,ha nem vele?
Nekem is váratlanul állt elő a párom,azzal hogy őt izgatná ha látná ahogy egy idegen pasival szexelek.Nem mondom ledöbbentem,mert váratlan volt,de ezért még nem akartam elhagyni.
Sokan vannak akik ezt a reakciót váltják ki,de nem értem miért.A másik elmondja mi izgatja.....a partner azt válaszolja ő nem szeretné.Legalább megbeszélték,vagyis beszéltek róla.Ez nem kell,hogy a végét jelentse egy kapcsolatnak.
Ha vki alapjában egy más habitusú szexuális életet élő partnert választ,annak viszont súlyos következményei lehetnek.Mert adott egy szexuálisan túlfűtött,extrákat kedvelő férfi és egy konzervatív hölgy pl.nos ebből nem sok jó fog kisülni.
És hogy én is írjak pozitív dolgot a kereséssel kapcsolatban:jelentkezik a srác,képkérés(szimpatikus)igényfelmérés mi izgatja,időpont egyeztetés és működik.Velünk is volt ilyen.Ez van akkor,ha mindkét fél komolyan gondolja:siker! smile
#3462   2017. 07. 11. kedd 07:09
huan2 huan2
Sajnos szomorú,hogy sokan úgy hirdetik magukat mint pár és igen a hölgy még csak nem is tud róla,hogy meztelen képei egy kicsivel nagyobb közönség elé tárulnak,mint a férje a hálószobában. smile ))
Ezzel csak két probléma van:egyrészt tisztességtelen a hölggyel szemben,másrészt ha hiányzik az őszinteség a kapcsolatból akkor ott valószínűleg vannak nagyobb problémák is.
Ezt én is osztom:miért nem mondjuk el a vágyinkat a partnerünknek?Ugyan kivel legyünk őszinték,ha nem vele?
Nekem is váratlanul állt elő a párom,azzal hogy őt izgatná ha látná ahogy egy idegen pasival szexelek.Nem mondom ledöbbentem,mert váratlan volt,de ezért még nem akartam elhagyni.
Sokan vannak akik ezt a reakciót váltják ki,de nem értem miért.A másik elmondja mi izgatja.....a partner azt válaszolja ő nem szeretné.Legalább megbeszélték,vagyis beszéltek róla.Ez nem kell,hogy a végét jelentse egy kapcsolatnak.
Ha vki alapjában egy más habitusú szexuális életet élő partnert választ,annak viszont súlyos következményei lehetnek.Mert adott egy szexuálisan túlfűtött,extrákat kedvelő férfi és egy konzervatív hölgy pl.nos ebből nem sok jó fog kisülni.
És hogy én is írjak pozitív dolgot a kereséssel kapcsolatban:jelentkezik a srác,képkérés(szimpatikus)igényfelmérés mi izgatja,időpont egyeztetés és működik.Velünk is volt ilyen.Ez van akkor,ha mindkét fél komolyan gondolja:siker! smile
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 07. 11. kedd 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 11. kedd 01:08
Az még szomorúbb, hogy olyan kapcsolatokban (és az oldalon stabil és jó kapcsolatnak van beállítva) élnek emberek, ahol a férfi regisztrál egy ilyen oldalra, hirdetve, hogy ők milyen nyitottak és keresnek bárkit, aztán ha írsz nekik, akkor vagy tiltás, vagy aggresszív válasz, hogy mit érdekel téged stb... úgy, hogy arról a stabil kapcsolatban élő (női) párja nem is tud, tehát még előle is titkolja, hogy unott órákon ide feljár a népet hülyíteni a barátnője képeivel és arra élvez, ha egy valós párt vagy lányt esetleg srácot "lehúz" egy-két képpel aztán eltűnik.
Milyen kapcsolat lehet ez, ahol ennyi őszinteség nincs, hogy bevallja, hogy őt izgatná egy hármas, négyes, többes? És olyan nőnek rabolja az idejét, akit mondjuk teszem fel, ez hidegen hagy, ahelyett, hogy olyat keresne, akivel ezen vágyait tényleg kiélhetné, a barátnőjét meg hagyná olyannak, aki tényleg abszolút csak monogám kapcsolatot akar.

lábjegyzet, hogy máshogy is lehet.
az egyik nap ráírtam itt egy lányra, 2-3 levél váltás, képcsere (még az sem kell sok, az ember tudja, hogy valaki valós, ha nem 20 kb-os képet hanem 2mb-osat küld) után felmerült, hogy találkozzunk, én mondtam egy napot, hogy mikor lehetne, ő pedig azt, hogy mi lenne ha még aznap? :O Meglepődtem, gyors viber telefonszám csere, üzenetek, készülődés, találka, szex.... hát így is lehet kéremszépen, ha valakik valóban akarnak.. wink
#3461   2017. 07. 11. kedd 06:55
huan2 huan2
Általános tény,hogy sokan nem bírják a kritikát(főként ha negatív)sajnos erre se tanítottak meg a szüleink.Plusz teherként nehezedik ránk az is,hogy nulla önismeret,vagy inkább önkritika veszett el emberekben.Ha tisztában lenne saját hibáival az ember talán nem sértésnek fogná fel,hogy más is észre vette.Ehhez is egy kis érettség kell,ami persze nem kor függő hisz itt nagyon sok felnőtt megmarad ovis szinten,és hisztizik ha nem kapja meg amit akar.
Én mindig korrekt voltam(úgy érzem)1.mindenkinek visszaírtam,senkit se áltattam hogy tali lesz ha tudtam nem szeretnék semmit,azt is felvállaltam ha nem volt az esetem,és azt is hogy nem akarom senki szüzességét elvenni.
Talán ez okozott csalódást mert ugyan ezt vártam el mástól is:hogy korrekt legyen.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 17:32
Szia!Hát eléggé sajnálatos,hogy 2017-ben sokaknak fájdalmas,frusztráló dolog az igazság,mert akkor szembesülnek hibáikkal,hiányosságaikkal,és esetleges hazugságaikkal,pedig ha,magukévá tennék az élet értelmét a fejlődést,akkor nem lenne szükségük egyfajta fasisztoid despotikus mentalitásból vezérelt cenzúrára,csak hogy képesek legyenek túlkompenzálni!!Félnek szembenézni önnönmagukkal.Szerény véleményem szerint kevés igazán emocionálisa,intellektuálisan progresszív férfi és nő(akár szóló,akár párkapcsolatban él) van ebben az országban,pedig fordítottnak kellene lennie az arányoknak.Írtad,hogy a hazugok,mentálisan már betegnek titulálhatók azért cselekednek úgy ahogy,mert erősen hiányos a szexuális kultúrájuk.Analóg a helyzet az igazán vad homo-,bi,-transzfóbok állapotával,ahol is a legnagyobb mértékben ellenérzést érzők jelentős hányada bizony minimum látens biszexuális,de nem meri felvállalni a vágyait még maga előtt sem,a tágabb és szűk környezete reakciójától meg egyenesen retteg,hanem a benne kialakult frusztrációt gyűlöletté invertálja át azokkal szemben,akikkel alapvetően szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni.Pedig ezekre semmi szükség!Ha valaki kiírná magából rendszeresen,hogy szerinte nem tud jól szexelni,az segít lecsillapodni,lenyugodni,majd bátrabbá válva egy társkereső bemutatkozó adatlapján feltüntetve keressen olyan partnert/partnereket,akik vele szemben toleráns,megértő,és segítőkész!Mindenki nulláról kezdi el a nemi életet!!Így azért jóval kisebb lenne a negatív tapasztalatok száma,ami miatt párok is kiégtek,megtörtek.A problémák megvilágítása,megoldási alternatívák javaslása,majd azok fokozatos megvalósítása kell nem a gondok szőnyeg alá söprése.Ez persze idő,munka,befektetett energia és időként akár pénz beleinvesztálását jelenti.Ez a nehezebb út.A 2,3,4 évvel ezelőtti önmagam a mostanihoz képest primitívebb volt.Én ezt egyáltalán nem szégyenlem leírni!Nem hogy frusztrál ennek beismerése,hanem ellenkezőleg!Felszabadít,mentesít a nyomasztó érzésektől!Ha a többség így állna a dolgokhoz,akkor relevánsan megnőne a találati arányok száma,és nem mennének el az emberek olyan oldalakra,mint például az Eropolis.
#3460   2017. 07. 11. kedd 06:45
huan2 huan2
Én ezt még nem tapasztaltam.(hogy eltűnnek a kamusok)Nyilván nem megoldás ez,hisz egy másik adatlappal egy újabb átverőshow részesei lehetünk.
Azért elverni a feneküket mégse lehet felnőtt embereknek(hacsak nem ez a fétise .)))mégis mi a jó megoldás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 10. hétfő 13:09
Azt akartam mondani vele, hogy ha az oldallal, vagy az itt jelenlévő jelenségekről írunk, azt előszeretettel moderálják, tüntetik el. Így olyan, mintha nem is létezne a probléma. Politizálni nem szeretnék ezzel kapcsán.
Egyre többen merik felvállalni a véleményük őszintén, a negatív tapasztalataikat megosztva. Ami bizony sok másik oldalról érintettet, vagy akikről szó van, azokat zavarja ez. Mert így egyre többen jönnek rá, nyílik ki a szemük. Amivel romlik a barmok esélye. És az oldalnak az nem jó, ha emiatt mennek el máshova társkeresőzni az emberek, holott a társkereső rész egy + újabb funkció, hisz az oldal nem így indult. Szóval emiatt vannak retorziók, és dolgok eltüntetése.
#3459   2017. 07. 11. kedd 06:42
huan2 huan2
Én toleráns vagyok általában mindenkivel....csak egy feltétele van,hogy az illető legyen őszinte.Mert ha hazudnak az a legnagyobb vétek amit elkövetnek ellenem.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 17:32
Sziasztok!Szolidaritás!!! smile
#3458   2017. 07. 11. kedd 01:08
kiskoko34 kiskoko34
Az még szomorúbb, hogy olyan kapcsolatokban (és az oldalon stabil és jó kapcsolatnak van beállítva) élnek emberek, ahol a férfi regisztrál egy ilyen oldalra, hirdetve, hogy ők milyen nyitottak és keresnek bárkit, aztán ha írsz nekik, akkor vagy tiltás, vagy aggresszív válasz, hogy mit érdekel téged stb... úgy, hogy arról a stabil kapcsolatban élő (női) párja nem is tud, tehát még előle is titkolja, hogy unott órákon ide feljár a népet hülyíteni a barátnője képeivel és arra élvez, ha egy valós párt vagy lányt esetleg srácot "lehúz" egy-két képpel aztán eltűnik.
Milyen kapcsolat lehet ez, ahol ennyi őszinteség nincs, hogy bevallja, hogy őt izgatná egy hármas, négyes, többes? És olyan nőnek rabolja az idejét, akit mondjuk teszem fel, ez hidegen hagy, ahelyett, hogy olyat keresne, akivel ezen vágyait tényleg kiélhetné, a barátnőjét meg hagyná olyannak, aki tényleg abszolút csak monogám kapcsolatot akar.

lábjegyzet, hogy máshogy is lehet.
az egyik nap ráírtam itt egy lányra, 2-3 levél váltás, képcsere (még az sem kell sok, az ember tudja, hogy valaki valós, ha nem 20 kb-os képet hanem 2mb-osat küld) után felmerült, hogy találkozzunk, én mondtam egy napot, hogy mikor lehetne, ő pedig azt, hogy mi lenne ha még aznap? :O Meglepődtem, gyors viber telefonszám csere, üzenetek, készülődés, találka, szex.... hát így is lehet kéremszépen, ha valakik valóban akarnak.. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 07. 10. hétfő 08:40
Nagyon elszomorít a jelenség amiről írtok. Úgy globálisan.
Szóval, ma, Magyarországon, felnőtt emberek nem vállalhatják fel nyíltan az egyébként nem aberrált szexuális szokásaikat? confused
Úgy látszik, én nagyon naív vagyok, de úgy gondolom, hogy ha legálisan létezhetnek például és klubok, akkor oda az emberek legálisan járhatnak is.
A meleg/leszbi barátaim nyíltan felvállalják másságukat, akkor egy önálló, felnőtt, döntésképes (házas)pár miért ne vállalhatná fel, hogy időnként szeret hasonló indíttatású emberekkel gabajodni?
Nem értem én ezt a kettősséget.
Ez mindenhol így van? Vagy ez is Magyar sajátosság?
#3457   2017. 07. 10. hétfő 17:32
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Szolidaritás!!! smile
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 06:37
Teljesen komoly a tény hogy egy rendőr az említett fiatalember.Ez volt az indoka is,hogy emiatt kamuzott.Ez se hatott meg túlságosan!Mert sztem itt mindenkinek ugyan az a félnivalója:a környezete tudomást szerez erről a hobbijáról.Mindenkinek van munkahelye és senkinek se lenne szerencsés ha ez napvilágot látna.Nekem legalábbis ez a véleményem.Bizony nagyon hasznos lenne ide egy olyan opció ahol a perverz,kamus embereket lehetne jelenteni,hogy egynél több embert ne tudjanak átverni,mert nem mindenki szórakozni akar,hanem igazából szexelni.
Sajnos több a negatív élmény,mint a pozitív és nem is értem mire jó ez?Telefonszex függők,képgyűjtők,lopott képekkel villogók,otthoni faszverők.....egy közös viszont mindenképp van bennük:eszük ágában sincsen dugni!Csak ezzel mások idejét rabolják!
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat és a pozitív megerősítést!
#3456   2017. 07. 10. hétfő 17:32
Caracas79 Caracas79
Szia!Hát eléggé sajnálatos,hogy 2017-ben sokaknak fájdalmas,frusztráló dolog az igazság,mert akkor szembesülnek hibáikkal,hiányosságaikkal,és esetleges hazugságaikkal,pedig ha,magukévá tennék az élet értelmét a fejlődést,akkor nem lenne szükségük egyfajta fasisztoid despotikus mentalitásból vezérelt cenzúrára,csak hogy képesek legyenek túlkompenzálni!!Félnek szembenézni önnönmagukkal.Szerény véleményem szerint kevés igazán emocionálisa,intellektuálisan progresszív férfi és nő(akár szóló,akár párkapcsolatban él) van ebben az országban,pedig fordítottnak kellene lennie az arányoknak.Írtad,hogy a hazugok,mentálisan már betegnek titulálhatók azért cselekednek úgy ahogy,mert erősen hiányos a szexuális kultúrájuk.Analóg a helyzet az igazán vad homo-,bi,-transzfóbok állapotával,ahol is a legnagyobb mértékben ellenérzést érzők jelentős hányada bizony minimum látens biszexuális,de nem meri felvállalni a vágyait még maga előtt sem,a tágabb és szűk környezete reakciójától meg egyenesen retteg,hanem a benne kialakult frusztrációt gyűlöletté invertálja át azokkal szemben,akikkel alapvetően szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni.Pedig ezekre semmi szükség!Ha valaki kiírná magából rendszeresen,hogy szerinte nem tud jól szexelni,az segít lecsillapodni,lenyugodni,majd bátrabbá válva egy társkereső bemutatkozó adatlapján feltüntetve keressen olyan partnert/partnereket,akik vele szemben toleráns,megértő,és segítőkész!Mindenki nulláról kezdi el a nemi életet!!Így azért jóval kisebb lenne a negatív tapasztalatok száma,ami miatt párok is kiégtek,megtörtek.A problémák megvilágítása,megoldási alternatívák javaslása,majd azok fokozatos megvalósítása kell nem a gondok szőnyeg alá söprése.Ez persze idő,munka,befektetett energia és időként akár pénz beleinvesztálását jelenti.Ez a nehezebb út.A 2,3,4 évvel ezelőtti önmagam a mostanihoz képest primitívebb volt.Én ezt egyáltalán nem szégyenlem leírni!Nem hogy frusztrál ennek beismerése,hanem ellenkezőleg!Felszabadít,mentesít a nyomasztó érzésektől!Ha a többség így állna a dolgokhoz,akkor relevánsan megnőne a találati arányok száma,és nem mennének el az emberek olyan oldalakra,mint például az Eropolis.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 13:09
Azt akartam mondani vele, hogy ha az oldallal, vagy az itt jelenlévő jelenségekről írunk, azt előszeretettel moderálják, tüntetik el. Így olyan, mintha nem is létezne a probléma. Politizálni nem szeretnék ezzel kapcsán.
Egyre többen merik felvállalni a véleményük őszintén, a negatív tapasztalataikat megosztva. Ami bizony sok másik oldalról érintettet, vagy akikről szó van, azokat zavarja ez. Mert így egyre többen jönnek rá, nyílik ki a szemük. Amivel romlik a barmok esélye. És az oldalnak az nem jó, ha emiatt mennek el máshova társkeresőzni az emberek, holott a társkereső rész egy + újabb funkció, hisz az oldal nem így indult. Szóval emiatt vannak retorziók, és dolgok eltüntetése.
#3455   2017. 07. 10. hétfő 13:09
X Törölt felhasználó (69371)
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 12:47
Én csak sajnálni tudom őket és azt,hogy ők jelentkeztek.Sokkal inkább tartottam szimpatikusnak mikor egy perverz már az elején bevallotta hogy az.Mi azt mondtuk nem fér bele,aztán illedelmesen elköszöntünk.Az már kevésbé szimpi ha nem küldött képet a farkáról,mert nincs kamerás mobilja,nincs egyedül és társai,se videó mert szégyenlős vagy felismerik a farkáról(agyrém nemde?)Az ilyen emberek mégis mit akarnak?
"Nem elrejteni kell, mert attól nem szűnik meg."-talán bennem a hiba,de nem értem ezzel mit akartál mondani.
Forduljanak orvoshoz,ha ekkora a probléma. smile ))
#3454   2017. 07. 10. hétfő 12:47
huan2 huan2
Én csak sajnálni tudom őket és azt,hogy ők jelentkeztek.Sokkal inkább tartottam szimpatikusnak mikor egy perverz már az elején bevallotta hogy az.Mi azt mondtuk nem fér bele,aztán illedelmesen elköszöntünk.Az már kevésbé szimpi ha nem küldött képet a farkáról,mert nincs kamerás mobilja,nincs egyedül és társai,se videó mert szégyenlős vagy felismerik a farkáról(agyrém nemde?)Az ilyen emberek mégis mit akarnak?
"Nem elrejteni kell, mert attól nem szűnik meg."-talán bennem a hiba,de nem értem ezzel mit akartál mondani.
Forduljanak orvoshoz,ha ekkora a probléma. smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 11:48
"egy közös viszont mindenképp van bennük:eszük ágában sincsen dugni!"
Nem is tudnak dugni, pont ez frusztrálja őket, azért ilyenek.
Lehet egyre több a negatív az oldalon és ez éppen bizonyos köröknek nem tesz jót, az igazság fájni szokott, de az a helyzet, hogy ez a szomorú valóság. Nem elrejteni kell, mert attól nem szűnik meg.
#3453   2017. 07. 10. hétfő 11:48
X Törölt felhasználó (69371)
"egy közös viszont mindenképp van bennük:eszük ágában sincsen dugni!"
Nem is tudnak dugni, pont ez frusztrálja őket, azért ilyenek.
Lehet egyre több a negatív az oldalon és ez éppen bizonyos köröknek nem tesz jót, az igazság fájni szokott, de az a helyzet, hogy ez a szomorú valóság. Nem elrejteni kell, mert attól nem szűnik meg.
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 06:37
Teljesen komoly a tény hogy egy rendőr az említett fiatalember.Ez volt az indoka is,hogy emiatt kamuzott.Ez se hatott meg túlságosan!Mert sztem itt mindenkinek ugyan az a félnivalója:a környezete tudomást szerez erről a hobbijáról.Mindenkinek van munkahelye és senkinek se lenne szerencsés ha ez napvilágot látna.Nekem legalábbis ez a véleményem.Bizony nagyon hasznos lenne ide egy olyan opció ahol a perverz,kamus embereket lehetne jelenteni,hogy egynél több embert ne tudjanak átverni,mert nem mindenki szórakozni akar,hanem igazából szexelni.
Sajnos több a negatív élmény,mint a pozitív és nem is értem mire jó ez?Telefonszex függők,képgyűjtők,lopott képekkel villogók,otthoni faszverők.....egy közös viszont mindenképp van bennük:eszük ágában sincsen dugni!Csak ezzel mások idejét rabolják!
#3452   2017. 07. 10. hétfő 11:28
X Törölt felhasználó (104575)
Találtunk. Aki ennek az oldalnak köszönheti, hogy járt a páromnál, az két srác volt.
Nem sok, de ez van.
#3451   2017. 07. 10. hétfő 11:24
X Törölt felhasználó (1491732)
Köszönöm, Grétsy úr!
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 10:44
Az is magyar sajátosság,hogy képtelenek vagyunk helyesen leírni a "gabalyodni" szót.
#3450   2017. 07. 10. hétfő 10:44
zenito zenito
Az is magyar sajátosság,hogy képtelenek vagyunk helyesen leírni a "gabalyodni" szót.
#3449   2017. 07. 10. hétfő 10:08
huan2 huan2
Lehet,hogy szomorú de ebben a világban élünk!Egy prűdnek nevelt társadalomban senki se fogja ezt felvállalni,mert 1.nem tartozik senkire a másik szexuális élete 2.senki se lesz önként mások céltáblája,mert enélkül is van az embernek elég harca,baja.
Nem hiszem,hogy 2017ben az emberek fel vannak készülve arra ami eltér az átlagostól,mikor a többség még azt sem tudja mi az a maszturbáció.Sokan a szexről se mernek beszélni,mégcsak általánosságban sem,nemhogy a sajátjáról,nemhogy az extra vágyakról,a sajátjáról.Itt alapjaiban van gond a fejekben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 07. 10. hétfő 08:40
Szóval, ma, Magyarországon, felnőtt emberek nem vállalhatják fel nyíltan az egyébként nem aberrált szexuális szokásaikat? confused
Úgy látszik, én nagyon naív vagyok, de úgy gondolom, hogy ha legálisan létezhetnek például és klubok, akkor oda az emberek legálisan járhatnak is.
A meleg/leszbi barátaim nyíltan felvállalják másságukat, akkor egy önálló, felnőtt, döntésképes (házas)pár miért ne vállalhatná fel, hogy időnként szeret hasonló indíttatású emberekkel gabajodni?
#3448   2017. 07. 10. hétfő 08:40
X Törölt felhasználó (1491732)
#3447   2017. 07. 10. hétfő 06:37
huan2 huan2
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 09. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 09. vasárnap 21:47
Ezt ugye nem komolyan írtad,hogy olyan személy csapott be titeket szándékosan a saját maga örömére,aki szolgál és véd??És még engem tiltottak ki egy napra a főchatről,mert írni merészeltem,hogy a negatív habitusú elemekkel sajnálatos módon felduzzasztott társadalomból jönnek ide szép számmal a GG-re amit azért nem kellene hagyni!Aki valóban szexelni akarna,és kultúrlény is egyben,annak kizárólag pozitív élményekkel szabadna gazdagodnia minél többször!!Végül valami pozitív dologgal is előrukkoljak annyit írnék nektek,hogy örömteli az atény,hogy közös megegyezéssel szexuális téren nyitottakká váltatok,és gyönyörű popsija van a kedves hölgynek! smile
#3446   2017. 07. 09. vasárnap 21:47
Caracas79 Caracas79
Ezt ugye nem komolyan írtad,hogy olyan személy csapott be titeket szándékosan a saját maga örömére,aki szolgál és véd??És még engem tiltottak ki egy napra a főchatről,mert írni merészeltem,hogy a negatív habitusú elemekkel sajnálatos módon felduzzasztott társadalomból jönnek ide szép számmal a GG-re amit azért nem kellene hagyni!Aki valóban szexelni akarna,és kultúrlény is egyben,annak kizárólag pozitív élményekkel szabadna gazdagodnia minél többször!!Végül valami pozitív dologgal is előrukkoljak annyit írnék nektek,hogy örömteli az atény,hogy közös megegyezéssel szexuális téren nyitottakká váltatok,és gyönyörű popsija van a kedves hölgynek! smile
(Ez egy válasz huan2 üzenetére (2017. 07. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 09. vasárnap 21:33
Nekem is ez a jelző jutott eszembe pszichopata....nem is értem miért álltam le vele egyáltalán szóba.Mondjuk szex egyáltalán nem is volt a fejemben vele kapcsolatban.Csak szánalmat érzek iránta és azt gondolom ő sose fog célba érni ezzel a hozzáállással.Sztem neki több veszteni valója lenne ha "bármire"képes lenne hisz egy rendőrről beszélünk.:o
#3445   2017. 07. 09. vasárnap 21:33
huan2 huan2
Nekem is ez a jelző jutott eszembe pszichopata....nem is értem miért álltam le vele egyáltalán szóba.Mondjuk szex egyáltalán nem is volt a fejemben vele kapcsolatban.Csak szánalmat érzek iránta és azt gondolom ő sose fog célba érni ezzel a hozzáállással.Sztem neki több veszteni valója lenne ha "bármire"képes lenne hisz egy rendőrről beszélünk.:o
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 08. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 08. szombat 22:16
Ők a tipikus szándékosan hazudozó pszichopaták,akik mások becsapásával,direkt és indirekt módon történő megalázásával akarnak bosszút állni a világon a vélt vagy valós sérelmeikért túlkompenzáció gyanánt,amin nem tudtak,és valószínűleg soha nem is fognak felülkerekedni,mert a frusztrációi rabjává vált.Nagyon helyes,hogy gyorsan kipenderítettétek a szűrét,mert az ilyen minden kétséget kizárólag elmebetegek bármire képesek!Bármire!!!Ezért veszélyesek!!
#3444   2017. 07. 09. vasárnap 21:28
huan2 huan2
Mi sem adtuk ki a facebook profilunkat a keresztnevemből és hogy hol születtem találta ki a drága.Felelőtlen voltam nem vitás.Ma már okosabb lennék és óvatosabb.De volt egy pozitív élményünk egy korrekt sráccal és azt gondoltam jó szűrőm van és szelektálom a veszélyes elemeket.Plussz naívan álltam hozzá és azt felételeztem,hogy mások is korrektek mint mi.Sajnos az idő rácáfolt erre az elképzelésre.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 07. 09. vasárnap 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 09. vasárnap 06:13
Na ezért nem adjuk ki soha a facebook profilunkat.Email,telefon személyes találkozó.

... 369 370 371 372 373 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!