/ 5 oldal
Hozzászólások
Hát nekem nem úgy tűnik ez a nő, mint aki maradéktalanul élvezi a játékot.
Ebből kellett volna sorozatot csinálni (milyen volt az indulás a full contact majd az érkezés).
POZOR! Hogy is van ez a mondás a tótokkal kapcsolatban?
de azon belül is szőke nő vezethette (neki régen polskija volt) vagy 50-es szétesőfélben lévő értelmiségi nő, (ő a szabad szellem nevében és némi készpénz ellenében nemrég kapott jogsit), vagy kalapot viselő 60 körüli bácsi (régen wartburgot használt, mert csak abba fért be a kalapja, de most jó modell a polo és a wagon r is).
Pont olyan mint a gulyáskommunizmus. Kész csoda hogy nem 30 évvel ezelőtt jutott ez valakinek eszébe.
Képzeld amikor kiadják a személyleírást: az arcnélkül gyerek beleveszett a ködbe.
Különös ismertetőjele: eltünésekor piros pulóvert viseltt sárga mackóval:)
Bocsánat az előbb elküldtem mielőtt befejeztem volna: egyszóval nem értem hogy hogy lehet napi csaj belőle (mások nem látják az arcát???). Mellesleg van az egész sorozatnak egy olyan mellékzöngéje, hogy a leányzó túlontúl fiatalka.
Egyszerűen nem is értem hogy
Nálunk változó: van hogy egész nap, aztán 2 napig semmi - azért a 2. napon már elég izgága szoktam lenni smile
A világosság jó, a lámpa egészen más.
Ráadásul más az érzete a napközbeni szexnek.
Elképesztően izgatóak vagytok.
Szeretném, ha felvehetnénk a kapcsolatot.
A nevét ki kéne szedni (már a topic címéből is), mert előbb-utóbb balhé lesz belőle. De ez a ti dolgotok.
Pont olyan amilyet én imádok:D
ÚÚÚÚÚristen! Még szeretncse hogy nem vastagabb.
Nagyon guszta kis nő, no, valaki hozzá hasonlót keresünk mi is:)
Egészen megdöbbentő volt nekem a sorozat. Ugyanakkor állati izgató.
Ekkora cicit én tényleg csak fotón láttam még, de jó hogy a kép mutatja a kezét, és szorítja a bringát, mert rögtön az volt az érzésem az arckifejezése láttán, hogy ütni készül. Szegénynek tuti fáj a háta:)
Világbajnok ötlet, nekem nagyon tetszik:) Hol lehet ilyet kapni?
Nálunk az átlagos olyan 1,5-2 óra. Én azonban fontosnak tartom azokat az órákat, amikor látjuk a másikon hogy kíván, kerülget, hozzámér, méreget, nyilván eszébe jut (ha nem mondja ki) mit tesz velem záros határidőn belül.
Szex után pedig őrültségeket szoktunk beszélni, álmodozunk, tervezgetjük a jövőt, egyszóval teljesen felszabadultak vagyunk. Szóval a klasszikus szex elötti-utáni idő szerintem nem általánosítható, hiszen mire mondjuk azt hogy szeretkezés (mikor kezdődik és mikor van vége)?
Nem akarom eltréfálni a dolgot, de úgy megjelent a lelki szemeim előtt csipkés combfixben, harisnyatartóval a közel 115 kilós párom. Nos azt kell mondjam, tisztelem, aki nem titkolja az ilyen irányú vonzalmát, de én magam nekezen venném a levegőt, ha otthon előfordulna nyes
Az a helyzet, hogy minden évben van divat arra vonatkozóan, hogy hogyan és miként illik fazonírozni a puncit. Nem titok, többször leírtam, én a csupasz punci híve vagyok, így érzem jól magam (nyilván vannak időszakok, amikor az ember úgymond regenerálódik). A párom el is várja a borotválást, de ha én szólok, hogy neki is ideje lenne borotválni, akkor rögtön azzal jön elő, hogy már nem vagyok elég jó neked így? Tegnap az hangzott el, hogy így nyaranta milyen kellemetlen is ha nő a szőr, és hogy az alsógatya miatt ez különösen gáz. Ezúton megerősíteném, ez a nőknél sincs másként smile
Bármelyiket ha élőben látom, azonnal hívnám a mentőt:)
És néha csodálkozom, hogy emberek magukban beszélnek az utcán...
Mind szervízes lehetett valamikor.
Nekem nagyon bejött ez a sorozat.
Szép sorozat, átgondolt képek, csak kicsit több (legalább surló)fényt kéne használj szerintem
Szerintem nagyon dögös.
Csinos, formás, szexi meg minden, de azért nekem senki ne mondja hogy bölcsész:)
Vannak dolgok, amiben az USA törvényei túlzottan liberálisak, másokban igencsak konzekvensek, s vannak, melyekben igencsak konzervazítnak mondhatóak. A kiskorúakkal kapcsolatos szexuális viszony folytatása (még akkor is a a másik fél épp hogy csak átlépte a küszöböt, tehát nincs szó nagy(obb) korkülönbségről) a legkonzervatívabb törvények egyike és nincs olyan tagállami jogi precedens ami a szövetségi törvényt felülbírál(hat)ná. És lehet dumálni a bírónak, hogy "de a kiscsaj nyomult" meg "rám mászott" meg "becsaptak" meg "nem is gondoltam volna", úgy bevarrnak valamelyik szövetségi fegyházba, hogy öröm nézni, ott meg van idő gondolkodni, hogy kiskorúval mikor kezdj legközelebb, ugyanis maguk az elítéltek is kicsinálják a pedofilokat (vagy az amiatt elítélteket).
Ez marhaság ilyen formában.
Minden ember kiváncsi, van egy határ amin belül élvezi a látottakat, másokat pedig elutasít. Azt, amit a szeme, ezen keresztül az agya élvez, nyilván a biológiáját is beindítja. Gyors példa: nem bátorságom nincs fájdalmat okozni annak akivel együtt vagyok, hanem gyűlölöm a fájdalmat. Akkor meg minek is néznék szado filmeket?
Sajnálom, de nem tudom megállni: egyszerűen leírhatatlan a lány. Teljesen mindegy mit nézünk rajta a feját, a testét, vagy ezeket de csak részleteikben (mosoly, kéz stb.). Egyszerűen fel nem foghatom hogy hogy lehet napi belőle:(
Van egy jobb cucc, ami az óvszer és tabletta gondokat kiküszöböli. Patikában kapható, vény nélkül, az a neve hogy Pharmatex. A barátnőd kérjen róla tájékoztatót vagy nézzétek meg a neten (mi sokáig használtuk, nagyon meg voltunk vele elégedve).
Fogalmam nincs miről beszélsz.
Egy láthatóan szláv srác (vékonydongájú, ronda tetkókkal, hihetetlen ellenszenves pofával és középszerű farokkal) játszadozott én alig 22 éves európai akcentusú pipivel, mígnem jött a fojtogatás-rész (addig egész elfogadható volt) és elkezdtem a csaj életéért izgulni nyes
Nálunk is így zajlanak ám a dolgok nyes
Nekem volt egy évfolyamtársnőm az egyetemen, annak az ázsiai pasik voltak a dilijei (mármint elsősorban azok): szerinte a nyers hal evése szoros összefüggésben vagy a spermájuk kifejezetten jó (édeskés) ízével is. Egyébként egy súlyos, igazi levevős ribanc volt, és mivel már egész Budapest átment rajta széltében-hosszában és többet ült a nőgyógyászaton mint a wc-n, nem maradt más, mint az óvatlan, hazánkba látogató fotóaparátos japán turista nyes
Nem vagyok pontosan tájékozott az ügyben, de valami olyasmi rémlik nekem, hogy azt olvastam, Japánban a női nemi szerv látványa teljesen tabu dolog. Nem mutathatják filmeken, még grafika se nagyon készíthető róla. Azt hiszem, ennek a shintoizmussal van valami összefüggése.
Ezért van kultusza pl. az európai nőknek - egyben az európai és amerikai pornóiparnak. Mondjuk az is tény, hogy ha elmész Hollandia bármely kétes hírű negyedébe, akkor a bevadult pasik 99%-a japán vagy kínai - hordákban járnak a kupikba smile
Én élvezni szoktam amikor a párom csinálja - igaz, nem sűrűn, mert vannak preferáltabb helyeink nyes
Én meg inkább azt tanácsolnám neked, hogy jóllehet szeretnéd kényeztetni, hagyd hogy ő irányítson egy kicsit téged ezen a téren. Egy nőnél a külső nemi jegyek különösen fontos részei a magunkról alkotott képnek. Ha egy nő okkal vagy ok nélkül nem érzi magát jól a bőrében és egy szexuális szokás ezt csak erősíti, akkor a szex nemcsak nem lesz élvezetes, hanem magát a viszonyt is megmérgezheti.
(hangsúlyozom, nincs ezirányú saját tapasztalatom, csak nekem könnyebb női fejjel gondolkodni nyes )
Ő morog, de végignézte a gyűjteményt.
Te meg itt fórumozol...hm és még mit csinálsz errefelé :P?
Mi is nézünk pornót a párommal és ha igényes, akkor igenis izgat. Bár szombaton sikerült beleválasztani egy fojtogatós filmbe, a csajnak már lila volt a feje mire eleresztette a manus - na az azért cseppet sem izgatott, olyan volt mint egy thiller, egyáltalán nem voltam biztos benne hogy elereszti időnek előtte.
Látom mindenféle kommentek születtek. Vannak dolgok amiben kifejezetten maradi vagyok: mindennek megvan a maga helye - a legkirályabb dolog együtt élvezni el úgy, hogy érzed ahogy a puncidba belelüktet a párod.
Én nem vagyok alacsony, elfogadhatóan mély is vagyok, de lássuk be vannak fizikai határok és ezt egy épeszű nő, szintúgy normál körülmények közt egy férfi is (hacsak nem speciális várakozásai vannak nyes ) felfogja.
Ritka gusztustalan figura lehetsz.
Már ha igaz egyáltalán amit írsz.
Ma délután az uszoda előteréből leválasztott masszázs-helyiségben esett meg a dolog. Igazából nem dúlt fel, hogy mi hallatszik ki. A gyúró egy isten nyes . Igazából teljesen elveszítettem a kapcsolatot a külvilággal, csak az élvezet érdekelt, igazából az sem rémlik, hogy mikor és hogy nyúlt belém, csak arra emlékszem, hogy iszonyúan és gátlástalanul élvezem a kényeztetést.
Ezt rettenetes látni. Szinte fáj.
Ez viszont nem lehet rossz: 3 komoly húr rezonanciája, úgy egy méterről. Ki kéne próbálni:D
A fejét tényleg ki kellett volna inkább takarni, de a sorozat más szempontból nagyon igényes.
Tök igazad van smile
A hang azért még fontos momentum szerintem, illetve a párom szerint számít az illat is.
Petera egy picit komplikáltabb a helyzet mint ahogy te vázolod. Az hogy egy nő nem élvez el, az nem feltétlenül jelenti azt hogy a pasit nem kívánja, sőt azt sem jelenti hogy nem szereti. Az imitált élvezet pedig teljesen érthetetlen számomra, bár nem tudom más hogyan élvez el, de rajtam kiszúrja a párom, ha valami nem úgy van ahogy szokott lenni..

hazugság a köbön
Tehát ha jól értem, akkor inkább hazudsz neki:(
Ez marhaság. A nők igenis néznek pornófilmet.
Ez pont olyan dolog, hogy egy nő sosem nyúl a bugyijába, egy nő sose nézi meg egy pasi seggét. Dehogynem teszi, csak sokak ezt nem vállalják fel. Az megint más kérdés, hogy ki-ki az izlésének megfelelő pornót (soft, hard és ezen belül is számos változat) nézi valamint engem sem lehet arra kényszeríteni, hogy leszbi vagy homo pornót nézzek, ha pl. az nekem valamilyen oknál fogva nem tetszik.
Gyönyörűek így együtt. Igazán megérdemlik egymást.
Egyébként sose értettem, hogy egy nő miért vereti ki az arcát szegecsekkel. És az a durva, hogy ez a lány alapból nem is rettentően csúnya.
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 229 hozzászólás, Listázva: 1-50

Puncikiralyno

Puncikiralyno Nem:

Regisztrálás ideje: 2007. január 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!