Ha napok otta nem voltunk együtt,volt hogy "ráfordulta belöktem lefordultam"1 perc alatt,normáli kipihent esetbben "előjáték,produkcio,tisztálkodás"30 perc körül.
Hat mi ugy 30 perctol felfele szoktunk kb 2 ora az atlag es elofordul, h egy nap otszor
, de isteni.

Erre szoktam viccesen mondani hogy házzaság ellőt egy éjszaka 5ször,most meg 5 nap alat jó ha 1szer
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:16
Törölt felhasználó (100967)

Hat mi ugy 30 perctol felfele szoktunk kb 2 ora az atlag es elofordul, h egy nap otszor
, de isteni.

hülye vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:16
Törölt felhasználó (100967)

, de isteni.

4 órás szex????? elég lagymatag tempód lehet....
(Ez egy válasz blasinator2 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:47

nalam 1-2 ora ha fardtak vagyunk, ha meg nem akkor 3-4 orat szoktunk szeretkezni, vagy esetleg egesz nap:)
Van itt rengeteg idotartam a 7 masodperctol egeszen a felnaposig, de szerintem mindketto elofordul egy parkapcsolatban. Ahogy eppen a helyzet hozza, van amikor egy gyors-vad szeretkezes elegit ki, van amikor az orakig tarto kenyeztetes az igazi. Helyzettol fugg.
Sajnos ez nem vicc
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:50

Erre szoktam viccesen mondani hogy házzaság ellőt egy éjszaka 5ször,most meg 5 nap alat jó ha 1szer
Én aztán ezt tudom dehát az élet ezt produkálta
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát kedvtol fuggoen 10 perctol 1 oráig is lehet. Tovább nem látom értelmét.
Nálunk az átlagos olyan 1,5-2 óra. Én azonban fontosnak tartom azokat az órákat, amikor látjuk a másikon hogy kíván, kerülget, hozzámér, méreget, nyilván eszébe jut (ha nem mondja ki) mit tesz velem záros határidőn belül.
Szex után pedig őrültségeket szoktunk beszélni, álmodozunk, tervezgetjük a jövőt, egyszóval teljesen felszabadultak vagyunk. Szóval a klasszikus szex elötti-utáni idő szerintem nem általánosítható, hiszen mire mondjuk azt hogy szeretkezés (mikor kezdődik és mikor van vége)?
Szex után pedig őrültségeket szoktunk beszélni, álmodozunk, tervezgetjük a jövőt, egyszóval teljesen felszabadultak vagyunk. Szóval a klasszikus szex elötti-utáni idő szerintem nem általánosítható, hiszen mire mondjuk azt hogy szeretkezés (mikor kezdődik és mikor van vége)?
fél óránál mindíg több, de volt már 3-4 óra is
hangulattól, körülményektől függ

hangulattól, körülményektől függ
Ebbe a több orás szeretkezésbe a kv-is benne van??
Köszi nekem elég néha a 10 perc is de van mikor 1 ora annál tovább nem hinném, h. tulzottan jo lehet.
Köszi nekem elég néha a 10 perc is de van mikor 1 ora annál tovább nem hinném, h. tulzottan jo lehet.
Azért sztem érdemes lenne tisztázni, mit is értünk a szeretkezés időtartamán...
A beteszem és a nem veszem ki a végéig - aktust, vagy a kiveszem 15-ször, hogy nyújtsam iz időt és közben nyalok - tipusút..
na mindegy - maadok a 10-15 perces "futó nyuszi-kaland"tól a 1,5-2 órás többszörösen megszakított "alsó és felső határértéknél)... Akkor még ismételhető a történet
A beteszem és a nem veszem ki a végéig - aktust, vagy a kiveszem 15-ször, hogy nyújtsam iz időt és közben nyalok - tipusút..
na mindegy - maadok a 10-15 perces "futó nyuszi-kaland"tól a 1,5-2 órás többszörösen megszakított "alsó és felső határértéknél)... Akkor még ismételhető a történet

év elején kezdődik és év végén van véget ja és csak minden másnap /karácsony és husvét/ nekem ennyi jutott sziasztok
Akik írják itt a 3-4 órát, meg fél napot, azok el is hiszik, amit leírnak?
Nem az idötartam, nem a mennyiség, ha nem a minöség számit!! Szerntem!

Nos volt már ,hogy csak 5-6percnyí időnk volt de és ez már kevesebb a 2-3 óra most az átlag 35-70 perc de nem is ez a lényeg hanem , a mámor s minőség.
A 3-4 óra és a fél, vagy akár az egész nap sem hihetetlen. Mi közel egy évtizednyi házasságban is eltöltünk alkalmanként ennyi időt egymással, miközben periódusonként váltakozik az szexre szánt idő. Van hogy hetekig 5-10 perc míg máskor 1-2 órás az átlag. de legjellemzőbb a 30-40 perc. Egy időben a tantraszexet is gyakorolgattuk, ami alapban órákig, de van hogy napokig (eddig mi nem jutottunk) is eltart. Időhiány miatt visszatértünk a hagyományoshoz, de ha valakinek rengeteg ideje van a szexre, akkor ki ne hagyja ! Röviden egy átlagos szeretkezés 30-40 perc és ez általában átlagos eredményt is hoz. Mint ahogy több hozzászóló is előtérbe helyezte, az időtartammal szemben inkább a minőség a fontos, és (bár nem jellemző) egy 5 perces is lehet sokkal jobb, mint egy többórás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 10. vasárnap 17:22
Törölt felhasználó (2677)

Akik írják itt a 3-4 órát, meg fél napot, azok el is hiszik, amit leírnak?
30-40 perc
Fél óra