/ 3 oldal
Hozzászólások
Erre a kérdésre én is szívesen olvasnám a választ, miszerint ki melyik klubot tartja a legigényesebbnek, vagy épp hol a legjobbak a bulik.
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.

Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
Jázmin, vagy Melitta vagy akárki..lassan ismét új nevet kellene választanotok már.

Az a jó bennetek, hogy sose veszitek észre, hogy mennyire átlátszó és kiszámítható jelenség vagytok. Mindig, mindenkinél jobban tudjátok a dolgokat, állandóan ott vagytok mindenhol. Mintha más dolgotok nem is lenne az életben hogy naturistaként járjátok a világot. Akár mondhatnátok hogy a naturizmus utazó nagykövetei vagytok! smile
Az azért elgondolkodtat remélem rajtam kívül több embert is, hogy mi is lehet a görcsös kereséseteknek, állandó szerepléseteknek az oka. Részemről ez a folyamatos nyomulásotok mást nem vált ki, mint ellenszenvet. És bizonyára oka van, hogy igazán senki se vesz Titeket komolyan vagy aki veletek ismerkedik, hamar elveszít titeket. Kellene egy kis önismeret és önkontroll.
Ami pedig a naturista szaunázást illeti: ilyen fogalom NINCS! A fürdő és wellnessközpontokban két módon szaunázhat bárki. Fürdőruhában, vagy textilmentesen, azaz a szauna területén senkin sincs fürdőruha viselet De könyörgöm ennek semmi köze a naturizmushoz! És ez még akkor is igaz, ha egy naturista kempingnek használja valaki a szaunarészlegét. Ott is van etikett, hogy miképp kell a szaunát helyesen használni.
Az idézett cikk pedig eléggé botorság...
Vett már részt valaki olyan kiránduláson, nyaraláson amikor elment együtt 2-3 pár egy hétre valahova ( tengerpart, tópart, puszta...bárhova ) azzal hogy nyitottan állnak mindenhez?
Szerintetek lehet abból bármi, ha valakik elmennek együtt egy nudista/naturista hétre mondjuk a tengerpartra azzal hogy majd ott történik szex?
...ne vitatkozzunk. Tudom hogy számomra mit jelent a swinger. És te magad is tudod hogy neked mit jelent. Pont.
...................
A topik arról szól hogy "klubok és tapasztalatok"....

(moderálva: vazelinator / törölt bejegyzésre reakció/)
..........................
Zolta1979-nek meg azt mondom hogy nem kell "softswinger". Úgy vágjatok bele, hogy klubban bármi lehet de senkinek semmi se kötelező. Legyetek ott, nézelődjetek, vagy épp lássanak titeket. Vagy vonuljatok félre és elég lesz az akusztikus inger. Nincs olyan klubban hogy valamit csinálnotok "kell". Pontosabban egy dolgot célszerű: A saját hangulatotokért Ti vagytok a felelősek a klub ehhez csak egy színpad. Az kell, hogy jól érezzétek magatokat, minden más ott eszköz erre!

(moderálva: vazelinator / törölt bejegyzésre reakció/)
zikzik: budapesti viszonylatban nem csak az Aquaword létezik. Normafánál illetve az Aquincum hotel szaunarészlegében is vannak ilyen programok. A zikzik és az általam említett helyek programjait mások tartják, és ezért eltérőek maguk a programok is...
Pontosan!!! wave
Szia!
Nem igazán értem hogy miképp jött ide a naturizmus. Az hogy egy naturista meztelenül szaunázik egy dolog. A szaunában az emberek szaunáznak, odabenn senki se naturista.... hanem helyesen, texil nélkül élvezi ezt a dolgot...

A papucs dologra pedig, Ha a fürdőruha nem való a szaunába mert ugye műanyag, meg kipárolog az uszoda vize belőle, ami nem épp jó....akkor a papucs sem odavaló.
Viszont a lutzmannsburgi és tatzmannsdorfi szaunákban az osztrák vendégek sokszor azért vitték be a papucsot a szaunába is, mert kinn eltünt egy pár (sajnálatosan épp magyar vendégek voltak...!)
Van aki azért visz be papucsot mert fél az összeszedhető fertőzésektől. Azt elkaphatja tusolás közben is. És még tucatnyi módon ilyen helyen.
A "normális" szaunázást azért nehéz magyarországi fürdőkben meghonosítani, mert sajnos tényleg vannak vendégek ilyen helyen akik nem szaunázni mennek, hanem mások ruhátlanságát "élvezni", kihasználni. Ez sok embert zavar!
Az se túl jó hogy az egészséges szaunázást sokan keverik - akár direkt - a naturizmussal, vagy a meztelenséggel. És ami még rosszabb, ha szaunában egy kezdő van, aki még csak készül arra, hogy majd ruha nélkül szaunázzon és egy "őszaunázós" megjegyzést tesz rá, hogy miért van nyakik betekerve...Épp most olvastam erről egy cikket, linket nem rakok be, nem mert illik egy másik weblapra utalni szerintem.

De a szaunakultúrához nem csak a hely kell, hanem a szellemiség is.
Nah..egyszerre írtunk..akkor hurrá! smile worship
Idézek: "Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?" - szóval szaunaklubról van szó, és külföldön, amire a topik utal. Nem pedig a szaunanázás szokásaival foglalkozó hely. De tudod mit, én nem fogok széllel szembe menni, gondolj azt amit akarsz.
A szaunázás az nem párkeresés, és nem egymás meglesése, kukkolás, mint itt sokan gondolják. És a szaunaklub, mint hely, külföldön - téma leírása! - partnertkereső és szexklub.
A magyarországi szaunaklub pedig a szaunázást kedvelők lapja. Ennyi!

Javaslom kerekedj fel, menj el egy osztrák vagy német "saunaclub"-ba és számolj be itt az ott tapasztaltakról. Nem azt írtam hogy ülj be a locsmándi vagy tarcsafürdői szaunákba! ( Lutzmannsburg, Bad Tatzmannsdorf )
Olvass már bele a téma leírásába itt narancs színben.....
Olyan könnyű keresni szaunát..
Kőszeg környékén?
- Kőszegen a Hotel Irottkő
- Bük ( a fürdőben bőven van szaunalehetőség )
- Lutzmannsburg vagy Bad Tatzmannsdorf
...pedig hidd el, hogy külön kell választani az érzelmeket és a testi örömöket. Másképp a dolgok nem igazán működnek jól!
Az hogy valaki régen elutasította a többes erotikát, most pedig ráugrana nem a szeretethiányt jelzi. Az ilyen dolgokra fel kell nőni, tudni kell mi a veszélye, határa. Másképp az egész egy nagyon visszafelé csattanó ostor lehet!
misikotay: Nőként azt mondom neked hogy egy okos férfi megbecsüli azt a lehetőséget amit kaphat. Egy pasi, akinek "mindenmind1" alapon működik a szexualitása az lehet hogy először mosolyog a lehetőségen és él vele de 2-3 alkalom után már nem a vére hajtja tovább, hanem élből ilyen a habitusa. Eltűnik az újdonság varázsa!

Az hogy szex közben mit láttatok rajta, egy dolog. Minden gyerek örül a játékboltban....! nyes
Az említett korkülönbség tényleg nagy amiről beszélgettek. Az ő életük ebbe senki se szólhat bele, főleg nem a GG-ről.
De tény, hogy amikor a leányzó még nagyon nő lesz, akkor fog a férfi tagja a párosnak rájönni hogy az addig rá irigykedő férfiak egyre inkább pályáznak a helyére. És egy szexuálisan érett nőt nehéz visszafogni. Sőt ha önmagát visszafogja az csak olaj lesz a tűzre.
Szép dolog hogy a lelket kiegészíti a férfi, és ez élteti a dolgokat most, egyfajta rózsaszín csomagolópapírral elfedve a jövőt, de azért egy felrázott pezsgősüveget tenyérrel nehéz befogni. És 15-20 év múlva a most 19 éves leány még igen csak egy érett pezsgő lesz!
úgy érzem kàr hozzászólnom, mert keverjük a dolgokat. A szauna az szauna. A szaunaklub német nyelvterületen sokszor kupi, a swingerben pedig nincs bérember
Ha igen, akkor átverted magad. Kivetné az ilyet a klub is és a látogatók is. Mindenhol!
Nem értek egyet veled. Voltam szaunaklubban és swingerben is. És azért mert ismerettségi köröm, és magam is kedveljük a klubokat, siőt sértő a swingert kedvelőkre nézve a bejegyzésed. A szaunaklub kupi... csak álcázva. De úgy érzm kár magyaráznom.i
Fiúk ! Így van. De van sok valódi swinger. és vannak a szaunaklubok. Az egyikbe bemész és fizetsz az ott levö lányokért, de swingerbe nem.
Nem.
Az egy dolog. Viszont swingerben szórakozol és szexelsz azokkal akik ott vannak. Szaunaklubban meg vannak k...vák is....
Magyarországon szauna:

Olyan hely ahol megfordulnak a szaunázás szerelmesei, akik élvezik a helyet, helyzetet, és tudnak akár kommunikálni is. Sajnos a szauna helyes használatából adódóan egy réteg élvezi a kukkolás lehetőségét is. Ami nem gond, csak ne legyen tolakodó. Magyarországon a naturista réteg viszont sokszor lenézi azt, aki még nem elég bátor, őket „báb” néven csúfolják. Holott ők is voltak bábok. Egy még kisebb réteg viszont nyiltan azt gondolja ha a szaunában pucérak a nők és férfiak ott szex is van.

Szaunaklub: egy közösség ami összefogja a szaunázást kedvelőket. Tessék guglizni, ha valakit érdekel ez a csapat.

Német és osztrák területen a szauna:

Egy egészséges hely. Szinte keresni kell a jobb helyeken olyan szaunát ahol fürdőruhában be lehet menni. Alig van! Az emberek szeretnek szaunázni, számukra természetes hogy nem műanyag tartalmú ruhában fürdenek/szaunáznak. A szaunarészek elkülönített, naturista helyek is egyben.

Szaunaklub itt – ha van – olyan hely ahol lehet fürdeni, szaunázni és hölgyeket konzumálni. Van belépő, elég borsos, és nem ingyenes még a hölgyeknek sem. Felfogható egyfajta kitekert swingernek is akár.

Még hozzátenném hogy sajnos ahogy Magyarországon páran félreértik a szaunázók meztelenségét, és szexet látnak, gondolnak mögötte úgy a swingerklubok világát is mi magyarok másképp látjuk. De ez másik topiktéma.
link nelkul: saunaclub pont info
utana pedig "was ist ein saunaclub"
Azért nem egyértelmű. Vannak klubok ahol ez is jelen van, olyan lányok akik €-ért szórakoztatják is a vendéget, de mint sokfelé a „kupi” itt is tiltott. „Nyiltan”. De a német és a magyar is leleményes. Viszont rettentő szigorúan veszik azt ha klubban támogatottság kerül szóba vagy előtérbe. Nagyon sok naturista/nudista terület van úgy osztrák mint német részeken, a szaunák a legtöbb helyen egészséges „finn módon” használatos, de arra figyelnek hogy egy szaunában hogy viselkedjenek. A címben említett „Szaunaklub” viszont létező hely, és sok olyan kemping van a Salzkamergut környékén illetve Wörthersee-nél ami mint nuditelep is megy és szaunaklub is. Azt próbálom kiemelni, hogy a hely látogatói tudják hova mennek, és ez nem prüdéria!

Csapi123: Lutzmannsburg fürdő… miért keversz egy klassz fürdőt, ami ráadásul gyerekbarát hely nagyon azzal amit én írtam? Egy picit figyelmetlennek érezlek, vagy rosszul fogalmaztam. Megismételném: vannak szigorúan „szaunaclub” név alatt futó helyek. Linket nem rakok be, mert illetlenség!
Egészen más egy „szaunaclub” német nyelvterületen, mint Magyarországon. A kinti viszonylatban ezek a helyek az erotikáról szólnak és kevésbé a szaunázásról. Ez nem azt jelenti hogy németnyelvű területen ha szaunába megy az ember akkor szexet is talál, de a kimondott „SaunaClub” felfogható egyfajta swingerklubnak is. És van közöttük pár, ami átmenet a klasszikus éjszakai bár és a kupi közt is. A bonyodalmat az okozza, hogy szinte minden jobb klubnak van szauna részlege ami nem azonos a magyaros fenyőléces „OBI” szaunákkal! J. Viszont a kasszikus szaunázós helyeken nagyon nincs helye az erotikának, erre nagyon figyelnek!
Fontos momentumra világítottál rá, miszerint is félre kell tudni mi a szex, szeretkezés közt a határ, és miért merőben más. Sajnálatos hogy épp itt a GG-n volt hogy vkinek nekiugrottak azért mert megfogalmazta hogy sose szeretkezik többesben, swingerben mert ezt kizárólag azzal teszi meg, akihez érzelmileg kötődik.
Amúgy a szerelem önzővé teszi az embert, de a 100% bizalomra épülő szeretet, a feltétlen bizalom egymásban sokkal erősebb kötelék mint bármi más.
A nagy szextesztet nézzük onnan hogy ha a résztvevők úgy lódítanak ahogy a horgászok a fogott halak méretével ( vagy az urak a centiméterekkel , sportossággal, nőtársaim meg a kilókkal itt, ha már erotika van a GG-n ) , akkor simán vehetjük a felét a százalékoknak smile és ez fedné a valóságot.
Ugyanúgy nem ismerik nőtársaink saját testüket és hogy mi jó nekik ahogy a férfiak se művelik a nyalás technikáját jól...és talán van összefüggés azzal hogy "miért nem szopik minden lány". De ez ugye elmélet .... smile
Igen izgat... izgat hogy nem tudom ki néz, ki les... ahogy az is ha én leshetek meg másokat. És ugyanígy izgató volt megnéznem a párom másik nővel, agyalni hogy mit -miért csinálnak épp úgy... Lehet hogy fura, de még tanulni is sokat lehet abból ha figyelünk ilyenkor másokat, vagy épp minket néznek.
Én így vagyok vele.
Néha fura, hogy mibe futunk bele itt a neten. Elég extrém párosítás ez a szerelem kontra csoportszex.
Az biztos hogy az emberiség nagyon komoly részénél volt és van szerelem. És bár sokan tagadják de igen komoly százalékban jelen van a csoportos erotika, mint élmény is. Lehet ebben valami régi "állati ösztön", a vadászat, az ismeretlen felé való vonzalom. De akár a szomszéd kertje zöldebb effektus is. És ha ez a kitekintés másik partner felé onnan jön hogy az izgalmat megadhatja egymásnak egy szerelmes pár is, akkor miért is ne?!
Nálam okosabb barátnőm is többször rávilágított arra, hogy a csoportos erotika, többes élmény csak is azoknál a pároknál működik, akik teljesen bíznak egymásban, akiket az egymás teljes ismerete is összakapcsol, nem csak úgy vannak. Persze akadnak akik azt mondják hogy ha nem jó a kapocs, de szeretik egymást akkor az nyitott kapcsolat, és azért szexelgetnek néha csoportban de véleményem szerint az már merőben más.
Tény, hogy szerelmes emberek ritkán vágnak bele egy csoportos élménybe, de itt is igaz hogy "ami nem ölt meg, az erősít". Ha egy szerelembe belefért ez is, hogy egymásnak örömet okozzanak akkor hajrá.
De nem kisdobosoknak való móka! nyes
Ha szex közben arra figyelnék hogy mi idegesít, akkor a szexre se figyelek ... nem? smile

De ha idegesít valami az a buta kérdések, mint pl "meddig csinálod még", vagy "sok van még hátra" ?
... engem itt most páran nem fognak szeretni! smile
Nem sűrűn volt rajtam harisnya bugyi nélkül, mert egyszerűen úgy érzem a nylon irritál.... Az hogy egész nap így legyek, nem tudom elképzelni, sőt zavaró. Az viszont hogy olyan harisnya legyen rajtam ami meglefelő helyeken mélyen kivágott, az oké! smile Viszont a combfixet se kedvelem. Problémás vagyok! nyes
Ez a korházi szex maximum a Fekete erdő klinikán létezik. Nem hiszem hogy van olyan korházi dolgozó aki rácuppanna egy ott fekvő betegre. Ahogy azt se hogy orvos egy neki tetsző páciensre. Az már merőben új szituáció, ha korházon kívül lesz köztük valami, viszont ez meg ugye nem korházi szex.
Fantáziának jó!
Bár van egy barátnőm akinek a párja volt doki és néha a vizsgálóban csináltak ezt-azt. Már ha ez nem legenda! smile
Olvastam és hallottam is arról hogy van ilyen, hogy szex alvás közben. De számomra ez elképzelhetetlen. Úgy gondolom hogyha bármilyen mélyen alszom az érintéstől, simogatástól is felébredek, nem hogy egy behatolástól. Ezért én el nem tudom képzelni hogy alvás közben szexuális élményt éljek át.
Viszont az meg nem ér, ha valaki megjátsza hogy alszik... az ugyanaz a simlisség mikor a nőtársaim megjátszott orgazmussal hülyítik a pasikat, akik meg büszkék arra, hogy a párjuk végig kiabálta éjjel a fél lakótelepet! smile
..az elöttem hozzászólóval ellentétben a "cím" nem vonz.
Kedvelem a többes erotikát, legyen szó arról hogy egyszerre többen vagy egy este többen kényeztetnek, de nem érezném magam kívánatosnak, gusztának ha többen-sorban belém élveznének.
De talán ez azért is van, mert a bukkake se vonz.
és ez hogy jön most ide? offolni fogod a témát, akkor meg beletörölnek és joggal.
Ha izgat a dolog, hát egészségedre, ha kiakasztott az kellemetlen de akkor otthon kell ezt megbeszélni. Az meg, hogy ez előfutára lesz-e annak hogy a feleséged meg is dugja az aki bugyit adott neki, hát passz.... Ezt a feleséged és a betege dönti el, nem mi "GG" fórumozók! smile
Amúgy lehet körül kéne otthon nézned, mennyi új idegen bugyi van a lakásban! smile
Lehet bennem van a hiba, valami hibás drótozás vagy mi... de az még talán elmegy ha valaki egy jó pohár borral, pezsgővel nyit, de már sörös pasival együtt lenni..hát izé. A rövidekről meg ne is beszéljünk.
Az alkohol szerintem nem tesz jót a szexnek, bár persze ezt egyéne válogatja. Én úgy gondolom, hogy ne a piától tegyek meg dolgokat, ha már bevállalok valamit, hanem úgy hogy annak minden percére emlékezni is tudjak.
OFF : Semmire... tartsa meg a bugyiját ...
A topik aktív tagjaitól kérdezném.... Azon elgondolkoztatok már hogy miért nem szopik minden lány... de a férfiak miért nem tudják hogy kell egy nőt "jól kinyalni". Bocs a közönséges megfogalmazásért de talán itt elmegy.

Az nem jó ha valaki azt hiszi hogy mintha szobát festene úgy kell faltól-falig összenyálazni........
Ez a női exibicionizmus fura egy dolog..... mert önmagában egy nő öltözködése, már a pucérkodás nélkül is magamutogatás tud lenni.
Engem inkább az a buta szokás foglalkoztat hogy miért csinálják nőtársaim a következőt:
- Strandon akár falatnyi,már-már "pinavillantó" bugyikat is látni..bátran flangálnak fel-alá
- Vki ugyanezen nőt meglátja fehérneműben és az sikítva kapja maga elé a kezét!

Na ez miért van? Képmutatás az exibicionizmus? smile
Bizony lényegre tapintottál a bejegyzéseddel.
Sajna megfigyelhető hogy mindenki hatalmas szerszámra vágyik, órákig képes csiszatolni.... Holott ha két ember egy adott pillanatban maximálisan egymásra figyel és amit csinálják jól csinálják..az bizony nem fog órákig tartani.
Statisztikailag pedig minden férfinek hatalmas szerszáma van, a nőtársaim meg erről álmodoznak. Fura hogy GG-n kívül nem ez a valóság.
Viszont a fórum címe magában foglalja a fantáziát hogy a feleséget egy hatalmas farok dugja meg.... Nem lenne jobb egy olyan átlagos méretű de valós? smile
Egy ilyet megnéznék élőben, "testközelből".. szép a kezed ! smile
Mivel nem bízol meg magadban és a párodban mert féltékenykedés is jelen van a gondolataidban, mindenképp kerüljétek a dolgokat, mert csak gondok lesznek belőle... tudod a bizalom!
Sziasztok!
Napok óta gondolkozom azon hogy jó-e ha egy kissé "férfisoviniszta" topikban nőként megszólalok.
Ügyesen és jól próbáljátok a dolgok buktatóit egymásnak megmutatni, rávezetni azt aki kételkedik magában, az egészban vagy épp a párjában.
Viszont a legfontosabbat nagyon elfelejtettétek szerintem. Azt hogy egy többest, legyen az hármas, négyes vagy swinger nem jó, sőt nem szabad úgy tető alá hozni, hogy a pár nincs tisztában saját magával és párjával. Azaz ezt meg kell először beszélni, tudni hogy kinek mi a határ és azt odafigyelve meg se közelíteni. Bizalom nélkül ez nem megy és kételkedéssel, hogy a másik mit fog lépni, reagálni nagyon veszélyes terep.
És hogy barát, ismreős legyen vagy idegen ennek előnyére és buktatójára is rá kell jönni a párnak. ( meg is fogalmazták itt ezt egy páran! ) Sokan mondják, olvasom hogy inkább házibuli jellegű dolog amit elképzelnek, a swinger nekik idegen, személytelen. Viszont egy klub épp ezért van és ott is félre lehet ám vonulni... de mindenki más.
Mindenesetre a legfontosabb a bizalom. Ha ez egy picikét is inog, nem szabad belevágni!
Erről a vonatozásról nekem egész más fogalom jutott az eszembe, de nem kivánok senkit se megbántani. De lehet hogy rossz napon voltatok ott. Másrészt pedig akár magyarországi, akár osztrák, vagy német klubot látogattok meg, egy csinos nő után igenis mozdulnak az emberek. Erről is szól a swinger, nem?
Ha pedig ezen dolog nagyon zavaró számotokra, akkor vannak kő keményen páros helyek. Akkor az a célszerű! smile

A Frivoli meg egy elég jól kialakított hely, bár megközelíteni, parkolni körülményes. Maga a hely tiszta, szép. Nekem azért tetszik kimondottan mert nem működik ingyenbüfé üzemmódban. Azaz meg lehet nézni, ott bizony a női látogatóknak is fizetni kell ( ez alól kivétel ha vki azt hiszem 26 év alatti.... - viszont fura, hogy osztrák területen ha fiatal lány volt klubban, az nem csak italozott....! ) Szóval van egy jól kialakított klubkártya rendszere. Ha megveszitek az éves klubkártyát, akkor minden belépés 10€-val alacsonyabb mint aki csak úgy betoppanna. Jah, és nonstop üzemel, csak este van egy kis szünet.
Senki se állította hogy hibátlan lenne a Traumland, nem tudom miért emelted ki smile
Másrészt mit értesz azon hogy "ment a vonatozás". A fogalom ismert számomra, de kíváncsi vagyok.
Amúgy másik klub: Frivoli
Volt...én speciel a közgazdaságtan tanárommal találkoztam így. És nekem nem volt kellemetlen. Neki se. ( nem szexeltünk mielőtt vki rákérdez ). Egyszerűen tudomásul vettem hogy ami ott történik, az ott volt a falakon kívül egy másik világ volt. Se akkor, se később nem volt nekem ebből kellemtlenségem.
Másrészt meg, ha egy zavaró körülmény ennyire kizökkent, az nem jó. Képtelenség olyan szituációt teremteni amiben nincs hiba. Vagy olyan steril és mesterkélt lesz hogy az már kellemetlen. a való életben is el lehet kerülni azt ami nem tetszik, vagy nem arra figyelni. (pl. ha vki nem tetszik, nem nézem meg még 5x, hogy tényleg nem! nyes ) De valóban elromolhat ettől az este, de nem kéne hagyni. Meg lehet csinálni!
..mint nő, magam is véleményt formálnék.
Mindig egyik oldal van itt jelen, hogy ő mit szeretne, és azt hogy lehet kivitelezni - szerinte. A fórumcím viszont valahol nekem azt mondja hogy adva van két ember, akiket izgat az erotika ezen formája is. Úgy gondolom ahhoz hogy ez igazán élmény legyen hogy izgalmas legyen kell hogy mindkét fél valóban akarja és ne csak azért menjen bele a feleség, hogy a férj ezen örömét kielégítse. Ez egy közös játék nem?
Nem igazán jó úgy képet alkotnod hogy az alapja a döntésednek hogy "mit olvasol" fórimokon. Sajnos - tisztelet a kivételnek - akik a fórumokon írnak, nem voltak még klubban.
Vannak idősebbek, vannak fiatalaok, vannak bőven szóló lányok. Szóló férfiak pedig attól függ melyik klub, melyik "napjára" mész. Egyes klubok ügyelnek a nemek arányára, mások erre csak elméletben figyelnek. De igaz hogy a szombat szinte mindenhol "páros nap", tehát elvben annyi a nő mint a férfi. De van olyan hely, ahol főleg péntekenként ettől eltérnek.
Szóval ha külföldön vagy épp magyarországi klubos látogatást tervezel: Hidd el, bőven akad szóló lány, ha meg annyira szuper vagy, amint legested magad, nem fogsz unatkozni. Az hogy mit érsz el, rajtad áll.
... próbáljatok meg másik pózban szexelni!
Mert ha hátulról dugod a párod az jó dolog, de ha hátára fekteted, felhúzza magasan a lábait, akkor úgy feszülnek a medence és hüvelyizmok hogy sokkal inkább kitöltöd majd őt...
És ha ezek után még mindig a fél cm lesz a problémád, akkor ne benne, hanem magadban kellene keresni a hibát..... Miszerint miért is hasonlítod magad az exéhez?
Valóban csak megkérdeztétek. De akkor jó egy kérdés-felelet ha azért több szemszögből is kaptok választ!
Legalábbis én így érzem.
De akkor konkrét válasz: A TikTakban Maci valóban péntek-szombat ügyel arra hogy nagyjából annyi szóló férfi legyen, mint nő. Ez ugye úgy megy hogy be kell jelentkezni. De a bejelentkezés nem jár együtt valódi ottléttel, igy előfordul hogy jóval több a szóló nő, mint férfi. Ha viszont az áll elő hogy az ingyen beléphető szóló nő fogja magát is hazamegy, akkor ugye felborul az arány rögtön. De tegyük hozzá ha nem enged be Maci szóló férfit, akkor nehéz az ott levő hölgyek ingyenbelépőjét, fogyasztását stb.... kikompenzálnia.
A Club Paradise meg indulásakor beton keményen kizárólag párokat akart fogadni, még szóló nőt se. Idővel ez ma már ott tart hogy várja szóló urak jelenlétét is az ottlevő "igények" és hölgyek számára figyelve, "felelősségteljes bejelentkezéssel". Hogy ez mit takar? Ők tudják igazán és így az odalátogatók s. (én is )

De sose fogjátok azt kapni amit akartok mert több olyan pár is szerveződik ai csak a belépő jóárasítása miatt pár. És ugye azonnal felborulhat ezért sok-sok minden. És ez egy kigyó farkába harapó dolog....

Végszóként menjetek el a Club Paradise-ba és hasonlítságok össze a TikTak klubbal....
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 129 hozzászólás, Listázva: 1-50

Nanuq

Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2011. augusztus 08.

Ország: Ausztria

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!