/ 2 oldal
Hozzászólások
Mennyire férfi topik ez....
Mit számít hogy egy nő hány férfivel volt egy kapcsolat előtt? Rutin, tapasztalat? Nem feltétlen ha azok csak töketlenkedő pasik voltak.
És mi van azzal a nővel aki mondjuk egy kapcsolat előtt nem volt csak 1-2 férfivel, utána lett egy kapcsolata és elkezdett élni, többesezni a párjával. Ha ez a kapcsolat tönkre ment akkor az új embernél ő egy elhasznált lotyó vagy egy tapasztalt nő?

Uraim...férfiak. A kérdés is butaság a fórum címében!
nyes

Hogy te mennyire tévedsz... smile
... úgy gondoltad hogy elmész egy swingerklubos estére, és a "belépődért" majd az ott lévő párok és nők a lábad elé vetik magad?
Jól írtad: aki "csak nőt keres, fizessen be valalkinél"...a swinger nem erről szól. Ahhoz hogy ne csak a törölköző alatt matató pasik közé tartozz, hanem férfiakhoz, akik tudnak kommunikálni, tudnak közeledni egy picit több kell. Csak annyi hogy férfiként viselkedj.
Tény hogy sok a zsebhokis pasi, de hidd el ha férfiként viselkedik valaki azt észreveszik.
Mindenesetre úgy érzem hogy egy látogatás után véleményt formálni nem biztos hogy jó!
persze hogy megy....
Titeket lehet nem zavart senki, de tudomásom szerint rászólt valakikre a vendég szaunamester....

Ez van! Amúgy valóban jó este volt!
Valóban jó volt. Én csak azt bánom hogy voltak ott olyanok akiknek nem kellett volna ott lenni!
Nem láttalak Titeket. Viszont volt ott valaki, akiktől ki vannak sokan teljesen! smile
Jó volt az este, és nagy ötlet volt meghívni oda a debreceni szaunamestereket!
Január 1-én készül valaki szilveszter utáni szaunázásra Ráckevére?
Nem akarok se vitát generálni se kardoskodni a témán.
A következőt írtad: " Amúgy régen volt club ahol pl. szombaton csak párok és lányok mehettek és telt házzal dübörgött " - Az üzemeltetők a vendégekből élnek. Ha az a szombat tényleg úgy dübörögne akkor most is menne az a szombat. De azt írtad hogy "régen volt egy klub". Ezek szerint nincs? Lehet hogy a dübörgő szombat nem tartotta el?
Megsértődni meg nem fogok, mert nincs min. Viszont nincs minden klub teli "lihegő fiúkkal", de az lehet hogy rosszkor és rossz helyen voltatok.
Érdekes hogy ez a sok a szóló pasi mindenhol téma. A legtöbb klub üzemeltetői rettentően, néhol már matematikailag is figyelnek arra hogy ahány plusz szóló lány/nő van,annyi szóló férfit engednek be. Még is sok a "szóló pasi".
Budapesten talán egy klub van, ahol mernek több szóló pasit beengedni és ez a DL. A többi klubnál sose vettem észre hogy eget verően sok a szóló férfi. Privát bulin meg tény: Nem lesz aránytalanság. Viszont hamarabb kialakul a kényszeres "szex".
Sziasztok!
Volt valaki pénteken Ráckevén? Szeretnék egy kis infót megtudni, természetesen privátban
Fátyolos az ég Dél1-en, de szuper a víz, és sok ismerős van kinn! smile
Délegyházán az Oázisban a kis strandra kik járnak?
Hajrá balatoni hétvége! smile
Jó volt a délegyházi szombat és a szombat este.
Jövő hétvége pedig Balatonakali! smile
Régóta olvasgatom ezt a fórumot. A témában levő kérdés pedig ugye az hogy "Hogyan találj" szexpartnert itt - vagy akár másik - oldalon!
Nagyon egyszerű! Légy önmagad, ne akarj több lenni mint aki vagy és legyél ott a randevún, ha eddig eljutottál.
Viszont a hatásfokot rontani fogja a sok jelenlevő "netes bátor ember", a sok álpár, a sok unatkozó valódi pár, akik évek óta keresnek - sokszor sablonszöveggel. Szóval nem szabad túl sokat várni az itt vagy más lapon történő partnerkeresésről.
Aki meg elébe megy a dolgoknak, bármiféle közösségi helyen jelenik meg arra emlékezni fognak, azt meg fogják vagy meg akarják ismerni.
Jövő hétvégén jár valaki Balatonakaliban?
17-én Balaton déli részén valaki szaunázás?
Húsvét előtt péntek ki jön Ráckevére szaunázni?
Csak a pontosság kedvéért.
A TT-ben 14.000Ft a szombat, és 2.000Ft fejenként az ott alvás lehetősége. Kijön az a 18.000Ft.
Minden klub hangulata és közönsége más, de hogy a TT-ben ha szexelni kezd valaki azon személy több kezet kezd magán majd érezni... biztos mindig rosszkor voltam.
... jó ez az állandó füst-dohányzás téma. Ez csak egy ürügy sok embernél ha nem tudja magát jól érezni, ráfogják a dohányzásra, füstre. Korábban írták, hogyha valaki klubba jól akarja magát érezni, nem a dohányzó résznél tölti el ideje 90%-át... Ha majd minden dohányzás ki lesz tiltva, akkor jön majd a étel-ital probléma, vagy hogy az X márkás óvszer rossz, miért nem Y van. És így tovább...
Kedves Bambara! smile

Ha itt a fórumon elkezdődik egy "megy a klub-nem megy a klub" vita-értekezés, vagy nevezzük bárminek kis idő kell csak hogy ismét valami buta indulat is felkapja a fejét és megint zárolják a fórumot akár.
Szerintem erre nincs szükség.
Tény: az egyik, általad említett klub napok óta elérhetetlen, a másik meg elérhető. Tehát az egyik nem működik nagy valószínűséggel, a másik viszont telefonon is elérhető, és megy. Bár lehet hogy a nem működő weblappal bíró klub új site-ot kap, azért elérhetetlen ideiglenesen! Majd az idő bizonyít! smile
Ennyi! smile
Az egyiket én cáfolnám! ( privátban )
2 hete nyitott és tegnap voltatok éjféltől és 6 pár volt? Nem rossz kezdés, de akkor utána miért mentetek át egy budaörsi klubba ha ennyire tetszett a hely? És ha már hajnal 5-kor írtok, ott se volt olyan jó?
Csak érdekel!
Hmmm....
Nem szeretnék valami "egyszerű léleknek" bemutatkozni itt.
Én értem mit akar didergo felhasználó megfogalmazni de nem hiszem hogy épp ide kell a hittérítő megfogalmazás.

Ez épp olyan mint a "másság" azért mert elfogadom hogy létezik, ne akarjon már a másik oldal meggyőzni hogy ez - neki - miért jó. Van nyitott kapcsolat. Ez alap arra hogy legyen nyitott házasság.
De! Egy nyitott nexus, legyen az bármi is egyfajta elengedése a másiknak. Voltam többesben. Voltam swingerben, de azzal fekszem és kelek akit szeretek, akihez köt az életem, akit szeretek, szerelemmel vonzódok hozzá jóban, de a rossz dolgokban is. Viszont ahogy érzelmileg ez a dolog nem működne, bennem lenne annyi hogy azt mondanám a kedvesemnek, páromnak: beszéljük meg és engedjük el egymást.
Egy kapcsolat - legyen az együttélés, házasság - épp arról szól hogy együtt történik minden, jó és rossz! És a különutak - NEKEM - nem ezet jelentenék.
Belenyugodhatsz: vagyunk itt sokan, akik élnek nyitottabb szexuális életet, mint amit Dr. Szilágyi megfogalmazott. ( valószinű ő sose tapasztalta meg ezt, szóval ugye elmélet...) De ebből az is következik hogy aki félrekefélt annak is nyitott a kapcsolata? Vagy ők a titkos-nyitott kapcsolatban élők?
Túl kéne már lépni ezen. Lehet elméletet alkotni hogy azzal egy gondolatot legitimizáljunk a fejünkben. Ez majdnem olyan mint a hit. Az embernek találni kell valamit, ami mögé elbújik, hogy a gondolatokat ami a fejében van el tudja fogadni.
Mi a "méret"? Az amit élvezni lehet. De ehhez nem centiméter kell, hanem odafigyelni egymásra és a partnerre.
Ha valaki párkapcsolatában felmerül a kettesben történő szex bővítése, akkor miért kell ráfogni hogy az nyitott házasság? Sok pasi egy szót se szólna ha a barátnő befeküdne a hitvesi ágyba harmadiknak. És sok pasi eljár ide-oda még leadni a felesleges magját. Nők is kalandoznak. De a nyitott házasság már olyan dolog, - szerintem! - amikor a felek tudják egymásról hogy a másik épp nem jön haza. Egy idő után már nem is izgulnak a másikért, majd idővel talán nem is érdekli. Hiszen szabad ember. De akkor el kéne engedni a másikat. Én ezt gondolom. A birtoklás gyengeség, az önzés úgy szintén. De a közöny, hogy "ki-kivel van" az minden érzést ki tud írtani. Nem vitatom, vannak akiknek ez működik. De a kivétel ugye erősíti a szabályt.
...Délegyházát írtam. Miért mennék Montenegroba?
De tudod mit? Nem, nem ugrunk át. Valahogy épp nem esik útba.
19-én Dél1
nekem ott a kis szigetszerűségnél sikerült egyszer úgy elvágni a lábam valamivel hogy azóta sincs nagyon kedvem ott lubickolni ...
Péntek Dél1, remélem jó idő lesz!
Én inkább a mai ráckevei szaunázást tervezem!
Litta: "Naturista" eseményre sokan azért nem mennek el, mert az ősnaturisták a kezdőkről, bátortalanokról néha a GG-hez hasonló fórumokon úgy nyilatkoznak hogy az már bicskanyitogató is tud lenni.
Jah... a kedvencem az volt hogy idén nyáron egy horvátországi hotelbe egy hölgy nem bírt magával mert hogy ő naturista és igy flangált fel-alá a hotelben. Mondanom se kell hogy magyar volt a hölgy.. Na ez a gáz!
Miért lenne zárt a közösség? "nem 1x" voltam lenn Ráckevén és nagyon is jó kis közösség van. Lejárnak szaunázni és jól érzik magukat.
(Ellenben olvastam most egy nagyon jó kis cikket arról hogy nem kéne keverni a naturizmust, a helyes szaunázással - és akár az erotikával ) Ez kicsit off!
Szóval Ráckeve - is - egy jó hely!
Jó dolog hogy egy nagy rendezvényen elkaptak egy olyat, aki képeket készít.
Viszont az nagyon fura, hogy egy csepp képmutatás azért van az emberekben, mert ugye Dél1-en kerek-perec szabály hogy ne fotózz, de még is készülnek privát fotók, és felkerülnek ide. Tudom hogy más hogy magatokról készül kép de még is érdekes szituáció ez, nekem picit van benne fricska.
Pont mint a hétvégi szépségverseny volt.... smile A szépség nem a porondon volt hanem nézők közt, és nekem kimondottan nem tetszett...
Mint más szépségverseny... Aki valóban szép annak nem kell a taps, a megmérettetés. Egy magamutogató, nem épp "guszta" rendezvény volt. Nem tartanak prűdnek, akik ismernek, de szimpadon fenn pucsító pasik, hátulról rázva azt ami van nekik vagy lóg..hát nem tudom!
A közönség sorai közt viszont nem egy olyan nő volt akikre jobban odafigyeltek a férfi és női szemek, mint a szinpadon fenn. Ez úgy gondolom elmond mindent a "szépségversenyről" !
Jó volt ma Dél1, és az a szépségverseny...hát nem tudom smile )) De az idő, szenzációs volt!
Legyenek a GG-sek fürdőruhában a Dél1, Oázisban nyes Elég mókás lenne.
Amúgy pedig szerinem a két kis félszigetnél a higiboxok" vonalában a legjobb hely, már nincs olyan autómozgás - mert ugye a bejárattól távolabb esik-, másrészt meg csak! smile
Egyébként meg szerintem nem könnyebb úgy ismerkedni ki a GG-s és ki nem. Adja magát a szituáció! smile
Sokan leszünk szombaton Dél1-en, hát még vasárnap. smile
Ha Harasztiban vagytok, miért mentek át erre a hétvégére Gárdonyba, miért nem menek Dél1-re? smile
Amúgy a kedd-szerda szuper volt Dél1-en, bár a mai szél egy kicsit zavaró volt.
Leírom! smile

Google : Délegyháza, Ozáis naturista kemping!
És utána már rajtad áll, hogy vonattal, stoppal, saját autóval, vagy kerékpárral jutsz le oda! smile
Borzalmas meleg volt ma Dél1-en de szépen alakitják a partot, a "strandrészt"! Szép lesz!
.. ot a pont Nálad, nálatok!

Az elég baj, ha valaki ennyire nem veszi észre magát és nem jön rá hogy nem véletle hogy mindig egyedül vannak! De amilyen szerencsés a GG tagság, és ugye Berénybe se mentek, így nem fognak menni nyaralni se.
Szuper volt Dél1! smile
Irány Dél1! smile
... ma is jó volt Dél1! smile
Hurrá, és még távol sincs Bp-től
...:
partnert keresel ? smile és a smile a végén? smile
Most de nagyon igazat szóltál!
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 85 hozzászólás, Listázva: 1-50

nem1szer

Regisztrálás ideje: 2011. szeptember 15.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!