Tuti hogy ugyanaz !!! Mert szombaton baszták ki Dél1 -ről!!!
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2012. 08. 22. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 09:19

A Szikin kaptak el egy kamerás kukkolót a hétvégén. A videókamera egy könyvbe volt beleapplikálva. A kivágott lyukon át filmezett. Állítólag már Dél1-en is lebukott. Talán ugyanrról beszélünk?

A Szikin kaptak el egy kamerás kukkolót a hétvégén. A videókamera egy könyvbe volt beleapplikálva. A kivágott lyukon át filmezett. Állítólag már Dél1-en is lebukott. Talán ugyanrról beszélünk?
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 19:02

Sziasztok aki még nem értesült róla: elkapták a Délegyházi kamerás kukkolót, reméljük több nincs belőle.

Ma voltunk Gárdonyban a Naturista kempingben. Nagyon kevesen voltak talán 3-4 pár és 2-3 pasi. Nyugis hely nagyon. talán túlzottan is.

Jó dolog hogy egy nagy rendezvényen elkaptak egy olyat, aki képeket készít.
Viszont az nagyon fura, hogy egy csepp képmutatás azért van az emberekben, mert ugye Dél1-en kerek-perec szabály hogy ne fotózz, de még is készülnek privát fotók, és felkerülnek ide. Tudom hogy más hogy magatokról készül kép de még is érdekes szituáció ez, nekem picit van benne fricska.
Pont mint a hétvégi szépségverseny volt....
A szépség nem a porondon volt hanem nézők közt, és nekem kimondottan nem tetszett...
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 19:02
Viszont az nagyon fura, hogy egy csepp képmutatás azért van az emberekben, mert ugye Dél1-en kerek-perec szabály hogy ne fotózz, de még is készülnek privát fotók, és felkerülnek ide. Tudom hogy más hogy magatokról készül kép de még is érdekes szituáció ez, nekem picit van benne fricska.
Pont mint a hétvégi szépségverseny volt....

Sziasztok aki még nem értesült róla: elkapták a Délegyházi kamerás kukkolót, reméljük több nincs belőle.

szánalom
dunavarsány?
Mert mi lett volna és milyen volt? Sajnos akkor nem voltam kint, de vasárnap és hétfőn igen, és akkor rengetegen voltak. Innen volt valaki?
Sziasztok a GG-s találkozó nem egészen úgy sikerült ahogy itt a tervek és ötletek szövödtek ötletelni mindenki tud de nem sokan vállalták fel. Akivel sikerült találkozni nagyon aranyos szimpi páros, aki kihagyta sajnálhatja.Nem a kamusokra van szükség hanem az őszinte emberekre.
Na igen a nagy naturisták, akik mindenkivel kedvesek, elfogadóak azok támadnak legelőször.
mrking: egyszer látogassatok el Dél1-re hétvégén is, pl. most a hosszú hétvégén a jó idő miatt is sokan lesznek biztos és programok is lesznek. Lesz valami habparty (ezért mindenki odavan csak nem tudom miért?
)
A múlt héten és előtte is kinn voltunk hétköznap, engem spec. nem zavar hogy kevesen vannak, az se zavar ha bámulnak. Nem tartom magam csúnyának mégse észleltem még ezt a jelenséget, hogy a lábaim közé akarnak benézni.
mrking: egyszer látogassatok el Dél1-re hétvégén is, pl. most a hosszú hétvégén a jó idő miatt is sokan lesznek biztos és programok is lesznek. Lesz valami habparty (ezért mindenki odavan csak nem tudom miért?

A múlt héten és előtte is kinn voltunk hétköznap, engem spec. nem zavar hogy kevesen vannak, az se zavar ha bámulnak. Nem tartom magam csúnyának mégse észleltem még ezt a jelenséget, hogy a lábaim közé akarnak benézni.
elsős benyomás a legfontosabb bármiben.
ezért fordítanak termék megjelenésre sok sok pénzt.
elsőre mindig a külsőség alapján választól, s ezek mit le irt azonnal kirínak.
míg a belsőségek csak idővel alakulnak ki, pl a jó társasság, meg hit légkör, amikor már nem érdekelnek a kiugró esetek, hisz jöttek mentek meg volt a gyors élvezetük, te meg el vagy még csak akár a köszönő viszonyos, normális emberekkel, vagy ott szerzet barátokkal.
tehát nagyon fontos az első benyomás, hiába mondjátok, hogy egy alkalomra ne alapoznak, a rossz ízű kaját sem kóstolgatod újra. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 16. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 16. csütörtök 08:33
ezért fordítanak termék megjelenésre sok sok pénzt.
elsőre mindig a külsőség alapján választól, s ezek mit le irt azonnal kirínak.
míg a belsőségek csak idővel alakulnak ki, pl a jó társasság, meg hit légkör, amikor már nem érdekelnek a kiugró esetek, hisz jöttek mentek meg volt a gyors élvezetük, te meg el vagy még csak akár a köszönő viszonyos, normális emberekkel, vagy ott szerzet barátokkal.
tehát nagyon fontos az első benyomás, hiába mondjátok, hogy egy alkalomra ne alapoznak, a rossz ízű kaját sem kóstolgatod újra. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 16. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (850075)

Nem áll szándékomban savazni téged....de a hozzászólásod több ponton nem fedi a valóságot!!
Ráadásul ez az általánosítás elég sértő!! Főleg annak a fényében hogy tizedikén voltál itt először!

Ráadásul ez az általánosítás elég sértő!! Főleg annak a fényében hogy tizedikén voltál itt először!

Nem áll szándékomban savazni téged....de a hozzászólásod több ponton nem fedi a valóságot!!

Tehát : Ha így gondolod amit most írtál az rendben van!
de lásd be hogy kicsit degradáló a "felhozatal" részemről ennyi.
a hátvégére jó időt mondanak , úgyhogy textilt le és irány a napfürdő
de lásd be hogy kicsit degradáló a "felhozatal" részemről ennyi.
a hátvégére jó időt mondanak , úgyhogy textilt le és irány a napfürdő

gárdonyban van egy jó hely

Mázlisták! :irigy:
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 21:54

Igen kint
Csak szezon végén megyünk haza.

Igen kint
Csak szezon végén megyünk haza.
(Ez egy válasz bdsm10v3r5 üzenetére (2012. 08. 14. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 11:07

Nem csak nudista helyekre értettem, hanem úgy mindent egybevéve.
Full hát, full+majdnem full kar, meg elszórva még pár helyen.
Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy?

Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy?
Nem éri meg odamenni, a tavalyi halálesetek miatt gyakran járnak ki a rendőrök, mivel a Lupa-tavak teljes egésze üzemi terület és tilos fürödni.
Nem csak nudista helyekre értettem, hanem úgy mindent egybevéve.
Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 10:51

Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt biztos hogy nem szólnak meg a tetkó miatt!
Nekem is van, és még másoknak is a kemping lakók közül
Van egy olyan érzésem hogy láttalak is itt

Itt biztos hogy nem szólnak meg a tetkó miatt!
Nekem is van, és még másoknak is a kemping lakók közül
Van egy olyan érzésem hogy láttalak is itt
(Ez egy válasz bdsm10v3r5 üzenetére (2012. 08. 14. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 10:35

Biztos a homokra, kavicsra, fűre vagy a fákra, ne adj isten a vízre gondol, mert emlékeim szerint más nincs a parton.
Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság.

Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság.
Biztos a homokra, kavicsra, fűre vagy a fákra, ne adj isten a vízre gondol, mert emlékeim szerint más nincs a parton.
Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 09:56

Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

És mik lehetnek azok a "felesleges dolgok a parton"