Tegnap olvastam hogy legkésöbb kedden nyit.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 07. 27. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is voltunk ma Dél1-en... Nagyon jó volt....és a látnivalók is...
!

Igy igaz mi is meglepődtünk,nagyon kulturált és tiszta lett!
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 07. 29. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 29. vasárnap 18:11

Két hét kihagyásával most voltam Délegyen, szinte rá sem lehet ismerni. Teljesen kitisztították , csodálatos!!
Két hét kihagyásával most voltam Délegyen, szinte rá sem lehet ismerni. Teljesen kitisztították , csodálatos!!
ez engem is érdekelne. vagy már megnyílt?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 07. 27. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok segit nekunk valaki vac es kornyeken keresunk nudi strandot sajnos nem ismerjuk arra fele a terepet elore is koszia valaszt
na de pontosan mikor nyilik??
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is megyünk Berénybe, de mi szombaton (holnap
), végre egy kis napozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 23:06

Törölt felhasználó (20600)

Ez nem társkeresés akar lenni! Vasárnap megyünk Berénybe majd adok jelentést! Gyertek minél többen Ti is!

Akkor hétvégén mi is megyünk.... Szívesen ismerkednénk hasonló párokkal! Érdeklődők???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 27. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 27. péntek 08:20

Törölt felhasználó (775593)

Üzenet Dél1-ről:
A nap süt a víz meleg!
A nap süt a víz meleg!
Ez igaz!!
ezt én is tanúsíthatom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 27. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 27. péntek 08:20

Törölt felhasználó (775593)

Üzenet Dél1-ről:
A nap süt a víz meleg!
A nap süt a víz meleg!
Üzenet Dél1-ről:
A nap süt a víz meleg!
A nap süt a víz meleg!
Ez nem társkeresés akar lenni! Vasárnap megyünk Berénybe majd adok jelentést! Gyertek minél többen Ti is!

Mikor fog nyitni,kérünk majd infót.
Hurrá, és még távol sincs Bp-től
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen esős időben biztosan alig vannak, de amint jön a jó idő, mi ott leszünk!
(Ez egy válasz fiucica üzenetére (2012. 07. 24. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikin mi a helyzet mostanában????
http://www.costalunga.org/en/campeggio Talán ez!
(Ez egy válasz pedrozo8 üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 22. vasárnap 22:25

sziasztok, nem tud valaki egy jo nudista campinget vagy strandot eszak olaszorszagban? velence vagy trieste kornyeken. ha van személyes tapasztalat kérlek osszatok meg, minden info jol jonne, családdal mennénk így elonyos ha van legalább alap infrastruktura és ez sajnos nem mindig derül ki a netről, pláne, hogy nem beszélek olaszul
koszi elore is

Sziasztok! Augusztus 6.-tól 17.-ig Balatonberényben leszünk, családostól. Ha van olyan hasonló pár aki szívesen megismerkedne velünk, (nézd meg az adatlapunkat), ebben az időpontban megtalál ott bennünket. Szívesen várjuk Őket egy sörözésre beszélgetésre bográcsozásra. Azaz a kezdő lépéseket ott meg lehet tenni. Privát üzenetben tudunk egyeztetni!
(tudjuk hogy ez nem társkereső rovat, de ezzel csak az elkövetkezendő élménybeszámolót szeretnénk megalapozni! )

Szia! Tudomásom szerint Olaszországban nincs nudis kemping, én Isztiát/Horvátországot ajánlom ezért. Üdv
(Ez egy válasz pedrozo8 üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 22. vasárnap 22:25

sziasztok, nem tud valaki egy jo nudista campinget vagy strandot eszak olaszorszagban? velence vagy trieste kornyeken. ha van személyes tapasztalat kérlek osszatok meg, minden info jol jonne, családdal mennénk így elonyos ha van legalább alap infrastruktura és ez sajnos nem mindig derül ki a netről, pláne, hogy nem beszélek olaszul
koszi elore is