Én hétfőn dél körül megyek dunapartra napozni, vagy a Kismarosi részre vagy Vácra, ott is láttam már nudizós szóló urakat, illetve néha párokat is! Ha sikerül rábeszélem asszonyt is!
Ildikó! MI volt a legcsodálatosabb benne?
(Ez egy válasz ildiko6906 üzenetére (2011. 08. 20. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma csodálatos volt délegyháza
Irány Délegyháza!!!

Sziasztok! Holnap lesz valaki a Latokepi tonal? Most megyek eloszor remelem odatalalok. A pontos hely az a parti csucsokben van?? Be lehet oda menni kocsival?? Mennyire nepszeru az a hely? Egyaltalan legalisan lehet ott nudizni?? bocs a sok kerdest, es koszi ha valaki valaszol. a nap susson ratok!
Kecskemét környékén tud vki nudista helyet?
Sziasztok! A Desedára jár valaki nudizni?
Holnap Délegyházára jön valaki?
ma voltunk délegyen és jo volt holnap is megyünk
Sziasztok akit érdekel a Délegyházi Augusztus 19-20-21 programok meglehet nézni a www.mne.hu oldalon üdv mindenkinek

Bács-Kiskun, Baranya, Tolna megyékben tud valaki valami jó kis nudizós helyet? Baján nem tetszett a duna. Kevesen voltak, és csak öregek. Vagy csak hétköznap nincs senki? Hétvégére kéne valami
szegedi fokán szerdán 9 től ha jo az idő kint leszünk
Szia, kihasználatlan padok, zöld fű, stb. szerintem csábító
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2011. 08. 15. hétfő 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?
Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?
Vasárnap mi is ellátogattunk Délegyházára, igaz csak délután 3 felé sikerült odaérni. Aki a kapun beengedett az nagyon szimpatikus és barátságos úriember volt. Elég sokan voltak, a zuhanyzó és a WC tényleg hagy icipici kívánnivalót maga után, meg hát az elmaradhatatlan cefreszag
A kívánnivalót azt Balatonberénnnyel összehasonlítva értem. Délegyházán sok a fiatal és többen is vannak mint Berényben, ez mindenképpen egyfajta pozitívum,de valamiért azt kell mondanom, hogy Berény után csalódottak voltunk picit. Ott a Balatonnál, rád ereszkedik a nyugalom, önfeledten sétálsz (ami nagy szó nálunk "kezdőknél"
és egyszerűen jól érzed magad. Délegyházán kicsit más volt a benyomásom, lehet hogy meg fognak kövezni de leírom: túl közel van Budapesthez.....Morálisan... Jómagam Pest megyei vagyok,tehát akár rám is érthető,de remélem nem
A víz sem nyerte el tetszésem, de azért nem fogok ódákat zengeni a Balatonról sem,de ott azért jobb volt. Végezetül: nem zárkózom el Délegyházától,lehet hogy fogunk még oda menni (a közelsége miatt is),de Berényben jobban éreztük magunkat. Az üzemeltetőknek kívánom,hogy hosszú távon és jó egészséggel tudják végezni feladatukat és remélem egyre jobban fejlődni fog ez a jó kis naturista paradicsom.

már ne haragudj , de ha naturizmusról beszélek és kiépített helyről elvárom, hogy megfelelő szolgáltatásokat is kapjak a belépőért cserébe.
vadnudi, tengerpart okés. bár ott is van közelben-távolban büfé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 15. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 15. hétfő 09:10
vadnudi, tengerpart okés. bár ott is van közelben-távolban büfé.

Törölt felhasználó (775593)

Többektől halljuk Délegyháza hanyatlását,amit viszont senki nem ír, hogy a terület még ma is gyönyörű,a szolgáltatásokkal van némi probléma ,de ne felejtsük el, hogy idén nulláról kezdték, mivel az előző ciklus vezetősége ,mint sok mindent Magyarországon,leépítette és magánkézre átjátszottak egy régen közös tulajdonban lévő 23 hektáros területet!
A belépők és bérlemények bevételeinek vissza forgatásával, próbálják karbantartani (fenntartani)a mostani állapotokat és bizony ekkora területet gondozni nem könnyű, de ha valaki naturista és csakugyan szereti a természetet ,akkor azért jön"", és nem a büféért vagy a társaságért ,hiszen a vad naturizmusban se büfé se zuhanyzózó se wc se lenyírt fű nincs ,mégis szeretjük.
Nem hiszem ,hogy egy szezon elteltével ,hatalmas változásokat várhatnánk , én személy szerint a hely reklámozásának hiányát sajnálom,de aki teheti ,próbálja meg segíteni ennek a maroknyi csapatnak a munkáját,
amíg még van egy két hely ebben az országban, ahol egy gyönyörű ,bekerített, hatalmas területen élvezhetjük a természet adta örömöket. Augusztus 19-20-21 rengeteg sport program, rendezvény, disco várja az idelátogatókat .
A belépők és bérlemények bevételeinek vissza forgatásával, próbálják karbantartani (fenntartani)a mostani állapotokat és bizony ekkora területet gondozni nem könnyű, de ha valaki naturista és csakugyan szereti a természetet ,akkor azért jön"", és nem a büféért vagy a társaságért ,hiszen a vad naturizmusban se büfé se zuhanyzózó se wc se lenyírt fű nincs ,mégis szeretjük.
Nem hiszem ,hogy egy szezon elteltével ,hatalmas változásokat várhatnánk , én személy szerint a hely reklámozásának hiányát sajnálom,de aki teheti ,próbálja meg segíteni ennek a maroknyi csapatnak a munkáját,
amíg még van egy két hely ebben az országban, ahol egy gyönyörű ,bekerített, hatalmas területen élvezhetjük a természet adta örömöket. Augusztus 19-20-21 rengeteg sport program, rendezvény, disco várja az idelátogatókat .
mindenképp érdemes volt elmenni berénybe, jó idő, és tömegnyomor sem volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 14. vasárnap 09:58

Törölt felhasználó (806850)

Érdemes ma elmenni Berénybe?