/ 1 oldal
Hozzászólások

2024/1

Fú, jó rég írtam ide, de páran az elmúlt időszakban kerestek, hogy ha lesz új kaland mindenképpen írjam meg, úgyhogy most itt az alkalom, hogy visszatérjek, mert visszatértem. Elég sok idő eltelt amúgy, idén nem volt még semmilyen kicsapongásom, de már pár napja nézegettem a társkeresőt, ma reggel viszont írt egy új srác akivel még sosem találkoztam.
Elég direkt üzenettel kezdett: Hello, keresek valakit, aki imád szopni.
Hát, hello, ez én vagyok, pont volt időm meló előtt, útba tudtam ejteni, úgyhogy meglátogattam. Pesti régi gangos bérház, legfelső emelet, lift az udvarban. Az ajtóban várt, a képe alapján nem is sejtettem, de másfél fejjel magasabb volt nálam. Azt láttam, hogy XL-es méretet jelölt meg, de nem sejtettem, hogy ilyen magas is lesz. Beinvitált, megkérdezte, hogy mit kérek inni, majd mivel nem kértem semmit, előrement a nappali/hálóba. Levettem a cipőmet és a pulcsimat, pólóban, farmerben követtem. A szobában egy kanapé elé húzott egy fotelt már korábban és letolta a gatyáját, leült a fotelba. Elsőre kicsit kényelmetlennek tartottam a pózt, hogy elé térdeljek, hiszen alig volt hely, de mindjárt megértitek ti is, hogy miért így szervezte. Szóval letérdeltem a fotel elé, a hátam mögött a kanapé, nem volt túl sok helyem, majd kézzel kezdtem el ismerkedni a farkával. Elsőre annyi látszott, hogy nagyon ápolt, körülmetélt szép farka volt, hamar rábuktam a makkjára és finom puszikkal kezdtem, majd elkezdtem csókolgatni, nyalogatni az farkát és kicsit játszottam a golyóival. Elkezdett keményedni, itt jött a meglepetés, ugyanis akkora lett a farka, hogy a két kezemmel egymás fölött meg tudtam fogni és a makkja még kilógott, hogy legyen mit a számba vennem. Szóval eddigi életem legméretesebb szerszámával találkoztam, úgyhogy elég hamar elkezdett beindulni a fantáziám és keményedni a farkam valamint viszketni a fenekem. Mondtam is neki, hogy szép nagy méretekkel van ellátva, jót mosolygott a szakálla alatt és finoman tanítani kezdett, hogy mit szeret. Megmutatta, hogy hová tegyem a kezem a farka közepe táján és milyen sebességgel verjem, illetve mennyire erősen fogjam, mit szeret. Közben a nyelvemmel már játszottam a makkjával, majd miután beálltam a számára megfelelő ütemre, a fejemet is a megfelelőt mélységbe tolta és a makkja alatti bőrig tette be a számba, ott kezdett el finoman mozogni és hatalmasakat nyögni. Szeretem, ha irányítanak, tanítanak, új dolgot tanulhatok, úgyhogy nagyon engedelmes voltam és tartottam magam a kijelölt úthoz, de azért ő is figyelt rá, hogy ha ritmust erősséget vagy helyet tévesztettem, finoman visszaterelt a megfelelő irányba. Én kicsit kényelmetlenül térdeltem már, úgyhogy térdelésből váltottam törökülésbe a fotelja előtt, viszont közelebb húzta fotelt egy pár centivel és pont beékelődtem a fotel és az ágy közé, úgyhogy azonnal megértettem a helyválasztás lényegét. Hátra egy centit sem tudtam mozdulni, a fejem pedig az ölével volt egy magasságban, nem tudtam innen sehová mozdulni, úgyhogy mosolyogtam egyet és újra rábuktam.

Legalább 5 percig szoptam ütemesen, ugyanabban a ritmusban, ő nagyon-nagyon élvezte és nagyon hálásan nyögött, majd én húztam rá a kezét a fejemre, hogy akkor irányítson teljesen. Vette a lapot, két oldalról fogta meg a fejemet, ami elsőre fura volt, mert általában mindenki tarkóra tett kézzel szopat, viszont ezzel befogta a fülemet, a szememet is kitakarta oldalról és csak a farkát láttam magam előtt, minden más eltűnt a látómezőmből, illetve semmit nem hallottam, megszűnt a külvilág. Egyre gyorsított, de még legalább 5 percig tartott ebben a teljes extázisban, ahol minden megszűnt a farkán kívül, majd beleélvezett a számba. Brutális élmény volt, szopattak már meg keményen, tolták torokra, de ez nem az volt, nem öklendeztem, nem fáradtam el, egyszerűen megszűnt minden a faszán kívül. Engedelmesen nyeltem, de nem engedtem ki a farkát teljesen, puszilgattam, szopogattam, miközben lankadt lefelé. Ő vette ki, még pár utolsó cseppet kifejt belőle és mondta, hogy sajnálja, hogy ilyen gyorsan elment (nekem az egyik leghosszabb szopásom volt... eddig). Én a nyelvemet nyújtottam az utolsó cseppekért, odaadta, lenyaltam és kicsit kiszívtam belőle.

A legtöbb férfi ilyenkor dől hátra, ő is kicsit hátradőlt, én szeretek ilyenkor még játszani a farkakkal amíg teljesen le nem lankad, hát itt pont az ellenkezője történt. Ahogy kiszívtam az utolsó cseppeket, elkezdtem érezni, hogy tódul vissza a vér a farkába és szép lassan kezd újra keményedni. Mondta, hogy nem fog tudni újra elmenni, de nem tudtam mozdulni, mert be voltam szorítva a fotel és a kanapé közé, szóval szép finom búcsúcsókokat próbáltam adni a faszának, viszont ő újra vissza-visszatette a számba minden próbálkozásomkor. Nem mondom, hogy ellenemre volt, tényleg hatalmas farka volt, jóillatú, ápolt, úgyhogy gondoltam kicsit még játszok vele, ő meg szerintem úgy gondolta, hogy kicsit még játszik velem. Hamar felkeményedett újra, teljesen, szinte alig kellett dolgoznom érte és ott volt megint az óriási szerszáma. A játék keretében megnéztem, hogy meddig tudom benyelni, kb a feléig jutottam és már öklendeztem tőle, esélyem sem volt teljesen benyelni, viszont ettől nagyon felizgult, előrehajolt, ráfogott a fejemre belehúzta az ölébe teljesen és kőkeményen elkezdte dugni a számat a saját tempójában, miközben magához húzott és a farka mindent kitakart. Én ráfogtam a seggére és bíztattam, totál extázisban voltam tőle, teljesen megőrjített. Majd hátradőlt és újra pihent egy kicsit, én kicsit a kezemmel rádolgoztam, ő újra elmondta, hogy nem fog tudni elmenni még egyszer, majd újra előre dőlt, ráhúzta a fejem és ütemesen dugta a számat a saját tempójában. Legalább 3-4 ilyen kört nyomtunk le, mire totálisan elfáradt és kőkemény lüktető álló farokkal mondta, hogy nem fog menni sorry. Hátrébb húzta a széket, totál felizgulva álló farokkal álltam fel, letoltam a gatyám és beleültem az ölébe szó nélkül és odadörgöltem a fenekem mint valami ribanc. Nagyon tetszett neki, de itt szólt, hogy ő első alkalommal biztos nem dug (aminek utólag örülök is, mert akkora farka volt, hogy nem tudnék most ülve gépelni az biztos. Úgyhogy totál felspanolva mondtam, hogy akkor én lassan lelépek, megbeszéltük, hogy 100%, hogy még találkozunk, mert mindkettőnknek nagyon bejött a közös találkozó (bár azt még nem tudja, hogy én biztosan akarok vele mást is szopáson kívül).

Az előszobában még leültem pihegve felvenni a cipőmet, oda is utánamjött, búcsúzóul a még kőkemény faszát a számba tolta és legalább két percig ütemesen szopatott, látszott, hogy nagyon szeretne még egyszer elmenni, de nem ment neki. Azóta üzentem neki, hogy hazafelé is be tudok ugrani egy repetára, ha összejön, megírom wink
Sziasztok,

Kedd délelőttre keresek partnert/partnereket orálra, biztonságos análra. 95/176/40 srac vagyok, teljesen diszkrét, szexben mindenre nyitott a csókolódzós bújástól az alárendelt szerepig. Uni, de csak passzív is működik, de a törtéteim között olvasható amit szeretek. Helyed mindenképpen kell, hogy legyen.
passzív, passzív-uni srác vagyok, aktívat keresek ma és holnap késő délutáni órákra budapestről vagy pest megyéből. utazni tudok, helyed legyen, részletek privátban smile
Vasárnap estére keresek aktív partnert Bp.

T úr újra

Nos, T úr újra előkerült. Biztos emlékeztek rá, ő volt az, aki egy elég vállalhatatlan lakásban szopatott meg és nagyon szeretett smárolni. Ha nincs meg a sztori, pörgessetek vissza nyugodtan. Spoiler: Továbbra is imád smárolni nyes

Ezúttal a melóhelyén találkoztunk. Biztosan iszonyat nagy para lenne, ha kiderülne, hogy hol, így legyen annyi elég, hogy nem túl standard helyen. Elég régóta hívogatott ide mire beadtam a derekam, mázlija volt, pont olyankor kapott el chaten amikor iszonyatosan kanos voltam és megígért mindent. Mindent is. Hogy majd ő így meg úgy megcsinál. Erre csak annyit írtam neki, hogy készüljön fel, mert a torkára fogok élvezni.

A melóhelye előtt várt. A recepciósnak még lazán köszöntünk az első két kollégája után már kicsit izzadtam, hogy mire vállalkoztam. Bekísért az egyik szobába, kulcsra zárta az ajtót. Megfordult és még fel sem ocsudtam, már a nyelvét ledugta a torkomig. Kétkézzel szorította a fejemet kétoldalról annyira smárolt. Mint egy kiéhezett tinédzser diszkó után. Vadul és erőszakosan smárolt, de bejött, hagytam magam, elkezdtem kicsit simogatni a nadrágját, kőkemény volt. Kibújtam a szorításából, hátat fordítottam és hagytam, hogy a nyakamat nyalja, miközben a fenekem a farkának nyomtam. Oldalra húzta a fejem és smárolt tovább, közben a másik kezével felváltva simogatta a farkamat és szorongatta a fenekemet. Eléggé felhúzott. Pillanatok alatt dobáltam le a pólómat, a nacimat pedig ő gombolta ki hátulról és tolta le a térdemig. Feltérdeltetett egy székre és előre döntött az asztalra. Elkezdte vadul nyalni a fenekemet, ami addigra már nagyon be volt indulva, úgyhogy én is toltam rá a fejére. Kérdezte, hogy ujjazhat-e, de nem is értettem a kérdést, mert addigra két ujja bennem volt és vadul toltam magam rá a kezére. Kértem, hogy húzzon gumit, de nem volt nála (a pancser), úgyhogy mondtam neki, hogy itt nem lesz dugás, csak leszopom. Elé térdeltem. A farka kőkemény volt és kb 3 bólintás után már húzta rá a fejem és nyögte, hogy elmegy. Nem ellenkeztem, hagytam, hogy a számba spricceljen. Kicsit ott tartotta, majd elengedte a fejem és én lenyeltem.

Azonnal smárolni kezdett és nyalta a számat, de lenyomtam a fejét. Tudta a dolgát, letérdelt szépen, én felültem az asztal szélére és a kezemmel irányítottam a száját. Tövig húztam a farkamra többször is. Jó sokáig bírtam, de nem változtattam a pózon, így spricceltem a szájába.
Gyors tisztálkodás után egy viszontlátásrával köszöntem el a portástól és T úr megfogadta, hogy legközelebb hoz gumit.

Szabad a gazda

Kedd-szerda este ráérek (08.09.-08.10.), gondoltam bedobom ide. Ha valakivel összejön, meg is írom majd részletesen wink

Egyeztetés privátban, hely kell. Fiúk-fiúpárok-fiúlánypárok, szóval kb mindenevő vagyok.

Odavissza Cs-vel

Cs-vel a szokásos társkeresőn ismerkedtem meg, nem írtunk eddig egymásra, viszont sikerült elég hamar levadászni egy közös alkalmat, talán reggel kezdtünk el csetelni, délután 3 körül pedig már meztelenül feküdtem az ágyán égnek álló lábakkal, ő pedig préselte be a farkát, de ne ugorjunk ennyire előre...

Kurvameleg volt, kb 40 fok, én pedig iszonyat kanos voltam. A covid alatt nem voltam férfiakkal, sőt a feleségemen kívül egyetlen egy nő jött csak össze, úgyhogy nagyon vágytam már egy jó aljas szexre. Cs-vel sikerült fotókat cserélnünk, ő uni volt és én is egyre inkább csúszok át arra a vonalra, hogy orálban uni vagyok, sőt imádok is jót szopatni, análban viszont még maradok a passzív oldalon. Szóval rohadt meleg volt, mire felgyalogoltam a 3. emeletre ömlött rólam a víz. Az ajtóban még ruhában várt, kézfogás, hello-hello, kérsz egy kávét zavart kérdések. Inkább megkértem mutassa meg merre van a mosdó és onnan már alsóban jöttem ki, így elejét véve a további dumálásnak. Elég hamar vette a lapot, főleg amikor háttal elé álltam és elkezdtem odadugni a fenekem a farkához, amit hátra nyúlva kicsit masszíroztam is. Nem kellett sokat, kőkemény volt szerencsére, már a gatyán keresztül is éreztem, hogy rövid, de vastag szerszámmal van dolgom. Közben csókolgatta a nyakamat, ő is rányúlt a farkamra, simogatta azt és magához szorított elég keményen. Mondanom sem kell, hamar lekerült róla minden ruha és ott találtam magam az ágyon fekve a farkával a számban. Nagyon lassan, komótosan szoptam, mert nagyon sziszegett és szólt, hogy nem fogja sokáig bírni, úgyhogy szüneteket is tartottam. Közben a fenekem úgy igazítottam, hogy ezekben a szünetekben legyen ideje játszani vele, ujjazni. Nagyon szeretem újabban, ha a fenekemet is izgatják, nyalják ujjazzák, szerencsére látszott, hogy neki is bejön a dolog. Kis szopás után kérte, hogy én is tegyem a szájába, de engem úgy felizgatott az ujjazással, hogy kőkemény voltam, úgyhogy most én csináltam azt amit velem szoktak. Kőkeményen toltam a szájába, ellenkezést nem tűrően, ráhúzva a fejét, torokig. Sokáig és keményen basztam a száját úgy, hogy előtte térdeltem és néha az arcára feküdtem. Közben végig hozzáfértem a faszához és vertem neki, kőkeményre. Fuldoklott, de bírta. Mielőtt elmentem volna, mondtam, hogy cseréljünk. hanyatt feküdtem és vártam a számba a farkát, amit megkaptam, de közben már láttam, hogy a kezében egy gumival matat. Örültem neki, mert tényleg nagyon kanos voltam és jól felizgatta a fenekem is.

Kivette a farkát, elkezdte felhúzni a gumit, mire én megfordultam és bepucsítottam. Elkezdett finoman ujjazni, előkészíteni, jó alaposan csinálta, kb 10 percig ujjazott és nyalt, hol egy ujját, hol kettőt használva. Mikor mondtam, hogy most már tegye be, akkor szólt, hogy feküdjek hanyatt, szemből szeretné. Átfordultam, a lábaimat felemelte, mint ahogy missziben dugjuk a csajokat és úgy rakta be a farkát. Elég vastag volt, de sikerült bepréselni a szűk fenekembe, és elég keményen kitöltött. Pár tolás után viszont már húzta is ki, hogy ő ezt nem fogja bírni.
Hasra feküdtem előtte, kértem, hogy úgy tegye be és nem kell visszafognia magát. Nem kellett neki kétszer mondani, Közrefogta a térdével a combjaimat és szép lassan eresztette belém a farkát, miközben teljes súlyával ránehezedett a hátamra. A nyelve folyamatosan a nyakamat és a fülemet nyalta, miközben néhány tolással még lassan beigazította teljesen a farkát, majd kb egy perc alatt váltott tempót és élvezet a fenekembe hatalmas nyögés keretében.

Még 1-2 percig pihegett a hátamon, majd lefordult rólam hanyatt. Mivel az én farkam olyan kemény volt, hogy majd szétrobbant, nekem sem kellett több, kérdés nélkül fölé térdeltem és kezelésbe vettem a száját. Jó keményen toltam a torkára a farkamat, viszont mielőtt elmentem volna, kivettem és az arcára vertem az egészet. Elsőre meglepte, aztán tátotta a száját, de én inkább arra figyeltem, hogy az egész arca tele legyen. Úgy álltam fel róla, mint aki jól végezte dolgát és kimentem a fürdőbe miközben ő ott feküdt teleélvezett arccal, a farkán pedig a teli gumival. Mire végeztem a tisztálkodással és felöltöztem már ő is felkelt az ágyról. Gyorsan megbeszéltük, hogy ez mindkettőnknek nagyon bejött és megegyeztünk benne, hogy találkozunk még.

Karantén utáni első quickie

Azt gondoltam, karantén után tökegyszerű lesz partnert találni, mert mindenki ki lesz éhezve. Hát, nem. Kb két napig tartott leszervezni egy randit, az is nagyon quickie lett. A régi partnereim vagy nem voltak online vagy nem értek rá :(
Ú-val már voltam korábban egyszer, magas, férfias házas srác, a paneljükben a nappaliban szopatott meg, háttérben a családi képeken mosolyog a feleség és a gyerek mellett. Most hosszas egyeztetés volt, majd egy "gyere most azonnal" üzenetet kaptam tőle.
A bejárati ajtóban már teljesen meztelenül várt, full zavarban volt, ez látszott. Előrementem kezet mosni, majd már otthonosan mentem a nappali felé. Vetkőzni kezdtem, meztelenül ültem le az ágyra, azonnal elém állt. Kicsit bátortalan volt az elején, mondjuk én elég hamar a lényegre tértem, azonnal a számba vettem a farkát és elkezdtem szopni. Eleinte szolidan élvezte, aztán amikor felállt minden átmenet nélkül kőkeményen tolta torokra és bevadult egy másodperc alatt. Ütemes torokbaszásra váltott, őklendeztem tőle, nekem kellett eltolnom magamtól, kicsit gyors volt a tempó, viszont rohadt izgató. A farkam nekem is bekeményedett, verni kezdtem szopás közben, ő pedig a mellbimbómat fogdosta, miközben a számat dugta ütemesen.
Egyszer csak minden előzetes nélkül hanyatt döntött az ágyon, fölém feküdt 69-be és ütemes szájdugásba kezdett, látszott, hogy teljesen bevadult. A torkomra ment erősen, nagyon kemény volt a farka és hatalmas, úgyhogy küzdöttem, hogy ne öklendezzek folyamatosan. Egyértelműen nem volt hozzájárulásom a dologhoz azon kívül, hogy nyitva tartottam a szám és hagytam magam. Közben felfedezte a farkam és egy laza szopásba kezdett, mialatt a számat továbbra is dugta folyamatosan. Látszott, hogy élvezi a szopást is, mert néha abbahagyta a dugást. Ettől viszont én is begerjedtem, előjött az aktívabb énem, ráhúztam a fejét a farkamra még jobban, a lábaimmal átöleltem a nyakát. Ő ezt továbbgondolta, ujjazni kezdte a fenekem majd mikor már a második ujja is bent volt, szólt, hogy szeretne megdugni. Viszont, nem volt óvszer nála, így ezt nem engedtem neki. Teljesen kész volt tőle, először átváltott a fenekem nyalására, amit iszonyatosan finoman csinált, nagyon állt tőle a farkam. Már épp ott tartottam, hogy közel vagyok, hozzá, hogy elmenjek, amikor felállt, odaállt az ágy szélére, odahúzott és annyit mondott, hogy "elmegyek a szádba", majd ráhúzta a fejem és két rántással beleélvezett a számba. Nem nyeltem le, visszaköptem a farkára, újra lenyaltam majd kimentem a fürdőbe és kicsit tisztálkodtam. Mire visszaértem ő felöltözve és zavartan a telefonját nézegette.
Egy szót sem váltottunk, úgy léptem le 15 perccel az érkezésem után.

Cs

Párszor már összechateltünk a szokásos társkeresőn. Küldött meztelen képeket, szálkás, 60as, nálam sokkal idősebb. Kedves, már-már nagypapis kinézete van. Tipikus öregúr aki jól karban van tartva. A farka a képeken hatalmas, úgyhogy előre próbáltam bebiztosítani magam és megegyezni egy laza orálban. Persze ő erőltette, hogy majd meglátjuk én meg belementem a dologba. Majd meglátjuk.

Újpest, tipikus panel, majdnem a legfeleső emelet. Kilépek a liftből, ott vár, kezet fogunk, előremegy, nyitja az ajtót, előreenged. Mögöttem alaposan bezár. Megmutatja a mosdót, pisilek, kezet mosok, visszamegyek a szobába. A zenével bíbelődik, még ruhában. Körülnézek. A kanapé elé törölköző felcsavarva, hogy tudjam, hogy hová kell majd térdelnem és kényelmes legyen. Kedves. Az asztalon síkosító és egy csomag óvszer, hogy tudjam, hogy mit is akar. A kanapéra pedig egy törölközőt terített, hogy tudjam hová kell majd térdelnem. Szóval dugni akar, nem tett le róla, konstatállom. Közben ledobja a pólóját és én is meztelenre vetkőzöm. Ő az alsógatyáig jut, mir a helyemre térdelek. Megdícsér, jó fiúnak titulál és elémáll boxerestül. Jö fiúként elkezdem simogatni a farkát a nadrágon keresztül, csókölgatom, nyalogatom a boxerben egyre dagadó farkát. A hajamba túr, markolja a fejem, húzza a farkára. Határozott, szeretem. Hamar kemény lesz és a boxerből kikandikál a farka. Hatalmas makk és talán a leghosszabb méret amivel valaha dolgom volt, már itt látom, hogy ezt nem fogom tudni befogadni. Szorgosan nyalogatom a végét, ő felváltva dícsér mint rendes fiút és mint szopós ribancot. Kezd begerjedni. Letolja a nadrágját, leül a kanapé karfájára és magaelé állít, hogy egyszerre tudjam szopni és ő hozzáférjen a fenekemhez. Finoman, körkörösen ujjaz, majd becsúsztatja egy ujját. Kellemes, óvatos, már-már tanít. Csókolgatom, nyalogatom és szopom a farkát felváltva, hátha betelik vele. Megjegyzem neki, hogy szerintem túl nagy nekem, nyugodtan csitít el és tolja mélyre a számban. Pózt váltunk, feláll, a kanapé háttámlájára húz és szemből elém áll. A fejem a háttámlára támasztja, egyik kézzel ott tart, a másikkal a farkát a számba irányítja, majd azzal is ráfog a fejemre. Mozdítani sem birom, ütemesen bassza a számat, látszik, hogy jól begyakorolt pózról van szó, valószinűleg sokakat szopattt már így. Nem kellemes, kicsit fuldoklom, de van valami izgató abban, hogy ennyire irányít, csak kicsit küzdök. Rámszól, hoy maradjak nyugton, majd tovább használja a szám. Mikor megunja, kihúzza a farkát a számból, próbálok én is pózt váltani, de visszanyom, engedelmesen maradok.
Megkerül, simogatja a fenekem, megkérdezi, hogy még mindig félek-e, majd miután igennel válaszolok, annyit mond, hogy nem fog fájni, vigyáz rám. Közben már bontja a gumit. Tényleg hatalmas farka van, de úgy vagyok vele, ha ennyire magabiztos, egy próbát megér. Nagyon finoman kezd ujjazni, eligazít, folyamatosan szól, hogy homorítsak, szisztematikusan tágít és rengeteg síkosítót használ a fenekemre. Mire odailleszti a farkát eltelik legalább tíz perc és addigra két ujja már simán jár bennem. Széthúzom a fenekem, hogy jobban be tudjam fogadni, de az első pillanat ahogy becsúszik így is nagyon fáj, húzódnék el, de nem hagyja. Nagyon óvatos, nagyon lassan halad, szüneteket tart, látszik, hogy tapasztalt. Folyamatosan küzdök az izgató fájdalommal és azzal, hogy szinte felnyársal, de annyira jól halad, hogy érzem, hogy nem lesz gond. Legalább három perc kell hozzá, hogy teljesen betolja amiről meg is győződöm, hátranyúlva a fenekemen már a combját simítom.
Nagyon lassan kezd mozogni. Én szinte kívülről hallom magam, hangosan nyuszítek, nyögök, lihegek, szenvedek, de élvezem a farkát és azt, hogy teljesen kitölt és irányít. Nagyon lassú tempót diktál eleinte, hosszú, elnyújtott perceken keresztül, türelmesen mozgatja bennem a farkát, aminek meg is van az eredménye, mert egyre jobban bírom és ezt egyre gyorsabb tempóval konstatállja. Kell idő hozzá, de eljutunk odáig, hogy már kétkézzel fogja a csípőmet és csattogva bassza a fenekemet erősen, mélyen. Minden lökésbe beleremegek, felhördülök mint valami kis ribanc. Rátolja a saját kezemet a farkamra ami kőkemény és együtt kezdjük verni, majd visszafog a derekamra és ütemesen kúr, miközben én verem a saját farkam. Nem kell hozzá sok, hogy óriásit élvezzek a törölközőjére, amit ő is egy hatalmas utolsó lökéssel követ és üvöltve élvezi belém az összes spermáját. olyan mélyre tolja, hogy fáj tőle a fenekem és ott élvez el, majd ottartja. Én már húznám el a fenekem, de ő még élvez és csak sokára enged el. Kifelé talán mégjobban fáj a farka mint befelé, annyira megduzzad. Elenged lezuhanyozni, van is rá szükségem, tocsogok a saját spermámban és a síkosítóban meg az izzadtságban.
Elbúcsúzunk és már a liftben lefelé rámír, hogy reméli jól van a fenekem mert neki nagyon jó volt. Óriási farka van, napokig sajog tőle a fenekem, de ahogy elmúlik, kezdek arra gondolni, hogy ezt ki kellene próbálni mégegyszer.

Nálam fiatalabb harmadszorra

Most jövök hozzá harmadszorra. Eddig mindig én írtam rá, most ő kezdeményezett. Itthon van 5-től és van majdnem háromnegyen órája szabad. Nem hagyhattam ki, rég voltam bárkivel, rég voltam használva. Egész nap kanosan járkáltam, vártam, hogy elteljen a munka és mehessek. Kanos voltam. Csengetek. Szó nélkül nyílik a kapu, tudja, hogy én vagyok. felszaladok a régi bérház lépcsőjén. Az ajtó résnyire nyitva. Belépek, mögötte vár, törölközőbe csatolva. "Szaladok zuhanyozni, gyere be!" - mondja, majd bezárja mögöttem az ajtót. Megkerül és beszalad a fürdőbe. Leveszem a cipőm, kabátom, bemegyek a szobába. Leülök az ágyra ruhában, várok, nem beszéltük meg, hogy mi legyen pontosan előre. Elzárja a zuhanyt, hosszasan törölközik, majd belép a szobába ismét derekára csavart törölközővel. Odalép elém. Mozdulnia sem kell, széthúzom a törölközöt és elkezdem nyalni a farkát. Frissen trimmelt, frissen mosott, ápolt illata van. Mikor elöször hozzáér a nyelvem még puha, de mikor harmadik alkalommal simítom végig rajta a nyelvem már félkemény. Kicsit lejjebb helyezkedek, ülésből guggolásba váltok az ágy előtt, hogy kicsit tudjam nyalogatni a golyóit is. Közben az izmos vádliját, combját simogatom. Hamar ráfog a fejemre jobb kézzel és lehull a törölköző. Egyértelműen irányítja a fejemet a golyóiról a farkára. Bekapom, csak a végével játszom. Három másodpercig tűri, hogy szórakozok vele, majd ráfog a fejemre a másik kezével is. Betolja tövig. Hagyom, hogy a torkomra szaladjon. Szerencsére nincs óriási fasza, könnyen benyelem teljesen, az orrom felakad az ágyékára. Kicsit benntartja, majd kihúzza. Újra betolja teljesen. Látszik, hogy élvezi, hogy ő irányít. A harmadik lökéstől átvált ütemes szopatásba. Nekem csak tartanom kell a számat, ő végzi a dolgát. Hamar kihúzza: "Készítettem ki neked is törölközőt" mondja, majd ellép előlem. Vártam erre, úgyhogy nem kell részleteznie. Megyek a fürdőbe, lezuhanyzom. Alaposan megmosom a fenekem, tusfördővel többször is kiöblítem. A derekam köré csavart törölközővel megyek vissza a nappaliba. Ő éppen leteríti az ágyat egy vastagabb lepedővel, majd rámutat: "Gyere, térdelj fel"

Engedelmesen lépek az ágyhoz. Ő közben a fiókban matat, óvszert keres. Tudja, hogy a nélkül nem hagyom, de szerencsére ő is óvatos. Mire visszaér én már az ágyon térdelek. A fejem az ágyon pihen, hogy a kezeim szabadok legyenek és tökéletesen lássa a fenekem. Ez a legjobb póz szerintem a kezdéshez, így tudok neki segíteni. Ráadásul ő jól nyal. Nagyon. Most is ezzel kezdi. Nagyon mohó a nyelve, úgy nyalja a fenekemet ahogy én a legfinomabb puncit szoktam. Alaposan benyálaz. Feltérdelek, kézzel hátranyúlok és még jobban a fenekembe tolom a fejét. Imádja, élvezi kényeztetni. A nyelve bennem jár folyamatosan, falja a fenekemet, nem tud betelni vele. Aztán elkezdi puszilgatni és közben finoman keresi a bejáratot az ujjával. Az első gyorsan becsúszik a nyálas popsimba, kicsit fel is szisszenek, hírtelen ért. Lassít, finoman ujjaz, míg azt nem érzik, hogy már laza vagyok. A második ujját már nehezebben tolja be mellé, nekem is segítenem kell, széthúzom a fenekem. Közben látom, hogy a másik kezével veri a kökemény farkát. A második ujját már megérzem. Lassan kezdünk, kell néhány perc amig finoman mozgatja, hogy megszokjam. Szűk vagyok, de ő jól ki tud tágítani, most is ezt teszi. Néhány perc után már egyáltalán nem érzem durvának az ujjait, én tolom a fenekem az öklére, hogy minnél jobban legyen bennem. Ekkor érzi, hogy eljött az idő. Kihúzza az ujjait és elkezdi felhúzni a gumit. Én előredőlök, arcom újra az ágyon, a két kezemmel széthúzom a fenekem, hogy könnyebb dolga legyen. Nem lenne rá szüksége már, de vszeretem így felkínálni magam. Odalép, jobb kézzel a farka tövét fogja, ballal a derekamat. Finomat teszi a lyukra, majd egy másodperc megállás után már tolja is befelé. Nem durva, nem fáj, de látszik, hogy most nem fogadna el nyafogást, szerencsére jól előkészített. Betolja tövig, majd hagyja, hogy szokjam kicsit. Volt már dolgom nagyobbal is, de az övé is mindig kitölt tökéletesen, az elején szoknom kell. Hangosan nyögök amint teljesen bennem van. Lassan húz rajta egyet, nem veszi ki teljesen csak a makkig, majd ugyanúgy tolja vissza. Ismét felnyögök. Kell néhány ilyen lassú löksé, hogy teljesen kitáguljak és élvezni tudjam. Újra felkönyökölök és homorítok, kicsit már én tolom a seggem. Érzi ő is, hogy kész vagyok rá, egyre jobban gyorsít és két kézzel markolja a derekamat. Innen már hamar vált csattogós baszásba. Nagyon jól kúr, kitartóan, megállás nélkül, folyamatosan tövig tolva. Nagyon élvezem énis, kezdem rátolni a fenekem, egyre mélyebben minden megyek bele minden lökésbe. Hagyja is kicsit, hogy én tolja rá teljesen a farkára a fenekemet, ahogy a kis ribancok teszik, kicsit lassít hozzá. Közben ráfog a farkamra, ver rajta néhányat, amitől kőkemény leszek és érzem, hogy itt nekem is el kell durrannom. Előredőlök, hogy elérjem a farkam, fejem a kanapéba fúrom. Ő kőkemény baszásra vált, erre nincsen más szó. Teljesen beleprésel a kanapéba, de élvezem, a lábfejeimet a vádlija mögé teszem és még jobban húzom magamra. Minden egyes lökést az egész testemben is érzek. Kőkemény a farkam, elkezdem verni, körülbelül a harmadik húzástól óriásit élvezek, rázkódok ahogy teleélvezem a lepedőjét. Közben ő nem lankad, csattogva kúrja a seggem, majd egyszercsak minden jel nélkül még mélyebbre tolja a farkát és ott tartva egy hangos felhördüléssel teleélvezi a gumit a fenekemben. Tövig bennem marad néhány másodpercig, simogatja a fenekem, néhány puszit is kapok a hátamra. Majd kihúzza. "Ez jó volt, bocs, hogy nem bírtam tovább, nagyon ki voltam éhezve" mondja. Hát nem részletezem neki, hogy eddig a partnereim közül ő bírta az egyik legtovább, úgyhogy nincs oka panaszra, ezt csak magamban gondolom végig. Egy "ez kurvajó volt"-ot mormolok el és kimegyek a fürdőbe. Újra lezuhanyzok, lemosom a fenekemről a nyálát és a combomról illetve a farkamról a saját spermámat. Mire visszaérek már összepakolt és ő szalad ki zuhanyozni. Csendben öltözöm és nézegetem a képet az utazásairól. Már felöltözve odasétálok a zuhanyzóhoz, köszönök. Villant egy mosoly és megjegyzi, hogy "Ez nagyon jó volt, mindenképpen beszéljünk újra". "Mindenképpen" és veszem a kabátot, az ajtót egyedül nyitom ki.

A kocsiba leülve érzem, hogy sajog még a fenekem, de tudom, hogy még jövök hozzá újra.

Nálam fiatalabb

írtam a múltkor, hogy két történetem van, nos, lusta voltam a másikat megírni, de lehet, hogy jobb is, mert azóta sikerült újra találkoznom a második alannyal, úgyhogy, most megpróbálom egyben összefoglalni a két találkozót.

Szóval alapvetően az idősebb srácokra bukom, ahogy a korábbi randikból kivehető, de valahogy volt egy olyan napom, ahol összevisssza likeolgattam mindenkit aki értelmesnek tűnt és végül ott találtam magam egy chatben egy nálam 10 évvel fiatalabb sráccal. Nagyon értelmes volt, brutál jó teste a képek alapján (kockás has, borotvált farok, borotvált mell, nem is vettem egy ideig komolyan) és arról beszélgettünk, hogy mit szeret a szexben és ha találkozunk miben leszek benne. Hát eljutottunk odáig, hogy ő bizony imád feneket nyalni és ujjazni és nagyon tetszettek neki a képeim, úgyhogy meló után meg is beszéltük, hogy találkozunk nála. Buda, régi bérház, sima bejutás és találkozás, nálam alacsonyabb és tényleg fiatalabb jó testű srác, alsónaciban várt, tényleg brutál-brutál jó teste volt. Megmutatta merre a fürdő, hogy le tudjak zuhanyozni mert melóból jöttem és megbeszéltük, hogy szeretné a popsimat kicsit feltérképezni. Hát, én már a fürdőajtóban vetkőzés után még zuhanyzás előtt betérdeltem elé és felszoptam keményre. Méretes, de vékony farka volt, pont ideális a szűk fenekembe, bár akkor ezt még nem gondoltam végig. Beálltam a zuhany alá, ő meg álló fasszal nézte, ahogy direkt háttal neki mosom a fenekem, úgyhogy hamar odahúztam, hogy segítsen benne, kapott egy kis tusfürdőt a kezében és olyan finoman megmosta, hogy nagyon beindultam közben. Simogatott, ujjazott, csókolgatott, nagyon szerette a fenekem. Gyorsan átkerültünk a kanapéjára, ahol némi szopatás után kijött belőle újra, hogy igazából a fenekemet szeretné és nagyon hamar kutyusban térdeltem előtte. Igazából innen összefojnak a dolgok, mert hol a fenekemet ujjazta, hol nyalta, hol szopatott és közben úgy pakolt, hogy azért ujjazni tudjon, úgyhogy eléggé kitágította a fenekemet és fel is készített rá, hogy megdugjon. Húzott gumit, de síkosítója nem volt, úgyhogy jó alaposan kinyalta a seggem, de tényleg annyira, hogy csöpögött a nyálától, majd kutyusban szép lassan behatolt. Nehezen csúszott be a farka, de akkor nagyon hírtelen és nagyon mélyre, úgyhogy brutálisan fájt, nyüszítettem, markoltam az ágy szélét és finoman el kezdett dugni, de mivel kb egy perc után is örjítően fájt, így kimenekültem a farkából és nem is próbálkoztunk újra, pedig ő még ujjazott utána sokat. Inkább hanyattfeküdtem az ágyon, ráfeküdt a fejemre és végül úgy baszott torkon. A legjobb, hogy elélvezéskor viszont nem engedte torokra, hanem kihúzta és az egészet az arcomra verte, csurgott a gecije a számon, arcomon mindenhol, közben én kivertem magamnak, úgyhogy tényleg tiszta geci voltam.

Másodszorra is megbeszéltünk vele egy randit pár hétre rá, szintén aznapra. Ekkor már eleve úgy mentem hozzá, hogy csak 40 perce van, úgyhogy egy lazább, nem túl sietős szopás fér bele. Kb 3 percig szopatott és már a fenekemet próbálta ujjazni az alsónacin keresztül, úgyhogy kértem tőle egy törölközőt és ezúttal egyedül szaladtam ki a fürdőbe és 3 perc múlva tiszta fenékkel tértem vissza. Ezt nagyon díjazta és azonnal le is ellenőrizte ujjal, majd nyelvvel is. Innentől talán egyszer szopatott 2-3 percet, de folyamatosan a fenekemet ujjazta, nagyon rákattant. Igazából felváltva ujjazta és nyalta, egy idő után több ujjal, majd megpróbálta az egész kezét bedugni, ami természetesen nem ment. Eléggé megőrültem a dologtól, nem nagyon kattantam még rá erre, úgyhogy egy idő után már én toltam bele a seggem a kezébe mélyebbre és mélyebbre és követeltem, hogy jobban, erősebben. Egyszer csak otthagyott, azt hittem csak pózcsere és fordultam szopásba, de láttam, hogy húzza a gumit a farkára. Hát, gondoltam oké, próbáljuk meg újra. Kutyusba helyezkedtem elötte, homorítottam ahogy tudtam és próbáltam lazítani. Jó alaposan előnyalt, majd tényleg szépen lassan finoman tolta be a faszát, ezúttal minden fájdalom nélkül. Jól kitöltött belülről, eleinte lassan mozgott, majd amikor látta, hogy tolom a seggem a farkára, akkor elkezdett gyorsan és keményen baszni. Nagyon jól birta, legalább tíz percig kúrtunk ebben a pozícióban, én nagyon élveztem, mint egy kis kurva nyögtem, hörögtem, toltam a seggem, élveztem a faszát. Kb. 10 perc után mondta, hogy ő nagyon közel van és ekkortól álltam rá teljesen a tempójára, toltam rá tövig a faszára a fenekemet. Elég hangosat élvezett, de valószinűleg nem túl sokat, mert a fekemben nem éreztem. Hagytam még, hogy kicsit simogassa a hátam, majd gyors zuhany és mire ő a zuhanyba ment, addigra felöltöztem és elköszöntem.

Nagyon jól baszott, egyáltalán nem fájt ezúttal sem közben, sem utána és nagyon jó élmény volt, biztosan találkozunk még és legközelebb más pózban is kipróbálom a farkát. Ami hiányzott baszás közben, az egy másik farok a számba, de remélem, hogy egyszer erre is lesznek jelentkezők.

Hotelben

Két sztorival is adós vagyok, mióta nem írtam legutóbb, mennék időrendben (bár a második sooookkal finomabb volt, de legyen így).


Szóval kicsit kanos voltam, így a munka utolsó óráiban már néha-néha felnéztem a szokásos dating site-ra, ahol megeresztettem pár likeot, hátha akad majd valami. Egyik belépésnél láttam, hogy egy külföldi 50-es férfitól jött egy visszalike. Ráírtam, hogy mit is keres, kicsit chateltünk angolul (valójában szerintem már a második mondatban szerepelt a szex), majd írta, hogy "why not?" és vár a hotelében, ami igazából útba is esett hazafelé. Kicsit paráztam a hotelektől, nincs nagy gyakorlatom benne, de írta, hogy nincs kártyás rendszer, simán fel tudok menni a szobájába, megadta a szobaszámot. Mikor kopogtam, egy 50-es vékony úr nyitott ajtót atlétában, boxerben. Beléptem, kézfogás és mondtam, hogy használnám a fürdőt. Mutatta, hogy hová tegyem le a ruháimat és végignézte ahogy vetkőztem. Kicsit közben csevegtünk, német,üzleti út, másnap megy tovább kb ennyire jutott idő. Beszaladtam a mosdóba boxerre vetkőzve, kis pisi, farokmosás (mostanában mindig fordítok erre is időt, ki tudja ki akar leszopni nyes ) kézmosás és ki is mentem hozzá. Az ágyon feküdt hanyatt, a szoba full besötétítve. Odamásztam hozzá az ágyra és simogatni kezdtem. Meg is fogta a fejem, húzott magához smárolni, nem tiltakoztam. A kezem közben a farkára raktam, már jó kemény volt, szolidan simogatni kezdtem. Kicsit smároltunk, majd a nyakát és a fülét nyalogattam, miközben a farkát vertem. Hangosan sóhajtozott és kőkeményre keményedett, úgyhogy lecsúsztam a farkához és a gatyán keresztül kezdtem nyalni és verni neki közben. nagyon tetszett neki, túrta a hajamat, hangosan nyögdécselt. Én is kemény lettem tőle, úgyhogy nagyjából egyszerre bontottam le róla a saját boxerét és az én alsómat. Miközben mohón a szájába vettem a farkát és szopni kezdtem, a saját farkamat is vertem kicsit. Néhány perc után pózt váltottam, hogy a farkam a keze közelében legyen (ilyenkor dől el, hogy mennyire aktív vagy uni a partner), de nem markolt rá, hanem inkább a fenekemet simogatta eleinte. Próbált ujjazni, de szóltam neki, hogy nem vagyok kimosva, úgyhogy inkább a markolászásra váltott, jól megdolgozta a fenekemet.
Egyszer csak ő váltott pózt, az ágy elé állt és úgy húzott magához. Én az ágyon hasalva maradtam és kezdtem szopni a faszát, de egy olyan szopatást hozott össze belőle a tarkóm szorításával, hogy köpni nyelni nem tudtam és öklendeztem tőle. Viszont nem kellett több nekem se, hanyatt feküdtem, a fejem lelógattam az ágy szélén és kinyitottam a szám. Azonnal tudta, hogy mit akarok, kőkeményen baszni kezdte a számat, fuldoklásig tolta a faszát. Nagyon élveztem, közben egyfolytában mindenféle kurvának elmondott és folyamatosan kérdezgette, hogy finom-e a fasza, szeretem-e a faszát, de válaszolni nem tudtam mert közben kőkeményen szopatott. NEm tudom, hogy én váltottam-e pózt, vagy ő unt meg ilyen formában, de az ágy elé ülésre váltottunk, ültem a földön, ő pedig állt felettem, fogta az arcom és nézett a szemembe, miközben a másik kezével a farkát verte és azt kérdezgette, hogy az ő kis kurvája vagyok-e, imádom-e a farkát, akarom- e a spermáját. Mindenre igennel válaszoltam, nagyon be voltam indulva attól, hogy ennyire jól használ, úgyhogy ráfogott a fejemre két kézzel és elkezdte ütemesen dugni a számat. Semmit nem hagyott és nem is kellett mozdulnom, csak a nyelvemmel tudtam irányítani a farkát, de gyakorlatilag használta a számat, nem sokat tettem hozzá ehhez, ez nem is szopás volt, hanem igazi szájbakúrás. Hangosan élvezett el és tartotta a fejem a farkán utána, majd rámszólt, hogy nyeljek. Hatalmas látható nyelést produkáltam, majd kinyújtott nyelvvel mutattam neki, hogy nem maradt semmi. Kicsit megpaskolta az arcomat és annyit mondott, hogy good boy. Elfordult, hanyattdőlt az ágyon, én pedig összeszedtem magam és elköszöntem.

Úgy surrantam ki a recepció mellett mint egy fizetős ribanc.

Call to arms ;)

Kicsit elfogytak az élményeim, úgyhogy provátban jöhetnek a jelentkezések: aktív, uni, fiuk-fiupárok-párok. Helyetek legyen és lehetőleg szabadiőtök napközben.

Harmadik

Hát, igazából mivel nem is tudom, hogy hol kezdjem, kezdem az elején. Pár posttal előbb kiírtam ide, hogy szívenes keresnék párokat, srácokat, stb. Nos, jópáran jelentkeztek, 99%-ban férfiak, amiből szokás szerint semmi nem lett és egyetlen pár O és D. Eleinte nem tulajdonítottam neki nagy jelenőséget, volt pár videójuk itt, képeket cserélgettünk, írogattunk egymásnak, aztán egyszer csak a találkozóra terelődött a beszélgetés. Volt már ilyen más párral is, általában ilyenkor sikkad el a beszélgetés, de D-vel sikerült megegyeznünk egy péntek délelőttben. Gondoltam még akkor is, hogy le fogják mondani, de ahogy egyre inkább közeledett a nap, egyre nőtt az esélye, hogy találkozunk. Korán keltem aznap és mivel még akkor sem hittem, hogy ez össze fog jönni, úgyhogy kivertem kora reggel (amit utólag egyrészt sajnálok, másrészt örülök neki, de nem spoilerezek), majd írtam nekik, hogy akkor mennék. Várnak, jött a cím. Hoppá, ez meglepett. Bi-ként még sosem voltam hármasban egyébként egy korábbi csajommal kipróbáltuk a FFL és a LLF felállásokat, de hetero alapon a részemről.

Nos, O és D a város szélén lakott kertes házban. Mikor odaértem, O nyitott kaput és invitált be, mert D még fürdött, akkor végzett a munkával. O 40 körüli, szőkésbarna igazi milf volt, már a lépcsőn látszott, hogy szép fenékkel és mellekkel, tetszett. A konyhában kínált hellyel és kávéval, majd megérkezett D, aki kb 190 magas igazi viking benyomását keltette, erős és nagy kéz (és nem csak ez volt nagy), szakáll, kopasz fej, mély hang. Zavartan kávézgattunk a swinger élményekről és a szexpartnerkeresés nehézségeiről beszélgettünk, majd O rászólt D-re, hogy igya már meg a kávét és menjünk beljebb. Nos, beérve mindannyian meztelenre vetkőztünk és elhelyezkedtünk az óriási ágyukon. Természetes volt a helyzet egyébként, látszott, hogy van benne gyakorlatuk és nincs bennük semmi zavar. O úgy helyezkedett, hogy mindkettőnk farkához hozzáférjen és az elején csak kézzel játszott a farkunkkal, majd a száját is bevetette, hogy keményre hozza mindkét szerszámot. Ekkor realizáltam, hogy D-nek akkora farka van, amekkorát én még nem nagyon láttam, valahol 20cm környékén lehet, de inkább felülről. Mikor O először kapta be a farkam, mondtam is neki, hogy látom nagyobbhoz vagy szokva. Jót nevettünk rajta és szopás közben együtt simogattuk O-t.

Igazából ha őszinte akarok lenni elvesztettem a fonalat, úgyhogy csak emlékfoszlányaim vannak. Tudom, hogy D farka már elsőre is óriási volt, de nem volt tolakodó, jól használta, öröm volt szopni és finoman szopatott. Egyébként ő is nagyon jól szopott és felváltva játszottak a farkammal O-val, aki iszonyat sokat élvezett. Eleinte D ujjazta és az első orgazmusa attól volt, miközben én a fekenével játszottam. Majd biztos, hogy D nyalta, miközben én a fenekét nyaltam és valahol itt válthattam D farkára, aki fölém került és elkezdte erősebben tolni a farkát a számba. Öklendeztem is tőle rendesen, küzdöttem a könnyeimmel és próbáltam helytállni, remélem sikerült is. Közben valaki szopott, arra is emlékszem, de az is lehet, hogy felváltva vagy együtt csinálták, nem tudom eldönteni. Azt tudom, hogy volt egy villanásnyi szünetünk, amikor O-t hanyattfektettem és behajoltam a lábai közé és a fenekét szorítva addig nyaltam míg el nem élvezett. Közben eleinte D szopatta, majd átment a farkamhoz és kőkeményen szopta azt is. Emlékszem, hogy D hanyattfeküdt és O elkezdte ütemesen szopni, mire én a lábai közé feküdtem hanyatt és újra élvezésig nyaltam. D-vel sem kíméltük egymást, nagyon jól és keményen szopott, néha egyedül, néha felváltva együtt csinálták és O-val ugyanígy kényeztettük őt is. Azt tudom, hogy hanyattfekve lett végem, O csak nézte ahogy a párja az utolsó cseppet is eltünteti a farkamból. Nem pihentem túl sokat. D az ágy szélénél állt, én eléültem és elkeztem szopni a farkát. Óriási farka volt, de ezt már korábban is írtam. Ő az ágy előtt állt miközben én szoptam a farkát és teljesen kitöltötte a számat. Már kevésbé volt laza, tolta befelé a torkomra, küzdöttem és próbáltam jól és keményen szopni. Közben O-val végig smároltak és a számba is úgy élvezett bele, hogy közben csókolóztak.

Elég jó élmény volt velüklenni és biztosan visszamegyek még hozzájuk, ha ők is úgy akarják smile
Ha tud valaki esetleg tényleg 18 éves lányt (akár profit, akár félamatőrt), dojon rám egy privátot légyszives. Thx wink
Nagyon szerencsés a párod, hogy melletted átélhet ilyeneket. Gondolom egy csomó jelentkezőt fogtok találni, úgyhogy ha megvolt a dolog akkor majd számoljatok be róla wink

V a visszatérő

Legutóbb említettem, hogy két kalandom volt az utóbbi időben (és egy prosti) és mivel épp most szervezek egy harmadikat , így gondoltam, hogy elütöm az időt és leírom a másikat is.

V-vel még eléggé az elején találkoztam, talán a 3. férfi lehetett akivel voltam, mai napig emlékszem, hogy a torkomban dobogott a szívem ahogy anno megálltam az új építésű budai lakópark előtt, amiben V lakott és halálra paráztam magam a liftben, míg felértem a kb 20 nm2-es lakásába. Aztán ott már feloldódtam és simán leszoptam. Nos, V eltűnt egy jó időre, kb 2 éve nem halottam róla, törölte magát. Valamelyik este viszont amikor egyedül szörfözgettem itthon a portálokon unatkozva, rámírt, hogy új profilja van. Nem volt egy túl hosszú üzenetváltás, kb így nézett ki:
- Hello, V vagyok, emlékszel.
- Persze, új profil?
- Aha, és kanos vagyok.
- Leszopjalak?
- Gyere
Szóval kb az első chattől 10 percre már kocsiban ültem. V egyébként egy elég jó testű, 40-es évei elején járó srác, viszonylag jó farokkal, viszont nem túl acélos a kitartása. Korábban egyszer próbált megdugni, akkor elélvezett még mielőtt betolta volna, úgyhogy általában szopni szoktam, ő pedig nyalogat és végignézi ahogy kiverem.
A lakásán semmi nem változott, sőt igazából rajta sem. Mire kijöttem a fürdőből kézmosás után, már az ágya előtt állt meztelenül. Gyorsan levetkőztem és elé tértdeltem. Jól emlékeztem, hogy nagyon jó alakú és jól karbantartott fasza van, pont olyan, ami jó lenne a fenekembe, dehát nem hiszem, hogy ilyen téren változott. Egyből a tárgyra tértem, játszadozás helyett ütemesen szopni kezdtem, amit azonnal merevedéssel hálált meg. V eléggé finomkodós ahhoz képest, amit én szeretek, úgyhogy a fejemre már én húztam rá a kezét. Szerencsére tudta mire vágyom, elkezdte dugni a számat és néha torokra tolta a farkát és ottartotta. Nem volt kellemetlen, elég jó ritmusban tudtam szopni és ő is meg tudta határozni, hogy mi jó neki, így elég finom szopást produkáltam. Mondta, hogy lefeküdne az ágyra, jöjjek mellé. Elöször a lába közé tértdeltem és úgy kezdtem el szopni, aztán a golyóival is játszottam kicsit a nyelvemmel. Közben valahogy úgy helyezkedett, hogy a feneke környékére is tévedt a nyelvem, ami hallhatóan tetszett neki, úgyhogy megkérdeztem, hogy szeretné-e, ha a fenekével játszanék. Mint kiderült, várta a kérdést, ki is van mosva a feneke teljesen, úgyhogy hasra fektettem és a két farpofája közé toltam az arcom. Nyaltam, faltam a seggét, tiszta és finom volt a lyuka, ő pedig tolta a számba a fenekét, nagyon élvezte, nekem is nagyon tetszett.
Szólt, hogy újra szopizzak, úgyhogy hanyatt feküdt, én pedig úgy fordultam, hogy a fenekemet elérje, miközben a számba vettem a farkát. Elkezdte markolászni a fenekem, majd folyamatosan paskolta, csapkodta és közben fogdosott mindenhol, nagyon élveztem, kőkemény lettem tőle én is. Sajnos nagyon hamar elment, telelőtte a számat, amit az utolsó cseppig kiszívtam belőle, de nyelni ezúttal sem volt kedvem, úgyhogy a fürdőben köptem ki a számból. Mire visszamentem arcot mosva már öltözött, úgyhogy láttam, hogy ezúttal ez ennyi volt, nem várja meg, míg én elmegyek.
Kedélyesen eldumáltunk, majd elbúcsúztam és leléptem. Otthon akkora faszverést rendeztem valami pornóra, hogy szerintem beleremegett a kanapé.
Szerintem csak keresni kell és fogtok találni férfit rá. Vagy itt vagy a romeo-n olyat, aki szopatni akar viszonylag könnyű találni, ha rugalmas az ember. Legalábbis nekem elég sokszor szokott sikerülni szinte azonnalra. Viszont onnantól nem vacilálni és álmodozni kell, hanem beülni a kocsiba, odamenni és igazi férfihez méltóan odatérdelni és kiszopni az utolsó cseppet is az illető faszából, hogy beleremegjen. (olvassatok bele a blogomba nyugodtan)

T. úr

Rég jártam erre, azóta két sztorim is van (plusz megdugtam egy prostit is, ha akarjátok, majd arról is mesélek), kezdem a frissebbikkel, mert az él bennem még jobban.
Szóval melóból napközben haza kellett mennem privát dolgok miatt és gondoltam ráírok a szokott kontaktokra a társkeresőn akik útba esnek, hátha sikerül egy nagyon quick szopást összehozni és valakinek még szebbé is teszem a napját smile Természetesen senki nem ért rá, de jött egy üzenet egy ismeretlen 50-es pasitól, hogy nagyon tetszem neki, szívesen találkozna velem. Viszonylag sok ilyen van, úgyhogy ezeket nem szoktam vérkomolyan venni, mert utána eltűnnek általában. Néhány üzenetváltással viszont eljutottunk kb 5 perc alatt a képcserékig és addig, hogy akár most van szabadideje és helye is. Szimpi volt, időben belefért és problémamentesnek tűnt, úgyhogy lebeszéltük a randit, nála. Már a kocsiban chateltük le, hogy ki mit szeretne, én szopni, ő szopatni, de szopna is és nagyon szeretne smárolni. Erre reflexből nemet mondtam, max szimpátia alapján (tényleg lassan olyan vagyok mint egy prosti nyes ) smároltam eddig 1-2 férfival, de mondta, hogy oké.
Budapest legszutykosabb utcájában volt a lakás, ami előtt az utcán vártam, mert ő is máshonnan érkezett. Külsőre 50-es, de jól karbantartott (később tapintásra is rohadt feszes fenekű) úriember, körszakállal érkezett. Gyors kézfogás, majd előrement és egy olyan földszinti lakásba vezetett, ami hát, hogy is mondjam... Nem laknék ott. Amikor a budai apuka házán ámuldoztam, na ez pont az ellentéte. Az előszobában már dumálni kezdett, kérdezgetett és beszélt, kiderült, hogy ő bi, van felesége, elmondta mivel foglalkozik, satöbbi. Közben én szótlanul bólogattam, néha válaszoltam és gyorsan ledobáltam a ruháimat. Mivel be nem állt a szája még vetkőzés közben sem, így inkább elé térdeltem és még az alsónaciján keresztül elkezdtem nyalni a farkát. Ezt szinte mindenkivel eljátszom és nagyon szokták szeretni, ő is így volt vele, csendben is maradt és azonnal elkezdte simogatni a fejem, rámarkolni a tarkómra. elég hamar felállt a farka a nadrágján keresztül is érezhetően, úgyhogy lehámoztam róla és ezúttal mindenfajta játék nélkül, minden incselkedést mellőzve, azonnal a számba vettem a farkát és elkezdtem ütemesen szopni. Nem bánta a dolgot, két kézzel ráfogott a fejemre és elkezdte dugni a számat. Nem volt sem nagy sem vastag farka, így egy kényelmes szopás volt, jó ritmusban szopatott, de fél percen belül kirántotta a számból, és úgy, hogy még előtte térdeltem, szorította a tarkómat lehajolt hozzám és lesmárolt. Nem csak úgy finoman, hanem teli szájjal, átdugta a nyelvét és rohadt erőszakosan, ellentmondást nem tűrően smárolt. Nem tetszett annyira a dolog, próbáltam szabadulni, de szorította a tarkóm és nem engedett, úgyhogy pici küzdelem után az erőszakossága meghozta az eredményét és elkezdett valahol tetszeni, hogy mennyire durva, úgyhogy tűrtem és hagytam, hogy kedvére játsszon velem. Pár percen keresztül csak smároltunk, majd felállított és elém térdelt és elkezdte szopni a farkam.
Pontosan úgy szopott, ahogy smárolt, durván, ersőszakosan, ellentmondást nem tűrően és a saját ritmusában. Ami valahogy nem pont az volt, amit én szeretek, úgyhogy próbáltam irányítani, de nem lehetett.
Mondtam neki, hogy menjünk közelebb a kanapéhoz, úgyhogy abbahagyta a szopást és felállt, majd újra smárolni kezdett. Közben fogdosott mindenhol, verte a farkam, csípkedte a mellbimbómat és rátalált a fenekemre is az ujjaival. Nem kezdett el azonnal ujjazni (nem is voltam tiszta hozzá), de imádom, ha a fenekemmel játszanak, úgyhogy ezzel nagyon felhúzott. Hátatfordítottam neki, így egyik kezével a mellbimbóimmal és a farkammal felváltva foglalkozottt, másikkal pedig a fenekemet simogatta, markolta, szorította.
Ez meghozta a kedvemet nekem is, nagyon felhúzott, kőkemény farokkal álltam és élveztem ahogy imádja a testemet és riszáltam neki a fenekemet. Csak kicsit ujjazott, mert nem voltam felkészülve rá, majd a kanapéhoz húztam, hogy leszopjam, de gyorsabb volt, ráhajolt a farkamra és szopni kezdett. Megint szar volt a ritmus, nem úgy csinálta, ahogy én szeretem, úgyhogy egyszer csak úgy döntöttem, hogy akkor átveszem az irányítást. Ellentmondást nem tűrően oldalra fordítottam a fejét, két kézzel rámarkoltam és tövig toltam a faszom és ottartottam. Kicsit szenvedett, de pár pillanat után megnyugodott és hagyta. Ezután ütemesen a saját ritmusomban kezdtem el baszni a száját és amikor ő begyorsított, akkor ismét tövig toltam a faszom és ottartottam. Három kör kellett hozzá, hogy megtanulja, hogy ki a főnök, majd hagyta, hogy én irányítsak, betörtem. Ütemesen kétkézzel szopattam perceken keresztül, a kanapé előtt állva, majd kérdés nélkül lőttem az összes gecimet a szájába (ami azért annyira nem volt sok, mert előző este dugtam a csajommal és aznap reggel kivertem), amit szorgosan lenyelt.

Elétérdeltem és a meredező faszát a számba vettem. A kezeimmel a fenekét és a combjait simogattam, miközben ütemesen szoptam és már ezt is én irányítottam, miközben ő a fejemet simogatta. Nem telt bele egy perc és szólt, hogy ő nagyon gyorsan el fog menni, hová jöhet? Miközben végigfutott a fejemen, hogy mennyire szeretném kipróbálni egy ideje, hogy valaki az arcomra élvezzen, szoptam tovább és mire a gondolat végére jutottam, már éreztem, hogy nem lesz menekvés. Két kézzel fogott rá a fejemre és elkezdte mozgatni a csípőjét, majd a harmadik lökésre elkezdett spriccelni a farka. Valahogy nem jött ösztönösen, hogy nyeljem, úgyhogy a számban tartottam, de rengeteget élvezett. Legalább öt lökést bírt folyamatosan spriccelve, már teljesen tele volt a szám és a farka is teljesen be volt terítve, mire abbahagyta. Megpróbáltam lenyalni róla, de teli szájjal nem ment, úgyhogy kiszaladtam a fürdőbe, gyorsan megszabadultam az első adagtól, majd visszamentem lenyalni a maradékot. Örömmel vette, pihegett kicsit, de mire újra a fürdőbe mentem, már megint dumált. Arról, hogy mit csinálna még legközelebb (ki akarna nyalni, megujjazni és dugni, ami nekem mint ötlet tetszik, de kicsit hamar ment el ahhoz, hogy egy lökésnél többet bírjon a szűk és szexi popsimban) és, hogy még mindenképpen találkozzunk.

Gyorsan öltöztem és szinte szó nélkül tűntem el, meg sem várva, amíg felöltözik. Búcsúzóul le akart smárolni, de nem hagytam. Délután írt, hogy mennyire jó volt és találkozna újra. Megírtam neki, hogy a fenekem kényeztetésétől semmiképpen nem zárkóznék el wink

Adok-kapok

Jó rég nem jelentkeztem, aminek az a fő oka, hogy nem is történt velem sok minden. Az utóbbi időben a régi partnerek valahogy nem haraptak a találkozásokra, amikor meg ők akarták, akkor én nem értem rá, úgyhogy nem alakult túl termékenyen a tél eddig. Egyetlen új emberrel sikerült találkozni, K-val, még december elején, a(z akkori) legnagyobb hóesésben. Már többször beszélgettünk vele a társkeresőn, hogy kellene találkozni, de most sikerült összehozni. Még a munkahelyemen voltam amikor rohadt kanosan szörföltem és próbáltam partnert keresni és rá is ráírtam, és azonnal válaszolt én pedig lecsaptam a dologra, azt ígérte, hogy megszopatna. Több is lett belőle.
K egy panelrengetegben lévő címet adott meg és a legalsó lakás kapucsengőjét. Végül elém jött egy melegítőben az ajtóhoz. Egy 60-as pocakos uriembert képzeljetek el, azt a szigorú típust, akit nem igazán szeretnek a kisgyerekek, mert nem nagyon mosolyog. Elsőre engem is lecseszett, mert nem találtam azonnal a helyet, de bementem utána a lakásba. Az egyik szobában egy székre mutatott, hogy oda vegyem le a ruháimat és előre ment a hálóba. Közben én elszaladtam pisilni egyet, mikor kiléptem, ő még alsóban szintén kiment a mosdóba. Mire visszajött, én meztelen voltam és az ágy sarkán vártam. Közelebb húztam és elkezdtem csókolgatni a farkát az alsónaciján keresztül, amire heves sóhajokkal és simogatással reagált. Ledobta a pólót is, én pedig elétérdeltem és miközben a farkát nyalogattam, kihámoztam a nacijából. Szép, közepes méretű farka volt és oltári nagy hasa, de valahogy bejött, szeretem az idősebb mackós férfiakat, biztos nagypapakomplexus.
Hanyatt feküdt az ágyon és én elkezdtem szopni ami nagyon tetszett neki, hangosan nyögdécselt. Közben a melleire csipeszeket tett és simogatta magát. Én a szopás közben ezt felfedeztem és levettem az egyik csipeszt és elkezdtem harapdálni a mellét, miközben a farkát a kezemmel vertem. Ő sem volt rest, rámarkolt a gatyámon keresztül a farkamra, ekkor már sejtettem, hogy ő nem csak aktív és én is kőkemény voltam. Kicsit folytattam a mellének az izgatását, aztán faszhiányom lett, de úgy tértem vissza a farkához, hogy 69-hez közeli pózba fordultam, így ő is elérte a farkamat. Rajtam még gatya volt, ezen keresztül markolta és simogatta a faszom és a fenekem felváltva, miközben én ütemesen szoptam az övét. Nagyon bekeményedtem, úgyhogy letoltam az alsóm és hagytam, hogy jobban hozzáférjen a farkamhoz, de szoptam tovább. Nagyon felhúzott, és mivel a póz adott volt, gondoltam egyet és feltérdeltem, így az arca magasságába kerültem és megfogtam a fejét. Úgy regált ahogy gondoltam, rábukott a faszomra és elkezdte ütemesen szopni, miközben a másik kezével a fenekem simizte. Nekem sem kellett több, megfogtam a fejét és elkezdtem ütemesen szoptani. Nagyon közel voltam, úgyhogy a biztonság kedvéért szóltam neki, hogy elélvezek, de nem fogta vissza magát a szopásban, talán még gyorsított is kicsit. Ezt jelnek vettem, úgyhogy elengedtem magam és a szájába spricceltem egy jó nagyot.
Lenyelte az utolsó cseppig és tisztára nyalta a farkamat. Úgy éreztem, hogy rajtam a sor, úgyhogy a lába közé térdeltem és ütemesen szopni kezdtem. Visszatette a csipeszt a mellére és elkezdett irányítani. Azt szerette, ha jó erősen, teli nyelvvel, de lassú ütemben szopják a farkát. Érezni lehetett rajta, hogy rögtön eldurran, de bírta néhány percig, majd ő szó nélkül sült el a számban.
Kicsit még szoptam, hogy az utolsó csepp is a számba kössön ki, majd kisétáltam a fürdőbe és arcot mostam. Már a ruháimat vettem mire feltápászkodott és kiengedett. Nem nagyon beszélgettünk, csak egy "még találkozzunk hangzott el". Azóta már néhányszor beszéltünk és jelezte, hogy a fenekem is kipróbálná és továbbra is le is nyelne, de még nem sikerült összehozni újra.

Viszont mivel nagyon kezdenek eltünedezni a partnerek (meg úgy egyébként is kíváncsi típus vagyok), úgyhogy ez egy felhívás is egyben, hogy ha budapesti, vagy értelmes távolságon belüli férfi vagy fiúpár vagy bifiú-lánypár vagytok, van helyetek és szívesen bekerülnétek ide, dobjatok egy privátot wink

Frankfurt

A helyzet az, hogy néha a melóm miatt külföldre kell látogatnom. Egy ideje már bujkál bennem a dolog, hogy ilyenkor kellene valamit alkotni, de eddig valahogy mindig úgy alakult, hogy nem volt rá időm vagy lehetőségem. Múlt héten Frankfurtba utaztam egy üzleti útra és valahogy úgy sikerült foglalni a repülést a cégnél, hogy volt egy este szabadidőm, mégpedig az érkezés napján, úgyhogy gondoltam, hogy itt a lehetőség.
Az út elég eseménytelen volt, délután repültem és kb 4-5 körül már a szállodában voltam. Hosszú volt a sor a recepciónál, úgyhogy felmentem az itthon már jól bejáratott portálra (ami szerencsére nemzetközi) és megnéztem mi a kínálat a környéken. Hát, a szálloda környékén elég sokan voltak akik illettek az általam keresettekbe (általában idősebbeket keresek 40+) néhánynak meg is néztem a profilját és néhány likeot is kiosztottam. Becsekkolás alatt jött is egy válaszlike az egyiktől és egy üzenet, hogy akarok-e találkozni. Gyors képcsere és mivel szimpatikus volt, így kb 3 üzenetváltásból megbeszéltük, hogy én megyek az ő hotelébe pár óra múlva.
A délután eseménytelenül telt, viszont legalább volt időm felkészülni a találkozóra, zuhany, alapos mosakodás és így indultam el a szállodájába ami két sarokra volt. Útközben végig instruált, hogy merre van a lift, hányadik emelet, melyik irányba induljak, hányas a szobája, úgyhogy nem volt gondom a recepciónál, teljesen magabiztos voltam, mint aki ott lakik. Az ajtóhoz érve két kopogás után nyitott ajtót a képen látott német úr, aki 50 körül járt, jó alkatú kopaszodó volt, nekem tetszett. Beléptem, óriási hotelszoba, legalább egyel több csillag mint amiben én laktam és mindenhol gyertyák és halk zene szólt. Mondta a vendéglátóm, hogy kicsit izgul, mert nem sűrűn szokott ilyet csinálni, úgyhogy lehet, hogy lelkizni szeretett volna, de én inkább úgy döntöttem, hogy a tettek mezejére lépek.
Ő egy pólóban és egy alsónaciban volt, úgyhogy közel léptem hozzá és elkezdtem simogatni a farkát a gatyán keresztül. Hangosan felnyögött és érezhetően élvezte a dolgot. Nekiálltam vetkőzni miközben néha simogattam, amit nagyon értékelt. Pillanatok alatt egy szál alsógatyában álltam előtte, úgy kezdtem el kétkézzel simogatni a farkát. Ő közben rámarkolt a fenekemre, húzott magához és a nyakamat nyalogatta, miközben a másik kezével a hátamat markolászta. Viszonylag hamar lesmárolt és vadul csókolt, miközben a keze már az alsógatyámban a fenekemet simogatta én pedig az ő farkát varázsoltam kétkézzel kőkeménnyé. Kicsit hátrébbléptem, majd az ágya felé húztam, de nem jutottunk el odáig, mert ahogy mögém került átölelt és a falhoz nyomott és elkezdte finoman tolni a farkát a fenekemhez és közben a nyakam nyalogatta, a mellkasom simogatta az egyik kezével és közben a farkam verte a másikkal. Ezt pár perig folytattuk és mivel brutálisan felizgatott én vetettem véget neki és löktem rá az ágyra hanyatt és azzal a mozdulattal húztam le a gatyáját és buktam a farkára. Szopni kezdtem a kőkemény farkát az ágyra térdelve a lábai közé amit nagyon hálásan fogadott. Hátradőlt és csak élvezte ahogy szopom, miközben én élveztem a kőkemény farkát és közben az egyik kezemmel a saját farkamat vertem ami szintén kőkemény volt. Közben folyamatosan úgy helyezkedtem, hogy a fenekem egyre inkább a keze ügyébe kerüljön, amit ő is felismert, úgyhogy eleinte csak simogatta az alsómon keresztül, majd lehúzta rólam és a szopásomat egy viszonylag kemény ujjazással hálálta meg.
Mostanában viszont dolgozik bennem a kisördög és szeretem provokálni a "csak aktív" férfiakat is, úgyhogy egyszer csak ebből a majdnem 69-es pózból feltérdeltem és a farkam pont a feje magasságába került. Nem kellett sokat noszogatni, elég volt csak finoman megfogni a fejét és úgy rácsúszott a farkamra, mintha csak erre várt volna. Jól szopott, de nem túl sokáig és kevéssé kreatívan, úgyhogy hamar abbahagytuk.
Kérte, hogy feküdjek a hátamra, majd közben felhúzott egy farokgyűrűt, amíg én helyezkedtem és vissza már úgy jött az ágyra, hogy a mellkasomra ült és a farkát a számba nyomva kezdte dugni a számat. Egyik kezével a fejemet támasztotta, a másikkal az ágy támlájára támaszkodva percekig dugta a számat. Kiszállt és felállt, gondoltam én is kicsit pózt váltok, de mondta, hogy maradjak. Már gumival a farkán és egy síkosítóval tért vissza, amiből egy jó adaggal kent a gumis farkára. A lábaim közé feküdt, mire tudtam, hogy mit akar, ezért átkulcsoltam velük a testét, így kerültünk misszionárius pózba. Finoman tolta be a farkát és eleinte nagyon óvatos volt és nem váltott át állatba. Folyamatosan csókolgatta a nyakamat, nyalogatta a fülemet, nagyon be voltam pörögve tőle és közben misszionárius pózban dugott. Viszonylag sokáig bírta és előre nem is sejtettem, hogy el fog menni, de egy erősebb lökéssel élvezett el. Kicsit benntartotta a farkát, de hamar leszállt rólam és lehúzta a gumit, megtörölközött. Én kimentem közben a fürdőbe, bemászta a zuhany alá és lemostam magamról a síkosítót és kb két rántással ki is vertem a zuhany alatt.
Szó nélkül öltöztem fel és egy kézfogás után léptem le. Kb egy órát voltam nála, a hotel lobbijában szerencsére senki nem vette észre, hogy ugyanannyi időt töltöttem ott, mint amennyit a prostik szoktak.

Kertvárosi apuka

Egy ideje eseménytelenül telik az élet, mint ahogy látszik a blogon is, de tegnap megszomjaztam és eléheztem, úgyhogy mivel egyébként is szabadnapos voltam, ezért úgy döntöttem, szervezek egy randit. Először E-re írtam rá, aki közölte, hogy őt ma már leszopták és másodikra nincs ereje (nincs mese, nagyobb a kereslet faszra, mint a kínálat, úgyhogy iparkodni kell... az meg nem lepett meg, hogy másodikra nincs ereje, nekem sem hagyta sosem, hogy kétszer leápoljam), úgyhogy ráírtam MR-re, akiről még nem is meséltem itt szerintem.
MR egy 50es nagyon vékony szikár csávó, kétszer szoptam le eddig, elsőre nagyon visszafogottan élvezett a számba, másodikra meg úgy szájbabaszott, hogy fuldokoltam és szinte könyörögtem, hogy menjen már el (majd egyszer részletesebben leírom), úgyis megígérte egyszer, hogy megbasz, de egy ideje nem válaszol a leveleimre, úgyhogy felütöttem a szokásos társkeresőt és egyetlen ismerőst találtam online.
Mr kertvárosi egy 50+-os apuka, aki bevallottan (bár otthon nem hiszem) biszex, imádja a fiúkat is és családi állapota miatt (gyereke és felesége van), csak napközben jó neki. Sosem találkoztunk még, de már többször beszéltünk, ajánlott auchan parkolót mint helyszínt és hotelt, de egyik sem tetszett, mondta, hogy néha otthon is jó neki, de ritka. Most ráírtam és válaszolt is azonnal, hogy szinte egész nap ráér és otthon van egyedül, akár azonnal mehetek is. Küldött pár új képet, azok alapján nem volt túl nagy farka, de most éppen a tudat kellett, hogy kicsit leápolhassak valakit.
Nekiindultam, 40 perc autóval, a budapest tábla után egy kicsivel egy kertvárosi házat találtam, ahol a kapu előtt állt. Kézfogás, kicsit zavarban vezetett be a nappaliba, keresztül a saccra 2-300 négyzetméteres házon, mindenhol kovácsoltvas, rusztikus bútorok, szóval látszik, hogy nem szenvednek hiányt semmiben, egyedül talán szopásban, de én meg azért vagyok itt ugye wink
Egymással szemben kezdtünk vetkőzni, aztán amikor már alsóban voltunk közelebb léptem és rámarkoltam a farkára, amire azonnal felszisszent és ő is rámarkolt az enyémre, majd elkezdte a nyakamat nyalogatni, csókolgatni. Eléggé beindított vele, én ráhajoltam a mellkasára, csókolgattam a mellbimbóját, harapdáltam, nyalogattam a mellkasát és közben a gatyáján keresztül vertem a faszát, ő meg az enyémet. Fogtam a kezét, ráhúztam a fenekemre és automatikusan ráállt a keze eleinte a simogatásra, majd később a markolászásra, fogdosásra, paskolgatásra. Imádta a fenekemet, na. Én közben kihámoztam a farkát és eleinte csak vertem, majd ráhajoltam és elkezdtem nyalogatni, amitől pillanatok alatt kőkeményre váltott. Egy jó méretes farokkal volt dolgom, egyenes, szép vastag és közepes hosszúságú darabbal, sajnos nem szűrtelenítve, de igazából nagyon tetszett amit látok. Le is toltam a rajtam lévő alsógatyát és hátat fordítottam neki, majd odadörgöltem a popsim a farkához és ő meg elkezdte ütemesen mozgatni a farkát és egyik kezével a melleimet simogatta, másikkal meg a faszomat verte, közben nyalta a nyakam, fülem. Iszonyatosan bepörgetett, látszott, hogy nagyon élvezi a dolgot, úgyhogy már nem tudom, hogy alakult, de leült a bőrkanapéra, a háta mögött ropogott a kandallóban a tűz mint valami kibaszott romantikus filmben, miközben én rábuktam a faszára és ütemesen szopni kezdtem. Azonnal a fejemre tette a kezét és elkezdett ő irányítani, gyakorlatilag szopatni, amit imádok, szeretem, ha használnak. A szopatásnak a vége az lett, hogy tövig tolta a torkomba és ott tartotta öklendezésig a farkát, majd csak akkor húzta ki, amikor már próbáltam elhúzni a fejem. Mialatt én szolidan öklendeztem, ő felállt és felparancsolt az ágyra, hogy pucsítsak be neki. Engedelmeskedtem, de amikor a farkát próbálta betolni, szóltam neki, hogy ez gumi nélkül nem fog menni, úgyhogy váltott, elkezdte nyalni a fenekemet. Szerintem soha senki nem nyalta még ki a fenekemet úgy általánosságban, de nagyon finom volt, felhúzott rendesen, állt tőle a farkam mint az állat. Mondta, hogy forduljak meg és szerintem nem ez volt az eredeti terve, de mivel a feje így a farkam magasságába került ami meg eléggé állt, úgyhogy rámarkoltam a fejére és finoman a farkam a szája elé raktam és annyit suttogtam, hogy szopj kicsit, nem kellett neki több, szépen ráhajolt a faszomra, először csak kicsit szopogatta, majd miután elkezdtem a csípőm mozgatni, átváltott egy ütemesebb szopásra. Sajnos nem szopott sokáig, pedig jól csinálta. Leültem elég a földre, a száma hátradöntöttem a bőrkanapéra, ő pedig tudta a dolgát, fölém állt és elkezdte kúrni a számat. Folyamatosan gyorsult, eljutottunk megint a fuldoklásig és akkor húzta ki amikor már fuldokoltam.
Felálltam, mögém jött, simogatta a fenekemet, tolta a farkát a fenekemhez, tudtam, hogy meg akar dugni. Mondtam neki, hogy csak gumival. Elszaladt, hogy egy perc és hoz. Valahol a ház másik végében matatott, addig én kényelmesen elhelyezkedtem a kanapén, bepucsítottam, úgyhogy a popsim várta. A gumit a kezembe adta, elkezdte simogatni a fenekem, beleköpött egy nagyot, majd egy ujját éreztem, hogy hozzáérinti a lukamhoz és finoman masszírozza. Ki voltam éhezve, úgyhogy én toltam rá magam, meg is lepődött kicsit tőle. Erőszakosan ujjazott, majd kihúzta az ujját, megfordított, kicsit a számba tette. A számban a farkával, szopás közben bontottam ki a gumit és felhúztam a farkára, majd újra kanapéra térdelés és pucsítás. Finoman tolta a lukamhoz, majd erőteljesen tolta befelé, de igazából megint én húztam rá magam, ugyanúgy mint az ujjánál. Nagy volt, vastag, feszített, kitöltött és fájt is. A hátamra hajolt, rámarkolt a vállaimra és ütemesen baszni kezdett. Lihegett a fülembe és élvezte a fenekemet, miközben folyamatosan finoman kúrta. Én kicsit küzdöttem, kitöltött teljesen, le voltam szorítva, de élveztem is nagyon, elkezdtem verni a farkam. Meglepett amikor kihúzta, hanyatt feküdt a földre, hogy lovagoljam meg. Én még nem lovagoltam meg senkit, úgyhogy valószínűleg bénáztam is kicsit, nagy is volt a farka az én fenekem meg általánosságban szűk, végül nem sikerült beleülni normálisan, úgyhogy mondtam neki, hogy akkor most leszopnám, maradjon. Lehúztam a gumit, elkezdtem ütemesen verni a farkát, majd a számmal szopni a verés mellett. Üvöltve, de tényleg hangosan üvöltve élvezett el és a lába közé szorította a fejemet, alig kaptam levegőt. Teletöltötte a számat, amit valahogy nem akaródzott lenyelnem, úgyhogy kiszaladtam a mosdóba és kiöblítettem a számat. Mikor visszaértem még a földön feküdt, én öltözni kezdtem mire feltápászkodott, kiment a mosdóba és hallottam, ahogy a száját öblíti plusz öklendezett kicsit (lehet, hogy most szopott először?), már az ajtóban voltam vártam amikor kijött, felkapott egy nadrágot és a kerten keresztül kikísért. A kapuban elköszöntünk.
Este még ráírtam, hogy legközelebb meglovagolnám rendesen és megdicsérte a szopásomat. Több szempontból volt jó egyébként, egyrészt biszexel szerintem még nem volt dolgom, aki annak vallotta magát az is csont meleg volt, másrészt imádtam a kertesházat, hogy végre nem egy szakadt 8. kerületi garzonban szopatnak, hanem a bőrkanapén basszák meg a kis seggemet, harmadrészt srác még engem nem szopott és eléggé jól csinálta.

Ennek remélem lesz még folytatása. Kiéhezett kertvárosi 50-es-ek jöhettek wink

Egy erős hét zárása

Az van, hogy elég kemény hét volt a két héttel ezelőtt, így "adós" vagyok még egy sztorival. Szóval kemény hét volt, a barátnőm nem volt otthon egész héten, így sikerült a már leírt kalandokba keveredni "J"-vel, valamint egy kedves hölggyel is találkozni (tényleg, érdekelnek valakit a csajos sztorik is, vagy abból van elég? Kommentben válaszoljatok, ha jöjjön ilyesmi is) és sikerült még egy 15 perces kőkemény randit összehozni "M"-el.

"M" igazából egy like-ot nyomott a profilomra miután megnéztem az övét, és mivel tetszett, visszanyomtam egy likeot . Már nem tudom, hogy ő írt-e rám először, vagy pedig én rá, de a lényeg, hogy éppen hazafelé tartottam a melóból, így elég tárgyilagosak voltunk, küldött képeket magáról, mire én annyit válaszoltam, hogy szopasson meg most, írjon címet. Azonnal jött a cím és kérdezte, hogy mikorra érek oda. A GPS szerint 30 perc volt, pest határa, panelrengeteg. Simán leparkoltam a fél óra után a ház előtt, sokadik emeletre lifteztem fel, az ajtó pedig nyitva volt az egyik sarokban lévő lakásban. "M" egy szál faszban és bakancsban állt az ajtóban. A fasza hatalmas volt és ágaskodott, egy farokgyűrű volt rajta. A legutolsó ilyen farokgyűrűs kalandomnál elég kemény volt a partnerem és ahogy láttam, neki is óriási fasza volt. Bementem, kézfogás, kicsit megsimogattam a faszát, majd bekérdezkedtem a fürdőbe. Gyors pisi és kis mosadokás után meztelenül mentem ki, az ajtó előtt állt. Előrehajoltam, kicsit megnyalogattam a farkát, kőkemény volt és óriási. Előrementem a nappali-hálóba, az ágy nyitva volt és a sarokban a számítógépén pornó ment. Leült egy fotelbe, ledobott egy párnát maga elé és annyit mondott, hogy térdelj ide te kis kurva. Hát odatérdeltem és elkezdtem nyalogatni a faszát. Óriási volt neki, tényleg akkora, hogy azon gondolkodtam, hogy fogom a számba venni, de nem volt sok időm agyalni rajta, mert megfogta erővel a fejemet és letolta a farkát a számba ellentmondást nem tűrően. Elkezdtem öklendezve szopni, úgyhogy pár húzás után elengedett és hagyta, hogy kicsit a kezemmel verjem a farkát és próbáljam a végét szopni. Térdelve hátraültem a lábamra, amire azonnal felállt és elkezdte a faszát verni és tolni a számba, úgyhogy én átváltottam a golyóinak a nyalására és a farkának a nyalogatására. Nagyon élvezte, látszott, hogy jól elvan ezzel is, ha ő verheti magának és közben valaki térdel előtte és szolgálja. Végül én csúsztam rá a farkának a végére egy nyalás után és kezdtem el ütemesen szopni. Azonnal kapcsolt, elkezdte dugni a számat, gyorsan váltott.

Kicsit szoptam, majd úgy döntöttem, hogy kipróbálom az ágyat, úgyhogy kiköptem a faszát, hanyattfeküdtem az ágyon és lelógattam a fejem a széléről. Értette mit akarok, elém állt és elkezdte a farkával dugni a számat. Egyre jobban rámhajolt, amitől én is kicsit begerjedtem és menet közben felállt a faszom. Próbáltam a szája felé irányítani, de elég egyértelműen a tudomásomra adta, hogy nem fog leszopni, rántott viszont rajta néhányat. Mikor ezt abbahagyta, elkezdtem magamnak verni és közben tovább szopatott. Mindkettőnknek bejött a dolog, ő rántotta ki hamarabb a farkát, mert félő volt, hogy elélvez. Újra elétérdeltem, én mentem a fasza után és közben mivel nagyon be voltam gerjedve tovább vertem a faszomat. Eljött a pillanat amikor a szájával a faszomban élveztem el a padlóra. Szoptam tovább, miközben ő mindenféle büdös buzinak és kurvának lehordott, de baszta tovább a számat. Egyszer csak kihúzta és rákérdezte, hogy hová mehet, én pedig hírtelen a kezemet tartottam oda, úgyhogy a saját faszát verve élvezett a markomba.

Gyors fürdőszobalátogatás, kézmosás, öltözés és már ott sem voltam.

Bevallom elég sok szopás volt az elmúlt időszakban, most jólesne egy dugás, vagy valaki aki játszana a fenekemmel, egy kedves pár, úgyhogy most ilyen vonalon keresgélek meglátjuk, hogy alakul majd ez a vonal.

E-vel újra

Szóval újra ráírtam E-re, gondolom nem nagy meglepetés. Elég rövid beszélgetés volt:
- Megszopatnál újra?
- Meg én.
- Kb ugyanakkor érek rá.
- Írj ha itt vagy.

Ennek megfelelően már az ajtó előtt írtam rá. Félmeztelenül várt (felülről), nem nagyon volt dumcsi, míg vetkőztem annyit kérdezett, hogy minden oké-e, majd előrement a hálóba, letolta a gatyáját és elfeküdt hanyatt az ágyon. Közben én levetkőztem alsógatyára és mivel egyszemélyes ágya van, mellé térdeltem és így oldalról fértem hozzá a farkához. Nem szórakoztam, azonnal a számmal vettem kezelésbe, amit hangos nyögésekkel kísért és elkezdte simogatni a saját mellkasát, hasát. Mivel nem fértem túl jól hozzá, így inkább felmásztam az ágyra, a lábai közé feküdtem, hogy a szám pont a farka magasságában legyen. Elkezdtem nyalogatni a golyóit és a farkát oldalról szintén nyalogattam és harapdáltam. Ez láthatóan tetszett neki. Közben helyezkedtem és inkább feltérdeltem az ágyon és ahogy újra elkezdtem szopni, iszonyatosan megjött a kedvem ahhoz, hogy megdugjanak, fenekem az égben, számban egy farok, ideális lett volna egy másodikat is bevetni az akcióba. Erre nem volt lehetőség, úgyhogy kicsit átvettem a kezembe a farkát és rákérdeztem, hogy lenne-e kedve megdugni.

Egy kitatlált történetben a képzeletemben itt váltottunk volna egy finom análra, de E közölte, hogy nem szeret dugni, neki ahhoz érzelem kell, maradna a szopatásnál. Hát jó, kicsit csalódott voltam, de legalább egy jó szopásban ki akartam élni magam, úgyhogy szorgosan rábuktam a farkára és az egyik kezét a tarkómra húztam. Kőkemény volt a fasza, de szerencsére nem óriási, így gond és öklendezés nélkül tudta teljesen a torkomig tolni a farkát.Élveztem, hogy mélytorkozhattam egy kevésbé fájdalmas méretű sráccal, de nagyon hamar kihúzta és próbálta elszorítani, láttam, hogy megint nagyon hamar nagyon közel van az élvezéshez. Vártam kb egy percet amíg szorította a farkát én közben a combjait simogattam. Mikor elengedte a faszát, akkor újra ráhajoltam finoman, ő pedig feltette a vállaimra a lábát. Ezt nagyon szeretem, korábban már volt aki ugyanígy csinálta és én is ugyanígy teszem a csajom vállára a lábam, ha szájba akarom kúrni, úgyhogy tudtam, hogy mi következik. A lábai a vállamon, a két kezét a fejemre tette és kb 5 lökésből teleélvezte a számat.

Kicsit csalódott voltam, hogy ennyire hamar elment, meg is lepődtem kicsit rajta, annyira, hogy nem nyeltem le a spermáját, pedig reflexből le szoktam, ha a számba élveznek. Kiszívtam az utolsó cseppig, majd felálltam és az előre odakészített papírtörlőbe köptem a spermát. Kimentem kimosni a számat a fürdőbe, majd visszamentem hozzá és megkérdeztem, hogy szeretne-e egy második kört, van még egy órám, szívesen végigszopnám. Nem kért belőle, elkezdett öltözni, úgyhogy én is felöltöztem és elköszöntem.

Az autóban a parkolást 15 percnél állítottam le, ez megint elég rövid volt. Jó party E, mert lehet ráér, van helye, de nem igazán elégíti ki az igényeimet, nem elég kemény, nem hajlandó dugni és nem is bírja sokáig. Meglátjuk mit hoz a jövő.

Friss élmény

Kicsit összevissza ugrálunk az időben, de mivel elég friss az élmény, gondoltam megosztom. E pénteken írt rám a szokásos társkereső portálon egy viszonylag rövid üzit: "Érdekelne-e egy laza orál?". A hétvégén nem voltam netközelben, így csak hétfőn válaszoltam neki. kb a harmadik üzenetben már képeket cseréltünk és mivel bejött, így megbeszéltünk egy találkozót is.

A háza elé beszéltünk meg találkozót, 8. kerület, földszinti lakás. Kb 45 és 50 közötti jó karban lévő férfi nyitott ajtót, a helyszín alapján kicsit féltem, hogy rosszabb lesz, de pozitív csalódás volt. Nagyon pici lakás, gyakorlatilag azonnal a sötét hálóba irányított. Úgy ahogy voltam melóból hazafelé ingben leültem az ágyára, magam felé húztam a derekánál és lehúztam róla az alsót. A zsebében csörgött az óvszer, úgyhogy készült a találkozóra. A számba vettem a farkát, nagyon pozitív meglepetés volt az is, frissen mosott, és még szinte borosta mentes csupasz farok és borotvált golyók. Nagyon finom íze volt és a mérete is tetszett, nem mondanám túl nagynak, de vastagságra azért volt benne lehetőség. Az a típus, amit kényelmesen tudok szopni és még a fenekemben is könnyen el tudom képzelni.

Előre szólt, hogy nagyon televan, úgyhogy sejtettem, hogy a fenekem most kimarad. Az ágyon ülve kezdtem kicsit szopni, aztán leültem a földre és a hátam az ágynak támaszottam. Szeretem ezt a pózt, pont fejmagasságba kerül a farok és ha úgy alakul, csak hátra kell döntenem a fejem az ágyra és jól meg tudják dugni a számat. Most erre nem került sor, viszont viszonylag hamar felállt a farka és magától ráfogott a fejemre és elkezdte eleinte irányítani a szopás sebességét, majd egy idő után elkezdte dugni a számat, miközben nekem csak tartanom kellett a fejemet. Néha kihúzta a faszát és elkezdtett matatni az ingem alatt, úgyhogy megkérdeztem, hogy esetleg levetkőzzek-e. Az igenre, már elkezdte húzni rólam az inget, de nem ment egyszerűen a földön ülve, úgyhogy kicsit bénáztunk, miközben szoptam. Mikor kihámozott a ruhámból, elkezdte a mellkasomat fogdosni szopás közben, simogatta és gyúrogatta a mellbimbómat, nagyon tetszett a dolog. Láttam, hogy csukva van-a szeme, nagyon élvezte ahogy ütemesen szopom. Egyszercsak kirántotta a farkát és folyamatosan lihegett, láttam, hogy mindjárt elélvez. Szóltam neki, hogy ilyen gyorsan még nem mehet el, várjon, úgyhogy elkezdtem nyalogatni a mellbimbóját. A farkát közben a mellkasomhoz dörzsölte és nyögött, majd egyszer csak egyik pillanatról a másikra a hasamra élvezett, mialatt én a mellbimbóját harapdáltam.

Elhúzódott, látszott rajta, hogy nem érzi komfortosnak, hogy kb 5 perc alatt elment, de nyugtattam, hogy minden oké. Kicsit rábutam a farkára és lenyaltam róla a spermát. Finom édes volt, de elhúzódott és kiment megtörölközni, plusz adott nekem is papírtörlőt, hogy letisztítsam magam, mert ott álltam farmerban és csorgot rajtam a spermája. Próbáltam rábírni, hogy még adja kicsit a számba, mert nekem ez nagyon kevés volt, de azt mondta, hogy ilyenkor nem szereti, úgyhogy megtörölköztem, felöltöztem, megbeszéltük, hogy még találkozunk, aztán eljöttem.

Az egész látogatás nem volt több 10-15 percnél. Mivel tegnap volt nem tudom, hogy találkozunk-e még. Finom volt a farka és a mérete is ideális ahhoz, hogy megdugjon, de elég hamar elment, nem tudom, hogy menne-e még neki. Ráírok szerintem, hogy próbáljuk meg újra.

F a brutális

A szitu az, hogy Z-vel sokat találkoztam, de ki akartam próbálni másokat is mellette. F-be szintén a társkereső portálon futottam bele. Azt írta, hogy engedelmesebb fiúkat vár, akik szeretik a keményebb szexet, úgyhogy viszonylag gyorsan lebeszéltünk egy találkozót.

A belvárosban egy utcasarkon futottunk össze ami 2 percre volt a lakásától. 60 körüli fickó volt, kicsit az a mogorva öregember típus. Nem voltam igazán oda érte, de úgy voltam vele, hogy ha már itt vagyok, akkor legalább egy gyors szopásra rámegyek. Felmentünk az első emeletre, régi nagyon lepukkant bérlakás, egyetlen fotel egy szekrény amire ránézve teljesen tele női ruhákkal, valamint egy matrac a földön. Hoppá, itt realizáltam, hogy F valószínűleg elég gyakorlott, külön helye van a szexre. Megkérdezte, hogy kérek-e popperst vagy vodkát (mindkettőre nemet mondtam), majd mondta, hogy vetkőzzek le és rakjam a ruhámat a sarokba (ekkor láttam, hogy a sötétben van itt is egy kanapé). Mikor visszafordultam, láttam, hogy ő is vetkőzik éppen. Macis típus volt, kemény hassal, sok szőrrel és egy nem túl hosszú de olyan vastag farokkal, amit én még nem láttam addig (fiú öltözőben sem). boxerre vetkőztem, odahívott magához és letérdeltetett.

Tényleg olyan vastag farka volt, hogy nem tudtam mit fogok vele kezdeni, úgyhogy elkezdtem kicsit nyalogatni. Ekkor láttam, hogy felhúzott egy műanyag farokgyűrűt. Én még sosem próbáltam ilyet, de tudtam, hogy erősen meghosszabbítja az erekciót. Finoman nyalogatni kezdtem a farkát, ahogy azt korábban z-nél már megszoktam, hogy imádta, de ő inkább felhúzta a farkát, megmarkolta az arcom a szemembe nézett és rámparancsolt, hogy kapjam be a golyóit és kezdjem azt szopni és nehogy fogazni merjek. kicsit lejjebb csúsztam hát, elkezdtem a számba préselni a hatalmas golyóit és közben éreztem, hogy elkezdte verni a faszát. Ezalatt megmarkolta a fejemet és úgy ráhúzta a golyóira, hogy köpni nyelni nem tudtam, próbáltam elhúzódni, de nem engedett, folyamatosan mondta, hogy nyaljak és közben a farkát verte, úgyhogy tettem a dolgom és küzdöttem.

Pár perc után elengedte a fejem, kiköptem a golyóit. Ügyes vagy Tomika - mondta és leült a fotelba, majd odahívott magához. Széttette a lábát a fotel karfájára és mondta, hogy akkor most nyaljak. Én letérdeltem és elkezdtem a farkát nyalogatni. Megállított, megmarkolta az arcom és a szemembe nézett: Azt mondtam nyaljál Tomika. Néztem rá meglepetten, majd fogta a fejemet és letolta a seggéhez. ekkor tudatosult bennem, hogy mit is szeretne. Életemben nem nyaltam férfi seggét, a szeretőimét is csak ujjaztam, a feleségem pedig egyáltalán nem kívánta az anált, úgyhogy ez új volt. Újra, még erélyesebben rám szólt, hogy kezdjek el nyalni, úgyhogy fogtam magam és elkezdtem óvatosan nyalogatni a seggét. Elkezdett hangosan nyögni és közben verte a faszát, majd újra szólt, hogy jobban nyaljak, úgyhogy elkezdtem jobban belenyalni a seggébe, nagyobb területen nyalogattam és közben a golyóit simogattam a kezemmel. Láthatóan tetszett neki, mert felült, bal kezébe fogta a faszát, jobba megfogta a fejemet és azt mondta, hogy most pedig szopni fogok. Igazából ezért jöttem, úgyhogy ez túlzottan nem lepett meg, viszont az igen, hogy a nem túl hosszú farka ugyan tovább nem nőtt, de tovább szélesedett, kb akkorára mint egy kólásdoboz. Ő egy pillanatot sem várva elkezdte a számba préselni, ami elsőre nem ment, mert nem tudtam akkorára nyitni a számat, hogy ne érjenek hozzá a fogaim. Kihúzta, megint megfogta a fejem és azt mondta, hogy ha nem nyitom ki rendesen a számat, meg fogom bánni. Mikor újra betolta és közben a kezével húzta rá a számat, próbáltam akkorára nyitni amekkorára csak tudtam és sikerült bevenni. Elkezdtem volna ütemesen szopni, de látszott, hogy itt nekem nem nagyon kell gondolkodnom, fogta a fejem, kihúzta a faszát és újra tolta befelé. Folyamatosan ő mozgatott és közben mondogatta, hogy ne fogazzak és, hogy milyen szépen szop a Tomika. Gyorsított egy darabig, majd kihúzta a faszát és megint a számba adta a golyóit és utána nyalatta a seggét, majd újra rámarkolt a fejemre és szopatott. Ez így ment egy darabig, folyamatosan váltogatta a három pózt és egyre inkább bepörgött.

Eljött egy pillanat amikor a szopatásnál annyira mélyre tolta, hogy elkezdtem tényleg öklendezni és küzdeni a hányingerrel, úgyhogy hagyta, hogy kivegyem a számból a farkát és elengedett. Feltérdeltem és pihegtem kicsit, ő odaállt elém, hogy ugye minden oké, folytathatjuk. Mondtam, hogy kicsit durva, így nekem. Ő mondta, hogy akkor menjünk át a matracra. Kb egy lépésre volt, úgyhogy odamentem, lefeküdtem az oldalamra, gondoltam, hogy mellém fekszik és kényelmesen tudom majd szopni. Ehelyett elém térdelt és újra elmondta, hogy nehogy fogazni merjek. Csak odalógatta a farkát a szám elé, aminek én megörültem, hogy kicsit nyugodtabban kényeztethetem, úgyhogy elkezdtem szopni szép finoman a farkát. Ő fogta és rámarkolt a fenekemre elkezdte keményen gyúrogatni, és miközben én a farkát szoptam ő a fenekemet markolászta. Egyszer csak belenyúlt a gatyámba, szinte letépte és beletolta egy ujját a fenekembe. Kicsit felszisszentem, mire rám szólt, hogy szopjak tovább. Elkezdte ujjazni a fenekemet, ki be járt benne az ujja, majd ezzel párhuzamosan elkezdte a számat is ő dugni. A fasza továbbra is akkora volt, hogy féltem, hogy kiakad az állkapcsom. Kihúztam egy pillanatra a farkát megint, erre ő bedugott még egy ujját amire én felszisszentem. A fenekem erősen szűk volt és Z nem túl sokszor járt benne, úgyhogy elég szokatlan volt az érzés. Rám nézett és azt mondta, hogy Tomika én meg foglak baszni téged. Elkezdte lehúzni a gatyám, mire én elhúztam a fenekem és mondtam neki, hogy most nincs időm erre, máskor szívesen, de most tényleg nem ezért jöttem, nem ebben maradtunk.

Erre kicsit lehiggadt, mondta, hogy nagyon szép fenekem van, imádná megdugni, úgyhogy legalább hagy simogassa kicsit és mondta, hogy azért reméli leszopom. Válasz helyett ráhajoltam a farkára és elkezdtem nyalogatni. Viszonylag hamar a számba dugta megint és viszonylag hamar odáig jutottunk, hogy a fejemet szorítva kőkeményen kúrja a számat, amiben én öklendezek és nem nagyon tudok belőle szabadulni. Természetesen addigra a másik keze is a gatyámban volt és a fenekemet ujjazta, masszírozta. Szerintem tényleg azt hitte, hogy meg fog baszni, de én tudtam, hogy ez nem lesz meg most... Megint rám jött egyszer csak az öklendezhetnék, amire elengedett, én hanyatt feküdtem a matracon az addigi oldalt fekvésből. Erre fogta és ráhasalt a számra és elkezdte irgalmatlanul baszni (tényleg nem tudok erre jobb szót) a számat és folyamatosan hörögte, hogy szopjad Tomika, jó fiú, szopjad Tomika. Valójában csak nyitva tartottam a számat és próbáltam levegőt kapni tőle, mozdulni sem bírtam, a hátamon feküdtem, ő meg az arcomon hasalt oldalról és baszta a számat, mint valami legolcsóbb kurvának. Egyik pillanatról a másikra élvezett el hörögve, természetesen minden előjel és figyelmeztetés nélkül tolta az egészet a torkomig és lőtte be a sűrű ondóját a számba, miközben hangosan üvöltött. Gond nélkül nyeltem, lefordult rólam és hanyatt dőlt. Én feltápászkodtam, felhúztam a gatyámat ami addigra félig lent volt rólam és kimentem a fürdőbe kiöblíteni a számat, lemosni az izzadtságát magamról.

Mikor visszamentem elkezdtem szó nélkül öltözni, ő kb ekkor tért magához, lehúzta a gumigyűrűt a faszáról, majd odajött hozzám és a vállaimra tette a kezét és a szemembe nézett. Elmondta, hogy nagyon jól szoptam, szeretné, ha még jönnék és szeretne meg is dugni. Mondtam neki, hogy szerintem nagyon nagy a farka és eléggé szűk vagyok hozzá. Mondta, hogy ne aggódjak, érezte, de mivel neki nagy, ezért be tudja tenni lankadtan és majd bennem keményedik meg és nem fog fájni, higgyek neki. Hát, nem győzött meg. Mondta, hogy ha akarom, be is öltözhetek, odavitt a szekrényhez a sarokban, tele volt női ruhákkal, paróka, harisnya, cipők, szoknyák, blúzok. Én már nagyon menni akartam, úgyhogy megígértem, hogy majd beszélünk. Kifelé le akart smárolni, de egy puszi lett belőle, aztán leléptem.

A lépcsőházból szinte menekültem, majd a sarkon kicsit megálltam pihenni és próbáltam összerakni, hogy mi is történt. Én egy szolidabb szex miatt jöttem F-hez, aki viszont gyakorlatilag porig alázott, úgy használt mint egy játékbabát, csak a saját érdekeit nézte, szó szerint használt, mint egy tárgyat kénye-kedvére. A durva az volt, hogy valahol mégis izgatott az egész, állt a farkam az egésznek a gondolatától és már kicsit bántam, hogy nem hagytam, hogy megbasszon.
Szerintem a passzívak nagy többsége így van ezzel. Én is ugyanígy érzek. Egyébként most, hogy visszaolvastam, szinte csak passzívak, unik írogatnak ide, hol vannak vajon az igazi kemény aktívak?

Gyors

Z-hez sokat jártam vissza, kicsit már össze is folynak az alkalmak. Arra tisztán emlékszem, hogy nagyon az elején volt a következő eset, simán lehet, hogy a harmadik lehetett. Még nagyon próbálgattam ezt az egészet (nem mintha mostanára oltári nagy profi lennék) és másoknak is írogattam, de végül megint Z-vel beszéltem le egy meló előtti randit. Pénteken beszéltük meg, hogy hétfőn nála kezdek és leszopom újra. Általában elég határozottan kommunikáltunk, azóta sem szeretem, ha valaki "mizu, ismerkednél?" kezdetű levelekkel keres meg. Egy aktív férfi legyen határozott, mondja meg mit akar. Szóval bejelentkeztem hozzá egy szopásra hétfő reggelre. Vasárnap este emlékszem még dobtam rá egy üzit, hogy akkor én tuti megyek, készüljön úgy és ha lehet ne verje ki. Aznap este már nem válaszolt és hétfőn reggel indulás előtt sem volt tőle üzenet, de mivel korábban megbeszéltük, úgy döntöttem, hogy megyek.

Odaértem, becsengettem, bementem a lépcsőházba, ajtót nyitott és nagyon meglepődött képet vágott. Kiderült, hogy teljesen elfelejtette és éppen már dolgozott (otthonról dolgozott, ezért is volt ideális egyébként, bármikor lehetett menni hozzá és mindig volt hely a randihoz nyes ) és mondta, hogy egy üzletfelét várja 8:30-ra megbeszélni valamit, úgyhogy sorry. Ránéztem az órára, 8:23 volt. Egyszerűen kellett a farok a számba, nagyon rá voltam már pörögve, nem tudtam volna úgy elmenni, hogy nem kapom meg. Mondta, hogy sorry menjek, ez most nem lesz jó, én annyit mondtam, hogy elég lesz az idő.

Kiléptem a cipőmből és úgy ahogy voltam ingben és nadrágban elkezdtem tolni a nappali felé és közben már bontottam ki a nadrágját. A kanapéra döntöttem és azzal a mozdulattal húztam le róla a nadrágot és az alsót egyben. Ezúttal nem finomkodtam, hanem azonnal elkezdtem a még lankadt farkát szopni, ami körülbelül a második
bólintásomra kőkeményre váltott és onnantól nem volt megállás. Bevetettem a kezemet is és elkezdtem ütemesen erősen szívni a farkát, miközben a kezemmel rámarkolva vertem a szopás mellett és a másik kezemmel a golyóit simogattam. Körülbelül egy perc sem telt el és egy hatalmas nyögés keretében élvezett a számba.

Tudtam, hogy nincs sok időm, úgyhogy otthagytam, fürdő, gyors tisztálkodás és már vettem is a cipőmet amikor megcsörrent a kaputelefon. Ő még a kanapén éledezett, onnan szaladt a telefonhoz és öltözött egyszerre. Kifelé menet szembejött az üzletfele, aki valószínűleg nem is sejtette, hogy Z nem úgy készült fel a találkozóra, ahogy kellett volna.

A kapuban ránéztem az órámra: 8:31

A második

Ha visszagondolok, az első alkalom után sok minden maradt bennem. Egy csomó kérdés az identitásommal kapcsolatban (amit viszonylag hamar lerendeztem, lévén, hogy több csajt is pörgettem akkoriban), másrészt némi szégyenérzetet is éreztem. Ennek ellenére sokszor maszturbáltam az elsőre visszagondolva és mellette elég sok meleg-pornót is néztem. Nagyon izgatott a tudat, hogy én voltam a passzív fél, használva voltam és valaki a másik oldalon nagyon élvezte. Z-vel kapcsolatban maradtunk, 1-2 üzenetet váltottunk a portálon keresztül, úgyhogy megkérdeztem, hogy mit kellett volna másképp csinálnom és kiderült, hogy a fogaimat kicsit túls okat használtam. tipikus kezdő hiba.

A második alkalmat egy reggelre egyeztettük le munka előttre. Megint én mentem hozzá, jó korán. Én keltettem, boxerben és álmos szemekkel fogadott, majd element pisilni és mondta, hogy helyezzem kényelembe magam addig. Hát, nekem sem kellett több, letérdeltem a szoba közepére és ott vártam (mai fejjel mondjuk utánamentem volna a fürdőbe wink ). Mikor visszajött, csak odalépett elém és várta, hogy mi fog történni. Én a boxerén keresztül elkezdtem nyalni a farkát ami akkor még teljesen puha volt, de ahogy nyálaztam össze a boxert, úgy keményedett. Egy idő után már rá tudtam fogni a számmal az oldalára, majd a végét is bekaptam a nadrágján keresztül. Nem tudom már, hogy ő vette le a boxert, vagy én húztam le róla (szerintem az utóbbi), de mire lekerült,már kőkeményen állt a farka.

Elkezdtem vele cicázni, elöször csak a kinyújtott nyelvemmel végignyaltam a farkát, majd ezt ismételtem többször, amitől éreztem, hogy teljesen kész van és próbálta a számba tenni, de én benne voltam a játékban, úgyhogy csak a makkjának a hegyét nyalogattam a nyelvemmel, majd egy kicsit később is csak a makkját vettem a számba. Ettől nagyon kész volt, hörgött, szenvvedett, csípőretett kézzel próbálta a farkát beljebb tolni a számba, de egy darabig még nem hagytam neki, majd egyszer csak úgy döntöttem, hogy megkegyelmezek és a jobb kezét a tarkómra tettem. Ezt a célzást azonnal megértette, elkezdte dugni a számat, miközben én ütemesen szoptam, de oda kellett figyelnem, mert olyan mélyre tolta a farkát, hogy néha már öklendeznem kellett tőle. Kb egy perc után ráfogott a másik kezével is a tarkómra és kérdés és figyelmeztetés nélkül a számba élvezett. Az utolsó cseppig tisztára szívtam amit a számba engedett, majd lenyeltem az egészet és tovább nyalogattam a farkát. Hamar lelankadt neki és elment a fürdő megmosakodni, mire visszaért én már cipőben voltam és mindenféle beszélgetés nélkül elköszöntem, hiszen megkaptam amiért jöttem.

Furcsa volt aznap így menni dolgozni, hogy reggel a számba élveztek, de legalább 2x kivertem csak délelőtt erre gondolva.
Valakinek van tapasztalata esetleg a szerdai nappali swinger bulikrol a paradiseban? Mennyien szoktak lenni, ilyesmi erdekelne.
Érdekes tapasztalat elsőre. Passzívként nekem mindig alárendelt érzésem van szopás közben, amit imádok és ha egy igazi bikával hoz össze a sors aki a másik oldalt szereti, akkor nagyon jó tud lenni smile

A legelső

Az első alkalomra tisztán emlékszem. Régóta jártam már meleg társkeresőre és viszonylag sokat fantáziáltam a dologról. A feleségemmel épp szarban voltunk, szex nem volt egy ideje, ő elutazott a hétvégére a szüleihez, így teljesen szabad voltam. Szokás szerint pörgettem a biszex társkeresőt, míg valami pornó ment a háttérben a tévén és belikeoltam egy két szép farkat. Az egyik pillanatban felvillant a chat, az egyik like címzettje írt rám kb annyit, hogy: szopnál? és rámküldött még néhány képet. Megdobbant a szívem, elkezdett pörögni az adrenalin a véremben. Megnéztem az adatlapját, 42 éves volt, kb 176 magas és a képek alapján vékonyabb srác. Visszaírtam neki a szokásos kérdéseket, hogy helye van-e illetve mikor jó neki. Korábban mással is jutottam már idáig, de általában itt szakadt meg a dolog. Kb két másodpercen belül írt és kiderült, hogy 5 buszmegállónyira van és nagyon várna azonnal.

Hát bevallom, kicsit megállt bennem az ütő, mással amikor idáig jutottam vagy kiléptem azonnal vagy valami kamut válaszoltam, de most valamiért úgy döntöttem, hogy ez a jó alkalom, hogy túlessek a dolgon. Megírtam neki, hogy indulok, ha ad címet és elérhetőséget. A válasz azonnal érkezett, telefonszám, pontos cím, kapucsengő. Fogtam magam és úgy ahogy voltam becsuktam a laptopot és elindultam.

A buszon szerintem teljesen önkívületi állapotban voltam és amikor leszálltam konstatáltam, hogy az ajtaja előtt áll meg a busz. Budapest leglepukkantabb kerülete, igazi gettó és én azért jöttem, hogy leszopjak valakit. Nice. A kezem remegett, a szivem a torkomban dobogott, amikor felhívtam, hogy itt vagyok. Bementem, földszinti kecó. Kézfogással fogadott, mondta a nevét (hívjuk innentől Z-nek), bevezetett a nappaliba. Leültem az egyik kanapéra, ő egy másikra velem kb szembe, majd megkérdezte, hogy "és akkor te szoktál lány lenni a kapcsolataidban?" na több se kellett nekem, én nem akartam semmit beszélgetni, úgyhogy annyit mondtam, hogy igen és fogtam magam és letérdeltem és elkezdtem lehúzni a boxerét.

Ekkor találkoztam életemben először más férfi farkával 3 centire a fejemtől. Kicsit vertem a kezemmel tök ügyetlenül, majd elkezdtem nyalogatni. Tényleg nem tudtam, hogy mit csinálok, kicsit fura volt, a farkának viszont jó íze volt, és finoman simogatta a fejem, úgyhogy a bíztatásnak megfelelően először csak a végét vettem a számba, majd egyre jobban betoltam és ütemesen szopni kezdtem. Párszor rám kellett szólnia, hogy ne fogazzak, de ettől eltekintve kb 5 perc ütemes szopás után hörögve annyit mondott, hogy mindjárt elmegy és hová mehet, mire én gondolkodás nélkül magasabb ütemre váltottam a szopással, úgyhogy azonnal a számba élvezett. Ragadt és szokatlan volt, de kiszoptam az utolsó cseppig belőle, majd kitámolyogtam a fürdőbe kiöblíteni a szám és mire ő felhúzta a gatyáját már az ajtóban álltam, hogy engedjen ki. Annyit mondott: bármikor jöhetek újra.

Én önkívületi állapotban mentem haza és teljesen kivoltam, hogy mit tettem. De mint sejthető visszamentem kacsint
Szerintem keress valakit akit leszophatsz. En is hasonloan voltam, amig el nem mentem addig kivantam, utana nem. Aztan egyszer raugrottam egy “azonnalra keresek” jellegu hirdetesre, odamentem es kerdes sem volt, hogy a szamba engedtem elmenni. Mivel te nem elvezel el, vegig kivanni fogod iszonyatosan. En nem bantam meg es havi-kethavi rendszeresseggel tovabbra is csinalom.
Sziasztok,

Egy fiatal tapasztalatlanabb lányt szeretnék meglepni egy vibrátorral, ez lenne neki az első. Van esetleg ötletetek, hogy milyennel érdemes kezdeni?
Tud valaki szombat esti textilmentes szaunát?
Abszolut egyetértek veled. Szerintem bi akkor valaki, ha férfiakkal és nőkkel is ugyanúgy élvezi a szexet. Magamról tudom, hogy nőkkel is iszonyatosan szeretek együtt lenni és ilyenkor abszolut az aktív részt szeretem, de azt is imádom, ha férfiakkal lehetek együtt néha. Az elején féltem tőle, hogy meleg vagyok emiatt, de rájöttem, hogy csak nyitott.

A mai napig emlékszem arra a délutánra, amikor először találkoztam férfivel, halálosan izgultam, remegett a lábam amikor a kapucsengőt megnyomtam, de egyértelműen ki akartam próbálni és nem bántam meg. Még amikor elétérdeltem, izgultam, aztán onnantól ment magától a dolog és nagyon élveztem az egészet és azóta szerencsére sikerült több sráccal is összefutnom és szinte kivétel nélkül mindegyik helyzet bejött.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 36 hozzászólás, Listázva: 1-36

hahutomi

Regisztrálás ideje: 2012. október 30.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!