Kikacsintások a másik oldalra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Kicsapongásaim története
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#23   2024. 03. 20. szerda 15:56
hahutomi hahutomi

2024/1

Fú, jó rég írtam ide, de páran az elmúlt időszakban kerestek, hogy ha lesz új kaland mindenképpen írjam meg, úgyhogy most itt az alkalom, hogy visszatérjek, mert visszatértem. Elég sok idő eltelt amúgy, idén nem volt még semmilyen kicsapongásom, de már pár napja nézegettem a társkeresőt, ma reggel viszont írt egy új srác akivel még sosem találkoztam.
Elég direkt üzenettel kezdett: Hello, keresek valakit, aki imád szopni.
Hát, hello, ez én vagyok, pont volt időm meló előtt, útba tudtam ejteni, úgyhogy meglátogattam. Pesti régi gangos bérház, legfelső emelet, lift az udvarban. Az ajtóban várt, a képe alapján nem is sejtettem, de másfél fejjel magasabb volt nálam. Azt láttam, hogy XL-es méretet jelölt meg, de nem sejtettem, hogy ilyen magas is lesz. Beinvitált, megkérdezte, hogy mit kérek inni, majd mivel nem kértem semmit, előrement a nappali/hálóba. Levettem a cipőmet és a pulcsimat, pólóban, farmerben követtem. A szobában egy kanapé elé húzott egy fotelt már korábban és letolta a gatyáját, leült a fotelba. Elsőre kicsit kényelmetlennek tartottam a pózt, hogy elé térdeljek, hiszen alig volt hely, de mindjárt megértitek ti is, hogy miért így szervezte. Szóval letérdeltem a fotel elé, a hátam mögött a kanapé, nem volt túl sok helyem, majd kézzel kezdtem el ismerkedni a farkával. Elsőre annyi látszott, hogy nagyon ápolt, körülmetélt szép farka volt, hamar rábuktam a makkjára és finom puszikkal kezdtem, majd elkezdtem csókolgatni, nyalogatni az farkát és kicsit játszottam a golyóival. Elkezdett keményedni, itt jött a meglepetés, ugyanis akkora lett a farka, hogy a két kezemmel egymás fölött meg tudtam fogni és a makkja még kilógott, hogy legyen mit a számba vennem. Szóval eddigi életem legméretesebb szerszámával találkoztam, úgyhogy elég hamar elkezdett beindulni a fantáziám és keményedni a farkam valamint viszketni a fenekem. Mondtam is neki, hogy szép nagy méretekkel van ellátva, jót mosolygott a szakálla alatt és finoman tanítani kezdett, hogy mit szeret. Megmutatta, hogy hová tegyem a kezem a farka közepe táján és milyen sebességgel verjem, illetve mennyire erősen fogjam, mit szeret. Közben a nyelvemmel már játszottam a makkjával, majd miután beálltam a számára megfelelő ütemre, a fejemet is a megfelelőt mélységbe tolta és a makkja alatti bőrig tette be a számba, ott kezdett el finoman mozogni és hatalmasakat nyögni. Szeretem, ha irányítanak, tanítanak, új dolgot tanulhatok, úgyhogy nagyon engedelmes voltam és tartottam magam a kijelölt úthoz, de azért ő is figyelt rá, hogy ha ritmust erősséget vagy helyet tévesztettem, finoman visszaterelt a megfelelő irányba. Én kicsit kényelmetlenül térdeltem már, úgyhogy térdelésből váltottam törökülésbe a fotelja előtt, viszont közelebb húzta fotelt egy pár centivel és pont beékelődtem a fotel és az ágy közé, úgyhogy azonnal megértettem a helyválasztás lényegét. Hátra egy centit sem tudtam mozdulni, a fejem pedig az ölével volt egy magasságban, nem tudtam innen sehová mozdulni, úgyhogy mosolyogtam egyet és újra rábuktam.

Legalább 5 percig szoptam ütemesen, ugyanabban a ritmusban, ő nagyon-nagyon élvezte és nagyon hálásan nyögött, majd én húztam rá a kezét a fejemre, hogy akkor irányítson teljesen. Vette a lapot, két oldalról fogta meg a fejemet, ami elsőre fura volt, mert általában mindenki tarkóra tett kézzel szopat, viszont ezzel befogta a fülemet, a szememet is kitakarta oldalról és csak a farkát láttam magam előtt, minden más eltűnt a látómezőmből, illetve semmit nem hallottam, megszűnt a külvilág. Egyre gyorsított, de még legalább 5 percig tartott ebben a teljes extázisban, ahol minden megszűnt a farkán kívül, majd beleélvezett a számba. Brutális élmény volt, szopattak már meg keményen, tolták torokra, de ez nem az volt, nem öklendeztem, nem fáradtam el, egyszerűen megszűnt minden a faszán kívül. Engedelmesen nyeltem, de nem engedtem ki a farkát teljesen, puszilgattam, szopogattam, miközben lankadt lefelé. Ő vette ki, még pár utolsó cseppet kifejt belőle és mondta, hogy sajnálja, hogy ilyen gyorsan elment (nekem az egyik leghosszabb szopásom volt... eddig). Én a nyelvemet nyújtottam az utolsó cseppekért, odaadta, lenyaltam és kicsit kiszívtam belőle.

A legtöbb férfi ilyenkor dől hátra, ő is kicsit hátradőlt, én szeretek ilyenkor még játszani a farkakkal amíg teljesen le nem lankad, hát itt pont az ellenkezője történt. Ahogy kiszívtam az utolsó cseppeket, elkezdtem érezni, hogy tódul vissza a vér a farkába és szép lassan kezd újra keményedni. Mondta, hogy nem fog tudni újra elmenni, de nem tudtam mozdulni, mert be voltam szorítva a fotel és a kanapé közé, szóval szép finom búcsúcsókokat próbáltam adni a faszának, viszont ő újra vissza-visszatette a számba minden próbálkozásomkor. Nem mondom, hogy ellenemre volt, tényleg hatalmas farka volt, jóillatú, ápolt, úgyhogy gondoltam kicsit még játszok vele, ő meg szerintem úgy gondolta, hogy kicsit még játszik velem. Hamar felkeményedett újra, teljesen, szinte alig kellett dolgoznom érte és ott volt megint az óriási szerszáma. A játék keretében megnéztem, hogy meddig tudom benyelni, kb a feléig jutottam és már öklendeztem tőle, esélyem sem volt teljesen benyelni, viszont ettől nagyon felizgult, előrehajolt, ráfogott a fejemre belehúzta az ölébe teljesen és kőkeményen elkezdte dugni a számat a saját tempójában, miközben magához húzott és a farka mindent kitakart. Én ráfogtam a seggére és bíztattam, totál extázisban voltam tőle, teljesen megőrjített. Majd hátradőlt és újra pihent egy kicsit, én kicsit a kezemmel rádolgoztam, ő újra elmondta, hogy nem fog tudni elmenni még egyszer, majd újra előre dőlt, ráhúzta a fejem és ütemesen dugta a számat a saját tempójában. Legalább 3-4 ilyen kört nyomtunk le, mire totálisan elfáradt és kőkemény lüktető álló farokkal mondta, hogy nem fog menni sorry. Hátrébb húzta a széket, totál felizgulva álló farokkal álltam fel, letoltam a gatyám és beleültem az ölébe szó nélkül és odadörgöltem a fenekem mint valami ribanc. Nagyon tetszett neki, de itt szólt, hogy ő első alkalommal biztos nem dug (aminek utólag örülök is, mert akkora farka volt, hogy nem tudnék most ülve gépelni az biztos. Úgyhogy totál felspanolva mondtam, hogy akkor én lassan lelépek, megbeszéltük, hogy 100%, hogy még találkozunk, mert mindkettőnknek nagyon bejött a közös találkozó (bár azt még nem tudja, hogy én biztosan akarok vele mást is szopáson kívül).

Az előszobában még leültem pihegve felvenni a cipőmet, oda is utánamjött, búcsúzóul a még kőkemény faszát a számba tolta és legalább két percig ütemesen szopatott, látszott, hogy nagyon szeretne még egyszer elmenni, de nem ment neki. Azóta üzentem neki, hogy hazafelé is be tudok ugrani egy repetára, ha összejön, megírom wink
1 hozzászólás, utolsó: Paris (2024. 03. 20. szerda 23:16)
2024. 03. 20. szerda 23:16
Hm, a tarkó helyett a füleken... Kb mint a régi német mondás a nagyratörő BMW-t vezet míg aki már valóban ott van az Mercédeszt.
 
#22   2021. 09. 15. szerda 16:39
hahutomi hahutomi

T úr újra

Nos, T úr újra előkerült. Biztos emlékeztek rá, ő volt az, aki egy elég vállalhatatlan lakásban szopatott meg és nagyon szeretett smárolni. Ha nincs meg a sztori, pörgessetek vissza nyugodtan. Spoiler: Továbbra is imád smárolni nyes

Ezúttal a melóhelyén találkoztunk. Biztosan iszonyat nagy para lenne, ha kiderülne, hogy hol, így legyen annyi elég, hogy nem túl standard helyen. Elég régóta hívogatott ide mire beadtam a derekam, mázlija volt, pont olyankor kapott el chaten amikor iszonyatosan kanos voltam és megígért mindent. Mindent is. Hogy majd ő így meg úgy megcsinál. Erre csak annyit írtam neki, hogy készüljön fel, mert a torkára fogok élvezni.

A melóhelye előtt várt. A recepciósnak még lazán köszöntünk az első két kollégája után már kicsit izzadtam, hogy mire vállalkoztam. Bekísért az egyik szobába, kulcsra zárta az ajtót. Megfordult és még fel sem ocsudtam, már a nyelvét ledugta a torkomig. Kétkézzel szorította a fejemet kétoldalról annyira smárolt. Mint egy kiéhezett tinédzser diszkó után. Vadul és erőszakosan smárolt, de bejött, hagytam magam, elkezdtem kicsit simogatni a nadrágját, kőkemény volt. Kibújtam a szorításából, hátat fordítottam és hagytam, hogy a nyakamat nyalja, miközben a fenekem a farkának nyomtam. Oldalra húzta a fejem és smárolt tovább, közben a másik kezével felváltva simogatta a farkamat és szorongatta a fenekemet. Eléggé felhúzott. Pillanatok alatt dobáltam le a pólómat, a nacimat pedig ő gombolta ki hátulról és tolta le a térdemig. Feltérdeltetett egy székre és előre döntött az asztalra. Elkezdte vadul nyalni a fenekemet, ami addigra már nagyon be volt indulva, úgyhogy én is toltam rá a fejére. Kérdezte, hogy ujjazhat-e, de nem is értettem a kérdést, mert addigra két ujja bennem volt és vadul toltam magam rá a kezére. Kértem, hogy húzzon gumit, de nem volt nála (a pancser), úgyhogy mondtam neki, hogy itt nem lesz dugás, csak leszopom. Elé térdeltem. A farka kőkemény volt és kb 3 bólintás után már húzta rá a fejem és nyögte, hogy elmegy. Nem ellenkeztem, hagytam, hogy a számba spricceljen. Kicsit ott tartotta, majd elengedte a fejem és én lenyeltem.

Azonnal smárolni kezdett és nyalta a számat, de lenyomtam a fejét. Tudta a dolgát, letérdelt szépen, én felültem az asztal szélére és a kezemmel irányítottam a száját. Tövig húztam a farkamra többször is. Jó sokáig bírtam, de nem változtattam a pózon, így spricceltem a szájába.
Gyors tisztálkodás után egy viszontlátásrával köszöntem el a portástól és T úr megfogadta, hogy legközelebb hoz gumit.
1 hozzászólás, utolsó: Paris (2024. 03. 04. hétfő 23:17)
 
#21   2021. 08. 08. vasárnap 12:30
hahutomi hahutomi

Szabad a gazda

Kedd-szerda este ráérek (08.09.-08.10.), gondoltam bedobom ide. Ha valakivel összejön, meg is írom majd részletesen wink

Egyeztetés privátban, hely kell. Fiúk-fiúpárok-fiúlánypárok, szóval kb mindenevő vagyok.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#20   2021. 07. 20. kedd 11:19
hahutomi hahutomi

Odavissza Cs-vel

Cs-vel a szokásos társkeresőn ismerkedtem meg, nem írtunk eddig egymásra, viszont sikerült elég hamar levadászni egy közös alkalmat, talán reggel kezdtünk el csetelni, délután 3 körül pedig már meztelenül feküdtem az ágyán égnek álló lábakkal, ő pedig préselte be a farkát, de ne ugorjunk ennyire előre...

Kurvameleg volt, kb 40 fok, én pedig iszonyat kanos voltam. A covid alatt nem voltam férfiakkal, sőt a feleségemen kívül egyetlen egy nő jött csak össze, úgyhogy nagyon vágytam már egy jó aljas szexre. Cs-vel sikerült fotókat cserélnünk, ő uni volt és én is egyre inkább csúszok át arra a vonalra, hogy orálban uni vagyok, sőt imádok is jót szopatni, análban viszont még maradok a passzív oldalon. Szóval rohadt meleg volt, mire felgyalogoltam a 3. emeletre ömlött rólam a víz. Az ajtóban még ruhában várt, kézfogás, hello-hello, kérsz egy kávét zavart kérdések. Inkább megkértem mutassa meg merre van a mosdó és onnan már alsóban jöttem ki, így elejét véve a további dumálásnak. Elég hamar vette a lapot, főleg amikor háttal elé álltam és elkezdtem odadugni a fenekem a farkához, amit hátra nyúlva kicsit masszíroztam is. Nem kellett sokat, kőkemény volt szerencsére, már a gatyán keresztül is éreztem, hogy rövid, de vastag szerszámmal van dolgom. Közben csókolgatta a nyakamat, ő is rányúlt a farkamra, simogatta azt és magához szorított elég keményen. Mondanom sem kell, hamar lekerült róla minden ruha és ott találtam magam az ágyon fekve a farkával a számban. Nagyon lassan, komótosan szoptam, mert nagyon sziszegett és szólt, hogy nem fogja sokáig bírni, úgyhogy szüneteket is tartottam. Közben a fenekem úgy igazítottam, hogy ezekben a szünetekben legyen ideje játszani vele, ujjazni. Nagyon szeretem újabban, ha a fenekemet is izgatják, nyalják ujjazzák, szerencsére látszott, hogy neki is bejön a dolog. Kis szopás után kérte, hogy én is tegyem a szájába, de engem úgy felizgatott az ujjazással, hogy kőkemény voltam, úgyhogy most én csináltam azt amit velem szoktak. Kőkeményen toltam a szájába, ellenkezést nem tűrően, ráhúzva a fejét, torokig. Sokáig és keményen basztam a száját úgy, hogy előtte térdeltem és néha az arcára feküdtem. Közben végig hozzáfértem a faszához és vertem neki, kőkeményre. Fuldoklott, de bírta. Mielőtt elmentem volna, mondtam, hogy cseréljünk. hanyatt feküdtem és vártam a számba a farkát, amit megkaptam, de közben már láttam, hogy a kezében egy gumival matat. Örültem neki, mert tényleg nagyon kanos voltam és jól felizgatta a fenekem is.

Kivette a farkát, elkezdte felhúzni a gumit, mire én megfordultam és bepucsítottam. Elkezdett finoman ujjazni, előkészíteni, jó alaposan csinálta, kb 10 percig ujjazott és nyalt, hol egy ujját, hol kettőt használva. Mikor mondtam, hogy most már tegye be, akkor szólt, hogy feküdjek hanyatt, szemből szeretné. Átfordultam, a lábaimat felemelte, mint ahogy missziben dugjuk a csajokat és úgy rakta be a farkát. Elég vastag volt, de sikerült bepréselni a szűk fenekembe, és elég keményen kitöltött. Pár tolás után viszont már húzta is ki, hogy ő ezt nem fogja bírni.
Hasra feküdtem előtte, kértem, hogy úgy tegye be és nem kell visszafognia magát. Nem kellett neki kétszer mondani, Közrefogta a térdével a combjaimat és szép lassan eresztette belém a farkát, miközben teljes súlyával ránehezedett a hátamra. A nyelve folyamatosan a nyakamat és a fülemet nyalta, miközben néhány tolással még lassan beigazította teljesen a farkát, majd kb egy perc alatt váltott tempót és élvezet a fenekembe hatalmas nyögés keretében.

Még 1-2 percig pihegett a hátamon, majd lefordult rólam hanyatt. Mivel az én farkam olyan kemény volt, hogy majd szétrobbant, nekem sem kellett több, kérdés nélkül fölé térdeltem és kezelésbe vettem a száját. Jó keményen toltam a torkára a farkamat, viszont mielőtt elmentem volna, kivettem és az arcára vertem az egészet. Elsőre meglepte, aztán tátotta a száját, de én inkább arra figyeltem, hogy az egész arca tele legyen. Úgy álltam fel róla, mint aki jól végezte dolgát és kimentem a fürdőbe miközben ő ott feküdt teleélvezett arccal, a farkán pedig a teli gumival. Mire végeztem a tisztálkodással és felöltöztem már ő is felkelt az ágyról. Gyorsan megbeszéltük, hogy ez mindkettőnknek nagyon bejött és megegyeztünk benne, hogy találkozunk még.
1 hozzászólás, utolsó: X (2022. 12. 25. vasárnap 16:20)
 
#19   2020. 06. 08. hétfő 07:43
hahutomi hahutomi

Karantén utáni első quickie

Azt gondoltam, karantén után tökegyszerű lesz partnert találni, mert mindenki ki lesz éhezve. Hát, nem. Kb két napig tartott leszervezni egy randit, az is nagyon quickie lett. A régi partnereim vagy nem voltak online vagy nem értek rá :(
Ú-val már voltam korábban egyszer, magas, férfias házas srác, a paneljükben a nappaliban szopatott meg, háttérben a családi képeken mosolyog a feleség és a gyerek mellett. Most hosszas egyeztetés volt, majd egy "gyere most azonnal" üzenetet kaptam tőle.
A bejárati ajtóban már teljesen meztelenül várt, full zavarban volt, ez látszott. Előrementem kezet mosni, majd már otthonosan mentem a nappali felé. Vetkőzni kezdtem, meztelenül ültem le az ágyra, azonnal elém állt. Kicsit bátortalan volt az elején, mondjuk én elég hamar a lényegre tértem, azonnal a számba vettem a farkát és elkezdtem szopni. Eleinte szolidan élvezte, aztán amikor felállt minden átmenet nélkül kőkeményen tolta torokra és bevadult egy másodperc alatt. Ütemes torokbaszásra váltott, őklendeztem tőle, nekem kellett eltolnom magamtól, kicsit gyors volt a tempó, viszont rohadt izgató. A farkam nekem is bekeményedett, verni kezdtem szopás közben, ő pedig a mellbimbómat fogdosta, miközben a számat dugta ütemesen.
Egyszer csak minden előzetes nélkül hanyatt döntött az ágyon, fölém feküdt 69-be és ütemes szájdugásba kezdett, látszott, hogy teljesen bevadult. A torkomra ment erősen, nagyon kemény volt a farka és hatalmas, úgyhogy küzdöttem, hogy ne öklendezzek folyamatosan. Egyértelműen nem volt hozzájárulásom a dologhoz azon kívül, hogy nyitva tartottam a szám és hagytam magam. Közben felfedezte a farkam és egy laza szopásba kezdett, mialatt a számat továbbra is dugta folyamatosan. Látszott, hogy élvezi a szopást is, mert néha abbahagyta a dugást. Ettől viszont én is begerjedtem, előjött az aktívabb énem, ráhúztam a fejét a farkamra még jobban, a lábaimmal átöleltem a nyakát. Ő ezt továbbgondolta, ujjazni kezdte a fenekem majd mikor már a második ujja is bent volt, szólt, hogy szeretne megdugni. Viszont, nem volt óvszer nála, így ezt nem engedtem neki. Teljesen kész volt tőle, először átváltott a fenekem nyalására, amit iszonyatosan finoman csinált, nagyon állt tőle a farkam. Már épp ott tartottam, hogy közel vagyok, hozzá, hogy elmenjek, amikor felállt, odaállt az ágy szélére, odahúzott és annyit mondott, hogy "elmegyek a szádba", majd ráhúzta a fejem és két rántással beleélvezett a számba. Nem nyeltem le, visszaköptem a farkára, újra lenyaltam majd kimentem a fürdőbe és kicsit tisztálkodtam. Mire visszaértem ő felöltözve és zavartan a telefonját nézegette.
Egy szót sem váltottunk, úgy léptem le 15 perccel az érkezésem után.
2 hozzászólás, utolsó: bipasi27 (2021. 04. 28. szerda 07:43)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: hahutomi hahutomi
Nyitás ideje: 2018. 07. 08. vasárnap
Bejegyzések: 23db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 20. szerda
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!