Kikacsintások a másik oldalra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Kicsapongásaim története
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18   2020. 02. 21. péntek 18:58
hahutomi hahutomi

Cs

Párszor már összechateltünk a szokásos társkeresőn. Küldött meztelen képeket, szálkás, 60as, nálam sokkal idősebb. Kedves, már-már nagypapis kinézete van. Tipikus öregúr aki jól karban van tartva. A farka a képeken hatalmas, úgyhogy előre próbáltam bebiztosítani magam és megegyezni egy laza orálban. Persze ő erőltette, hogy majd meglátjuk én meg belementem a dologba. Majd meglátjuk.

Újpest, tipikus panel, majdnem a legfeleső emelet. Kilépek a liftből, ott vár, kezet fogunk, előremegy, nyitja az ajtót, előreenged. Mögöttem alaposan bezár. Megmutatja a mosdót, pisilek, kezet mosok, visszamegyek a szobába. A zenével bíbelődik, még ruhában. Körülnézek. A kanapé elé törölköző felcsavarva, hogy tudjam, hogy hová kell majd térdelnem és kényelmes legyen. Kedves. Az asztalon síkosító és egy csomag óvszer, hogy tudjam, hogy mit is akar. A kanapéra pedig egy törölközőt terített, hogy tudjam hová kell majd térdelnem. Szóval dugni akar, nem tett le róla, konstatállom. Közben ledobja a pólóját és én is meztelenre vetkőzöm. Ő az alsógatyáig jut, mir a helyemre térdelek. Megdícsér, jó fiúnak titulál és elémáll boxerestül. Jö fiúként elkezdem simogatni a farkát a nadrágon keresztül, csókölgatom, nyalogatom a boxerben egyre dagadó farkát. A hajamba túr, markolja a fejem, húzza a farkára. Határozott, szeretem. Hamar kemény lesz és a boxerből kikandikál a farka. Hatalmas makk és talán a leghosszabb méret amivel valaha dolgom volt, már itt látom, hogy ezt nem fogom tudni befogadni. Szorgosan nyalogatom a végét, ő felváltva dícsér mint rendes fiút és mint szopós ribancot. Kezd begerjedni. Letolja a nadrágját, leül a kanapé karfájára és magaelé állít, hogy egyszerre tudjam szopni és ő hozzáférjen a fenekemhez. Finoman, körkörösen ujjaz, majd becsúsztatja egy ujját. Kellemes, óvatos, már-már tanít. Csókolgatom, nyalogatom és szopom a farkát felváltva, hátha betelik vele. Megjegyzem neki, hogy szerintem túl nagy nekem, nyugodtan csitít el és tolja mélyre a számban. Pózt váltunk, feláll, a kanapé háttámlájára húz és szemből elém áll. A fejem a háttámlára támasztja, egyik kézzel ott tart, a másikkal a farkát a számba irányítja, majd azzal is ráfog a fejemre. Mozdítani sem birom, ütemesen bassza a számat, látszik, hogy jól begyakorolt pózról van szó, valószinűleg sokakat szopattt már így. Nem kellemes, kicsit fuldoklom, de van valami izgató abban, hogy ennyire irányít, csak kicsit küzdök. Rámszól, hoy maradjak nyugton, majd tovább használja a szám. Mikor megunja, kihúzza a farkát a számból, próbálok én is pózt váltani, de visszanyom, engedelmesen maradok.
Megkerül, simogatja a fenekem, megkérdezi, hogy még mindig félek-e, majd miután igennel válaszolok, annyit mond, hogy nem fog fájni, vigyáz rám. Közben már bontja a gumit. Tényleg hatalmas farka van, de úgy vagyok vele, ha ennyire magabiztos, egy próbát megér. Nagyon finoman kezd ujjazni, eligazít, folyamatosan szól, hogy homorítsak, szisztematikusan tágít és rengeteg síkosítót használ a fenekemre. Mire odailleszti a farkát eltelik legalább tíz perc és addigra két ujja már simán jár bennem. Széthúzom a fenekem, hogy jobban be tudjam fogadni, de az első pillanat ahogy becsúszik így is nagyon fáj, húzódnék el, de nem hagyja. Nagyon óvatos, nagyon lassan halad, szüneteket tart, látszik, hogy tapasztalt. Folyamatosan küzdök az izgató fájdalommal és azzal, hogy szinte felnyársal, de annyira jól halad, hogy érzem, hogy nem lesz gond. Legalább három perc kell hozzá, hogy teljesen betolja amiről meg is győződöm, hátranyúlva a fenekemen már a combját simítom.
Nagyon lassan kezd mozogni. Én szinte kívülről hallom magam, hangosan nyuszítek, nyögök, lihegek, szenvedek, de élvezem a farkát és azt, hogy teljesen kitölt és irányít. Nagyon lassú tempót diktál eleinte, hosszú, elnyújtott perceken keresztül, türelmesen mozgatja bennem a farkát, aminek meg is van az eredménye, mert egyre jobban bírom és ezt egyre gyorsabb tempóval konstatállja. Kell idő hozzá, de eljutunk odáig, hogy már kétkézzel fogja a csípőmet és csattogva bassza a fenekemet erősen, mélyen. Minden lökésbe beleremegek, felhördülök mint valami kis ribanc. Rátolja a saját kezemet a farkamra ami kőkemény és együtt kezdjük verni, majd visszafog a derekamra és ütemesen kúr, miközben én verem a saját farkam. Nem kell hozzá sok, hogy óriásit élvezzek a törölközőjére, amit ő is egy hatalmas utolsó lökéssel követ és üvöltve élvezi belém az összes spermáját. olyan mélyre tolja, hogy fáj tőle a fenekem és ott élvez el, majd ottartja. Én már húznám el a fenekem, de ő még élvez és csak sokára enged el. Kifelé talán mégjobban fáj a farka mint befelé, annyira megduzzad. Elenged lezuhanyozni, van is rá szükségem, tocsogok a saját spermámban és a síkosítóban meg az izzadtságban.
Elbúcsúzunk és már a liftben lefelé rámír, hogy reméli jól van a fenekem mert neki nagyon jó volt. Óriási farka van, napokig sajog tőle a fenekem, de ahogy elmúlik, kezdek arra gondolni, hogy ezt ki kellene próbálni mégegyszer.
3 hozzászólás, utolsó: X (2021. 04. 03. szombat 02:43)
 
#17   2020. 02. 09. vasárnap 16:09
hahutomi hahutomi

Nálam fiatalabb harmadszorra

Most jövök hozzá harmadszorra. Eddig mindig én írtam rá, most ő kezdeményezett. Itthon van 5-től és van majdnem háromnegyen órája szabad. Nem hagyhattam ki, rég voltam bárkivel, rég voltam használva. Egész nap kanosan járkáltam, vártam, hogy elteljen a munka és mehessek. Kanos voltam. Csengetek. Szó nélkül nyílik a kapu, tudja, hogy én vagyok. felszaladok a régi bérház lépcsőjén. Az ajtó résnyire nyitva. Belépek, mögötte vár, törölközőbe csatolva. "Szaladok zuhanyozni, gyere be!" - mondja, majd bezárja mögöttem az ajtót. Megkerül és beszalad a fürdőbe. Leveszem a cipőm, kabátom, bemegyek a szobába. Leülök az ágyra ruhában, várok, nem beszéltük meg, hogy mi legyen pontosan előre. Elzárja a zuhanyt, hosszasan törölközik, majd belép a szobába ismét derekára csavart törölközővel. Odalép elém. Mozdulnia sem kell, széthúzom a törölközöt és elkezdem nyalni a farkát. Frissen trimmelt, frissen mosott, ápolt illata van. Mikor elöször hozzáér a nyelvem még puha, de mikor harmadik alkalommal simítom végig rajta a nyelvem már félkemény. Kicsit lejjebb helyezkedek, ülésből guggolásba váltok az ágy előtt, hogy kicsit tudjam nyalogatni a golyóit is. Közben az izmos vádliját, combját simogatom. Hamar ráfog a fejemre jobb kézzel és lehull a törölköző. Egyértelműen irányítja a fejemet a golyóiról a farkára. Bekapom, csak a végével játszom. Három másodpercig tűri, hogy szórakozok vele, majd ráfog a fejemre a másik kezével is. Betolja tövig. Hagyom, hogy a torkomra szaladjon. Szerencsére nincs óriási fasza, könnyen benyelem teljesen, az orrom felakad az ágyékára. Kicsit benntartja, majd kihúzza. Újra betolja teljesen. Látszik, hogy élvezi, hogy ő irányít. A harmadik lökéstől átvált ütemes szopatásba. Nekem csak tartanom kell a számat, ő végzi a dolgát. Hamar kihúzza: "Készítettem ki neked is törölközőt" mondja, majd ellép előlem. Vártam erre, úgyhogy nem kell részleteznie. Megyek a fürdőbe, lezuhanyzom. Alaposan megmosom a fenekem, tusfördővel többször is kiöblítem. A derekam köré csavart törölközővel megyek vissza a nappaliba. Ő éppen leteríti az ágyat egy vastagabb lepedővel, majd rámutat: "Gyere, térdelj fel"

Engedelmesen lépek az ágyhoz. Ő közben a fiókban matat, óvszert keres. Tudja, hogy a nélkül nem hagyom, de szerencsére ő is óvatos. Mire visszaér én már az ágyon térdelek. A fejem az ágyon pihen, hogy a kezeim szabadok legyenek és tökéletesen lássa a fenekem. Ez a legjobb póz szerintem a kezdéshez, így tudok neki segíteni. Ráadásul ő jól nyal. Nagyon. Most is ezzel kezdi. Nagyon mohó a nyelve, úgy nyalja a fenekemet ahogy én a legfinomabb puncit szoktam. Alaposan benyálaz. Feltérdelek, kézzel hátranyúlok és még jobban a fenekembe tolom a fejét. Imádja, élvezi kényeztetni. A nyelve bennem jár folyamatosan, falja a fenekemet, nem tud betelni vele. Aztán elkezdi puszilgatni és közben finoman keresi a bejáratot az ujjával. Az első gyorsan becsúszik a nyálas popsimba, kicsit fel is szisszenek, hírtelen ért. Lassít, finoman ujjaz, míg azt nem érzik, hogy már laza vagyok. A második ujját már nehezebben tolja be mellé, nekem is segítenem kell, széthúzom a fenekem. Közben látom, hogy a másik kezével veri a kökemény farkát. A második ujját már megérzem. Lassan kezdünk, kell néhány perc amig finoman mozgatja, hogy megszokjam. Szűk vagyok, de ő jól ki tud tágítani, most is ezt teszi. Néhány perc után már egyáltalán nem érzem durvának az ujjait, én tolom a fenekem az öklére, hogy minnél jobban legyen bennem. Ekkor érzi, hogy eljött az idő. Kihúzza az ujjait és elkezdi felhúzni a gumit. Én előredőlök, arcom újra az ágyon, a két kezemmel széthúzom a fenekem, hogy könnyebb dolga legyen. Nem lenne rá szüksége már, de vszeretem így felkínálni magam. Odalép, jobb kézzel a farka tövét fogja, ballal a derekamat. Finomat teszi a lyukra, majd egy másodperc megállás után már tolja is befelé. Nem durva, nem fáj, de látszik, hogy most nem fogadna el nyafogást, szerencsére jól előkészített. Betolja tövig, majd hagyja, hogy szokjam kicsit. Volt már dolgom nagyobbal is, de az övé is mindig kitölt tökéletesen, az elején szoknom kell. Hangosan nyögök amint teljesen bennem van. Lassan húz rajta egyet, nem veszi ki teljesen csak a makkig, majd ugyanúgy tolja vissza. Ismét felnyögök. Kell néhány ilyen lassú löksé, hogy teljesen kitáguljak és élvezni tudjam. Újra felkönyökölök és homorítok, kicsit már én tolom a seggem. Érzi ő is, hogy kész vagyok rá, egyre jobban gyorsít és két kézzel markolja a derekamat. Innen már hamar vált csattogós baszásba. Nagyon jól kúr, kitartóan, megállás nélkül, folyamatosan tövig tolva. Nagyon élvezem énis, kezdem rátolni a fenekem, egyre mélyebben minden megyek bele minden lökésbe. Hagyja is kicsit, hogy én tolja rá teljesen a farkára a fenekemet, ahogy a kis ribancok teszik, kicsit lassít hozzá. Közben ráfog a farkamra, ver rajta néhányat, amitől kőkemény leszek és érzem, hogy itt nekem is el kell durrannom. Előredőlök, hogy elérjem a farkam, fejem a kanapéba fúrom. Ő kőkemény baszásra vált, erre nincsen más szó. Teljesen beleprésel a kanapéba, de élvezem, a lábfejeimet a vádlija mögé teszem és még jobban húzom magamra. Minden egyes lökést az egész testemben is érzek. Kőkemény a farkam, elkezdem verni, körülbelül a harmadik húzástól óriásit élvezek, rázkódok ahogy teleélvezem a lepedőjét. Közben ő nem lankad, csattogva kúrja a seggem, majd egyszercsak minden jel nélkül még mélyebbre tolja a farkát és ott tartva egy hangos felhördüléssel teleélvezi a gumit a fenekemben. Tövig bennem marad néhány másodpercig, simogatja a fenekem, néhány puszit is kapok a hátamra. Majd kihúzza. "Ez jó volt, bocs, hogy nem bírtam tovább, nagyon ki voltam éhezve" mondja. Hát nem részletezem neki, hogy eddig a partnereim közül ő bírta az egyik legtovább, úgyhogy nincs oka panaszra, ezt csak magamban gondolom végig. Egy "ez kurvajó volt"-ot mormolok el és kimegyek a fürdőbe. Újra lezuhanyzok, lemosom a fenekemről a nyálát és a combomról illetve a farkamról a saját spermámat. Mire visszaérek már összepakolt és ő szalad ki zuhanyozni. Csendben öltözöm és nézegetem a képet az utazásairól. Már felöltözve odasétálok a zuhanyzóhoz, köszönök. Villant egy mosoly és megjegyzi, hogy "Ez nagyon jó volt, mindenképpen beszéljünk újra". "Mindenképpen" és veszem a kabátot, az ajtót egyedül nyitom ki.

A kocsiba leülve érzem, hogy sajog még a fenekem, de tudom, hogy még jövök hozzá újra.
2 hozzászólás, utolsó: rajmiki (2020. 05. 06. szerda 12:54)
 
#16   2019. 09. 30. hétfő 18:28
hahutomi hahutomi

Nálam fiatalabb

írtam a múltkor, hogy két történetem van, nos, lusta voltam a másikat megírni, de lehet, hogy jobb is, mert azóta sikerült újra találkoznom a második alannyal, úgyhogy, most megpróbálom egyben összefoglalni a két találkozót.

Szóval alapvetően az idősebb srácokra bukom, ahogy a korábbi randikból kivehető, de valahogy volt egy olyan napom, ahol összevisssza likeolgattam mindenkit aki értelmesnek tűnt és végül ott találtam magam egy chatben egy nálam 10 évvel fiatalabb sráccal. Nagyon értelmes volt, brutál jó teste a képek alapján (kockás has, borotvált farok, borotvált mell, nem is vettem egy ideig komolyan) és arról beszélgettünk, hogy mit szeret a szexben és ha találkozunk miben leszek benne. Hát eljutottunk odáig, hogy ő bizony imád feneket nyalni és ujjazni és nagyon tetszettek neki a képeim, úgyhogy meló után meg is beszéltük, hogy találkozunk nála. Buda, régi bérház, sima bejutás és találkozás, nálam alacsonyabb és tényleg fiatalabb jó testű srác, alsónaciban várt, tényleg brutál-brutál jó teste volt. Megmutatta merre a fürdő, hogy le tudjak zuhanyozni mert melóból jöttem és megbeszéltük, hogy szeretné a popsimat kicsit feltérképezni. Hát, én már a fürdőajtóban vetkőzés után még zuhanyzás előtt betérdeltem elé és felszoptam keményre. Méretes, de vékony farka volt, pont ideális a szűk fenekembe, bár akkor ezt még nem gondoltam végig. Beálltam a zuhany alá, ő meg álló fasszal nézte, ahogy direkt háttal neki mosom a fenekem, úgyhogy hamar odahúztam, hogy segítsen benne, kapott egy kis tusfürdőt a kezében és olyan finoman megmosta, hogy nagyon beindultam közben. Simogatott, ujjazott, csókolgatott, nagyon szerette a fenekem. Gyorsan átkerültünk a kanapéjára, ahol némi szopatás után kijött belőle újra, hogy igazából a fenekemet szeretné és nagyon hamar kutyusban térdeltem előtte. Igazából innen összefojnak a dolgok, mert hol a fenekemet ujjazta, hol nyalta, hol szopatott és közben úgy pakolt, hogy azért ujjazni tudjon, úgyhogy eléggé kitágította a fenekemet és fel is készített rá, hogy megdugjon. Húzott gumit, de síkosítója nem volt, úgyhogy jó alaposan kinyalta a seggem, de tényleg annyira, hogy csöpögött a nyálától, majd kutyusban szép lassan behatolt. Nehezen csúszott be a farka, de akkor nagyon hírtelen és nagyon mélyre, úgyhogy brutálisan fájt, nyüszítettem, markoltam az ágy szélét és finoman el kezdett dugni, de mivel kb egy perc után is örjítően fájt, így kimenekültem a farkából és nem is próbálkoztunk újra, pedig ő még ujjazott utána sokat. Inkább hanyattfeküdtem az ágyon, ráfeküdt a fejemre és végül úgy baszott torkon. A legjobb, hogy elélvezéskor viszont nem engedte torokra, hanem kihúzta és az egészet az arcomra verte, csurgott a gecije a számon, arcomon mindenhol, közben én kivertem magamnak, úgyhogy tényleg tiszta geci voltam.

Másodszorra is megbeszéltünk vele egy randit pár hétre rá, szintén aznapra. Ekkor már eleve úgy mentem hozzá, hogy csak 40 perce van, úgyhogy egy lazább, nem túl sietős szopás fér bele. Kb 3 percig szopatott és már a fenekemet próbálta ujjazni az alsónacin keresztül, úgyhogy kértem tőle egy törölközőt és ezúttal egyedül szaladtam ki a fürdőbe és 3 perc múlva tiszta fenékkel tértem vissza. Ezt nagyon díjazta és azonnal le is ellenőrizte ujjal, majd nyelvvel is. Innentől talán egyszer szopatott 2-3 percet, de folyamatosan a fenekemet ujjazta, nagyon rákattant. Igazából felváltva ujjazta és nyalta, egy idő után több ujjal, majd megpróbálta az egész kezét bedugni, ami természetesen nem ment. Eléggé megőrültem a dologtól, nem nagyon kattantam még rá erre, úgyhogy egy idő után már én toltam bele a seggem a kezébe mélyebbre és mélyebbre és követeltem, hogy jobban, erősebben. Egyszer csak otthagyott, azt hittem csak pózcsere és fordultam szopásba, de láttam, hogy húzza a gumit a farkára. Hát, gondoltam oké, próbáljuk meg újra. Kutyusba helyezkedtem elötte, homorítottam ahogy tudtam és próbáltam lazítani. Jó alaposan előnyalt, majd tényleg szépen lassan finoman tolta be a faszát, ezúttal minden fájdalom nélkül. Jól kitöltött belülről, eleinte lassan mozgott, majd amikor látta, hogy tolom a seggem a farkára, akkor elkezdett gyorsan és keményen baszni. Nagyon jól birta, legalább tíz percig kúrtunk ebben a pozícióban, én nagyon élveztem, mint egy kis kurva nyögtem, hörögtem, toltam a seggem, élveztem a faszát. Kb. 10 perc után mondta, hogy ő nagyon közel van és ekkortól álltam rá teljesen a tempójára, toltam rá tövig a faszára a fenekemet. Elég hangosat élvezett, de valószinűleg nem túl sokat, mert a fekemben nem éreztem. Hagytam még, hogy kicsit simogassa a hátam, majd gyors zuhany és mire ő a zuhanyba ment, addigra felöltöztem és elköszöntem.

Nagyon jól baszott, egyáltalán nem fájt ezúttal sem közben, sem utána és nagyon jó élmény volt, biztosan találkozunk még és legközelebb más pózban is kipróbálom a farkát. Ami hiányzott baszás közben, az egy másik farok a számba, de remélem, hogy egyszer erre is lesznek jelentkezők.
1 hozzászólás, utolsó: X (2019. 09. 30. hétfő 18:49)
 
#15   2019. 08. 05. hétfő 18:34
hahutomi hahutomi

Hotelben

Két sztorival is adós vagyok, mióta nem írtam legutóbb, mennék időrendben (bár a második sooookkal finomabb volt, de legyen így).


Szóval kicsit kanos voltam, így a munka utolsó óráiban már néha-néha felnéztem a szokásos dating site-ra, ahol megeresztettem pár likeot, hátha akad majd valami. Egyik belépésnél láttam, hogy egy külföldi 50-es férfitól jött egy visszalike. Ráírtam, hogy mit is keres, kicsit chateltünk angolul (valójában szerintem már a második mondatban szerepelt a szex), majd írta, hogy "why not?" és vár a hotelében, ami igazából útba is esett hazafelé. Kicsit paráztam a hotelektől, nincs nagy gyakorlatom benne, de írta, hogy nincs kártyás rendszer, simán fel tudok menni a szobájába, megadta a szobaszámot. Mikor kopogtam, egy 50-es vékony úr nyitott ajtót atlétában, boxerben. Beléptem, kézfogás és mondtam, hogy használnám a fürdőt. Mutatta, hogy hová tegyem le a ruháimat és végignézte ahogy vetkőztem. Kicsit közben csevegtünk, német,üzleti út, másnap megy tovább kb ennyire jutott idő. Beszaladtam a mosdóba boxerre vetkőzve, kis pisi, farokmosás (mostanában mindig fordítok erre is időt, ki tudja ki akar leszopni nyes ) kézmosás és ki is mentem hozzá. Az ágyon feküdt hanyatt, a szoba full besötétítve. Odamásztam hozzá az ágyra és simogatni kezdtem. Meg is fogta a fejem, húzott magához smárolni, nem tiltakoztam. A kezem közben a farkára raktam, már jó kemény volt, szolidan simogatni kezdtem. Kicsit smároltunk, majd a nyakát és a fülét nyalogattam, miközben a farkát vertem. Hangosan sóhajtozott és kőkeményre keményedett, úgyhogy lecsúsztam a farkához és a gatyán keresztül kezdtem nyalni és verni neki közben. nagyon tetszett neki, túrta a hajamat, hangosan nyögdécselt. Én is kemény lettem tőle, úgyhogy nagyjából egyszerre bontottam le róla a saját boxerét és az én alsómat. Miközben mohón a szájába vettem a farkát és szopni kezdtem, a saját farkamat is vertem kicsit. Néhány perc után pózt váltottam, hogy a farkam a keze közelében legyen (ilyenkor dől el, hogy mennyire aktív vagy uni a partner), de nem markolt rá, hanem inkább a fenekemet simogatta eleinte. Próbált ujjazni, de szóltam neki, hogy nem vagyok kimosva, úgyhogy inkább a markolászásra váltott, jól megdolgozta a fenekemet.
Egyszer csak ő váltott pózt, az ágy elé állt és úgy húzott magához. Én az ágyon hasalva maradtam és kezdtem szopni a faszát, de egy olyan szopatást hozott össze belőle a tarkóm szorításával, hogy köpni nyelni nem tudtam és öklendeztem tőle. Viszont nem kellett több nekem se, hanyatt feküdtem, a fejem lelógattam az ágy szélén és kinyitottam a szám. Azonnal tudta, hogy mit akarok, kőkeményen baszni kezdte a számat, fuldoklásig tolta a faszát. Nagyon élveztem, közben egyfolytában mindenféle kurvának elmondott és folyamatosan kérdezgette, hogy finom-e a fasza, szeretem-e a faszát, de válaszolni nem tudtam mert közben kőkeményen szopatott. NEm tudom, hogy én váltottam-e pózt, vagy ő unt meg ilyen formában, de az ágy elé ülésre váltottunk, ültem a földön, ő pedig állt felettem, fogta az arcom és nézett a szemembe, miközben a másik kezével a farkát verte és azt kérdezgette, hogy az ő kis kurvája vagyok-e, imádom-e a farkát, akarom- e a spermáját. Mindenre igennel válaszoltam, nagyon be voltam indulva attól, hogy ennyire jól használ, úgyhogy ráfogott a fejemre két kézzel és elkezdte ütemesen dugni a számat. Semmit nem hagyott és nem is kellett mozdulnom, csak a nyelvemmel tudtam irányítani a farkát, de gyakorlatilag használta a számat, nem sokat tettem hozzá ehhez, ez nem is szopás volt, hanem igazi szájbakúrás. Hangosan élvezett el és tartotta a fejem a farkán utána, majd rámszólt, hogy nyeljek. Hatalmas látható nyelést produkáltam, majd kinyújtott nyelvvel mutattam neki, hogy nem maradt semmi. Kicsit megpaskolta az arcomat és annyit mondott, hogy good boy. Elfordult, hanyattdőlt az ágyon, én pedig összeszedtem magam és elköszöntem.

Úgy surrantam ki a recepció mellett mint egy fizetős ribanc.
1 hozzászólás, utolsó: X (2019. 09. 30. hétfő 18:47)
 
#14   2019. 06. 17. hétfő 16:42
hahutomi hahutomi

Call to arms ;)

Kicsit elfogytak az élményeim, úgyhogy provátban jöhetnek a jelentkezések: aktív, uni, fiuk-fiupárok-párok. Helyetek legyen és lehetőleg szabadiőtök napközben.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: hahutomi hahutomi
Nyitás ideje: 2018. 07. 08. vasárnap
Bejegyzések: 23db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 20. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!