Kikacsintások a másik oldalra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Kicsapongásaim története
1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13   2019. 05. 27. hétfő 18:43
hahutomi hahutomi

Harmadik

Hát, igazából mivel nem is tudom, hogy hol kezdjem, kezdem az elején. Pár posttal előbb kiírtam ide, hogy szívenes keresnék párokat, srácokat, stb. Nos, jópáran jelentkeztek, 99%-ban férfiak, amiből szokás szerint semmi nem lett és egyetlen pár O és D. Eleinte nem tulajdonítottam neki nagy jelenőséget, volt pár videójuk itt, képeket cserélgettünk, írogattunk egymásnak, aztán egyszer csak a találkozóra terelődött a beszélgetés. Volt már ilyen más párral is, általában ilyenkor sikkad el a beszélgetés, de D-vel sikerült megegyeznünk egy péntek délelőttben. Gondoltam még akkor is, hogy le fogják mondani, de ahogy egyre inkább közeledett a nap, egyre nőtt az esélye, hogy találkozunk. Korán keltem aznap és mivel még akkor sem hittem, hogy ez össze fog jönni, úgyhogy kivertem kora reggel (amit utólag egyrészt sajnálok, másrészt örülök neki, de nem spoilerezek), majd írtam nekik, hogy akkor mennék. Várnak, jött a cím. Hoppá, ez meglepett. Bi-ként még sosem voltam hármasban egyébként egy korábbi csajommal kipróbáltuk a FFL és a LLF felállásokat, de hetero alapon a részemről.

Nos, O és D a város szélén lakott kertes házban. Mikor odaértem, O nyitott kaput és invitált be, mert D még fürdött, akkor végzett a munkával. O 40 körüli, szőkésbarna igazi milf volt, már a lépcsőn látszott, hogy szép fenékkel és mellekkel, tetszett. A konyhában kínált hellyel és kávéval, majd megérkezett D, aki kb 190 magas igazi viking benyomását keltette, erős és nagy kéz (és nem csak ez volt nagy), szakáll, kopasz fej, mély hang. Zavartan kávézgattunk a swinger élményekről és a szexpartnerkeresés nehézségeiről beszélgettünk, majd O rászólt D-re, hogy igya már meg a kávét és menjünk beljebb. Nos, beérve mindannyian meztelenre vetkőztünk és elhelyezkedtünk az óriási ágyukon. Természetes volt a helyzet egyébként, látszott, hogy van benne gyakorlatuk és nincs bennük semmi zavar. O úgy helyezkedett, hogy mindkettőnk farkához hozzáférjen és az elején csak kézzel játszott a farkunkkal, majd a száját is bevetette, hogy keményre hozza mindkét szerszámot. Ekkor realizáltam, hogy D-nek akkora farka van, amekkorát én még nem nagyon láttam, valahol 20cm környékén lehet, de inkább felülről. Mikor O először kapta be a farkam, mondtam is neki, hogy látom nagyobbhoz vagy szokva. Jót nevettünk rajta és szopás közben együtt simogattuk O-t.

Igazából ha őszinte akarok lenni elvesztettem a fonalat, úgyhogy csak emlékfoszlányaim vannak. Tudom, hogy D farka már elsőre is óriási volt, de nem volt tolakodó, jól használta, öröm volt szopni és finoman szopatott. Egyébként ő is nagyon jól szopott és felváltva játszottak a farkammal O-val, aki iszonyat sokat élvezett. Eleinte D ujjazta és az első orgazmusa attól volt, miközben én a fekenével játszottam. Majd biztos, hogy D nyalta, miközben én a fenekét nyaltam és valahol itt válthattam D farkára, aki fölém került és elkezdte erősebben tolni a farkát a számba. Öklendeztem is tőle rendesen, küzdöttem a könnyeimmel és próbáltam helytállni, remélem sikerült is. Közben valaki szopott, arra is emlékszem, de az is lehet, hogy felváltva vagy együtt csinálták, nem tudom eldönteni. Azt tudom, hogy volt egy villanásnyi szünetünk, amikor O-t hanyattfektettem és behajoltam a lábai közé és a fenekét szorítva addig nyaltam míg el nem élvezett. Közben eleinte D szopatta, majd átment a farkamhoz és kőkeményen szopta azt is. Emlékszem, hogy D hanyattfeküdt és O elkezdte ütemesen szopni, mire én a lábai közé feküdtem hanyatt és újra élvezésig nyaltam. D-vel sem kíméltük egymást, nagyon jól és keményen szopott, néha egyedül, néha felváltva együtt csinálták és O-val ugyanígy kényeztettük őt is. Azt tudom, hogy hanyattfekve lett végem, O csak nézte ahogy a párja az utolsó cseppet is eltünteti a farkamból. Nem pihentem túl sokat. D az ágy szélénél állt, én eléültem és elkeztem szopni a farkát. Óriási farka volt, de ezt már korábban is írtam. Ő az ágy előtt állt miközben én szoptam a farkát és teljesen kitöltötte a számat. Már kevésbé volt laza, tolta befelé a torkomra, küzdöttem és próbáltam jól és keményen szopni. Közben O-val végig smároltak és a számba is úgy élvezett bele, hogy közben csókolóztak.

Elég jó élmény volt velüklenni és biztosan visszamegyek még hozzájuk, ha ők is úgy akarják smile
4 hozzászólás, utolsó: X (2024. 03. 04. hétfő 18:04)
 
#12   2019. 03. 19. kedd 09:22
hahutomi hahutomi

V a visszatérő

Legutóbb említettem, hogy két kalandom volt az utóbbi időben (és egy prosti) és mivel épp most szervezek egy harmadikat , így gondoltam, hogy elütöm az időt és leírom a másikat is.

V-vel még eléggé az elején találkoztam, talán a 3. férfi lehetett akivel voltam, mai napig emlékszem, hogy a torkomban dobogott a szívem ahogy anno megálltam az új építésű budai lakópark előtt, amiben V lakott és halálra paráztam magam a liftben, míg felértem a kb 20 nm2-es lakásába. Aztán ott már feloldódtam és simán leszoptam. Nos, V eltűnt egy jó időre, kb 2 éve nem halottam róla, törölte magát. Valamelyik este viszont amikor egyedül szörfözgettem itthon a portálokon unatkozva, rámírt, hogy új profilja van. Nem volt egy túl hosszú üzenetváltás, kb így nézett ki:
- Hello, V vagyok, emlékszel.
- Persze, új profil?
- Aha, és kanos vagyok.
- Leszopjalak?
- Gyere
Szóval kb az első chattől 10 percre már kocsiban ültem. V egyébként egy elég jó testű, 40-es évei elején járó srác, viszonylag jó farokkal, viszont nem túl acélos a kitartása. Korábban egyszer próbált megdugni, akkor elélvezett még mielőtt betolta volna, úgyhogy általában szopni szoktam, ő pedig nyalogat és végignézi ahogy kiverem.
A lakásán semmi nem változott, sőt igazából rajta sem. Mire kijöttem a fürdőből kézmosás után, már az ágya előtt állt meztelenül. Gyorsan levetkőztem és elé tértdeltem. Jól emlékeztem, hogy nagyon jó alakú és jól karbantartott fasza van, pont olyan, ami jó lenne a fenekembe, dehát nem hiszem, hogy ilyen téren változott. Egyből a tárgyra tértem, játszadozás helyett ütemesen szopni kezdtem, amit azonnal merevedéssel hálált meg. V eléggé finomkodós ahhoz képest, amit én szeretek, úgyhogy a fejemre már én húztam rá a kezét. Szerencsére tudta mire vágyom, elkezdte dugni a számat és néha torokra tolta a farkát és ottartotta. Nem volt kellemetlen, elég jó ritmusban tudtam szopni és ő is meg tudta határozni, hogy mi jó neki, így elég finom szopást produkáltam. Mondta, hogy lefeküdne az ágyra, jöjjek mellé. Elöször a lába közé tértdeltem és úgy kezdtem el szopni, aztán a golyóival is játszottam kicsit a nyelvemmel. Közben valahogy úgy helyezkedett, hogy a feneke környékére is tévedt a nyelvem, ami hallhatóan tetszett neki, úgyhogy megkérdeztem, hogy szeretné-e, ha a fenekével játszanék. Mint kiderült, várta a kérdést, ki is van mosva a feneke teljesen, úgyhogy hasra fektettem és a két farpofája közé toltam az arcom. Nyaltam, faltam a seggét, tiszta és finom volt a lyuka, ő pedig tolta a számba a fenekét, nagyon élvezte, nekem is nagyon tetszett.
Szólt, hogy újra szopizzak, úgyhogy hanyatt feküdt, én pedig úgy fordultam, hogy a fenekemet elérje, miközben a számba vettem a farkát. Elkezdte markolászni a fenekem, majd folyamatosan paskolta, csapkodta és közben fogdosott mindenhol, nagyon élveztem, kőkemény lettem tőle én is. Sajnos nagyon hamar elment, telelőtte a számat, amit az utolsó cseppig kiszívtam belőle, de nyelni ezúttal sem volt kedvem, úgyhogy a fürdőben köptem ki a számból. Mire visszamentem arcot mosva már öltözött, úgyhogy láttam, hogy ezúttal ez ennyi volt, nem várja meg, míg én elmegyek.
Kedélyesen eldumáltunk, majd elbúcsúztam és leléptem. Otthon akkora faszverést rendeztem valami pornóra, hogy szerintem beleremegett a kanapé.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#11   2019. 02. 16. szombat 08:27
hahutomi hahutomi

T. úr

Rég jártam erre, azóta két sztorim is van (plusz megdugtam egy prostit is, ha akarjátok, majd arról is mesélek), kezdem a frissebbikkel, mert az él bennem még jobban.
Szóval melóból napközben haza kellett mennem privát dolgok miatt és gondoltam ráírok a szokott kontaktokra a társkeresőn akik útba esnek, hátha sikerül egy nagyon quick szopást összehozni és valakinek még szebbé is teszem a napját smile Természetesen senki nem ért rá, de jött egy üzenet egy ismeretlen 50-es pasitól, hogy nagyon tetszem neki, szívesen találkozna velem. Viszonylag sok ilyen van, úgyhogy ezeket nem szoktam vérkomolyan venni, mert utána eltűnnek általában. Néhány üzenetváltással viszont eljutottunk kb 5 perc alatt a képcserékig és addig, hogy akár most van szabadideje és helye is. Szimpi volt, időben belefért és problémamentesnek tűnt, úgyhogy lebeszéltük a randit, nála. Már a kocsiban chateltük le, hogy ki mit szeretne, én szopni, ő szopatni, de szopna is és nagyon szeretne smárolni. Erre reflexből nemet mondtam, max szimpátia alapján (tényleg lassan olyan vagyok mint egy prosti nyes ) smároltam eddig 1-2 férfival, de mondta, hogy oké.
Budapest legszutykosabb utcájában volt a lakás, ami előtt az utcán vártam, mert ő is máshonnan érkezett. Külsőre 50-es, de jól karbantartott (később tapintásra is rohadt feszes fenekű) úriember, körszakállal érkezett. Gyors kézfogás, majd előrement és egy olyan földszinti lakásba vezetett, ami hát, hogy is mondjam... Nem laknék ott. Amikor a budai apuka házán ámuldoztam, na ez pont az ellentéte. Az előszobában már dumálni kezdett, kérdezgetett és beszélt, kiderült, hogy ő bi, van felesége, elmondta mivel foglalkozik, satöbbi. Közben én szótlanul bólogattam, néha válaszoltam és gyorsan ledobáltam a ruháimat. Mivel be nem állt a szája még vetkőzés közben sem, így inkább elé térdeltem és még az alsónaciján keresztül elkezdtem nyalni a farkát. Ezt szinte mindenkivel eljátszom és nagyon szokták szeretni, ő is így volt vele, csendben is maradt és azonnal elkezdte simogatni a fejem, rámarkolni a tarkómra. elég hamar felállt a farka a nadrágján keresztül is érezhetően, úgyhogy lehámoztam róla és ezúttal mindenfajta játék nélkül, minden incselkedést mellőzve, azonnal a számba vettem a farkát és elkezdtem ütemesen szopni. Nem bánta a dolgot, két kézzel ráfogott a fejemre és elkezdte dugni a számat. Nem volt sem nagy sem vastag farka, így egy kényelmes szopás volt, jó ritmusban szopatott, de fél percen belül kirántotta a számból, és úgy, hogy még előtte térdeltem, szorította a tarkómat lehajolt hozzám és lesmárolt. Nem csak úgy finoman, hanem teli szájjal, átdugta a nyelvét és rohadt erőszakosan, ellentmondást nem tűrően smárolt. Nem tetszett annyira a dolog, próbáltam szabadulni, de szorította a tarkóm és nem engedett, úgyhogy pici küzdelem után az erőszakossága meghozta az eredményét és elkezdett valahol tetszeni, hogy mennyire durva, úgyhogy tűrtem és hagytam, hogy kedvére játsszon velem. Pár percen keresztül csak smároltunk, majd felállított és elém térdelt és elkezdte szopni a farkam.
Pontosan úgy szopott, ahogy smárolt, durván, ersőszakosan, ellentmondást nem tűrően és a saját ritmusában. Ami valahogy nem pont az volt, amit én szeretek, úgyhogy próbáltam irányítani, de nem lehetett.
Mondtam neki, hogy menjünk közelebb a kanapéhoz, úgyhogy abbahagyta a szopást és felállt, majd újra smárolni kezdett. Közben fogdosott mindenhol, verte a farkam, csípkedte a mellbimbómat és rátalált a fenekemre is az ujjaival. Nem kezdett el azonnal ujjazni (nem is voltam tiszta hozzá), de imádom, ha a fenekemmel játszanak, úgyhogy ezzel nagyon felhúzott. Hátatfordítottam neki, így egyik kezével a mellbimbóimmal és a farkammal felváltva foglalkozottt, másikkal pedig a fenekemet simogatta, markolta, szorította.
Ez meghozta a kedvemet nekem is, nagyon felhúzott, kőkemény farokkal álltam és élveztem ahogy imádja a testemet és riszáltam neki a fenekemet. Csak kicsit ujjazott, mert nem voltam felkészülve rá, majd a kanapéhoz húztam, hogy leszopjam, de gyorsabb volt, ráhajolt a farkamra és szopni kezdett. Megint szar volt a ritmus, nem úgy csinálta, ahogy én szeretem, úgyhogy egyszer csak úgy döntöttem, hogy akkor átveszem az irányítást. Ellentmondást nem tűrően oldalra fordítottam a fejét, két kézzel rámarkoltam és tövig toltam a faszom és ottartottam. Kicsit szenvedett, de pár pillanat után megnyugodott és hagyta. Ezután ütemesen a saját ritmusomban kezdtem el baszni a száját és amikor ő begyorsított, akkor ismét tövig toltam a faszom és ottartottam. Három kör kellett hozzá, hogy megtanulja, hogy ki a főnök, majd hagyta, hogy én irányítsak, betörtem. Ütemesen kétkézzel szopattam perceken keresztül, a kanapé előtt állva, majd kérdés nélkül lőttem az összes gecimet a szájába (ami azért annyira nem volt sok, mert előző este dugtam a csajommal és aznap reggel kivertem), amit szorgosan lenyelt.

Elétérdeltem és a meredező faszát a számba vettem. A kezeimmel a fenekét és a combjait simogattam, miközben ütemesen szoptam és már ezt is én irányítottam, miközben ő a fejemet simogatta. Nem telt bele egy perc és szólt, hogy ő nagyon gyorsan el fog menni, hová jöhet? Miközben végigfutott a fejemen, hogy mennyire szeretném kipróbálni egy ideje, hogy valaki az arcomra élvezzen, szoptam tovább és mire a gondolat végére jutottam, már éreztem, hogy nem lesz menekvés. Két kézzel fogott rá a fejemre és elkezdte mozgatni a csípőjét, majd a harmadik lökésre elkezdett spriccelni a farka. Valahogy nem jött ösztönösen, hogy nyeljem, úgyhogy a számban tartottam, de rengeteget élvezett. Legalább öt lökést bírt folyamatosan spriccelve, már teljesen tele volt a szám és a farka is teljesen be volt terítve, mire abbahagyta. Megpróbáltam lenyalni róla, de teli szájjal nem ment, úgyhogy kiszaladtam a fürdőbe, gyorsan megszabadultam az első adagtól, majd visszamentem lenyalni a maradékot. Örömmel vette, pihegett kicsit, de mire újra a fürdőbe mentem, már megint dumált. Arról, hogy mit csinálna még legközelebb (ki akarna nyalni, megujjazni és dugni, ami nekem mint ötlet tetszik, de kicsit hamar ment el ahhoz, hogy egy lökésnél többet bírjon a szűk és szexi popsimban) és, hogy még mindenképpen találkozzunk.

Gyorsan öltöztem és szinte szó nélkül tűntem el, meg sem várva, amíg felöltözik. Búcsúzóul le akart smárolni, de nem hagytam. Délután írt, hogy mennyire jó volt és találkozna újra. Megírtam neki, hogy a fenekem kényeztetésétől semmiképpen nem zárkóznék el wink
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#10   2019. 01. 12. szombat 16:47
hahutomi hahutomi

Adok-kapok

Jó rég nem jelentkeztem, aminek az a fő oka, hogy nem is történt velem sok minden. Az utóbbi időben a régi partnerek valahogy nem haraptak a találkozásokra, amikor meg ők akarták, akkor én nem értem rá, úgyhogy nem alakult túl termékenyen a tél eddig. Egyetlen új emberrel sikerült találkozni, K-val, még december elején, a(z akkori) legnagyobb hóesésben. Már többször beszélgettünk vele a társkeresőn, hogy kellene találkozni, de most sikerült összehozni. Még a munkahelyemen voltam amikor rohadt kanosan szörföltem és próbáltam partnert keresni és rá is ráírtam, és azonnal válaszolt én pedig lecsaptam a dologra, azt ígérte, hogy megszopatna. Több is lett belőle.
K egy panelrengetegben lévő címet adott meg és a legalsó lakás kapucsengőjét. Végül elém jött egy melegítőben az ajtóhoz. Egy 60-as pocakos uriembert képzeljetek el, azt a szigorú típust, akit nem igazán szeretnek a kisgyerekek, mert nem nagyon mosolyog. Elsőre engem is lecseszett, mert nem találtam azonnal a helyet, de bementem utána a lakásba. Az egyik szobában egy székre mutatott, hogy oda vegyem le a ruháimat és előre ment a hálóba. Közben én elszaladtam pisilni egyet, mikor kiléptem, ő még alsóban szintén kiment a mosdóba. Mire visszajött, én meztelen voltam és az ágy sarkán vártam. Közelebb húztam és elkezdtem csókolgatni a farkát az alsónaciján keresztül, amire heves sóhajokkal és simogatással reagált. Ledobta a pólót is, én pedig elétérdeltem és miközben a farkát nyalogattam, kihámoztam a nacijából. Szép, közepes méretű farka volt és oltári nagy hasa, de valahogy bejött, szeretem az idősebb mackós férfiakat, biztos nagypapakomplexus.
Hanyatt feküdt az ágyon és én elkezdtem szopni ami nagyon tetszett neki, hangosan nyögdécselt. Közben a melleire csipeszeket tett és simogatta magát. Én a szopás közben ezt felfedeztem és levettem az egyik csipeszt és elkezdtem harapdálni a mellét, miközben a farkát a kezemmel vertem. Ő sem volt rest, rámarkolt a gatyámon keresztül a farkamra, ekkor már sejtettem, hogy ő nem csak aktív és én is kőkemény voltam. Kicsit folytattam a mellének az izgatását, aztán faszhiányom lett, de úgy tértem vissza a farkához, hogy 69-hez közeli pózba fordultam, így ő is elérte a farkamat. Rajtam még gatya volt, ezen keresztül markolta és simogatta a faszom és a fenekem felváltva, miközben én ütemesen szoptam az övét. Nagyon bekeményedtem, úgyhogy letoltam az alsóm és hagytam, hogy jobban hozzáférjen a farkamhoz, de szoptam tovább. Nagyon felhúzott, és mivel a póz adott volt, gondoltam egyet és feltérdeltem, így az arca magasságába kerültem és megfogtam a fejét. Úgy regált ahogy gondoltam, rábukott a faszomra és elkezdte ütemesen szopni, miközben a másik kezével a fenekem simizte. Nekem sem kellett több, megfogtam a fejét és elkezdtem ütemesen szoptani. Nagyon közel voltam, úgyhogy a biztonság kedvéért szóltam neki, hogy elélvezek, de nem fogta vissza magát a szopásban, talán még gyorsított is kicsit. Ezt jelnek vettem, úgyhogy elengedtem magam és a szájába spricceltem egy jó nagyot.
Lenyelte az utolsó cseppig és tisztára nyalta a farkamat. Úgy éreztem, hogy rajtam a sor, úgyhogy a lába közé térdeltem és ütemesen szopni kezdtem. Visszatette a csipeszt a mellére és elkezdett irányítani. Azt szerette, ha jó erősen, teli nyelvvel, de lassú ütemben szopják a farkát. Érezni lehetett rajta, hogy rögtön eldurran, de bírta néhány percig, majd ő szó nélkül sült el a számban.
Kicsit még szoptam, hogy az utolsó csepp is a számba kössön ki, majd kisétáltam a fürdőbe és arcot mostam. Már a ruháimat vettem mire feltápászkodott és kiengedett. Nem nagyon beszélgettünk, csak egy "még találkozzunk hangzott el". Azóta már néhányszor beszéltünk és jelezte, hogy a fenekem is kipróbálná és továbbra is le is nyelne, de még nem sikerült összehozni újra.

Viszont mivel nagyon kezdenek eltünedezni a partnerek (meg úgy egyébként is kíváncsi típus vagyok), úgyhogy ez egy felhívás is egyben, hogy ha budapesti, vagy értelmes távolságon belüli férfi vagy fiúpár vagy bifiú-lánypár vagytok, van helyetek és szívesen bekerülnétek ide, dobjatok egy privátot wink
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#9   2018. 11. 12. hétfő 18:23
hahutomi hahutomi

Frankfurt

A helyzet az, hogy néha a melóm miatt külföldre kell látogatnom. Egy ideje már bujkál bennem a dolog, hogy ilyenkor kellene valamit alkotni, de eddig valahogy mindig úgy alakult, hogy nem volt rá időm vagy lehetőségem. Múlt héten Frankfurtba utaztam egy üzleti útra és valahogy úgy sikerült foglalni a repülést a cégnél, hogy volt egy este szabadidőm, mégpedig az érkezés napján, úgyhogy gondoltam, hogy itt a lehetőség.
Az út elég eseménytelen volt, délután repültem és kb 4-5 körül már a szállodában voltam. Hosszú volt a sor a recepciónál, úgyhogy felmentem az itthon már jól bejáratott portálra (ami szerencsére nemzetközi) és megnéztem mi a kínálat a környéken. Hát, a szálloda környékén elég sokan voltak akik illettek az általam keresettekbe (általában idősebbeket keresek 40+) néhánynak meg is néztem a profilját és néhány likeot is kiosztottam. Becsekkolás alatt jött is egy válaszlike az egyiktől és egy üzenet, hogy akarok-e találkozni. Gyors képcsere és mivel szimpatikus volt, így kb 3 üzenetváltásból megbeszéltük, hogy én megyek az ő hotelébe pár óra múlva.
A délután eseménytelenül telt, viszont legalább volt időm felkészülni a találkozóra, zuhany, alapos mosakodás és így indultam el a szállodájába ami két sarokra volt. Útközben végig instruált, hogy merre van a lift, hányadik emelet, melyik irányba induljak, hányas a szobája, úgyhogy nem volt gondom a recepciónál, teljesen magabiztos voltam, mint aki ott lakik. Az ajtóhoz érve két kopogás után nyitott ajtót a képen látott német úr, aki 50 körül járt, jó alkatú kopaszodó volt, nekem tetszett. Beléptem, óriási hotelszoba, legalább egyel több csillag mint amiben én laktam és mindenhol gyertyák és halk zene szólt. Mondta a vendéglátóm, hogy kicsit izgul, mert nem sűrűn szokott ilyet csinálni, úgyhogy lehet, hogy lelkizni szeretett volna, de én inkább úgy döntöttem, hogy a tettek mezejére lépek.
Ő egy pólóban és egy alsónaciban volt, úgyhogy közel léptem hozzá és elkezdtem simogatni a farkát a gatyán keresztül. Hangosan felnyögött és érezhetően élvezte a dolgot. Nekiálltam vetkőzni miközben néha simogattam, amit nagyon értékelt. Pillanatok alatt egy szál alsógatyában álltam előtte, úgy kezdtem el kétkézzel simogatni a farkát. Ő közben rámarkolt a fenekemre, húzott magához és a nyakamat nyalogatta, miközben a másik kezével a hátamat markolászta. Viszonylag hamar lesmárolt és vadul csókolt, miközben a keze már az alsógatyámban a fenekemet simogatta én pedig az ő farkát varázsoltam kétkézzel kőkeménnyé. Kicsit hátrébbléptem, majd az ágya felé húztam, de nem jutottunk el odáig, mert ahogy mögém került átölelt és a falhoz nyomott és elkezdte finoman tolni a farkát a fenekemhez és közben a nyakam nyalogatta, a mellkasom simogatta az egyik kezével és közben a farkam verte a másikkal. Ezt pár perig folytattuk és mivel brutálisan felizgatott én vetettem véget neki és löktem rá az ágyra hanyatt és azzal a mozdulattal húztam le a gatyáját és buktam a farkára. Szopni kezdtem a kőkemény farkát az ágyra térdelve a lábai közé amit nagyon hálásan fogadott. Hátradőlt és csak élvezte ahogy szopom, miközben én élveztem a kőkemény farkát és közben az egyik kezemmel a saját farkamat vertem ami szintén kőkemény volt. Közben folyamatosan úgy helyezkedtem, hogy a fenekem egyre inkább a keze ügyébe kerüljön, amit ő is felismert, úgyhogy eleinte csak simogatta az alsómon keresztül, majd lehúzta rólam és a szopásomat egy viszonylag kemény ujjazással hálálta meg.
Mostanában viszont dolgozik bennem a kisördög és szeretem provokálni a "csak aktív" férfiakat is, úgyhogy egyszer csak ebből a majdnem 69-es pózból feltérdeltem és a farkam pont a feje magasságába került. Nem kellett sokat noszogatni, elég volt csak finoman megfogni a fejét és úgy rácsúszott a farkamra, mintha csak erre várt volna. Jól szopott, de nem túl sokáig és kevéssé kreatívan, úgyhogy hamar abbahagytuk.
Kérte, hogy feküdjek a hátamra, majd közben felhúzott egy farokgyűrűt, amíg én helyezkedtem és vissza már úgy jött az ágyra, hogy a mellkasomra ült és a farkát a számba nyomva kezdte dugni a számat. Egyik kezével a fejemet támasztotta, a másikkal az ágy támlájára támaszkodva percekig dugta a számat. Kiszállt és felállt, gondoltam én is kicsit pózt váltok, de mondta, hogy maradjak. Már gumival a farkán és egy síkosítóval tért vissza, amiből egy jó adaggal kent a gumis farkára. A lábaim közé feküdt, mire tudtam, hogy mit akar, ezért átkulcsoltam velük a testét, így kerültünk misszionárius pózba. Finoman tolta be a farkát és eleinte nagyon óvatos volt és nem váltott át állatba. Folyamatosan csókolgatta a nyakamat, nyalogatta a fülemet, nagyon be voltam pörögve tőle és közben misszionárius pózban dugott. Viszonylag sokáig bírta és előre nem is sejtettem, hogy el fog menni, de egy erősebb lökéssel élvezett el. Kicsit benntartotta a farkát, de hamar leszállt rólam és lehúzta a gumit, megtörölközött. Én kimentem közben a fürdőbe, bemászta a zuhany alá és lemostam magamról a síkosítót és kb két rántással ki is vertem a zuhany alatt.
Szó nélkül öltöztem fel és egy kézfogás után léptem le. Kb egy órát voltam nála, a hotel lobbijában szerencsére senki nem vette észre, hogy ugyanannyi időt töltöttem ott, mint amennyit a prostik szoktak.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: hahutomi hahutomi
Nyitás ideje: 2018. 07. 08. vasárnap
Bejegyzések: 23db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 20. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!