Kikacsintások a másik oldalra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Kicsapongásaim története
... 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3   2018. 07. 25. szerda 18:20
hahutomi hahutomi

Gyors

Z-hez sokat jártam vissza, kicsit már össze is folynak az alkalmak. Arra tisztán emlékszem, hogy nagyon az elején volt a következő eset, simán lehet, hogy a harmadik lehetett. Még nagyon próbálgattam ezt az egészet (nem mintha mostanára oltári nagy profi lennék) és másoknak is írogattam, de végül megint Z-vel beszéltem le egy meló előtti randit. Pénteken beszéltük meg, hogy hétfőn nála kezdek és leszopom újra. Általában elég határozottan kommunikáltunk, azóta sem szeretem, ha valaki "mizu, ismerkednél?" kezdetű levelekkel keres meg. Egy aktív férfi legyen határozott, mondja meg mit akar. Szóval bejelentkeztem hozzá egy szopásra hétfő reggelre. Vasárnap este emlékszem még dobtam rá egy üzit, hogy akkor én tuti megyek, készüljön úgy és ha lehet ne verje ki. Aznap este már nem válaszolt és hétfőn reggel indulás előtt sem volt tőle üzenet, de mivel korábban megbeszéltük, úgy döntöttem, hogy megyek.

Odaértem, becsengettem, bementem a lépcsőházba, ajtót nyitott és nagyon meglepődött képet vágott. Kiderült, hogy teljesen elfelejtette és éppen már dolgozott (otthonról dolgozott, ezért is volt ideális egyébként, bármikor lehetett menni hozzá és mindig volt hely a randihoz nyes ) és mondta, hogy egy üzletfelét várja 8:30-ra megbeszélni valamit, úgyhogy sorry. Ránéztem az órára, 8:23 volt. Egyszerűen kellett a farok a számba, nagyon rá voltam már pörögve, nem tudtam volna úgy elmenni, hogy nem kapom meg. Mondta, hogy sorry menjek, ez most nem lesz jó, én annyit mondtam, hogy elég lesz az idő.

Kiléptem a cipőmből és úgy ahogy voltam ingben és nadrágban elkezdtem tolni a nappali felé és közben már bontottam ki a nadrágját. A kanapéra döntöttem és azzal a mozdulattal húztam le róla a nadrágot és az alsót egyben. Ezúttal nem finomkodtam, hanem azonnal elkezdtem a még lankadt farkát szopni, ami körülbelül a második
bólintásomra kőkeményre váltott és onnantól nem volt megállás. Bevetettem a kezemet is és elkezdtem ütemesen erősen szívni a farkát, miközben a kezemmel rámarkolva vertem a szopás mellett és a másik kezemmel a golyóit simogattam. Körülbelül egy perc sem telt el és egy hatalmas nyögés keretében élvezett a számba.

Tudtam, hogy nincs sok időm, úgyhogy otthagytam, fürdő, gyors tisztálkodás és már vettem is a cipőmet amikor megcsörrent a kaputelefon. Ő még a kanapén éledezett, onnan szaladt a telefonhoz és öltözött egyszerre. Kifelé menet szembejött az üzletfele, aki valószínűleg nem is sejtette, hogy Z nem úgy készült fel a találkozóra, ahogy kellett volna.

A kapuban ránéztem az órámra: 8:31
1 hozzászólás, utolsó: portas71 (2018. 07. 27. péntek 16:46)
 
#2   2018. 07. 12. csütörtök 14:06
hahutomi hahutomi

A második

Ha visszagondolok, az első alkalom után sok minden maradt bennem. Egy csomó kérdés az identitásommal kapcsolatban (amit viszonylag hamar lerendeztem, lévén, hogy több csajt is pörgettem akkoriban), másrészt némi szégyenérzetet is éreztem. Ennek ellenére sokszor maszturbáltam az elsőre visszagondolva és mellette elég sok meleg-pornót is néztem. Nagyon izgatott a tudat, hogy én voltam a passzív fél, használva voltam és valaki a másik oldalon nagyon élvezte. Z-vel kapcsolatban maradtunk, 1-2 üzenetet váltottunk a portálon keresztül, úgyhogy megkérdeztem, hogy mit kellett volna másképp csinálnom és kiderült, hogy a fogaimat kicsit túls okat használtam. tipikus kezdő hiba.

A második alkalmat egy reggelre egyeztettük le munka előttre. Megint én mentem hozzá, jó korán. Én keltettem, boxerben és álmos szemekkel fogadott, majd element pisilni és mondta, hogy helyezzem kényelembe magam addig. Hát, nekem sem kellett több, letérdeltem a szoba közepére és ott vártam (mai fejjel mondjuk utánamentem volna a fürdőbe wink ). Mikor visszajött, csak odalépett elém és várta, hogy mi fog történni. Én a boxerén keresztül elkezdtem nyalni a farkát ami akkor még teljesen puha volt, de ahogy nyálaztam össze a boxert, úgy keményedett. Egy idő után már rá tudtam fogni a számmal az oldalára, majd a végét is bekaptam a nadrágján keresztül. Nem tudom már, hogy ő vette le a boxert, vagy én húztam le róla (szerintem az utóbbi), de mire lekerült,már kőkeményen állt a farka.

Elkezdtem vele cicázni, elöször csak a kinyújtott nyelvemmel végignyaltam a farkát, majd ezt ismételtem többször, amitől éreztem, hogy teljesen kész van és próbálta a számba tenni, de én benne voltam a játékban, úgyhogy csak a makkjának a hegyét nyalogattam a nyelvemmel, majd egy kicsit később is csak a makkját vettem a számba. Ettől nagyon kész volt, hörgött, szenvvedett, csípőretett kézzel próbálta a farkát beljebb tolni a számba, de egy darabig még nem hagytam neki, majd egyszer csak úgy döntöttem, hogy megkegyelmezek és a jobb kezét a tarkómra tettem. Ezt a célzást azonnal megértette, elkezdte dugni a számat, miközben én ütemesen szoptam, de oda kellett figyelnem, mert olyan mélyre tolta a farkát, hogy néha már öklendeznem kellett tőle. Kb egy perc után ráfogott a másik kezével is a tarkómra és kérdés és figyelmeztetés nélkül a számba élvezett. Az utolsó cseppig tisztára szívtam amit a számba engedett, majd lenyeltem az egészet és tovább nyalogattam a farkát. Hamar lelankadt neki és elment a fürdő megmosakodni, mire visszaért én már cipőben voltam és mindenféle beszélgetés nélkül elköszöntem, hiszen megkaptam amiért jöttem.

Furcsa volt aznap így menni dolgozni, hogy reggel a számba élveztek, de legalább 2x kivertem csak délelőtt erre gondolva.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2018. 07. 08. vasárnap 14:26
hahutomi hahutomi

A legelső

Az első alkalomra tisztán emlékszem. Régóta jártam már meleg társkeresőre és viszonylag sokat fantáziáltam a dologról. A feleségemmel épp szarban voltunk, szex nem volt egy ideje, ő elutazott a hétvégére a szüleihez, így teljesen szabad voltam. Szokás szerint pörgettem a biszex társkeresőt, míg valami pornó ment a háttérben a tévén és belikeoltam egy két szép farkat. Az egyik pillanatban felvillant a chat, az egyik like címzettje írt rám kb annyit, hogy: szopnál? és rámküldött még néhány képet. Megdobbant a szívem, elkezdett pörögni az adrenalin a véremben. Megnéztem az adatlapját, 42 éves volt, kb 176 magas és a képek alapján vékonyabb srác. Visszaírtam neki a szokásos kérdéseket, hogy helye van-e illetve mikor jó neki. Korábban mással is jutottam már idáig, de általában itt szakadt meg a dolog. Kb két másodpercen belül írt és kiderült, hogy 5 buszmegállónyira van és nagyon várna azonnal.

Hát bevallom, kicsit megállt bennem az ütő, mással amikor idáig jutottam vagy kiléptem azonnal vagy valami kamut válaszoltam, de most valamiért úgy döntöttem, hogy ez a jó alkalom, hogy túlessek a dolgon. Megírtam neki, hogy indulok, ha ad címet és elérhetőséget. A válasz azonnal érkezett, telefonszám, pontos cím, kapucsengő. Fogtam magam és úgy ahogy voltam becsuktam a laptopot és elindultam.

A buszon szerintem teljesen önkívületi állapotban voltam és amikor leszálltam konstatáltam, hogy az ajtaja előtt áll meg a busz. Budapest leglepukkantabb kerülete, igazi gettó és én azért jöttem, hogy leszopjak valakit. Nice. A kezem remegett, a szivem a torkomban dobogott, amikor felhívtam, hogy itt vagyok. Bementem, földszinti kecó. Kézfogással fogadott, mondta a nevét (hívjuk innentől Z-nek), bevezetett a nappaliba. Leültem az egyik kanapéra, ő egy másikra velem kb szembe, majd megkérdezte, hogy "és akkor te szoktál lány lenni a kapcsolataidban?" na több se kellett nekem, én nem akartam semmit beszélgetni, úgyhogy annyit mondtam, hogy igen és fogtam magam és letérdeltem és elkezdtem lehúzni a boxerét.

Ekkor találkoztam életemben először más férfi farkával 3 centire a fejemtől. Kicsit vertem a kezemmel tök ügyetlenül, majd elkezdtem nyalogatni. Tényleg nem tudtam, hogy mit csinálok, kicsit fura volt, a farkának viszont jó íze volt, és finoman simogatta a fejem, úgyhogy a bíztatásnak megfelelően először csak a végét vettem a számba, majd egyre jobban betoltam és ütemesen szopni kezdtem. Párszor rám kellett szólnia, hogy ne fogazzak, de ettől eltekintve kb 5 perc ütemes szopás után hörögve annyit mondott, hogy mindjárt elmegy és hová mehet, mire én gondolkodás nélkül magasabb ütemre váltottam a szopással, úgyhogy azonnal a számba élvezett. Ragadt és szokatlan volt, de kiszoptam az utolsó cseppig belőle, majd kitámolyogtam a fürdőbe kiöblíteni a szám és mire ő felhúzta a gatyáját már az ajtóban álltam, hogy engedjen ki. Annyit mondott: bármikor jöhetek újra.

Én önkívületi állapotban mentem haza és teljesen kivoltam, hogy mit tettem. De mint sejthető visszamentem kacsint
1 hozzászólás, utolsó: X (2020. 07. 28. kedd 08:28)
 
... 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: hahutomi hahutomi
Nyitás ideje: 2018. 07. 08. vasárnap
Bejegyzések: 23db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 20. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!