/ 2 oldal
Hozzászólások
Tapasztalataim alapján azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy amelyik Nő a felmerülő hármassal kapcsolatban a következőket reagálja:

Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.

abban a Nőben érik a kíváncsiság, ami egyre inkább kezd vágyakká alakulni!

Érdemes kicsit még fokozni a vágyait, és alkalmanként szoba hozni és biztatni.

Ez az az állapot, amikor teszteli saját magát, és minket férfiakat, hogy biztos mi is partnerek lennénk-e benne, és azt is mérlegelik ilyenkor, hogy a kapcsolat elég stabil-e ahhoz, hogy élvezhető, feldolgozható-e egy hármas együtt lét.

Magyarán gondolatban már játszott hármas szex a lehetőségével, és nagy valószínűség szerint tetszett neki az a fantázia kép amit közben átélt.

Megerősítést, és némi biztatást vár ahhoz, hogy gyakorlatban is meg merje élni vágyait.
Sokak számára biztos furcsa és érthetetlen, hogy a hármasszex az egymást szerető pároknál elfogadható.

Pedig sok érzelem van mögötte, sokkal több mint az elsőre felfogható.

Részemről van benne féltés, sok-sok legyőzhető féltékenység, és annál több önzetlenség, ami "nemes"izgalommal keveredik.

A hölgytagunk pedig ha lassan is, de megértette, elfogadja, hogy ez számomra olyan vegyes izgalmi állapotot eredményez, ami az iránta való érzelmeim nélkül nem lenne jelen a hármas szeretkezéseink alkalmával.

Egészen addig, amíg ezt nem értettük meg magunkban, egymásban, addig ez nálunk is elképzelhetetlen volt.

A mi estünkben 2 évig tartott mire megértettük, hogy nem azért bújhat más alkalmanként az ágyunkba mert már magam unom és nem akarom vagy nem tudnám megkefélni. Részéről pedig nem azért lett fontos, mert egy telhetetlen kis "dög" lenne akinek nem elég egy farok a punijába.

Én akartam Őt így látni, mert izgatott, Ő pedig ügy döntött, hogy ezt megadja nekem.

Az eseményeket több 100 órás beszélgetés előzte meg, és tele voltunk kérdőjelekkel. Nem tudtuk mi és hogyan történik majd, csak azt, hogy vele ez egy izgalmas kaland lesz.

Lehet e szeretni így a párunkat?

Ha nem így lenne, akkor nem is adná azt az érzelmi állapotot amit várunk minden egyes alkalom előtt!

Aki ezt nem érti, az ne az ilyen beállítottságú párok érzelmeit kérdőjelezze meg, hanem a sajátját vizsgálja felül!
Összefoglaltabban itt olvashatóak a történeteink: *********************************

moderálva: a szabályzatot tessék csak elolvasni, hogy miért nem lehet linket megadni....
Sosem éreztem úgy, hogy "kúrjak" a Nőmet.
Ennek egyszerű oka van!
- nem a Nőm, hanem a kedvesem!
Ha csak kúrnák, akkor nem az lenne, így az élmény sem az lenne!
Érdekes, hogy ez a hétköznapokban nem publikus téma mennyi embert, Férfi és Nőt egyaránt foglalkoztat. Szomorú, hogy a gátlásaik, vagy esetleges szégyenérzetük miatt mégis kevesen merik párjukkal megbeszélni vágyaikat. Igaz, a saját véleményem szerint ez nem is való mindenkinek, vagyis ehhez valóban nagyon mély és önzetlen érzések szükségesek a hölgy irányába, és nyilván visszafelé is.

Nem gondolom, hogy a Nőkben ne dolgozhatna a kíváncsiság, ne lehetnének vágyaik, alkalmanként extra élményekre. Nem hiszem, hogy egy Nőnek egész életében egy pasival lehet csak dolga. Nekünk Férfiaknak is el kell tudjuk fogadni, hogy szerelmünket előttünk más is megdugta, mással is élt meg szenvedélyes éjszakákat. Tehát nem dőlhet le az a hamis kép, hogy kedvesünk még nem látta, nem érezte, nem élvezett más farkától. Ez a gondolat hamis, Ónbecsapás ami teli van komplexusokkal az ilyen gondolatvilágú ás féltékeny típusú pasiknál.

Hogy miben más hármasban? Ebben az esetben vele együtt élhetjük meg vágyainkat, és gerjedhetünk élvezeteire! Ha elég Önzetlenül tudjuk szeretni, akkor izgalmas és egyben izgató is Őt így látni....

Félünk a másnaptól, miután a szenvedély heve leülepedett és visszatérünk a hétköznapokba?

Miért tesszük?

Mindössze azért, mert alkalmanként együtt élünk meg különleges élményeket, zárt ajtót mögött, amiről csak mi magunk tudjuk, hogy megtörtént?

Netalán azt szégyelljük, hogy nagyon is kellemes élmény volt?

Mert merjük és tudjuk élvezni az alkalmankénti lehetőséget?

Lassuk be, ha ezt tennénk, vagyis ha szükséges és nem tudnánk egymást megerősíteni, akkor ebben az esetben Önmagunk ellenségei lennénk, tehát két egymást szerető embernek nincs miért szégyenkeznie.
Semmihez sem hasonlítható élmény látni a kedvest miközben más élvezteti el!

8 hónapja történt meg először, hogy megosztottuk az ágyunkat egy házibaráttal, akivel azóta is összejárunk ha extra élvezetekre támad kedvünk.

Szerencsére nálunk jól működnek a dolgok az első perctől!
8 hónappal ezelőttig még annak a gondolata is perverz volt, hogy egy kívülálló harmadik férfit beengedjünk az ágyunkba, kedvesem örömére.

Mára elfogadott, alkalmanként amikor kedves is nyitott rá, kedvére élvezheti a két férfi által nyújtott lehetőségeket!

Ha ez perverzió, akkor örömmel vállaljuk, hogy azok vagyunk smile
Köszönjük a pozitív véleményt!

Megítélésünk szerint, ennek a topiknak ez lenne a célja!

Tapasztalat és vélemény csere annak érdekében, hogy azok a párok, Férfiak és Nők egyaránt megismerjék ezt a világot a szépségeivel, buktatóival együtt, akik fantáziálnak róla, de még tele vannak bizonytalansággal. Gondolnak rá, izgalommal tölti el őket a gondolat, reménykednek, hogy ez velük is megtörténik, hogy a párjuk esetleg partner lenne ennek a nem hétköznapi élménynek a megélésében. De annak ellenére sem merték még felvállalni, hogy az is lehetséges, hogy a partnerük is pont erre vágyik, és előfordulhat, hogy csak egy kis beszélgetésre, , biztatásra, megerősítésre lenne egymástól kölcsönösen szükségük.

Mi magunk is tapasztaltuk a nehézségeket annak ellenére, hogy Én mint férfi, nem voltam tapasztalatlan ezen a téren, és így elég sok biztatással tudtam hölgyünk bizonytalanságát oldani. Mivel Ő még nem volt ilyen helyzetben, sok mindentől tartott, és nyilván időre volt szüksége, hogy eltudja fogadni, hogy ez a maga nem normálissága mellet teljesen normális. Hogy bízni tudjon Önmagában, bennem, a helyzetben, és hogy oldottan tudja élvezni, ne tartson a következményektől.....Megosztottuk a történetünket, felfedve az érzelmi háttereit is az eseményeinknek.

Bátran kijelenthetjük, hogy egy ilyen esemény az értelmi és érzelmi önzetlenség és intelligencia legmagasabb foka!

Mostanában keveset vagyunk fent, vagyis többnyire csak olvasóként. Ennek oka annak ellenére, hogy történeteinket építő jelleggel osztottuk meg itt az oldalon, vagyis egy olyan oldalon, ahol az ember normál esetben azt gondolná, hogy ezért vannak itt mások is, vagyis, hogy az Fórumozok azon táborával osszuk meg élményeinket, akik pedig azért vannak itt, mert szeretnének bátorságot, tapasztalatot gyűjteni mielőtt döntenek afelől, hogy belevágjanak-e ebbe a nem hétköznapi kalandba. .

Sajnos azonban többen nem veszik elég komolyan mások élményeit, és egyéni fellépésnek veszik azt az amúgy nem elbagatellizálható témát, okoskodnak, véleményt alkotnak mások legbensőségesebb szférájában.

Viszont ezzel a hozzászóló és a téma iránt érdeklődő pároknak is sajnos egyaránt kedvét szegik.

Köszönjük, hogy olvastok minket smile
Nálunk 2 évbe telt, mire a párom belement a hármasba. Sok-sok beszélgetés után egyezett bele, hogy egy másik pasi megdugja, vagyis, hogy együtt dugjam meg valakivel. Szerencsénk volt, sikerült normális férfit találnunk harmadiknak, de ha nem így lett volna, valószínűleg örökre elment volna a kedve. Ezért is lenne jó tudni, vagyis kiríni a nevét az ilyen kreténeknek. Én el is kalapáltam volna kifelé menet.
A napokban több privát üzenetet is kaptunk, ezeket szeretném itt is megköszönni.

A levelekből az derült ki, hogy a kérdésem nem volt alaptalan, valóban van az Országban több szauna hely, ahol alkalmanként, és "zártkörű est keretében tartanak "nyitottabb pároknak nyitottabb estéket". Pár konkrét meghívást is kaptunk, néhány helyről pedig összefoglaló érkezett. Nem lepődtem meg azon, hogy ezek a helyek egyike sem swinger klubként üzemel a mindennapokban.

Nem gondolom, hogy egy "ilyenre" szervezett este alatt, magában a szaunában Gang-bang vagy ilyesmi történik. Véleményem szerint, amiről megerősítés is érkezett, ezeken az estéken hasonló gondolkodású emberek, párok látogatják a helyet. Ilyenkor mindenki nyitott az ismerkedésre, tapasztalat cserére. Ha pedig kialakul a szimpátia, nyilván megtalálható az a hely, ahol a szimpátiát élvezetekre cserélhetik, másokat nem zavarva......

A kérdésemen többen felháborodtatok, amivel teljes meglepetettséget okoztatok a témával kapcsolatban.

Először azt hittem, hogy rossz linket gépeltem be, de aztán rájöttem, hogy nem, hogy valóban a GG-n vagyok.

Engedjétek meg, hogy elmondjam röviden a véleményemet!

Szögezzük le, hogy a szauna az szaunázásra való!

- Pont úgy, mint az autó közlekedésre, mégis szinte nincs olyan Férfi, sem Nő, aki ne találta volna magát néhányszor az évek alatt a hátsó ülésen.....

- A konyha asztal legfőképpen a vasárnapi családi ebédek elengedhetetlen bútordarabja, ennek ellenére én is, és más is "szögezte" más a kedvesét az asztalhoz egy szenvedélyes este alkalmával, a hölgy örömére is.....

- Hasonló a helyzet az íróasztalokkal is, azok is sokat tudnának mesélni, pedig rajtuk dolgozni illene......

- Csodálatos rétek és mezők, ahova sétálni, levegőzni járnak az emberek, ennek ellenére nagyon sok "virágot" letéptek már ezeken a helyeken is.....

Magamról: Csináltam már Liftben, Magaslesen, Éjszaka egy barátom fodrászüzletében a hajmosószékben....és nincs annyi időm, hogy minden helyszínt, élményt megosszak veletek....és valójában arra sem vagyok kíváncsi, hogy azok a helyek ténylegesen mire valók lettek volna.....Mert a szenvedélyem hevében sem érdekelt, pont úgy nem ahogy azután sem.....Jó volt, élmény volt!!! ENNYI!!!

Viszont tényként szeretném közölni, hogy nem Én vagyok rossz helyen....

Regisztráltatok ide a GG-re, aminek minden menüpontja, minden fóruma, be és leírása a tömény szexről szól. Szexről minden módon, akár anyóssal, hangosan, vagy spriccelősen, lenyelve vagy szétkenve, orálisan-análisan, szendvicsben vagy egy lukban, szőrösen vagy csupaszon, harisnyában vagy nélküle........de minden fórum a kőkemény valóságról, élményekről, tapasztalatokról és vágyakról szól.... Csak azok szeretnék ezt az egy fórumot "konzervatív módon" szexmentesnek nyilvánítani, akik amúgy valamiért mégis ide regisztráltak a GG-re.

Valakik itt nagyon fordítva ülnek a moziban.....
Ismét egy figyelmesen olvasó smile

Szerintem olvasd el még egyszer Kerce hozzászólását!

Köszi smile
smile
Akkor nekifutok még egyszer, immár harmadszorra....

Senkit nem szeretnék, szeretnénk a jól megérdemelt kikapcsolódása közben megzavarni, hiszen mások pihenését és szenvedélyét mi magunk is szeretjük tiszteletben tartani.......

Talán mindannyian tudjuk, hogy az Országban van több wellness hely, ami alkalmanként, vagyis heti-havi rendszerességgel szervez "nyíltabb pároknak", nyíltabb estét!!!!

A kérdésem ezek a helyek felé irányult, vagyis szerettem volna bővebben informálódni, még ha van aki szeretné is félre érteni, és elbeszélgetni a valós kérdés mellett! Élen az Adminnal....

Idézném Önmagam tömören: "Kedvesemet meglepném egy textil mentes szauna esttel, ahol nyitott minden kalandra a a hely"

Köszönöm, hogy figyelmesen olvastok smile
A szövegértelmezéssel van némi gond.....

Kérdésem nem arra irányult, hogy kit és hol zavarhatnánk meg szaunázás közben, hanem arra, hogy tudtommal van több olyan szaunás hely, ahol heti-havi alkalmanként nyitottabb estéket is szerveznek.

Kérdésem erre irányult, és arra szerettem volna választ kapni, hogy hol, és mikor vannak ilyen napok. Nyilván zavarni senkit sem szeretnénk!
Sziasztok! Kedvesemet meglepném egy textil mentes szauna esttel, ahol nyitott minden kalandra a a hely, és adott a lehetőség hármas kalandokra....Hova érdemes vinnem? Ha jól érezzük magunkat, akár 2-3 napot is maradnánk.
Közben a hónapok teltek, és egyre több ilyen jellegű filmnézésen és beszélgetésen voltunk túl, miközben mindig nedves puncival találtam szembe magam, és egyre több kérdését kellett megválaszolnom...

Ugye azt mondanom sem kell, hogy az ilyen esték hatalmas ágyjelenetekkel értek véget....., én pedig igyekeztem az elültetett gondolatokat közben csíráztatni.....

- Miközben vibrátorral dugtam a finom kis punciját, úgy helyezkedtem, hogy a szájába tudja venni a farkamat, közben többször megkérdeztem, hogy jó-e neki, ( igaz, hogy vibrátor az egyik) bármint, hogy két fasz van benne....A válasz többnyire ühhhhümmmmm volt.

- Aztán már nem én helyezkedtem úgy, hogy elérhető legyen a farkam, hanem megkérdeztem, hogy akarja-e a farkamat a szájában közben.....A válasz többnyire ühhhhümmmmm volt smile

- Aztán már azt kérdeztem, hogy miközben élvezi, hogy dugva van, jó lenne-e egy farok a szájában is........A válasz többnyire ühhhhümmmmm volt..


A hónapok teltek, és lépésről lépésre azokon az estéken amikor éreztem, hogy alkalmas, hogy ráhangolt, mindig kicsit tovább vittem a fantáziáját, na persze a sajátomét is smile

Aztán már néha azt is megkérdeztem néha: hogy egy igazi sem lenne rossz most ugye??? A válasz részéről: NEM TUDOM!

Aztán már azt is megkérdeztem néha: ha most betoppanna egy harmadik, akkor elküldeni-e??? A válasz részéről: NEM TUDOM!

Egyre többet kérdezett vissza: Pl.

- Én mit szeretnék?

- Ez miért lenne jó nekem?

- Kurvának gondolnám-e utána?

- Tudok-e olyan akivel......?

Ilyenkor mindig megnyugtató választ adtam: Szeretném, jó lenne Öt így élvezni látni, nem gondolnék róla semmi rosszat, sőt, nagyon izgatónak találom már a gondolatot is....stb,

Megnyugtattam, hogy semmi sem kötelező, de ha kíváncsi, akkor szétnézhetünk itt a GG-n, kitudja hátha valaki szóba jöhetne....

Érezhetően a gondolattól beindult, az orgazmusai ilyenkor intenzívebbek voltak, de szex után vagy visszavonulót fújt, vagy beszélni nem akart róla....., mindig azt mondta, hogy Ö nem olyan, és én csak félreértettem az elhangzottakat smile

Kb 2 év telt el, és nyilván nem naponta, nem is hetente erőltettem a dolgot, de alkalmanként szóba hoztam, bekérdeztem, finoman a tudtára adtam, hogy ebben Ö dönt....

Aztán egy kellemes estén, némi finom bor elfogyasztása és filmezés után, miközben szenvedélyesen szeretkeztünk, ismét megkérdeztem, hogy most benne lenne-e...A válaszon magam is meglepődtem, mert most nem a szokásos lehet, és nem is ühhhhümmmmm volt, hanem egy tömör IGEN!

Miközben a farkammal a puncijában az orgazmusa közeledtét várta, megkérdeztem, hogy ezt most komolyan gondolta-e: azt mondta, ha nekem is jó lenne, akkor úgy érzi, néha eltudná képzelni smile

Megkérdeztem, hogy kezdhetek, kezdhetünk-e keresgélni, és igenlő választ kaptam.....

A többit már tudjátok smile
Ahogy nálunk elkezdődött!

Miután elsőként bennem ért meg a gondolat, hogy kedvesemet imádnám látni, amikor nem általam, vagy valamelyik segédeszközünk segítségével él meg fantasztikus orgazmusokat, egy szenvedélyes szeretkezésünk közben megemlítettem neki, hogy mit szólna hozzá, ha a játékainkba bevonnánk egy harmadik felet is. Tudta rólam, hogy én már többször voltam hasonló helyzetben, ennek ellenére elképzelhetitek a tiltakozását, miközben kijelentette, hogy Ö nem olyan, és én mit gondolok róla.......

Akkor én már tudtam, hogy mit gondoljak, hiszen előző kedvesem is így kezdte, így hát óvatos üzemmódba helyeztem magam. smile

Amit tudni kell, hogy hét közben mindketten nagyon sokat dolgozunk, mondhatni reggeltől estig. Ebből kifolyólag, a tartalmas együttlétek többnyire a hétvégékre korlátozódnak. Ilyenkor viszont megadjuk a módját, elborozgatunk, ha a hangulat megkívánja gyertyát gyújtunk, elindítunk egy szexfilmet, együtt fürdünk, ilyenkor előkerülnek a segédeszezők is, és minden kellemes dolgokat művelünk egymással......

Egyik alkalommal, a többedik pohár bor, és érezhetően emelkedett hangulat közben elindítottam egy általam előre kikeresett hármas jelegű filmet, ami nem brutális baszásról szólt, hanem kellő érzékiséggel fűszerezett jelenetekről amik a hölgyről kényeztetéséről szóltak leginkább...

Figyeltem a reakciókat, és a kérdésemre, hogy keressek-e másikat, vagy mehet ez, a válasza az volt, hogy lehet ez is, ilyent még úgysem nem látott....

Nyilván töltöttem még némi bort, és láttam, hogy nézi a filmet figyelmesen...

Ezután elkezdett kérdezni, hogy amikor én voltam így mással, akkor én hol, hogyan és mit....stb csináltam. Őszintén válaszoltam a kérdéseire, és elmondtam neki azt is, hogy érzelmileg az adta a legnagyobb élményt, amikor ex kedvesemmel mi fogadtunk harmadikat, nem pedig amikor én mentem párokhoz. Tudtam, hogy megfogja kérdezni, hogy ki volt az az ex, hiszen mivel régi barátság kötött össze minket, nagyjából ismerte az előző szerelmeimet. Miután mondtam neki, hogy kivel éltünk meg hasonlót, először kiakadt, hogy róla nem gondolta volna. Ennél jobban csak akkor akadt ki, amikor kiderült számára, hogy ez nem egy alkalmas próbálkozás volt, hanem kb 1-2 évig volt stabil házibarátunk aki alkalmanként járt hozzánk.....(ha van rá érdeklődés, ennek történetét is megosztom veletek)

Elmondtam neki, hogy hogyan történt a keresés, és ezután az első szex, hogy előre mindent megbeszéltünk, és semmi nem volt kötelező, és azt is, hogy az első alkalommal is, és végig meg volt a lehetőség arra, hogy bárki meggondolja magát.....Meséltem neki arról, hogy ez milyen érzéseket szabadított fel bennem, milyen volt Öt így látni, és arról is, hogy ez sem másnap, sem később, sőt még a szakításunkkor sem járt felemlegetésekkel, vádaskodással, vagy egymás lelki bántásával.....

(folyt)
Történetünket valójában nem is tudom, hogy honnan lenne jó elkezdenem...

Talán onnan, hogy egy néhány éve, egy hideg és viharos napon úgy döntöttünk, hogy aznap nem dolgozunk....Megtehettük, hiszen én voltam a döntéshozó, Ö az alkalmazott, mellesleg gyerekkori barátság is összekötött minket...

Felmentünk a lakásomra meginni egy Kv-t, bár akkor már hosszú ideje szikrázott a levegő közöttünk.... Nem ragoznám túl, megtörtént a dolog. Kedves akkor már válófélben volt, tehát mivel minden téren egy síkon voltunk, egyre többször alakultak a napjaink kettesben...Imádtam ezt az időszakot, hiszen megkaptam egy "olyan Nőt", akivel bármit csináltam, minden új volt neki, és mindent roppantul élvezett. Volt férjével nem voltak túl heves ágyjeleneik. elmondása szerint így telt a házasságuk. Ö viszont tudta rólam, hogy nem vagyok túl gátlásos, és sok mindent kipróbáltam már az életem folyamán...Sokat kérdezett, és érdeklődve figyelte minden történetem, de érezhető volt, hogy ezeket elképzelni sem tudja, nemhogy megélni....

Emlékszem, amikor az első vibrátort vettem neki, magam sem voltam benne biztos, hogy két pofon kíséretében nem-e fog faképnél hagyni. Nem tudtam, hogy hogyan fogok előállni vele, hiszen tartottam tőle, hogyha nyíltan előveszem , nem jól reagál rá, és ugye tudjuk, mennyire nehéz egy Nőt az eredeti döntése meghozatalában befolyásolni. Kisebb esélyt láttam a kudarcra, ha az események közben, felizgult állapotában, kényeztetése közben, egyszer csak meglepem vele. Itt is lett, és saját bevallása szerint is hatalmasat élvezett vele, és azóta is teszi ezt, a különböző játékai pedig megtöltenek mára már egy éjjeliszekrényt....

Tehát, valahol itt indult el a bogár ismét a fejemben, hiszen ex kedvesemmel fogadtunk be éveken keresztül egy házibarátot, igaz, Ö sokkal nyitottabban gondolkodott ezekről a dolgokról. Fogadott félként magam is megfordultam több párnál is azelőtt, de azért azt tudni kell, hogy fogadni sokkal másabb feling, más érzéseket szabadít fel, legalábbis bennem, és kizárólag akkor van így, ha érzelmek is kötnek az érintett hölgyhöz....

Tehát megfontoltan elkezdtem felépíteni a stratégiát, ami nem biztos, hogy másnál is beválik, de nálunk ez hozta meg az eredményt smile

Ahogy tudom, a lényegre térve folytatom az írást!
Kellemes történet smile
Ma, vagy a napokban, ahogy időm engedi, megírom, hogy hogyan sikerült kedvesemnél lépésről lépésre elérnem, hogy bele merjen vágni a hármas szex örömeibe, és hogy azt mára már önfeledten élvezni is tudja, s merje.....

A sikerrecept nem biztos, hogy másnál is a miénkhez hasonló lesz, de az biztos, hogy mi ha lassan is, de elértünk idáig. Belevágtunk annak ellenére, hölgy hölgyünk gondolkodása, neveltetése és a megismerkedésünk előtti életvitele homlokegyenes kizárta a szexuális szabad gondolkodást. Tudom azt amit gondolt a világról, ahogy élte az életét, hiszen gyerekkori barátok voltunk, aztán később nálam dolgozott, így mindent tudtam mindig is róla.....Aztán ahogy az Ö, és ahogy az Én előző kapcsolatom egy időben kezdett megromlani, egyre többet kezdtünk beszélgetni...Láttam, éreztem rajta, hogy tetszik neki az Én világom, de tart is tőle....

Ma pedig már együtt élünk, van egy szekrénnyi segédeszköze, éli és élvezi az életét, és mindezen felbátorodva, biztatásomra alkalmanként a jól megválasztott házibarátunkkal is nagyokat mer, és már tud is élvezni....

Ha érdekel titeket a történetünk, akkor megírom az utunkat smile
Megírtam piszkozatban és bemásoltam. Ellenkező esetben elvesztettem volna a fonalat, valamint áttekinthetetlen lett volna itt a fórumon is, ha darabosan teszem fel a történetünket.

Igaz, amikor nekiültem, hogy végig írom elejétől a végéig, magam sem gondoltam, hogy ennyire hosszú lesz....Viszont megvágva nem adta volna át az este valódi értékét és érzéseit!
Kedvesemnek miután visszatért a fürdőből tettem egy célzást, hogy ha Ö is folytatná, barátunkban van még lendület, aki szabadkozni kezdett, hogy kis időre van szüksége, és akkor is csak ha kedvesem is akarja még. Kedves, miután rám nézett, és látta, hogy nincs ellenvetésem, azt mondta barátunknak, hogy nem baj ha nem rögtön sikerül, de bízza most rá magát, ezzel finoman hanyatt fektette, és bekuporodott a lábai közé.....Először simogatni, majd masszírozni kezdete. Néhány perc után, már a szájában volt barátunk farka, miközben a simogatással nem állt le...Pasiként nem egyszerű erről írni, de miután a topik erről szól, megpróbálom. Szopás közben egyre lejjebb tévedt a keze, és akkor már tudtam, hogy miben mesterkedik.....Szóval a kis kezeivel ment lassan lefelé, aztán ott is kicsit ügyködött a szájával, kicsit nyálazott, meg az ujjait is benyálazta, és elkezdte barátunkat azon a tájékon szopás közben kényeztetni...Néhány perc után, barátunk is hallhatóan egyre jobban élvezte a helyzetet, mire kedves egyre hatékonyabban dolgozott az érzékeny ponton.... Még egy kis nyálazás, azután elkezdte ujjazni a barátunkat, akinek a hangokból ítélve ez a technika igencsak bejött.....A szopás, valamint a rögtönzött prosztata masszázs néhány perc alatt megtette a hatását..... A folytatást már szerintem úgyis sejtitek, barátunk néhány perc elteltével elélvezett....

A szó JÓ értelmében, az ilyen alkalmakkor kedvesemből rendes kis kurvát sikerült kihozni smile

Mondjuk úgy, már tudja, hogy mi az amit szeretne megélni, és alkalomadtán mellettem ezt meg is teheti smile

( tudom, most jönnek a megmondó emberek, akik pontosan tudják, hogy az nem úgy volt, meg az úgy nem lehetett típusú hozzászólásaikkal )

Pedig tetszik, vagy nem tetszik, ezek az élmények a négy fal között megtörténnek másokkal is, még akkor is ha nem mindenki ossza meg a nyilvánossággal smile
Először finoman közelített, majd miután kedvesemen látszódott az ellazulás jele, széttett lábakkal a teljesen a befogadásra felkészülve, elkezdte finoman dugni, mindig egy kicsit beljebb....Kedvesem a kéjtől nyögve emelte, tolta a csípőjét, egész addig, amíg a méretes farok el nem tűnt benne. Ekkor kérte, hogy feküdjek mellé, had szorítsa a kezemet közben. Mellé feküdtem, és megkérdeztem, hogy mit szeretne. Szeretkezni a barátunkkal, vagy inkább ma legyen jól megdugva a barátunk által. A mindegy válaszát én már jól ismerem, ezért jeleztem barátunknak, hogy dughatja most meg rendesen. Ö így is tett, odarakta magát amennyire lehetett. Kéjes nyögések, cuppanások perceken keresztül, miközben végig szorította a kezemet.....A lábait szétvetve az égig emelte, így élvezve a teljes behatolást, és várta az első orgazmust....Nem is kellett sokáig várni, néhány perc alatt hatalmasat élvezett....Miután kért néhány perc pihenőt, barátunkat hanyatt fektette, és szopni kezdte a farkát. Hosszan, hol gyorsan, hol csábítóan, élvezetből....Hosszú percekig játszott a farokkal a saját maga, és barátunk örömére...., míg végül gondolt egyet és beleült. Lovagolt barátunkon, és ekkor már kérte, hogy én is menjek, szeretne közben most engem a szájában érezni... Így is lett, akkor már alig vártam....Barátunk farkával dugta magát, miközben most engem szopott élvezettel. Így érte el a második orgazmusát....Ismét kért pár percnyi pihenőt, de a két álló farok akkor már nagyon nehezen várt a meleg puncira, ezt mondtuk is neki, mire feltérdelt, jelezve, hogy akkor hátulról dugjuk meg.....Barátunkkal összenéztünk, de aznap olyanom volt, hogy szerettem látni amikor az én kis párom elélvez egy másik farok által...Én elé feküdtem hanyatt, barátunk pedig mögé kerülve dugni kezdte hátulról......Érezni a beremegését, azt megélni ahogy rászorított a farkamra amikor a legjobb tempóban dugta barátunk hátulról, ilyen közelségből hallani az egy elmondhatatlan érzés....Ezt nagyon kevesen élhetik meg, de nálunk szerencsére tökéletesen, feltételek nélkül, és ami fontos, önzetlenül működik....
Szóval: kedves hevesen dugva, miközben én a szájában vagyok....Kellemes, de nem sokáig tartható vissza így a csúcspont.....Azután meg, hogy kedvesből harmadjára is előtörnek az közeledő orgazmus hangjai, már eldöntött tény, hogy ezt én sem bírom nála tovább.....Néhány perc, a hangok erősödnek, de mielőtt még elélvezne, odasúgja kéjesen, hogy ne tartsd vissza te se....A következő percben egyszerre élveztünk el, s mint kiderült, nem csak mi ketten, hanem barátunk is a popsijától a hátáig mindent telelőt....Kedves mosoly, egy elismerő ez nagyon durván jó volt megjegyzés, és kifut a fürdőbe...Barátunkkal közben mi is 1-1 szóval nyugtáztuk, hogy ez tényleg fantasztikus volt, bár megjegyezte, hogy egy kevés pihenés, és egyet Ö még bírna.....Én sajnos egylövetű vagyok, vagyis egy kicsit több idő mire regenerálódók. Kedvesemnek miután visszatért a fürdőből tettem egy célzást, hogy ha Ö is folytatná, barátunkban va
Nálunk a vasárnapi eseményekre a ráhangolódás már szombaton elkezdődött!

Az első néhány úgymond visszafogottabb alkalom után, barátunkat mindketten teljes elfogadás mellet kezeljük....Kedvesem egyre jobban és felszabadultabban fogadja, és várja már az ilyen estéket. A kezdeti gátlásai, és annak érzése, hogy engem nem szeretne megbántani, nyilván a bátorításom hatásárának köszönhetően szinte már teljesen elszállt a levegőből.

Visszatérve, szombat este szóba került, hogy ismét lesz egy olyan alkalom, ami annak ellenére, hogy nekem is nagy élményt ad, mégis csak Ö róla szól.

A beszélgetésünkből kiérezhető volt, hogy szeretne a Vasárnapi alkalommal nagyon felszabadult lenni, és szeretné ha mi pasik is módfelett élveznénk azt, amit Ö adhat nekünk....Ez kíváncsivá tett, így biztattam arra, hogy élvezze az estét, nekem is élvezetet nyújt látnom, és hallanom Öt élvezetei közben. Sőt, azt sem zavarna, ha én csak a végére szállnék be, hiszen szívesen végig nézném ahogy orgazmusig kényeztetik.

Aztán eljött a vasárnap, nem keltünk korán. Barátunkkal kora délutánra beszéltük meg, hogy eljön hozzánk, és marad amíg marad. Lazulás, közös főzés, filmnézés meg ilyesmi smile

Délutánra a megbeszéltek szerint barátunk is megérkezett. Ö is, mi is készültünk némi vörösborral.....Lazulás 1-2 pohárka bor mellet, beszélgetés, főzőcskézés, mondhatni igazi lazulós hangulat. Finom kis célzások elejtése, a lepattanó labda visszadobása, néhány simogató érintés, finom nyakra puszi......Minden ami a ráhangolódásként lehetséges...

Terítés és kaja, továbbra is némi borozgatás kíséretében....

Jóllakva, de annál éhesebben mentünk be a szobába. Lefeküdtünk mindannyian az ágyra, és egy film elindítása közepette hangolódtunk a folytatásra. Én szándékosan visszafogtam magam, elnéztem ahogy barátunk finoman simogatni kezdi a kedvesemet. Közben a filmre is félszemmel rá-rá nézett mindenki, ott már javában az orgazmus hangjai mellet dugta két pasi a csajt. Látszólag ez is mindkettejükre hatással volt. Barátunk puszilgatni kezdte kedvesem nyakát, kiszabadította a melleit, markolta a seggét, miközben a kedves jól láthatóan kezdte magát átadni az élvezeteknek.....Lekerült a felső, aztán az alsó és a bugyi is.....Kérdezték, hogy én mire várok, de jeleztem, hogy folytassák kedvükre, én egyenlőre a látványt élvezem.....Szerintem akkor már abba hagyni sem tudták volna, érezhetően beindultak a hormonok. Kedvesem szét tett lábakkal, barátunk szenvedélyes nyelve alatt vonaglott. Aztán barátunk ellentétesen szembefordult vele, és miközben barátunk hevesen nyalta a puncit, a farka kedvesem szájába került, aki szemrebbenés nélkül hevesen szopni kezdte....Kis idő múlva barátunk a hátára fordította a kedvest, aki nem ellenkezett. Nekem sem kell szégyenkeznem a méretem miatt, de barátunké szerintem üti a 22-23/6-7-es méretet, amit hamar rá is közelített kedvesem puncijára. Először finoman közelített, majd miután kedvesemen látszódott az ellazulás jele, széttett lábakkal a teljesen a befogadásra felk
Tintapatron jól fogta meg a kérdést!

Tudjátok, Ti szóló pasik, mi nem eldönteni akarjuk, hogy a kedvesünk kivel feküdjön, vagy feküdhet le, hanem szűrni a jelentkezőket.

Tudjátok, mi párok ismerjük egymást, ezzel együtt egymás igényét is, valamint a harmadikat nekünk is el kell tudnunk fogadni......Ugyanis, mg Ti haza mentek az aktus után, mi reggel, és az azt követő reggeleken is egymás szemébe kell, hogy nézzünk, míg Ti keresitek a következő hármas lehetőségét valahol máshol.....Aki ezt nem érti meg, az nem is alkalmas arra, hogy partner legyen egy párnál....

Egyszerű: Fordítsuk meg a kérdést. Ha harmadiknak egy hölgyet vennénk be, a párom biztosan tudná, hogy a 120 kg-os Aranka néni a maga kis 68 évével és esetleg gumicsizmájával biztos nem meredeztetné meg a zászlót......Ha perverz lennék, és azt mondanám neki, hogy "bocs, én erre gerjedek", hát nem biztos, hogy meg akarná nézni ahogy nyelvelem Aranka néni kis pináját!

Értsük már meg, hogy a hármas az társas játék, az nem Te meg a az Én kedvesem, hanem mind hárman kell, hogy szimpatikusak legyünk egymásnak, különben ez nem tud egészségesen működni.....A párnak biztosan nem.

Javaslat! Valóban keresetek egy Nőt magatoknak, és próbáljátok akkor végig gondolni, hogy Ti bevennétek-e valakit, és ha igen, annak lenne-e valamilyen feltétele RÉSZETEKRŐL!

Könnyű ám felháborodva harmadiknak lenni, de véleményem szerint aki ezt nem érti, az nem is látja a hármas lényegét, az ilyen mindössze csak beférne néha valami rés szorításába....

Pasiként én is válaszoltam jelentkezőknek, és hamar felmértem annak lehetőségét, hogy megérti-e ami van elvárásunk ebben a helyzetben, vagy sem....

HA NEM ÉRTETTE, AKKOR ITT MOST MIRŐL IS VITATKOZUNK, VAGYIS VITATKOZTOK!!!!! ?????
Kellemes este volt, ha van rá igény és lesz időm is rá, leírom kicsit részletében is smile
A ma délutánt mi is hármasban töltjük, idén először...

Izgalommal várom, de azt hiszem a kedvesem is smile
Izgalmas este lehetett.....

Mindig örömmel olvasom amikor egy Hölgy is lemeri írni azt ami megtörtént vele, és gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
A párod imádhat így látni téged. Gondolom ezek az alkalmak nem kicsit emelik a kettőtök közötti szenvedélyt!

Mert ugye ezek az élmények erről is szólnak, vagyis a páros közös élményéről..

Legalábbis normális esetben és pároknál.
Többen is megírtátok, hogy miután megtörtént az, hogy más férfi is kapott lehetőséget arra, hogy párotokhoz férfiként közelítsen, a páros férfi tagja, a kettesben eltöltött szex közben iszonyatosan be volt gerjedve, és hatalmas szexet nyújtott a hölgyének smile

Saját tapasztalataim alapján, elmondhatom, hogy ez nálam sem szokott másképp lenni.

Ennek okai a kémiával magyarázhatóak, hiszen ilyenkor olyan érzések szabadulnak fel a férfiakban, mint a "dominancia" visszaállítása, a "tulajdon" jogos birtokba vétele.....

Ezt magamon csak akkor tapasztaltam, amikor mi voltunk a fogadó felek, és a Hölgy, akit éppen más pasi élveztetett előttem, érzelmileg is sokat jelentett nekem. Ha a hármas érzelem mentes volt, ez az ösztön nem indult be utána nálam.

Sokan felteszik a kérdést, hogyha szeretjük a párunkat, akkor hogyan vagyunk képesek más pasit is beengedni az örömök völgyébe?

Nem tudom megmagyarázni, de az biztos, hogy olyan érzés kavalkádot hoz a felszínre, ami amúgy nem megélhető.....

Látni öt így, engedni és vele együtt élvezni a benne rejlő szenvedélyeket, miközben tudjuk, hogy Ö mégis a miénk, és ezek az alkalmak csak "grátisz" az önzetlenség alkalmi oltárán.

Nem való ez mindenkinek, még azok közül sem akik itt vannak ezen a fórumon, és álló fütyivel borzonganak a gondolattól, hogy az Ö kedvesüket pedig nem.........

Én magam is találkoztam a baráti társaságunkban olyan hölggyel, aki elpanaszolta, hogy párjának megemlítette, hogy egy vibrátorral színesíthetnék a szexuális életüket. A pasi vérig sértődött, hetekig tartott megvigasztalni smile

Lássuk be, vannak olyan férfiak, akik betegesen tartanak attól, hogy a párjuknak bárhogy is, de jobb legyen mint vele. Betegesen félnek tőle, hogy a hölgyeknek kiderül, hogy azt nem csak úgy, és nem csak annyiszor lehet élvezni, mint amit Ö maga nyújtani tud.....Rettegnek tőle, hogy kiderül nem Ők az istenek, és nem az Övék a legnagyobb, legkeményebb.....

Sajnálom ezeket a Nőket, és szánom azokat a pasikat, akiknek a kedvese kénytelen titokban begyűjteni azokat az élményeket amit normál esetben otthon, mindenki örömére is megkaphatott volna.....
Az első szervezett hármasunk még az ÖKM-n keresztül lett leszervezve az akkori párommal. Kb 1 évet kérette magát, aztán amikor megtaláltuk a számára is szimpatikus partnert, hamar kijött belőle a szenvedély smile
Mint mi pasik, a Nők sem egyformák. Tovább megyek, egy Nő sem ugyan az a Nő különböző férfiak mellett.

Az én kedvesemnek is simán meg tud lenni akár 5-6 orgazmus is, míg elmondása szerint a volt férjével néha-néha jó volt, ha egy sikerült. Ez több dologtól is függ szerintem, de legfőképpen a kémiától! Aztán a pasitól, annak technikájától, türelmétől! Ha a Nő ráhangolt, és egyben van minden, szinte minden Nőből fantasztikus dolgok hozhatóak ki smile
Nyilván nem egyszerű, de ha nem működne, ez a fórum sem létezne....

A felvetéssel kapcsolatban csak annyit, hogy a hármas szex már a 90-es években is megszervezhető volt. Igaz, akkor még csak újságok szakosodtak rá, GG és hasonlók akkor még nem voltak. Mi az akkori párommal az ÖKM-t olvasgattuk, és ott találtuk az első hármas élményünkhöz meg a partnerünket. Lassabb volt az ismerkedés, hiszen abban a formában még levél váltás volt a lehetséges kapcsolatok kialakítása. Kamus, nem válaszoló már akkor is volt, van és lesz is, de az internet megkönnyítette, felgyorsította a lehetőségeket.

Sőt, tovább megyek, már 20 évesen spontán is csöppentem bele hármas történetbe. Tehát a felvetésed, hogy nem kivitelezhető, messzemenően nem állja meg a helyét! mi magunk amikor keresgéltünk itt, kb 80 levelet kaptunk, ezt szűkítettük kb 10 olyan partnerre akik értelmes levelet írtak, korban, fizikálisan és a távolság szempontjából szóba jöhettek. Néhány levél váltás után, akiről az derült ki, hogy az elképzelések hasonlóak, megtörtént a találkozás. A végső döntést kedvesem hozta meg, és jól választott. A második találkozáskor megtörtént az együttlét is! Ez 15 éve nehezebben, lassabban volt megszervezhető, de már akkor is megvoltak az erre nyitni vágyó párok, partnerek!
Tulajdonképpen, nem is az a lényeg, hogy ki választja ki a harmadikat. Ennél lényegesebb, ha meg van a vágy, a bizalom és önzetlenség egy párosban, akkor merjék megélni a vágyaikat.

Az ideális férfi álma egy Nő, akinek odaadhatja a világot smile
Kíváncsian várjuk smile

Szerintem mi pasik, és a hölgyek is örülnek a beszámolóknak a Női nemtől is.

Meggyőződésem, hogy sokaknak segít abban, hogy ha fejben már meg van a kíváncsiság, merjék is megélni!
Hasonló a tapasztalat nálunk is smile

Az én kedvesem az első 30 percben visszafogott volt az első alkalommal, de miután "fejben" lazítani kezdett, és megérezte, hogy részemről nem bűn amit tesz, egyre jobban átadta magát az élvezeteknek, és egyre többet adott nekünk pasiknak is. Én sem tudok jobb szót, eszméletlen így látni őt smile
Egy hölgy leírása különleges csemege lenne itt! smile
Hölgyek leírása különleges csemege lenne itt smile
smile
Türelemmel várjuk smile
Az első hármas mindig izgalmas! smile

Szerintem sokunkat érdekel, hogy hogyan történt meg veled?!

Tervezetten vagy spontán?
Te hogy élted meg, és a párod?

Ha van kedved oszd meg velünk, kíváncsian várjuk smile
Mi átszeretkeztünk magunkat a 2016-os évbe smile

Nektek hogy telt a szilveszter?
Nem is értem, hogy miért kell egy történetet hitelesíteni.

Véleményem szerint nagyon korrektül nem nevezte meg a pár nevét

Nekünk is van "házibarátunk", de ha azt olvasnám itt, hogy név szerint, és a beleegyezésünk nélkül kitálalja itt az eseményeket, hát finoman szólva baromi mérges lennék. Tovább megyek, hozzánk többé nem is kéne jönnie. Valószínűleg tartom, hogy ezzel több pár is így van. Tudod, nálunk, és másoknál is esetleg több évbe telt, mire a hölgytagunk felbátorodott, és legyőzte a bizalmatlanságát.

Szerinted most mit gondolna az egészről, ha itt olvasna a beleegyezése nélkül magáról????

Azt is gondolom, hogy ha a pár felakarja fedni magát, akkor van lehetőségük itt nekik is megtenni. Ezt viszont saját akaratukból teszik, vagy nem teszik meg, nem azért, mert valakinek akkor hiteles a történet, vagyis akkor megy jobban a zsebiszex, ha tudja a nevét olyan embereknek, akiknek a diszkréció fontos esetleg. Én magam is megírtam a történetünket, de eszembe nem jutott volna a felhatalmazása nélkül megnevezni a harmadig felet.

Igaz, nem is nagyon érdekelt, hogy mindenkinek hiteles-e a történetünk. A szándék amiért megírtam névtelenül a következő: BÁTORÍTANI azokat a hölgyeket, párokat akiket vonz a hármas gondolata, de még bizonytalanok. A saját maguknak feltett kérdésekre segíteni választ adni, elmondani, hogy attól még, hogy élvezik a Nőiségüket, lehet kiegyensúlyozott és boldog a kapcsolatuk....

Az én megítélésem szerint ennek a topoknak ez a lényege, és nem pedig az, hogy ki kit dugott meg név szerint....
Ezt valószínűleg azért gondolod így, mert te a másik oldalon állsz, vagyis csatlakoznál párokhoz. Véleményem szerint, ha te, vagyis a pároddal Ti lennétek a fogadók, teljesen másképp látnád.
Nem sikerült egyenlőre bejutnod harmadiknak egy párhoz sem, és ezért most a férfi tagokat okolod.

Nem értek egyet veled, hiszen a Nő sem dönthet egyedül, hiszen a hármas az egy "társas játék". Ha a Nő döntene egyedül, az is igen sok konfliktust eredményezne. Gondolj bele fordítva, ha a te párodat érintené meg férfiként egy olyan harmadik, akivel te nem szimpatizálsz. Ebben semmi élmény nem lenne, legalábbis neked nem.

A másik felvetésem a témával kapcsolatban!

Olyan pároknál akik már átestek a tűzkeresztségen, lehet, hogy poénra lehet venni a beérkező alpári leveleket, vagy csak simán tovább lapozni. De egy olyan párnál ahol hosszas mérlegelés után született meg a döntés a hölgy részéről, viszont még tele van bizonytalansággal, bizalmatlansággal, szerencsés-e, ha olyan leveleket kap amiket a pasik 80%-a meg tud írni. Amiben nem az derül ki, hogy a Nőről, a hármas szól az élmény, hanem csak meg akarják..........! Amikor némelyik pasi azt gondolja, hogy ez olcsóbb, mint elmenni kupiba, ahol az igényének megfelelő összeg befizetése mellett, elvárhatja, hogy a prosti az Ö igényeit tartsa szem előtt. Sajnos van aki magáról még egy szót sem ír, de azt már közli, hogy Ö seggbe szeretné, meg a hölgy nyelje le, ez az elvárása!

Összegezve: Nem gondolom, hogy Te is ez az alpári kategória vagy, ennek ellenére fogadd el, hogy igenis mi pasik is szűrünk! Én legalábbis igen! Gondolom, ha Te lennél a pároddal a fogadó fél, nem tennél te sem másképp. Élményt akarunk adni a párunknak, amit mi magunk is élvezni tudunk....., nem pedig kedvét szegni, és olyan pasik levelei után kedvét szegni, akik nem tudják megérteni, hogy a hármas egy olyan játék, ahol a páros akkor is páros akar maradni, amikor a harmadik nincs jelen!
Boldog Karácsonyt kívánunk!

- "Az ellenségednek, megbocsájtást.
- Az ellenfelednek, toleranciát.
- A barátodnak, a szívedet.
- Mindenkinek, emberszeretetet.
- Minden gyereknek, jó példát.
- Önmagunknak, tiszteletet.”
Egyet értek veled!

Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá smile

A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.
Egyetértek!

Nálunk is én voltam az első rosta!

Először is: el is ment volna a kedve a beérkező leveleket olvasva a hármastól. A nagy többségnek fogalma sincs arról, hogy mit jelent bekerülni harmadiknak egy egymást szerető párhoz.
Sokan azt hiszik, hogy ez olyan, mint a sarki kocsmában kisfröccsért nőt szerezni. Tisztelet a kivételnek, de a levelek nagy része stílustalan, közönséges megfogalmazásban íródott.

Másodszor: azt a bizonyos harmadig felet nekem is el kell fogadjam, hiszen mégis csak az én barátnőmhöz fog férfiként érni, és ezt nekem is tudnom kell a helyén kezelni. Ha a pasi nem szimpatikus nekem, akkor a helyzet is kezelhetetlen már a kezdetektől.

Összegezve: A szerencse vadászokat, az agyamenteket és akik fizikálisan egyáltalán nem feleltek meg, azokat kiszanáltam. Nem azért mert én akartam dönteni egyedül, pont fordítva. Azért, hogy megmaradjon a kedve a hármashoz. És mert, lássuk be nekem sem mindegy.

Aki tudott írni magáról és az elképzeléseiről kellemes dolgokat, kinézetre is megfelelt, azokat kedvesemmel együtt átbeszéltük. Akit nem tudott megemészteni, azt kihúztuk, és így kerestük a közös nevezőt. A bent maradottaknak írtunk, és akivel működött a kommunikáció, akinél a gátlások legyőzhetőnek tűntek, az lett az, akivel találkoztunk..., és akivel megtörtént, megtörténhetett második találkozás alkalmával a szex is.

A jelöltek közül a kiválasztott, teljes mértékben kedvesem döntése volt. Azért, hogy ez mindenkinek kellemes élmény legyen, igenis több lépcsőben szükséges szűrni. Aki ezt nem érti meg, az nincs is megérve arra, hogy bekerüljön egy pár ágyába. Ugyanis Ö haza megy a szex után, de a párnak kell ezzel együtt élnie. Akkor is ha nem jött be az este, vagy a kiválasztott harmadik.

Nekünk szerencsénk volt, kellemes élményeket adott a hármas....
Nem azonos érzés ha valahol valaki megdugja a csajomat, vagy pedig hármasban szeretkezünk. Igaz, a vége itt is az, hogy jól megdugják. De ennek az élménynek jobb a részesének lenni smile
Ez egy másik műfaj.

Speciel én nem viselném el, ha máshoz járna. A hármas az más, ott jelen vagyok, látom, élvezem az orgazmusát, aktívan részt veszek a közös játékokban....
Köszönjük a véleményt és tanácsot., teljes mértékben egyetértünk veled. Ennek ellenére a hármas szex és kedvesem kényeztetésének hatása alatt vagyunk mindketten smile

Az élmények újak kedvesemnek, és vele nekem is. Most élvezi a hétvégéket, és azokat a lehetőségeket amiket a hármas adhat neki, és eddig kimaradtak az életéből. smile

A hétvége ismét tartalmasra sikerült, ha van rá igény és időm, akkor leírom.
Ennyire azért még nem bátor a kedves....

Viszont jól halad minden egyéb hármasban megélhető lehetőség felé. smile

Tegnap este ismét új élményekkel gazdagítottuk finom kis testét. Jól fogadja a hármasban kiélhető variációkat, és érezhetően Ö is szeretne minél többet adni magából nekünk fiúknak smile
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 78 hozzászólás, Listázva: 1-50

nyitopar

Regisztrálás ideje: 2013. december 08.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!