akkor nem adom fel,tudom hogy öt is izgatja hogy milyen lehet egy másik farokkal. Már volt hogy vibrivel játszotunk igy és azt nagyon élvezte. Csak nem akarja,eröltetni meg nem akarom. Remélem egyszer azért összejön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 21:17
Törölt felhasználó (896683)

Ha érdekli es szeretitek egymast es eros bizalmi kapcsolat van köztetek akkor ossze fog jonni.

Még itt sem járt más a punciban, egészen tegnap estig. Bár nem sikerült feloldódnia, így nem tudott elélvezni, de kezdetnek nem volt rossz. A második talin már egy kis vadmacska lesz. Jó volt látni hogy más van a puncijában, és más spermája folyik ki belőle. Ahogyan beszélünk róla ma, és visszagondolunk rá, látszik rajta, hogy jó lesz ez. Megérte ilyen hosszú ideig várni, és puhítani. Részéről az érzések ismeretlenek, részemről pedig megiiiiiint akaroooooom! Minél előbb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 21:09
Törölt felhasználó (1363442)

Engem is nagyon izgat a téma,csak a párom hezitál még peddig szex közben mikor felhozom neki nagyon be tud nedvesedni. De mikor mondom neki hogy vegyünk be valakit azt mondja ,hogy tiszta hülye vagy. Kérdeztem töle hogy mit probálna ki legszivesebben a 2csaj vagy a 2pasi felállást határozottan mondja hogy 2pasi. De még se akarja. Lehet hogy az a baj hogy rajtam kivül még senki nem járt a puncijába. Peddig nagyon ügyes. Valakinek valami hasonló és végül össze jött?
Ha érdekli es szeretitek egymast es eros bizalmi kapcsolat van köztetek akkor ossze fog jonni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 21:09

Törölt felhasználó (1363442)

Engem is nagyon izgat a téma,csak a párom hezitál még peddig szex közben mikor felhozom neki nagyon be tud nedvesedni. De mikor mondom neki hogy vegyünk be valakit azt mondja ,hogy tiszta hülye vagy. Kérdeztem töle hogy mit probálna ki legszivesebben a 2csaj vagy a 2pasi felállást határozottan mondja hogy 2pasi. De még se akarja. Lehet hogy az a baj hogy rajtam kivül még senki nem járt a puncijába. Peddig nagyon ügyes. Valakinek valami hasonló és végül össze jött?
grat hozzá remélem nekünk is sikerál
(Ez egy válasz 3ejjel üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 08:09

Köszönjük Krisz, a tegnap estét, feledhetetlen élmény volt!!!
Jelige: túl az első hármason!!!
Szerencsés volt nagyon jo popoja van a párodnak
(Ez egy válasz 3ejjel üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 08:09

szeretjük a hármas felállást
Átéltünk már jó pár kalandot.
Átéltünk már jó pár kalandot.

Jók vagytok nagyon!
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 07. 15. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 17:00

Nekünk idáig se volt monoton, de mióta szoló pasit ill párt beengedtünk életünkbe sokkal aktívabb lett.
)
Szerintem folytatjuk.

Szerintem folytatjuk.
Ha valaki azért enged be az ágyába egy harmadikat, mert monoton a társas/házas élete, az nem fogja megoldani ezt a problémát, csak súlyosbíthatja. Monotonitásból beleülni egy másik farokba? Akkor nem kell azzal maradni. Sajnállak, hogy monoton a szexuális életed enélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 15. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 14:58
Törölt felhasználó (1411422)

Mi 25 éves házasságban élünk a feleségemmel,én 47,ő 45 éves, és 5 éve beveszünk egy harmadik félt a szexuális életünkbe,és így nem lesz unalmas, és monoton!
Nekünk is volt már benne részünk egy párszor és semmi gond nagyon is tetszik mind a kettőnknek.
nekünk is pozitiv változást hozozott szexuális életünkbe a hármas
Nekünk idáig se volt monoton, de mióta szoló pasit ill párt beengedtünk életünkbe sokkal aktívabb lett.
)
Szerintem folytatjuk.

Szerintem folytatjuk.
Teljesen egy értek,
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 15. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 14:58
Törölt felhasználó (1411422)

Mi 25 éves házasságban élünk a feleségemmel,én 47,ő 45 éves, és 5 éve beveszünk egy harmadik félt a szexuális életünkbe,és így nem lesz unalmas, és monoton!
Nekünk is!
Köszönjük
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 07. 13. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 13. szerda 15:08

Összefoglaltabban itt olvashatóak a történeteink: *********************************
moderálva: a szabályzatot tessék csak elolvasni, hogy miért nem lehet linket megadni....
moderálva: a szabályzatot tessék csak elolvasni, hogy miért nem lehet linket megadni....
Nekem iiiiis !!!
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2016. 07. 15. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
El tudnád küldeni a linket priviben?
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 07. 13. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 13. szerda 15:08

Összefoglaltabban itt olvashatóak a történeteink: *********************************
Ööö... Hol a Like gomb?
Ezt nagyon jól summáztad! Grt!
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 07. 15. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 10:41

Sokak számára biztos furcsa és érthetetlen, hogy a hármasszex az egymást szerető pároknál elfogadható.
Pedig sok érzelem van mögötte, sokkal több mint az elsőre felfogható.
Részemről van benne féltés, sok-sok legyőzhető féltékenység, és annál több önzetlenség, ami "nemes"izgalommal keveredik.
A hölgytagunk pedig ha lassan is, de megértette, elfogadja, hogy ez számomra olyan vegyes izgalmi állapotot eredményez, ami az iránta való érzelmeim nélkül nem lenne jelen a hármas szeretkezéseink alkalmával.
Egészen addig, amíg ezt nem értettük meg magunkban, egymásban, addig ez nálunk is elképzelhetetlen volt.
A mi estünkben 2 évig tartott mire megértettük, hogy nem azért bújhat más alkalmanként az ágyunkba mert már magam unom és nem akarom vagy nem tudnám megkefélni. Részéről pedig nem azért lett fontos, mert egy telhetetlen kis "dög" lenne akinek nem elég egy farok a punijába.
Én akartam Őt így látni, mert izgatott, Ő pedig ügy döntött, hogy ezt megadja nekem.
Az eseményeket több 100 órás beszélgetés előzte meg, és tele voltunk kérdőjelekkel. Nem tudtuk mi és hogyan történik majd, csak azt, hogy vele ez egy izgalmas kaland lesz.
Lehet e szeretni így a párunkat?
Ha nem így lenne, akkor nem is adná azt az érzelmi állapotot amit várunk minden egyes alkalom előtt!
Aki ezt nem érti, az ne az ilyen beállítottságú párok érzelmeit kérdőjelezze meg, hanem a sajátját vizsgálja felül!
Részemről van benne féltés, sok-sok legyőzhető féltékenység, és annál több önzetlenség, ami "nemes"izgalommal keveredik.
A hölgytagunk pedig ha lassan is, de megértette, elfogadja, hogy ez számomra olyan vegyes izgalmi állapotot eredményez, ami az iránta való érzelmeim nélkül nem lenne jelen a hármas szeretkezéseink alkalmával.
Egészen addig, amíg ezt nem értettük meg magunkban, egymásban, addig ez nálunk is elképzelhetetlen volt.
A mi estünkben 2 évig tartott mire megértettük, hogy nem azért bújhat más alkalmanként az ágyunkba mert már magam unom és nem akarom vagy nem tudnám megkefélni. Részéről pedig nem azért lett fontos, mert egy telhetetlen kis "dög" lenne akinek nem elég egy farok a punijába.
Én akartam Őt így látni, mert izgatott, Ő pedig ügy döntött, hogy ezt megadja nekem.
Az eseményeket több 100 órás beszélgetés előzte meg, és tele voltunk kérdőjelekkel. Nem tudtuk mi és hogyan történik majd, csak azt, hogy vele ez egy izgalmas kaland lesz.
Ha nem így lenne, akkor nem is adná azt az érzelmi állapotot amit várunk minden egyes alkalom előtt!
Aki ezt nem érti, az ne az ilyen beállítottságú párok érzelmeit kérdőjelezze meg, hanem a sajátját vizsgálja felül!
Sokak számára biztos furcsa és érthetetlen, hogy a hármasszex az egymást szerető pároknál elfogadható.