/ 16 oldal
Hozzászólások
Miért kellene bi 'irányultság'? Már csak azért is, mert állítólag ez csakis a nő dupla öröméért illetve annak visszavetülésén érzett örömért van. A férfi csak eszköze a nő élvezetének, azon az uton járva, ami elviszi a duplapunci+anál+duplaorál semmihez nem mérhető, minden felelett álló csodájához. Amikor megtapasztalhatja öt másik ember behatolását a testüregeibe.
Szóval ezt meg lehet valósítani és élvezni is lehet, még akkor is, ha a két férfi csak a nő testében érintkezik, és nem az egymással való kontaktusuk felett örömködnek. A birkózók sem azért ölelgetik egymást, mert bi motivációk hajtják őket, a rugbyben sem azért játszana kicsi a rakást.
Az aktusban a pluszt nem(feltétlenül) az adja, hogy hozzádörzsölik a másikhoz a faszukat, hanem a nagyra tágított , ezért sokkal erősebben szorító hüvely, a dupla nyárson vonagló nő látványa adja.No meg a tudat, hogy ez a nő számára is különleges, 'perverz' alkalom. Szerintem főleg a gondolatiság ad pluszt és ehhez nem elengedhetetlenül kell a másik faszának érintésétől tűzbe jönni... igaz, el kell tudni viselni.
Türelmes lehet a párod... neki meg ez a perverziója!
Én inkább teleélvezni szeretem (szeretném, mert ugye ahhoz kéne vagy 1-1.5dl nedű... ) Amikor dohányoztam, a csikkeket akkor sem szedtem fel, meg buliban sem öntögetem össze a maradékokat a poharak aljáról... használt pzs-be orrot fújni smile jó buli
Na, szerinted? Két (ne adj isten több) nőt levarrni, ugy flottul, mindenki kölcsönös megelégedésére, talán nagyobb kihívás, mint ugyanezt megtenni nőként két(több férfivel).
(sőt... van, aki egyel sem nagyon bír)
A nő, ha érez affinitást, 3-4 óra hosszáig is (változó intenzitással) rendelkezésre tud állni, de ha egy árva faszra ketten cuppannak rá, ugy igazándiból, akkor hamar elfogy a gőz a kazánból.( Az itt jelenlévők természetesen kivételek) A nő? Show must go on, benyálazza, vagy nyom egy kövéret a síkosítós tubuson. Na de a férfi mit csinál? Drótot fűz bele? Bekap egy bogyót? Fiziológiailag a több férfi kevesebb nő sokkal működőképesebb.
Már csak azt nem tudom, hova lett az a hozzászólás, úgy, hogy még az én írásomban sem látszik, hogy arra válaszoltam. Illetve Te Little Star miért lettél törölve?

Betelt a határidő naplója.
Mennyiben szamít 'pozitív' adottságnak a magasság?
Ezzel együtt a kérdésfeltevésből, meg a le nem írt de a sorok között ott húzódó, nem túl sikeres múlt alapján a vágyak túl mutatnak a lehetőségeken.... de ez majd vltozik smile A szükség nagy úr és törvényt is bont...
Tudod, erről egy indexes videó-riport jut eszembe, ahol egy , a németeknél(?) 'dolgozó' kurva fejtette ki, hogy örül, amiért végre nem zsákos krumplival és hasonlókkal fizetik ki....
Tudom, sokaknak a lelkébe tapostam, de továbbra is szánalmasnak tartom ezt.
Semennyire... illetve annyira, amennyire bármelyik masszázs.
Ahogy parancsolod...
Szerintem a topikindító alig hordoz érdemi infót, így csak találgatás az egész.
Az, hogy valaki rapid élvezeteket keres, illetve csak az érdekli, az miért is prűd? Sőt.... mitől cölibatus, amikor az kizárólag férfiak esetében értelmezhető (papi nőtlenség)?
Ezzel a erővel a legszimpatikusabb hirdetőnél, akinél szó sincs erről, fogad egy párt, ott is lehet kis kamera a könyvespolcon elrejtve.

Lehet, persze... de ez az aljasság még teszi szimpatikusabbá (számomra) azt, aki ilyen uton próbál kielégülést találni.
Lehet relativizálni, csak értelme nem sok van. Kb. olyan, mint a " Ha a politikus lop, akkor nekem miért ne lehetne?"

Egy esetben persze ideális a konstelláció... ha egy szegény exhibicionista pár keres szobát.
Amennyiben bejelentett alkalmazott volt, irány egy munkajogban jaratos ugyvéd, majd a Munkaügyi Bíróság . Ha tiszta, kizárt hogy ne helyezzék vissza az állásába. (ám ha esetleg volt már ilyen panasz az illetővel kapcsolatban és annak mondjuk írásos noma van,akkor más a leányzó fekvése...)
Na, itt van a fórum konform hozzászólók archetipusa...
wave
Az igaz, hogy konkrétan nem jelenik meg (fizikai valóságában) pénz, de akkor is adok-veszek. Szobát adok ki aminek az ára az aktus meglesése esetleg részvétel abban...barter. Én egyedül a szexet szexért "üzletnek" vagyok híve, de elfogadom, hogy a kényszer (a szexuális nyomor...) nagy úr... az meg nyilvánvaló és bődületes közhely, hogy ami pénzért kapható, az valójában nem ér sokat.
Tudod, nálam ott bukik a dolog, hogy nulla fantáziát látok az anyagi ellentételezéssel beszennyezett szexben. Hovatovább szánalmasnak gondolom, es ebben a kontextusban "úriemberről" beszélni meglehetősen mókás.
Ezzel együtt biztos vagyok benne, hogy megisik ilyesmi, de nem nagyon irigylem az ilyen élményeket.
Annyira magyaros.... de nem lepne meg, ha létre jött volna efféle üzlet. Olcsó nőkből nincs hiány...
Ehhez viszont kellenek viták beszélgetések, és nem elegendő egy döglött fórum, ahol csírájában fojtanak el minden vitát.

A többség sajnos más véleményen van, a moderatura ehhez igazodik, aztan persze megy a nyűglődés, hogy szart se ér az egész, nem tódulnak a benedvesedett bugyijú feleségek...
Mintha a való életben elegendő lenne a "Jó a csöcsöd, kő kóla? Gyüssz topogni?
Több oka is lehet... te pl. most éppen nagyon naivnak tetteted magad, már ha az adatlapod megfelel a valóságnak wink Miért?
A többség valószínű úgy próbál kicsit közelebb kerülni a vágyai, álmai megvalósításához, hogy igyekszik olyan helyzetet kialakítani, ami segíti legalább fantázia szintjén a megvalósulást. Valójában tudja, hogy ennél több soha nem lehet (ennek is megvannak a maga okai...) de érzi azt is, hogy ha ezt elismeri, nagy valószínűséggel nevetség tárgya lesz. Optimalizál, kihozza a helyzetből kihozható maximumot. A másoktól hallott, olvasott, mások által kitalált történetekből szintetizál egy saját virtuális világot. Amiben persze ő a főhős és igyekszik a lehetőségekhez mérten pozitívabb képet sugározni magáról. Csak a leggyakoribb 'vetítések': eltúlzott farokméret, feltuningolt libidó és erekció, extrém nyitottság. A valóság többnyire teljesen szürke, hétköznapi, vagy éppen a kielégületlenség, potencia zavarok, mellőzöttség húzódik meg a háttérben. Nem tartom valószínűnek, hogy aki a valóságban is napi rendszerességgel (és naná, hogy többesben...) él szexuális életet, az szükségét látja annak, hogy a GG virtualitásában keressen további partnereket. Illetve nem tudom elképzelni, hogy az, akinek a prtnerkeresés teljes eszköztára egy valaha leírt egysoros 'hirdetés' konzekvens kopipésztelésből és egy mobiltelós farokfotóból áll, az a való életben annyira sikeres lenne a kapcsolatépítésben. Illetve valóban minőségi szempontok vezérelnék. (Az, hogy a mennyiségi mennyire állja meg a helyét, az megint más kérdés... valószínűleg elég aszkéta életmódja és kérges tenyere lehet.)
B+.... beülsz a kocsidba, oszt körbeautókázod Jászberényt... nem egy metropolisz, szerintem 30 perc alatt meg is vagy. Vagy 32-es, vagy a 31-es jöhet számításba. Ez négy utszakasz... nem hinném, hogy Jászdózsa felé táboroznának. Ha megtalálod a lányokat, akkor olyan derék magasságban, a két combjuk tövében találod a p...jukat, mellmagasságban , elöl , mellmagasságban a melleiket. Uttóbiakból kettő van, így dupla eséllyel indulsz.
A napi négy-öt kalimpálós emoticonon túl valami egyebet nem tudsz felmutatni? Roppant fárasztó (és szánalmas).
Kissé eltúlzod. Már csak azért is, mert pl. fogamzásgátló mellett meglepően kis mennyiségű a vér, de normál esetben sem folyamatosan bőséges. Elején intenzívebb, aztán pár nap alatt fut ki nullára.
Persze itt többségben vannak akik 7/7 reggel-este nyomják, na, azoknak néha ezzel is szembe kell nézni. Vagy akkor a más feleségét dugják, a saját csak szopik.... mittudomén....
Lehet, hogy totál hülyének nézne...

Kyle Sternhagen Paranoia c. novellájában szerepel egy hacker, neki vannak nefrit golyókra cserélve az eredetik.... de ugye az egy fantasy novella... ettől az orvos meg lehet beutal egy kollégájához az idegsebészetre, egy agyátültetésre.
Oké... ez a te álláspontod. Mégegyszer kérdem: ugye nem gond, ha én más szempontokat tartok fontosnak a fórumozással kapcsolatban? Legalább én nem gondolom azt a saját véleményemről, hogy azzal mindenki másét képviselem vagy felülírom.
Te csak a 'pozitív' véleményeknek hagynál helyet....
(őszintén szólva nincs sok bizodalmam azt illetően, hogy megértettél...)
Felőlem abban hiszel ami csak jól esik, úgy hagyod magad hülyeségekkel etetni, ahogy akarod. Ám viszonzásul hagyd meg nekem a jogot, hogy én meg ne tátsam el a szám minden kis álmodozó nagyotmondó szamárságait olvasva.
Elolvastad amit írt a 'kolléga'? Megosztják a lányukat. Te ezt komolyan elhiszed? Fel is áll rá a cerka?
Tudsz élni, na...
Miért, nem vallják be?
A nagy farok relatív, az éppen aktuális hüvellyel összevetve van (ha egyáltalán van) értelme a méricskélésnek.No, meg a nők elvárásai sem egyformak. Sőt... seggbe gyakorlatilag mindegyik méretet be lehet gyömöszölni, ha va rá igény és ott a nagyobb méret talán még előnyösebb is. Még olyannal is találkoztam, aki kifejezetten attól pörgött, ha a méhszáján kopogtattam.
Abban esetleg igazad lehet, hogy egy méretesebb szerszámmal nem leghet csak úgy nekirontani mindenkinek. Nem elég, ha 6 perc előjátékot követően a markába köp az ember és már gyömöszöli befelé a szőröstől-bőröstől.Egyébként meg akkor azt is mondhatnánk, talán több valóságtartalommal..., hogy a kis farokkal nehezebb bánni, főleg úgy bánni, hogy azt a partner is kielégítőnek érezze.
Legvégül.... itt sokan dobálóznak teljesen irreális méretekkel, de szerintem nagyjából maradhatunk annyiban, hogy 20 cm hossz és 4.5-5 cm vastagság felett itt még senki sem tudott virítani. (Persze már mindenki látott a swingerben , a glórihólban, a tököm tudja hol... hatalmas dióverőket. Ez is tipikusan olyan adottság, ami sokkal nagyobb jelentőséggel (kutussza) bír a férfiak körében, mint a nők között. )
Legeslegvégül.... volt olyan , hogy egy futólagos kapcsolatom azt terjesztette rólam, hogy van vagy 25 cm-es farkam , mert mindig annyira élvezte és ilyenre csak egy ekkora farok képes. Nos, messze vagyok a 25-től, és ő is meglepődött, amikor meggyőztem, hogy nagyon fölé saccolt. Sajns az előző pár pasija nem remekelt az ágyban és jobbhíjján azzal magyarázta, hogy túl nagy a hüvelye és csak nagy faszú pasi képes kielégíteni.... szóval így...
Elég nagy divat kinn hogy másokkal osztja meg a férfi a feleségét, barátnöjét, néha még a lányát is.

Persze.... sőt.... még az anyját is. Na, de mindegy... ugyis jön Wolf Gabi és kér, hogy mesélj. Néha ez a topik olyan fordulatokat vesz, hogy a Game of Thrones vagy a Lord of the Rings forgatókönyv irói csak pislognának.
Valami akcióban vettél ennyi integetős szmájlit?
Az a fasza a fórumokban, hogy nem csak írni lehet beléjük, de akár az előző hozzászólásokat is el lehet olvasni! Itt pl 854 hozzászólás található.... biztos van köztük a sildenafillel kapcsolatos bőven, mivelhogy a potencianövelők nagyobb hányada ezen hatóanyagot tartalmazza...
régi sztori

Osztán? Makita régi motoros... akkoriban biztosan a melleslegen fórumozott... vagy ellopták a történetét... vagy akkor még más néven irt...
Mindig csak ez a rosszindulatú megközelítés.... ehhh... hát ezért nem jár ide mesélni senki.
eplus2

Ne légy szigorú... a GG-s beszámolók (áradozások?) zöme pont ezt sugallja. Mész, válogatsz, élvezed. (A hölgyek örömére, természetesen...)
confused
intim tornára kell járnia
Intim tornára nem szokás járni...
Így ha akarsz valamit, előbb muszáj leszel csókolózni. Tehát a szex érdekében fel kell adnod az elveid. Nem tudom jó dolog-e ez, de kényszernek nevezhetem.

Nincs muszáj... ezt felejtsük már el. Közös megegyezés, az igen... az, hogy ebbe kinek mi fér... arról lehet vitázni, de (itt) sok értelme nincs.
Ennek annyi az oka, amit itt sokan írnak, hogy az emberek nagyobb %-ának a szex sokkal intimebb.

Bár igazad lenne... én valahogy (a tendenciát figyelve) úgy érzem, hogy ez egyre kevésbé van így... a szex már lassan csak fiziológiai igények kielégítése más emberek testének felhasználása által. Gépies, monoton rutin mentén...
Nem tudom mi ez a nagy felhördülés... nincsen ezzel az írással semmi különösebb baj. Fikció? Valószínű... de abból van itt bőven, maximum (az ékezetek hiányát leszámítva) helyesírás tekintetében ettől messze elmaradva, pocsékabb történetvezetéssel...sablonos fordulatokkal. Persze ízlések és pofonok...
(mondom mindezt úgy, hogy én vagyok a GG kinevezett hivatalos fikázója.
Egy fiktív történet bármit elbír. (Az élet más... nagyon más...)
Jó "történet"...
21 éves vagyok ,3 éve vagyok a párommal együtt,úgy tervezem feleségem is lesz.
Nem vagyok az aki az úton forog a nők után, vagy aki a barátnőit megkivánja, vele megelégszem, egyszerüen nem kell más. A párom nekem a tökéletes


Igen... nyilván... de levarrnád az anyját... mer' há' te ilyen karitatív típusú srác vagy. Tegyük fel, hogy atörténetben vázolt helyzet valós... nos nem tudom, mennyire tisztességes a pároddal szemben és így egyáltalán van-e értelme mindannak, amit állítólag vele tervezel. Itt a GG-Univerzumban természetesen nagyon sok támogató és későbbi beszámolókra is igényt tartó juzer fog lehurrogni, de én azt gondolom, hogy amit leírtál, nem vall túl acélos és egyenes jellemre. Ami nem baj, ettől színes a világ.... remélem a párod viszonzásul letérdel a faterodnak... így lenne kerek. Azért tényleg ne add fel, sok van még ebben a történetben, ha ügyesen szövöd a szálakat és jól kevered a lapokat, előbb utóbb mesélhetsz a vidám hétvégi hármasozásotokról is... igény itt mindenképpen van rá, ez nem vitás.
Azért mekkora a valószínűsége, hogy pont a saját anyja videójába rohan bele... ezercsillió klip, film, szirszar mozgókép borítja be vastagon a netet... vagy valami nagyon spec témában keresgélt, vagy hihetetlen balszerencse pont beletrafálni...

Dako...jó, így talán igazad van... de akkor sem hiszem, hogy a srácnak (ilyen horderejű probléma esetén) joga vagy kötelessége lenne ezen lamentálni és kérdőre vonni. Megteheti... de komolyan, mi értelme? Tapintat is létezik...meg azt sem hiszem, hogy ez bármin is változtatna. Az a videó örökre fennmarad, olyan kibogozhatatlan redundanciával, hogy ha megfeszül se tudja eltüntetni. Tanulság csak annyi: kibaszottul el kell gondolkodni, mit és hogyan osztunk meg. Meg egyáltalán... mennyire óvjuk a kényes, intim... kompromittáló.. anyagainkat.
Szerintem akkor neked nem barátaid vannak.... vagy csak nagyon korlátolt buta barátok. A kedves mama reakciója amúgy sztenderd és ha végiggondolod, kb. igaza is van. Őszintén szólva nem is értem, miért zizegsz ezen ennyit. Attól, hogy dug és ezt meg is örökíti, attól még miért is kellene neked vagy báárkinek megbélyegeznie? (Nagyon belegondolva, még ha pénzért is tette... akkor is? Mi van? )
Eddig volt a fikció...viszont én azt gondolom, hogy ez az egész történet egy elnagyolt, nézettségvezérelt, most születő mese. Témának jó, mert miért is ne beszélgethetnénk ilyen szituációról, ami bárkinél előfordulhat... de valahogy életszerűtlen, hogy ezzel a problémával képes voltál iderohanni és bereggelni....de én az átlagnál hitetlenkedőbb vagyok...
Ja... mindjárt gondoltam. smile smile smile
(komolytalan vagy...)
Almát hasonlítasz a körtéhez... és te sem tudsz per definem releváns tartalommal hozzájárulni a fórumhoz. Ó, ti bennfentesek, akik tudjátok jól és összekacsintva mosolyogtok a pórnép felé legyintve... "Hiszen ez teljesen egyértelmű!" " Akik tudják, azoknak nem kell magyarázni!" Hihetetlen....
Továbbra is kíváncsian várom az akár csak pár mondatban összefoglalva megosztanád a saját véleményedet. Persze, ha nem classified information... és ha elmondanád, meg kellene ölnöd...
(hogy végképp összezavarjalak... van tapasztalatom a témát illetően, annyi bőven, hogy abból kijöjjön egy saját elképzelés/vélemény és ehhez hozzájön az, amit a feleségem ezzel kapcsolatban a saját érzéseit illetően megosztott velem. Ezzel együtt botorságnak gondolok minden "A nő számára" vagy "A férfi számára" kezdetű vegytisztán általánosító megfogalmazásokat... )
smile Örülök, hogy ilyen mindent elsöprő önbizalommal telt univerzális fórumozók kezdik megtölteni a GG-t ... univerzálisak, mert amikor úgy hozza a sors, férfiak, de ha kell, akkor nőként igyekszenek magukra vonni a figyelmet. A figalomzavarból adódó értetlenkedésük meg eygenesen elbűvölő. De az is kedves, ahogy a nekik tetsző (értsd: egyetértő) véleményeket bárkitől elfogadják, ellenben ha valaki csak kicsit is bekérdez, rögtön nem i kompetenciákról kezdenek szónokolni és érdemi válasz helyett az arcoskodást választják és a női identitás mögé bújásból származó privilegizált helyzet kihasználására törekszenek. Roppant elegáns.
Tehát: vita=/=kötekedés , kérdés=/=vita...

Így újfent felteszem a kérdést: mia hármasozásban rejlő fő vonzerő egy nő számár?
(ne a kedvemért válaszolj, hanem pusztán azért, hogy az itt olvasgató ezernyi férfi számára világossá tedd... az is elég, ha csak a saját (amikor nő vagy...) magad ezzel kapcsolatos érzéseit írod le, nem kell univerzális (általánosító) igazságok megfogalmazására törekedni. Szerintem ez nem olyan hatalmas kérés és érzem, te kompetens vagy ebben... Tedd meg, és piedesztálra emeltetsz...
Ha nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy mások esetleg más véleménnyel vannak bizonyos dologról, mint te, akkor talán nem a fórum a legmegfelelőbb közeg a számodra. Nagylány.... hehe
Aztán mekkora az a tapasztalat? Mondjon egy jó nagy számot és még mindig általánosítás lesz a vége....
De nem is ez a lényeg... ossza már meg (okulásképpen) a publikummal, mi is a hármasozás szépsége!
Hát kapcsolatot bizti nem innen építenék, mert mindenki valamiért itt van (úgy én is) és mások is.
Érdekes meglátás... bár azon is érdemes elgondolkodni, hogy esetleg nem mindenki ugyanaazért.... meg esetleg az is elképzelhető, hogy a közös szexuális irányultság és érdeklődés nagyon is jó alapja lehet egy tartós(abb) kapcsolatnak. (Amúgy erre én is tudok példát.) De kétségtelen, sok a kiéhezett, minden mindegy típusú 'partnerkereső'
Tapasztalatom, hogy 3 pasiból 2 bizti, nincsen fogalma, hogy mi is a hármas szépsége, csak azt látják, hogy végre nem kell otthon a monitor előtt csinálni magának, vagy a közösségi wc-be
Ejj... ilyen gonosz... és mégis mennyire optimista is egyben.
Ezzel így vagyok én is... én minden exemmel szexelek... már lassan menedzserkalkulátor kell, hogy egyeztetni tudjam az időpontokat, mert egyiküket sem akarom elhanyagolni. Gondoltunk is rá, hogy egy házba kellene költözni, akkor egy csomó időt megspórolnánk. A felszabaduló időben meg lehetne keresni egy új ex-jelöltet... a páromat abszolút nem zavarja, van, hogy inkább kivesz egy szobát a közeli motelben, hogy ne zavarjon minket. wink
/ 16 oldal
/ oldal   Összesen: 773 hozzászólás, Listázva: 1-50

greatom

Regisztrálás ideje: 2014. március 26.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!