az én párom olyankor jobban kívánja a szexet talán.azt mondja érzékenyebb is a hüvelye.nálunk nem tabu, ilyenkor bele is élvezek. amikor fáj a hasa, az sem gond, meg kérem hogy szopjon le.akik nem tartják gusztának ezeken a napokon, azoknak ajánlom az orált, a popsi szexet, kézimunkát és a közös masztit.én néha amikor a páromnak megvan, fáj a hasa és fáradt is, csak megkérem hogy vetkőzzön le és ráverem a farkam a cickóira és az arcára.
Állat!
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2016. 02. 21. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 21. vasárnap 21:46
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2016. 02. 21. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
én úgy vagyok vele, hogy Az igazi férfi a hónap minden napján szereti a nőjét!
én úgy vagyok vele, hogy Az igazi férfi a hónap minden napján szereti a nőjét!
íími is toljuk. Óvatosan, és inkább csak az utsó napokon, de nincs probléma.
Ugyan miért ?
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk sem tabu a szex piros betűs napokon, és Érdekes milyen sokan nyomjátok, De senki nem említi azt ami zavaró lehet, hogy tiszta maszat minden és vagy beáldozol jó pár törülközőt hogy ne a teljes ágynemű garnitúrát keljen kimosni, vagy a fürdőszobába tolod a csajt.
Kissé eltúlzod. Már csak azért is, mert pl. fogamzásgátló mellett meglepően kis mennyiségű a vér, de normál esetben sem folyamatosan bőséges. Elején intenzívebb, aztán pár nap alatt fut ki nullára.
Persze itt többségben vannak akik 7/7 reggel-este nyomják, na, azoknak néha ezzel is szembe kell nézni. Vagy akkor a más feleségét dugják, a saját csak szopik.... mittudomén.... (Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2016. 04. 05. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 05. kedd 20:25
Persze itt többségben vannak akik 7/7 reggel-este nyomják, na, azoknak néha ezzel is szembe kell nézni. Vagy akkor a más feleségét dugják, a saját csak szopik.... mittudomén.... (Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2016. 04. 05. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk sem tabu a szex piros betűs napokon, és Érdekes milyen sokan nyomjátok, De senki nem említi azt ami zavaró lehet, hogy tiszta maszat minden és vagy beáldozol jó pár törülközőt hogy ne a teljes ágynemű garnitúrát keljen kimosni, vagy a fürdőszobába tolod a csajt.
Ez nem feltétlen igaz szerintem. Páromnál eltart 7 napig, az orvos sem mondta, hogy hagyja abba a szedését. Ami negatív van még, hogy nehezebben nedvesedik, vagyis nehezebben hangolódik rá, kicsit ingerlékenyebb fejben. Más mellékhatása egyáltalán nincs. Igaz jó pár éve szedi már, eleinte, 2-3 évig neki is olyan 4 nap lehetett. De vérkép jó, és nincs más mellékhatás. Persze az intenzív vérzés 4-5 nap alatt elmúlik.
Volt már, hogy csináltuk közben, olyankor nagyon gerjed. De nem jellemző, hogy amíg meg van addig szexelnénk, vagy a ciklus végén maximum. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 06. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 07:09
Volt már, hogy csináltuk közben, olyankor nagyon gerjed. De nem jellemző, hogy amíg meg van addig szexelnénk, vagy a ciklus végén maximum. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 06. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kissé eltúlzod. Már csak azért is, mert pl. fogamzásgátló mellett meglepően kis mennyiségű a vér, de normál esetben sem folyamatosan bőséges. Elején intenzívebb, aztán pár nap alatt fut ki nullára.
Persze itt többségben vannak akik 7/7 reggel-este nyomják, na, azoknak néha ezzel is szembe kell nézni. Vagy akkor a más feleségét dugják, a saját csak szopik.... mittudomén....
Persze itt többségben vannak akik 7/7 reggel-este nyomják, na, azoknak néha ezzel is szembe kell nézni. Vagy akkor a más feleségét dugják, a saját csak szopik.... mittudomén....
fürdés közben tolom
szerencsére a párom nem igazán válogat bennem
azaz ha megvan ha nincs szexelünk, és én is szeretek szexelni ilyenkor is . . .vele
azaz ha megvan ha nincs szexelünk, és én is szeretek szexelni ilyenkor is . . .vele

Trios

cukika