/ 4 oldal
Hozzászólások
Sziasztok!parokat keresunk!nyiregy es környéke!Mi 50hpar!
Párokat hparokat keresunk kozos tartalmas baratsagra!nálunk a parcsere nem,de a két holgy kozotti baratsag lehetseges!de kesobb bármi alakulhat!csak komoly parok leveleit varjuk!mi 50hpar vagyunk!nyiregy és kornyeke
Írtunk nektek!privátban!
Sziasztok!ma estére keresunk egy szimpatikus part vagy hpart!házibulihoz!egymaselotti csere nelkuli barátkozáshoz!de a noi részről a bi az ok!csak ilyen holgytagu par jelentkezzen!mi 50hpar vagyunk!nyiregyháza es krnyk
Sziasztok!part hpart keresunk ma ejszakara egy kis kalandhoz!olyanok írjanak akik tudnak utazni is!Mi 50hpar vagyunk!nálunk a csere nem lehetséges!de a noi bi az ok!
Sziasztok!ma ejszakara keresnenk hparokat vagy parokat!akik el is mernek jonni hozzank egy kis bulira!Mi 50hpar vagyunk nyiregyrol!
Sziasztok!nálunk meg nem volt!de izgatna minket!de meg egy komoly part nem tálaltunk hozza!remélem egyszer sikerülni fog!nem az elso alkalommal!ezt csak fokozatos ismerkedésnél gondolnank!
Sziasztok!hétvégére keresunk egy part hpart!akik kozben néznének minket!És mi is nézhetjük őket!szimpatia alapon a két holgy simizheti egymast!ffi csak 35evesig!de az csak kukkolhat minket!nyiregyháza es környéke!mi 50hpar vagyunk
Sziasztok!párokat hparokat keresunk szombat estére!egy kellemes házibulihoz!fogadni tudunk!olyan part keresunk ahol a holgy enyhen bi!mi 50/51hpar vagyunk!csak akik komolyan gondolják!nyiregyháza es környéke!
Sziasztok!hétvégére keresunk egy szimpatikus part!csere az nem lehetséges!de a noi bi az igen!mi 50hpar vagyunk!
Sziasztok!hétvégére!(szombaton)keresunk egy szimpatikus part vagy hpart!nyiregyháza es +100km!mi egy 50hpar vagyunk!csak olyan írjon aki el is tud jönni!
Sziasztok!privát üzenet ment
Minket lehetne nezni!És mi is nézelődnénk!főleg parokat!nyiregy es környéke!
Sziasztok!ma estére keresunk egy szimpatikus part!egymaselottire!nyiregy es környéke!akik el is tudnak hozzank jonni!És egy kellemes beszelgetes mellett egy kis házibuli -szerűség lenne!mi 50hpar vagyunk!nyiregy és környéke!
Hparokat keresunk hétvégére!vagy parokat!mi 50hpar vagyunk!nyiregy és környéke!pasikat nem keresunk!
Most zarva van!sajnos!esteleg márciusban nyitva lesz!legalábbis remeljuk!már mi is mennenk!
Hétvégére keresunk egy szimpatikus hpart vagy part!mi 50hpar vagyunk!nyiregy és környéke!utazni tudunk!de fogadni is!
Sziasztok!parokat hparokat keresunk most hétvégére!(szombat)egy kozos jo bulihoz!!!egymaselotti csere nélkül!noi bi lehetseges!
Akkor miért nem jelentkeztek?pedig kuldunk nektek emailt!?válasz nem jött!lehet hogy nem is par vagytok?
Igaz az en parom 50eves!es csinos alakkal!nyílhatnád!egy kicsit a puncsiját!es o viszonozna neked!))))
Mi is benne vagyunk!már ha kozos a szimpatia!de ha nem irtok ugy nem lesz könnyű!pedig email ment!válasz nem jött!ebből is kiderül hogy nem vagytok par?
Szia!kuldtunk email címet!sajnos válasz nem jött!)))varjuk!szeretnenk benneteket megismerni!írásaidból leszűrve vagány no vagy!es parod is az lehet!udv rita!
Sziasztok!hparokat keresunk kozos szimpatian alapulo baratsagra majd a baratsagon tul kesobb lehetne valami mas is!olyan par írjon aki ezt komolyan is gondolja es mernek randizni es ismerkedni!nalunk a noi bi ok!mi 50hpar vagyunk!szabolcs megye!
Jó lenne egy komoly par aki első randinal mar a noi tagunkat!(felesegemet )erzekien megcsókolna!a par masik noi tagja!és ravenne egy kis perverz leszbi xekxre!bár mar volt ilyenbe reszunk!nos hogy mit is szeretnenk?a par masik noi tagja beszelgetes kozben hirtelen megcsókolna felesegemet!es simogatna egy kicsit es behúzna az agyba!hu de izgato lenne!
Nalunk a parom nem nagyon akarta!sőt elzárkózott előle!de egyszer megtört a jég!a két holgy finoman elkezdte egymast simogatni es erzekien csókolóztak majd végül oralisan kielégítettek egymast!gyönyörű volt látni es elvezni a ket no játékát!hazafelé csak annyit mondott mosojogva hogy jo volt élveztem!nincs ezen mit szégyellni!minden no egyszer kipróbálja!legalábbis nalunk a noi bi az rendben van!
Parokat hparokat keresunk egy kis hetvegi bulihoz!mi 50hpar vagyunk!csak olyanok írjanak akik el is tudnak jönni hozzank!noi bi lehetseges kölcsönös szimpatia alapon!nyiregy es környéke!
Minket is lehet kozben nezni!de mi is szeretunk nézelődni!de ha a ket pár közt a ket holgy nem csak nézi egymast az kis plusz lenne!))))
Sziasztok!hétvégére keresnenk egy szimpatikus part!ahol a holgy bi!mi 50hpar vagyunk!elerhetoseget kerunk!mi 50hpar nyiregyrol!csak a közelből.keresunk
Nalunk meg nem volt ilyen!de jó lenne ha egyszer összejönne!de a par ffi tagja legyen intelligens es tudja egy kicsit elcsábítani a paromat!a noi tag lehet egy kicsit ramenosebb!kezdeményezzen a másik no!pl.csokolja es simogassa meg!a ffi meg kicsit erzekien csókolgassa a nyakat!,arra izgul!es amikor már kellő izgalomban van akkor a ffi tegye a dolgát hatulrol!úgy szereti!de hát ugy sincs ilyen par!
Ez az alap hogy egy swingerbe elmegy egy par es levetkőzik!mások előtt vetkőztünk mar sokat nem zavar minket!sőt mar ott felizgul az ember ha latja a másik par holgy tagját vetkőzni!reméljük amit látnak rólunk kozben az is izgato a másik parnak!jó lenne egy aranyos belemenés pár akikkel újra átélhetnénk a gyönyört!
Mi is szeretjuk a parommal ha néznek minket!miis szeretunk nézelődni!de ha egy csinos holgy közben a paromat simogatja a noi tagunkat az meg egyenesen isteni!))))reméljük a hétvégén lesz egy par.akikkel átélhetjük ezt a gyönyört!
Sziasztok!szombat estére keresunk egy szimpatikus part!akik el is tudnak hozzank jonni!csak egymaselotti csere nelkuli xekx!esetleg noi bi szimpatia alapon!mi 50hpar vagyunk!szabolcs megye!
Sziasztok!ma estére keresunk hparokat csere nelkuli xekxhez!csak a ket holgy jateka lehetseges!csak az írjon aki el.is tud jönni!teloszamot kuldjetek!mi 50hpar vagyunk!csak szabolcs megye!
Mi is part keresnenk!csak egymaselotti xekx!csere nelkul!csak neznenk egymast aktus közben!esetleg egy kis simogatas belefer nekunk!vagy a ket holgy közt!szabolcs megye előny!mi 50hpar vagyunk!
Sziasztok!Ma estére keresunk hparokat vagy parokat egymaselotti csere nelkuli xekxhez!a par noi tagja legyen bi!nálunk a holgytagunk enyhen bi!csak a ket holgy jateka izgat minket!olyanok írjanak akik el is tudnak jönni hozzank!mi 50hpar vagyunk!telszam szükséges!
Sziasztok!lével ment!!!))))varjúk a választ!
Sziasztok!nalunk a felesegem mondta hogy sohasem viszonozna semmit egy nőnek!de meg nem is engedne.semmit!de egyszer talalkoztunk egy szimpatikus parral es megtörtént a dolog!a másik no gyengéden elkezdte simogatni majd csókolta a paromat és engedte neki hogy kicsit szórakozzon vele!és csodára meg azt is engedte hogy oralisan kielégítse!es viszonozta utanna neki!jo volt szép látvány volt nekunk fiúknak!és útközben csak annyit mondott hogy elvezte es jo volt!a mai napig baratok vagyunk!a két no nagyon szimpatizál egymassal aminek örülök!
Nyiregyrol keresunk parokat hparokat!ma estére!noi tagunk enyhen bi!csere nelkuli xekx egymaselott!és noi bi!Csak aki tud utazni!mi 50hpar vagyunk csinos noi taggal!Csak komolyak irjanak
Parokat hparokat keresunk nyiregy környékéről!egymaselotti xekxi csere nelkul!Noi bi lehetseges!esetleg kukkolhatok vagyunk!ffit csak 30-35ig de nem minden aron!
Sziasztok!Mi is szeretjuk ha kukkolnak minket!párok?hparok!vagy fiuk!30tol!egymaselotti csere nelkuli xekx is lehetseges!szabolcs megye!
Sziasztok!Mi szombaton fogunk a dreamlandbe menni!egy szimpatikus hparral!meg soha nem jártak ott!egyepkent is a két no szimpatizál egymassal!amikor voltunk náluk vendégségbe a két no mar volt egymassal es igen csak jól.eteztek egymast!mellesleg egyik sem bi!De olyan jól sikerült a kettőjük közötti akciójuk hogy szinte öröm volt nézni!örülünk hogy megismerhettük őket!mellesleg itt errol az oldalrol!
Sziasztok!hparokat és parokat keresunk kozos esti bulizáshoz!esetleg jokepu intelligens ffit!35ig!Csak olyanok írjanak akik mernek is randizni es komolyan gondolják!Mi 50hpar vagyunk!Csak szabolcs megye
Sziasztok!ma estre keresunk 30-35ig intelligens jokepu pasit a holgy örömére!es csak szabolcs megye!utazni tudjál es elerhetoseget adni!Mi 50eves hpar vagyunk!csinos noi taggal!
Sziasztok!hparokat keresunk vágy parokat egymaselotti csere nelkuli xekxhez!noi bi lehetseges de nem feltétel!illetve 30-35ig kellemes ffit!de nem minden aron!pasiknál legyen arcos foto és bemutatkozas!es legalabb 100kilo!es tudjon randizni velunk!kicsit tudja a felesegemet elcsábítani!mi 50hpar vagyunk!szabolcs megye +100km
Sziasztok!Mi mar voltunk sokat parokkal de csak egymaselotti xekxi volt mindig csere nelkul de volt olyan hogy a felesegem volt a par noi tagjával!az a lényeg hogy paromat idegen ffi meg soha nem érintette!Mi 34eve vagyunk hazasok!de mar beszeltunk rola mu lenne ha egy 3es ffi lenne nem par!én m8nt ffi szeretném látni hogy egy jokepu intelligens ffi ugy 35ig kielégítene a felesegemet!szeretném látni a gyönyört az arcán!de nem igazan akarja!Azt mondta hogy most 34ev után csaljon meg?pedig en is ott lennek es en is simogatnám es részese lennek a dolognak!egyepkent ffit is nehéz találni!sokkal nehezebb mint part!
Sziasztok!hparokat keresunk egymaselotti xekxhez csere nelkul esetleg noi bi!Mi 50hpar vagyunk !szabolcs megye +100km
Sziasztok!Mi 50/51hpar vagyunk!es hparokat keresunk egymaselotti csere nelkuli xekxhez!noi bi lehetseges!szabolcs hajdu megye
Mi elmentünk egy szimpatikus parhoz!es a ket no olyan szépen xekxelt hogy elvezet volt nezni!az egesz este jól sikerül es erotikus volt!reméljük meg lesz ilyen velük!es csere nelkul zajlott az egesz!es csak a ket holgy jateka volt!
Parokat hparokat keresunk egymaselotti xekxhez!,(csere nelkul)noi bi lehetseges szabolcsmegye +100km
Sziasztok!én egyszer rávettem a felesegemet hogy keressünk egy pasit!sokat kellett győzködnöm talán 2evet!végül megadta magát!én néztem egy oldalon foto alapjan o választott!végül vagy 50jelentkezo közül!randi megvolt be is jött neki a pasi!de egy kis csokolozas es egy kis simogatáson kívül semmi nem történt!de lehet hogy nem is baj!de jó volt látni hogy az én felesegem sincs fabol!mellesleg 34eve vagyunk hazasok!Ja a pasi kicsit -félénk volt!azóta is izgatja a fantáziámat!de parokkal jobban szeretunk lenni csere nelkul!de a noi bi az ok!
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 191 hozzászólás, Listázva: 1-50

kálmán68

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2015. március 01.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!