Félénk blog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2021. 05. 12. szerda 00:42
a nickem a nickem

Intelligens

Sok adatlapon írják, hogy "legyél intelligens". Csak elfelejtik hozzátenni: "mert én nem vagyok az". smile
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2021. 01. 26. kedd 18:24
a nickem a nickem

Napi "bölcsesség" (+ aljasság ajándékba)

Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem igaz.

Amikor valakit itt kedvesnek, szépnek, vonzónak, gyönyörűnek stb. látok, esélyes, hogy becsapom magam.

De írok neki, mert megragadta a figyelmem. Jól esik megosztani az általa kiváltott kellemes érzéseket, remélve, hogy benne is hasonlókat kelthetek.

Ő persze nem válaszol, mert ha megtenné, egy szintre kerülnénk.

Ugyanazon a szinten lenni éppúgy lehet gyönyörűséges és átkozott is. Felemelő, amikor körülölel minket egymás szabadsága, és fájdalmas, amikor egymásnak feszül a hiánya.

Beláttam, hogy az ismeretleneknél való kezdeményezés nem az erősségem. Azért - is - blogolok, hogy sunyi, aljas módon magamhoz vonzzam azt a pár embert, akik látnak bennem valami érdekeset, kedveset, netán izgalmasat.

Eddig többen szóltak hozzám a fórum és a blog által, mint ahányan a kezdeményező üzeneteimre válaszoltak. Pedig néha annak is örültem volna, ha azt válaszolják "Mi a faszt képzelsz, hogy nekem írsz?! Rohadt kis csicska, takarodjál a kurva anyádba! És ha már ott vagy, baszd is meg! Ha egyáltalán van mivel?! Letiltottalak, büdös nyomorék geci." Sajnos ennyit sem érek. Ha egy köteg földön heverő húszezres lennék, nem hajolnának le értem. nyes
2 hozzászólás, utolsó: a nickem (2021. 02. 02. kedd 20:33)
 
#5   2021. 01. 08. péntek 07:52
a nickem a nickem

Erotikus masszázsos történet, 2. rész

A fal egy szőnyegszerűséggel borított részéhez vezet, és megkér, hogy előrenyújtott kezekkel támaszkodjak oda.

Egy percig számomra láthatatlan tevékenységet folytat, aztán tetőtől talpig szinte mindenütt érint (az ölem elkerüli), cirógat, simogat, fogdos. Lassan, nem sajnálja rá az időt. Nem részletezem, az eddigiek alapján mindenki el tudja képzelni, mit csinál.

Utána meleg olajjal érinti, masszírozza a hátam és a lábaim. Ezek után a törzsem elülső részére tér. Közben néha hátulról hozzám simul, és magához húzva érint. Az ölem kihagyja. Részleteket nem írok, mert nem tudom, mit csinál, másrészt a rólam mesélő dolgokat szeretném megosztani.

Miután végzett, a fal és közém bújik. Az arcát a fal felé fordítja, kezeit oldalra-fel nyújtva a falnak támaszkodik, és kicsit felém tolja a fenekét. Aztán nem mozdul.

A tekintetemmel bejárom a testét.

Két percnyi mozdulatlanság után a kezeire teszem a kezeim. Kicsit várok, aztán a kezeim finoman végigcsúsztatom a karjain, majd lefelé. Mellmagasságba érek, ő pedig megfordul.

Elengedem. Felfelé nyújtja a karjait, a magasban megfogja egyik kezével a másikat, és a szemembe néz. Kevés idő telik, és megharapja az alsó ajkát. Visszatámasztom a kezeim a falra, aztán kisvártatva a farkamhoz nyomja az ölét, és lassan mozgatja. A kezeit a nyakam köré teszi, a tekintetével a szemeim mélyébe hatol.

Hagyom őt csatát nyerni, és lassan felhúzom a ruháját. Nem áll le, tovább simogat a puncijával.

Akkor sem áll meg, amikor az ölem lassan olyan irányba állítom, hogy a farkamra csusszanjon. Előretolom az ölem, és vele őt hátra. Elengedi a nyakam, és a fal és a kezeim közé furakodik a kezeivel. Megsimítom a csuklóit, aztán meg is fogom, és távolabb húzom egymástól a kezeit.

Még mindig egymás szemébe nézünk, és lassan dugni kezdem. Istentelenül meg akarom baszni, de nem dobhatom a karmai közé az összes katonám egyetlen csatában, úgyhogy csak lassan dugom néhány percig. Az idő közepe táján finoman, de határozottan tövig tolom a farkam. Látom, hogy nincs ellenére, ezért párszor megismétlem. Aztán kisebb mélységekben simogatom tovább belülről. Mert inkább simogatás és fogdosás ez, mint dugás.

Abbahagyom, a kezeiről a falra teszem a kezeim, és a testemmel eltávolodom a testétől.

A szemembe néz, és elküld tusolni. Engedelmeskedem. Amikor fürdőköpenyben visszatérek, ő is elindul a fürdőbe, de mielőtt elhagyja a szobát, megkérdezi, vele megyek-e. Nemet mondok. Nem játssza meg, hogy sajnálja, csak hallgat és folytatja útját.

A fotelban ülök, amikor visszatér. Az előzőhöz hasonló ruha van rajta. Odajön hozzám, megérinti a mellkasom, és a köntös nyílásában lefelé csúsztatja a kezét. Amikor nem tud tovább menni, kibontja az övet. Újra megérinti a mellkasom, és húzza lefelé a kezét, és megkérdezi, mit szeretnék. Közben tovább csúszik lefelé a keze, és én azt válaszolom, masszázst.

Ő nem áll meg, az ölemen felkanyarodik a farkamra, finoman megfogja, lassan simogatja, és azt kérdezi, "biztos?".

Igent mondok. Pár másodperc múlva elenged, és megkér, hogy hasaljak az ágyra és hunyjam be a szemem. Megteszem.

Masszíroz. Az ágy puhasága miatt a kemény fekhelyet igénylő érintések valószínűleg nem kivitelezhetők. Nem érzem hátránynak.

Amikor akar, megkér, hogy forduljak meg, és tovább masszíroz.

Végül a farkamra is szán fél órát. Nem nyitom ki a szemem, pedig néha nagyon szeretném.

Megkér, hogy forduljak meg.

A hasamra fordulok. Lassan masszíroz, és közben egyre közelebb kerül hozzám, elárulva, hogy már meztelen. Amikor kedve tartja, ismét megkér, hogy forduljak meg.

Megfordulok. Fölém mászik, négykézláb áll és nem mozdul.

Másfél-két perc után kinyitom a szemem. A szemébe nézek, aztán a testére, majd újra a szemébe. Rövid ideig így maradunk, aztán behunyom a szemem, ő pedig masszíroz, érint. Mindenével.

Idővel áttér a farkamra. A kezével kezdi, ahogy korábban. Fél perc után felhagy vele, rám ül, és néhány gyengéd mozdulat után két percig faszt szaggatóan lovagol rajtam.

Újra fölém mászik, és nem mozdul.

Kb. egy perc után megérintem két oldalt a derekánál, és finoman felfelé húzom a kezeim a testén, egészen a fejéig. Behunyva tartom a szemem, gyengéden cirógatom, simogatom, és megkérdezem, hogy masszíroz-e még. Igennel felel. Az arcát, haját hátrahagyom a kezeimmel, és lassan végigsimogatom a fenekéig, aztán elengedem.

Jó ideig masszírozza a farkam, ahogy korábban, de a kezei mellett néha a punciját is használja.

Utána négykézláb fölém mászik, és csókolgatja az arcom és a szám. Hagyom. Elég hamar rájön, hogy semmit sem fogok tenni, amíg a csókjaival mocskosul fel nem zabál. Egy átlagos nő talán bevetné a törzsét és az ölét is az eredményért, de ő csak őrületesen csókol és csókol és csókol, a bőröm nyalva, szopva, harapdálva.

A nyála illatos párája árad a nyakamból, az államból és az arcomból, felforrósítva minden lélegzetvételt. Megérintem a bordáinál, és oldalra mozdítom.

A hátára fekszik, széttárja a lábait, mögé térdelek és baszom. Amikor jónak látom, fölé mászom, és kiéhezve csókolom az arcát, az ajkait, az állát, a nyakát, és egyre lejjebb haladva mindenét. Pár másodpercig körbecsókolom az ölét, aztán két-három percig nyalom.

Térdelek és baszom. Valamennyire változatosan, simogatással, fogdosással, de nem részletezem.

Fölé helyezkedem, és egymás szemébe nézünk. Ő a vállam-nyakam-állam simogatja, én pedig a farkammal a kisajkai közt.

Lemászok, és kinyalom. Mohón kezdem, vadul folytatom, végül "brutálisan" csókolom, nyalom, szopom, tépem, szarrágyötröm a pinája összes idegvégződését.

Térdelek, baszom. Egyre őrültebben, a fejem búbjától a talpamig mindenemről folyik a víz.

Megfordul és négykézláb áll. Baszom. Néha bepróbálkozok egy-egy "durvább" mozdulattal. Jól reagál, ezért istentelen állatul baszom.

Egyszer-kétszer kicsit visszaveszek, közben jól megfogdosom, de már nem állok meg a végéig, csak baszom és baszom, mint az állat.

Kihúzom a farkam, hogy kiverjem a seggére, de megfordul, bekap, szop, és úgy kiszív, hogy a heréim és a prosztatám belesajdulnak.

Pár másodperc múlva megérintjük egymást, összebújunk és betakarózunk. Kb. fél órát töltünk egymást ölelve, simogatva.

Utána kis időre leülünk együtt a konyhában, folyadékot pótlunk, beszélgetünk, egyebek, aztán letusol ő, majd én.

(Tervezem folytatni a történetet. Masszázsról továbbra sem lesz szó. Kivéve, ha addig megtanít valaki.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#4   2021. 01. 08. péntek 07:33
a nickem a nickem

Erotikus masszázsos történet, 1. rész

Régen egy alkalommal igénybe vettem erotikus masszázs szolgáltatást. Élveztem, de éreztem, hogy nagyon messze van attól, amit két egymásra nyitott ember kötöttségek nélkül átélhet. Én még sosem masszíroztam, de szívesen megtanulnám.

A most következő történetben egy erotikus masszázsban tapasztalt-, érzelmes, játékos, intelligens nővel megtapasztalható tengernyi lehetőség közül egyet mesélek el.

Egymásra találunk egy 35-55 év közti nővel, és üzeneteket váltunk, sokat beszélgetünk. Isten se tudja miért, de ez a nő bevállalja, hogy tanít engem. smile Meghív magához.

Megérkezem. Kinyitja az ajtót. Pár pillanat alatt felmérjük egymást. A megjelenésemen egy csokor virággal próbálok javítani. Beenged. Bemutatkozunk és kezet fogunk. Átadom a csokrot. Azt hiszem, őszintén örül neki. Leveszem a kabátom és a cipőm. Megmutatja hol a mosdó, és amíg kezet mosok, vízbe teszi a virágot. Miután végeztem, arra megyek, amerről a jelenléte jeleit érzékelem.

A konyhában találok rá. Hellyel, étellel, itallal kínál. A helyet elfogadom. "Beszélgetünk". Velem nem könnyű beszélgetni, ezért elsősorban célhoz kötötten társalgunk, a közösen tölteni kívánt idővel kapcsolatban mondjuk el meglátásaink, és tesszük fel kérdéseink. Végül a szobába invitál.

Kellemes félhomály, kicsit meleg, ruha nélkül pont jó lesz.

Az ágyra ülünk. Egyetértünk abban, hogy az a főnök, aki masszíroz, a másik csak "tűr" és engedelmeskedik. Pár másodpercig egymás szemébe nézünk, aztán megkér, hogy feküdjek le.

A hátamra fekszem. Mellém fekszik, és lassan rám húzódik. A törzsével és a behajlított lábával hozzám simul, a karjával ölel, a fejét a vállamra teszi. Öt-tíz percig kb. mozdulatlanul maradunk. Aztán azt mondja, kimegy átöltözni, várjam meg.

Laza szabású, combközépig érő nyári viseletben jelenik meg újra. (A ruha mintha fél számmal nagyobb lenne a kelleténél, de néhány ponton gyönyörűen követi a női test vonalait.) Az ágyba fekszik, és ugyanúgy visszajön rám.

Nem visel parfümöt, a teste illata meleg és gerjesztő. Pár perc mozdulatlanság után a combjával lassan simogatni kezdi az ölem. Csak a lábát mozgatja, kínzóan lassan. Másfél perc után az egyik kezével oldalról finoman megfogja az arcom, és az arcát a másik oldalról a nyakamhoz emeli.

A kezét puhán az arcomon tartja, a combjával a farkam dörgöli, az arca és az orra a nyakamhoz ér, és a lassú és egyenletes lélegzetével cirógat.

Percek múlva abbahagyja. Kicsit vár, aztán felkel az ágyból, és a kezével engem is maga után húz. Megfogja a kezeim, és szembe állít magával.

Egy ideig egymás szemébe nézünk, aztán megkér, hogy csukjam be a szemem. Becsukom, és pár másodperc múlva a mellkasa felső részére teszi a kezeim. Vár egy kicsit, elengedi a kezeim, és lassan oldalra húzza a ruhája pántjait a kezem alatt. Lehúzza a válláról őket, puhán megfogja a kezeim, és lassan lefelé mozdítja.

Pont addig csúsztatja lefelé a kezeim, hogy megőrjítsen azzal, hogy nem mehetek tovább. Mozgatja a kezeim, simogatja magát velem. Megáll, és miközben elenged, megkér, hogy húzzam vissza a pántokat.

Lassú, finom érintésekkel keresem meg a pántokat, és kicsit sem sietek visszahúzni őket.

Azt mondja, kinyithatom a szemem, ha akarom. Akarom. A szemembe néz, vár egy kicsit, majd megfogja a kezeim, és a fenekére teszi. Még mindig a szemembe néz, és lassan felhúzza a ruháját, míg a kezeim alatt teljesen meztelenné válik.

A ruháját visszaengedi ránk, aztán a kezeivel végigsimít a karjaimon, és a vállamon át a nyakamhoz jut. A tekintetünk azóta is együtt. A nyakam cirógatja, aztán az állam, majd az arcom két oldalt. Gyengéden de határozottan megfog, és a fejem a mellkasa felé húzza.

Behunyom a szemem, ő pedig az orrommal és az arcommal simogatja magát. Először nem tud könnyen irányítani, de hagy időt, hogy átengedjem neki a fejem mozgatását. Percek telnek, aztán kicsit szorosabban von magához, és az orrommal lehúzza a pántot a válláról, és még tovább, ahonnan már magától a könyökhajlata felé esik.

Visszairányít a mellkasára, használ engem, és lassan lefelé visz a pántjától megszabadított oldalon. Az orrommal és arcommal lassan lehámozza a ruhát a melléről, lassít még egy kicsit, és a melle minden részével megismertet. Kinyithatnám a szemem, de nem teszem. Megőrjít.

Újra bejárja velem a mellkasát, aztán eltolja a fejem, és elenged.

Kicsit várok, mielőtt kinyitom a szemem, hogy visszahúzhassa a ruháját, ha akarja. Akarja.

A szemembe néz, kicsit vár, aztán megkér, hogy hunyjam be a szemem. A vállaimra teszi a kezeit, és letérdeltet. Az öléhez húzza az arcom, csak a ruháján keletkezett hullámok hegyei érnek hozzám.

A ruhája simogatja az arcom, ahogy lassan felfelé húzza. A fejemre teszi a textilt, és alá nyúl, hogy megfogjon. A forró és csodás szagú testéhez húz. Csak az orrom hegye érinti, és lassan megmutat nekem mindent, amije van. Utána széjjelebb teszi a lábát, és a feltáruló területekkel is behatóan megismertet. Nem nyitom ki a szemem.

Kihúzza a fejem a ruha alól, és megkér, hogy álljak fel.

Miközben felállok, megfogja a kezeim, és a ruhája alatt a fenekéről a melle magasságába húzza az oldalán. Megengedi, hogy kinyissam a szemem. Kinyitom, és egymás szemébe nézünk.

Egy idő után a nadrágom széléhez nyúl, megkeresi a gombot és kigombolja. Lassan lehúzza a cipzárt, kicsit letolja a nadrágom, és szándékosan nem érintve kiszabadítja a farkam. Közben végig egymás szemébe nézünk.

Odalent magához von, és kihúzza a ruháját a farkam és a teste közül, aztán a seggemre teszi a kezét (a ruhámon kívül). Egy ideig nem történik semmi, csak így maradunk.

Megfogja a farkam, és a puncijába rakja. A kezeivel bemegy a pólóm alá, és lassan simogat, fogdos. Azt mondja, le akarja venni a pólóm.

A testét végigsimítva húzom ki a kezeim a ruhája alól, és hagyom, hogy levegye a pólóm.

A vállamhoz hajol, és az arcával és az ajkaival érint, simogat, "fogdos". Egyre lejjebb tart, ezért a testét is lefelé ereszti. A farkam már nem engedi tovább, de ő erősen nyomja lefelé a testét, szinte letépi a farkam, és közben egy picit előre-hátra mozgatja az ölét.

Lecsúszik a farkamról, és az arca érintéseivel tovább halad lefelé.

Elenged, letérdel, és teljesen lemeztelenít.

A farkamhoz hajol, a szájával lassan ólálkodik körülötte (nem ér hozzá), felnéz rám, és az ólálkodást abba nem hagyva megkérdezi, tényleg akarom-e az erotikus masszázst. Azt válaszolom, igen, de játsszunk még.

Kissé kinyitja a száját, és az ajkaival végigsimít a farkamon, aztán feláll, és azt válaszolja, rendben.
1 hozzászólás, utolsó: X (2021. 10. 19. kedd 10:58)
 
#3   2020. 12. 15. kedd 03:16
a nickem a nickem

Történet, 2. rész

A félhomályos szobába vezet, és háttal az ágyra fekszik. Leveszem a zoknim, aztán az ágyba mászom, és lehúzom a zokniját. Végigsimogatom lábfejtől derékig.

Egyik kezemmel a térdei alá nyúlok, a másikkal a feneke alá, és a mozdulatom követve térdeit behajtva a bal oldalára fordul. Finoman megfogom a jobb lábát, felemelem, a bal lába mellé térdelek, és a jobb lábát a mellkasomra fektetem. A térde fölött a combjára teszem a kezeim, és simogatom. A lábfejéig megyek, aztán vissza, végig a lábán. A combja legalsó részét, és a környező részeket (kivéve a punciját) hosszabb ideig simogatom, fogdosom, gyúrogatom, masszírozom.

Néhány ujjammal az ajkai közé nyúlok, nyálkát lopok, és szétkenem a jobb nagyajkán és környékén. Masszírozom a combját és a nagyajkát. Gyengéden kezdem, de idővel elfajulnak a dolgok. Néha csak a nagyajkára koncentrálok, máskor csak a combjára, és néha a teste egyéb részeit is megsimítom. (Amikor már nem hatásos az először felkent nedv, hátrébb húzódom, a combhajlatához hajolok, alaposan megcsókolgatom és végigszopkodom, végül rengeteg nyálat kenek szét rajta a nyelvemmel, és visszahelyezkedem a korábbi állásomba.)

Amikor eljön az ideje, hátrébb húzódom, finoman leteszem a lábát, ő pedig magától átfordul a jobb oldalára.

Nagyjából ugyanazt csinálom a bal lábával, mint az előbb a jobbal.

A végén kicsit alámászok a térdemmel, bedugom a farkam, és lassan simogatom vele, miközben a kezeimmel is érintem, ahol kedvem tartja. Kis idő múlva a farokkal való simogatás kefélésbe megy át, a kezeimmel kicsit ügyetlenebbül - de nagyon lelkesen - érintem a lábát, punciját, seggét, hasát. Az arcommal a lábát simogatom, a számmal pedig csókolgatom.

Megmozdítja a jobb lábát, helyet hagyok, hogy kinyújtsa, aztán egy-két percig baszom, mint az állat.

Leteszem a lábát, lassan dugom, és simogatom mindenütt, ahol csak elérem.

Kihúzom a farkam, megcsókolom a csípőjét, és tovább csókolom, a derekát, az oldalát, a mellét. Csókolom, nyalom, szopom, finoman harapom, a kezeimmel simogatom és fogdosom. A hátára fordul, és felzabálom és szarráfogdosom az egész felsőtestét. Nem részletezem, csak annyit mondok, hogy motivált (kiéhezett) és alapos (kiéhezett) vagyok.

A csókjaimmal felmegyek a nyakán, és a csókolás módját kiéhezettről lassan forróvá változtatom. A kezeimmel is lassabban és érzékibben simogatom. Végigcsókolom a nyakát, az állát, az arcát. Aztán a száját is. Részemről nincs nyelves csók, de nem tiltottam el attól, hogy próbálkozzon, szóval jóleső harcot vívunk a szánkkal.

Lassan abbahagyjuk, és egymás szemébe nézünk. Cirógatjuk egymást.

Feltérdel. Simogatjuk egymást, lassan közelebb húzódunk, és csatározunk a szánkkal. Izgalmas megpróbálni kint tartani őt. Jó érzés, hogy kitartóan próbálkozik. Nagyon kitartóan...

Elenged. Az éjjeliszekrényhez mászik, és a fiókból óvszert vesz elő. Kibontja és felhúzza.

Megérint, én megfogom a derekánál, és megpróbálom nekem háttal fordítani. Engedelmeskedik. Magamhoz húzom, és rá a farkamra, átölelem, simogatom a kezeimmel, az arcommal a nyakát cirógatom, és lassan dugom.

Egy perc után finoman de határozottan négykézlábra taszítom, és vadul baszom. Nem részletezem. Izzadós vagyok, szóval előfordulhat, hogy három-négy perc után már összefüggő vízburok veszi körül az egész testem.

Ráhajolok, ölelem, simogatom, fogdosom, csókolom.

Aztán tovább baszom.

A megfelelő pillanatban a bal kezemmel a nyakát elölről körülfogva térdre emelem és magamhoz húzom. Lassan baszom, finoman fogom a nyakát, a jobb kezemmel pedig a csiklóját kényeztetem.

Egy idő után, kicsit erősebben magamhoz húzom a nyakánál, a szeméremdombjánál is erősen kapaszkodom belé, egy ujjam a csiklójára támasztom, és baszom, ahogy csak tudom.

Lelassítok, kis mozdulatokkal simogatom. Kb. tíz másodperc múlva határozottan visszaállítom négykézlábra, megragadom, és különféle módokon és irányokból baszom hátulról, mint az állat. Nem részletezem, csak baszom, amíg bírom. Elélvezek.

Fölé hajolok, és gyengéden simogatom. Kicsivel később hozzábújva, átölelve simogatom.

(Szándékosan nem írok arról, hogyan reagál rám. Elképzelem, de nem írok az apró mozdulatairól, a sóhajairól, nyögéseiről. Nem írok a hangjáról, a haja ilatáról, a szája ízéről. Sem az élvezetéről. Mert nem ismerem. Arról sem írok, mit miért csinálok, és hogyan okoz örömet számomra egy-egy tevékenység. Hosszú lenne. Talán szánalmas és őrült is.)

Kimegyek letusolni. A fürdőből kijövet a konyhában találom, fürdőköpenyben. Közli, hogy számomra is van egy, csak elfelejtette mondani. Nekem most nem kell. Leülök hozzá az asztalhoz, iszogatjuk a teát, és kicsit "beszélgetünk" (velem nehéz, azért tettem idézőjelbe). Ő is kimegy letusolni.

Visszatér. Felém nyújtja a kezét (szerintem a szobába akar hívni), megfogom, és még mielőtt ő húzhatna engem, én húzom magam felé őt. A másik kezemmel a fenekénél húzom magamhoz. A köpenye övéhez vándorol mindkét kezem, oldom a kötést, a hasához érintem a kezeim, és felfelé csúsztatom. Közben felállok, és a kezeim áthaladnak a mellein, fel a vállaira, ahonnan tolom lefelé a köntöst. Megfordul, és hagyja, hogy lesegítsem róla.

A jobb kezemmel megérintem a vállát és cirógatom. A szám bal oldalt a nyakához érintem, és némileg puszi jellegű finom csókokat adok rá. Lassan.

A jobb kezem finoman a nyaka alá húzom, és lassan elindulok vele lefelé. A számmal is követem, de már nem csókolom. Végighaladok a hátán, térdre ereszkedem, és a derekánál elkezdem csókolni. A jobb kezem oldalra-le viszem, a ballal megérintem a combja alsó részén, és felfelé haladva simogatom. A csókjaimmal a völgyben járok, a kezeim nagyjából egy magasságba kerülnek a fenekén, és finoman simogatom és fogdosom.

A fejemmel nem állok meg, megyek tovább le, és csókolom és kinyalom a frissen mosott segglyukát. Utána lassan és éhesen továbbhaladok, szétteszi a lábát, kissé előredől, és csókolom, nyalom, szopogatom minden forró részét.

Egy perc után kihúzza magát a kezeim közül, az asztalhoz fordul, ráhajol és terpeszt.

Az egész alsó-hátsó részét csókolom, nyalom, szopom, harapdálom, simogatom, fogdosom stb. Nem részletezem.

Egy idő után visszaveszek, majd megállok. Megérintem a lábfejeit, és finoman végigsimogatom őt a nyakáig. Onnan pedig egészen az ujjai hegyéig. Kis időre hozzásimulok, a farkam a seggének feszül, és az ujjaimmal az ujjait és a kézfejét simogatom.

Felemelkedem róla, megragadom és baszom két-három percig.

Kihúzom a farkam, és a kezeimmel a hátát simogatom. Fél perc után megmozdul, de finoman visszatartom. A simogatással lefelé haladok. A bal kezem hátrahagyom a dereka környékén, a jobbal a fenekén át a puncijához megyek. Simogatom és játszom vele.

Pár perc múlva mögé térdelek, és a szám és a kezeim külön-külön és együtt is használom. Nem részletezem, hogyan gyötröm meg.

Felállok, megragadom és baszom pár percig.

Elengedem, kicsit hátrébb lépek. Megfordul, az asztalra ül, a hátára fekszik, és széttárja a lábait.

Baszom néhány percig. Az utolsó kb. egy percben mint egy istentelen vadállat.

Kihúzom a farkam, és a felsőtestét simogatom perceken át.

Az érintéseimmel lassan becserkészem odalent. Kis ideig simogatom a punciját, aztán a simogatás masszírozás jellegű érintésbe megy át. Kívül-belül az öle minden porcikáját kezelésbe veszem. A csiklóját ritkán érintem. Néha a teste más részeire is ellátogatok a kezemmel, számmal. Sok idő telik ezzel. Közben egyszer megkérdezem, jó-e így neki (kényelmesen fekszik-e, és örömét leli-e abban, amit csinálok).

Megsimogatom a lábait és a felsőtestét. Sietség nélkül.

Megfogom a kezeit, finoman magam felé húzom. Felül, aztán lesegítem az asztalról. A szobába vezetem.

Én mászom előbb az ágyba, aztán ő. Egymással szemben-, kissé elfordulva térdelünk-ülünk. Egymás szemébe nézünk, megérintem, aztán ő is engem, és lassan simogatjuk egymást. Bárhol és mindenütt. Nem kapkodunk, nem rohanunk. A tekintetünk gyakran egybeolvad.

Lassan közel húzódunk, a kezeinken kívül más testrészeinkkel is érintjük egymást. Megkérdezem, hogy megbasz-e (nem várok rá választ). Az ajkaink egymás körül táncolnak, aztán finoman csókolgatni kezd. Hagyom, majd viszonzom is (de nem engedem a számba). Egyre többet akar, és hosszú ostrom után beveszi a szám, és csókolózunk.

A simogatásából fogdosás lesz, maga alá gyűr és pár percig kegyetlenül basz.

Játszik velem, kényeztet és gyilkol, óvszert húz rám, és brutálisan szanaszét bassza a faszom, és a faszommal a pináját. Nem részletezem.

Én akarom befejezni. Amikor eljön az ideje, magam alá fordítom, és baszom, ahogy ő baszott engem, aztán elélvezek.

Vele maradok, ameddig úgy érzem, igényli.

Kimegyek a fürdőbe és gyorsan letusolok.

Visszamegyek hozzá. Hosszan kényeztetem a testét. Mindenét. Most már a csiklóját sem kerülöm, sőt, többszörösen bepótolom, amit eddig kihagytam. Lassan, gyengéden, és gyorsan, vadul, kegyetlenül magamévá teszem minden porcikáját.

Aztán szeretkezünk, és megbaszom.

Ránk húzom a takarót, összebújunk, és valamennyi időt még egymás mellett töltünk. Aztán letusolok és elbúcsúzunk.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: a nickem a nickem
Nyitás ideje: 2020. 11. 25. szerda
Bejegyzések: 7db
Utolsó üzenet: 2021. 05. 12. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!