először is!: mi az a punci?
Szia CB!
Jó reggelt!
Először is bocs a lepattintásért, idézőjelbe kellett volna tennem, mert semmiképp nem akartalak megbántani.
Ugyanis imádlak olvasgatni titeket (Nócival, Tommal, Mouradival, Naphallal stb.-ekkel).
Szóval Mea Culpa, megtépem a ruhám és hamut szórok a fejemre.
Más, Örülök, hogy rátaláltál erre az oldalra, és ez segített nyitottabbá válnod. Az önmegvalósítás számos hihetetlen úton lehetséges, többek között mondjuk ezen a fórumon.
Csak így tovább!!!
Maradok hűséges olvasód(/-tok)! (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 16:39
Jó reggelt!
Először is bocs a lepattintásért, idézőjelbe kellett volna tennem, mert semmiképp nem akartalak megbántani.
Ugyanis imádlak olvasgatni titeket (Nócival, Tommal, Mouradival, Naphallal stb.-ekkel).
Szóval Mea Culpa, megtépem a ruhám és hamut szórok a fejemre.
Más, Örülök, hogy rátaláltál erre az oldalra, és ez segített nyitottabbá válnod. Az önmegvalósítás számos hihetetlen úton lehetséges, többek között mondjuk ezen a fórumon.
Csak így tovább!!!
Maradok hűséges olvasód(/-tok)! (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Ron!
Nos azért járok ide a GG-re mert szeretem ezt az oldalt,azon belűl a forumot és a chatet!Jól érzem itt magam..........sokat változtam amióta ide járok.....nyiltabb lettem.......anno más néven jártam ide,szoval elég rég óta hűséges látogatoja vagyok eme oldalnak!........vannak saját topicjaim amiket észrevettél te is gondolom.....nos ezeken is dolgozgatom nap mint nap!................egyszónal szeretem..........a mostani kedvesemet is itt ismertem meg :))))))))).........akit szeretek!
Remélem kielégitett e pár sorom ....ha még kiváncsi vagy valamire irj,kérdezz!
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
És nem pattintom le az embereket......csak őszintén megmondom hogy a kis crazy szive már foglalt........de barátkozni barátkozom !Pl: Tom és Mouradi jó barátaim itt a forumon!
na szia
Nos azért járok ide a GG-re mert szeretem ezt az oldalt,azon belűl a forumot és a chatet!Jól érzem itt magam..........sokat változtam amióta ide járok.....nyiltabb lettem.......anno más néven jártam ide,szoval elég rég óta hűséges látogatoja vagyok eme oldalnak!........vannak saját topicjaim amiket észrevettél te is gondolom.....nos ezeken is dolgozgatom nap mint nap!................egyszónal szeretem..........a mostani kedvesemet is itt ismertem meg :))))))))).........akit szeretek!
Remélem kielégitett e pár sorom ....ha még kiváncsi vagy valamire irj,kérdezz!
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
És nem pattintom le az embereket......csak őszintén megmondom hogy a kis crazy szive már foglalt........de barátkozni barátkozom !Pl: Tom és Mouradi jó barátaim itt a forumon!
na szia
És mi a helyzet hátúlról? Mert nekem az egyik kedvencem, kombinálva más testrészemmel, felváltva!! A volt csajom ettől meg tudott őrülni...
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hm..hát én hátulrol kész vagyok tőle,mármint puncit nyalni vagy szeretekezni is attol nagyon hamar eltudok menni persze ha a partner jol csinálja,annyira összeszükölök és öszehuzom magam h ihajcsuhaj
Akkor vihetem azt a kakaót????
hehe sajnálom majd legközelebb már teázom
Van sütim is!! Meg csokim, meg ...mit is szeretnél?
Ron79 Szia!
Nem bántottál meg egyáltalán..........
Sőt inkább örülök neki hogy érdekel amit irok,irunk !
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Aszony te meg itt kószálsz és nem a hálónkban?
ciccccccccc.......össze vissza koszálok mert nem találok az ágyadba......
H E L P help !!!!
H E L P help !!!!
Jajjjjjjjj itt vagyok...leszek...maradok.....a kedves mouradimmal mi a bajcsi?........áááááááááááááááááááááááá......nem szeretném ha szenvedne....hisz együtt érzek vele és akkor én is szenvedni fogok!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Szia CB!
Pedig sikerült megijesztened, már-már azt hittem megbántottalak.
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 29. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 29. szerda 10:53
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 29. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ron79 Szia!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Ron
Nem vagyok én rémisztő,ilyesztő!...vagy mégis óóóóóóóóóóóóóóóó ezt nem tudtam.....na most bele is nézek a tükörbe!
Jajjjj tudod mit láttam....egy kedves csajszikát......na jóóóó meg is nyugodtam...mostmár te is nyugodj meg !
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2004. 09. 29. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 29. szerda 11:41
Nem vagyok én rémisztő,ilyesztő!...vagy mégis óóóóóóóóóóóóóóóó ezt nem tudtam.....na most bele is nézek a tükörbe!
Jajjjj tudod mit láttam....egy kedves csajszikát......na jóóóó meg is nyugodtam...mostmár te is nyugodj meg !
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2004. 09. 29. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia CB!
Aljaska vagy Crazy[#vigyor2, de én aszem így is haverkodnék veled???
Megnéztelek a képtárba, tudod sokmindent elmondhatok rólad, de valóban ilyesztő nem vagyol.
Vagy esetleg találhatok v.hol rólad kicsit extrémebb fotókat is???
Bár ne vedd zokon, de a párod miatt, inkább Nócit vigasztalgatnám...
Segíts nekem, hogy könnyebben menjen az ismerkedés.
Lécccccccci, lécci, léccccci!!!!!!!!!!!!!
Megnéztelek a képtárba, tudod sokmindent elmondhatok rólad, de valóban ilyesztő nem vagyol.
Vagy esetleg találhatok v.hol rólad kicsit extrémebb fotókat is???
Bár ne vedd zokon, de a párod miatt, inkább Nócit vigasztalgatnám...
Segíts nekem, hogy könnyebben menjen az ismerkedés.
Lécccccccci, lécci, léccccci!!!!!!!!!!!!!
Neki is jó lehet. [/IMG]
Nagyon.
si.hu/image_show.php?id=66132
Nagyon.
si.hu/image_show.php?id=66132
Aki nem szereti, az vagy hülye vagy hazudik.
Amúgy már nekem is volt nem túl jó élményem ezzel kapcsolatban, de mégsem tántorít el tőle.
Jók a hozzászólásaid tom1019!
Értelmes "faszi" lehetsz.
(ha meg nem sértelek)
Értelmes "faszi" lehetsz.
(ha meg nem sértelek)
Kapd be
Ez kinek szólt Robertooo?

charli02

Taurus