Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kezdő létemre eléggé tapasztalatlan vagyok, a csiklót nem tudom felfedezni, eddig még nem sikerült éreznem, nem tudom jó helyen járok e. Valaki leírná nekem részletesen hogy hol találom (azért kb-ra tudom) és mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület? Remélem érthető a problémám. Mit szeretnek a nők, miután megtaláltam gyengéden, nagyon óvatosan izgassam vagy erőteljesen szinte csapkodjam a nyelvemmel?
Hogyan érhetem el a legjobb érzést számára?
Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kezdő létemre eléggé tapasztalatlan vagyok, a csiklót nem tudom felfedezni, eddig még nem sikerült éreznem, nem tudom jó helyen járok e. Valaki leírná nekem részletesen hogy hol találom (azért kb-ra tudom) és mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület? Remélem érthető a problémám. Mit szeretnek a nők, miután megtaláltam gyengéden, nagyon óvatosan izgassam vagy erőteljesen szinte csapkodjam a nyelvemmel?
Hogyan érhetem el a legjobb érzést számára?
emiled van!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 09:43

miért a tiniknek nem lehetnek szexuális vágyaik? és attol hogy nem tudunk minden részletet a szexröl attol még ugyanugy lehetünk jok az ágyba. és tuti idövel mindent megtanulunk :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :)
miért a tiniknek nem lehetnek szexuális vágyaik? és attol hogy nem tudunk minden részletet a szexröl attol még ugyanugy lehetünk jok az ágyba. és tuti idövel mindent megtanulunk :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 22:32
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Látod, te beszélsz 3-as szexről, amikor még az alapokat sem raktad le!
egy kis tini ribanc vagy, nem több!
a különbség, hogy én még 5 év múlva is tudok "szorítani", te lehet, hogy 1 év múlva már nem!
Flörtölni ésszel és fantáziával kell(ene), nem úgy, hogy felajánlkozol.
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények!
a különbség, hogy én még 5 év múlva is tudok "szorítani", te lehet, hogy 1 év múlva már nem!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények!
Ki a Te Babád?
Khmmm....ne alkoss úgy véleményt, hogy nem ismered az előzményeket...
Ja, és Eryka-nak is van kivel!!!
Velem!
Nabocsi, ennyit a vankivel-vanmivelről!
ByE
Ja, és Eryka-nak is van kivel!!!
Velem!
Nabocsi, ennyit a vankivel-vanmivelről!
ByE
Látod, te beszélsz 3-as szexről, amikor még az alapokat sem raktad le!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 01. csütörtök 21:49
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Bocsi, de elég okos lehet a csaj, ha nem gyanús neki, hogy a haját nem kell borotválnia. Ez a szöveg eléggé hááááááát hogyismondjam nem annyira nyerő.
végülis annyi hogy szoritom a puncimmal :) jo leesett :D olyat nem direkt szoktam hanem csakugy :) amikor már közel vagyok a csucshoz és ragaszkodok a ...-hoz :)
szorítani hogy kell?
a többi stimmel :) ha a szorítást megtanítod minden ok lesz :)
a többi stimmel :) ha a szorítást megtanítod minden ok lesz :)
:)))
szal akkor szivesebben vagy fiatalabb csajjal?:)
szal akkor szivesebben vagy fiatalabb csajjal?:)
mesélj egy kicsit a csajról!
köszi :)
akkor... ?:) (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 03. csütörtök 18:30
akkor... ?:) (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 11. 03. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt a pont!!!
Bár őszintén szólva, ha barátnőm (aki most nincs de majd a köv.) nem csinálná szájjal, engem az sem zavarna, ugyanúgy cuppanék rá a puncira. Legutsó barátnőm pont ezzel jött nekem, hogy hihetetlen, hogy csak a saját örömére(örömömre id he he) csináltam neki szájjal (mert másra nem volt időnk, meg lehetőségünk és ezt már előre tudtam). A végén csak hüledezett és az a tekintet, minennel felért.
Bár őszintén szólva, ha barátnőm (aki most nincs de majd a köv.) nem csinálná szájjal, engem az sem zavarna, ugyanúgy cuppanék rá a puncira. Legutsó barátnőm pont ezzel jött nekem, hogy hihetetlen, hogy csak a saját örömére(örömömre id he he) csináltam neki szájjal (mert másra nem volt időnk, meg lehetőségünk és ezt már előre tudtam). A végén csak hüledezett és az a tekintet, minennel felért.
most miért kell b*szogatni? tudtam ha megmondom a korom ez lesz :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 17:57
Törölt felhasználó (368461)
Admin

nagyon jól elpoénkodtok egy kiskorúval....
Igaz, megérdemli!
Igaz, megérdemli!
hmmmmmmmm... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
nagyon jól elpoénkodtok egy kiskorúval....
Igaz, megérdemli! (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 09:46
Igaz, megérdemli! (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok sikert hozzá és remélem mielöb tájékoztatsz minket is,hogy sikerült a parti.Dugd meg a nyelveddel KEMÉNYEN.De magadról se feledkezzetek meg,téged is jól meg kell dugni!Nyehu,nyehu-nyiszu,nyiszu.
Tudok egy csajt, ai szeret puncit nyalni és ha én is beszállhatok 3-nak összehozlak vele!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 22. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 14:44

persze hogy nyaltak már ki. sajna eddig csak pasival volt részem benne :(
persze hogy nyaltak már ki. sajna eddig csak pasival volt részem benne :(
18 alatt vagyok :) de 16 felett :)
ennyit árulok el :)
szal még olyan 20 évem van mindenre :) (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 10:34
ennyit árulok el :)
szal még olyan 20 évem van mindenre :) (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg lehet kérdezni mennyi idös vagy,pusztán a téma miatt érdekelne mert ha még nem vagy vén csoroszja akkor nem késtél le még semmiröl sem egyszer eljön a te idöd is és szépen jól kinyalnak ahogy azt illik.Én szurkolok neked.
Meg lehet kérdezni mennyi idös vagy,pusztán a téma miatt érdekelne mert ha még nem vagy vén csoroszja akkor nem késtél le még semmiröl sem egyszer eljön a te idöd is és szépen jól kinyalnak ahogy azt illik.Én szurkolok neked.
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 10:29

majd ha lesz ilyen jellegü élményen elmesélem... :) eddig csak smár, tapi, meg ujjazásig jutottam el. de már nyalni is jo lenne :)
majd ha lesz ilyen jellegü élményen elmesélem... :) eddig csak smár, tapi, meg ujjazásig jutottam el. de már nyalni is jo lenne :)
(Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 22. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 09:46

Sok sikert hozzá és remélem mielöb tájékoztatsz minket is,hogy sikerült a parti.Dugd meg a nyelveddel KEMÉNYEN.De magadról se feledkezzetek meg,téged is jól meg kell dugni!Nyehu,nyehu-nyiszu,nyiszu.
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 21. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 10:37

egyszer tuti ki fogom probálni milyen egy csajt szinte a nyelvemmel megdugni :)