:)))
szal akkor szivesebben vagy fiatalabb csajjal?:)
szal akkor szivesebben vagy fiatalabb csajjal?:)
szorítani hogy kell?
a többi stimmel :) ha a szorítást megtanítod minden ok lesz :)
a többi stimmel :) ha a szorítást megtanítod minden ok lesz :)
végülis annyi hogy szoritom a puncimmal :) jo leesett :D olyat nem direkt szoktam hanem csakugy :) amikor már közel vagyok a csucshoz és ragaszkodok a ...-hoz :)
Látod, te beszélsz 3-as szexről, amikor még az alapokat sem raktad le!
egy kis tini ribanc vagy, nem több!
a különbség, hogy én még 5 év múlva is tudok "szorítani", te lehet, hogy 1 év múlva már nem!
Flörtölni ésszel és fantáziával kell(ene), nem úgy, hogy felajánlkozol.
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 01. csütörtök 21:49
a különbség, hogy én még 5 év múlva is tudok "szorítani", te lehet, hogy 1 év múlva már nem!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Bocsi, de elég okos lehet a csaj, ha nem gyanús neki, hogy a haját nem kell borotválnia. Ez a szöveg eléggé hááááááát hogyismondjam nem annyira nyerő.
Khmmm....ne alkoss úgy véleményt, hogy nem ismered az előzményeket...
Ja, és Eryka-nak is van kivel!!!
Velem!
Nabocsi, ennyit a vankivel-vanmivelről!
ByE
Ja, és Eryka-nak is van kivel!!!
Velem!
Nabocsi, ennyit a vankivel-vanmivelről!
ByE
Ki a Te Babád?
miért a tiniknek nem lehetnek szexuális vágyaik? és attol hogy nem tudunk minden részletet a szexröl attol még ugyanugy lehetünk jok az ágyba. és tuti idövel mindent megtanulunk :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 22:32
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Látod, te beszélsz 3-as szexről, amikor még az alapokat sem raktad le!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények!
1-2x már próbáltam neked ez ügyben tanácsot adni, most már inkább csak a véleményem írtam le. Nem kell megsértődni, ezek tények!
emiled van!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 09:43

miért a tiniknek nem lehetnek szexuális vágyaik? és attol hogy nem tudunk minden részletet a szexröl attol még ugyanugy lehetünk jok az ágyba. és tuti idövel mindent megtanulunk :)
és hivj nyugodtan tiniribancnak, nem érdekel. nekem ez a jo, és kész :)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kezdő létemre eléggé tapasztalatlan vagyok, a csiklót nem tudom felfedezni, eddig még nem sikerült éreznem, nem tudom jó helyen járok e. Valaki leírná nekem részletesen hogy hol találom (azért kb-ra tudom) és mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület? Remélem érthető a problémám. Mit szeretnek a nők, miután megtaláltam gyengéden, nagyon óvatosan izgassam vagy erőteljesen szinte csapkodjam a nyelvemmel?
Hogyan érhetem el a legjobb érzést számára?
Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kezdő létemre eléggé tapasztalatlan vagyok, a csiklót nem tudom felfedezni, eddig még nem sikerült éreznem, nem tudom jó helyen járok e. Valaki leírná nekem részletesen hogy hol találom (azért kb-ra tudom) és mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület? Remélem érthető a problémám. Mit szeretnek a nők, miután megtaláltam gyengéden, nagyon óvatosan izgassam vagy erőteljesen szinte csapkodjam a nyelvemmel?
Hogyan érhetem el a legjobb érzést számára?
A körön belül van a csikló:

És minden nő másként szereti...van aki éppenhogy hozzáérva, van aki vadul, "csapkodva"

És minden nő másként szereti...van aki éppenhogy hozzáérva, van aki vadul, "csapkodva"
Még egy kicsit értetlenkedek! Tehát egész pontosan a csikló a kis ajkak felső összeérése alatt van?
Meg még ezt is kérdeztem ami érdekelne:" mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület?"
köszi (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 15:13
Meg még ezt is kérdeztem ami érdekelne:" mit érzek a nyelvemmel amikor megvan? Egy kis kiemelkedés, vagy mégis milyen felület?"
köszi (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)

A körön belül van a csikló:

Egy dudort... a legkellemesebb dudort, amit életmben nyaltam

hát nem tudom, lehet, hogy a mai fiatal pasiknak az jön be, ha egy velük egykorú lány tapasztaltabb és bárkivel lefekszik, akinek technikája és ideje van...
Szerintem ez nem nőies, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
Ha neked ez jön be és nem te akarod bevezetni a nőt a szex rejtelmeibe (nem tudom, hány éves vagy), akkor csak hajrá!
De kiváncsi lennék, ha alkalmad lenne megkapni őt, te lennél az legelső, aki nem védené...Vagy egy nagyot koppannál, ha mást is akarnál tőle esetleg, ilyen fruskáknál a hűség nem divat...
Szerintem ez nem nőies, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
Ha neked ez jön be és nem te akarod bevezetni a nőt a szex rejtelmeibe (nem tudom, hány éves vagy), akkor csak hajrá!
De kiváncsi lennék, ha alkalmad lenne megkapni őt, te lennél az legelső, aki nem védené...Vagy egy nagyot koppannál, ha mást is akarnál tőle esetleg, ilyen fruskáknál a hűség nem divat...
Kicsit félrértettél, sajnálom! Nem akartalak megbántani, de néha keményen kell megmondani a gondolataink, ha így érezzük. Inkább én bántsalak meg, mint a sok pasi szívasson meg és használjon ki!
Szerintem 17 évesen nem veszélytelen, amit itt csinálsz, nem vagyok egy erkölcscsősz, de te fiatalkorú vagy és nagyon kiváncsi, kiéhezett..ami vonz bizonyos réteget. De úgy tűnik, efelett divat szemet hunyni és csak én veszek észre dolgokat.
Remélem, tudsz vigyázni magadra és nem fogsz idő előtt kiégni.
A tanulásról csak annyit, hogy az a fokozatosság elvén alapszik. Nyilván 1. osztályban nem az egyenletekkel kezdjük és 4.-ben tanulunk meg számolni, tehát mindent a maga idejében kell megtanulni, de azt csak jó alaposan..aztán jöhet a következő lépés:-)
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 09:43
Szerintem 17 évesen nem veszélytelen, amit itt csinálsz, nem vagyok egy erkölcscsősz, de te fiatalkorú vagy és nagyon kiváncsi, kiéhezett..ami vonz bizonyos réteget. De úgy tűnik, efelett divat szemet hunyni és csak én veszek észre dolgokat.
Remélem, tudsz vigyázni magadra és nem fogsz idő előtt kiégni.
A tanulásról csak annyit, hogy az a fokozatosság elvén alapszik. Nyilván 1. osztályban nem az egyenletekkel kezdjük és 4.-ben tanulunk meg számolni, tehát mindent a maga idejében kell megtanulni, de azt csak jó alaposan..aztán jöhet a következő lépés:-)

Szia Eryka!!!!
Örök hála!!!
Örök hála!!!

Ja, hogy "arra" gondolsz!:-) Igen, a jogcímet nemes dolgokra is lehet használni, mint ahogy ennek szemtanúi lehetünk újra!:-)
Hidd el, ha előbb is tehettem volna valamit az "ügy" érdekében, hát léptem volna!:-)
Örömmel várjuk a képeidet ismét és engedd meg, hogy magam - de a többiek nevében is - hálás köszönetet mondjunk ezért a csodás képért!!!:-)))
Puszi!: Ery
Hidd el, ha előbb is tehettem volna valamit az "ügy" érdekében, hát léptem volna!:-)
Örömmel várjuk a képeidet ismét és engedd meg, hogy magam - de a többiek nevében is - hálás köszönetet mondjunk ezért a csodás képért!!!:-)))
Puszi!: Ery
Mint eszed...semmi!

ha jol sejtem te 19 éves vagy, nem?:)
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 21:59

Mondjátok meg nekem létezik e valójában olyan nő aki nem élvezi ha nyalják neki?????? nem a frigidekre gondolok
Nem válaszoltál a mélemre!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 24. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)