Szívesen segítenék a probléma megoldásában, ha enegednéd. :-)
Szerintem az egyik legjobb dolog a világon a puncinyalás.
A legjobb dolog érezni a lányon ahogy a teste egyre feszültebb lesz, a hajadba túr, kezeid alatt a mellein érzed milyen forró a bőre, alig kap levegőt aztán egy jólirányzott nyelvcsapással..
puffneki, széttört millió darabkára,- kell vagy ötperc mire újra magáhoztér...

Meghalok,ha nem nyalok!!!!!!
Szerintem egy jó nyalás felér egy rosszul sikerült dugással
Szerintem egy jó nyalás felér egy rosszul sikerült dugással
Annyira !?-tudnád-?! élvezni? Mi akadályoz meg benne?
Segítőkész jelentkező lenne szerintem bőven...

egyet értek minden nyelmániásal,nincs jobb egy
finom puncinál.
finom puncinál.
És vajon Te, szoktál neki "szopikázni"?
Ez oda-vissza alapon műxik.:)
Ez oda-vissza alapon műxik.:)
Na neem! Meg kell neki mondani, hogy :ma csak "69" van kedvesem, vagy nyalás. Hú, de elkényeztetted! Franciára (oda-vissza) vedd rá először, engem is így tanítottak meg puncit nyalni.
Hálistennek engem már ébredező ifjúkoromban megszállt a puncinyaló szellem...
Meg is mondtam a lányismerőseimnek, ha mi egyszer....
Szóval igen, nyalni jó, nyalni szép, nyalni nagyon derék.
Persze ha a jány szeret cumizni ( nem feltétlnül cserébe..) akkor üsse kő! Megengedem.
DE pl. egy hölgyismerősöm miután szakított a párjával elmondta nekem, jóvolt szépvolt szeretkezni meg minden, de a pasi nem kényeztette túl sűrűn, sőt sohasem csinálta végig mert lusta volt, inkább csak azt akarta volna... Hátszegénylány meg is szántam egyből... ha van kedve... csak szóljon...

Vazze!Hát a puncinyalás...jol beleolvastam a témába itt,veletekrólatoktöletek,nem is értem valaki nem szeret puncitnyalni?Én most nagyon kilettem mert mindent odaadnék ha most valaki az arcomra ülne és reggelig nyalhatnaám,csak nyalhatnám,nyalhatnám+nyalhatnám,.........meg nyalhatnám és az egész punci betemetné az arcomat és összekenhetne és mindenhol jol kinyalnám.Kikészültem.
lehet hogy a férjed vegetáriánus és nem szereti
a finom husit.
a finom husit.
Vagy egyszerűen nem kívánja, aminek számtalan oka lehet, többek között maga a puncid. Lehet, hogy szerinted rendben van, aztán szerinte meg nem. NEM TUDOOOM, csak veletek gondolkodom, hátha segít.

egy kis méz vagy tejszinhab biztos segit,az édeséget mindenki szereti.
Háááááááát... a tejszinhabot nem javasolnám. A testnedvekkel vegyülve, keveredve, elég ocsmány szaga tud lenni. Egyébként lehet, hogy csak küllemre van problémája és van olyan zárkózott az illető, hogy nem teszi szóvá. lehet, hogy az ízével van bibi. A feleségemnél bizony előferdült mindhárom, de a kommunikáció csodákra képes!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 26. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 26. szerda 10:46
Törölt felhasználó (21777)

egy kis méz vagy tejszinhab biztos segit,az édeséget mindenki szereti.
Szia Anikó Sorstárs! :) Meértelek, én is így vagyok a párommal. Ő imádja ha én kényeztetem, sőt szoxor csak ebből áll a szeretkezésünk, de ő nem igazán foglalkozik velem. Ő soha nem kezdeményez, csak elfogadja ha közeledem, ha pedig végeztem vele, én már nem sok jóra számíthatok. Miért önzők a pasik? :(
hali! bocsi, hogy belekotyogok! szerintem nem itt van a baj! a kulcsszavak: lustaság, kényelem, önzés. sajnos ez jellemző ilyen szituban! és nálunk is :(
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 25. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 25. kedd 12:24

Vagy egyszerűen nem kívánja, aminek számtalan oka lehet, többek között maga a puncid. Lehet, hogy szerinted rendben van, aztán szerinte meg nem. NEM TUDOOOM, csak veletek gondolkodom, hátha segít.

Ez számomra hihetetlen valahogy! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy férfi nem szereti a puncinyalást, főleg ha a kedveséről van szó...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én például imádom a kedvesem punciját nyalni! NAgyon felizgat! Ahogy elkezd nedvesedni! És miután elélvez tiszta nedv az arcom! Én imádom!
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Frissen mosott ápolt punci igen is nyalható!!! Nem kell semmi "segédanyag" csak tökösség, kanosság, és odaadó szeretet.:)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
...esetleg nyelv...stb.